Találatok a következő kifejezésre: Ha a alatt rendszeresen (24 db)

Ha szoptatás alatt rendszeresen sportolok, az nem apasztja el a tejemet?

Ugyanis a torna fontos számomra, hogy fogyókúra nélkül vhogy visszanyerjem az alakom, de nem a tejem rovására.

Legjobb válasz: Figyelj oda a fokozott folyadékbevitelre,és akkor nem lesz gond.Viszont arra készülj fel,hogy lehet nem nagyon fogsz tudni leadni egy grammot sem,mert a szervezeted most éppen nagyon ragaszkodik a zsírraktárakhoz,mert tejecskét készít belõle,és így sokan mondják,hogy szoptatás alatt egy gramm sem ment le belõle,majd utána egybõl az összes.

Figyelj oda a fokozott folyadékbevitelre, és akkor nem lesz gond.Viszont arra készülj fel, hogy lehet nem nagyon fogsz tudni leadni egy grammot sem, mert a szervezeted most éppen nagyon ragaszkodik a zsírraktárakhoz, mert tejecskét készít belõle, és így sokan mondják, hogy szoptatás alatt egy gramm sem ment le belõle, majd utána egybõl az összes.
Van még egy dolog, amire érdemes odafigyelni: lehetõleg kardió edzést ne végezz, mert a felszabaduló méreganyagok is átjutnak a tejbe. Az elöttem szólóval teljesen egyetértek, mert én sem tudtam érdemben fogyni addig, míg legalább a kizárólagos szoptatáson nem voltam túl (6 hónap). Szerencséssek azok, akik a szoptatástól tudnak fogyni! Sok sikert!

Egy élet alatt hány métert nőhet a dákószőr? Ha van borotválva rendszeresen?

Legjobb válasz: Ha van borotválva rendszeresen, aktor semennyit.

Ha van borotválva rendszeresen, aktor semennyit.
*akkor
szeméremszõrzet és embere válogatja, van akinek gyorsabban nõ.
Úgy értette, hogy összeadva hány métert nõ
Kérdezd Zohan-t, õ nem is lát a préhmenh' túl...

A nem rendszeres hánytatásnak is vannak következményei? Ha igen akkor mi és mi látszik meg legyorsabban mennyi idő alatt?

Legjobb válasz: A nem rendszeresbõl jó eséllyel rendszeres lesz, úgyhogy el se kezdd.

A nem rendszeresbõl jó eséllyel rendszeres lesz, úgyhogy el se kezdd.
de fogod ezt bánni pár év múlva...
Kb. olyan, mintha tömény sósavval öblögetnél. A fogzománcodnak nem fog tetszeni.
A torkod fog fájni a leggyorsabban..mivel a gyomorsav mindent fel és ki mar...hidd el, ez nem játék. Lehet, hogy most csak heti1x, de aztán majd heti 7x, és minden kajálás után. Mellesleg igazán nem tudsz fogyni tõle..csak ha mellette nem eszel, és úgy bingelsz..Baromság az egész..sosem tudsz tõle szabadulni..SOHA!
Nem ajanlom, en mar 3 eve bulimias vagyok es egy pokol az eletem, nem hizok ettol, de fogyni sem fogysz tole hidd el.
Sport, sport, sport!!!Kevesebb kalória, garantált siker, hányatás nélkül is!!!

Ha a terhesség alatt rendszeresen krémezem a hasam, akkor a szülés után lehetnek terhességi csíkok?

Legjobb válasz: Amikor elkezd nõni a pocid,akkor rendszeresen olivaolajjal kenegesd.Egyik ismerõsömnek ez nagyon bevált.Ruganyosabb lett tõle a bõre.Persze csak az extraszûz olaj ajánlott,mert az nincsen higítva más olajjal.

Amikor elkezd nõni a pocid, akkor rendszeresen olivaolajjal kenegesd.Egyik ismerõsömnek ez nagyon bevált.Ruganyosabb lett tõle a bõre.Persze csak az extraszûz olaj ajánlott, mert az nincsen higítva más olajjal.
Az olivaolaj nagyon jó, de tapasztalatom szerint bármelyik testápolóval lehet kenegetni, az utolsó hónapokban akár napi kétszer. Arra persze vigyázni kell, hogy ne hízz túl sokat, mert akkor nagyon hirtelen nyúlik a bõr és olyankor már semmi nem segít. (Én 12 kg-ot híztam és nincs csík.)
Én 20 kg-ot hiztam, de nem voltam kövér és nem is látszott.A bõröm nem repedt meg a 2. bana után sem. A krémezés jótékony , de adottságtól is függ mennyire rugalmys a bõröd!
Nem akarok senkit mebantani a válaszadók közül, de nem válaszoltatok a feltett kérdésre. ( Nem én vagyok a kérdezõ, de engem is érdekelne a válasz). Köszi

Terhesség alatt, ha nem szexelnek (szexelhetnek) a párok, akkor a férj: 1. önkielégítsen 2. tartóztassa meg magát 3. a feleség rendszeresen segítsen neki akár egyoldalúan?

Ki mit gondol róla? Kort, nemet légyszíves írjatok és ha gondoljátok, nyugodtan ki is fejthetitek b?vebben.

