Találatok a következő kifejezésre: Ha a alja kicsit (94 db)

Fiúk, mit szólnátok hozzá, ha a barátnötök kicsit meghízna, hogy nöiesebb alakja legyen?

Viszonylag nagy melleiem vannak, de teljesen egyenes a derekam, ezért az utóbbi idöben kicsit elengedtem magam, és hagytam hogy kicsit meghízzak. ìgy most van csípöm, ami nem is teljesen háj csípö. Nekem jobban tetszik, így legalább minimálisan homokóra alakom van.

Legjobb válasz: a csüngõ has nem nõies

a csüngõ has nem nõies
Nos akkor, hol itt a probléma?
egy kis edzéssel is el lehetett volna különíteni a derekadat a törzsed többi tájékától :)
A vékonyat preferálom.
A kérdező hozzászólása: 3: egy teljesen fiús alkatú lánynál? sok sikert..
attól függ mennyi lenne az a meghízás :D de küld magadról egy képet és megmondom , hogy örülnék e neki vagy nem
ne haragudj, de nem véletlenül kérnek képet minden kérdésnél. Leirhatom akár, hogy mikiegérnek nézek ki, de igy nem lehet megitélni a dolgot.

Mit jelent ez a fura, ertelmetlen alom? Kicsit lehet hosszu, de ha rohogni akarsz olvasd el, es azert is mert fonots, ird le mit gondolsz rolla.

Elmeselem almomat: Valmi kiallitas volt az egyik utcaba hogy, megesszuk a krumplit->megemesszuk->abbol lesz egy macska->az terhes lesz->megszuletnek a kiscicak->nagyobbra nonek->abbol kismalacok lesznek->a vegen pedig egy nagy diszno

Legjobb válasz: Nem tudom ez milyen álom lehet szerintem csak az elméd keszekusza zagyvasága,nem jelent semmit.Én is zsoktam ilyen zagyvákat álmodni.

Nem tudom ez milyen álom lehet szerintem csak az elméd keszekusza zagyvasága, nem jelent semmit.Én is zsoktam ilyen zagyvákat álmodni.
ha kicsit eltér az még nem számít rossz vérképnek:)
Nekem is pont ezek, plusz még a cukrom picit magasabb. Kaptam gyógyszert. Most már minden ok. Szerintem nem olyan rossz. 21/L
A kérdező hozzászólása: A magas cukrodra kaptál gyógyszert? Nekem a 7 rossz értékbõl 4 a vasammal függ össze elvileg (transzferrin, transzferrin szaturáció, vas, vaskötõ kapacitás).
A nõk nagy hányada vashiányos (menstruáció). Emiatt lehet.
Nem a cukromra kaptam, hanem a vasamra. A cukor nem vészes.Azt mondta a doki.

Pár napja a hímvesszõm makkjának az alsó része kicsit vörös lett és nagyon nagyonpici alig látható hólyagok is vannak rajt, és kicsit viszketõ érzés ha a fitymámat húzom. Mi lehet?

5ször szexeltünk bnõmmel mindig volt megfelelõ gumi (masculan szuper vékony) megfelelõen ráhelyezve a péniszemre, orálisan meg már másfél hónapja kényeztet, és semmi bajom nem volt. Mitõl lehet ez? Súlyos? Szex közben kellemes érzés is, de nem olyan szép látvány (nem látszik amúgy annyira) és nem szeretném hogy baj legyen belõle.

Legjobb válasz: Herpesz.

Herpesz.
A kérdező hozzászólása: A péniszen? Oo biztos vagy te ebben? Ha igen akkor mit lehet vele csinálni?
herpesz sajnos igy kezdõdik !!! Menny minél hamarabb orvoshoz mert elhatalmasodik és egyre több fog kijönni szörnyü lessz hàziorvos kiir krémet esetleg még gyògyszert is!! saját tapasztalat jol teszed ha rám halgatsz mert velem is ugyanez történt csak soká mentem orvoshoz és nagyon rosszul jártam. (nõ vagyok)

Lányok! Ti mennyire szeretitek azt, ha a pasi nyáron benyúla a farmerszoknytok alá nyilvános helyen, ahol nem látják ezt, és kicsit elkezdi masszírozni a nunitokat?

