Találatok a következő kifejezésre: Ha a akar (8972 db)

Mit tesztek, mondtok ha a szerelmetek nem akar veletek ágyba bújni?

Legjobb válasz: Nem akar?Ha fáradt, akkor hagyom, bár az én barátomnál nem sûrûn van ilyen:D de ha nem akarja, akkor beszéld meg vele..:S esetleg kezd el te magad kényeztetni:)

Nem akar?Ha fáradt, akkor hagyom, bár az én barátomnál nem sûrûn van ilyen:D de ha nem akarja, akkor beszéld meg vele..:S esetleg kezd el te magad kényeztetni:)
hat igy vagyok en is:D hat nem tudom kivarod mig o is szeretne en is azt csinalom... egy ideig mindig mondtam neki h milyen jo volna mar de aztan csak azt mondta h milyen onzo vagyok h csak magamra gondolok (ebben lehet h igaza van) hisz nem csak azert fog velem lefekudni mert en akarom hanem mert o is akarja majd:) vard ki mast nem tehetsz 18/F
Nálunk inkább én nem akarok.. de már a tekintetével is rá tud venni, bárhol, bármikor:D :$ Nem tudok neki ellenállni. :D
Ha párom nem akar szeretkezni, annak általában az az oka, hogy fáradt. Én pl. ebben a hõségben nem kívánom annyira a szexet, mint hûvösebb idõben. Szóval ilyenkor békén hagyjuk egymást, összebújunk, a szexet pedig késõbbre halasztjuk. Ha valaki nem akarja, nem szabad ráerõltetni.
simogasd õt, kézzel, lábbal, majd ha egyre hevesebben visszasimogat akkor térj az intimebb zónákhoz. utána ujjazás, és macilaci.
Ha ez sokáig folytatódna, rákérdeznék, miért nem...
Mit mondanék? Ha fáradt, nincs kedve, akkor nem :)

Tapasztalt anyukák. Segitséget szeretnék! Miért? 1 ho a babám és ha magátol felkel, ordit és nem akar cicizni, ráadásul ha cumisuvegből akarom a tápszer adni neki azt sem hajlando meginni.

Mi lehet a baj? 4 orákat alszik kb-talán keltsem fel 3 oránként?szerintetek?irjatok köszi

Legjobb válasz: fel ne költsd hogy egyen,felébred ugyis ha éhes...ha akar egyen 2 óránként,ha akar 4 óránként,érzi õ magának

fel ne költsd hogy egyen, felébred ugyis ha éhes...ha akar egyen 2 óránként, ha akar 4 óránként, érzi õ magának
Semmi képp ne ébreszd fel de valószínûleg az idõjárás megviseli próbáld a szokottnál hûvösebben adni a tápszert ha épp az van soron és nem a szopi. Amúgy meg valószínû annyira megéhezett vagy megszomjazott ebben a nagy melegben , hogy kicsit türelmetlenné válik. Nelli

Szakítottunk 2 hete mert nagyon összevesztünk. Azóta találkozgatunk, beszélgetünk. Gáz ha a pasi megmondja ő már csak szexet akar? (3 éves kapcsolat)

Nem tudom eldönteni lefeküdjek e vele újból ha csak azt akarja.Megváltozhatnak az érzései?

Legjobb válasz: Hát ha megmondta kerek perec, hogy csak szexet akar... - nem gáz, ha te is csak ezt akarod. De ha hiú reményeket táplálsz, akkor koppanni fogsz, és csak magadat hibáztathatod.

Hát ha megmondta kerek perec, hogy csak szexet akar... - nem gáz, ha te is csak ezt akarod. De ha hiú reményeket táplálsz, akkor koppanni fogsz, és csak magadat hibáztathatod.
Valószínûleg akkor már tényleg nem akar többet. Sajnálom. Törödj bele. Ha még szereted akkor ne feküdj le vele!
ha még szereted, akkor ne menj bele ebbe a játékba. és gondolom még szereted, mert ha nem szeretnéd nem gondolkodnál el azon hogy lefeküdj e vele vagy sem. én az bitos nem tenném meg...
amúgy nagyon sajnálom hogy a 3 éves kapcsolatod véget ért :(
ha neked elég csak a szex, menj bele.de ha nem, akkor inkább hagyd, szerintem ez olyan rideg dolog.