Legjobb válasz: Inkább a harmadik! 31/N

Inkább a harmadik! 31/N
Hál' istennek, nálunk nem volt megtiltva a szeretkezés terhesség alatt, úgyhogy éltünk is az alkalmakkal rendesen. Ha még se lehetett volna, akkor se kértem volna meg a párom, hogy türtõztesse magát. Ráadásul 9 hónapig ?!?!?! Jóisten ... magamból kiindulva se lehetséges ez! Így biztos, hogy az elsõ és a harmadik változatot alkalmaztuk volna, de inkább a harmadikat. Én 24, párom 27
Szerintem is segítsen neki a felesége. Nekünk is volt pár hét a terhesség alatt, amikor óvatosságra voltunk intve, így csökkenteni kellett az együttléteket heti 1-2 alkalomra. De a többi napon sem hagytam a férjemet szenvedni, szívesen okozok neki örömet, még úgy is, hogy egyoldalú. :)
Mi se szeretkezünk a terhesség eleje óta óvatosságból de kielégítjük egymást! 24éves vagyok, férjem 27.
Nekünk nem volt tiltva a szex, de sajnos én egész terhesség alatt minimáisan sem kívántam a szexet, sõt, az elsõ 3 hónapban inkább taszított! - 9 hónap alatt 3szor voltunk együtt, 6. hónaptól már egyáltalán nem - nagyon rossz érzés volt, hogy nem tudom megadni a pármnak amit szeretnék, de õ nagyon jól viselte, soha még csak nem is panaszkodott! - most 3 hetes a kislányunk, háááááát lassan eljön az idõmikor "újrakezdhetjük" , bár picit félek tõle a gátseb miatt..
A kérdés, hogy miért nem lehet szexelni? Az alapján könnyebb lenne válaszolni. Az eltiltás több okból adódhat, de vannak lehetséges alternativák. Ha megirod, hogy mi a baj, akkor én is megirom, hogy mit lehet tenni... És hogy mennyi idõs terhes vagy.
Feleség segítsen neki, mert rá fog menni a kapcsolatuk. 33/N 2 gyermekes anyuka. Bár megjegyzem terhesen elég nehéz a feleségnek is kibírni azt a 9 hónapot hiszen akkor sokkal "kívánósabb" a nõ is. Még ha nem is szexelhetnek, vágya azért lesz a nõnek és talán orgazmusa is ami nem baj. Ilyenkor a férj is segíthet neki.
Azóta most már visszatért a szexéhségem, szerintem nimfónak tart, de ha nem kaPNA SEMMIT AKKOR SEM CSALNA MEG.
Na, végre. Kedves utolsó! Végre valaki érti mirõl beszélek! :) Te utolsó elõtti viszont még mindig nem! Te valószinû nagy tapasztalatból beszélsz, a te párod biztos rákényszerült már arra hogy 9 hónapig nélküled magában élvezze az élet örömeit. Nagyon nagyon szerencsés lehetsz. Húú! :P
Szerintem itt ezt a "muszáj"-t nem árt tisztázni. Én is úgy vagyok egyébként vele, hogy ha nincs kedvem, azért nem utasítom vissza. Ahhoz nagggyon-naggyon fáradtnak, kedvtelennek kell lennem, hogy azt mondjam, most ne.... De! Nem kényszer és erõszak, mert elkezdeni nehéz, mivel nincs meg hozzá a hangulatom, viszont ahogy belemelegszünk, megjön és NEM ÉRZEM KÉNYSZERNEK sem én, sem a férjem. Én meg merem kockáztatni, hogy itt akik azt vallják, hogy akkor is kielégítik a párjukat, amikor nincs kedvük hozzá, akkor ezt így gondolják. Ha szeretkezés közben sem jön meg a kedvem, az látszik is és az valóban lelombozó mindkét fél számára. De csak azért, mert nekem per pillanat nincs rá hangulatom, de a párom "kanos" attól nem mondok nemet. Ráadásul én úgy vagyok vele, hogy már az is elég, hogy látom rajta, kíván. :)
1. Ugyan én még csak a 3. hónapban vagyok, de eddig ugyanúgy viselkedik, mint elõtte, leszámítva, hogy úgy bánik velem mint egy hímestojással, és eszébe nem jutna, hogy nekem kényszerbõl ki kellene õt elégítenem. 2. Hát ízlések és pofonok... én pl nem örülnék ha olyan férjem lenne, aki elvárná, hogy szolgáltatást nyújtsak neki, akkor is ha nincs hozzá kedvem. 3. Dettó. 4. Mi 10 éve vagyunk együtt, nem tudom ez neked mennyire számít régnek, de nem is értem hogy jön ez ide. Figyelj, nem akarok én vitatkozni, teljesen normális dolog, hogy különbözõek vagyunk, csak az nem tetszett, hogy azt írtad, hogy muszáj kielégíteni a párunkat, akkor is, ha nem kívánjuk. Ezzel nagyon nem értek egyet, mert ez így nem szex, ez erõszak és kényszer.
Megnézném hogy 3-szor 9 hónap után a ti férjetek minden szex nélkül hogy viselkedne! 2. az én férjem nem állat, sõt sokan örülnének ha olyan férjük lenne mint nekem, aki a csillagokat is lehozná az égrõl. 3. soha nem lépne félre!!!!!! 4. nem értitek az egészet, nem tudom ti hány éve vagytok együtt, mi nagyon rég. 5. Mindegy, aki benne van tudja mirõl beszélek.
