Találatok a következő kifejezésre: Ha a akarunk szexelni akkor (23 db)

cölibátus
ez szerintem is asszexualitás, több ilyen barátom van, nemtõl függetlenül. a fiúk képesek erekcióra
Sehogy.
Sheldonnak. :)
"Az aszexualitás a nemi érdeklõdés maradéktalan hiányát jelenti, az aszexuális ember elutasítja a testiséget. Az aszexualitás nem azonos az önmegtartóztató életmóddal (szemérmes viselkedéssel) vagy az impotenciával (cselekvõképtelenséggel). (...) A legtöbben fizikailag képesek az orgazmusra, és rendszeresen maszturbálnak, bár esetenként arról is említést tesznek, hogy normálisan mûködõ fizikai reakciójukkal képtelenek érdemben mit kezdeni, zavarba hozza õket." wikipédia
A kérdező hozzászólása: de az aszexuális ember legtöbbször impotens kedves második
40éves szûz
foreveralone
Mibõl gondolod, hogy nem vagy aszexuális? Mert van merevedésed? Attól még lehetsz aszexuális, az nem egyelõ az impotenciával.
Agglegény típus.

Fefiak! Ha az asszony otthon sokat akar szexelni, akkor azzal megelozheto hogy a ferfi a munkahelyen is felizgulhasson egy nore, mert annyit szexelt otthon hogy mashol mar nem kivanja?

Szoval ki lehet farasztani egy ferfi szexualis erdeklodeset vagy nincs osszefugges, esetleg a sok szextol meg tobb szexet kivan valaki?

Legjobb válasz: Hát nem tudom, én akkor fókuszálok a szexre leginkább ha nincs elég. Ha otthon megkapnám az igényelt mennyiséget nem hiszem hogy a munkán kívül máson agyalnék a melóhelyen. Oké, persze ha jó nõ van megnézi az ember de az nem azt jelenti hogy rögtön rá is akarna mászni, hiszen minek a gyors kaja ha vár otthon a finom házi koszt... 23/F

Hát nem tudom, én akkor fókuszálok a szexre leginkább ha nincs elég. Ha otthon megkapnám az igényelt mennyiséget nem hiszem hogy a munkán kívül máson agyalnék a melóhelyen. Oké, persze ha jó nõ van megnézi az ember de az nem azt jelenti hogy rögtön rá is akarna mászni, hiszen minek a gyors kaja ha vár otthon a finom házi koszt... 23/F
Nem, ezzel esetleg nyerhetsz pár órát, de ez nem garantál semmit. Nem ezen múlik. Nekem is rendben van otthon a szexuális életem, de mégis van olyan, hogy megkívánok valakit. Kb 5 másodperc, míg egy nekem tetszõ nõ látványa olyan gondolatokat ébreszt bennem, hogy pl de kinyalnám, meg ilyenek. Viszont nem teszek lépéseket az ügy érdekében, csak pár pillanat alatt lepörög az agyamban és ennyi. De végülis megkívántam, hiába az otthoni kielégítõ szexuális élet. Más téma, hogy nem lépek. Nem tudom, hogy miért. Talán az önkontrol, a hûség, a tisztesség? Franc tudja, de valami visszatart. Ez egyénfüggõ, valakit meg nem tart vissza...
a hûség nem egy érzés hanem egy döntés. Ha meg akar csalni meg is fog, ha nem akar akko a világ legjobb nõje is rámászhat akkor sem fogja megtenni.
Nem elõzhetõ meg! 39F
nem, lehet:(
hiába minden trukk , ezt nem lehet kivedeni, mert te mas nem tudsz lenni, te te vagy, es egy masik ember mindig izgatobb lesz , csak azert mert az mas, meg uj stb.
Ha valaki félre akar dugni, az általában nem a szexhiány miatt van, hanem mert újat akar a régi helyett/mellett. Szóval bízni kell a férjedben, mást nem tehetsz.
Én ezért sem akarok házasodni.Házasság-rossz rabság.
Sajnos az a helyzet, hogy egy hosszu tavu kapcsolatban azt az igazi langolo szerelmet, amirol te beszelsz, nem igazan lehet visszahozni. Szomoru elettani teny, de a feniletilamin (az a vegyulet, ami egy kibontakozo szerelem eseten nagy mennyisegben termelodik az agyban) szintje egy szerelmi kapcsolatban 3-5 ev utan kimutathatoan csokken. El kell fogadni, hogy nem fog folyamatosan ugyanolyan langgal egni a szerelem egy parkapcsolatban, nem lesz mindig ugyanolyan intenzitasu, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne minosegive tenni a kapcsolatot es ne lehetne megerositeni a ragaszkodast, a szeretetet, az odafigyelest a masikra. Ezek a dolgok nem is annyira a szexualitas, mint inkabb az erzelmek es a bizalom, kolcsonos elfogadas szintjen mukodnek. Szoval figyeljetek oda egymasra, probaljatok kozos programokat szervezni, esetleg kitalalni valami uj hobbit, amit kozosen csinalhattok, lesznek uj kozos elmenyeitek, uj kozos emlekeitek, menjetek kettesben nyaralni, fedezzetek fel uj helyeket, mikozben kvazi egymast is ujra megismeritek! A szexben is bevethettek ujitasokat, az ilyenkor a lenyeg, hogy meglegyen a megujulas elmenye, ami uj dinamikat tud adni egy kapcsolatnak.
Nem, a felizgulás spontánul jön.Ha sokat erõlteti otthon a nõ a szexet, lehet, hogy pont amiatt lesz már unalmas.
Nem a szex mennyiségén van a hangsúly, hanem a minõségén.
A kérdező hozzászólása: Akkor meseljetek, milyen az a no akirol azt mondanatok, hogy kepes tiszta idealistava, szerelmesse tenni, hogy masra nem is gondolnatok? Milyen no kepes felebreszteni a ferfiben azt a fajta szerelmet, ami meg olyan diakszerelem vagy elsoszerelemszeru? Tudom hogy 30 fele sok csalodason, emberismereten tul mar realisan latjuk a dolgokatstb, de vissza lehet meg hozni azt a regi, fiatalost erzest es tartosan? Mi kell hogy egy ferfi ilyet erezzen megint?
Csak nem a szomszédom vagy?:D Neki az elve az, hogy minden reggel "megsz*xelteti" magát a férjével, mert hogy akkor az biztos nem csalja meg. Én ebben mondjuk nem hiszek, de talán egy kicsit van benne valami, mert ha minden nap van szex akkor kevésbé koncentrál rá, csak az se jó, ha otthon is már szinte kényszerszerûen megy a dolog.
1! igaza van
Tényleg nem elõzhetõ [email protected]
Azért egy reggeli cumi hatása délig kitart (meg a munkahelyükre nem fugni járnak az emberek), délután meg hívd fel, hogy este ugye.... Ha nem szeret, megúnt akkor ez se jelent semmit, de amúgy ragaszkodóvá teszi az embert.

