Találatok a következő kifejezésre: Ha a alja kicsit (90 db)

Fiúk, mit szólnátok hozzá, ha a barátnötök kicsit meghízna, hogy nöiesebb alakja legyen?

Viszonylag nagy melleiem vannak, de teljesen egyenes a derekam, ezért az utóbbi idöben kicsit elengedtem magam, és hagytam hogy kicsit meghízzak. ìgy most van csípöm, ami nem is teljesen háj csípö. Nekem jobban tetszik, így legalább minimálisan homokóra alakom van.

Legjobb válasz: a csüngõ has nem nõies

a csüngõ has nem nõies
Nos akkor, hol itt a probléma?
egy kis edzéssel is el lehetett volna különíteni a derekadat a törzsed többi tájékától :)
A vékonyat preferálom.
A kérdező hozzászólása: 3: egy teljesen fiús alkatú lánynál? sok sikert..
attól függ mennyi lenne az a meghízás :D de küld magadról egy képet és megmondom , hogy örülnék e neki vagy nem
ne haragudj, de nem véletlenül kérnek képet minden kérdésnél. Leirhatom akár, hogy mikiegérnek nézek ki, de igy nem lehet megitélni a dolgot.

Mit jelent ez a fura, ertelmetlen alom? Kicsit lehet hosszu, de ha rohogni akarsz olvasd el, es azert is mert fonots, ird le mit gondolsz rolla.

Elmeselem almomat: Valmi kiallitas volt az egyik utcaba hogy, megesszuk a krumplit->megemesszuk->abbol lesz egy macska->az terhes lesz->megszuletnek a kiscicak->nagyobbra nonek->abbol kismalacok lesznek->a vegen pedig egy nagy diszno

Legjobb válasz: Nem tudom ez milyen álom lehet szerintem csak az elméd keszekusza zagyvasága,nem jelent semmit.Én is zsoktam ilyen zagyvákat álmodni.

Nem tudom ez milyen álom lehet szerintem csak az elméd keszekusza zagyvasága, nem jelent semmit.Én is zsoktam ilyen zagyvákat álmodni.
ha kicsit eltér az még nem számít rossz vérképnek:)
Nekem is pont ezek, plusz még a cukrom picit magasabb. Kaptam gyógyszert. Most már minden ok. Szerintem nem olyan rossz. 21/L
A kérdező hozzászólása: A magas cukrodra kaptál gyógyszert? Nekem a 7 rossz értékbõl 4 a vasammal függ össze elvileg (transzferrin, transzferrin szaturáció, vas, vaskötõ kapacitás).
A nõk nagy hányada vashiányos (menstruáció). Emiatt lehet.
Nem a cukromra kaptam, hanem a vasamra. A cukor nem vészes.Azt mondta a doki.

Pár napja a hímvesszõm makkjának az alsó része kicsit vörös lett és nagyon nagyonpici alig látható hólyagok is vannak rajt, és kicsit viszketõ érzés ha a fitymámat húzom. Mi lehet?

5ször szexeltünk bnõmmel mindig volt megfelelõ gumi (masculan szuper vékony) megfelelõen ráhelyezve a péniszemre, orálisan meg már másfél hónapja kényeztet, és semmi bajom nem volt. Mitõl lehet ez? Súlyos? Szex közben kellemes érzés is, de nem olyan szép látvány (nem látszik amúgy annyira) és nem szeretném hogy baj legyen belõle.

Legjobb válasz: Herpesz.

Herpesz.
A kérdező hozzászólása: A péniszen? Oo biztos vagy te ebben? Ha igen akkor mit lehet vele csinálni?
herpesz sajnos igy kezdõdik !!! Menny minél hamarabb orvoshoz mert elhatalmasodik és egyre több fog kijönni szörnyü lessz hàziorvos kiir krémet esetleg még gyògyszert is!! saját tapasztalat jol teszed ha rám halgatsz mert velem is ugyanez történt csak soká mentem orvoshoz és nagyon rosszul jártam. (nõ vagyok)

