Találatok a következő kifejezésre: Ha a alapján meg lehet (21 db)

nem
Alapból nem. De ha volt rajta pl PhoneLocator, akkor azzal megtalálhatod. Természetesen csak ha be van kapcsolva és engedélyezve van rajta a GPS ÉS(!) van rajta éppen internetelérés is. (A GPS azért kell, hogy tudja hol van, a net meg azért, hogy el is tudja mondani, hogy hol van)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.

Facebookon van valami, ami alapján meg lehet állapítani, hogy melyik lányra érdemes ráírni, melyik lehet rendes, normális és nyitot az ismerkedésre, hogyan lehetne elkerülni, hogy kigúnyoljanak a lányok, ha nem tetszem nekik?

Legjobb válasz: Persze, a fejlécekben el van rejtve egy kis jel, ha valamelyiken ezt meglátod, akkor arra nyugodtan ráírhatsz, nem fog elküldeni, hogy ismeretlenként cseszegeted. De a jelre egyedül kell rájönnöd, mert ez benne van a nagy Arany Kódexben, amit nem adhatunk ki.

Persze, a fejlécekben el van rejtve egy kis jel, ha valamelyiken ezt meglátod, akkor arra nyugodtan ráírhatsz, nem fog elküldeni, hogy ismeretlenként cseszegeted. De a jelre egyedül kell rájönnöd, mert ez benne van a nagy Arany Kódexben, amit nem adhatunk ki.
megártott az idõjárás változás? N
Elõször is könyörgöm nézzétek már meg az adatlapját és ne csak a képét! Múlt héten egy pasi még arra sem vette a fáradtságot, hogy megnézze azt, amibõl világosan kiderül, hogy kapcsolatban vagyok....és a legszebb, hogy õ volt meglepõdve és felháborodva... 19/L
Nah ez a "képrõlnemtudodmegállíptanihogymitgondolróllad" kategória.
A kérdező hozzászólása: Na, nehogy már még a kislány egóját ápolgassuk? Nekünk fiúknka kell küzdeni és szenvedni a lányokért, bele ne haljon már, mert valakinek volt mersze bepróbálkozni nála. Szánalmasak ezek a mai csajok, majd sírtok, ha a kutya sem kezdeményezne nálatok!
Teljesen igazad van!De egyeseknél akarom mondani egyes pasiknál nem ott kezdõdik az értelem hogy tapintat! Tekintettel kéne legyen a kinézett lányra!Nem arról van szó hogy nem lehet kezdeményezni, lehet hogyne lehetne, mi több a hölgyek többsége ezt el is várja a férfiaktól, csakhogy, kezdeményezés elõtt nem árt tájékozódni, kinél kezdeményezünk, van e értelme kezdeményezni, van e esély rá hogy a hölgy értékelni fogja a felé való érdeklõdésünket, szóval nem csak durr be le bumm osztán had szóljon!Tiszteljük már egy kicsit a hölgyeket!
Örülök, hogy végre egy pasi ezt felismerni, köszönöm Tomi. Hozzátenném, hogy nem azzal van bajom, hogy ha élõbe bepróbálkoznak, hanem ha ilyen oldalakon írnak rám, ahol ha nem csak a kinézetem érdekelné õket, akkor világos lenne a helyzet nekik. ÉS még õk sértõdnek meg mikor ezt megosztom velük! :)
Egyetértek az elõttem szóló hölgy észrevételével! nincs annál rosszabb ha sorra olyanok írnak rá az emberre akiktõl legkevésbé sem várná! Mielõtt cselekszik valaki n nemárt tájékozódni, 5 perc az egész és vagy csalódástól menti meg magát az ember, vagy ha olyan infóra bukkan akkor még sikert is elérhet!Ja és még valami ami szintén fontos momentum, ha valaki foglalt, kapcsolatban áll valakivel, akkor illik azt tiszteletben tartani és békén hagyni az illetõ hölgyet, de lehet hogy ez a gondolkodás csak rám öregedõ fiatalra jellemzõ:) )
Unod? Képzeld én is unom, hogy mindig rám írnak idegen pasik, hogy bejövök nekik, miközben ha szánnának 20 másodpercet az adatlapomra és nem csak a képeimre csorgatnák a nyálukat, akkor világos lenne, hogy foglalt vagyok. 19/l - megint-
A kérdező hozzászólása: Mondtam én egy szóval is, hogy nem szoktam személyesen ismerkedni?! Míg egy héten jó, ha 7 lányt leszólítok, addig facebookon sokkal több lányra van lehetõségem. Idõ és energiaspórolás. Kicsit unom már, hogy folyton van barátja típusú rendes lányokat fogok ki vagy utálatos r.bi féléket.
jo lenne ez a dolog. de semmilen program nem képes érzékelni a felhasználtot csak max annyit hogy a csaj mit like ol. mit kedvel.
Istenem, mi lenne veletek Facebook nélkül...? Ezért (is) kell személyesen ismerkedni, mert egy szemkontaktusból sokkal hamarabb megtudod, mennyi esélyed van, mint a képernyõbõl. Igazán visszarázódhatnátok a való világba, mert elég elkeserítõ, hogy lassan mindent a fésztyúktól vártok. Sajnos a beszélgetésen kívül nemigen tudok mit javasolni, esetleg még a gondolatolvasást... 18/L
Ezt nem tudod lecsekkolni, Csak úgy megy ha rájuk írsz, és vagy ismiznek veled vagy nem!Tegyél fel valami jól sikerült profilfotót magadról a fiókodba, ha van állatod, motorod, autód, azokkal együtt fotózd magad ezek talán segítenek hogy felfigyeljenek rád!De A kudarc és a visszautasítás sajnos így is benne van a pakliban!Merni kell és akkor nyersz, de ne keseredj el ha elsõ körben elutasítanak!A férfiak sorsa ez, keresni a nõk kedvét, folyton újítani a hódításokban, elviselni ezernyi kikosarazást, okulni a csalódásokból, és küzdeni mindaddig míg rá nem lelünk arra az egyre, aki önmagunkért szeret majd és hagyja hogy szerethessük!
Pont azért [email protected]ág ilyen közösségi oldalakon ismerkedni, mert az egész egy nagy zsákbamacska.Egy szimpatikus fejû csaj is lehet valójában egy flegma [email protected], és egy grimaszolós csaj is lehet kedves, vagy normális.
szerintem lehet.
Ki mondta, hogy ápolgasd az egómat? Azt mondtam, hogy unom, ha még arra sem veszi a pasi a fáradtságot, hogy megnézze egyáltalán szabad vagyok-e...
Nézd meg a karbit van e rajta számsor.Azt írd be a keresõbe.
Függ a fûnyírótól is. Pl. a Briggs&Stratton motorokhoz vannak alkatrészkatalógusok, abból gond nélkül kikereshetõ. Gondolom a többi gyártó is ugyanígy csinálja. Motorszám alapján is megpróbálhatsz keresni.