Mért gondolják azt a nők, hogy ha épp nem akarnak szexelni, akkor a párjuk / férjük tuti megcsalja?

Itt is annyi kérdést olvasok, hogy épp nem kívánom a szexet mi legyen. Majdnem mindenki azt válaszolja, hogy meg lehet oldani máshogy is, hisz van keze meg szája és hát tegye is meg, hisz ha nem akkor félre megy és talál valakit. Én nem kívánom a szexet és ezáltal mást sem. Egész nap hányingerem van és örülök, hogy elmennek a napok. Párom tisztában van vele, hogy mi a helyzet nem az első terhességem tudja, hogy mennyire nehezen viselem. Eszébe nem jutna megcsalni, hisz tudja, hogy nem azért nem vagyok vele mert nem szeretnék, hanem mert terhes vagyok. Ha meg akarna csalni, nem csinálna nekem gyereket. Mért kell az összes nőbe belenevelni azt, hogy a pasit MINDIG MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT KI KELL ELÉGÍTENI?

Legjobb válasz: Mert sok nõ azt gondolja alap esetben is ,h egy férfit csak ezzel,így lehet megtartani,egyébként ezt én sem értem.Nekem is második terhességem,az elsõvel sem volt valami túl nagy kedvem a sexhez...na de utána jobb lett mint elõtte.Most a másodikkal sincs étvágyam,de a párom nem is erõlteti,eszembe nem jutna h ilyenkor és ezért megcsalna.Szerintem ha egy férfi ilyen helyzetben ezért megcsalj a feleségét,soha nem is szerette.

