Találatok a következő kifejezésre: Ha a annyira fenn (14 db)

Milyen az az átlátszó fogszabályozó? Kívül van? Ez is fix? Mennyire látszik az ha nevetek? Annyira nem mint a fémes? Valakinek van ilyene fent? Tapasztalat?

Legjobb válasz: Az átlátszó alatt szerintem ezt a porcelánt érted, ez is állandó, és össz-vissz annyi látszik hogy egy vékony drót húzódik a fogaidon mert a többi ilyen fehéres, és csak ha egész közel állnak hozzád akkor látszik egy kicsit. A fémes meg nagyon látszik, egyébként ha rákeresen neten találsz képeket hogy milyen is feltéve, és szerintem nem olyan vészes, jobb mint a fémes :)

Az átlátszó alatt szerintem ezt a porcelánt érted, ez is állandó, és össz-vissz annyi látszik hogy egy vékony drót húzódik a fogaidon mert a többi ilyen fehéres, és csak ha egész közel állnak hozzád akkor látszik egy kicsit. A fémes meg nagyon látszik, egyébként ha rákeresen neten találsz képeket hogy milyen is feltéve, és szerintem nem olyan vészes, jobb mint a fémes :)

Ha a méhszájam annyira fenn van, hogy szinte el sem érem, akkor van esélyem arra, hogy állapotos vagyok?

Már 4 napja késik a menstruációm,viszont a h?m nem túl magas.Minimális barna folyásom volt ma,de ezenkívül semmi tünetem nincs.A tesztelést a barnázás miatt halogatom,mert félek a negatívtól.

Legjobb válasz: Szerintem várj még egy pár napot, és utána nyugodtan tesztelhetsz.

Szerintem várj még egy pár napot, és utána nyugodtan tesztelhetsz.
simán lehet baba. ne félj. egyszer ugy is megkell tudnod az igazat. tesztelj
Szerintem jól teszed, hogy vársz még a teszteléssel, mert a barnázás lehet ettõl is meg attól is, de egy-két nap alatt kiderül. Max erõs lesz a 2. csik is, :-)

Hogy értelmezzem azt, hogy ha 4 napig fent marad a hő, akkor megrepedt a tüsző? Az alaphőnél kell magasabban lennie? Azért kérdezem, mert nekem eddig mindig 36, 4-36, 5 volt az alap, de most meg éppen annyi jóval menszi után. (37 feletti hő helyett)

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/53e3037cab1588e176f2ea..

Legjobb válasz: A hõ fenmaradása azt jelenti, hogy a peteéréshez képest uyebár megemelkedik tüszõrepedéskor. És ezt a megemelkedett hõt kell tartania a gõrbének. Az alaphõ vonalánál amit megrajzolt a ciklus.hu is feljebb megy majd a hõmérséklet ha terhes vagy.

A hõ fenmaradása azt jelenti, hogy a peteéréshez képest uyebár megemelkedik tüszõrepedéskor. És ezt a megemelkedett hõt kell tartania a gõrbének. Az alaphõ vonalánál amit megrajzolt a ciklus.hu is feljebb megy majd a hõmérséklet ha terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Akkor nekem nem repedt volna meg a tüszõm???
Az alaphõd most alacsonyabb. Minden ciklusban más lehet. Úgy látom volt repedés, csak nem maradt túl magasan, de az alaphõdnél magasabb. Van esély! Együtt is voltatok, jókor. Drukkolok.
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam. Köszi szépen.
Neked mi a fene bajod van?
De mi a f*szért nem ????? :((((
Ezmiez a kérdés?Aki kitalálja, mit akart ezzel, adok neki egy pacsit.
A kérdező hozzászólása: az hogy a lányoknak semmi sem jó
Nem igaz, nekem jó, ha süt a nap, ha finomat eszem, ha rám mosolyog valaki, ha szeretkezem, ha szerelmes leszek, ha paradicsomlevet iszom, ha cicát simogatok, ha kutyát sétáltatok, ha stb stb... Akinek meg semmi sem jó, az neki a legnagyobb baj, mert semminek sem örül a tyúkszaros, rövid életében, aztán egyszer csak meghal, még megbánni sem tudja, hogy neki semmi sem volt jó. Ó, eléggé kisarkítottam a témát, elnézést, biztosan találsz majd olyan lányokat is, akiknek úgy vagy jó, ahogy vagy.
Azt hogy érted hogy kiáll?
Hát nem... Nem voltam túlsúlyos, de elkezdtem sportolni, hátha fenekembõl fogyok, de nem, ugyanolyan maradt, csak nem olyan puha, inkább izmos. Én ilyenrõl beszélek: http://data.whicdn.com/images/46505047/tumblr_mf8jx04Bvj1qfl.. 15 évesen ez elég zavaró, fõleg ha felnõtt férfiak bámulják meg...