UGYAN MÁR!!!!!! MIÉRT NEM MONDJÁK MEG A CSILLAGOK A LOTTO SZÁMIKAT IS!!!!!!
hát, azt hiszem az elõttem szóló is azt akarta mondani, hogy nem hisz a csillagoknak. én sem. nem vagyok babonás.
A kérdező hozzászólása: A Jónás módszerre, kínai naptárra, stb.-re gondoltam, amelyek képesek a baba nemének megjövendölésére.
Mindegyik buta kitaláció!Olvass ezen az oldalon utána, hogy hány embernek jött be!Nem soknak!
Azért nem lehet kijelenteni kategórikusan, hogy hülyeség. A régi kínai dinasztiák évezredekig így tartották fenn a fiú örökös születését. Saját környezetemben is volt akinek bejött, szerintem egy próbát megér. Amúgy például a Jónás naptárról elmondják, hogy teljesen egészséges embereknél válhat be, ha nem azok, akkor orvosi segítség kérést javasolnak.
Annyi mindent kipróbáltak már azok, akik anyává kívánnak lenni, ez egy lehetõség, ki ki döntse el, hogy él-e vele, vagy sem. Aztán ha bejön örül, ha nem legfeljebb azt mondja ezt is megpróbáltam jöhet a következõ.
Nem biztos, hogy az 50%-50%-os módszernek nincs alapja... Ha ismersz egy kis genetikát, akkor tudod, hogy tényleg kijön az 50%
Ja vissza lehet: elõzmények nevû cucc keményen feljegyez mindent... 2. kérdés: nem.

Szerintetek, ha valakit a képei alapján szépnek ítélünk meg, akkor a találkozásnál ettől még lehet pofára esés?

Megismerkedtem valakivel az interneten. Láttunk egymásról képeket és ott csinosnak láttam. Szerintetek akkor élőben is tetszeni fog?

Legjobb válasz: Határozottan lehet pofára esés, engem ért nagy meglepetés kamera után is. Pozitív meglepetés is volt azért, de mondjuk úgy gyakorlatilag egyszer.:D

