Találatok a következő kifejezésre: Ha a akkor szeretkezek, amikor (17 db)

Ha a barátommal szeretkezünk amikor meg van akkor mi történhet?

Nem húztunk gumit mert szedek fogamzás gátlót és ilyenkor nem lehet teherbe esni.Az lenne a kérdésem ,hogy ha a fiú/lány kaphat el ilyenkor valami féle fet?zést? És mit? És hogyan lehet észre venni ,hogy ha elkaptnuk valamit? És esetleg lehet-e AIDS-is bel?le?

Legjobb válasz: Az AIDS-hez HIV vírus jelenléte kellene, ha ez valamelyikõtöknél kimutatható, akkor igen, a másik elkaphatja, késõbb kialakulhat az AIDS. Miután a méhszáj nyitva van menstruációkor, könnyebben bejutnak a kórokozók, bacik, ez jelenthet gondot. A lány kaphat el ilyenkor fertõzést. Ha elkapsz valamit, akkor alhasi fájdalom, bõvebb folyás, bûzös folyás, viszketés, pirosság a jellemzõ tünetek. Nem kell egyszerre minden tünetnek jelen lennie. Egyébként eléggé alap dolgokat kérdezel, jó lenne errõl anyukáddal vagy nõgyógyásszal beszélgetni, neten utánaolvasni.

Az AIDS-hez HIV vírus jelenléte kellene, ha ez valamelyikõtöknél kimutatható, akkor igen, a másik elkaphatja, késõbb kialakulhat az AIDS. Miután a méhszáj nyitva van menstruációkor, könnyebben bejutnak a kórokozók, bacik, ez jelenthet gondot. A lány kaphat el ilyenkor fertõzést. Ha elkapsz valamit, akkor alhasi fájdalom, bõvebb folyás, bûzös folyás, viszketés, pirosság a jellemzõ tünetek. Nem kell egyszerre minden tünetnek jelen lennie. Egyébként eléggé alap dolgokat kérdezel, jó lenne errõl anyukáddal vagy nõgyógyásszal beszélgetni, neten utánaolvasni.
Mivel nyitva van a méhszáj, nagyobb az esélye a fertõzéseknek. Az AIDS meg nem a menstruációtól függ, hanem hogy elkaptátok e másvalakitõl :D Észrevenni: fertõzésnek különbözõ tünetei vannak, furcsa folyás, viszketés.
*Az lenne a kérdésem , hogy ha a fiú/lány kaphat el ilyenkor valami féle fetõzést? És mit? Igen, de csak akkor, ha egyébként is fennáll a fertõzés. *És hogyan lehet észre venni , hogy ha elkaptnuk valamit? Ahogy egyébként. Fáj, viszket, folyik. Alhasi fájdalom. *És esetleg lehet-e AIDS-is belõle? Csak akkor, ha egyikõtök HIV pozitív, de ez esetben bármelyik nap elkaphatod, úgyhogy tök mindegy. Semmi nem fog történni, de fogsz kapni jó pár rémisztgetõs választ. Én megkérdeztem a dokit, azt mondta, hogy semmi gond nem lehet, ha mindkét fél egészséges. És volt orvos párom is, ezzel õ is így volt. Egy - lehetõleg sötét színû - törölközõ nem árt alátok. De ennyi. Amúgy menstruációs görcsökre ez a legjobb orvosság.
Kaphatsz egy fincsi kis fertõzést, mivel a méhszájad ilyenkor teljesen nyitott. Észre fogod venni, ha így lenne, de reméljük, hogy nem. AIDS-et akkor is kaphatnál, ha nem menstruálsz. Ha a barátod nem HIV pozitív, akkor te se leszel az, ha menstruálsz, ha nem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :)
véres lesz a párod fütyije ez fog történni!!!!

Ha csak akkor szeretkezünk amikor nagyon kívánom abból összejöhet a baba?

Arra gondolok mikor félid?ben meg vagyok veszve érte 2-3 nap.

Legjobb válasz: ez a nökre jellemzö. peteérés idején jobban kivánják (én is igy vagyok) ez hormonos dolog, meg lehetz bizni benne....

ez a nökre jellemzö. peteérés idején jobban kivánják (én is igy vagyok) ez hormonos dolog, meg lehetz bizni benne....
Persze. Mi így csináltuk, és sikerült is a baba, 3 hónap alatt! Bízd a természetre, akkor a pete minõsége is jobb lesz, mint amikor számolgattok, idõzítetek - valamennyire stresszeltek!

