Találatok a következő kifejezésre: Ha a annyira (2024 db)

Mi a jó a házasságban? Ha annyira jó, akkor mér' van annyi ironikus vicc a férjről meg feleségről? Ha meg annyira sz. R, akkor miért nem szüntetik már be? Egyátalán, miért van válás, ha van házasság?

Szóval mi értelme van a házasságnak, ha bármikor el lehet válni? Ez akkor pont olyan mint betenni a milliókat a bankszámlára, mert bármikor ki lehet venni (persze borsos jutalék árán, de ez egy külön téma már,más kérdés).

Legjobb válasz: *képzelted

Hát többek között ez az. Fiatalemberek nem végrendelkeznek. Aztán ha valami szörnyûség történik, utcára kerülhet a társuk. A házastársaddal ez nem történhet meg. Ez csak egy aprócska szempont, de lényeges. Nálunk enyém a ház, és õ jött albérletbõl, mégis örülök, hogy ha meghalnék, tudom nem kerülne utcára. Teljes jogú tagja a családomnak, törvény elõtt is, mióta elvett feleségül.
A fél vagyont is elõbb nyered meg automatán, mint 5 év házasság után. :D
A kérdező hozzászólása: A szõke nõs meg a rendõrös viccek a BUTASÁGOT figurázzák ki. A házasságról szóló viccek pedig valami egészen mást. Továbbra is várom a válaszokat még másoktól is. Hajadon/nõtlen embertõl is lehet örökölni, nem kell ahhoz ház.anyakönyvi kivonat: ha annyira szereti a gyerekét, ír egy végrendeletet, ha meg nem: megy a testvéreknek, rokonoknak, államnak, stb. A közös néven levõ ingatlanról meg mindig ez a mondás jut eszembe: "közös lónak túrós a háta" meg még jópár mondás. köszönet minden eddigi válaszért, mindenkinek. peace
hulye de meg is okos kerdes , sok hulye es talan okos valaszt kapsz ..... hazassag igaan papiron felmutatot par kapcsolat regen nagyon fontosnak szamitot hogy a szutendo gyerek meg biztos hazassag belteruleten szulesen ...... de igy hogy feltetted a kerdest nagyon elgondolkoztato ..... Irhatnam azt egybe keles nagy szerelem de igazan csak presztis kerdes , , , , ha valaki igazan szereti egymast nem kell hoza hivatalos papir igy a kulon valasnal sem kell meg pecsetelni hogy kulon mentek tiszta sporolas
9-es ha 34 évesen nem tudsz teherbe esni, az nem a korod miatt van... ezt csak itt nyomják GYIK-en, hogy ha huszonöt éves korodig nem szülsz, akkor utána már öreg vagy.
Kedves kérdezõ, a rendõrségrõl is sok vicc van, a szõke nõkrõl meg a skótokról is, mégse szüntetik meg õket :D
Milyen videót nézel?
A kérdező hozzászólása: Uhh, nem vagyok itt. Találtam valami (számomra) egészen újat. Ma estére megvan a vidi :) És senkit se akartam felhergelni. Csak feltettem egy kérdést. Jó éjt mindenkinek.
A kérdező hozzászólása: Sorry, nem vagyok valami mûvelt ember. Paraszti családból származom. Ki az az Osho? Kivel értesz egyet? (na mindjárt utánanézek ki is az az Osho a guglin) Természetembõl fakad, hogy szeretek triviális(nak) tûnõ dolgokat megkérdõjelezni. Pusztán kíváncsiság hajt. semmi más. peace!