Mert sok nõ azt gondolja alap esetben is , h egy férfit csak ezzel, így lehet megtartani, egyébként ezt én sem értem.Nekem is második terhességem, az elsõvel sem volt valami túl nagy kedvem a sexhez...na de utána jobb lett mint elõtte.Most a másodikkal sincs étvágyam, de a párom nem is erõlteti, eszembe nem jutna h ilyenkor és ezért megcsalna.Szerintem ha egy férfi ilyen helyzetben ezért megcsalj a feleségét, soha nem is szerette.
A férfiak nem úgy mûködnek, mint a nõk. Egy ideig természetesen legyen türelmes és értse meg. Nem kell mindig minden körülmények között kielégíteni, de azért nem kell elintézni egy vállrándítással hogy "bocs, most hónapokig nincs szex, értsd meg és kész". Egy kicsit lehet összebújni, aztán ha nem jön meg a kedved akkor nem szexelni. De hónapokig nem is próbálkozni, nem is törõdni vele szerintem nem fair.
Nézd, attól, hogy a te férjed ilyen, meg te ilyen vagy, más férje meg, meg egy másik nõ meg olyan. Más férje meg jobban igényli, hogy kielégítsék. És ott bizony elõfordul, nem feltétlen a megcsalás, de az igen, hogy a férfi elégedetlen lesz, amitõl meg megromolhat esetleg a jó kapcsolat. Mert feszült lesz tõle. És oké, hogy magának is meg tudja oldani, ha úgy van, de azért nyilván neki is jól esik, ha más csinálja, aki éppen a felesége. Mert hogy a szex attól még, hogy a nõ terhes, attól még igen is testi szükséglet és valakik jobban igénylik. És attól, hogy a te párod nem, attól még más párja igen. Én nõként mondom azt, hogy rám nem volt hatással ebbõl a szempontból a terhesség, bár én is szinte az egészet végighánytam, de vágytam a férjemre és õ is rám. Amúgy meg attól, hogy valakik gyereket vállaltak, nem jelenti azt, hogy akkor az örök kapocs és nem lehet késõbb félrelépni...Mert az a kapcsolat meg is romolhat. És sokszor azért romlik meg, mert a férj el van hanyagolva. És sokszor jogosan. Mert nagyon sok férfi megérti, hogy a baba miatt sok mindent nem lehet, de azért mindent neki sem kell elfogadni. Ami szerintem ésszerû és normális határok közt jól esik a férfinak és meg lehet tenni, akkor miért kéne a nõnek nehezére esnie?
Azért az a kérdés amibõl te kiindulsz ott a kérdezõ logikájával a pl nem csalna meg mert akkor hajléktalan lenne van gondok. Úgy beszél a párjáról mintha valami nyûg lenne számára akit tartani kell, hogy legyen gyerek. A terhesség meg nem betegség.
Mert sötétek. Azt hiszik az egész kapcsolatot, csak a szex tartja fent...és a pasik szinte megállás nélkül csak "arra" gondolnak. Holott egyik gondolat sem igaz. Akit pedig megcsalta..megcsalnak...higgye el, nem csak a kevés szex az oka....
Na pont erre gondoltam amikor a 10. választ írtam: "Én sem úgy tervezem, hogy na akkor hónapokig nem sexelek, de tényleg rosszul vagyok mindentõl. ..... És persze megbeszélem vele, hogy mi a helyzet most velem. " Ott a kulcs: átmeneti dologról van szó és megbeszélted vele. Csak tudod vannak másféle nõk is, akik úgy gondolják, hogy ha náluk van a punci akkor õk diktálnak, és a másiknak kell alkalmazkodni hozzájuk 100%-ban. Én sem egyetlen füttyentésre tárom szét a lábaimat amikor csak a párom akarja akár kívánom akár nem, de ez igyekszem rá is figyelni és ez kölcsönös, és ugyanúgy elõfordulhat, hogy épp én kívánom akkor, amikor õ nem.
Mert az intimitás is fontos, és sok kapcsolat romlott meg azért, mert a két félnek nem egyforma az igénye. Azért nõk is panaszkodtak már itt, hogy többet kívánnak, de a férjük nem akarja és nagyon szenvednek. Nem az a baj, ha valaki gyakran akarja, az sem ha csak havonta egyszer, csak az a lényeg, hogy ez a partnerrel összeegyeztethetõ legyen, mert hosszabb távon ha valaki nem kapja meg azt az intimitást, amire szüksége van, akkor nem lesz boldog. Jó kapcsolatban a felek megértõek, így ha nagyjából egyforma az igényszintjük, akkor azt a kevés alkalmat/átmeneti idõszakot, amikor valamelyiknek nincs épp kedve, akkor megoldhatják. De az már nem normális, ha az egyik fél folyamatosan azt mondja, hogy ha kedvem van csinálom, ha nincs akkor gebedjen meg és alkalmazkodjon hozzám. Ennek kölcsönösnek kell lenni. És egy jó kapcsolatban, ahol a felek figyelnek a másik igényeire, ott nem gond egy kis szünet pl. nõgyógyászati kezelés, terhesség miatt, ha ez átmeneti. Nem arról van szó, hogy a pasit mindig minden körülmény között ki kell elégíteni, a terhesség elején az állandó émelygést én is ismerem és akkoriban nekem sem volt máshoz kedvem, csak a kanapén fekve agonizáljak, de a te férjed tudja, hogy ez átmeneti, utána megint jól elvagytok. Viszont sok nõ van, aki ha terhes lesz akkor ne nyúljanak hozzá, ha megvan a gyerek akkor õ már anya, nem nõ (hallottam ilyen kijelentést is), apuka gyakorlatilag egy spermadonorként van használva, az a feleséget egy percig sem érdekli, hogy a férje szeretne bármit is. Ha pedig félrelép, akkor meg mindennek el van mondva, mert a feleségével is szeretett volna lenni és nem elégítette ki az, hogy a babucika egymáshoz ütögetett két csörgõt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy ilyen jól megfogalmaztátok és nem egybõl nekem ugrottatok, hogy én milyen naiv vagyok. :)
Nem arra kapják ezeket a válaszokat, ha azt írják, hogy pár hétig (szóval áltmenetileg!) nincs kedvük szexelni. De legtöbb esetben a terhességre hivatkozva hosszú hónapokig megvonják a szexet a párjuktól, nemcsak effektíve a behatolást, hanem az intimitást és az egyásban való feloldódást (orgazmus) is - abban a boldog tudatban, hogy a férjüknek eszébe sem jutna megcsalni õket. Lehet, hogy ez így van addig, amíg normálisan mûködik a kapcsolatuk, de a másik több hónapos elutasítása semilyen indokkal (még veszélyeztetett terhesség esetén sem) marad következmények nélkül. És akkor elég egy nyomolós kolléganõ/szomszéd lány/asszony, és a férfi elkezdi értékelni, hogy van, aki kívánja. A nõ pedig vérig van sértve, hogy a pasi nem azt értékeli, hogy õ az õ gyerekét horda. Ennek a kivédésére megoldás, és ezért tanácsolják a kézzel/szájjal módszert. Nyilván senki nem kockáztat vetélést, és senkinek nem kell hánynia közben. Nyilván van ilyen ember is, meg olyan, kivételek mindig vannak. De sajnos vagy szerencsére, volt szerencsém férfiak között eltölteni néhány évet egyedüli nõként. Nagyon tanulságos volt. :) Egyébként szerintem nemcsak a férfiakat, hanem a nõket is ki kell elégíteni mindig minden körülmények között. Csak õk kevesebbszer igénylik, ha pedig nem történik meg, tovább tûrnek, meg jól belénk nevelték, hogy a nõknek nem fontos a szex, és természetes, ha nincs orgazmus. Pedig nem az.
A kérdező hozzászólása: Igen az a kérdés ihlette az én kérdésemet is. És nem feltétlenül a kérdés miatt, hanem a válaszok miatt. Mikor úgy beszélnek, hogy hiába nem kívánod akkor is csinálni kell mert akkor megcsal. Meg attól, hogy a szexet nem kívánod, még van kezed meg szád. Régebben beszéltem egyik rokonommal, aki még szûz. És Õ érdeklõdött, hogy ilyenkor mi van a szexel. Mondtam neki, hogy hát annyira rosszul vagyok, hogy nem tudok semmit csinálni. Az volt az elsõ mondta, hogy szegény párom. Én vagyok szarul én nem bírok enni, én vagyok aki megszenved a hányingerrel és sem tudok szexelni és akkor még szegény párom. :) Valahogy úgy vettem ki a szavából, hogy minden nõben ez van benne, hogy bármi van akkor is teljesíteni kell. Csak furcsa volt ez nekem. Nem tudnék csak azért valakivel együtt lenni, hogy juj meg ne csaljon.
A kérdező hozzászólása: Én sem úgy tervezem, hogy na akkor hónapokig nem sexelek, de tényleg rosszul vagyok mindentõl. És szerintem nem én vagyok az egyedüli aki ilyen rosszul viseli a terhességet. És persze megbeszélem vele, hogy mi a helyzet most velem. Tudja nagyon jól, hogy mi miért történik. Eddig még megölelni sem tudtam, mert már hánytam is el magam. És nem vele van a baj, mert a két kicsi gyerekemnél is így van. Nekem a legrosszabb, hogy ennyire nem bírom, de nem tudok mit tenni. És nem hiszem, hogy még azzal is paráztatni kéne, hogy na akkor tuti megcsal.
A kérdező hozzászólása: Akkor lehet, hogy csak magamból és a páromból indultam ki. :) Tényleg örülök a válaszoknak, mert mind azt sugallta, hogy csak annyi a probléma, hogy a felek nem beszélnek és nem pedig az, hogy a pasi mint egy nem normális csak a szexre tud gondolni. Köszönöm szépen a válaszokat.