Mit tehetnék, van megoldás, ha a barátom gyereket akar tõlem 2-3 év múlva, de én nem akarok gyereket? L22

Jól megvagyunk,de nem akarok gyereket. Szakító ok,igaz?:(

Legjobb válasz: Ha csak 2-3 év múlva akar semmi gond, addig még sok mindenre fény derül pl: együtt maradtok-e anyagi helyzetetek.. Kár most ezen aggódnod!!Élvezd vele az életet és majd rá érsz akkor ezen gondolkodni amikor 100-as hogy õ is akarja!!A.

Ha csak 2-3 év múlva akar semmi gond, addig még sok mindenre fény derül pl: együtt maradtok-e anyagi helyzetetek.. Kár most ezen aggódnod!!Élvezd vele az életet és majd rá érsz akkor ezen gondolkodni amikor 100-as hogy õ is akarja!!A.
Ha egyaltalán nem szeretnél gyereket, õ pedig mindenképp, akkor az elég nagy gond. Igen, ez simán szakító ok. Ha csak késõbb szeretnél, az még megoldható. De mindenképp ülj le vele és beszéljétek meg mit szeretnétek a másiktól. A gyerektéma egy elég fontos kérdés egy párkapcsolatban, ha homlokegyenest mást szeretnétek, akkor ez idõvel csak rosszabb lesz, gondolom nem szeretnéd megfosztani õt a saját családtól, gyerektõl. Ha elmondod és õ vállalja, akkor nincs gond, te fellélegezhetsz, és ki tudja, menet közben változtathatsz a véleményeden. :)
2-3 év múlva szeretne. Sok víz lefolyik addig a Dunán. Csak ezért ne szakíts, mert csinálsz még egy pasit, aki megutálja az összes nõt.
A #2 válaszolóval tudok egyetérteni. Ha Te egyáltalán nem szeretnél soha gyereket ne fogd vissza a párod. Persze meg lehet ezt beszélni, hogy jó akkor nincs gyerek, de ha a barátod egy alapvetõen családcentrikus típus ez folyton folyvást vissza fog köszönni és mindig vitaforrás lehet. Ez a kérdés elég komolyan meg tud mérgezni egy harmonikus kapcsolatot is. Engedd el, hogy találhasson magának valakit, ami megadja neki azt, amire vágyik. De ne úgy, hogy "viszlát! menj Isten hírével" Hanem ezt viszont tényleg komolyan meg kell beszélni, hogy miért és hogyan.
22 éves vagy, ez még simán változni fog. Nem mondom, ha most elképzelhetetlennek tartod, hogy 1 év múlva akarni fogod, de szerintem sok mindenki indul így. Van egy kolléganõm, aki azt mondta, hogy soha. Aztán elkezdtek jönni a környezetbe a babák és lett egy olyan párja, akit szeret és most azt mondja, ha anyagilag ok a helyzet, akkor 1 gyerek belefér. 29 éves a munkatársam. Szerintem a nõk nagy részénél beköszönt a vágy az anyaság iránt, ha pedig megszüli a gyereket, tuti, hogy imádni fogja. A lényeg, hogy tisztázd magadban, aztán a barátoddal, hogy soha nem akarsz, vagy az elkövetkezendõ pár évben nem érzed, hogy szülnél. Fiatal vagy még.
Most miért lettem lepontozva?? Érdekes más is van ilyen véleményen.A.
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm. azaz igazság, hogy felidegesítenek a kisbabák, nem akarok, és ha úgy alakul, elengedem a barátomat.
nevetséges
22 évesen még gyerek vagy te is. Nincs azzal gond hogy még nem akarsz. Tanulj, DOLGOZZ, házasodj meg, gyûjts annyi pénzt, hogy a gyereket el tudd látni és akkor gondolkodhatsz azon, hogy már jöhet-e. Hidd el, 2-3 év múlva te fogod jobban akarni a gyereket, így vagyunk beprogramozva. Igen, a gyerek néha büdös, sír, csomó minden kell neki, sok mindenrõl le is kell mondani miatta, idegesítõ, de semmit sem fogsz jobban szeretni mint õt. Ez az élet rendje

Mennyire gáz az ha lányt akarok megkérni arra hogy leborotválja a heregolyómat?

