Találatok a következő kifejezésre: Ha a annyira szeretnek a (136 db)

Miért van az, hogy egyes pasik a barátnőjük mellett más lányokkal is lefekszenek, ha elvileg annyira szeretik a barátnőjüket?

Lehet?leg pasik válaszát várnám,akik már csináltak ilyet...úgyis név nélkül megy az egész.De persze írhatnak csajok is:)

Legjobb válasz: Az ez van beléjük kódolva szöveget meg normális ember nem hiszi el... Aki "a férfiaknak ez ösztön" alapon csinálja ezt, annak nincs joga a szerelemhez. Ja, és ennyi erõvel a nõk meg mondhatnák: 1.jaj bocsi minden héten másba vagyok szerelmes, hiszen nõ vagyok, az van belémkódolva h szeressek 2.ugyanúgy csinálhatnák õk is ezt, hiszen, ha egy férfinak minél több nõt kell megtermékenyítenie, akkor hol az a rengeteg nõ, aki hagyja magát, ha a nõknek ez nem ösztön. Logika... 1 nõnek is ugyanúgy "viszkethet" csúnyán szólva, szóval az, h. férfi ösztön, röhejes. Mind2 szemétség... (Amúgy meg az ebmeriség úgyis túlnépesedett, úgyhogy a kedves "férfiak", nincs szükség már a jelen korban arra, h. minél több nõstényt termékenyítsetek meg. lol)

(elõzõ vagyok) Azért azt se felejtsük el, h. a lányoknak is kb uannyi %a csalja meg a barátját (férjét). Nekem is van olyan lány ismerõsöm, aki ezt csinálja. Tehát ez sajnos az emberekre általánosan vonatkozik. És hogy miért? Sztem a válasz nem az õsemberekben ("a férfiaknak szabad mert férfiak" címû történet) keresendõ, az a kor egy kis ideje már lejárt:D Hanem az embereket ért hatások, és az összetett lelkiviláguk és érzéseik miatt. Hatások: tv, média, más emberek véleménye ill. élete, filozófiák, amiket bebeszélnek maguknak és nem is biztos h igaz. Akárhogy lehet élni, cak az annak a 2 vkinek tökéletesen feleljen meg. Na és persze ne felejtsük el, h. hajlamosak vagyunk nem kimondani különbözõ okokból, ha vmit szeretnénk, vmi bánt, nem oké. Sokszor csak apró dolgok, amik aztán felhalmozódnak. És sokan még akkor se képesek megmondani, h. másra van szükségük. Így aztán létrejön a megcsalás. De ott, abban a pillanatban elmúlik az igazi, tökéletes, "tiszta szerelem". Ezért érezzük magunkat ilyen esetmbe megalázva, földbe tiporba stb. Szóval az emberek teljesen meg vannak zavarodva, érzelmileg és gondolkodásban egyaránt. Mindenki jobbat és jobbat akar, a boldogságot hajszolják, és ha elérnek vmit, máris a következõ boldogságtényezõt kergetik. Egy kapcsolatot pedig 1000 dolog befolyásolhat. Ez van...:-S (amint látod engem is érdekel a témaXD)