Legjobb válasz: Én nem nagyon szoktam farmerszoknyát hordani :D de viszont szeretem ha 1 kicsit masszírozza a "nunimat" :D 18/L

Én nem nagyon szoktam farmerszoknyát hordani :D de viszont szeretem ha 1 kicsit masszírozza a "nunimat" :D 18/L
Nuniiiiii:3
Na várjál, attól függ milyen pasi, mert ha a villamosvezetõ csinálja ezt akkor nem biztos hogy szeretik.
Nyilvános helyen semennyire. Ha olyan helyen, ahol mások nincsenek, tehát kihalt, akkor lehet.
Nem szeretem. Máshogy szoktuk felizgatni egymást, nem nyúlkálunk. 19L
Én szeretem. Bár a pasimat is szoktam úgy hergelni, hogy odanyúlok neki , de nem szereti , mert egybõl felizgul .
Ha jól csinálja akkor hagynám..:)

Ha az akváriumot kicsit alul tápozom akkor is lesz alga? A

Legjobb válasz: akkor is lehet ha nem tápozol egyáltalán

akkor is lehet ha nem tápozol egyáltalán
a tápozás kb 10-15% ban befolyásolo tényezõ
A kérdező hozzászólása: És a többi 90 % a fény?
Fény nélkül nincs alga, mert az alga is növény, fotoszintetizál ugyanúgy mint a növények.
A maradék százalék nagy része az ammónia.
Sok paramétertõl függ az alga, fõleg az ammónia, foszfát, nitrát számít, na meg a fény. Nálam pl a foszfát volt túl magas, az ammónia nagyon kevés volt, nitrát se volt vészes, még is barna alga volt az üvegen. A tápokban lehet foszfát és nitrát, így hozzá tudnak járulni az algássághoz, de mint kiváltó tényezõ szerintem is kevés, max 15%. Amúgy használj profitot, az tuti nem algásít. Cserélj vizet gyakrabban, többet is esetleg, és etess kevesebbet, és fejleszz a szûréseden. Ezek teljesítése nagyban csökkentheti az algák növekedését.

Tegnap este óta zsibadd a bal lábfejem, mostanában többször volt hogy elzsibbadt de akkor csak kicsi időre, most is zsibadd még én ha hozzányulok alig érzem, a járás is nehézkes kicsit olyan mintha vmi nagyon nehéz tárgyat cipelnék, mi lehet ez?

Legjobb válasz: például érszûkület, orvoshoz kell menni mielõbb, mert a végén még amputálni kell a vérkeringés romlása miatt. Szerintem tornáztatni kellene egy fél órát, forgatni a lábfejet meg hasonlókat, de mondjuk nem értek hozzá, csak gondolom.

például érszûkület, orvoshoz kell menni mielõbb, mert a végén még amputálni kell a vérkeringés romlása miatt. Szerintem tornáztatni kellene egy fél órát, forgatni a lábfejet meg hasonlókat, de mondjuk nem értek hozzá, csak gondolom.
Szegénykém, nagyon sajnállak.

Sűrűbben kell szoptatni a babát ha jön a foga és keveset eszik? Mennyi idő még kijön alul elől a 2 kicsi fog?

Legjobb válasz: Szia!Véleményem szerint változó a babák fogainak kinõvése.A nagyobbik fiamnak 6hónaposan bújt ki a fogacskája a kicsinek pedig 11hónaposan.Lehet,hogy nyugtalan lesz a babád és többször fogja igényelni a szoptatást.