Mert én félek. Vágtam már meg párszor, meg elvileg a csajoknak ügyesebb a kezük.

Legjobb válasz: hát ha van olyan csaj aki erre hajlandóságot mutat akkor ki nem szrja le h gáz-e :D akár még jól is elsülhet v is hát akár még el is sülhet XD

hát ha van olyan csaj aki erre hajlandóságot mutat akkor ki nem szrja le h gáz-e :D akár még jól is elsülhet v is hát akár még el is sülhet XD
Tudja a muterod pasija, hogy a nemi szervet bortoválod azzal, amivel õ az arcvát? Mert ha véletlenül, vagy gyk-t olvasva tudja meg, akkor jobb, ha felteszel egy szuszpenzort.
:D szerintem lesz rá jelentkezõ xd majd 1x
Neked szõrös a heregolyód? Azta, Wow! Nekem csak a herezacskóm, addig, amíg lenem borotválom... Szerintem ez kb olyan, mint ez: "Drágááám! Kész vagyok, jöhetsz!" -mondod a WC-n ülve. Na, legyél óvatos, feszítsd ki a bõr és pihe mozdulatokal húzd rajta a borotvát
A kérdező hozzászólása: Dehogyis utálom, használat elött tisztítom meg kiveszem a pengét:D
Használt borotvát használsz amivel más a bajszát nyírja, de ugye kitisztítod használat után? XDDD
uhh fújj..hát eléggé
A kérdező hozzászólása: A muter barátjának a borotvájával nyírom mindig, amivel a bajszát vágja:DD Fertõzést nem kaphatok el? Nincs barátnõm csak néha kavarok csajokkal meg van valami, így meg gázos megkérni hogy gyere már át lenyírni.
Mókusgyilkos válaszára: egy szõrvágóval jobban el tudod vágni, mint egy effektív borotvával - már csak a két kialakítás miatti különbségbõl adódóan is. Nekem ha nincs csajom, akkor hagyom megnõni - utána elõször a kezembe fogom a nagy szõrt, és úgy adok a szõrvágóval (hajvágó, mindegy, nem a név a lényeg:) ) és amikor már kellõen rövid, akkor be a zuhany alá, rakok rá tusfürdõt, és szépen megborotválom. nagyon sima lesz (nem 1-3 mm) és nem szoktam elvágni. (nagyon ritkán).
nézd, biztos van olyan csaj, akinek bejön ez a kérés - és nyilván nem azzal kell indokolni, hogy ügyesebb a keze (mert azért ezt borotválásnál nehéz elõadni), hanem azzal, hogy õ LÁTJA!!!:) azért alkalmikat ne akarj erre megkérni, majd barátnõt esetleg. Persze ahogy férfi is lehet, aki szeret puncit borotválni, nyilván fordítva is megy - de még egyszer, ne az alkalmiakkal próbálkozz! Én spec. elemes 4 pengés borotvával szoktam (rezeg), azzal nagyon ritkán vágom meg - de hát ha igen is kit érdekel. (mondjuk soha nem jutott eszembe, hogy csajt kérjek meg rá...) ellenben én már szívesen megborotváltam volna a csajt fõleg akkor, amikor neki nem sikerült tökéletesen (hiszen még annyira sem látja a sajátját, mint mi.)
oké szóval most arról beszélünk h van 1 bnõd és õt kérnéd meg vagy van pár csaj akivel kavargatsz és õket ?XD elsõ esetbe végül is kivitelezhetõ második esetbe már azért van némi rizikó. am õk talán nem borotválják ? v miért lenne undorító? tudtommal õk csajok szóval a pénisz + herék jó dolgok szõrük nekik is van nem látom mi benne az undorító sõt utána még lehet is 1 jó nagyot .. amúgy: szerezz be 1 nyírógépet KÜLÖN erre a célra [hát v szedd szét használat után és jó alaposan tisztítsd meg a fejét] aztán csókolom persze ezzel nem tudod vágás nélkül kopaszra nyírni de 1-3 milisre simán aztán meg mégis csak férfiból vagy a férfi az meg szõrös szóval 1-3 milin ne akadjunk már fenn ha cserébe a zacsi megmarad.
Húzz rá gumit, nem látják:D Addig meg sztem nincs baj, míg nem nyisszantod le egészen. Amúgy meg..milyen csajok?:D Napiszexhírdetés..:D
Az a lényeg te minek tartod. Ha nem szereted, akkor leborotválod. Nem biztos, hogy jó ötlet másra bízni, mivel õ nem érzi, hogy mennyire kell rányomni a pengét, és simán megvághat többször is, ami ott len egy kicsit necces. Én nem borotválom, mert megvan a véleményem róla, de minden ember más és más.
A kérdező hozzászólása: De eddig még csak szõrtelenül álltam elõ vele amikor kellett csajok elött, csak most félek mert multkor nagyon megvágtam.Nem fogják undorítónak találni?
A kérdező hozzászólása: Nem érdekelne nagyon:D