Az ez van beléjük kódolva szöveget meg normális ember nem hiszi el... Aki "a férfiaknak ez ösztön" alapon csinálja ezt, annak nincs joga a szerelemhez. Ja, és ennyi erõvel a nõk meg mondhatnák: 1.jaj bocsi minden héten másba vagyok szerelmes, hiszen nõ vagyok, az van belémkódolva h szeressek 2.ugyanúgy csinálhatnák õk is ezt, hiszen, ha egy férfinak minél több nõt kell megtermékenyítenie, akkor hol az a rengeteg nõ, aki hagyja magát, ha a nõknek ez nem ösztön. Logika... 1 nõnek is ugyanúgy "viszkethet" csúnyán szólva, szóval az, h. férfi ösztön, röhejes. Mind2 szemétség... (Amúgy meg az ebmeriség úgyis túlnépesedett, úgyhogy a kedves "férfiak", nincs szükség már a jelen korban arra, h. minél több nõstényt termékenyítsetek meg. lol)
Akkor nem szereti/nem kap meg mindent, ennyire egyszerû a válasz.24/f
Mert csak elvileg szeretik annyira...
Hmm, hogy is mondjam... ez ösztönös a férfiaknál. Minél több nõt megtermékenyíteni. Ez van belénkkódolva. Nyilván ezen valaki tud uralkodni, valaki meg nem. A szóban forgó srác éppenséggel olyan, aki nem bírja magát fékezni. Vagy lehet, hogy nem is szereti igazából a barátnõjét?
Ha vki annyira kiváncsi h milyen mással, akkor mért nem egyéjszakásban vesztette el a szüzességét? a kérdésedre: mert gerinctelen balf*szok...
tapasztalatgyûjtés... pl ha vki a barátnõjével vesztette el a szüzességét, utána kíváncsi h milyen más lányokkal... mással jobb, vagy rosszabb!
A kérdező hozzászólása: De ha nem csak tapasztalat gyûjtés, mivel a srác már idõsebb, és már kb 1 éve együtt vannak, és a bnõje mit sem sejti, hogy õt a szeretõ szerelme folyton megcsalja.
A kérdező hozzászólása: Ha nem szereti annyira, akkor miért nem hagyja el, és keres egy olyan lányt akit nem csalna meg? Amúgy meg aki azt írta, hogy a férfiakba ez bele van kódolva...hát hagy ne jellemezzem az illetõt! És köszönöm az eddigi válaszokat...és persze várok még nagyon sokat:) Ugyanis engem ez a téma nagyon érdekel.Kár, hogy nem láthatunk bele a pasik agyába...
Pont amiért a nõk is lefekszenek addig más srácokkal. Hidd el, nagyon sok olyan lánnyal volt dolgom, akiknek csak egy kis kaland kellett.
Vagy hazudik és nem is szereti, vagy nem kapja meg azt amire vágyik, sajnos ennyi az egész, plusz a vadászösztön.

