Találatok a következő kifejezésre: Ha a alatt kb (211 db)

Az normális, ha a Cleverbot kb 1 perc alatt felidegesít, és legszívesebben leütném?

:D:D

Legjobb válasz: ha nagyon unatkozom mindig szívesen beszélgetek vele :D engem is felidegesít néha , de hát ez van :D

ha nagyon unatkozom mindig szívesen beszélgetek vele :D engem is felidegesít néha , de hát ez van :D
igen, normális. Cleverbot: azt teszem. tehát meleg vagy? user: nem, nem vagyok meleg, csak álmos, szóval megyek aludni cleverbot: Nem ba*meg nem! user: kussolj! Cleverbot: kussolj te! XD végem

Ha a földön kb. 6 milliárdan vagyunk és minden másodpercben meghal valaki és minden másodpercben születik valaki, akkor 6 milliárd másodperc alatt kicserélődik a föld népessége?

Legjobb válasz: Nem. Mivel a születés és elhalálozás folyamatos, ezért a kapcsolódás is folyamatos. Vagyis hatmilliárd másodperc (kb. 190 év) múlva lesz olyan, aki egymilliárd másodperce született, és lesz olyan is aki kétmilliárd másodperce, de lesz olyan is aki csak két másodperce. Ez a körforgás nem megállítható. Tehát mindig lesz átfedés, soha nem lesz "teljes csere" :)

Nem. Mivel a születés és elhalálozás folyamatos, ezért a kapcsolódás is folyamatos. Vagyis hatmilliárd másodperc (kb. 190 év) múlva lesz olyan, aki egymilliárd másodperce született, és lesz olyan is aki kétmilliárd másodperce, de lesz olyan is aki csak két másodperce. Ez a körforgás nem megállítható. Tehát mindig lesz átfedés, soha nem lesz "teljes csere" :)
Hû, banyek! "XYZA"! Elmagyaráztad rendesen! De még nálad is volt egy "tegyük fel" az elején... Micsoda kérdés! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszokat
És akkor az igazi válasz: Most él X aki 1928-ban született. Most él Y aki 1902-ben született. Most él Z aki 2008-ban született. És majd fog élni A aki 2010-ben fog megszületni. X 80 éves. Y 106 éves. Z 1hónapos. A még nem született meg. Tegyük fel Y 110 évesen fog meghalni, (2012végefele.) Viszont A akkor még csak 2 éves körül lesz. Ha csak ezt a két embert Y-t és A-t nézzük(!a 6milliárd emberbõl!), akkor már ez miatt a 2ember miatt nem cserélõdik le teljesen a népesség! És ugyanez igaz, hogy amikor X meghal, Z-nek megszületik a gyereke......
amikor egy ember meghal akkor pont megszületik egy de nem pont akkor amikor akarod PL: egy ember meghal pont születik három amikor pont nem hal meg több ember-1x3:3=1
Beszéltek hülyeségeket :@ mérne cserélõdne ki a teljes lakosság???? 190év múlva, nem lesz ojan ember, aki ebben a pillanatban él.
Gyakorlatilag ugyan mindig van átfedés, de ha minden 120. évben megnézzük a fld lakosságának névsorát, egyetlen ember sem fog kétszer szerepelni. Ez olyan mint hogy ha egy élõlény sejtjei közül a leglassabban elhaló-regenerálódó 7 évig él, akkor hét évente új élõlény lett gyakorlatilag.
Nem nyert az elõzõ, mert a szóközöket kiszedte :( De képzeld el úgy, hogy lefelé haladva egy kicsit késõbb születtek :)
szerintem meg egy ember öltõ alatt cserélõdik ki a lakoság teljesen :) 80-120 év annál tovább nem él senki a másod perces születés pillanatnyi adat, 20 éve még csak 4 milliárdan voltunk :)
Csak akkor, ha mindeki pontosan 6 millárd másodpercig él.
Az.

Mit lehet tenni, ha a telefonom kb.8 óra alatt lemerül?

Samsung galaxy s II-őm van, kb. egy éves. Eddig sem bírta túl sokáig szuflával (max. 2 nap), most viszont nem csak, hogy 6-7 óra (!) kell, hogy feltöltődjön, de ugyanennyi idő alatt le is merül, amikor kábé egyáltalán nem használom (ugyanazzal a töltővel). Mit csináljak szerintetek? Így nem lehet használni a telefont.