Határozottan lehet pofára esés, engem ért nagy meglepetés kamera után is. Pozitív meglepetés is volt azért, de mondjuk úgy gyakorlatilag egyszer.:D
Láttam már elég sok példát arra, hogy képeken teljesen máshogy néz ki valaki mint élõben.Na de sok sikert!
Attól függ. Ha nagyon beakad a lábad, lehet eléggé nagy lesz.
Sõt, az elvárásaid miatt nagyobb is erre az esély ... csak jegyezd meg magadnak , hogy szép de ne tulajdoníts neki nagy jelentõséget
Lehetnek rohadt fogai és 5 éves kép. Nem vicc!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a segítséget, remélem nem esek pofára, vagy legalábbis nem nagyot. :)
ha sportoló a csaj, akkor nem lesz bukta, legalábbis kevesebb rá az esély. viszont a lusta féle nõk tényleg simán mutatnak 5-6 éves képeket, aztán a randin meg egy bálna fogad.
Csalódhatsz is meg lehet kellemes is a meglepeés. Én legtöbbször sajno a lányok jellemébn csalódok, de volt olyan is hogy régi képet rakott fel. Viszont volt néhány lány aki aztmondta hogy sokkal jóképübb vagyok mint képeken, de sajnos rólam nem lehet jó képet csinálni.
Hajaj, lehet pofára esés, de még mekkora:DD Fõleg ha kinyitja az illetõ a száját, és a mocsok ömlik ki, meg a b.megolás.Ilyenkor hiába a szép külsõ:D
A kérdező hozzászólása: Ezt, hogy érted 11es?
Durván csalódhatsz.
A kérdező hozzászólása: Köszi, most kicsit megnyugodtam. És a testalkat mennyire látszik egy képen, vagy az mennyire változik. A kamera kövérítheti?
Szerencsére eddig csak pozitívan csalódtam. És bennem is.
Az en esetemben nem lehet pofara esni, mert eloben szebb vagyok, mint kepeken. :D Nem vagyok fotogen..
ha te azt tudnád, hogy mennyire fel lehet javítani egy képet photoshop-pal..
A kérdező hozzászólása: Nekem a képeken nagyon tetszik. Mekkora pofára esésre számíthatok, ha egyáltalán lesz?
A photoshop világában bizony érheti az embert meglepetés. Engem már háromszor is ért és nem feltétlenül pozitív értelemben. Volt olyan lány, ahol azon agyaltam napokig, hogy hogyan tudott olyan fényképet csinálni magáról...
elég nagy lehet a pofára esés volt olyan korszakom mikor én is neten ismerkedtem, a csaj tök jól nézett ki, sok képet küldött magáról, webcamja nemvolt, jött a találkozás ideje, photoshop én így szeretlek, a csaj kb 30 kg-t vert rám, mellette még tajparaszt is volt és ha még úgy is néz ki, ahogy a képeken, a személyisége eléggé visszataszító lehet-

Mobiltelefon lopásnál ha függetlenítve lett a készülék attól még le lehet tiltatni imei szám alapján? Meg vannak a papírok amelyik szoltáltatótól vettük.

Legjobb válasz: HA a függetlenítéssel nem lett az IMEI szám változtatva. Mert az illegális függetlenítéseknél szoktak olyat.

HA a függetlenítéssel nem lett az IMEI szám változtatva. Mert az illegális függetlenítéseknél szoktak olyat.
A kérdező hozzászólása: fogalmam sincs, nem én függetlenítettem :) Egyébként ha letiltják imei szám alapján a szolgáltató, akkor tényleg nem lehet majd használni? Nem tudják meghekkelni valahogy és újra használni? Vagy lehet már rég más az imei száma, ha esetleg a függetlenítésnél nem lett az, sajnos már eltelt pár óra azóta, hogy nincs meg. Örülnék, ha egy haszánlhatatlan készülék lenne belõle :)
"akkor tényleg nem lehet majd használni? Nem tudják meghekkelni valahogy és újra használni?" De. Mint ahogy fent írtam, a függetlenítésnél is szoktak EMEI-t változtatni. Készülékfüggõ, de a többségét sajnos át lehet ütni és röhögve használják tovább.
Azért tiltasd le mindenképpen, ha ki is tudja ütni, legalább hadd copjon vele a rohadt tolvaja.
A kérdező hozzászólása: Szívembõl szóltál :) Megpróbáljuk letiltattni, aztán sose tudom meg végül tudja-e használni vagy szopott e vele :) de a lelkemnek egy kis megnyugvás, hogy tettünk valamit.

Ha "nagyfejű" babátok volt a BDP alapján, meg tudtátok szülni természetesen? Ha 38 hetesen 100-as BDP-t mértek azt meg lehet még szülni, vagy császár lesz?

Legjobb válasz: Én ezt még nem feltétlenül nevezném nagynak! Én is minden UH után megnézem ezeket az adatokat a 38.héten 93 mm +/+6mm az átlag,vagyis 99,az csak 1mm-rel nagyobb,mint az átlag. De azért nem értem ezeket az oldalakat,mert...(én a 37.héten voltam UH-n akkor a BPD 92,8mm volt) egyik-másik oldalon néhány mm eltérés van,tehát nem is egységes. De a legtöbb oldalon 92mm volt a 37.hétre.Most én ebbe a kalkulátorba írtam be a 92-t,pedig a 92,8 már 93ra kellene kerekíteni,mindegy és mégis 38 hetet dob ki... http://babafalva.hu/kalkulatorok/terhessegi-het-kalkulator-u.. szóval szerintem nem emiatt lesz császár,de én még csak ma töltöttem a 38.hetet,szóval még nem bújt ki! de ne aggódj!

