Találatok a következő kifejezésre: Ha a akar táncolni (7 db)

Hogy oldjam meg, ha nem akarok táncolni a szalagavatón?

Nem tudok táncolni, nem akarok magamat leégetni. ráadásul az iskola és a vendégek eléggé rosszindulatúak, biztos röhögnének rajtam, és azokon, akik nem csinálják tökéletesen, mert tavaly is ez volt az idén végzettekkel. én nem akarok erre a sorsra jutni, nem akarom égetni magam. az osztálytánccal meg főleg nem. ilyenkor mi a teendő? van itt olyan, aki nem táncolt? 18/L

Legjobb válasz: Nem táncoltam, nem bántam meg. Megkérdezték hogy ki nem akar, és páran nem akartak, õket kihagyták. Ha páratlan lett a létszám, másik évfolyamból kapott párt az ember. Nem kényszeríthetnek olyanra amit nem akarsz, csak jelezd idõben hogy tudják.

Nem táncoltam, nem bántam meg. Megkérdezték hogy ki nem akar, és páran nem akartak, õket kihagyták. Ha páratlan lett a létszám, másik évfolyamból kapott párt az ember. Nem kényszeríthetnek olyanra amit nem akarsz, csak jelezd idõben hogy tudják.
A kérdező hozzászólása: év elején rögtön fogom. lehet, hogy csak én nem fogok az osztályból (az évfolyamból nem biztos), és elég ciki, de ott szerencsétlenkedni még cikibb lenne szerintem.
Lábtörés. Kiugrassz a 2. emeletrõl.
A kérdező hozzászólása: már eskü erre is gondoltam....
Szia! Nálunk is egy lány megmondta, hogy õ nem fog. Senki sem csinált belõle problémát ^^
A kérdező hozzászólása: köszi a választ.:)
Az életben sok cikis dolog lesz amin túl kell esni. Üdv a felnõttek világában. Amúgy ha nem mész el, az benned marad, hogy nem vagy képes, kinevetnek... Ha elmész akkor azt jelenti ezeket leküzdöd, és más, nyíltabb ember leszel. Nemhiszem, hogy valaki is kinetne. Láttál már szalagavató táncot? Szinte csak sétálnak, csak azt kell megjegyezni, hogy merre menjél! :) Úgyhogy menjél, és érezd jól magad, fejlõdnõd kell, ha visszahúzodzkodól akkor ez az élmény meg jogja határozni a tovább életeded, és mindenhol ilyen leszel, ami nem igazán jó.

Ha a barátnőm akar táncolni azzal a sráccal, aki nekem tetszik, akkor mit tegyek?

Lécci segitsetek. nos a suliba év végén táncolni kell. párostáncot. ezzel nincs is gond de bele vagyok esve egy srácba? a gond az hogy mi döntjük el ki kivel van. és a bn?m vele akar táncolniu. és félek ha én kérem meg ?t és igent mond akkor a bn?m fog rám haragudni emiatt. szóval nem tom mit kéne tennem? lécci vki segítsen.. ?

Legjobb válasz: szia :) szerintem mondd el a barátnödnek,hogy azért akarsz ezzel a fiuval táncolni,mert tetszik neked.Ne félj,légy mindig öszinte, ha igaz barátnö,akkor meg fogja érteni. sok sikert.Brigi

szia :) szerintem mondd el a barátnödnek, hogy azért akarsz ezzel a fiuval táncolni, mert tetszik neked.Ne félj, légy mindig öszinte, ha igaz barátnö, akkor meg fogja érteni. sok sikert.Brigi
szerintem meg a barátnõdnek is tetszeik a fiú csak õ sokkal bátrabb volt és felkérte a fiút, hogy vele táncoljon.beszéljétek meg minnél elõbb nehogy öri-hari legyen a vége
Azt döntsd el, ki a fontosabb: a barátnõd vagy a pasid. Ha tényleg tetszik a srác, ne hagyd, hogy lecsapja a kezedrõl.

Ha elmentek bulizni a barátnőtökkel Pl. (club atlantis zeg) és ott más pasi akar táncolni a barátnőtökkel ő meg menni akar akkor mit csináltok?

Nemtudom féltékeny legyek e vagy hagyjam..már 5 hónapja 1 üt vagyunk..V ha ? elmegy és hagyom akkor mit csináljak?..El akart menni én meg mondtam a pasinak hogy nemkéne..Barátn?m erre meg..(Jóhogynem majd egész buliba csak veled fogok táncolni..)Erre mitreagáljak..?