Legjobb válasz: Pucold ki az usb kábelt. Aztán nyomj 1 gyári visszaállítást.

Pucold ki az usb kábelt. Aztán nyomj 1 gyári visszaállítást.
Ha az elsõ válaszoló ötlete nem válik be, akkor szerintem ha van rá garancia vidd szervizbe.

A babám kb 3kg-os, és a terhességem alatt 16kg-ot szedtem fel. (80-96-ra) mennyi súly megy le a szüléssel ha vizesedtem is közben+baba+víz+lepény. Stb. meg minden ilyesmi? Kb mennyit adnak le ilyenkor a kismamák (anyukák)?

Legjobb válasz: Szia! Én 7 hónapja szültem, én is 16 kg-t szedtem fel és nagyon vizes voltam. A szülés alatt 11 kg-t adtam le és a kórházi 3 nap alatt még 3-at. De ez egyénenként változó, kb 8-10 kg ami lemegy abban a gyönyörû pár órában. Szerintem nem híztál sokat biztos könnyen le megy majd! A babád gondoskodik róla!:) Könnyû szülést, jó babázást!:)

Szia! Én 7 hónapja szültem, én is 16 kg-t szedtem fel és nagyon vizes voltam. A szülés alatt 11 kg-t adtam le és a kórházi 3 nap alatt még 3-at. De ez egyénenként változó, kb 8-10 kg ami lemegy abban a gyönyörû pár órában. Szerintem nem híztál sokat biztos könnyen le megy majd! A babád gondoskodik róla!:) Könnyû szülést, jó babázást!:)
Szia!Én 8 kilót szedtem fel, a babám 3 kilósan született, és a kórházból hazaérve, minusz 1 kilóval könnyebb voltam, mint elõtte.Rajtam is volt víz, de le is ment 2 nap múlva.
Szia! Én is vizesedtem, felszedtem majdnem egy 20-ast, 3, 8kg volt a babám. Nem tudom, mennyi ment le pontosan a szüléskor, mert nem mértem, de 1 hónappal szülés után egyetlen gramm felesleg se volt rajtam. A felszedett kilók kb. fele lement a szülés utáni néhány napon belül, mert a víz is azonnal ürült kifelé.
Szia. Nem híztál sokat. Én vizesedés nélkül híztam 22 kilót. Mikor megmértem magam a kórházban akkor 4.5 kilóval voltam csak kevesebb, ebbõl 3460 gramm volt a baba. Most 3 hónapos, még van rajtam 9 kiló. Neked biztos több megy le, mert a víz is sokat nyom.
Szia! Én 83mal kezdtem és 96tal mentem szülni 4 hete. Kislányom 3, 4 kgmal született, én nem voltam vizes. Jelenleg 84 kg vagyok, szoptatok, úgyhogy eszek is rendesen. Szerintem nem marad rajtad sem sok :)

Ha az első Babám 5 óra alatt meglett, a második kb mennyi idő alatt lesz meg vajon?

Legjobb válasz: Nekem az elso szinten 5 ora alatt lett meg.A masodik fele annyi idobe telt. Mikor beertunk a korhazba mar 3 ujjnyi volt a mehszaj,burokrepesztes,onnan brutal fajasok,kb 15 percig,aztan egyet nyomtam es kint is volt.

Nekem az elso szinten 5 ora alatt lett meg.A masodik fele annyi idobe telt. Mikor beertunk a korhazba mar 3 ujjnyi volt a mehszaj, burokrepesztes, onnan brutal fajasok, kb 15 percig, aztan egyet nyomtam es kint is volt.
Errõl én kérdeztem a dokit, az elsõ babám 3 óra alatt lett meg, azt mondta a második gyorsabb lesz (persze ha minden rendben van). Kíváncsian várom mi lesz októberben :)
kb fele idõ, de erõsebb fájások
A kérdező hozzászólása: Hûûû!Köszi!
Jééé az elsõ választ mintha én írtam volna :) szórol szóra így volt nekem is :) Most 3 éves a nagy, 1 éves a kicsi:)
Én szeptemberben szülöm a másodikat.Csak reménykedem fele annyi idõ lesz amint az elsõ!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!