Én tök egyetértek Veled és Oshoval is, aki ugyanezt mondja. Még a stílusotok is hasonlít.:) A Férfiak könyvében ír errõl a kérdésrõl a legtöbbet. A Youtube-on is sok video van tõle, nagyon szórakoztató. "Everybody should get divorced!"-mondja ártatlan magátólértetõdöttséggel a neki intézett kérdésre. :)
*képzelted
Osho állandó jelzõje, hogy a második legveszélyesebb ember a Földön - Jézus után.:) Elég azt megkeresned, amiket mondtam. 1. Osho: Férfiak könyve. 2. A video, amiben meg azt mondja, hogy Everybody should get divorced! (értesz angolul?), az itt van: http://www.youtube.com/watch?v=5ocbZhRQS9I
"ír egy végrendeletet" Ja, persze, harmincas emberek sûrûn fogalmaznak végrendeletet, mielõtt a fejükre esik a tégla, vagy elüti õket egy autó...
Egy részbõl azért van házasság mert két embert hivatalosan is összekötnek papírt tudsz róla felmutatni szerelmet jelképezi. 5 év után közös vagyon. Sokan azért házasodnak mert az egyik félnek több pénze van vagy gazdag és 5 év után ez mind megfelezõdik az az akinek nem volt semmije utána gazdag lesz. Vagy más országba ha házasodsz akkor nyersz állampolgárságot is automatán.
A kérdező hozzászólása: A házasság lényege: holtomiglan, holtodiglan. De akkor hogy-hogy létezik válás? Teljesen komolyan kérdeztem.
Ha egy kicsit idõsebb leszel és belekerülsz egy jól mûködõ, szereteten alapuló kapcsolatba, akkor megtudsz minden választ a kérdéseidre! :) 24N (jövõ õsszel házasodunk ;) )
Ha csak értelmes, egymást valóban szeretõ és a kapcsolatért tenni is akaró emberek házasodnának, hidd el, nem lenne válás. A házasság egy életre szóló szövetség, aki erre nem alkalmas, az ne házasodjon. Aki viszont ismeri magát, tudja, hogy kitart a döntése mellett, annak minden szempontból a lehetõ legjobb döntés a házasság, család.
Ennyire buta kérdést is régen olvastam már... 1. A házasságban igazából az a jó, ami egy IGAZÁN JÓ párkapcsolatban is, nem kell ezt túl ragozni. Csak valakinek számít pluszban valamit, hogy hivatalosan és/vagy Isten színe elõtt is összeköti az életét a párjával, valakinek nem, ez abszolút magánügy. 2. A vicces megjegyzésed annyira ostoba, hogy nem is érdemes rá nagyon reagálni. Most szerinted ha van x számú rossz házasság, kapcsolat, akármi, akkor jó már nem is létezik, vagy mi? WTF? 3. Beszüntetni a házasságot?! Ezt mégis hogy képelted? :D 4. Miért van válás, ha van házasság?! Ezt is olvasd vissza még egyszer... 5. Az összes nõt végigkérdezted? És hol? Magyarországon, Európában, az egész földön, vagy mennyit? 6. Utolsó kérdésed --> lásd elsõ megjegyzésem...
Ha annyira rossz, akkor érdemes lenne orvost kérdezni.
Gluténmentesség és cink pótlás nagyon sokaknál segít. Nem, nem normális az ilyen nagy fájdalom :(
Sajnos nekem is úgy fájt mint neked, szinte ketté hajolva járkáltam 3 napig suliba sem tudtam menni.Én ahogy elértem a 18éves kort fel itr a doki fogamzásgátlót direkt erre azóta nem fáj.A barátnõmhöz a doki járt injekciót adni fájdalom csillapításra , neki annyira fájt. szoval sok van ilyen.
Azóta megtudtam hogy akupunktúra, Sárkánypalota Qigong nevû kezelések is jók, erre is.

