Találatok a következő kifejezésre: Ha a anyjának volt egy (8 db)

Ha a párom anyjának volt egy ikerterhessége (de a párom nem iker), akkor, ha majd teherbe esek nagyobb-e az esélyem az ikerszülésre?

Vagy csak akkor lehet ha az én családomban anyai ágon volt ilyen?

Legjobb válasz: Szia Az ikerterhesseg anyai agon megy tovabb...tehat ha a parod anyuja iker volt akkor az nem befojasolja azt, hogy neked nagyobak az eselyeid. Ha ikreid lennenek akkor tuti nem emiatt. En iker vagyok...az en lanygyermekemnek van ra nagy eselye, hogy ikrei legyenek.

Szia Az ikerterhesseg anyai agon megy tovabb...tehat ha a parod anyuja iker volt akkor az nem befojasolja azt, hogy neked nagyobak az eselyeid. Ha ikreid lennenek akkor tuti nem emiatt. En iker vagyok...az en lanygyermekemnek van ra nagy eselye, hogy ikrei legyenek.
Természetesen nagyobb az esélye az ikerterhességnek mint álltalában.A párod az anyukád génjeit is örökölte, a gyermeketek is örökli, szóval elõfordulhat.De lehet, hogy csak majd nagyon elõrenyúló ágon fog öröklõdni(monsjuk unokánál, dédunokánál).
Az biztos, hogy a kiskönyvbe felveszik, pedig nálunk "csak" a párom nagymamjánának voltak iker testvérei. Mépgis azt mondták, hogy esélyes vagyok iker babákra. egy 9 hetes kismama
nalunk senki sem iker es a ferjemnel sem.elso tehessegem iker terhesseg volt 2 fiuval, az egyiket sajnos nem tudtak megmenteni.8 honapos a fiam, es ma tudtam meg hogy ket kislany van a pocimban.ritka, de ilyen is elofordulhat.nemtudom mennyire fugg attol h anyosodnak volt ikerterhessege, az hogy neked is lesz-e.szerintem nagyon keves az esely ra, persze nem kizart.

3 ikerlány szerepelt benne, göndör hosszú szőkés hajuk volt. Valami olyasmi rémlik hogy iskolások voltak, az apjukkal éltek és volt egy mostoha anyjuk. Egy óriási nagy házban. Mi volt ennek a sorozatnak a címe? Magyar 1-en ment, kb.10-15 éve.

Amerikai sorozat volt, és összesen csak erre emlékszem, mert még kicsi voltam amikor ment a tv-ben.

Legjobb válasz: Vasárnap délutánonként ment ugye?ÉN is néztem de a cime nem ugrik be de agyalok rajta

Vasárnap délutánonként ment ugye?ÉN is néztem de a cime nem ugrik be de agyalok rajta
A kérdező hozzászólása: De igeeeen! Köszi! Olyan rossz hogy csinálnak ugyanilyen címmel újabb filmeket is! Ahogy beírtam a keresõbe meg az imdb-be, rögtön a lindsay lohaneset adta ki, de végülis meglett az eredeti, a nagy hajukról eszembejutott! :)

Van egy lányhörim, régen volt egy fiúhörim is csak ő meghalt és most a lányhörimnek lesznek kishöriei. Mikor megszüli majd akkor hiányozni fog nekik az apjuk? Az nem baj ha csak az anyjuk fogja őket felnevelni?

Legjobb válasz: a hörcsögök nem így "mûködnek" nekem legalábbis úgy tûnt hogy nem fontos nekik az apai kapcsolat(14 törpehörim van,persze nem egy helyen)