Miért fáj annyira a fenekem ha mondjuk tekerek egy nap 100 km-t? Milyen nyereg kellene?

Már úgy 50 után előjön, hogy annyira fáj a hátsóm, hogy nembírok ülni. Nektek is szokott? Milyen nyerget kellene használni, valamilyen zseléset? Az országútikon még kisebb, és keményebb nyereg van, mint az én bringámon.

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem vagy hozzászokva?

Lehet, hogy nem vagy hozzászokva?
Mindenképpen próbálj többfélét kipróbálni a haveri körben és a beállítással is elszórakozhatsz. Itt egy jó cikk: http://www.yasec.hu/muhely/nyereg.htm
Sajnos mindenkinek más nyereg a kényelmes: kinek a kicsi, kinek a nagy, kinek a puha, kinek a kemény. Próbálgatni kéne, de erre nem nagyon van lehetõség, legalábbis nem tudok olyan boltról, ahol elvihetnél egy 100+ km-es túrára kipróbálni egy nyerget. De amúgy ha az elsõ 50 km-en még nincs gond, akkor szerintem nem olyan rossz az a nyereg, a hozzászokás segíteni fog. Az én nyergem 100 km-ig még tökéletes, de 240-en azért voltak gondok.
Nekem is fáj.de 100 fölött(km) már hozzászokik és már ki sem tudok állni a nyeregbõl, mert ha kiállok rohadtul fáj.
Engem az SLR nyereg nyom, ha túlsúlyos vagyok. Le kell fogynom és kényelmes lesz.
Be kell törni :D Ha el vagyok szokva tõle, akkor az elsõ nap után nekem is fáj, a második nap pocsék, harmadik napon nem érzem már, és egyáltalán nem fáj :D
A kérdező hozzászólása: Kerékpáros nadrágom van, amibe van betét is, de majd megpróbálok másik üléssel. De amúgy bírok tekerni olyan 28-as átlaggal, de a seggem nem bírja xd
Utólag még annyit hozzátennék, hogy nekem pár éve volt egy nyergem amin 5km után fájt az alsó felem...Szóval ha van lehetõséged érdemes kipróbálni több fajta nyerget is.
Szerezz be egy betétes nadrágot. Lehetõleg ne Lidl-bõl vagy Sportissimo meg hasonló üzletekbõl. Ha az sem segít akkor cseréld le valami zselés nyeregre. De szerintem ha lesz rendes nadrágod akkor 220km tekerés után megszokod. A 220km az olyan táv, ahol már a feneked és a lábaid is megszokták, hogy tekersz.
Így így , amit tudni kell az Yasecnél ott van.Zoligyerek kösz az infót, minden boltosnak kötelezõ tananyagnak kellene lenni. Zsolt

Amikor 17évesek a lányok annyira szépek formásak fenekük mellük, mire kb.35évesek lesznek ha van gyermek ha nincs sokan alaktalanná válnak nagy fenékkel zsíros combokkal, miért van ez?

Legjobb válasz: 17 évesen még rendben van az ember anyagcseréje, fiatal, feszes a bõre, amit az évek elõrehaladtával változik. És még egy 17 évesnek, ha normálisan táplálkozik nem kell megszakadnia, hogy jól nézzen ki, addig egy 35 évesnek pont az elõbb említett dolgok miatt nem elég úgymond normálisan táplálkoznia, kell az edzés, a karbantartás, bár az anyagcsere ettõl függetlenül is lassul az évek elteltével.