Attól mert nem kapná meg amit akar nem menne félre , csak több lenne a marokmarcsa.
Az oké, hogy te párod ilyen, de ne általánosíts. Igen, vannak a férfiaknak szükségletei, ahogyan a nõknek is. De nem vagyunk állatok, ha kell képesek vagyunk parancsolni az ösztöneinknek. Már aki ugye... Egyébként még ha ilyen önzetlen is lennék, hogy egyoldalúan kiszolgálom a páromat, õ akkor sem akarná, nem szeretné ha kényszerbõl csinálnék ilyesmiket. Ahogyan én sem szeretném, ha õ muszájból csinálna velem bármit is. Én elfogadom, hogy ti ilyen pár vagytok, hogy a férjed azonnal félre menne, ha nem szolgálnád ki, de te is fogadd el, hogy szerencsére nem mindenki ilyen.
21 éves vagyok még csak 8 hetes terhes múltam , de már nem kívánom annyira szexet, mint régen mikor terveztük a baby-t pedig 2 hetente jön haza a párom hétvégére.Az az elsõ , hogy letámad és nem érti meg , hogy ha most nincs kedvem hozzá , pedig nagyon szeretem.Akkor jó a szex ha mindkét fél akarja, nem?Bezzeg amikor én akarom akkor......
tegnap 14.13-as Hú, miért is kapom most a támadást? Azért férfiak a férfiak mert õk ilyenek! Nem nõk! Én értem mit irtok, higgyétek el! De egy fiatal átlagos férfinak igenis szükségletei vannak, még ha ezt mi nõk nem is értsük meg. Hidd el sok veszekedés volt már emiatt nálunk is, és csakis ez miatt. Azért 9 hónap nagyon hosszú egy férfinak szex nélkül. És ha valaki hát én tudom hogy milyen a terhességet végig szenvedni. De ott az érem másik oldala, hogy szeretem a férjem és szeretetbõl legalább valamit adok neki, még ha nekem nincs is hozzá kedvem, vagy nem szabad. Én százszorosan vissza kapom tõle azt a kis gyengédséget, más formában. Ja, és nem az a férfi hogy ucu neki nekem legyen, te meg parlagon heversz. Nem, õ képes órákig is akár simogatni, azért hogy egy kis élvezethez jusson. Nem hiszem hogy ez olyan disznóság lenne a részérõl, fõleg hogy nem is a napi szinten történõ kizsigerelésrõl beszélünk.
Mi az, hogy muszáj? Jesszusom, el sem hiszem hogy egyes párok tényleg így élnek. Hát repülne is a párom, ha kötelezõ elvárások lennének. Nincs annál gusztustalanabb, mint amikor az ember kényszerbõl mûvel ilyesmit. Nagyon egyetértek 12:09-el, a terhességet együtt vállalta két ember, hát akkor a kellemetlenségeit is együtt vállalják, már amennyire ez lehetséges. Így is sokkal több kellemetlenség jut a nõnek a terhességgel kapcsolatban. A pasi meg igenis bírja ki, hogy ez az idõszak nem a kielégülésrõl szól.
Azoknak akik azt hiszik hogy a férjnek igen is ki kell birnia mindenfajta szex nélkül akár a 9 hónapot is, figyelmükbe ajánlanám Kevin Leman amerikai pszichológus könyveit! Igencsak meglepõdnétek. A lényege az hogy ha igenis boldog házasságot akarsz, akkor kell a férfinak a szex (még ha vannak is állitólag olyan férfiak akiknek nem kell akár hónapokig), és ezzel nem csak a szexéhségét elégited ki, hanem a tudtára adod hogy õ igenis férfi, hogy szükséged van rá! És megjegyezném hogy ezt már a nagyanyáink is tudták!
Akik ilyeneket írnak, tényleg el is hiszik saját maguknak, hogy ha 9 hónapig SEMMIT nem kap egy férfi, akkor annak meg sem fordul a fejében, hogy máshol szerezze be ? Lehet, hogy nem tart szeretõt, lehet, hogy soha nem fogtok gyanút, de rengeteg "olyan" lány hirdeti magát mindenfelé, akiknek szép számmal vannak vendégeik abban a helyzetben, hogy otthon épp tilos a szex nemes cél érdekében.
Az elsõ 12 hétben le voltunk tiltva mert barnáztam az elején. Én simán megoldottam a dolgot hogy örömet szerezzek a férjemnek csak egy kis fantázia az egész. az már egy más kérdés hogy én majd meg õrültem hogy nem szexelhetek. Most a 23.hétben járunk és a férjem a munkahelyi wc-n mindig összeszed valamit sajna ezzel már korábban is problémája volt, volt már orvosnál is korábban aki akkor kikezelte de mondta hogy nagyon érzékeny a bõre és bármikor kijöhet megint ez a kis bõrelváltozás. A nõgyógyászomnak már a terhesség elején említettem és õ azt monda ha elõjön a terhességem ideje alatt akkor ne szexeljünk. Persze elõjött úgyhogy megint semmi /nekem/. A kérdésedre válaszolva emberfüggõ a dolog. Ha az én férjem ön megtartóztatna akkor is simán kibírná mert nem egy szex centrikus, de én nem érezném jól magam miatta. MIndenki maga tudja milyen a férje és mire van szüksége. 25év