Kinek mennyire fajt a szules vagy mar nem is emlekeztek ra gondolom ha tenyleg annyira fajna nem szulne senki tobbszor 38 hksm?

Legjobb válasz: Nem fájt annyira-komolyan. Én nagyon nyafka vagyok, de sok minden sokkal jobban fájt már életemben. Egyébként sem szabad arra kondicionálni magad, hogy nagyon fog fájni, nyugodj meg.

Nem fájt annyira-komolyan. Én nagyon nyafka vagyok, de sok minden sokkal jobban fájt már életemben. Egyébként sem szabad arra kondicionálni magad, hogy nagyon fog fájni, nyugodj meg.
Én szülés közben csak arra gondoltam:soha többet, soha többet, és megeskettem a férjemet, hogy amint vége, megyünk és elkötteti magát :D És valóban kiestek részletek, amire a mai napig sem emlékszem, annyira fájt.De még így is azt mondom megérte.
Most komolyan 38 hetes kismamát miért kell így felzaklatni. Megértem, hogy van akinek nagyon fáj, de nagyon ijesztõ dolgokat írtok, egyértelmû, hogy azért kérdezi, mert fél. Az is tudott szerintem, hogyha nagyobb fájdalomra készülsz, akkor rosszabbul fogod viselni. Kérdezõ, szerintem nem reprezentatív a merítés. 5.
Tõlem mindig kérdezték, -na, félsz a szüléstõl?-mondtam , nem hiszen nem tudom hogy milyen lesz. Inditották, nehéz volt, de például néha az sem jutott el a tudatomig hogy ott van a párom is, annyira "rákényszerített "a testem hogy a szülésre koncentráljak.És ez benne a "szép", hogy meg tudod csinálni, és lesz egy gyönyörû babád:-))
Az 5-ös válaszolót egyáltalán nem értem. Lehet hazudozni, de mi értelme? A nagy átlagnak igenis rettenetesen fáj. Én is a nagy átlag része voltam. Inkább izgultam, mint féltem, amikor a szülésre gondoltam. Gyors lett, komplikáció mentes, de akkor ott puszta kézzel leszedtem volna a csempét a falról annyira fájt. A végén kiestek dolgok, a páromat kérdezgettem errõl-arról. Kedves kérdezõ! Az agy annyira jól van összerakva, hogy a szülés után pár hónappal/évvel már nem fogsz "úgy emlékezni" a fájdalomra. Még csak fél éves a kislányunk, de már csak annyit tudok, hogy nagyon nagyon fájt. Magát a fájdalmat és az érzést nem tudom felidézni. Ha feltudnám, lehet többet nem mennék. Ennek ellenére nem rég teszteltem pozitívat és érkezik hozzánk a tesó. Nagyon várom az egészet, de legfõképp a szülést!!! Nekem tényleg életem egyik legfelejthetetlenebb és leggyönyörûbb napja volt! Szeretném újra végigcsinálni, a fájdalommal a könnyekkel a z eufóriával együtt (amit a végén éreztem, mikor kibújt az Angyalkánk!) Fel a fejjel, menni fog!
Az elsõ szülésnél amikor varrt a doki azt mondtam neki: ha csak ennyi akkor 5 gyereket szülök. Fél óra volt, indították. Aztán 9 évvel késõbb, idén júniusban magàtòl indult, de azt mondtam soha többet. Elsõnél semmit nem éreztem. Másodiknál nagyon fájt és 9 óra tömény fájdalom, mert a fájások ellenére nem tágultam. Majdnem császár lett. Most Màr ismét bevállalnám mert vágyok egy harmadik Babára
Nekem is kiestek dolgok. De utánna meg annyira jó, tele vagy adrenalinnal, szerintem egy maratont letudtam volna futn i szülés után annyira boldog és büszke voltam :) szóval az agy, és az ösztön csodákra képes!
Nagyon fájt(bár nekem nem tartott sokáig), az sem izgatott, hogy kik vannak ott, csak a testemre tudtam koncentrálni!A legtöbbször általam kimondott dolog az volt, hogy nem bírom tovvább!... De mikor kicsúszott a kis teste...ésminden fájdalom elmúlt, szerintem én voltam a legboldogabb a világon!És mikor megöleltem, azt súgtam a férjemnek, hogy ezt még át akarom élni!10 perccel a szülés után...Most is pityergek... Apocakomban a tesó, és azt az egyet sajnálom, hogy az utolsó gyerekünk! Szóval pokolian fáj, de amit utána éreztem, azsemmihez nme hasonlítható...Öröm, erõ, büszkeség (terméészetesen a kislányomra is, hisz együtt csináltuk)Tele voltam energiával...Életem ediggi legszebb napja ez volt!
hát nekem annyira hogy 5 évig nem volt merszem a kistesóhoz. Aztán a kistesó még fájdalmasabb lett igaz jóval rövidebb. De nem ijesztgetni akarlak, nem egyforma a fájdalomküszöbünk, és a szülések is sokfajták