Egy éjszaka alatt lemerül a telefonom (ha maxon van is), de ha éjszakára töltõre teszem, reggelre nagyon meleg lesz és ezért merül le hamar (45perc alatt kb). Mitõl?

Blackberry 9790-em van, májusban rendeltem, kb. egy másfél hete van ez, hogy állandóan meleg és egy óra se kell, hogy lemerüljön.

Ha felveszek 200 000Ft diákhitelt, de végül lehet csak egy kicsi részét használom fel, úgy mennyire esélyes, hogy egy év alatt nagyon megnő a tartoásom, kb. mennyire fog nőni egy év alatt ez az összeg?

Lehetséges, hogy max a felét fogom elhasználni, de elég bizonytalan, hogy lesz-e munkám, egyb?l azért sem akarom az egészet felélni, de most olyan helyzetben vagyok, hogy muszáj sürg?sen pénzhez jutnom.

Legjobb válasz: A www.diakhitel.hu oldalon megtalálod az aktuális kamatot. Ha felsõoktatásba jársz, akkor az alapján ki kell tudnod számolni, hogy 1 év alatt mennyivel nõ a tartozásod.

A http://www.diakhitel.hu oldalon megtalálod az aktuális kamatot. Ha felsõoktatásba jársz, akkor az alapján ki kell tudnod számolni, hogy 1 év alatt mennyivel nõ a tartozásod.
Uramisten... Azért dagad fel mindenkinek a diákhitel, mert csak a 4-5 év tanulás után kezdik el törleszteni - de ugye az elsõ perctõl kezdve ketyeg a kamat, ráadásul nem is csak 200 ezret vesznek fel addigra, hanem minden félévben a 200 ezret. Szóval nyugodtan elhiheted. Na számolj csak...
A diákhitel még messze a legjobb struktúrájú hitel. Az ok, amiért mégis sokan szidják, mert az átlagemberek pénzügyi analfabéták. Van egy minimum összeg, amit fizetni kell, ez kisebb, mint amennyit kamatozik. A sok hülye viszont csak a minimum összeget fizeti, tehát attól függetlenül a tartozása nõ, hiszen ahogy írtam, a minimum összeg kisebb, mint a kamat.
Figy.Én 5 év alatt felvettem 1, 8 milliót.Visszafizetni 2.1-et kell.annyira nem durva a kamata. (fõleg hogy nem értelmetlenül vettem fel, jó melóm lett, havi 100-al másfél év alatt visszafizetem)
Sehogy, a kérdezõ sem tud számolni...
tetro ne beszélj már butaságot! A kamat 8 %!!! Nem 21...
Akkor hogy lesz 221ezer egy év alatt?
Nagyon nehezen értem a kérdésed. De az éves kamat 21% körül reális.
Utolsó, pont ezért veszem fel folyamatosan harmadik éve a Diák Hitelt és az egészet befektetem. Most a felvett 1, 2 millió már 1, 6-ot ér. Ha meglesz a kétmillió, ebbõl fogom majd visszafizetni a hitelt, úgy, hogy az egyetem vége után 5 évvel vissza is fizettem az egészet és többmilliós pluszban jöttem ki. :)
Ilyen alacsony kamatozású hitelt nem szabad kihasználatlanul hagyni.
Mondjuk havi 20 000, egy év alatt visszafizeted.
A kérdező hozzászólása: Akkor ilyen összeg mellett mennyit kéne fizetnem minimum, hogy ne szívjak, mint mások.
A kérdező hozzászólása: Számoltam, de az egy kamu, nem hiszem el, hogy csak 221 ezerrre nõne egy év alatt, túlságosan szépen hangzik. Mindenki más is azt mondta, hogy inkább lesz 800 ezer mire visszafizetem.
Én nem számoltam, a kérdezõnek hittem.
Akárhogy számolom, sokkal kedvezõbb ez a hitel, mintha normál emberként vennél fel valamelyik banknál. Simán visszafizethetõ, még az élete hajnalán könnyebb fizetnie a friss diplomásnak, mint 35 évesen családdal és egyéb kiadásokkal a nyakában. A kulcsszó: minél elõbb törleszteni, lehetõleg az elsõ munkalehetõség kezdetével és sima liba lesz. A törlesztési határidõ 35-40 éves kor, nem érdemes azt megvárni.

