Találatok a következő kifejezésre: Ha a annyira fenn van, hogy (2 db)

Ha a méhszájam annyira fenn van, hogy szinte el sem érem, akkor van esélyem arra, hogy állapotos vagyok?

Már 4 napja késik a menstruációm,viszont a h?m nem túl magas.Minimális barna folyásom volt ma,de ezenkívül semmi tünetem nincs.A tesztelést a barnázás miatt halogatom,mert félek a negatívtól.

Legjobb válasz: Szerintem várj még egy pár napot, és utána nyugodtan tesztelhetsz.

Szerintem várj még egy pár napot, és utána nyugodtan tesztelhetsz.
simán lehet baba. ne félj. egyszer ugy is megkell tudnod az igazat. tesztelj
Szerintem jól teszed, hogy vársz még a teszteléssel, mert a barnázás lehet ettõl is meg attól is, de egy-két nap alatt kiderül. Max erõs lesz a 2. csik is, :-)

Mitől van az hogy 32 hetesen nagyon fáj a jobb csipőcsontoom, a fenekem, de csak ezen az oldalon, meg a szeméremcsontom főleg éjjel, vagy ha nagyon elfáradok annyira h alig tudok menni?

Legjobb válasz: Szia. Én még nem szültem, de nõvéreim akkor panaszkodtak eféle tünetekre amikor már közelgett a szülés.Tágulnak a csontok és ez kisebb nagyobb fájdalommal jár.

Szia. Én még nem szültem, de nõvéreim akkor panaszkodtak eféle tünetekre amikor már közelgett a szülés.Tágulnak a csontok és ez kisebb nagyobb fájdalommal jár.
Szia! Nyugi, nem fogsz még szülni. Valószínûleg a babód inkább erre az oldalra van berendezkedve, és ott nyom. Ha még nagyobb lesz, akkor valószínûleg mindkét oldalon nyomni fog. Nekem hetek óta fáj a szeméremcsontom, fekvés után bizony kifejezetten kellemetlen elindulni. Sajnos valószínû, hogy késõbb még nehezebb lesz, de ez szinte természetes velejárója a terhességnek, csak van akinél kellemetlenebb, van akinél kevésbé kellemetlen. 38 hetes pocakos
Szia! Én a 28. hétben járok. 1 hete nekem minden éjjel fáj azon az oldalamon a csípõcsontom, amelyiken éppen fekszem, kb. 1/2 óra elteltével. A fenekemben is fáj éjjel a csont, és a derekam is leszakad. Szerintem is távolodnak a csontok, azért van ez, készül a szervezet a szülésre. Próbáld ki azt éjjel, hogy párnát vagy szivacsot teszel a csípõd és a feneked alá. Nekem úgy kényelmesebb az éjjeli pihenés, hogy puha szivacsos ágyra költözök át, mikor már nem bírom a kiképzést, és nem a régi kemény, rekamén próbálok aludni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!