Féltem tõle nagyon, akkor azért mert nem tudtam elképzelni mennyire fog fájni, meg ugye milyen maga a fájdalom...Most hogy túl vagyok rajta, már azért fogok félni mert tudom milyen lesz, és mennyire borzasztó a fajdálom:( Lehet nem is lesz kis tesó...:( De mindenképp megérte ez a kis csaj aki most itt van mellettem:)
Nekem az elsõ 16 óra vajúdás után lett meg, nagyon fájt; a 2-at 3 óra alatt kibújt, máshogy fájt, de fájt. Én se szépítem, igen is ezek "anyacsináló" fájások. Utána viszont, mikor felmutatták a babát meg felsírt, meg elõször megkaptam, husss.... el is múlt minden, csak a szépre emlékezem....:)
én szerencsésen gyorsan tágultam, igaz a baba feje nem illeszkedett be rendesen a szülõcsatornába, és szó szerint kinyomták a hasamból a babát ( a fél szülészet + a hajnalban felkeltett fõorvos ott állt készenlétben az ágyam mellett, hátha császár vagy vákum lesz), de az egész olyan eufórikus volt, mert tudtam, minden egyes fájással közelebb leszek a fiam születéséhez mivel elsõ gyerek, minden az újdonság erejével hatott, és mindenre rá lehetett csodálkozni, a burokrepesztése, tolófájásokra, és a szülés utáni õrületes remegésre minden olyan volt, amilyennek mások körülírták amikor kitoltak a szülõszobáról már akkor is azt mondtam, ezt megcsinálom még kétszer most két és fél hónappal a szülés után csak arra emlékszem hogy fájt (nem kaptam epidurális érzéstelenítést), de magát a fájdalmat nem tudom felidézni nekem sokat segített, hogy figyeltem a szülés közben a légzésemre, és hogy fájások között próbáltam relaxálni -ez annyiból állt, hogy azt mondogattam: ellazulok, ellazulok :) a kérdezõnek szép szülést kívánok
Nagyon fajt, epidurallal is:( Amugy is nagyon alacsony a fajdalomkuszobom. De megerte. Par honappal utana mar vagytam a kistesora:) Szoval, amint abbahagyom a szoptatast, szerintem ujra belevagunk, szeretnek ujra teherbeesni. Tudom, hogy faj, felek is tole, de ez semmi ahhoz kepest, hogy uj elet szuletik.
ha már kérdezni nem fogunk hazudni.. és különben is aki elõször szül azért fél mert még nem tudja milyen, aki meg többedszer az meg azért mert már tudja. Én az elsõnél még vihogva mentem be a kórházba, anyám meg bõgött mint a szamár, hogy mi lesz velem. hiába halottam ezer rémtörténetet el sem bírtam képzelni, milyen lesz. Anyutól kérdeztem mindig, csak annyit mondott majd megtudod.Már értem miért mondta:) A második után meg úgy búcsúztam a szülésznõtõl, hogy remélem mi már nem találkozunk többet. És igaz akármi van menet közben nincs mit tenni csinálni kell, de amint a hasamra tették a picúrt azonnal elmúlt minden fájdalmam. És igen az a gyermek egy életre boldoggá tesz.
Szülés elõtt azt mondtam én is szeretnék 4-5 gyereket, mi 5en vagyunk tesók, tök jó a nagy család:) Közvetlen szülés után az jutott eszembe, hogy 'te jó ég, anyukám hogy a francba volt képes erre ÖTSZÖR??' A következõ hónapokban a miatt sírtam, hogy hogy lehetek ilyen, hogy nem tudok még egy babára gondolni, csak az járt az agyamban, hogy engem többet ne is piszkáljanak ott lent...Szóval azért nem mindenkit tolnak úgy ki a szülõszobáról, hogy máris visszavágyik. Most 14 hónapos a fiam, és már nagyon szeretnék megint terhes lenni:) )Tudom, hogy piszkosul fáj, de azt is, hogy elmúlik, és annyira nem maradandó a dolog, hogy e miatt ne mernék bevállalni még egy vagy akár több gyereket:) Ha azon múlna, hogy akarjuk-e, akkor már lehet pocakos lennék, csak a fránya anyagiak közbe szóltak, még várunk picit:(
De aranyos vagy :) ne áltasd magad, iszonyatosan fájni fog, de amikor megszületik a picike, már nem fog érdekelni mi volt elõtte.Én azt mondom a kínok kínja, de 11 óra volt csupán, a gyerekem pedig simán megérte azt a szenvedést. Sok sikert :)