a hörcsögök nem így "mûködnek" nekem legalábbis úgy tûnt hogy nem fontos nekik az apai kapcsolat(14 törpehörim van, persze nem egy helyen)
Dehogy fog, az apát amúgy is azonnal ki kell venni ha a kicsik megszületnek, õk nem emberek, szerintem olvass egy kicsit utána a hörcsögöknek
Jó lenne, ha tisztában lennél a hörcsögtartás alap feltételeivel. Elõször is: otthon nem szaporítunk hörcsögöket, mert ez nem annyiból áll, hogy két külön nemût összeteszel! A hörcsögök magányos állatok, TILOS õket együtt tartani. A nõstény kapjon sok fehérjét (minden nap egy fél kisujjkörömnyi trappista sajtot), egészen addig, amíg a 4 hetes kishörcsögök nincsenek leválasztva. Ugyanis ha nem kap elég fehérjét, megöli a kicsiket. Ahogy ivarérettek a kicsik, add le õket egy kereskedésben, vagy vegyél mindegyiknek egy külön otthont, ha meg akarod tartani õket! DE MIND KÜLÖN LEGYEN EGYMÁSTÓL ÉS AZ ANYJUKTÓL!
utolós, ennél szebben nem lehet összefoglalni, kérdezõ te meg fogadj szót neki
A kérdező hozzászólása: Az elsõnek köszönöm :) ) AZ utolsó elõtti válasz: mi baja lesz a hörimnek ha otthon szaporitom?? majd én eldöntöm ok.. -.-
A kérdező hozzászólása: Az elsõnek köszönöm :) )
Kérdezõ! A szaporítás egy nagyon csúnya dolog. Nagy tudás kell hozzá, és te gondolom nem vagy 18, tehát semmit nem tudsz róla. Nem mindegy ám, hogy milyen hörcsögöket teszel össze. A rendes ilyen fajta munkát TENYÉSZTÉSnek hívják. Hallottál már róla? Akkor nem ártana megfogadni a tanácsomat, mert ha esetleg kereskedésbõl vett felnõtteket teszel össze, ott olyan vérfertõzés van, hogy a kicsinyeik csupa génhibásak lesznek. Nem viccbõl mondom. És egyébként is van elég hülye a világon, akik ezt csinálják, a hörcsögeik meg idõ elõtt belepusztulnak a sok fialtatásba (aminek egyébként semmi értelme, mert nincs rájuk kereslet). Ne akarj beállni közéjük, mert különben szegény hörcsögeid szívják meg... :(
A hörcsögöknél ha megvan az apa, ki kell emelni a szülésnél, megeheti a kicsiket. Egyáltalán nem fog hiányozni nekik az apjuk.


Mit csinaljak ha 2 kis macskam szuletett az egesz szules volt egy ora, a macsekok egeszsegesnek tunnek, de az anya macsek meg gyorsan veszi a levegot es olyan mintha meg mindig probalkozna egy ujabb kicsi kinyomasaval?

Lattam a hasat is mozogni es ugy tunt hogy meg van bennt neki legalabb egy de nagyon faradt es elaludt.

Legjobb válasz: Szia. Az én cicámnak is nemrég születtek kiscicái. Elõször csak 3, az kb. megvolt fél óra alatt. Késõbb (kb. 20 percre), született még 1. Úgy voltunk vele, hogy biztos nm lesz több, mivel a mi cicánk is bealudt, és eléggé elfáradt, viszont mozgott a hasa. De (kb. 1 órával késõbb) született még 1, az utolsó. Szval, amíg mozog a hasa, nagy a valószínûsége, hogy még várható újabb jövevény. :)

Szia. Az én cicámnak is nemrég születtek kiscicái. Elõször csak 3, az kb. megvolt fél óra alatt. Késõbb (kb. 20 percre), született még 1. Úgy voltunk vele, hogy biztos nm lesz több, mivel a mi cicánk is bealudt, és eléggé elfáradt, viszont mozgott a hasa. De (kb. 1 órával késõbb) született még 1, az utolsó. Szval, amíg mozog a hasa, nagy a valószínûsége, hogy még várható újabb jövevény. :)
Nagyon elfáradt, az én cicám is így volt, csak halott kölykök születtek.
A kérdező hozzászólása: A szules utani nap meg ketto szuletett de sajnos nem elve.Tanacs:ha mozog meg a macskad hasa szules utan de a macsek elalszik akkor vidd el orvoshoz(persze ha van ra penzed)Koszonom a valaszokat.

Hasonló kérdés volt már itt. Felelős anyai döntés az ha gyermekkel összeköltözöm válás alatt egy férfival? Akivel a házasság utolsó fél évében volt titokban kapcsolatom? És ha nem sikerül vele hosszútávon? Ezt bíróságon fel lehet hozni ellenem?

Õ is elvált gyermekeit felesége nevelte-neveli?Férfi másik városban ezért gyermek kikerül iskolából megszokott családi baráti környezet stb Ezt bíróságon fel lehet hozni ellenem? Vagy várjam meg tárgyalás,gyermekelhelyezés végét,és addig maradjak albérletben?

Legjobb válasz: Amíg nem válsz el, addig mindenképpen kell az apa belegyezése is, hogy más városba költözz a gyerekkel. Azt nem mondanám, hogy felelõs anya vagy, ha már a házasságod alatt megcsaltad a gyerek apját egy elvált pasassal. Felelõs döntésnek tartod a gyerekedet kiszakítani a környezetébõl, egy olyan férfi kedvéért, akirõl nem sokat tudsz és nem is bízol benne? Tudod, hogy miért vált el ? Milyen a kapcsolata a saját gyerekeivel? Ha nem tudsz majd vele élni, vagy nem szereti a gyerekedet, akkor mit csinálsz? Költözöl egy újabb pasashoz?

