Találatok a következő kifejezésre: Ha a annyira fenn van, (6 db)

Ha a méhszájam annyira fenn van, hogy szinte el sem érem, akkor van esélyem arra, hogy állapotos vagyok?

Már 4 napja késik a menstruációm,viszont a h?m nem túl magas.Minimális barna folyásom volt ma,de ezenkívül semmi tünetem nincs.A tesztelést a barnázás miatt halogatom,mert félek a negatívtól.

Legjobb válasz: Szerintem várj még egy pár napot, és utána nyugodtan tesztelhetsz.

Szerintem várj még egy pár napot, és utána nyugodtan tesztelhetsz.
simán lehet baba. ne félj. egyszer ugy is megkell tudnod az igazat. tesztelj
Szerintem jól teszed, hogy vársz még a teszteléssel, mert a barnázás lehet ettõl is meg attól is, de egy-két nap alatt kiderül. Max erõs lesz a 2. csik is, :-)

Milyen az az átlátszó fogszabályozó? Kívül van? Ez is fix? Mennyire látszik az ha nevetek? Annyira nem mint a fémes? Valakinek van ilyene fent? Tapasztalat?

Legjobb válasz: Az átlátszó alatt szerintem ezt a porcelánt érted, ez is állandó, és össz-vissz annyi látszik hogy egy vékony drót húzódik a fogaidon mert a többi ilyen fehéres, és csak ha egész közel állnak hozzád akkor látszik egy kicsit. A fémes meg nagyon látszik, egyébként ha rákeresen neten találsz képeket hogy milyen is feltéve, és szerintem nem olyan vészes, jobb mint a fémes :)

Az átlátszó alatt szerintem ezt a porcelánt érted, ez is állandó, és össz-vissz annyi látszik hogy egy vékony drót húzódik a fogaidon mert a többi ilyen fehéres, és csak ha egész közel állnak hozzád akkor látszik egy kicsit. A fémes meg nagyon látszik, egyébként ha rákeresen neten találsz képeket hogy milyen is feltéve, és szerintem nem olyan vészes, jobb mint a fémes :)

A tv-ben a jó nőknek általában (baromi) vékony derekuk van és nagy fenekük. Akkor most jó, ha valakinek nagy segge van (ha viszonylag vékony a dereka-persze nem annyira, mint a tv-belieknek XD)?

Legjobb válasz: hát jó de csak ha formás...sztem..lány vok de a pasiknak a formás fenák jön be..igy az se gáz ha kicsi... :Degy kis torna sokat segithet mindenkinek

hát jó de csak ha formás...sztem..lány vok de a pasiknak a formás fenák jön be..igy az se gáz ha kicsi... :Degy kis torna sokat segithet mindenkinek
A kérdező hozzászólása: Milyen az a formás? És a nem formás? Ez is egy ízlés dolog, vagy nem? :S
Igen, minden ízlés dolga. Ezért nem lehet a kérdésedre válaszolni. Valakinek tetszik, valakinek nem.
Nem teljesen ízlés dolga, mivel a csípõ és a derék aránya nagyon fontos a párválasztásban. Statisztikailag elemezték, és kiderült, hogy a "jó nõknek" a csípõ/derék aránya nagyon szûk tartományban van. Jelzi az egészséges hormonrendszert, a sikeres szülés nagyobb valószínûségét. http://en.wikipedia.org/wiki/Waist-to-hip_ratio
Ízlések és fenekek különbözõek.
A kérdező hozzászólása: Okés, köszönöm a válaszokat :)
Neked mi a fene bajod van?
De mi a f*szért nem ????? :((((
Ezmiez a kérdés?Aki kitalálja, mit akart ezzel, adok neki egy pacsit.
A kérdező hozzászólása: az hogy a lányoknak semmi sem jó
Nem igaz, nekem jó, ha süt a nap, ha finomat eszem, ha rám mosolyog valaki, ha szeretkezem, ha szerelmes leszek, ha paradicsomlevet iszom, ha cicát simogatok, ha kutyát sétáltatok, ha stb stb... Akinek meg semmi sem jó, az neki a legnagyobb baj, mert semminek sem örül a tyúkszaros, rövid életében, aztán egyszer csak meghal, még megbánni sem tudja, hogy neki semmi sem volt jó. Ó, eléggé kisarkítottam a témát, elnézést, biztosan találsz majd olyan lányokat is, akiknek úgy vagy jó, ahogy vagy.

Amikor 17évesek a lányok annyira szépek formásak fenekük mellük, mire kb.35évesek lesznek ha van gyermek ha nincs sokan alaktalanná válnak nagy fenékkel zsíros combokkal, miért van ez?