De fáj, viszont mivel ez nem egy általános fájdalom és nem is gyakori (mint pl. hogy elvágod az ujjad), ezért a nehezebbik részét elfelejti az ember az idõ múlásával. Ha szülök még egyszer az nem azért lesz, mert az elsõ szülésem jó volt (rossz volt, utáltam, szenvedtem, nem tetszett), hanem azért fogok szülni, mert szeretnék még egy babát, és ennek bizony az az ára, hogy szüljek... Biztos van, akinek nem fáj annyira, és jó élmény marad a szülés. De van, akinek nagyon fáj, mégis túl lép rajta a gyerkõc érdekében. A szülés maga rossz, de az csak egy átmeneti állapot. A gyerek akiért mindezt átéled, viszont ott lesz veled sokáig. S ezért megéri.
Én nem féltem kedves 5. válaszoló, és aztán meg tök szarul sült el a szülés. Szóval nincs egyenes arányban, hogy ha félsz rossz lesz, ha nem félsz akkor meg jó. Senki nem írt horrortörténetet, ez nem is arról szól, viszont azt meg ne várja senki, hogy azt mondjuk a szülés egy nagy rózsaszín köd. DE azt viszont leírtuk, hogy az ember gyorsan felejt, és a gyerek még bent nem maradt. Valahogy ki kell jönnie, ezt át kell élni, és menni fog, mint sok más anyukának. Kérdezõ, túl leszel rajta, menni fog bármilyen is lesz. A babáért megéri, de tényleg.
Azt hittem meghalok (: De egy idõ után tényleg ilyen módosult tudatállapotban voltam, szóval nem úgy fogtam fel a dolgokat. És amikor ott van az ember, benne van, nincs mit tenni, csinálni kell, utána meg azt gondolod, a gyerekedért megérte. Neked is menni fog! És reméljük lesz támaszod a szülõszobán, az kincset ér! (:
Ezt én sem értem...egyértelmû, hogy tart a szüléstõl ezért kérdezi...de ettõl még nem fogom azt írni, hogy "jaa, annyira nem volt rossz"!de nagyon fájt!kegyetlenül, de már újra szeretnék babát, azért ez is jelent valamit....
Mindenki fél, ha elõtte nem, akkor majd ott helyben, ez normális, attól még nem lesz kellemes, sem fájdalommentes, mert ez igenis egy fájdalmas kínzó dolog, de a nõk évezredek óta szülnek és kibírják.Kérdezõ is ki fogja.Szerintem az ember lehetõség szerint nézzen szembe a dologgal, ne áltassa meg hitegesse magát, ez az én véleményem. Meg persze az, hogy mindezek mellett megéri, de még mennyire hogy meg!
Nekem könnyû szülésem volt, és arra is készültem, mert Anyukám és a nõvérem is könnyen szültek. Úgyhogy a félsz helyett inkább a kíváncsiság dolgozott bennem, hogy na milyen is lesz ez valójában. Persze azért 3-4 hónapig kirázott a hideg, ha visszagondoltam rá, de ez elmúlt. Másfél éves a fiam és április elejére várjuk a tesót. Már nagyon várom magát a szülést, komolyan! Én azt mondom, rengeteg múlik a hozzáálláson. Ne arra koncentrálj hogy fájni fog és az húdeszar. Hanem arra, hogy minden egyes fájás közelebb visz a végeredményhez, ez szükséges velejárója a folyamatnak, örülni kell neki (és markolni a matracot, harapni a párnát :) ). Hajrá!
Szia! Én még ugyan nem szültem, de ha Isten is úgy akarja, akkor rám is sor kerül :) Egy ige, ami alátámasztja az elõttem szólók igazát: "Amikor az asszony szül, fájdalma van, mert eljött az õ órája, de amikor megszülte gyermekét, nem emlékszik többé a gyötrelemre az öröm miatt, hogy ember született a világra" (Jn 16, 21) :) Sok erõt, kitartást, sikeres szülést, nagyon jó egészséget és sok boldogságot kívánok Nektek!
Azért, mert gyíkok
Honnan veszed, hogy le akarnak minket igázni?
A kérdező hozzászólása: sõt, bocsánat, jóval több mint 2012 évet...
A kérdező hozzászólása: nem tudom, én ezekrõl semmit se tudok, csak errõl az oldalról olvasok ilyeneket, állítólag 2012-ben igáznak le minket...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a linket, de már ne is haragudj, szerintem nem ilyen oldalakról kell mûvelõdni... :)
A kérdező hozzászólása: mindenesetre köszönöm a linket, eddig ez a legnormálisabb, amit ezen az oldalon olvastam oké, most tegyük fel, hogy ezek a lények léteznek, de azok az emberek, akik ezeket összegyûjtötték, honnan szedték ezeket össze (láttam a forrásokat, de honnan lehet tudni, hogy azok biztos források és nem csak kitaláció)?
A kérdező hozzászólása: tetszik amit írtál, és teljes mértékben igazad van, ezzel én is tisztában vagyok igen, hallottam Orson Welles-rõl egy másik õrült :)