Ha az akváriumot kicsit alul tápozom akkor is lesz alga? A

Legjobb válasz: akkor is lehet ha nem tápozol egyáltalán

akkor is lehet ha nem tápozol egyáltalán
a tápozás kb 10-15% ban befolyásolo tényezõ
A kérdező hozzászólása: És a többi 90 % a fény?
Fény nélkül nincs alga, mert az alga is növény, fotoszintetizál ugyanúgy mint a növények.
A maradék százalék nagy része az ammónia.
Sok paramétertõl függ az alga, fõleg az ammónia, foszfát, nitrát számít, na meg a fény. Nálam pl a foszfát volt túl magas, az ammónia nagyon kevés volt, nitrát se volt vészes, még is barna alga volt az üvegen. A tápokban lehet foszfát és nitrát, így hozzá tudnak járulni az algássághoz, de mint kiváltó tényezõ szerintem is kevés, max 15%. Amúgy használj profitot, az tuti nem algásít. Cserélj vizet gyakrabban, többet is esetleg, és etess kevesebbet, és fejleszz a szûréseden. Ezek teljesítése nagyban csökkentheti az algák növekedését.

Tegnap este óta zsibadd a bal lábfejem, mostanában többször volt hogy elzsibbadt de akkor csak kicsi időre, most is zsibadd még én ha hozzányulok alig érzem, a járás is nehézkes kicsit olyan mintha vmi nagyon nehéz tárgyat cipelnék, mi lehet ez?

Legjobb válasz: például érszûkület, orvoshoz kell menni mielõbb, mert a végén még amputálni kell a vérkeringés romlása miatt. Szerintem tornáztatni kellene egy fél órát, forgatni a lábfejet meg hasonlókat, de mondjuk nem értek hozzá, csak gondolom.

például érszûkület, orvoshoz kell menni mielõbb, mert a végén még amputálni kell a vérkeringés romlása miatt. Szerintem tornáztatni kellene egy fél órát, forgatni a lábfejet meg hasonlókat, de mondjuk nem értek hozzá, csak gondolom.
Szegénykém, nagyon sajnállak.

Sűrűbben kell szoptatni a babát ha jön a foga és keveset eszik? Mennyi idő még kijön alul elől a 2 kicsi fog?

Legjobb válasz: Szia!Véleményem szerint változó a babák fogainak kinõvése.A nagyobbik fiamnak 6hónaposan bújt ki a fogacskája a kicsinek pedig 11hónaposan.Lehet,hogy nyugtalan lesz a babád és többször fogja igényelni a szoptatást.

Szia!Véleményem szerint változó a babák fogainak kinõvése.A nagyobbik fiamnak 6hónaposan bújt ki a fogacskája a kicsinek pedig 11hónaposan.Lehet, hogy nyugtalan lesz a babád és többször fogja igényelni a szoptatást.
A kislányomnak 2 napja vettem észre, hogy áttört:) 3 é fél hónapos. Nem eszik ettõl sûrûbben szerintem, de én igény szerint szoptatok, így nem nézem az órát.
Nálunk 3 és fél hónaposan áttörte az ínyt, és akkor nyûgös volt és többet szoptattam. Azóta leállt, és nem nõtt tovább, most lesz 6 hónapos.Szerintem fõleg a fogzással járó nyûgösség miatt igénylik a cicit többször.
NEM. Milyen nemû vagy?
A kérdező hozzászólása: lány
Elõször azt olvastam hogy "kinyílik a hasam alja" Nekem is szokott nyilallni ez azért van mert a méhfaladig elér a farka a sráccnak és sérti... elég szar...
A lábzsibbadás az szerintem oké, jó jelnek számít. A nyilallás egyértelmûen nem jó. 21F
Az én barátnõmnek is mindene lezsibbad orgazmus után...ez természetes, nem rossz dolog...az alhasi fájdalomról már nem mondhatok ilyen kedvezõt... el kell menned a nõgyógyászhoz... Az hogy a barátod farka irritálja a méhszájat vagy mást azt nem hinném mert az nem úgy éreznéd...lehet van valami seb a méheden belül...nem tudni..de hogy biztos legyél benne a doki nem árt!!!!
Vagy rossz pózban voltatok és beszorult a levegõ... mert alapból megy levegõ bele ha dug téged... :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!