Szia!Véleményem szerint változó a babák fogainak kinõvése.A nagyobbik fiamnak 6hónaposan bújt ki a fogacskája a kicsinek pedig 11hónaposan.Lehet, hogy nyugtalan lesz a babád és többször fogja igényelni a szoptatást.
A kislányomnak 2 napja vettem észre, hogy áttört:) 3 é fél hónapos. Nem eszik ettõl sûrûbben szerintem, de én igény szerint szoptatok, így nem nézem az órát.
Nálunk 3 és fél hónaposan áttörte az ínyt, és akkor nyûgös volt és többet szoptattam. Azóta leállt, és nem nõtt tovább, most lesz 6 hónapos.Szerintem fõleg a fogzással járó nyûgösség miatt igénylik a cicit többször.

Akik egy kicsit értenek hozzá, adnátok tanácsot? Ha ilyen alakom van milyen gyakorlatokkal tudnék a leghatékonyabban izmosodni? És kb mennyit? 16L

174 cm vagyok és kb 55 kg.Ezt a magasságomhoz eléggé kevésnek érzem és úgy látom túl vékonyka is vagyok.

Legjobb válasz: + görkorizni van lehetõségem többet, az mennyire jó?:)

A kérdező hozzászólása: + görkorizni van lehetõségem többet, az mennyire jó?:)
Figyelj, ha alapvetõen megeszed azt, amire a szervezetednek szüksége van, semmi gond nem lehet. Még a hibbant plázalibáknak is sikerül jó alakot szerezniük, gondolod elõtte mind átnyálazta a Sárga kapszulát? :D Menni fog úgy ahogy írtad, ráadásul nagyon jó adottságaid vannak.
A kérdező hozzászólása: És akkor úgy nem lehet, hogy pl rendesen eszek, de több fehérjedús ételt, több tojást, tejet húst, ezek mellett még amiket szeretek, és így izmosodjak? Így csak a mozgás miatt fogynék? Vagy nem is lenne hatásos, nem növelném az izmaim?
De azt vedd figyelembe kérdezõ, hogy ha nem szeretnél yoyózni a testsúlyodat illetõen, mint a testépítõk, akik "tömegelést" követõen leadják a plusz zsírt, akkor maradj egy kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozásnál, úgy is tudod magad lassan, és fokozatosan fejleszteni. A testépítõk egy részének a gyorsaság a legfõbb szempont, ezért nemsoká írják, hogy muszáj lesz tömegnövelõ, majd szálkásító étrend.
3. válaszoló linkelte neked a sárga kapszulát, olvasd el (pdf ebook). Ott le van írva az edzés, megfelelõ táplálkozás, pihenõidök, edzéstervek és minden ami kell hogy legyen egy alap tudás az edzéshez.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. És ha elkezdek majd edzeni, akkor le fog menni rólam az ami most van s majd utána izmosodom? Nincs ismeretem egyáltalán ezekben a dolgokban...
Lumbális gerincgyakorlat: http://www.youtube.com/watch?v=OIRyAjGAVwk /rövid híd/, ha jobban megy, van nehezítése Felsõtestre: nõi fekvõtámasz [link] A létezõ legjobb gyakorlat alsótestre, (ha nincsenek eszközeid, akkor meg végképp) a fegyencedzés c. könyv guggolásra épülõ, progresszív gyakorlatsorozata. Két hónap után a barátnõm kérdezte meg (aki fitneszes), hogy mi a jó fenét csináltam a hátsómra gyakorlatot, mert izmosabb lett. Aztán esett le, hogy a láberõsítés folyománya volt, mert eredetileg a combjaimat akartam erõsíteni. A guggolássorozatnak a könyvben nézz utána, mert bénán át van alakítva sokszor a netre felkerült változat.
[link]
Elõször is szerintem baromi jó alakod van. Másodszor, ha nagyon akarsz izmosodni, akkor kitörésre és guggolásra épülõ gyakorlatokat kell csinálnod. A hasad nem nagy, hanem gyengék kissé a lumbális (deréki) törzsi izmaid, azokat muszáj lenne erõsíteni.
A kérdező hozzászólása: Akkor jó:) Már gondoltam, hogy mindenféle táplálékkiegészítõ valamiket kell szednem, meg csak húst ehetek rizzsel..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!