Mit tegyek, ha nélkülem akarja felnevelni a gyerekünket?

A barátnöm pár napja szakitott velem, pedig nagyon jó kapcsolatban voltunk. Azt mondja idöt kér, meg is adom neki. De pár napja azt mondta, lehetséges, hogy terhes, ugyanis jelentkezett nála pár terhességi elöjel. (émelygés, szédülés, hányinger, nem jött meg neki...). Lehet, hogy csak én érzem úgy, de olyan mintha nélkülem szeretné felnevelni a gyereket. Mondjuk az sem biztos, hogy terhes, de ezekkel az elöjelekkel sztem nagy esély van rá. Én szeretném a gyereket, de csak akkor, ha az egy családias környezetben nö fel közöttünk, nem pedig úgy, hogy majd néha elmehetek és megnézhetem. Szeretném látni ahogy felnő! Amúgy abból gondolom, lehetséges, hogy nélkülem akarja nevelni, hogy az egyik pillanatban úgy beszél, mintha velem együtt akarná, a másikban pedig úgy, mintha egyedül. Pl. Egyszer azt mondta, hogy ha megszüli, akkor egy darabig nem érhetek hozzá majd szexuálisan, erre mondtam neki, hogy akkor majd elötte sokat leszünk együtt, erre nevetett. Majd pár perccel késöbb azt mondta, hogy ez a gyerek mindigis össze fog kötni minket, akárhogy is legyen. Nagyon meg vagyok ijedve, mert mind a kettöjüket szeretném. Amugy én 29 vagyok, ö meg 36. Neki van már egy lánya. Valaki volt már ilyen helyzetben? Mit tanácsoltok? Ha jó volt a kapcsolatunk, akkor miért járhat ilyen a fejében, hogy nélkülem neveli fel? Segitsetek kérlek, mert megőrülök..... :(

Legjobb válasz: Sajnos gondolom azt te is tudod,hogy ha el akar hagyni, akkor el fog. Tehát ha õ nem akarja, akkor sajnos napi szinten nem lehetsz a gyerekkel, hacsak perre nem mentek és neked nem ítélik. De annak meg értelme sem lenne! De miért parázol rá ennyire elõre dolgokra? Az sem biztos,hogy terhes. De ha az is, akkor sem biztos,hogy elhagy. Ne görcsölj még ilyeneken! De egyébként meg felnõtt emberek vagytok, kérdezz rá, beszéljétek meg.