Természetes az ha az ember annyira szereti a gyerekeit, hogy még véletlenül sem akarja megsérteni őket?

Ugye van olyan amikor rájuk kell szólni,és rájuk is szólók finoman ,de utána akkor is lelkiismeret fordulásom van.

Legjobb válasz: a megsértés és fegyelmezés között van különbség! ha annyira nem teszik, h rájuk szólsz, akkor ne tilts, hanem mondd, h inkább mit csináljon. pl: ne rohangálj helyett lassabban közlekedj, nehogy megüsd magad,másokat. sokszor jobban beválik, mint a tiltás!

a megsértés és fegyelmezés között van különbség! ha annyira nem teszik, h rájuk szólsz, akkor ne tilts, hanem mondd, h inkább mit csináljon. pl: ne rohangálj helyett lassabban közlekedj, nehogy megüsd magad, másokat. sokszor jobban beválik, mint a tiltás!
Igen. Természetes. De egy idõ után elszabadulhat tõle a pokol. Meg kell tanulnod fegyelmezni is õket, mert ha nem most 1-2 éven belül véged lesz. Te nem akarod megsérteni õket, de egy óvodás már olyan cifrán el tud küldeni a frászba, hogy meglepõdnél, ha tudnád! Sajnálom azokat a szülõket, akik ide eljutnak. Ezért javaslom már most, hogy legyen ereje a szavaidnak és tanulj meg tiltani is, mert komoly gondokkal nézel szembe, ha nem teszed meg idõben.
Megsérteni és fegyelmezni, nevelni nem ugyanaz, pl a megsértés, hogy kislányom fogyni kéne mert vágósúlyba vagy pl, de az, hogy ne tépkedd a függönyt vagy 14 évesen nem aludhatsz fiúnál nem sértés hanem nevelés.Vigyázz a fejedre nõnek ha nem fegyelmezed, neveled õket, ne legyen lelki ismeretfurdalásod, inkább akkor legyen ha 13-14 évesen a város ribije lett, mert nem nevelted meg.
Jogos a 2 pont!
Pontosan!!Ott a pont a válaszadóknál.Ezért ne legyél lelkis, van különbség a sértés és a nevelés között.Ne ess abba a hibába mint a legtöbb, h még arra sem meri megkérni a gyerekét h rakja el az ágyát vagy hogy kenjemeg egyedül a vajaskenyeret és ne kelljen neki bevinnie a s'gge alá! Komolyan mondom mint a kiscsászárok. És igen akkor legyen lelkiismeret-furdalásod, ha a város vagy Siófok legnagyobb r'banca lesz, mert nem merted nevelni. Ilyen anyákat, te jo ég!!A modern k'rva Istenbe!!!
Nem zavarja õket, nagyon szeretik:)
Legjobb a tocsogós punci;) A csicsogás meg normális és lehet vicces, de izgató is :) IDE NEKEM EGY ILYEN PUNCIT AZONNAL! :D
Igen, szeretjük az ilyen puncikat. Azok a "hangok" meg teljesen normálisak, max. néha megnevettetnek. Ilyenkor a csajom mindig párnával ver meg... :D
Puncipukira gondolsz? Nekem is szokott, van mikor mensizés alatt, vagy ha nagyon nedves vagyok :S
nekem ha rég szexeltem már akkor nagyon nedves szokott lenni, nekem annyira kellemetlen:((( a fiúkat talán nem zavarja annyira
A kérdező hozzászólása: Nem a hüvelyi szellentésre gondoltam:) ez csak akkor ha nagyon nedves vagy és ujjaznak
Én szoktam furcsa tocsogós hangokat kiadni, állandóan nyafogok érte, hogy gáz, de a barátom szereti... Szóval nem zavar már annyira.
Most én is megnyugodtam... :D
Nincs havidíja.
A kérdező hozzászólása: köszi
pontosabban egy éves díja van!! nem tudom mien néven, de kb 3-4 száz forintot vonnak le évente.
ébev dij kb 1500ft, amit havonta vonnak le.

Babát szeretnénk mi van akkor ha annyira szeretjük a szexet hogy mindennap van, attol még lehet belöle baba? Vagy muszáj csak két naponta szexelni?

Legjobb válasz: szia. ha a párod kiskatonái olyan életképesek és annyira sok van belõlük akkor nem árt és nem befolyásolja a teherbeesést , de ha picit kevesebb a spermaszám vagy lassúbbak akkor viszont a napi szeretkezés nehezíti a teherbeesést mert a spermák nem tudnak kellõképpen újratermelõdni , 100%os választ csak a párod spermatogrammja ellenében lehet mondani. Babát szeretnétek?