Az a véleményem, hogy amelyik "apuka" félrelép azért, mert a nõ nem szexelhet vele a közös gyerekük védelme érdekében, és ezen felül még kényszerbõl nem elégíti ki a férjét, nos azért a "férfiért" nem kár. Én is utálnám, ha a párom muszájból "kényeztetne". Sajnálom azokat a nõket, akiknek ezt kell csinálniuk, mert csak így tudják megtartani a párjukat...
ma 12:27 én így jártam ahogy te leírtad..31 hetesen beindult a szülés, de sikeresen visszatartották, utána szigorú fekvés, no szex, no orgazmus.Mondjuk elõtte sem sûrûn kívántam meg de azért szexeltünk.amíg a kórházban voltam, a párom egy másik nõvel levélben beszélték meg hogy jó lenne valahol találkozniuk, mert le kellene eresztenie a fáradt gõzt..És ezt a levelet tök véletlenül egy hónap múlva találtam meg a közösségi oldalán, mikor õ kérte hogy lépjek be egy telefonszámot megnézni...Na persze nagy botrány lett, de õ tagad mindent és a csaj is azt mondta hogy nm történt semmi..mit tudok tenni, bízok benne hogy ez így van. 3 hete megszületett a fiúnk..31 héttõl semmilyen szexuális kontaktus nem volt köztünk, viszont most már ha leveti elõttem a pólóját, már akkor kényszert érzek hogy letámadjam, pedig még 3!! hét a gyermekágyas idõszakból vissza van.
Mi szexeltünk a terhesség alatt, nem tiltott el a doki.Viszont úgy a 7, 5. hónap környékére akkora lett a pocakom (a 19 kg mind ide jött), hogy mozdulni sem tudtam.Mellesleg az emberem pocakfóbiás (sosem simogatott, vagy tette oda a fülét, hogy haljja a babát)ergo gyakorlatilag fel sem állt neki, így nem szexeltünk.Mondjuk én nem is kívántam már akkor de mivel neki kellett volna... Gondoltam hát segítsen magán ha akar, néha én is segítettem neki de az nem ugyanaz! Mikor meglett a lányunk, kb 4 hós volt mikor egy õszinte beszélgetés alkalmával kiderült, hogy félrelépett a terhességem végén és ráadásul még próbálta is rám kenni! Én is úgy gondolom, ha egy gyereket ketten vállalnak akkor ketten vállalják a vele járó dolgokat is! Még együtt vagyunk, 1 hete költöztem haza hozzá, miután elhagytam. Sok értelmét nem látom, mert mindketten megváltoztunk Valószínûleg külön utakon folytatjuk, de ez képlékeny dolog. Akkor sem hibáztatom magam, amiért nem elégítettem ki akaratom ellenére mikor terhes voltam. Viszont õ simán bírta volna, akkor is ha nekem nem jó. Vannak önzõ szemétládák, õ az egyik. 11, 5 hós a lányom. Én most 27 vagyok, a párom 25
De szoktunk, igaz amióta megszületett a babánk lényegesen kevesebbet, mondhatnám a minõség lett a hangsúly, nem pedig a mennyiség. :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Te nem kívánod? Nem szoktatok szeretkezni?
Nekem természetes hogy egyoldalúan is kielégítem a férjem ha Õ igényli Én pedig NEM. 30N/10hós babával
11:46 vagyok Ha épp nem vágyom rá annyira, akkor csak segítek rajta, de leginkább ugyanúgy szex van, mint baba nélkül. Persze azért kicsit körültekintõbben. Biztos, hogy én is megõrülnék rövid úton, ha nem lehetne...
A kérdező hozzászólása: Akkor Ti szexeltek Vele vagy csak egyoldalúan kielégítitek?
Utolsó, teljesen egyetértek. Egy férfi ösztönös. Nemes cél....., ez tetszik. :) Ez így van, bárhol lehet egy kis feltöltõdést találni......! Pl. egy ismerõsöm (férfi), thai masszázsra járt, és ki is próbálták egymást a fiatal tahi lánnyal. Én azt mondom az ördög nem alszik. ÉS nem szívesen ébrednék egyszer csak fel abból az illúzióból hogy az általam hûségesnek hitt férjem félrekacsingat.
"Egy biztos, hogy még ha te nem is kivánod, azért muszáj õt kielégiteni néha, mert bizony a férfinak szüksége van rá, és lehet belõle komolyabb vita is." Miért írja ezt mindenki?? A nõnek is lehet, hogy szüksége lenne rá de nem lehet és kibírja a baba érdekében, egy férfi miért ne bírhatná ki ugyanúgy?? Nem állatok, hogy ne tudnák türtõztetni magukat! Ketten vállalták a babát akkor a nehézségeket miért csak a nõnek kellene elviselni??