Ha a barátnőmmel akkor szeretkezek, amikor megvan neki, teherbe eshet?

Legjobb válasz: Nekem -14 éves lányka- bizonyítékom van rá,hogy terhes lehet egy nö menzesz alatt!!!Én teherbe estem. Inkább vigyázzatok!Jobb megelözni mint abortuszra menni!

Nekem -14 éves lányka- bizonyítékom van rá, hogy terhes lehet egy nö menzesz alatt!!!Én teherbe estem. Inkább vigyázzatok!Jobb megelözni mint abortuszra menni!
Nem árt az óvatosság.Kevés, de megvan rá az eséje, hogy teherbe essen.védekezzetek mindenféleképpen, ha nem szeretne´tek kisbabát.
Ez nálam is pont ugyan így van, sztem teljesen normális.
Szia! Teljesen normális, a nõknek csak egy bizonyos százaléka tud elmenni csak a szeretkezéstõl. Én is ugyanúgy vagyok, mint te és az elõttem szóló. :)
Ugyanez van velem is.Akkor a legjobb, ha kinyal.Akkor nyalogatja a csiklómat is, meg meg az ujja is bennem van.Próbáld ki.Isteni
Elõzõ..a csajomnak én is úgy szoktam csinálni és imádja..
Az én Barátnõm is így van, de szeretnél elérni nála, hogy képes legyen anélkül is rá. (hüvelyi orgazmus)
hány éves vagy?
Nem arról van szó, hogy idegen pasi vagy a férjed... Menstruáció alatt nyitottabb a méhszáj, több fertõzést összeszedhetsz, és nem feltétlen a pasi farkától. A lepedõn lévõ portól, a vízben lévõ baciktól(ha ott csináljátok, stb stb)
"na jó elhiszem"...akkor mi a bánatos francnak írtál ide? Amúgy szerintem undorító, ha akkor akarsz vele szeretkezni, de kinek a pap, kinek a papné...Egészségedre!
De igen, lehetsz terhes, bár kevés az esélye. Annak viszont sokkal nagyobb, hogy egy súlyos fertõzést, gyulladást összeszedj.
Kicsi rá az esély, de megtörténhet. Egy fergeteges orgazmus kiválthat rendkívüli peteérést.
áááááá-.-"""""" minden nap ez a sok b*zi kérdés
A kérdező hozzászólása: Na akkor megint tennék fel egy hülye kérdést ha nem bánjátok ... Mindenki ezzel a fertõzésveszéllyel jön nekem ... ha valaki a férjével védekezés nélkül szeretkezik az rögtön fertõzést kap ??? mert szerintem ez hülyeség akkor is ha menstruáció alatt csinálják ...
A kérdező hozzászólása: na jó elhiszem ... :) köszi a válaszokat ...

Ha két ember szeretkezik akkor mi az az idő ami normálisnak mondható? Az átlag idő amit hancurral töltenek el? Mi a normális?

Legjobb válasz: Ez tök furcsa mert nekem gõzöm sincs róla mennyi ideig szokott tartni egy szeretkezés nálunk. (leszámítva a gyorsmeneteket:)) Nem nézegetem soha az órát hogy na mikor kezdtük és ekkor hagytuk abba. El szoktam veszteni ilyenkor az idõérzékemet. Gondolom addig tart ideális esetben amíg jólesik és mindkét fél ki nem elégül.

Ez tök furcsa mert nekem gõzöm sincs róla mennyi ideig szokott tartni egy szeretkezés nálunk. (leszámítva a gyorsmeneteket:) ) Nem nézegetem soha az órát hogy na mikor kezdtük és ekkor hagytuk abba. El szoktam veszteni ilyenkor az idõérzékemet. Gondolom addig tart ideális esetben amíg jólesik és mindkét fél ki nem elégül.
Bakker ilyet......tart ameddig tart...ugyanis minden embernél más.Attól függ mennyire szereti az elõjátékot, vagy szereti e egyátalán....szóval érted!
nekünk elõjátékkal, nyalifalival(mert én csak úgy tudok elmenni) olyan 1, 5-2óra...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Igen értem csak kíváncsi voltam kinél meddig tart!
nálunk az egész olyan háromnegyed, egy óra.

Ha a menstruációm után, 3 napig védekezés nélkül szeretkezek a barátommal, lehetek terhes? Úgy hallottam hogy van egy időszak amikor nem termékeny a nő, és akkor védekezés nélkül lehet csinálni. Az mikor van?