17 évesen még rendben van az ember anyagcseréje, fiatal, feszes a bõre, amit az évek elõrehaladtával változik. És még egy 17 évesnek, ha normálisan táplálkozik nem kell megszakadnia, hogy jól nézzen ki, addig egy 35 évesnek pont az elõbb említett dolgok miatt nem elég úgymond normálisan táplálkoznia, kell az edzés, a karbantartás, bár az anyagcsere ettõl függetlenül is lassul az évek elteltével.
Lassul az anyagcsere.
Javaslom, tanuljá' meg írni! Aztán biológiázz is.
Ez nem törvényszerû, sõt, szerintem a lgtöbb harmincas nõ ugyancsak jól néz ki. Másrészt meg fõleg biológia. A szervezet idõsödik, több szabadgyök képzõdik, az idõsebb sejtek már kevesebbszer képesek osztódni, csökken a test víztartalma a kollagén termelõdése lelassul, a bõrben az elasztin mennyisége csökken, ettõl kevésbé lesz rugalmas a bõr. Sokan pedig a gyermekük mellett nem tudnak magukra odafigyelni, vagy épp nem is akarnak 55 kilósok lenni, mert tökéletesen boldogok mondjuk kétszer akkora combbal, de boldog családdal.
A legtöbb jól kinézõ fiatal heti többször sportol, mászkál, mozog.Emellett gyors az anyagcsere. 30 évesen se lassul számottevõen az anyagcsere de ekkor a legtöbb embernek nincs ideje sportolni, fáradt, vagy sok stressz éri és evésben vezet le, vagy szimplán elkényelmesedett..
Azok válnak olyanná akik most azt mondják hogy "ehetek bármit, úgyse látszik meg rajtam" meg akik most sem törõdnek a plusz kilóikkal. Na az ilyenek teste bosszulja meg önmagát a késõbbiekben, a nagy egészségtelenség üt vissza rajtuk, amit fiatalkorban még tolerál a test.
"Azok válnak olyanná akik most azt mondják hogy "ehetek bármit, úgyse látszik meg rajtam" aha, persze, csak nem mindenki. apámnak teljesen normális az alakja, vékony, semmi plusz kiló nincs rajta, de már elmúlt 50. sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál. bátyám, nõvérem szintúgy, bátyám 30, nõvérem 35, teljesen rendben vannak, nõvérem 10 évet is letagadhatna, vékony, fiatalos, csinos nõ. én sem vagyok abszolút hízékony, apám felmenõi közül senki sem az. ez szimplán csak genetika.

A tv-ben a jó nőknek általában (baromi) vékony derekuk van és nagy fenekük. Akkor most jó, ha valakinek nagy segge van (ha viszonylag vékony a dereka-persze nem annyira, mint a tv-belieknek XD)?

Legjobb válasz: hát jó de csak ha formás...sztem..lány vok de a pasiknak a formás fenák jön be..igy az se gáz ha kicsi... :Degy kis torna sokat segithet mindenkinek

hát jó de csak ha formás...sztem..lány vok de a pasiknak a formás fenák jön be..igy az se gáz ha kicsi... :Degy kis torna sokat segithet mindenkinek
A kérdező hozzászólása: Milyen az a formás? És a nem formás? Ez is egy ízlés dolog, vagy nem? :S
Igen, minden ízlés dolga. Ezért nem lehet a kérdésedre válaszolni. Valakinek tetszik, valakinek nem.
Nem teljesen ízlés dolga, mivel a csípõ és a derék aránya nagyon fontos a párválasztásban. Statisztikailag elemezték, és kiderült, hogy a "jó nõknek" a csípõ/derék aránya nagyon szûk tartományban van. Jelzi az egészséges hormonrendszert, a sikeres szülés nagyobb valószínûségét. http://en.wikipedia.org/wiki/Waist-to-hip_ratio
Ízlések és fenekek különbözõek.
A kérdező hozzászólása: Okés, köszönöm a válaszokat :)

Ha meg nyerném a lottót itt Magyarországon abból tudnák venni egy Camarot (2007-2012) és fent is tudnám tartani és tankolni i tudnám annyi pénzből?

Legjobb válasz: Elsõnek. Nem tudnák hanem tudnék. De milyen lottót? És a fõnyereményt vagy a kettest? Mert azt gondolom hogy már kétszázmillióból sem lenne ilyen gondod nem hogy milliárdokból.

Elsõnek. Nem tudnák hanem tudnék. De milyen lottót? És a fõnyereményt vagy a kettest? Mert azt gondolom hogy már kétszázmillióból sem lenne ilyen gondod nem hogy milliárdokból.
Attól függ. Ha csak kettesed lenne, nem jutnál vele messzire. De ha bejönne az ötös, akkor hawai! Jutna Camarotra is!
a magyar szkander bajnoknak is egy amerikai izom autója van. 7200ccm és séta kocsikázva fogyaszt 25litert de ha normálisan nyomja akkor 30 föle megy de van hogy 40et is megeszik 100%on. nem mondom hogy mindenhová azzal megy de fent tudja tartani az és nem kõgazdag.
a %ot ne vedd figyelembe 100-on.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!