Az én férjem 3! terhességemet volt kénytelen igazi szex nélkül kibirni. Volt is sajnálkozás a családban felé. :) Az 1. kettõnél én nem is kivántam de azért kielégitettem. A 3.-nál viszont, húúúú, nem ismertem magamra, mert nem egy szexfüggõ vagyok, alig birtam magam türtõztetni, és hát azért volt kielégités, csak nem hatolt belém. Aztán persze biztosan maga is megoldotta ha megkivánta. Egy biztos, hogy még ha te nem is kivánod, azért muszáj õt kielégiteni néha, mert bizony a férfinak szüksége van rá, és lehet belõle komolyabb vita is. Hidd el! Én már profi vagyok benne. :) Néha azért vedd rá magad, hogy érezze õ is hogy szereted. 33/N- 3 gyerkõcös anyuka, legkisebb 1 éves
1. pont kizárva, mert nem érezné jól magát a férj. 2. pont kizárva, mert egy ilyet egy férfitól nem lehet kérni, meg úgyse bírná. 3. pont = orál, vagy egy kis kézimunkázás. Ez nem tesz rosszat senkinek sem. ;)
Én úgy gondolom, hogy a három verzió közül bármelyik megállhatja a helyét, függõen a pár habitusától és szexuális étvágyától. A lényeg, hogy semmit sem szabad erõltetni.
Hú ez nagyon jó kérdés!Mi is el vagyunk tiltva a szextõl és bevallom igazságtalanak tartom azt hogy a férfiaknak nem kell errõl lemondaniuk mert én is nagyon kivánom de a baba érdekében le kell mondanom róla, szerintem ezt a férjek is megtehetnék ha más okból nem is legalább szolidalitásból.Na de tudom hogy ez nem igy mûködik!Én utálnám ha a párom magának csinálná mert úgy érezném hogy már nem is kiván és szerintem az a kapcsolatnak is jót tesz ha néha összebújhatunk egy kicsit és bár nekem nem lehet orgazmusom attól a páromnak én okozhatok örömöt és az nekem is jó.Bár bevallom csak lelkileg jó mert egy ilyen összebújás nekem kb 2 napi hasfájást és hisztit jelent mert nagyon kivánom és kielégületlen maradok.
Szabad. Nekem nincs rá szükségem, heti 2-3 szor szexelünk. Elvileg 2 nap van szülésig.
na mivel nincs tiltva és csak te nem kivánod igy azért javaslom hogy segits a párodom mert ez is része a kapcsolatnak..nem mondhatod neki hogy verd ki magadnak én nem érek hozzád mert ugy fogja érezni hogy jön a gyerek és õ háttérbe szorul.én most vagyok 30 hetes és még mindig együtt vagyunk ha nem rendesen akkor 69 es poz stb...
A kérdező hozzászólása: Szabad maszturbálni is nekem? Ti maszturbáltatok?
Ha nincs tiltva, nincs rá konkrét ok, akkor bármit csinálhattok ami jólesik. Petting, orális szex, bármi, mindkét fél részérõl. Egyébként a normál szextõl sem lesz semmi baja a babának. Védi a méhed, a lepény és a magzatviz. Van aki a 3 és 6 hónap között jobban kivánja, mint egyébként. Nem tudom mennyi idõs terhes vagy ez még változhat. Ha a férjed nem meri, segits magadon, ha szükséged van rá. Ha inkább te félsz segits rajta. De 9 hónap minden simogatás nélkül tönkreteheti a kapcsolatot. Hidd el szülés után még kevesebb alkalmatok és erõtök lesz együtt lenni. Ráadásul 6 hétig tilos is. kellemes babavárást!
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Nálatok hogy volt? Te segítettél a férjeden?
A kérdező hozzászólása: orvos, bocs.
A kérdező hozzászólása: Egyszerûen nem kívánom. Meg féltjük a babát. Az rovos nem mondta, hogy nem szabad, mindent rendben talált.
Ez lemaradt 38 éves vagyok 7 hetes terhes és valószinûleg végig el leszek tiltva a szextõl.
Nálunk ilyen nem volt, de számomra egyértelmûen a 3. pont a nyerõ!
Veszélyeztetettként indultam, addig szünetet tartottunk, de amint megszûntek a zavaró vérzéses panaszaim, rögtön újra kezdtük a szexet, óvatosan, nagyon odafigyelve. Nagyon sok módja van, hogy behatolás nélkül is kölcsönösen egymás örömére tehessünk. Én szeretném megtartani a páromat, hogy férfinek érezhesse magát mellettem, én meg nõnek mellette, így nagyon odafigyelek arra, hogy ne szenvedjen hiányt semmiben. Csak akkor nem megy, ha rajtam van az émelygés. :) 33 éves nõ, 8 hetes kismama.