Ha a pasim megunt 3 év után és nem akar szexelni akkor ugye a legjobb megoldás a szakítás?

A szerelem megvan (részemr?l biztosan) de pár hete nincs kedve a szexhez, nem tudja mi baja van, csakhogy unalmas már és fel kéne dobni és kezdeményezzek én is, de ezek az indokok hülyeségek mert mindent kipróbáltunk és régebben amikor kezdeményez?bb voltam az volt a fejemhez vágva hogy ninfomániás.

Legjobb válasz: ööö ja,vagy talán 1 szünet? :P

ööö ja, vagy talán 1 szünet? :P
szerintem is beszéld meg vele, jó ötlet ez az õszinteség parti, ahogy elõttem is írták. És hogyha tényleg szeret 3év után még nem un meg.mi most vagyunk 3év 3hónaposak és minden tökéletes, bmikor rátudnék ugrani, és neki is ha hozzáérek már áll a zászló, szóval érted.Mindenképp beszélj vele, nem e nyomasztja valami, nem e stresszel vmin.Azt meg végképp nem értem hogy miért nimfozott le téged...én tájékoztattam vna h nézzen utána a szavak jelentésének, mert a nimfo az aki folyton szexelni akar de nem tud kielégülni!lelki bajos és az orgazmus hiánya miatt mégtöbbet akar szexelni.Hát ahelyett h örült vna h a csaja kezdeményez.nekem is mondta h szexmachine, meg ugy hívott de ezt poénosan.Egy egészséges ffinek örülnie kéne, mert az csak fényezi az egóját ha sokat szexelni akarsz vele! szal nekem már itt gyanus lett vna a dolog! Drukkolok!!! 21L
19:58 jo okos vagy latom, direkt kertek, hogy tizenevesek ne szoljanak ide. hulyeseget mondasz. anno nekem is volt olyan, hogy nem volt kedvem a szexhez, csak faradt voltam, mert egesz nap meloztam, utana pedig csak a baratnommel akartam lenni, csak fekudni es nezni a tevet, utana pedig aludni, osszebujva. szo nem volt rola, hogy nem szeretem, csak nem volt erom... a kerdes iroja, pedig legyen turelemmel, beszelje meg a parjaval a dolgot, kezdemenyezzen, de csak mertekkel. ha nem megy ez sem, akkor egy kis pihi a kapcsolatnak, ha az sem csak akkor szakits. de en varnek a helyedben. 30/f
Ugyanez volt velem, szakítottunk, jobb is így. 23/F
A kérdező hozzászólása: Most akkor mit csináljak?
19:51 köszönöm, ez nagyon hasznos volt!
ha megunt akkor lehet nem is szeret igazán...hogy lehet valakit megunni akit szeretsz? most gondolj bele
szia. a pasik néha vágynak arra, hogy a csaj kezdeményezzen... különben azt érezhetik, hogy õk nem olyan fontosak a csajnak. Nekik a szex a szeretetnyelvük. Míg mi nõk, sokat dumálunk, az nekik nem jön be annyira... De sokrétû a dolog. Lehet, hogy más a baja. Különben, amikor nálunk valami szexszel kapcsolatos gebasz van, én meg szoktam magam kérdezni, hogy miben nem vagyok õszinte a pasimhoz. Ugyanis azt õ a szexben megérzi, hogy a lelkem be van zárva. Ilyenkor õszinteség-partit tartunk...
A kérdező hozzászólása: De. Mindent kipróbáltunk már. Érzem rajta hogy nem a szexhez nincs kedve, hanem a velem való szexhez.
Az fel sem merült, hogy feldobd a szexet, és kezdeményezz te is? Fantázia kell, biztos nem próbáltatok még mindent. És nem kell durva, extrém dolgokra gondolni. Ha ennyire nem vagy képes, hiába vagy szerelmes, hanem csak nyavalyogsz, akkor inkább szakíts!
Sajnos jobb megoldás a szakitás!!Benne vagyok a helyzetedben én sem tudom mit tegyek!Bár ragaszkodunk de az már mind hiába, szakits addig amig nem lesz nagyobb baj és nem rossz kapcsolatban váltok el!
azért ne gondolj rögtön szaktásra. Lehet, hogy nincs éppen jó passzban, valami nem stimmel a munkahelyén, családjában stb... Ezek is lelki eredetû dolgok, mint nálunk csajoknál.
A kérdező hozzászólása: Látom feleslegesen kérdeztem. Nem hülye dedósoknak szántam a kérdést. Mindegy.
pihenjetek egy kicsit... összementek a heréi
A kérdező hozzászólása: Komoly válaszokat légyszíves. Aki még kis tizenéves és gõze sincs az ilyen dolgokról az ne írkáljon ide feleslegesen!
ja...?!
Megcsal vagy meleg!

Ha a vízben akarunk szexelni akkor lehetek terhes vagy a víz kimossa? De gumi nélkül!