szia. ha a párod kiskatonái olyan életképesek és annyira sok van belõlük akkor nem árt és nem befolyásolja a teherbeesést , de ha picit kevesebb a spermaszám vagy lassúbbak akkor viszont a napi szeretkezés nehezíti a teherbeesést mert a spermák nem tudnak kellõképpen újratermelõdni , 100%os választ csak a párod spermatogrammja ellenében lehet mondani. Babát szeretnétek?
Igaza van az elõttem válaszolónak. Ha így esik jól, szexeljetek mindennap, de ha nem sikerül így teherbeesned, akkor mindenképpen javasolnám, hogy próbáljátok ki a két (esetleg három) naponkénti verziót is! Sok sikert! :)
Szia! Akkor legyetek együtt amikor kivánjátok!
A kérdés így kezdõdött: "Babát szeretnénk"
A kérdező hozzászólása: Igen, mult honapba taroztatuk magunkat nem volt csak heti két szex de nemjött össze most meg ugy voltam velem minek számolgasam ha igy is megvan az esély rá!!
..11/f?
Jó lenne ha találnék olyan fiút, aki szereti, mert én nagyon szeretem csinálni naponta min. 1x szeretném, de az utóbbi 2 barátom 1 menet után kidõl és napokig nem akartak újat és eléggé rossz ez így. :( Remélem 1x találkozok olyan fiúval, aki szeret annyira szexelni, mint én. :D Bocsánat, hogy lány létemre írtam, és amúgy nem ritka az ilyen lány, nekem minden lány ismerõsöm ilyen. ;) 19L
Ez ugye valami kamu kérdés??? Persze hogy bírjuk, csak ritka az ilyen mint a fehér holló :(
Nem. 11/F
A kérdező hozzászólása: én jobban bírom mint a pasim általában ;D
Nálunk eleinte, volt olyan.... (jó, ritkán találkozunk), hogy 6-7 menet is volt egy nap. 2 év után lecsihadtunk. Lementünk napi 3-4-re. De van hogy 1 hétig együtt vagyunk aztán 3 hétig nem tudunk találkozni.
te nimfomán k.va
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló :DD nem vagyok nimfo, mert a nimfok nem élvezik a szexet, én meg igen :)
Igen. Bár a legtöbb pasi nem bírja a tempót. Én igen :) )
El tudnám viselni. De sajnos nem ismerek ilyen lányt.
Hát azért mindennek van határa...a barátom és én totál szexmániásak vagyunk, de nem tudjuk napi 3-nál többször csinálni, mert utána már fáj valamilyen szinten...19/L
úgy megkúrnálak hogy nem állnál fel 2 hátig egy nap nálam a minimum 5 menet
hát nekem jól jönne egy ilyen kis [email protected] :)
Nekem nincs barátnõm, de a kezemet minden nap igénybe veszem minimum egyszer.
20:06 Én is így vagyok, én jobban bírnám, mint a barátom. :D Elsõ 20:06-os voltam.
Szerintem minden nõ kívánja naponta többször a szexet. Legalább is az elején. Én is ilyen voltam. Majd évek múltán kopik a mennyiség, sajnos. De ez egyáltalán nem ritka. Nekem szinte minden barátnõm ilyen, vagy ilyen volt. Ebben mi lenne a furcsa?
Ha a pasid már nem bírja, hívj át engem ;)

Ha a barátnőm szeretet, de azt mondja hogy már nem annyira, akkor vissza tud szeretni belém úgy mint rég?

Mármint a szerelem, ha kicsit elmúlik, az visszatud jönni?

Legjobb válasz: Ja csak kellene minkdettõtöknek egy kis megújulás.

Ja csak kellene minkdettõtöknek egy kis megújulás.
Nem voltak még ilyen tapasztalataim...mármint, hogy vissza szerethetne. Tartsatok egy kis szünetet. Talán az segít.
A kérdező hozzászólása: Mit értesz a megújulás alatt?
A kérdező hozzászólása: Õ is pont szünetet ajánlott... de az miért jó?
Mert akkor rájön, hogy hiányzol neki, vagy nem. Ha nem, akkor egyértelmû a dolog. Ha igen, akkor is.
A kérdező hozzászólása: Ez félelmetes... pont ezt mondta õ is...
Nekem is mondott ilyet lány. Tapasztalat. :) De én nem mentem bele....szakítottam. Semmi értelme...szerintem. Nagyon kevés az esély, hogy visszajöjjön, ha egyszer szakít (szünet alibivel).
Kiismertétek egyást, újuljatok meg, hogy ismét élmény legyen együtt lenni, megismerni a másik gondolatait ( ha több idõt vagytok külön, más dolgokat csinaltok amirol velemyenetk lesz elmenyeket szereztek) felfedezni a masikat.
Szerintem van értelme ilyen esetben aszünetnek, lehet ugy jöttek neki össze a dolgok, nem biztos magában, idõt akar. Ha szereted ezért kár szakítani, ennyi esély még jár egy kapcsoaltnak.

Cukorbetegek, ha annyira szeretem a rántottát, hogy mindennap megenném, illetőleg eszem, akkor melyik étkezésbe célszerű beiktatni a délelőtti órákban?