Én sem vagyok olyan önzetlen mint az eddigi válaszolók többsége... Én a 12. hétig kórházban voltam vészes hányás miatt aztán még a 17. hétig nagyon rosszul voltam. Ez idõ alatt nem voltunk együtt egyszer sem és én sem segítettem rajta. Aztán mikor jobban lettem annyira nem kívántam, hogy még akkor is összerándult a gyomrom ha elõttem törölközött meg a párom és megláttam a péniszét. A 23. héten egyszer együtt voltunk de azt is inkább csak kibírtam mint élveztem volna. A 30. héttõl viszont visszatért a kedvem és akkor elkezdtük bepótolni a lemaradást, persze csak óvatosan de a 32. héten beindult a szülés amit szerencsére sikerült leállítani de onnantól el lettünk tiltva a behatolástól és az orgazmustól is. Utána együtt szenvedtünk hetekig. Ma töltöttem a 39. hetet... Én egyoldalúan sosem kényeztettem a páromat mert ha csak kényszerbõl csinálom azt úgyis megérzi és leállít. Ráadásul úgy érzem, hogy ha ketten vállaltuk ezt a babát akkor ketten kell vállalnunk a terhességgel járó kellemetlenségeket is de persze azzal nincs bajom ha õ "megoldja" egyedül. Én 25, párom 27 éves.
Szia! Nálunk mikor kiderült a baba, 3 nap után el is lettem tiltva a sextõl és az orgazmustól is! A doki a 12. héten feloldotta a tilalmat, de minden aktus után vérezgettem így 3 után feladtuk!Így mi sokat összebújtunk, de aktuson kívül bárhogy megoldottuk!Egymásnak!Valamikor nekem fájt az orgazmus, akkor természetesen a páromnak volt nekem nem, én csak izgatást kaptam :) DE meg lehet ezt szépen oldani!Aztán sajna fenyegetõ koraszülés miatt 31. héten kórház lett, de a 35. héttõl minden szabad lett újra :) Na akkor már nme féltem én sem, így mi az utolsó 4 hétben szinte minden nap együtt voltunk :) Gondolom bennem is felodódtak a gátládok, hogy már nem baj ha megszületik, szóval nem tudok neki ártani...Így nagyon szép utolsó 4 hetünk volt :) Majd megszületett, és ínségesebb idõk jöttek mint valaha... :( Kb 1 éves volt mikortól visszaállt a régi rendszer (én is kívántam, erõm is volt, kedvem is) a minimum 5 egy héten :) Most 19 hós és valószínû terhes vagyok, de remélem nme lesznek se orvosi se lelki tilalmaink most, mert utána két gyerek mellett valószínû megint ínséges idõszak jön :) Én 28 Párom 33
3.! :)
Én is besegítek a páromnak, bár én nagyon sokat vagyok rosszul(hányinger) és ha valami van a számban, fogat mosok, vagy épp szájjal kényeztetem a párom rögtön elõjön, úgyhogy síkosító és csak kézzel, mert nagyon nagyon rosszul viselem, pedig úgy szeretnék mindent megadni neki. Mondjuk nálunk szerencsére ez csak elõjáték, mert mi szexelhetünk és szexelünk is, ha nem is gyakran:)
Hát én nem vagyok ilyen önzetlen, mint a válaszadók többsége. És én sem várnám el a páromtól, hogy egyoldalúan elégítsen ki. Szerintem az ilyesmi akkor jó, ha mindkét félnek jó, különben olyan mintha az egyik fél csak egy segédeszköz lenne. Mi nem vagyunk eltiltva, de mivel egy babát már elveszítettünk, a mostanira próbálunk a lehetõ legjobban vigyázni, szóval legalább a 12 hétig nem csinálunk semmit. Az meg hogy a párom mit csinál magával, az õ dolga :)
Elsõ, vagy harmadik, a körülményektõl is függ.Vannak dolgok, amiket a terhesség elején állandó émelygésnél, és a végén, mikor már mozogni sem tudtam nem volt kedvem, vagy gusztusom(értsd jól) megtenni. Természetesen nem hanyagoltam el a férjem, de tisztáztuk elõre, ha én nem, akkor õ egyedül, és nincs ebbõl probléma. Mi az elején voltunk eltiltva, és az utolsó másfél hónapban már nem esett jól.
09.50 - es vagyok Tudom sokan le fognak hurrogni, de én nem segítettem a páromon, nem azért mert önzõ vagyok, egyszerûen nem ment, nem esett volna jól, így persze õ sem akarta ( és nem hülye, ismer, egybõl leveszi, ha csak õmiatta csinálom). Mindemellett önkielégítést én is végeztem, úgy jól esett az orgazmus, de magát az aktust nem kívántam.
09:31es vagyok! 24ik hétben vagyok! Igen, nekem is van orgazmusom. Elõzõ terhességemnél a 6ik hónaptól nem volt szex!
Mi a terhességem 23. hetétõl lettünk eltiltva a szextõl, de az esetemben koraszülés veszélye miatt az orgazmustól is tartózkodnom kellett. Nem nagyon kívántam a szexet, így részemrõl nem volt nagy kínlódás, bár néhányszor azért álmomból arra ébredtem, h orgazmusom van. Szegény férjemnek jóval nehezebb volt ez az idõszak. Természetesen hetente pár alkalommal "kedveskedtem" neki, ez viszont kevés volt neki, így amellett, h visszafogta magát, maszturbált is. Holnap megyek a 6 hetes kontrollra, gondolom innentõl már szabad a vásár :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Mennyi idõs a terhességed? Szóval akkor petting van? Neked is van orgazmusod?