Legjobb válasz: Vízben nem mûködik sem az óvszer, sem a pesszárium, sem a zselé. És a kenési módszerek se nagyon... úgyhogy elég nehéz bejutni - de ha sikerül, simán terhes lehetsz. A delfinek, bálnák csak így csinálják :-)

Vízben nem mûködik sem az óvszer, sem a pesszárium, sem a zselé. És a kenési módszerek se nagyon... úgyhogy elég nehéz bejutni - de ha sikerül, simán terhes lehetsz. A delfinek, bálnák csak így csinálják :-)
Hát nem is tudom hogyan gondoltad a "víz kimossa"dolgot, mert Nem fogja..szóval nem ajánlom, hogy ebben bízz
Ha nem szakítja meg az aktust, mielõtt elmenne, akkor nagy esélyed van a teherbe esésre. Kizárt hogy a víz ki tudná mosni, ha egyszer beengedte.:) Vízben sok esélyed van fertõzést is elkapni.
Lehetsz terhes!!! Védekezés nélkül MINDEN helyzetben fenn áll a terhesség veszélye!!!
Igen, simán lehetsz terhes!Gumit, krémeket, kúpokat pedig nem lehet vízben használni!!
A "ki-be pumpálás" dolog teljesen igaz, és annak aki elõttem írt, nem kéne hülyeséget mondania! Elõválladéktól SIMÁN lehetsz terhes! Vízben nem ajánlatos a szex
Akkor is ha elõtte szól h elmegy és kimegy a lányból. akko is lehet terhes me ott az elõváladék!-elõttem szólónak is mondom! Am meg nem mossa ki:D
Nem mossa ki, és a vízben való szeretkezésnek van még veszélyes oldala. A barátod pénisze a ki-be mozgás során a vizet befelé "pumpálja" a hüvelyedbe, ami tovább juthat a szervezetedbe...és veszélyes lehet. Ezt a minap olvastam. Szóval a vízben huncutkodás mehet, de konkrét aktus inkább ne...
Persze, még drótkefével ki is suvickolja neked.
Csak tudnám ki találta ki, hogy ennyire kell félni az elõváladéktól... az nem elég, hogy terhes legyél, sokkal kevesebb úgy az esély, mint gumival, vagy akár gyógyszerrel is! Persze ha véletlen beléd megy, az kockázat, De ha nem, akkor no para!
Lehet szexelni vízben, ha fogamzásgátló tablettát használsz! A ki-be pumpálás pedig hülyeség!
nem azt mondta h nem lehet terhes az elõváladéktól hanem azt h irtó kevés rá az esély, a kettõ nem úgyanaz
Nem hülyeség a ki-be pumpálás. Olvassatok csak utána!
normális vagy? a pumpálás igaz. és a víz bele mehet a hasüregedbe is!
Gondolkozzatok már!! A ki-be pumpálásról: a hüvelyedbõl hova menne tovább, a petevezetékbe maximum, de nem a hasüregbe!Tanultatok ti egyátalán biológiát? De amúgy is, ki volt az a hülye aki ezt kitalálta?

Szerintetek ha a férfi nem akar szexelni a nő terhessége alatt, akkor a szülés után ez visszaáll a terhesség előtti nemi aktivitásra? 30 felettiek légyszi

Legjobb válasz: Az attól függ, hogy miért nem akar szexelni. Ha nincs gond a terhességgel, és azért nem szexel az asszonnyal, mert így nem kívánja, akkor erõsen elgondolkodtató a kapcsolat. 37N

Az attól függ, hogy miért nem akar szexelni. Ha nincs gond a terhességgel, és azért nem szexel az asszonnyal, mert így nem kívánja, akkor erõsen elgondolkodtató a kapcsolat. 37N
Nemhogy nem kívánnám, hanem engem zavarna hogy ott van benn. De a terhesség után minden ugyanúgy lenne, ettõl függetlenül.
A kérdező hozzászólása: Zavarja pszichésen õt a baba. Nem tud elvonatkoztatni és az élvezetre koncentrálni. Szeretgetés van csak szex nincs.
Akkor koncentráljatok arra, hogy a szeretgetés során lehetõleg orgazmus is legyen... mindkettõjüknek. Egyébként pedig el lehetne neki magyarázni, hogy a természet évmilliók alatt erre készítette fel a nõket: hogy terhesen is veszélytelenül szeretkezzenek. A legtöbb állat nõsténye ilyenkor páros lábbal rúgja ki a hímeket - az ember lánya pedig sokszor jobban élvezi, mint valaha :-) Ezen kívül egy terhes nõ a sok növekedési hormon miatt fiatalosabb és kívánatosabb is, mint elõtte.
A kérdező hozzászólása: Igen, igaz. Azt viszont nem tudom megmagyarázni neki, hogy ne fogja fel hogy ott a gyereke a hasamban és felejtse el amíg szexelünk. :(
miért nem akar?
Sajnos baromság a kérdésed.
mert ahhoz vagyunk szokva hogy a pasi aki szeret minket allandoan kivan is. szerintem hulyeseg ez ha vegiggondolom hisz egy ferfi is lehet faradt. de en is furan neznek egy sracra aki azt mondja hogy most nincs kedve hozzam. bantana az onerzetem. valoszinuleg ez abbol fakad hogy a nok azt hiszik hogy a ferfiaknak allandoan csak a szexen jar az esze
Értem. Veled elõfordult ezért minden nõ ezt csinálja. De, ez pont úgy hangzik, mint ha baromság lenne.
A kérdező hozzászólása: egyáltalán nem baromság
lány létemre folyamatosan tudnék dugni, de mindig megértõen fogadtam, ha a párom épp fáradt vagy ilyesmi... Nem tudom honnan vetted ezt az oltári baromságot, amit a kérdésben állítasz.
A kérdező hozzászólása: dt50 nagyon hihetõ, persze
minden lányban/nõben úgy vagyunk elkódolva, hogy mindig sexet akarnuk mindenkor...
Kettõs mérce. Mindig is létezett, létezik, és létezni is fog.
Hogyha a csajod nemfogadja el hogy nem akarsz baszni, menj oda hozzá és erõszakold meg..xÐ

Lányok, ha rátok tör a "szexelni akarok vágy", akkor bármilyen pasit lesmároltok az utcán vagy akárhol?

Mert voltam szórakozni, és józan voltam, a csaj is. Szemeztünk, és odajött egyszer csak. Kicsit táncoltunk, és úgy lesmárolt mint annak a rendje. Kicsit kés?bb jobban megismertem, és nem akart semmit csak kinézett hogy az estét velem fogja tölteni. Ezek szerint jól nézek ki, vagy valami koordináta vezette hozzám?