Sajnos gondolom azt te is tudod, hogy ha el akar hagyni, akkor el fog. Tehát ha õ nem akarja, akkor sajnos napi szinten nem lehetsz a gyerekkel, hacsak perre nem mentek és neked nem ítélik. De annak meg értelme sem lenne! De miért parázol rá ennyire elõre dolgokra? Az sem biztos, hogy terhes. De ha az is, akkor sem biztos, hogy elhagy. Ne görcsölj még ilyeneken! De egyébként meg felnõtt emberek vagytok, kérdezz rá, beszéljétek meg.
Attól, hogy szerinted nagyon jó a kapcsolatotok, nem biztos, hogy õ is így gondolja. Szülés után pedig orvosliag 6 hét tilalom van, és sok terhesség is alakul úgy, hogy nem szabad szexelni. Aztán ennyire szerintem se gondolkodj elõre, maximum azon, hogy azon túl, hogy látod õket, tényleg aktív részese lennél-e egyszer ennek a vágyott "családias környezetnek" - azaz számíthat-e, támaszkodhat-e rád majd az új családod anyagilag, házimunkában, idõben, felelõsségvállalásban és persze szeretetben, gondolom, nem kihagyva a már meglévõ gyermeket sem.
Amikor terhes lettem bennem is kavarogtak az érzések. A páromnak is mondogattam, hogy ha ö elhagy ( semmi jele nem volt, hogy el akar hagyni, akartuk mindketten a babát) én majd magam is felnevelem. Egyszer még haza is akartam költözni a szüleimhez, néha az jut az eszembe, hogy én mégiscsak egyedülálló anya leszek, mert hát nem vagyok a felesége. A terhesség elején a hormonok nagyban hozzájárulnak az ilyen kijelentésekhez, türelem, lesz az még jobb is.

A munkáltató köteles kiadni a dolgozó részére a szabadságait? Mi van akkor ha nem akarja?

Legjobb válasz: Azért ez így elég kevés infó, amit a kérdezõ megadott. Tudni kellene, hogy miért nem nem akarja kiadni a munkáltató a szabadságot; ebben az évben mennyi ideig dolgozott a munkavállaló, hány nap szabadság jár neki, hány napot vett ki, esetlegesen táppénzen van-e, vagy fizetés nélküli szabadságon, egyáltalán nem akarja kiadni, vagy csak a jövõ évben adja ki (különbözõ okok miatt ki nem adott szabadság kiadása különbözõ idõvel eltolható) "Mi van akkor ha nem akarja?" Attól függ, hogy miért nem akarja, egyáltalán nem akarja, vagy halasztani akarja. Mielõtt itt tanácsokat osztogatunk, tudni kellene, pontosan mirõl van szó.