Hajnövesztők, kinek mennyit nőtt a haja egy év alatt kb?

Csak kíváncsiságból kérdezem, most kezdtem el növeszteni és nem tudom mire számítsak :)

Legjobb válasz: Nekem 1 év alatt 35 centit nõtt, ami havi szintre lebontva majdnem 3 centit jelent. Persze ebbe nincsenek beleszámolva a vágások, szóval azokkal együtt számolva 25 centivel lettem gazdagabb 1 év alatt. Mikor nem törõdtem, ápoltam a hajamat, akkor 1-1,5 centi körül nõtt. De mindenkinél más ez. Lehet ami nekem bevált, az másnak nem és fordítva.. :)

Nekem 1 év alatt 35 centit nõtt, ami havi szintre lebontva majdnem 3 centit jelent. Persze ebbe nincsenek beleszámolva a vágások, szóval azokkal együtt számolva 25 centivel lettem gazdagabb 1 év alatt. Mikor nem törõdtem, ápoltam a hajamat, akkor 1-1, 5 centi körül nõtt. De mindenkinél más ez. Lehet ami nekem bevált, az másnak nem és fordítva.. :)
A kérdező hozzászólása: Azóta tök sokat nõtt a hajam :) Tarkóközépig ért és most a vállam alatt van már 10 centivel :)
Nem ismerem, de majd utánajárok akkor :)
A kérdező hozzászólása: A panthenol tényleg jó. Herzériát akarom meg kipróbálni, ismered esetleg? Jókat olvastam róla.
Még kipróbáltam régebben Bánfi hajszeszt is :) 2-2, 5 centiket nõtt a hajam, mikor használtam, csak sajnos a kúra alatt, a 4. hónaptól kezdve elkezdett hullani a hajam. Biztos, hogy ettõl hullott, mert miután abbahagytam utána alig jött ki pár szál. Lehet megterheltem vele, pedig heti 2x használtam hajmosásnál. De ettõl még gyorsan nõtt, szóval arra bevált. De sokaknál nem jelentkezik hajhullás. Mivel hajszesz, vigyázni kell vele, mert könnyen kiszáríthatja a hajat. Szóval ezt a hajszeszt tudom ajánlani az olajozás helyett. Meg sokaknak bevált a panthenol hab is :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Én is ua a sampont használom! :) viszont nekem nem jó az olajpakolas mert zsíros a hajam alapból is.
Elsõ vagyok. Ricinus-olívaolaj keveréket használtam és Alverde koffeines samponnal mostam. Ügyeltem még arra, hogy minimum 3 liter folyadékot igyak, illetve egészségesen, vitamindúsan étkezzek.
25 cm-t nõtt egy év alatt, de sokat töredezik a szõkítés miatt, úgyhogy ha ápolnám is akkor többet nõne, de jelenleg én nem kencézem semmivel, csak arra figyelek, hogy jó fajta sampont balzsamot használjak.
A kérdező hozzászólása: És mivel ápoltad a a hajad?
De jó! :) Mit használtál?

Terhesség alatt mindenkinek romlanak a fogai? Kb mikortól? Ha szedek gravidát, meg mellé kálciumot, és D-vitamint akkor is? Meg persze fogmosás.

Legjobb válasz: Nekem például egy fogam sem romlott el terhesség alatt!! Gravidát szedtem csak!