Legjobb válasz: 17 évesen még rendben van az ember anyagcseréje, fiatal, feszes a bõre, amit az évek elõrehaladtával változik. És még egy 17 évesnek, ha normálisan táplálkozik nem kell megszakadnia, hogy jól nézzen ki, addig egy 35 évesnek pont az elõbb említett dolgok miatt nem elég úgymond normálisan táplálkoznia, kell az edzés, a karbantartás, bár az anyagcsere ettõl függetlenül is lassul az évek elteltével.

17 évesen még rendben van az ember anyagcseréje, fiatal, feszes a bõre, amit az évek elõrehaladtával változik. És még egy 17 évesnek, ha normálisan táplálkozik nem kell megszakadnia, hogy jól nézzen ki, addig egy 35 évesnek pont az elõbb említett dolgok miatt nem elég úgymond normálisan táplálkoznia, kell az edzés, a karbantartás, bár az anyagcsere ettõl függetlenül is lassul az évek elteltével.
Lassul az anyagcsere.
Javaslom, tanuljá' meg írni! Aztán biológiázz is.
Ez nem törvényszerû, sõt, szerintem a lgtöbb harmincas nõ ugyancsak jól néz ki. Másrészt meg fõleg biológia. A szervezet idõsödik, több szabadgyök képzõdik, az idõsebb sejtek már kevesebbszer képesek osztódni, csökken a test víztartalma a kollagén termelõdése lelassul, a bõrben az elasztin mennyisége csökken, ettõl kevésbé lesz rugalmas a bõr. Sokan pedig a gyermekük mellett nem tudnak magukra odafigyelni, vagy épp nem is akarnak 55 kilósok lenni, mert tökéletesen boldogok mondjuk kétszer akkora combbal, de boldog családdal.
A legtöbb jól kinézõ fiatal heti többször sportol, mászkál, mozog.Emellett gyors az anyagcsere. 30 évesen se lassul számottevõen az anyagcsere de ekkor a legtöbb embernek nincs ideje sportolni, fáradt, vagy sok stressz éri és evésben vezet le, vagy szimplán elkényelmesedett..
Azok válnak olyanná akik most azt mondják hogy "ehetek bármit, úgyse látszik meg rajtam" meg akik most sem törõdnek a plusz kilóikkal. Na az ilyenek teste bosszulja meg önmagát a késõbbiekben, a nagy egészségtelenség üt vissza rajtuk, amit fiatalkorban még tolerál a test.
"Azok válnak olyanná akik most azt mondják hogy "ehetek bármit, úgyse látszik meg rajtam" aha, persze, csak nem mindenki. apámnak teljesen normális az alakja, vékony, semmi plusz kiló nincs rajta, de már elmúlt 50. sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál. bátyám, nõvérem szintúgy, bátyám 30, nõvérem 35, teljesen rendben vannak, nõvérem 10 évet is letagadhatna, vékony, fiatalos, csinos nõ. én sem vagyok abszolút hízékony, apám felmenõi közül senki sem az. ez szimplán csak genetika.

Mitől van az hogy 32 hetesen nagyon fáj a jobb csipőcsontoom, a fenekem, de csak ezen az oldalon, meg a szeméremcsontom főleg éjjel, vagy ha nagyon elfáradok annyira h alig tudok menni?

Legjobb válasz: Szia. Én még nem szültem, de nõvéreim akkor panaszkodtak eféle tünetekre amikor már közelgett a szülés.Tágulnak a csontok és ez kisebb nagyobb fájdalommal jár.

Szia. Én még nem szültem, de nõvéreim akkor panaszkodtak eféle tünetekre amikor már közelgett a szülés.Tágulnak a csontok és ez kisebb nagyobb fájdalommal jár.
Szia! Nyugi, nem fogsz még szülni. Valószínûleg a babód inkább erre az oldalra van berendezkedve, és ott nyom. Ha még nagyobb lesz, akkor valószínûleg mindkét oldalon nyomni fog. Nekem hetek óta fáj a szeméremcsontom, fekvés után bizony kifejezetten kellemetlen elindulni. Sajnos valószínû, hogy késõbb még nehezebb lesz, de ez szinte természetes velejárója a terhességnek, csak van akinél kellemetlenebb, van akinél kevésbé kellemetlen. 38 hetes pocakos
Szia! Én a 28. hétben járok. 1 hete nekem minden éjjel fáj azon az oldalamon a csípõcsontom, amelyiken éppen fekszem, kb. 1/2 óra elteltével. A fenekemben is fáj éjjel a csont, és a derekam is leszakad. Szerintem is távolodnak a csontok, azért van ez, készül a szervezet a szülésre. Próbáld ki azt éjjel, hogy párnát vagy szivacsot teszel a csípõd és a feneked alá. Nekem úgy kényelmesebb az éjjeli pihenés, hogy puha szivacsos ágyra költözök át, mikor már nem bírom a kiképzést, és nem a régi kemény, rekamén próbálok aludni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!