Legjobb válasz: Nem, soha! Valami sz.art elkapjak nyál útján? Gondolkozz már! Nem minden nõ rib.anc, akik össze-vissza smárolgatnak.

Szûz és csak úgy lesmárolt???
Persze, szûz és szórakozni jár, falakat emel maga köré... Ha-ha, jó vicc :D :D És lesmárol gátlástalanul... :D:D Aznap este nem csak veled csõrözött... :D
A ribancoknál mindegy, hogy hogy nézel ki. És biztos szûz, ha ilyeneket csinál...Legyen már logikád.Ha nem tudod mi az, nézz utána.
Nem, soha! Valami sz.art elkapjak nyál útján? Gondolkozz már! Nem minden nõ rib.anc, akik össze-vissza smárolgatnak.
vannak ribancok is, mint akivel össze akadtál, de a nõk többsége bír magával, sõt akár évekig is el vannak szex nélkül, önfegyelemben, ha nincs szerelem az életükben.
Biztos a GPS jelezte.
Kerülõútra volt beállítva a GPS.:(
Egyedül voltál és õ is, és lehet, hogy tetszettél neki gondolom ezért ment oda hozzád. Egyébként ha én be vagyok indulva nem megyek oda bárkihez az utcán és smárolom le! Kikérem a nõk nevében!!!
Ha rájuk jön akár egy lovat is lecidáznak, ez miatt ne aggódj......
Na a sok kis gyámoltalan szûznek: Mi Nõk vagyunk, nem pasik. Nektek ugyanis mindegy, ha rátok jön, bármibe bedugnátok a kukit. Minden fiú hímribi, de ez nem baj, ez jó nekünk, így bármikor kaphatunk bármilyen szépfiút szexre. Mit értetek ribi alatt? Aztán persze pont az ilyen aranyos kis nõgyûlölõ egyének nyafognak, hogy "jaaaj! velünk nem fekszik le senkiiii!"- szánalmas. :D Odamenni nem mertek, ha a lány lép meg ribi... amúgy is minden nõ ribi. Ti meg se érdemlitek, hogy akár normális, akár másmilyen lány foglalkozzon veletek. A legfontosabb: valószínûleg már szegény kérdezõ is egy önbizalomhiányos lúzer lett. Ezt sajnálattal olvasom. Nem, õ nem közeledik, mert úgysem helyes. Nem, a csaj se azért kapta le, mert õ helyes lenne. Õ biztos ronda. Csak a nõk ribit. Nem baj kérdezõ, hallgass a kedves válaszolókra, nyugi, nem sokat fognak zavarni a nõk (és te se õket). Legalábbis, ha így folytatod. Az ilyet még lefektetni se lesz érdemes... de ha te szexet se akarsz, az a te dolgod. Okos nõ meg magasról fütyül rá, ha irigységbõl "leribizik", esetleg pont azok, akik SOHA nem kaphatják meg. Kíváncsi vagyok, hogy a sok itt válaszolgató illetõt hányszor támadta már szex ajánlattal nõ, ha már mi nõk ennyire nem vagyunk finnyásak? :)
Egyébként épp az egyik barátnõm mondta, hogy lassan már komoly kapcsolatot is ezért nem érdemes veletek kezdeni. Õ végig hûséges volt, de a barátja állandóan féltékenykedett, ha olyan kedve volt, a fejéhez vágta, hogy a nõk többsége r.banc. A csaj megunta, otthagyta. Mi a francnak hallgassa õ ezt állandóan? (Ehhez vezet, ha egy önbizalomhiányos lúzerrel jön össze valaki, õ végig kedves volt vele, próbálta növelni az önértékelését, de nem, a fiúnak semmit nem jelentett, milyen szép barátnõje van. De a "mr. egó" se jobb). Most komolyan elgondolkozik rajta, hogy nem alakít ki semmilyen komolyabb kapcsolatot. Elege van belõle. Csak szexre fogja használni a férfiakat, persze, csak a mutatósabbakat.
Abbol, hogy egy lany egy buliban odakeveredett hozzad es vegul csokolozas lett a dologbol, en szemely szerint maximum csak azt a kovetkeztetest tudom levonni, hogy ennek a lanynak tetszettel, vagy hogy valami miatt (viselkedes, habitus, gesztusok, mimika, megjelenes) pont teged talalt szimpatikusnak es ez elegendo volt ahhoz, hogy csokolozasban csucsosodjon ki a szerencses talalkozasotok. Hogy "helyes" vagy-e, semmikepp sem kovetkeztetheto ki, mert a "jokepuseg", mint olyan, nem objektivan merheto, egzakt kategoria. Az alapkerdesed pedig durvan serto a lanyokra nezve es nem is ertem, miert nem keri ki maganak az osszes noi valaszolo...
22-23as válaszoló! Teljesen egyetértek veled ... Pedig hím nemû vagyok.:)
22/25 ma 10:18 Szóval te úgy akarsz fellépni a nõk általánosítása ellen, hogy minden férfit egy kalap alá veszel? Jó sok eszed van. Mesélhetnék neked 1001 olyan történetet, ami pont az ellenkezõjét bizonyítja annak, amit mondtál, de van értelme saját tapasztalatok által rásütni mindenkire egy adott dolgot?
(4): Nincs értelme. De annak se, hogy folyton elõzékeny legyek. Nem ilyen a stílusom, de én csak rájuk vonatkoztattam a szabályaikat, ennyi. A másik kettõnek köszönöm, elhiheted, hogy nekik soha nem írtam volna még csak hasonlót sem. :)