A reggelim 25g-os, a tízóraim 20 g-os; elvileg ugye a tojásban nincsen Ch, viszont fehérje, így a felszívódás szempontjából mikor jobb: reggel 7.30-kor vagy délel?tt 10.30-kor, a tízóraiban?

Legjobb válasz: koleszterin?

koleszterin?
A kérdező hozzászólása: Teljeskiõrlésû kenyeret ( 13 g CH / szelet ), illetve Dexit ( 8, 4 g / szelet )szoktam enni hozzá + zöldségeket.
A kérdező hozzászólása: Elsõnek: tudom, hogy koleszterin bomba a tojás, de nem ez volt a kérdésem.Bocsi.
Bocsi, hogy nem ide írtam, de kb egy hete a te saját emailedre válaszoltam, nem tudom olvastad-e. :)

Csajok miert szeretitek annyira ha a puncitokba elvez a pasitok?

Az en baratnom teljesen megorul ha nem kapja meg a napi adagjat. Olyankor minden baja van.

Legjobb válasz: mert az nagyon izgató

mert az nagyon izgató
hát én így konkrétan azért nem szoktam megõrülni, ha nem élvez belém :D egyébként nekem azért tetszik jobban, mintha közvetlen elõtte kikapná és elkezdené pl a mellemre verni, mert egyrészt így megszakítások nélkül megy tovább az együttlét, másrészt érzem magamban a lüktetést, meg mindent, és sosem érzem máskor olyan intenzíven azt h velem van, és élvezi :) nekem ez elsõsorban lelkileg kielégítõ, az már más kérdés, h ez a testi kielégüléshez is meghozza a kedvet :D
én például nem minig szeretem, ha belém megy. Lehet hülyének hangzik, de pl ha másnap korn kelek, és este még szexelünk, nekem reggel is szokott még kifolyni belõlem, és zavaró tud lenni, ha pl megyek az utcán, és érzem, hogy épp folyik még ki belõlem.:)
ezenkívül a spermának más a PH értéke mint a hüvely természetes savas PH ja és ettõl felborul bent az egyensúly és gombásodás léphet fel.... :S
Te rohadt állat...Az még csak-csak hagyján hogy szex után nem tusolsz le, bár úgy hogy beléd verték, már necc...De az hogy reggel nem mosod ki magad, az nagyon paréj.
igen, szex után tanácsos fürdeni ;) persze az is megeshet h fürdés ellenére is marad benned egy kicsi, ilyenkor egy mini tampon vagy egy tisztasági betét csodákra képes :P másrészt nem tudom, hogy vagytok vele, én elég sokat foglalkozom kül dolgok pH-jával mikor dolgozom, de szex közben vhogy nem az jár a fejemben, hogy hogy puffereli a hüvely ph-ját a sperma :D
Én meg nem foglalkozom kémhatásokkal, a pH-ról utoljára úgy tíz éve tanultam a gimiben, de nem hiszem el, hogy egy egészséges ember ondója akkora veszélyforrást jelentene a hüvely számára. Könyörgök, az a legtermészetesebb helye, elvileg azért termelõdik, hogy ott kössön ki, nem?... Még a 14:37-es hozzászóló érvelését el tudom esetleg fogadni. De akkor követelem, ha éppen nem lehet punciba befejezni az aktust, hogy helyette a szájába engedje a végén! :P
persze mert a pornóban ezt látod hogy a szájába verik a végén :D

Ha valaki nem szereti a párját, vagy már nem kötődik hozzá annyira, akkor nem is igényelné tőle a törődést, ugye?

Tehát,akkor gondolom nem nyúzná folyton a másikat,hogy néha kezdeményezze már ? a smárolást,puszit meg hogy egyáltalán több legyen ezekb?l. Olyanra se kérné a másikat,hogy mindenben ? legyen az els??

Legjobb válasz: Így van, ahogyan mondod. Ha nem vonzódik, akkor se az ölelése se a csókja nem kell.

Így van, ahogyan mondod. Ha nem vonzódik, akkor se az ölelése se a csókja nem kell.
de vonzódhatsz úgy is, ha már nem szereted!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!