Legjobb válasz: uuu,te.. ez baromság!! nincs olyan idõszak, amikor a nõ nem fogékony.. ha bejutott a pasi spermája a hüvelyedbe, akkor kezdhetsz izgulni, terhes vagy-e! vagy szedj be gyorsan esemény utáni tabit,sztem. am.meg hülyén csináltad, a menstruáció ALATT van a legkisebb esély arra, h a nõ teherbe esik, nem utána..!!:S

uuu, te.. ez baromság!! nincs olyan idõszak, amikor a nõ nem fogékony.. ha bejutott a pasi spermája a hüvelyedbe, akkor kezdhetsz izgulni, terhes vagy-e! vagy szedj be gyorsan esemény utáni tabit, sztem. am.meg hülyén csináltad, a menstruáció ALATT van a legkisebb esély arra, h a nõ teherbe esik, nem utána..!!:S
Akkor van a legnagyobb valószínûsége. Mert ha belevesszük, hogy a spermium 5-6 napig életképes, akkor kb. pont peteérés idõpontjában vagy. Védekezni mindig kell, mert ovuláció a ciklus bármely napján bekövetkezhet. (Még erõs orgazmus hatására is.) De szerintem ezek igen komoly dolgok, úgyhogy ne ezekre a válaszokra hagyatkozz!
Abban igazad van, hogy 48 óráig életképes a spermium, de ez csak egy átlagos szám, nem lehetetlen, hogy utána is megtermékenyíti a petesejtet. Na de nem okoskodok, mert igaz hogy ilyen közegben dolgozom, de nem nõgyógyász vagyok. Remélem, nem haragszol, nem kioktatni akartalak.
Egészségügyben
Szabad kérdezni mit dolgozol?
Van az öt nap is! (Én ebben dolgozom, ha én nem tudnám, akkor ki?!) De ha nem hiszed, üsd be a keresõbe hogy "megtermékenyítés", és ott utána olvashatsz. De ha ezek után sem hiszed el, hát akkor így jártam. Nekem aztán teljesen mindegy...
Utánanéztem, tényleg rosszul tudtam, maximum 2 nap!
Te nem tudod jól! Igen is, a spermium akár 5 napig is életképes ha bejut a nõi szervezetbe! Nem hiszed? Nézz utána!!!
Ezt ki mondta neked barátom, hogy a spermium 5-6napig életképes?Jó nagy tévedés! Akkor vázolnám a szitut: Az átlagos nõi ciklus 28napos, aminek a közepén van peteérés, azaz 14.napon, ettõl számított +-5nap a legtermékenyebb idõszak.Tény h a menstruáció környéki napok a legbiztonságosabbak, de az sem 100%. Amúgy a sperma a nõi hüvelyben jó esetben 24óráig életképes.Érdekesség, hogy szabad levegõn kb 1 óráig, ha nem sérül meg.
Na már én is hülyeséget írok! (Hát hiába! A kapkodás...) Nem 48 óráig életképes, hanem 48 óráig termékenyítõképes... Szóval ebben van igazad.

Miért van az hogy amikor a barátommal szeretkezek és ha érzem hogy orgazmusom lesz akkor ezzel együtt úgy érzem h mindjárt bepisilek?

Vissza tartom az orgazmusom mert úgy érzem h bepisilek!

Legjobb válasz: A hüvelyváladékról beszélünk, akkor egyértelmûen NEM a hügycsövön távozik, hanema hüvelybõl! :) Az elsõ ilyen alkalommal nekem is voltak ingereim, és a sráccal állanódan meg kellett állnunk, mert mondtam neki, hogy pisilnem kell! Kimentem toalettre és nem történt semmi! Szex közben ingerelve van a húgyhólyag vagy mi! NEm kell parázni, higy bepisilsz, mert nem fogsz! Velem sem történt még meg! Amúgy nekem mnden orgazmus után pisilnem kell! :)