Legjobb válasz: papucs vagy.

papucs vagy.
Hát akkor az a lány nem szeret téged, ha más fiúkkal akar táncolni. sztem ez így nagyon nem helyes, ha együtt mentek el veled táncoljon, mit is képzel magáról az a lány. Ha én járnék bulizni és a barátom is ott lenne, és elakarnék menni mással( ami alapból kizárt mondjuk) tuti hogy abban a pillanatban otthagyna, és meg is érdemelném. Remélem érted, hogy mire gondolok. Amúgy hány évesek vagytok?
Na ez így nem korrekt. Ha te éppen nem akarsz táncolni, miért ne táncolhatna mással? A párod, nem a tulajdonod. Viszont ha te is akarsz táncolni és mégis otthagy, akkor igaza van az elõzõnek.
sztem szakíts a csajjal, ha ilyen a felfogása akkor jobb ha nem vagytok együtt mert kitudja lehet h rosszabbat is csinál majd.
A kérdező hozzászólása: Új osztt társa akit 1 hónapja ismer..
A kérdező hozzászólása: Az egyik osztársa akart..Pont mentünk ki wc re és akkor szólította le mellõlem..
Egy táncban nincs semmi. Baráti alapon is lehet táncolni, ha már ismerik egymást. Én is volt hogy a párommal mentem bulizni, de egy kicsit lekért egy haverom, ebbõl nem csinált problémát. Az persze más ha egy vadidegen odamegy és úgy táncolnak, de itt egy osztálytársáról van szó, és nyilván a fiú sem akarna nyomulni, mivel tudja hogy van barátja.
Miért ne táncolhatna másokkal is?nem vagytok összeházasodva.....:O..nekem is van barátom már több mint egy féléve és õ sem bánja ha mással is táncolok, nem várja el h egész este vele foglalkozzak...persze ez nem azt jelenti h megengedem másoknak h tánc közbe nyomuljanak v iesmi...csak táncolunk és kész.....ráadásul így, h megengedi, nem zavarja nem is olyan érdekes a dolog...sokkal hamarabb mondok nemet, m tudom h nem zavarja és nem érzek nyomást, h hú most mi lesz ha táncolok mással...sztem engedd meg neki, ha meg akarna csalni azt máshogy is megteheti.....:)
Amíg csak táncolnak, abból nem lehet baj. Ha meg annyira nem akarsz táncolni vele, hát menj át a Studioba és táncoljatok külön:-)
Diszkóban elég gáz, ha egy pár elmegy együtt és a csaj más pasikkal táncol. Egy iskolai vagy más bálon, vagy pl esküvõn, vagy hasonló helyeken nem gáz. Tehát elég ciki ha a barátnõd arra vágyik, hogy elõtted más pasiknak dörgölõzzön. De távolságtartó táncok (akár társastánc) megengedett. szerintem... 21/L


Mit érez egy srác, ha a bnője azzal jön, hogy ki akar menni táncolni? Szóval ne menjek inkább?

nem akarom, hogy lenézzen, vagy komolytalanná váljon a kapcsolatunk. Csökkennék a szemében? még majdhogynem ismerkedési szakaszban vagyunk, az elején, de már a barátom.

Legjobb válasz: na azért nem mindegy hogy sztriptíztáncos vagy pincér

na azért nem mindegy hogy sztriptíztáncos vagy pincér
Nem tapsolna örömében, az tuti.Vagy kimentek mindketten normális munkát végezni, vagy kimész egyedül, de nem mondod el az igazat:) Viszont ez se mûködik így, mert elõbb-utóbb rájönne.Ha fontos neked, inkább ne hozd fel a témát.
Írod, hogy még az elején vagytok a kapcsolatnak..., hát most necces lenne sztem!De alapból úgy kéne mûködni, hogy ha a bizalom megvan és felfogja, hogy neked ez CSAK munka semmi több akkor sztem nem venné a szívére, hogy kimennél táncikálni.Amúgy a táncoslányok ezért is választanak párjukként inkább szakmabelit vagy olyat aki az éjszakában dolgozik, mert így nincs vita.
A kérdező hozzászólása: elmondtam neki. mivel úgy vettem észre, hogy csak kihasznál így semmi veszteni valóm nincs. így most ki van akadva azon, hogy miért nem akarok vele lefeküdni. hogy a táncolást bevállalom, õt meg nem(mert nem tudok olyannal lenni, aki úgy érzem kihasznál). szerinte ez ellentmondás. enyhén meg is van sértõdve.