A nõk általánosítása ellen sehogyan se akarok fellépni. Rég rájöttem, hogy kár veszõdni vele. Akinek van egy kis sütnivalója, az úgysem teszi (lásd: két elõbbi). Aki meg teszi, azzal a legjobb nem foglalkozni. Gondoljon, amit akar. És pontosan ez volt a hozzászólásom lényege.
Mosolyogva olvastam a kérdést. De egyes válaszokat még inkább. Igen, kedves kérdezõ, amikor a nõkre rátör a szexvágy képesek bármilyen férfit, bárhol letámadni. Az utcán, diszkóban, szórakozóhelyen, munkahelyen. Mindegy, milyen csúnya, kövér, kopasz, öreg vagy büdös a férfi! Sõt, még egy lovat is! Ezért járnak a férfiak a biztonság kedvéért (már aki megengedheti magának) kocsival, busszal, villamossal és nem lóval. Utóbbi esetben egyik se úszná meg ép bõrrel! A nõkbõl ilyenkor ugyanis minden ízlés kiszáll, bár ne zavarjon, hogy a nõi ízlésnek pont az a lényege, hogy szexuális érdeklõdés esetében hasson, tehát kiválogassa a nõ a neki tetszõket és visszautasítsa számára nem megfelelõket. Ez van, bele kell nyugodni. Az itt panaszkodó sok, állítólag csúnya fiú is azért úszta meg eddig, mert egész nap bezárva tartják az ajtót!
"Lányok, ha rátok tör a "szexelni akarok vágy", akkor bármilyen pasit lesmároltok az utcán vagy akárhol?" Ezt így elolvasva rájöttem miért alakultak meg a feminista mozgalmak.
Dehogyis, nem vagyunk állatok.
A kérdező hozzászólása: Én is arra gondoltam Lilla, de miért pont hozzám? Beállította volna hogy hajóutakra is vezesse? Amúgy komoly a kérdés, olyan válaszokat is várok, csak próbálok vicces lenni :)
A kérdező hozzászólása: Kérdés lényege az, hogy akkor szerintetek helyes gyerek lehetek? Ja amúgy van közös ismerõsünk, igaz vele nem találkoztam még, és elvileg szûz a csaj. De ami azt illeti talán igaz lehet, mert nagyon nehézen adja magát, nem elég szókimondó, olyan mintha 30km magas betonfal lenne körülötte.
Nem vagy még 18, jól tippelek, igaz?
Nem igazán.
A kérdező hozzászólása: nemtudom hogy szûz és csak úgy lesmárolt. van egy közös ismerõsünk, aki a haverom, és nemsok barátja volt a csajnak. Ja és aznap este 23tól fél4-ig együtt voltunk. Egyébként õ smárolt le, mivel én beszari vagyok, meg amúgy is szûz vagyok még.
Nem, bármilyet soha, az ízlésem ugyanis nem hogy tompulna ilyenkor, hanem egyenesen élesedik. :)
Szerintem pont te tetszettél a csajnak. Tipikus, hogy (ahogy már többször megjegyeztem) sok lánynak bejönnek azok a fiúk, akik nem mernek lépni... jobban bejönnek mint az, aki ott nyomul náluk. Végül megunják, hogy a fiú nem lép és õk teszik meg.
Egyre több a r.ibanc, mit vártál? Ezeknek az elsõ idegennel az anál sem kottyan meg...... lóval adnék az ilyeneknek hogy egy életre elmenjen a kedvük a r.ibancoknak.
A kérdező hozzászólása: nemtom, én is úgy vagyok vele hogy minden nõ ribi, csak sokan jól álcázzák. De a mostani olyan rendesnek tûnt, és normálisnak éreztem.
Most nem azért, .de a smárolás az nem szex :D
Nem vicces a helyzet, hanem inkább elkeserítõ. Én nem általánosítok: sok normális férfit ismerek. De akkor is elkeserítõ. A minap társalogtam itt egy fiatal fiúval, akivel látszólag minden rendben. Az alkatára panaszkodott, meg az arcára, hogy talán csúnya. Ennek ellenére kihangsúlyozta, hogy sok lány helyesnek tartja, mosolyognak rá. Azt is kibogoztuk, hogy hasonlóan vékony alkatú fiú barátainak van barátnõje. Fel nem fogtam, mi lehet a gond, mire kibökte, hogy õ igenis azt gondolja, ronda képe lehet, mivel eddig még egyetlen lány sem hívta el sehová! Szent ég. :D Aztán, tényleg ironikus egy kicsit, amikor az ilyeneknek se így nem jó, se úgy. Engem is az lepett meg a legjobban, hogy a kérdezõ is valószínûleg arra a bámulatos végkövetkeztetésre jut, amire a hozzá hasonlóak, miszerint a.) Õ nem kezdeményez. b.) Ha a lányok nem közelednek, az szemétség. c.) Ha közelednek akkor ribancok. Ezzel megválaszoltam a kérdést, hogy érdemes-e akár csak megpróbálnia is egy nõnek, hogy valamilyen módon az ilyen fajtáknak megfeleljen? A leghatározottabban NEM. Magát minõsítené, ha kicsit is foglalkozna velük. Mert egyszerûen nem lehet. Nem hagyják. És készséggel elhiszem, hogy ez egyes kapcsolatokon belül is pontosan így megy.