Ha a terhesség alatt rendszeresen szedek kálciumot akkor valamennyire megelözhető a fogfájás?

Olyan országban élek ahol nincs terheseknek fogászati kezelés,sajnos mindent saját pénzb?l kell fizetni.és eszméletlen ára van a kezeléseknek.természetesen ha kell akkor úgy is el megyek.de jobban szeretném inkább megel?zni!segít valamit a kálcium?

Legjobb válasz: Szerintem ha már fáj a fogad,akkor az azt jelenti,hogy lyukas,szóval szerintem tömesd be minél hamarabb.A kalcium azért kell,mert a baba nagyon sok kalciumot vesz el tõled,és ez ahhoz is vezethet,hogy kiesik egy fogad a terhesség végére.Szóval lyukas fogon a kalcium már nem segít csak a fogorvos!

Szerintem ha már fáj a fogad, akkor az azt jelenti, hogy lyukas, szóval szerintem tömesd be minél hamarabb.A kalcium azért kell, mert a baba nagyon sok kalciumot vesz el tõled, és ez ahhoz is vezethet, hogy kiesik egy fogad a terhesség végére.Szóval lyukas fogon a kalcium már nem segít csak a fogorvos!
Valamicskét persze. De annál sokkal fontosabb a rendszeres és megfelelõ szájápolás! Legyen jó fogkrémed, lehetõleg gyógynövényes, Parodontax, ha lehet ott kapni. Használj interdentális fogkefét vagy fogselymet és szájvizet is. Ha van szájzuhanyod, az is nagyon jó. Nekem az ínygyulladás leküzdésében (vagyis minimalizálásában) nagyon sokat segített az, hogy reggel, mielõbb akár egy korty víz is a számba kerülne, egy evõkanál étolajat a számbaveszek és addig forgatom, amíg fehéres-szürkés habbá nem válik. Ezt persze ki kell köpni és utána jó alaposan fogat mosni! Kamillateás öblögetés is hasznos lehet (azt se nyeld le). Boldog, fogfájás- és ínygyulladásmentes babavárást kívánok :)
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ!hála istennek nincs rossz fogam még is úgy érzem hogy fájni akar az egész fogsorom.inkább csak belenyilalgat a fájdalom de mindig máshova. Kedves mäsodik!köszönöm a jó tanácsokat, holnap reggeltõl kiprobálom az olajos öblögetést.és még ma beszerzek gyógynövényes fogkrémet!
Szia! Én 6 év alatt a 3. babámat várom. 28 éves koromig, az elsõ terhességemig, semmi baja nem volt a fogaimnak. Már a 4. fogam ment úgy tönkre a terhességek és a szoptatások miatt, - pedig szedtem és szedem a kalciumot - hogy ki kellett húzni, mert nem lehetett megmenteni. Ez részben genetika is. Minden vitamint beszedtem, amit lehetett, rengeteg tejterméket ettem a terhességek alatt és sajnos mégis így jártam. Ha csak nyilallgat a fogad, akkor lehet, hogy csak érzékenyebb valahol. De inkább nézesd meg, nehogy úgy járj mint én. Amúgy most jöttem éppen a szájsebészetrõl, a zsibbasztó még a számban van..... 30 hetes kismama
Úgy tudom, a fogból nem tud a baba kalciumot elvenni, a fog azért mehet tönkre terhesség alatt, mert az íny puhábbá válik és könnyen begyulladhat, ami rossz fogakhoz vezethet, ezért csak arra figyelj, hogy tisztán tartsd a fogaid!
Nekem is pont ez a panaszom, nincsen rosz fogam mégis fáj az egész fogsorom, Vegyél Elmex fogkrémet nekem csak az segitett, na és persze napi 2 x alapos fogmosás, reggel és este, 19 hetes km
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a sok segítséget vettem paradontax szájvízet és kétnap alatt elmúlt az a furcsa érzés a számba.talán az ínyem volt kicsit begyulladva. Most semmi fájdalom nincs a számban.

Baj, ha a diéta alatt nem iszok rendszeresen levest?

Legjobb válasz: A leves sokat segít a diétázónak: alacsony a kalóriatartalma, így kevesebbet fogsz enni a fõfogásból, illetve a folyadék serkenti az emésztést is.

A leves sokat segít a diétázónak: alacsony a kalóriatartalma, így kevesebbet fogsz enni a fõfogásból, illetve a folyadék serkenti az emésztést is.
hát rendszeresen kell inni. De az elõttem szólónak igaza van, egészségesebb. De vizet is igyál ;)
Szerintem nem baj, ha megiszod a szükséges vízmennyiséget. Az sokkal jobb, mint sós (netán édes) lötyiket enni. És én levessel is sokat tudok enni, szóval a mennyiséget sem befolyásolja jelentõsen. Az, hogy folyadékkal eltelíted magad, és kevesebbet eszel, csak legenda. Lehet, hogy így van, de sokkal hamarabb megéhezel, és aztán nasizol vagy zabálsz összevissza. Szerintem normális adagokat kell enni szénhidrátmentes vagy alacsony szénhidráttartalmú dolgokból, az a lényeg.
Ja, és a folyadék nem "serkenti" az emésztést, hanem felhigítja a gyomorsavat, és ezzel pont hogy akadályozza.