Nekem például egy fogam sem romlott el terhesség alatt!! Gravidát szedtem csak!
Terhesség elõtt rendbetetettem a fogaim, terhesség alatt nem volt gond, szoptatás alatt viszont elkezdõdött... A gyökérkezelt fogaim pl. gyakorlatilag darabokra estek, az összes. :( Szerintem a szoptatás idõszaka rizikósabb, az rengeteg Calciumot von el a szervezettõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
Nekem sem romlott, én is Gravidát és kálciumot mellé, de azt csak a 20-30hét között! Egyszer kétszer volt h vérzett az ínyem, akkor vettem még be plussz c vitamint is!
Szerintem elsõsorban sajnos genetika, aztán étkezési és szájápolási szokások kérdése és kevésbé függ a vitamintól. Érdemes legalább 2x elmenni fogorvoshoz akárcsak fogkõ-leszedésre terhesen, evés után mindig vizet inni, fogmosás mellett fogselymet és/vagy interdentális fogkefét használni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Szóval ezek szerint lehet hogy fog, de lehet hogy nem. :) De akkor úgy látom nem vitaminszedéstõl függ. Szoptatásnál is romolhat még? Ezt nem tudtam. Azt hittem csak terhesség alatt! Gratulálok a babákhoz.
Én is az ötödik babát várom, nemrég jártam fogorvoshoz, 3 fogam lyukadt ki ezalatt a terhesség alatt. Vitamint nem szedek, csak az elsõ 12 hétben szedtem femibiont. 36+4 hkm.
Nekem romlottak, most jelenleg az ötödik babával vagyok álapotos, 37hetes, de most is fel kellet keresnem.Magzat vitamint mindegyiknél szedtem, materna, elevit , jelenleg gravida.szoptatás alatt is szedttem szedni fogom.
Nekem se romlott teljesen rendben voltak elotte is most is. 33h km
A kérdező hozzászólása: Hûha!Nagyon szerencsés vagy akkor. Ja és gratulálok mindkettõtöknek a babákhoz.Nekem muszáj vitamint szednem, mert D-t és kálciumot is sajnos, de már régebb óta, pcos vagyok.
Nem tudom, de azt igen, hogy nekem 3 terhességem volt, és 1 fogam se romlott el.40 éves leszek hamarosan, összesen 4 tömött fogam van, mind megvan, és egyik sem pótlás.Amikor az 1.gyerekem született(1992-ben)még nem volt terhesvitamin, a 2. 2008-ban született akkor Elevitet szedtem, a 3. 6 hetes, most Femiboint szedtem, majd Gravidát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!Akkor reménykedek én is. :)
A kérdező hozzászólása: Ejha. Értem.De akkor azzal lehet valamit kezdeni? Ha szedem akkor is a kalciumot? Köszönöm a válaszokat.

1 ev alatt kb mennyit no a penisz? Ha pl valaki 14 eves akkor hany centit no neki egy evben kb?

tudom nem a meret a lenyeg ..bla..bla..bla... Nem nem vagyok almos es igen tudom h holnap iskola... :D

Legjobb válasz: centiíít? pasik, ez tényleg így megy?

centiíít? pasik, ez tényleg így megy?
LordShu, szoktál pornót nézni?
nem vetted észre, hogy az egyik válaszadó azért kötött beléd, mert nem valószínû, hogy egy év alatt nõ egy teljes centit? valszeg annál kevesebbet nõ. sõt, lehet, hogy nem is nõ tovább. tök egyénfüggõ. de 14 évesen még úgyis csak pisilésre kéne használnod, addig meg legyen mindegy, mekkora.
Persze 14 évesen kanos:D:D Akkor ne a farkad méretét számolgasd hanem fogj egy mûpinát vagy egy kutyát
A kérdező hozzászólása: nem mindegy :D kanos vagyok de veszettul :D
vágd le, számold meg az évgyûrûket, a számot oszd el 14-gyel, és megvan a válasz! ;)
ahogy egy jó barátom mondta, nem a méret a lényeg csak ha kicsi !
Lehet fura lesz, de teljesen emberfüggõ (szerintem). Lehet, hogy van akinek 15 éves korában is nõl, van akinek már 14 éves korában megáll. Egyik osztársamnak régen 7.ben már 17 centis farka volt elmondása szerint. A késõbbi barátnõje tett olyan ráutaló megjegyzéseket, amivel igazolta õt.
A kérdező hozzászólása: igen ez telleg igy megy nalunk "pasiknal" en kerek elnezest h nem meterben merem.... Es ha minden evben r centit no akk... 70 evesen 82 centi? Nemrossz :D
Míg meg nem halsz, minden évben 1 centit.
Most mekkora, ha szabad kérdeznem? És mekkorát szeretnél legalább? :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!