Miért van az, hogy ha egy férfi csak szexelni akar a nővel akkor az tök normálisnak veszik, de ha a nő akar csak szexet akkor már rögtön ribanc lesz?

Legjobb válasz: Na ezt én sem értem. Sose szerettem volna lekötni magam, mára már sikerült. Érdekes egy történetem van: életemben kb 5 férfi volt, ebbõl 2 a tudtomra adta hogy csak sex, én belementem, én sem akaratam magam lekötni. A köbetkezõ kettõ ígért fût fát, ráadásul egyikük iránt nagyon is sokat, sõt annál is többet éreztem...Összetörte a szívem, nem akartam többé férfit társként, csak szexért. A férjemmel párszor találkoztunk, m indkettõnk épp hogy kihevert egy nagy csalódást, makd egyszer csak összegabajodtunk, és abban maradtunk, hogy csak szexelünk. Majd 3 honap mulva összeköltöztünk, mûködött, nagyon is. Most boldog család vagyunk 5 éves kislányunkkal, és rengeteg tervvel.

Na ezt én sem értem. Sose szerettem volna lekötni magam, mára már sikerült. Érdekes egy történetem van: életemben kb 5 férfi volt, ebbõl 2 a tudtomra adta hogy csak sex, én belementem, én sem akaratam magam lekötni. A köbetkezõ kettõ ígért fût fát, ráadásul egyikük iránt nagyon is sokat, sõt annál is többet éreztem...Összetörte a szívem, nem akartam többé férfit társként, csak szexért. A férjemmel párszor találkoztunk, m indkettõnk épp hogy kihevert egy nagy csalódást, makd egyszer csak összegabajodtunk, és abban maradtunk, hogy csak szexelünk. Majd 3 honap mulva összeköltöztünk, mûködött, nagyon is. Most boldog család vagyunk 5 éves kislányunkkal, és rengeteg tervvel.
Mert az emberek retardáltak, nem tûnt még fel?
Azért, mert a pasik egóját b*ssza az, ha õ csak egy fütyi a nõ szemében.
Én nem veszem tök normálisnak, ha a férfi csak szexet akar és fordítva se, mert ez kihasználás kategória. Le lehet pontozni.
Ilyen a mai világ.
Igen, ezt meg kell szokni.
Én pl. becsülöm és tisztelem azt a nõt aki be meri vallani, hogy épp csak szex kell. A nagy kérdés, hogy hol vannak ilyen nõk?:)
Én mindkettõt megvetem, de am ha 1 nõ nem akarja h leribancozzák akk nem terpeszt mindenkinek, vagy nem híreszteli. Meg is van oldva.
sztem az a kihasználás, ha hazudozik, hogy így meg úgy szeret, közbe csak dugni akar
Most gondolj csak bele. Ha van egy kulcs ami minden zárat kinyit, az egy jó kulcs nem igaz?! De ha van egy zár amit minden kulcs kinyit, akkor az pedig egy szar zár ugye?

Ha én nem akarok csúnya, kövér lányokkal szexelni, akkor irány a prosti?

Eelgem van, hogy csak csúnya, kövér lányok vannak, akikkel lehetne alkalmi szexben részem, legalább ne lennének csak ducik max! Á, elegem van, nincs egy nromális lány sem, barátn?t akartam, de amikor láttam milyenek a mai lányok kiábrándultam bel?lük és azóta csak szexre hajtok, ott nem verhetnek át. De akkor kiderül, hogy aki szexelne velem az mind csúny, dagadt lány. MIért nem lettem egy szuper pasi, akire rámásznak a jó n?k?!

Legjobb válasz: Hallod ez az oldal azért van hogy segitsünk másoknak ha valamit nem tudnak... nem azért hogy itt nyavalyogj mert túl bunkó vagy ahhoz, hogy egy rendes lányt találj...meg se érdemled!

Hallod ez az oldal azért van hogy segitsünk másoknak ha valamit nem tudnak... nem azért hogy itt nyavalyogj mert túl bunkó vagy ahhoz, hogy egy rendes lányt találj...meg se érdemled!
nem vagy egy szuper pasi? gondolom csúnya kövér vagy. Ehhez sok ész kell, ha nem vagy Brad Pitt, ne akarj magadnak Angelina Jolie-t. egyszerû a képlet. és kérlek definiáld a szuper pasit én nem vagyok jóképû, mondjuk annyira ronda sem vagyok, viszont rendszeresen kondizom, a testem olyan mint egy modellé, de ezért keményen megdolgoztam.
Nem tudom kérdezõ, ki az aljas és rossz indulatú... :/
A kérdező hozzászólása: Úgy kívánom, hogy az ilyen aljas rossz emberek, mint az utolsó kerüljenek olyannal össze, akitõl undorodnak testielg, akit nem kívánnak és úgy pofázzanak be!
Ha [email protected] vagy, ne válogass, b+... Örülj, hogy egyáltalán az alsó kategóriások megkörnyékeznek... Mit hittél, majd egy ilyen kis bunkó, kategórián aluli kis nyikhajra a bomba csajok fognak rámászni? Valszeg a kevésbé jó nõk, akiknél esélyed lenne, okosabbak nálad annyival, hogy ép ésszel felfogják, mi passzol nekik, és ott próbálkoznak. Ha neked extra igényeid vannak magadhoz képest... az [email protected] ügy...
a tízmilliomodik csúnya-kicsi-vékony vagyok kérdés! Gratulálunk! a nyereményed 100ml növekedési hormon.
A kérdező hozzászólása: Inkább csúnya sovány vagyok, de szoktam edzeni itthon. Az a kevés izom meg sem látszik szinte, ami van. De leginkább az arcom lett elcseszve meg az, hogy nem nõttem magasra sajnos.
Talán azért nem találsz 'normális lányt', mert suttyó vagy.
ma ez legalább a 4.kérdésed az alkalmi szexxel kapcsolatban.
Kerültem, képzeld el... Megpróbáltam legyõzni az undort, nem sikerült, szakítottam. (Az én helyzetemet még nehezítette egy másik személy iránti, nem múló szerelem...) A válaszomat szándékosan túloztam el, nyilván nem kell összejönni olyannal, akivel nem akarsz. De a hozzáállásodon kéne változtatni, ennek a kérdésnek semmi értelme... Azon kívül legalábbis, hogy sajnáltatod magad, hogy csak [email protected] nõk akarnak veled dugni, jók nem. Nézzük fordítva: Akik neked bejönnének, nekik nem kellesz, mert x indok miatt nem tetszel nekik, vagy ahogy te fogalmaztál, undorodnak tõled. Ugyanaz a helyzet... Erre nincs konkrét megoldás. Vársz, míg jön valaki, akinek bejössz, és õ is neked, vagy valamennyit lejjebb adsz az igényeidbõl. Vagy ahogy írtad, elmész qrvázni... Tõled függ...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!