Ha a napi kalória szükségletem 1200kcal, akkor az azt jelenti, hogy annyit kell sportoljak, amivel több mint 1200kcal égetek el? Csak így indul el a fogyás? Vagy nem kell annyit sportolni?

Legjobb válasz: 1200 kell, hogy életben maradj, ehetsz többet, ha sporttal ledolgozod, ha 1500at eszel, 300at kell égetned.

1200 kell, hogy életben maradj, ehetsz többet, ha sporttal ledolgozod, ha 1500at eszel, 300at kell égetned.
Nem kell annyit enni! Persze mozoghatsz többet is, de te is tudod, hogy felszedni a pluszt mennyivel könnyebb, mint túladni rajta.
ha neked napi szinten 1200 kcal az energiaszükségleted, akkor te egy nagyon alacsony és nagyon sovány nõ vagy felhívom figyelmed, hogy a mozgáshoz, lélegzéshez, keringéshez, kiválasztáshoz, emésztéshez, ingerületátvitelhez energia kell ;)
A kérdező hozzászólása: De ha meg kevesebbet eszek akkor meg koplalni fogok, azt nem szeretnék!
A kérdező hozzászólása: Úgy az energia szükségletem 1200kcal, hogy heti 1kg-s fogyást szeretnék!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm utolsó, ez hasznos volt, ment a zöld kezecske :)
Örülök, hogy hasznos volt, sok sikert :)

Ha valakinek annyit írok, hogy karóba kellene húzni és, hogy a szülei is haljanak meg, hogy ilyen embert csináltak mint ő és, hogy halál rá stb. nos egy ilyen levélnek lehet-e következménye? Fel jelenthetnek-e érte?

Vajon feljelenthetnek-e ennyiért????

Legjobb válasz: Ha csak tényleg azt irtad,hogy karóba kellene húzni,meg,hogy dögöljenek meg a szülei,stb azért az nem annyira gáz.De ha konkrétan megfenyegetted,félreérthetetlenül,akkor igen,feljelenthet.