Én ezt még nem feltétlenül nevezném nagynak! Én is minden UH után megnézem ezeket az adatokat a 38.héten 93 mm +/+6mm az átlag, vagyis 99, az csak 1mm-rel nagyobb, mint az átlag. De azért nem értem ezeket az oldalakat, mert...(én a 37.héten voltam UH-n akkor a BPD 92, 8mm volt) egyik-másik oldalon néhány mm eltérés van, tehát nem is egységes. De a legtöbb oldalon 92mm volt a 37.hétre.Most én ebbe a kalkulátorba írtam be a 92-t, pedig a 92, 8 már 93ra kellene kerekíteni, mindegy és mégis 38 hetet dob ki... http://babafalva.hu/kalkulatorok/terhessegi-het-kalkulator-u.. szóval szerintem nem emiatt lesz császár, de én még csak ma töltöttem a 38.hetet, szóval még nem bújt ki! de ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Köszi!:) Elvileg én is ma töltöttem a 38at, csak az orvos mondta hogy nem biztos hogy meg fogom tudni szülni.
Nekem 37 hetesen mértek 102-t bpd-re, de szóba sem került a dokim részérõl a császár. Pontosabban én rákérdeztem, hogy ugye emiatt nem kell császározni? A dokim azt mondta, csak rajtam múlik (nyilván csak élesben derül ki, hogy megy-e a természetes szülés). Végül 38+4-re született a babám természetes úton (gátmetszés azért volt), röpke 3 óra alatt. Sztem könnyû és gyors szülés volt (1. babám). Ja, és teljesen átlagos körmérettel született (33cm). Lehet, a Te babádnak is csak kerekebb picit a buksija, ami nem azt jelenti, hogy nagyobb is, csak a bpd-je nagyobb. .
Nekem 36 hetesen volt 98 a BPD, az volt az utolsó UH. Természetesen szültem, fel sem merült a császár. A fejkörfogata 36 cm volt születéskor.
Nálunk az utolsó Uh-on 97.4 mm es volt a BPD. Majdnem császáros lettem, mivel a manó feje alig akart kiférni, pedig nem vagyok egy nádszál alkatú kis termetû nõ. Végül 3 órás kitolási szak után természetes úton született meg a kisfiam 38 cm fejkörfogattal. Császáros még lehetsz sajnos, de ez majd szülés elõtt vagy alatt kiderül. Könnyû szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!:) Remélem természetes lesz, fosok a császártól nagyon.Lehet hogy kerek a feje, nekem is az XD
Ezek a mérések nem is pontosak.37. héten kicsinek mérték.40+2-re született végül császárral.4 óra tolófájás után vittek a mûtõbe, mert nem fért ki a babám :) A doki csodálkozott is hogy mérték el ennyire, mert 4kg-val és 36-os fejjel született a babám és átlagosnak mérték. Nekem eszembe sem jutott a császár, de amikor megkaptam mûtét elõtt az érzéstelenítõt már örültem neki, mert megszûnt a szenvedés :)
09T1011 http://www.apeh.hu/bevallasok/nyomtatvany/adatbejelentok/09t.. 2példányban kell elküldeni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, postán kell elküldeni, vagy ha a gépen kitöltöm, akkor emailon vagy valahogy el lehet?
"agy ha a gépen kitöltöm, akkor emailon vagy valahogy el lehet?" el lehet gépen is, de ehhez elõbb el kell intézni vlmit...(hogy "jogosult" legyél rá) szóval én papíron küldtem el...

Szerintetek a képek alapján be van állítva jól a váltó? . Ha egyáltalán meg lehet-e így mondani.

http://kepfeltoltes.hu/view/111004/201110042367_www.kepfelto..

Legjobb válasz: Bocsi az ilyen amatõr kérdésért...de nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz!

A kérdező hozzászólása: Bocsi az ilyen amatõr kérdésért...de nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz!
Kép alapján ezt megmondani? Vidd be szervízbe...Ott megmondják, hogy jól e van beállítva. Ha pedig nincs megcsinálják neked. Ha jó fej a szerelõ akkor akár ingyen beállítja. Azért meg sehol nem fognak pénzt kérni, hogy megmondják jól van e beállítva.
Ha rendesen átvált minden fokozatba, akkor jó, ha nem, nem. Ezek nem olyan bonyolult dolgok. Olvass, okulj :) : http://bikemag.hu/tech/a-valtok-beallitasa


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!