Ha a fogamzásgátló abbahagyása után nem áll vissza a rendszeres ciklus, akkor az orvosnak milyen eszközei vannak, hogy ezt rendbe tegye? Általában mennyi idő alatt áll vissza a szervezet a régi kerékvágásba?

3 hónapja hagytam abba, de egyel?re még mensi sehol. Legalább jönne meg...! Így semmi esély a babára... :-(

Legjobb válasz: Tablettával lehet helyreállítani,de ez csak 90 nap után lehetséges! Legalábbis nekem ezt mondta a doki. Viszont leis cseszett,hogy ettõl még lehet próbálkozni,mire várunk! Szerintem azért kérd ki az orvosod véleményét,aztán mindent bele...

Tablettával lehet helyreállítani, de ez csak 90 nap után lehetséges! Legalábbis nekem ezt mondta a doki. Viszont leis cseszett, hogy ettõl még lehet próbálkozni, mire várunk! Szerintem azért kérd ki az orvosod véleményét, aztán mindent bele...
a javaslatom irány az orvoshoz, és nézess vele egy uh-ot, mert én is ugyanígy jártam, bár nem vártam csak 45 napot, elmentem orvoshoz, de csak rákszûrést csinált. a menszi csak nem jött, visszamentem egy hónap múlva, és uh-on kiderítette hogy pcom-van.egyébként uh után felír menszi megindítót, duphaston, vagy provera, ezzel mesterséges menszeszed lesz. 1 héten belül a kúra után.
Én is igy voltam.Szintén pcos!! Most 4hónapja szedek duphaston-t, még két hónapot szedem és utána kell mennem kontrolra, hogy javult-e a helyzet!Persze kozbe próbálkozunk!
Szia! Menj orvoshoz, ne hagyd magad lerázni, nekem ugyanez volt a problémám, ciszta lett a petesejtbõl, emiatt nem jött meg. Írt az orvos Norcolut-ot, attól megjött, kiürült a ciszta, utána 28 naposak lettek a ciklusaim. 4 hetes kismami

Ha rendszeresen tornázok, mennyi idő alatt lehet formás a testem? úgy értem popsi, comb, kar, stb?

Legjobb válasz: Attol függ most hogy nézel ki,van e suly felesleged,hány éves vagy. Fiatalon gyorsabban idôsebb korban lassabban.30 évesen heti háromszori terem kb másfél óra + 8-10 km futás. Fél év alatt elég jol néztem ki.

Attol függ most hogy nézel ki, van e suly felesleged, hány éves vagy. Fiatalon gyorsabban idôsebb korban lassabban.30 évesen heti háromszori terem kb másfél óra + 8-10 km futás. Fél év alatt elég jol néztem ki.
Bocs- fél év után

Szoptatás alatt mennyire rendszeres a mensi, ha már megjött?

Szülés után 14 hónappal jött meg,kb 4 hónapig rendszeresen,de most majdnem 1 hete késik. Ez normális?

Legjobb válasz: Lehet, hogy szépen beállt rendszeresre, de van, hogy idõ kell a szervezetnek és még néha-néha adódik eltérés. Szülés elõtt nem volt olyan, hogy késett? (Nekem néha elõfordult, csak úgy.) Viszont én, a helyedben biztos, ami biztos alapon megnéznék egy terhességi tesztet.

Lehet, hogy szépen beállt rendszeresre, de van, hogy idõ kell a szervezetnek és még néha-néha adódik eltérés. Szülés elõtt nem volt olyan, hogy késett? (Nekem néha elõfordult, csak úgy.) Viszont én, a helyedben biztos, ami biztos alapon megnéznék egy terhességi tesztet.
Jaj Kedves Elsõ Válaszoló!Kérlek ne idegesíts nekem 4 hónapja jött meg elõször és 6 hónapja szoptatok, de már múltkor is késett meg most is késik egy hete, nem szeretnék még kis tesót a lányomnak, sajnos több szól egyelõre ellene mint mellette.:((
26, 27, 40, 31 napos ciklusok szoptatás alatt... Hát ennyire rendszeres.
Szerintem az elsõ nem akart idegesíteni senkit, írta is, hogy elõfordulhat, hogy nem áll be rendszeresre. Sõt. Viszont a kérdezõnek 14 hónap után jött meg elõször, tehát szerencséjére nem túl hamar, és 4x már rendszeres volt a mensije. Én mondjuk, ha egy ideig rendszeres lett volna a mensim, akkor biztos hogy túlaggódnám és csinálnék tesztet. Még ha kicsi is az esély a teherbeesésre, és mindez azért, mert nálunk sem lenne aktuális még egy kistesó. Amúgy meg sokaknak nagyon nem rendszeres a mensije. Mindenkinél más. Szülés után én arra jöttem rá, hogy semmi sem kiszámítható, a mensi meg fõleg nem.
1. kicsi 3, 5 korában 2. 5 hónapos korában 3. onnantól rendszeresen megjött minden hónapban (legutóbb pont ma) lányom 22 hónapos és még szopik

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!