Ha csak tényleg azt irtad, hogy karóba kellene húzni, meg, hogy dögöljenek meg a szülei, stb azért az nem annyira gáz.De ha konkrétan megfenyegetted, félreérthetetlenül, akkor igen, feljelenthet.
Természetesen. Életveszélyesen megfenyegetted.
Simán. Életveszélyes fenyegetés, becsületsértés, és még nyoma is maradt, hisz megkapta levélben, és ilyenkor azt is látni, ki küldte.
A "halál reá", az nem csak kellene!
Semilyet. Kb kiröhögnek.
Szerintem nem probléma jogilag, de ez nem jelenti azt, hogy nem ciki ilyet írni. Csak magadnak árthatsz vele.
IGEN! FELJELENTHETNEK! Ezt becsületsértésnek hívják. Bírói megrovásra és/vagy pénzbüntetésre számíthatsz. Ha jó az ügyvédje, akkor további néhány milliót még kipréselhetnek belõled, nem vagyoni kár jogcímen.
Becsületsértést csak nyilvánosan lehet elkövetni, tehát ha magánlevélben írod, akkor az nem becsületsértés (amíg nem hozod nyilvánosságra). És ha odaírod minden mondatban, hogy szerintem, akkor az csupán szabad vélemény nyilvánítás. Ha úgy fogalmazol, hogy "fel foglak kötni" akkor az fenyegetés, de ha úgy, hogy "fel kéne kötni téged" akkor az nem az. Fõleg ha odaírod a mondatok végére, hogy szerintem.
A facebookra irta, tehát bõven nem magánban... Hanem széles körben.
Aki ilyen primitív és agresszív megoldáshoz folyamodik, az ne itt sírjon utólag, hanem vállalja a következményeket! Egyébként nem, nem lehet belõle baj (elméletileg igen, gyakorlatilag nem foglalkoznak ilyennel), pedig megérdemelnél egy kis észhez térítést.
A kérdező hozzászólása: igen, õ másik régióban lakik ... és nagyon felidegesített.. Megszakítottam vele minden kapcsolatot és errefel kötekedett velem facebookon
Egyáltalán minek egy ilyen levelet írni és elküldeni, fõleg névvel és címmel? Így egybõl tudja ki volt az, és komoly következménye is lehet. Jobb lett volna ha személyesen mondod meg neki ha bajod van vele, ez így annyira pitiáner. Amúgy tényleg névvel, címmel küldted?
10év
A kérdező hozzászólása: és milyen büntetést kaphatok érte???
A kérdező hozzászólása: de csak annyit írtam hogy kellene, azt nem , hogy meg is tenném vagy teszem
ajj hagyjátok már ....nap mint elküldi egymást egy csomó ember egymás krva anyjába, kiirtva az egész családjukat a legötletesebb módszerekkel.....semmi sem történik, ez mindennapos már :)

Mi a teendő, ha a telefon akkumulátora annyira lemerült, hogy nem kapcsol be a telefon, és a töltést sem mindig jelzi?

Legjobb válasz: 2ik válaszadónak van igaza.Ez kérlek azért van,mert annyira lemerült a telód,hogy nincs annyi energiája sem,hogy kiírja.10-15 perc és beindul,addig ne vedd le. Ha eztán sem,nézd meg,hogy nincsen-e megtörve kábel...

2ik válaszadónak van igaza.Ez kérlek azért van, mert annyira lemerült a telód, hogy nincs annyi energiája sem, hogy kiírja.10-15 perc és beindul, addig ne vedd le. Ha eztán sem, nézd meg, hogy nincsen-e megtörve kábel...
Én megnézném, hogy a töltõ csatlakozója érintkezik-e majd, hogy az akkumulátor rendesen a helyén van-e. Ha hálózati hosszabbítóba van bedugva a töltõ akkor azt is megnézném, hogy a hosszabbító be van-e dugva. Ha ez mind rendben van akkor kérnék egy (az én telefonomban lévõvel megegyezõ) akkumulátort egy ismerõsömtõl és kipróbálnám azzal a telefonomat. Ha így se lenne jó akkor sajnos szerelõ vagy új telefon.
Ha csutkára merült, akkor hagyd töltõn kb 0, 5-1 óráig, amíg magához tér. Ha ekkor sem csinál semmit, akkor lehet tovább nyomozni.