Belefér egy párkapcsolatba az ha a párotok más lánnyal jár el táncolni? Alkalomszerűen vagy akár rendszeresen?

Én reagálom túl vagy tényleg azért ez nem helyén való? Kort és nemet írjatok! 21/L Ja és néptánc és mindenféle más tánc is benne van!

Legjobb válasz: Amíg csak tánc addig bele ; ) Viszont ha már kezd nagyon intim lenni a dolog, az már nem... 25F

Amíg csak tánc addig bele ; ) Viszont ha már kezd nagyon intim lenni a dolog, az már nem... 25F
A kérdező hozzászólása: Igazad van végülis de nekem ez olyan kettõnkre tartozó dolog csak. Nekem a tánc rengeteget jelent és csak azzal csinálom aki az életem értelme:S
Bármikor amikor nem vagy ott lehetõsége lenne megcsalni téged miért pont egy kis táncikálástól félsz? Legalább felszed magára egy kis kultúrát.
A kérdező hozzászólása: Már írtam de leírom megint hogy az a suli tõlem 300km re van ezért nem megy :(
én már rég beiratkoztam volna a tánctársulatba ahol õ van!
A kérdező hozzászólása: Lassan 4 éve tart már a kapcsolatunk és elég közel már a cél az hogy összeköltözzünk ezért nem adom fel de néha már nem bánnám ha akkor nem mentem volna bele mert ennél rosszabb nincs a világon:(
ezek a távkapcsolatok sose voltak jók... én nem hiszem hogy távolról is lehet szeretni valakit, ha nincs a közeledben én nem erõltetném ezt, bár te tudod
A kérdező hozzászólása: Én is tudok táncolni 8 évig táncoltam egy elég híres együttesben de miatta abbahagytam mert nekem az nem megy hogy van egy párom és más ölelget nekem ez nem fér bele de egyébként nem is tudnék vele táncolni mert elég sok km választ el tõle hétköznap (300km)így ez nem megoldható
szeret táncolni? igen. te tudsz? nem, mert gondolom akkor veled táncolna. szeretne táncolni? igen. hát táncol más lánnyal, olyannal, aki tud. ha zavar, tanulj meg te.
A kérdező hozzászólása: Nem láttam még õket mert nem egy városban élünk és csak mondja hogy elmegy :S és aztán 2 óra múlva jön de találkoztam már azzal a lánnyal más helyzetben csak beszélgettünk de elég lenézõ stílusban viselkedett nem tudom mit gondoljak:S
21:09es vagyok és láttad õket táncolni, vagy csak mondja neked, hogy "édesem most elmegyek táncolni" mert lehet félrekacsingat :S és amúgy gáz... 25/f
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat! Bocsi azt tényleg nem írtam, végülis hobbi lenne de még sok más hobbi is van e mellettszóval ez nem az elsõdleges hobbik közé tartozik! Ráadásul utálom azt a lányt akivel táncolni akar:S:S
most sport vagy hobbi céljából? vagy szórakozóhelyen? Konkrétumokat írj!!!!!
Azért táncol mert meg akar tanulni táncolni vagy azért hogy táncolhasson? Mert utóbbi érthetõ, ha már táncolt elõtte is és szeret táncolni, miért ne? De ha meg akar tanulni, akkor én félnék.:S Nem akarlak megijeszteni, de páromat hívta egy csaj salsázni, és õ nemet mondott rá... Ha a párod tanulni akar, miért nem tanul tõled? Lehet hogy 300 km de abban a kis idõben, míg együtt vagytok lehetne gyakorolni.

Én el szeretnék menni táncolni de olyat akarok ami szabadon választott mindig mást lehet táncolni nem csak egy félét van ilyen típusú tánc oktatás ha igen mi a neve?

kérlek mert szeretnék elmenni mert én nagyon sok félét ki próbálnék de az ugy nem lenne jó ...

Legjobb válasz: modern tánc

modern tánc
Casa de la musica, jurényi inkubátorház, vagy trafó. egy hónapig járj egy órára, a következõ hónapban pedig másikat válassz :)

Miért pofoznak meg vagy menekülnek el a csinosabb lányok a szórakozóhelyeken ha táncolni akar az ember velük pedig hozzájuk sem érek tehát oka nincs rá h megüssön (folyt)?