A hüvelyváladékról beszélünk, akkor egyértelmûen NEM a hügycsövön távozik, hanema hüvelybõl! :) Az elsõ ilyen alkalommal nekem is voltak ingereim, és a sráccal állanódan meg kellett állnunk, mert mondtam neki, hogy pisilnem kell! Kimentem toalettre és nem történt semmi! Szex közben ingerelve van a húgyhólyag vagy mi! NEm kell parázni, higy bepisilsz, mert nem fogsz! Velem sem történt még meg! Amúgy nekem mnden orgazmus után pisilnem kell! :)
nem fogsz, csak az inger jön..nyugodtan lazulj el legközelebb, ha gondolod tegyél magad alá egy törölközöt legközelebb, csak a biztonság kedvéért, hogy megnyugodj, de szüksége nem lesz rá :-)
Én már tapasztaltam magamon, hogy elõfordult, hogy orgazmus alatt vizelési inger lépett fel és vannak olyan nõk, akiknék ez a jelenség ( néhány csepp vizelet szivárgás) együtt jár az orgazmussal.
http://szexterapia.blogter.hu/?tag_id=30419 mindegyik válasz jo lehet... de szerintem ez az amit keresel!! Sztem szerencsés vagy ez nem sok mindenki élheti át;))
nálam is volt ilyen de közben nem pisiltem be csak utánna elmentem zuhanyozni és a folyó víz hangjára (szerencsére a kádba) összepisiltem magam, szégyen- nem szégyen megtörtént. Szóval ha nagyon kell, utánna pisilj ne zuhanyozni menj elõbb :D
szia. Nekem is sûrûn elõfordul az ilyen érzés, de nyugi nem lesz semmi, nem pisilsz be, legfeljebb szex után rohansz a WC-re, de valamikor el is múlik ez az érzet a szex után, , ert az adott pózban nyomta csak a húgyhólyagot és csövet a párom, sõt néha ez nálam még fogozza is az élvezetet. Ez nem rendellenes dolog nyugi!
állitólag a G pont izgatása jár együtt vizelési ingerrel
persze mert húgycsövön távozik a hüvelyváladék vagymi! (fiu vagyok) ezt a lányoknak kell tudni!
azért is mert eléri a barátod a húgyhólyagodat, ez normális, én elõtte szoktam (meg utána is) pisilni, aztán ha tudod h pisiltél, lehet h könnyebben elengeded magad.
Én úgy tudom hogy a clitoris 4 pontban érintkezik a húgycsõvel, így a vérbõség hatására ezt az ingert váltja ki. Ezeknek a pontoknak is külön neve van mint a G pontnak, de nem tudom hogy melyik betûk tartoznak hozzájuk :) Csak a G pont lett nagyon híres de még nagyon nagyon sok pont van azon kívül!
Túl mélyen benyomja. Próbáljátok meg lazábban.
Próbáljátok meg a lovagló pózt akkor te irányítod mind a behatolást mind a tempót és azt is, hogy menyire mélyen menyen be. Ha ilyenkor is fáj akkor irány egy nõgyógyász mert az sem kizárt, hogy baj van odabenn.
Nagyon benyomja. Hosszú a mérete a pasinak, a tiéd pedig kisebb..ezért fáj

Amikor szeretkezünk, akkor egy idő után (ha időt kellene mondani, akkor kb.10 perc múltán) elkezd fájni a hüvelyfalam. Mitől lehet ez?

Pedig nedves vagyok, szinte tocsog minden. 2,5 éve vagyunk együtt, 2 éve van szexuális életünk és nem sikerült eddig az orgazmus (és szerintem pont emiatt nem is lesz majd).

Legjobb válasz: Nõgyógyászon gondolkoztál már? Ha hasonló problémám lenne és ha nõ lennék, akkor valószínû ezt tenném.