Három fán madarak ülnek. Az elsõn annyi, mint a 2. -on és a 3. -on összesen. A 2. -on annyi, mint a 3. -on ülõk 2/3-a. Ha a 3. -ra szállna még 6, akkor pont annyi ülne rajta, mint az elsõn. Mennyi ül az elsõ, a harmadik fán és a 3 fán összesen?

Legjobb válasz: 3.fa: y madár 2.fa:2/3*y madár 1.fa : y+2/3*y madár Ha a 3. fára száll 6 madár akkor y+6 madár lesz rajta y+6 = y+2/3*y 6= 2/3*y 9 = y 3. fa : 9 madár 2.fa : 6 madár 1.fa : 15 madár A három fán összesen: 30 madár

3.fa: y madár 2.fa:2/3*y madár 1.fa : y+2/3*y madár Ha a 3. fára száll 6 madár akkor y+6 madár lesz rajta y+6 = y+2/3*y 6= 2/3*y 9 = y 3. fa : 9 madár 2.fa : 6 madár 1.fa : 15 madár A három fán összesen: 30 madár
Legyen az elsõ fán ülõ madarak száma X. A másodiké Y, a harmadiké pedig Z. A lényeg az, hogy ki kell választanod valamelyik értéket, és ehhez viszonyítani a többit, majd amikor már csak egyféle ismeretlened van, akkor felírni egy egyenletet. X = Y + Z, ez ugye rögtön nyilvánvaló. A plusz hat madaras részbõl következik, hogy Z = X - 6, tehát: X = Y + X - 6 A 2/3-as részbõl pedig az következik, hogy Y = 2(X-6)/3, azaz: X = 2(X - 6)/3 + X - 6 X = 2/3X - 4 + X - 6 X = 5/3X - 10 10 + X = 5/3X 10 = 2/3X 15 = X Ebbõl következik, hogy Y = 6, és Z = 9. Összesen pedig 30.
1: a 2: b 3: c a=b+c b=2/3*c c+6=a ebbõl c=a-6 b=2/3*c=2/3*(a-6)=2/3*a-12/3 a=a-6+2/3*a-4 10=2/3*a 30=2*a => a=15 c=9 b=6
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!
x=a juhok száma. 3x-700=700-x
x db juha van 3x=700+y x=700-y Ezt a két egyenletet összeadva: 4x=1400 x=350 juha van
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat!

Létezik oylan hogy ha valaki annyira akarja a babát hogy azért nem sikerül neki?

Csak mert mi nagyon szertnénk....

Legjobb válasz: Én már hallottam róla,hogy valaki annyira görcsösen akarta,sose jött össze,aztán mikor lemondott róla...,ott is volt a pocaklakó :) :)

Én már hallottam róla, hogy valaki annyira görcsösen akarta, sose jött össze, aztán mikor lemondott róla..., ott is volt a pocaklakó :) :)
Létezik, a krónikus stressz a neuroendokrin rendszert gátolja, azaz abszolút kézzel foghatóan akadályozza a teherbeesést. Evolúciós gát is, az ember stresszhelyzetben, görcsös akarásban nem reprodukcióra, túlélésre rendezkedik be, ehhez igazodik a teste is.
Kedves Kérdezõ!Én nagyon vágyom a babára igaz nem annyira betegesen gondolkozok mint némely ember de nekem is volt példa arra hogy magamba beszéltem hogy most biztos terhes vagyok jöttek is a tünetek de sajnos a tesztet nem lehetett becsapni annak nem tudtam bebeszélni :) sajnos én már fél éve várom hogy 2 csík legyen a teszten és minden hónapba egyre jobban szeretném de sajnos még semmi...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!nekem jövöhéten kéne megjönie..remélem nem fog.de valahogy érzem hogy megfog mert nagyon rajta vagyunk a babán.de probálok nem rá gondolni és akkor talán sikerül.
Biztos, hogy létezik. Nekünk akkor sikerült, mikor lemondtam róla és új állást pályáztam meg. Interjú elõtti napokban pozi lett a teszt. Sok olyat is olvasni, hogy örökbefogadás után jött a baba. Csinálni kell a dolgokat, de közbe el kell elengedni. Más dolgokkal kell foglalkozni. Elég a ráutaló magatartás :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!