Max annyi a bûnöm h táncolok velük és ha elküld maradok mert nem érek hozzá csak táncolok a saját négyzetméteremben és ez egy szabad ország, közben más srácok meg egybõl látom következmények nélkül taperolhatják a hely "csinibabáit"

Legjobb válasz: biztos nem elég jó a fizimiskád. de, hogy meg is üssenek. elmehetnek a francba, de tényleg. mi ez már, hogy valakit felpofozok?

biztos nem elég jó a fizimiskád. de, hogy meg is üssenek. elmehetnek a francba, de tényleg. mi ez már, hogy valakit felpofozok?
A kérdező hozzászólása: nekem eddig a rendõrséggel pozitív tapasztalataim voltak, de náluk csak a feljelentést teszem meg a döntés a bíróság dolga nem pár általad "cinikusnak" nevezett rendõré, és nem túrtam ki a helyérõl a lányt hanem az elõtte lévõ szabad négyzetméterbe álltam be táncolni. Persze hogy nincs olyan pasi akivel legalább egy lány ne táncolna, csak nem mindegy hogy az a lány tetszik e nekem vagy sem, mert én pl pont aznap este táncoltam olyan lánnyal is akit át sem értem, ha érted mire gondolok, de azok a lányok akik tetszenének is, mind elhessentenek más srácokkal táncolnak sõt hagyják, hogy össze vissza taperolják õket...
Sztem azé a hely aki elõbb ott volt... én se értek egyet ezzel a bánásmóddal, de ne provokálj fölöslegesen senkit. A rendõrséget meg nem jó bele vonni az ilyenbe, mert az mind2nek csak kellemetlen lehet. Eleve az, hogy a rendõrök stílusa nem épp a legjobb, cinikusak és Téged illetve az adott csajt is gorombán kezelnének és ne hogy azt hidd, hogy Neked adnának igazat, inkább a csajnak, mert hát azért a rendõrök 90%-a még mindig pasi. De ami igencsak kellemetlenséget tud okozni, hogy másnapra már az összes környékbeli internetes portál és újság megírja az esetet és hiába rövidítik, hogy pl.: K. Béla xy falvai lakos attól még az ismerõseid tudni fogják, hogy nah a Kun Béla balhézott az éjszaka. Nem mellesleg ez az adott szórakozóhelyet is kellemetlenül érinti ami azt eredményezi, hogy Te többet oda nem mehetnél. Tehát a rendõrségre még gondolni sem szabad, inkább ha úgy látod, hogy flegma, hagyd ott, keress olyat aki viszonozza a közeledésedet. Hidd el, egy buliban azért egyetlen pasinak sem lehetetlen ilyet találni. :) Hidd el amit itt most leírtam mind tapasztalatból tudom :(
A kérdező hozzászólása: Te hülye vagy utolsó mint egy darab fa már megbocsáss, 1 nem értem hozzá így ott táncolok ahol akarok 2 õ ért hozzám sõt rámtámadt így garázdaságért valóban feljelenthettem volna a csajt, meg is mondtam neki ha mégegyszer hozzámér majd a bíróságon találkozunk akkor beijedt végre és normalizálódott és elment máshova táncolni mert ha nek bírja a látványom akkor nehogymár én menjek el
"Ha elkuld maradok" - leirtad hogy a szobol nem ertesz, akkor min lepodsz meg? Fel is jelenthet zaklatasert. Olyannal tancolj aki akar veled.
A kérdező hozzászólása: de mindenki más ott teszi... am meg nem hinném hogy jogos az ilyen bánásmód, nem helyes ha úgy bánnak velem az emberek, mintha egy állat lennék, egy kutyával különben bánnak, sokkal különben és ez nagyon nem helyes
Egy tanácsom van! Ne ismerkedj discoban!
ez így mûködik! ha jóképû vagy akkor biztos jó ember is vagy, ha nem vagy jóképû akkor nyilván egy görény vagy!
Mert nem nézel ki jól, és ez számukra azt jelenti, h nem is vagy ember.
Akinek azt magyarazni kell hogy a "valakivel tancolni" az egy kolcsonos beleegyezesen nyugvo tevekenyseg, az ugyse fogja megerteni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!