Nõgyógyászon gondolkoztál már? Ha hasonló problémám lenne és ha nõ lennék, akkor valószínû ezt tenném.
A kérdező hozzászólása: Év elején voltam nõgyógyásznál de semmi elváltozást nem látott.
Más fajta óvszer?
Az év eleje, hmm... lássuk csak... ROHADT RÉG VOLT!!! :) Csak közösen nem sikerült az orgazmus, vagy egyáltalán nem? Ha magaddal megy, akkor szoktál önkielégíteni? A kapcsolatotok rendben van? Kívánod õt? Õ gyakorlott, ügyes szeretõ, vagy sem?
A kérdező hozzászólása: Tudom rég volt, év elején megint megyek majd. Az orgazmus. Már kiskorom óta úgy csinálom, hogy hasra fekszem, a két kezem oda teszem (a két kezem összeteszem) és a hüvelykujj alatti puha részen mozgatom a csípõm nem ritmikusan. Nehéz lenne ezt valakinek utánam csinálni. Másképp nem is megy. Ujjazni nem ujjazom magam, mert szerintem gusztustalan az a nedv meg egyáltalán. Nagyon szeretem, szeretek vele szeretkezni, amikor elõjáték van, akkor folyton rá figyelek, imádom közben látni (meztelenül vagy a cicimen "lógva" :) ). Még nem volt barátnõje, szóval mindkettõnknek a másik vette el. Lifestyles flavours gumit használunk. Azért vettünk ízesítettet, mert utálom a normális gumi szagát :D (meg õ is). Egyébként nem tudom mikor kezdõdött ez az egész, annyira nem figyeltem. De talán már az elejétõl így volt, hogy egy idõ után szóltam neki, hogy nyugodtan elmehet (csinálja gyorsan), mert már fáj (annyira nem fáj, hogy görcsöljek és összeessek, egyszerûen kellemetlen). Az közre játszhat, hogy talán az utóbbi 2 évben (nem a szeretkezéstõl, mert volt, hogy csak fogta magát és magától) hüvelygombám elég gyakran volt? Eleinte azt hittük, hogy az egy-kétszer használt sikosító a felelõs, de azt elhagyva is elõjött jó párszor. Persze már egy ideje nem jött elõ, remélem nem is fog. Csak azért írtam, mert az enyhe hüvelygombát is megérzem és ez nem az (meg ez a hüvelyi fájdalom abba marad, amikor kivette) és azért is írtam, mert olvastam ezen az oldalon olyat, hogy talán azért fáj más nõnek is a hüvelye aktus közben, mert a gomba meggyengítette a hüvely szövethámját (persze az orvos rendszerint mintát vett, de semmit nem látott).
A hüvelyfájós dologra én sem tudnék mit mondani sajnos. Viszont nem értem miért vagy ilyem muja. Képes vagy az orgazmusra, tehát a pároddal is képesnek kell lenned rá, csak találékonynak kell lenni. Hasrafekszel, a csípõd alá raksz egy kispárnát, a párod hátulról belédhatol, te pedig simán hozzáférsz a csiklódhoz. Nem értem mi ebben olyan nehéz... Vagy ciki mondani a pasidnak? Az biztos hogy nem olyan szex lesz mint a pornófilmekben, de legalább te is élvezheted... KOMMUNIKÁCIÓ! Elárulok egy titkot. Én csak így tudok elélvezni, ebben a pózban és a párom szörnyen örül neki hogy végre sikerült, mert eleinte nekem sem ment. Ez nem neked szól kérdezõ, de az eszem megáll hogy a pasiknak a legnagyobb problémája az hogy lenyelje a nõ, közben meg sok nõ még az orgazmusig sem jut el, mert nem merik elmondani hogy igazából mire vágynak. És még csodálkoznak a pasik, hogy ha leutánozzák a p.filmben látottakat és nem nyög kélyesen a barátnõjük.
azért az elõzõ hozzászólóhoz: én több mint 3 éve vagyok együtt a barátnõmmel de még egyszer sem tudott elmenni, mert agyilag nem képes arra odafigyelni eléggé (orálisan és kézzel megy)de még arra sem hogy kibökje melyik pozíció lenne neki jó vagy melyikre vágyik. Nekem kb 2 évbe telt mire agyilag rendeztem hogy neki ennyi sajnos elég. Pedig lehetne jobb is. Témához szólva : nem lehetséges hogy bármennyire is nem érdes a gumi felülete még is kidörzsöl? nálunk ez volt... Most pedig szimplán ha a hüvelyváladéka rászárad akkor az dörzsöli ki.
A kérdező hozzászólása: Én ki tudom nyitni a számat és elmondom neki a problémám. Sokféleképpen próbálkoztunk (segédeszközök pl. tojásvibrátor, vibrációs gyûrû; ujjazás úgy, ahogy egy oktató videóban láttuk; sokféle póz, stb.) Egyszer orálisan izgatott és elélveztem csiklósan, de mert erõsen egy pornójelenetre gondoltam, amit aznap láttam. Egyszer el akarom magam engedni, semmire sem gondolni és átadni magam a pillanatnak és az õ "számlájára" írni és nem holmi pornóéra. Próbáltuk már úgy, hogy a csiklómat izgattam, ahogy szoktam és közben ujjazott vagy bennem volt, de nagyon zavaró volt és nem izgatott. Tudom, hogy képes vagyok az orgazmusra, de sajnos elbäsztam azzal, hogy nagyon rászoktam arra, ahogy én csinálom. Próbáltam másképp is, vagyis úgy, hogy õ is hozzáférjen, de nem sikerült. Utolsónak: lehet, hogy a gumival van a probléma, kipróbálunk majd egy simát, ami nem bordázott és hasonló. És köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!