Amíg nem válsz el, addig mindenképpen kell az apa belegyezése is, hogy más városba költözz a gyerekkel. Azt nem mondanám, hogy felelõs anya vagy, ha már a házasságod alatt megcsaltad a gyerek apját egy elvált pasassal. Felelõs döntésnek tartod a gyerekedet kiszakítani a környezetébõl, egy olyan férfi kedvéért, akirõl nem sokat tudsz és nem is bízol benne? Tudod, hogy miért vált el ? Milyen a kapcsolata a saját gyerekeivel? Ha nem tudsz majd vele élni, vagy nem szereti a gyerekedet, akkor mit csinálsz? Költözöl egy újabb pasashoz?
Ez a segítség. Az emberek mind így fognak rád gondolni, késõbb a gyerekeid is. Szerinted akkor felhozható vagy sem? Ilyen nõnek én nem is ítélnék gyereket, pedig nõ vagyok.
Méghogy felelõs anya. csalad a férjedet, Nem tudni miért váltatok el de akkor is csaltad. és most a szeretõddel akarod nevelni annak az embernek a gyerekét akit felszarvaztál? uristen erre jelzõket nem nagyon találni. ásd el magad
Szerintem okosabb döntés a válás utánra hagyni a költözést. Addig legalább az új férfi is jobban megismerheti a gyereket, és a gyereket is fel lehet készíteni a költözés okozta változásokra.
Tehát -ha jól értem- hozzá mennél a szeretõdhöz, és vele neveltetnéd a jelenlegi párod gyerekét. Vagyis elvennéd az apjától a gyerekét és egy olyannal neveltetnéd, akinek a saját gyerekeit is más neveli??! Noooormááááális vagy Maaargit??
Sokan elfelejtik Magát a Gyermeket, annak érdekeit! Azt hogy felnõnek és véleményük lesz!
Ilyen nincs! Egy jó ügyvéd és véged!!!
Itt sokan azt sem tudják mirõl beszélnek... :D Kedves Kérdezõ! Ha úgy érzed, hogy a szeretõd stabil és el tudja fogadni a gyermekeidet akkor költözzetek össze. De ha azt érzed, hogy feszültség lenne a gyerekek a válás miatt és nem tudnátok a gyerekek tudta nélkül rendezni a súrlódásokat (ami mindig van ha két ember összeköltözik, pláne ha gyerekek is vannak) akkor ne. A gyerekeknek nem tenne jót a túl sok változás. (nincs apa/itt egy másik férfi/csak anya van) Én nõ vagyok. A páromnak két gyermeke van az anyjuk kibírhatatlan volt hitelt hitelre halmozott a párom tudta nélkül. Elhidegültek majd ellenséggé váltak. Akkor kerültünk egymáshoz közelebb a párommal. Amikor az anyjuk lelépett (igen, elhagyta a gyerekeit és a tartozásait is ott hagyta) akkor én odaköltöztem a páromhoz és a két gyermekhez. Ez már több éve történt. Nagyon jól kijövünk, kisebb gondok voltak az elején, de összecsiszolódtunk. Jelenleg boldogok vagyunk és 4-en várjuk az aprócska jövevényt aki a pocakomba növekszik... :) Sok sikert...
A kérdező hozzászólása: Tényleg segítséget szeretnék kérni hogyan tovább.
Inkább a gyerekeidet sajnálom kedves kérdezõ... komolyan

Családfában hogy szokás jelölni ha egy anyának két férje is volt és egyiktől 2 gyerek a másiktól pedig 3?

Köszi!

Legjobb válasz: Itt van egy sor családfa rajz. Valamelyikben biztos találsz rá példát. https://www.google.hu/search?q=csal%C3%A1dfa+rajzol%C3%A1sa&..

Itt van egy sor családfa rajz. Valamelyikben biztos találsz rá példát. https://www.google.hu/search?q=csal%C3%A1dfa+rajzol%C3%A1sa&..
Én úgy szoktam, hogy a körbõl mindkét irányba húzok egy négyzetet, utána a gyerekeket beteszem a megfelelõ helyre. Ha elváltak, áthúzom a vonalat, ha össze se házasodtak, eleve szaggatott vonallal jelölöm. Az élettársakat meg úgy szoktam jelölni, hogy a vonal felé rajzolok egy házat. Persze ilyenkor macerás mindkét négyzet fölé betenni az adatokat, de én számítógépen csinálom, így könnyen szét tudom húzni az egészet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!