Találatok a következő kifejezésre: Ha a akkor szeretkezek, amikor megvan (2 db)

Ha a barátnőmmel akkor szeretkezek, amikor megvan neki, teherbe eshet?

Legjobb válasz: Nekem -14 éves lányka- bizonyítékom van rá,hogy terhes lehet egy nö menzesz alatt!!!Én teherbe estem. Inkább vigyázzatok!Jobb megelözni mint abortuszra menni!

Nekem -14 éves lányka- bizonyítékom van rá, hogy terhes lehet egy nö menzesz alatt!!!Én teherbe estem. Inkább vigyázzatok!Jobb megelözni mint abortuszra menni!
Nem árt az óvatosság.Kevés, de megvan rá az eséje, hogy teherbe essen.védekezzetek mindenféleképpen, ha nem szeretne´tek kisbabát.

Amikor megvan a mensim a barátommal mindig szeretkezünk. Õt nem zavarja hogy ha olyan lesz a f... a. Miért jó az neki ha akkor is velem van? Mert megőrül akkor, mert mikor megvan nagyon szexelhetnékem van, és ezt ő is érzi. Élvezné a dolgot?

Én is élvezem de valahol ciki,és kellemetlen.De másrészt meg jó....:S

Legjobb válasz: Ha élvezitek mindketten, akkor nem baj! Levezetésképpen pedig elmehettek együtt zuhanyozni!

Ha élvezitek mindketten, akkor nem baj! Levezetésképpen pedig elmehettek együtt zuhanyozni!
piroska a mi farkasunk Ha nem élvezné nem csinálná. Egyébként amikor megvan nekem is mindig dughatnékom van:$
Neki teljesen mindegegy hogy mikor van veled, mindig élvezi nem azért szexel veled mert pont menszeszelsz, viszont szerintem az tetszik neki ha nagyon kívánod a szekszet
élvezi.azért akarja csinálni.ha nem élvezné nem akarná.ha jó, csináljátok.az én párom kifejezetten szereti olyankor.és engem sem zavar, igaz olyankor húzunk óvszert mert nagyobb a fertõzésveszély és higiénikusabb is.én is jobban kívánom olyankor a szexet.a hormonok teszik... milyen jó, mindent rájuk foghatunk! :-D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!