Azért ez így elég kevés infó, amit a kérdezõ megadott. Tudni kellene, hogy miért nem nem akarja kiadni a munkáltató a szabadságot; ebben az évben mennyi ideig dolgozott a munkavállaló, hány nap szabadság jár neki, hány napot vett ki, esetlegesen táppénzen van-e, vagy fizetés nélküli szabadságon, egyáltalán nem akarja kiadni, vagy csak a jövõ évben adja ki (különbözõ okok miatt ki nem adott szabadság kiadása különbözõ idõvel eltolható) "Mi van akkor ha nem akarja?" Attól függ, hogy miért nem akarja, egyáltalán nem akarja, vagy halasztani akarja. Mielõtt itt tanácsokat osztogatunk, tudni kellene, pontosan mirõl van szó.
Én úgy tudom, hogy a szabadság pénzzel nem megváltható, mert a pihenés mindenkinek jár és "kötelezõ". Adott évben kivehetõ, de át lehet vinni. Hogy pontosan meddig azt nem tudom, de talán márciusig mindenképpen ki kell adni! Nos, az én tudomásom szerint ez a "törvény" de természetesen, ezt nem mindenhol tartják be. És itt jön a kérdés, hogy kell-e nekem annyira az adott munkahely, hogy ezt szóvá merjem tenni.
12.45-ös vagyok. Van egy mondás...mondj igazat és betörik a fejed. Sajnos a mai világban fõleg az új törvények mind a munkáltatót védik. A munkavállaló hiába próbálja érvényesíteni a jogait vagy nagyon macerás, vagy szõnyeg alá söprik. S mint tudjuk a munkáltató utálja azokat a dolgozókat akik ki merik nyitni a szájukat a jogaikat hangoztatva, vagy bíróságra menve. Mehetsz, de aztán onnantól ott szívat meg a munkáltató ahol csak tudsz. Pokol lesz az életed....tapasztalat. Nem mellesleg megszûnt az, hogy át lehessen vinni a következõ évre. Ezért vették bele, hogy ki kell fizetni, amennyiben "nem volt lehetõség" kiadni. S ne feledkezzünk meg a munkanélküliségrõl sem. Vajon ki meri bevállalni, hogy akár csak fél mondatot is elejtsen esetleges szabadság kifizetésrõl vagy bármirõl. Simán kitalálnak valamit, törvény leple alá rakják (kiskapuk vannak) aztán száz másik jelentkezik a helyedre. Senki sem pótolhatatlan....
akkor ki kell fizetnie.
Törvényileg 2 lehetõség van. - kiadja a szabadságot - kifizeti a ki nem adott szabadságot Ha egyikre sem hajlandó, akkor fordulhatsz munkaügyi bírósághoz. Ami egy nagy határ lókaka. S közben ne feledkezz meg új munkahely keresésrõl se, hiszen már "problémás" leszel és bármilyen mondvacsinált ürüggyel fel fognak mondani.
Elvileg a törvényben meghatározott szabadságot ki kell adni, de én már nem tudok Magyarországon eligazodni... ott már mindent lehet.
Én úgy tudom, hogy vagy ki kell adnia, vagy kifizetni, esetleg átviheted a következõ évre. Bár ma már...kb. bármit megcsinálhatnak, mert ha túl sokat morogsz, mehetsz - sok azon személyek száma, akik szívesen a helyedre ülnének / állnának.
Én úgy tudom, hogy nem köteles pénzben kifizetni. Sokan akkor ezt választanák. Sajnos.
Most már köteles kiadni, pénzben egy esetben váltható meg: ha megszûnik a munkavállaló munkaviszonya. Egyéb esetben köteles kiadni az Mt.-ben meghatározott idõszakban. (Illetve ez a "régi" Mt., az újat még nem ismerem. :D) http://www.munkaugyiforum.hu/blogbejegyzesek/szabadsag-penzb..
A kérdező hozzászólása: 12.45 válaszolónak! miért problémás az aki csak azt kéri ami jár? ebben az esetben a szabadság

Ha igazán szereted a párodat, akkor elengeded, ha õ menni akar?

Legjobb válasz: ha okos vagy és okkal akar menni!

ha okos vagy és okkal akar menni!
Ez egy nagyon jó kérdés és sajnos aktuális is. Az elsõnek igaza van.
Igen! Már csak azért, mert ha marad még is, akkor minimum, hogy sajnálatból. Másik meg, hogy innentõl ez nem kapcsolat hanem az, hogy kikönyörgöm vagy benyalok neki mindig, bármit tesz is jó pofát vágok, csak hogy el ne veszítsem, nah ez hosszú távon arra jó, hogy a végén én küldjem el :)
Teljesen mindegy mennyire szereted, vagy mennyire nem, meg hogy engeded, vagy nem, ha akar megy, ha nem akar, nem megy.
Igen, persze, hogy elengedném. Soha nem akarnék olyannal maradni, aki nem erre vágyik.
Én is azzal tudok boldog lenni, akin látom hogy boldoggá tudom tenni. Semmi értelme oylan kapcsolatban maradni, amiben megoldhatatlan probléma van - márpedig ha az egyik fél a szakítást látja csak megoldásnak, az ilyen eset és abba nem szabad kapaszkodni.
Nekem pont most kellett elengednem azt, akit mindennél jobban szeretek...nem könnyû, de nem lehet mást tenni. Végülis ha szereted, akkor azt szeretnéd, h boldog legyen. Nincs mit tenni, ilyen az élet :/

Ha meg akarom újjazni magamat mi a teendő? . Lépésről lépésre lécci leírná valaki. ert nagyon kezdő vagyok és nem akarom hogy valamit ne tudjak. Hogy újjazam meg magat? :o

Legjobb válasz: "Ha meg akarom újjazni magamat mi a teendõ? . Lépésrõl lépésre lécci leírná valaki." Lépésrõl lépésre. Komolyan semmi ötleted nincs? "rt nagyon kezdõ vagyok és nem akarom hogy valamit ne tudjak" A maszturbálás önkielégítés, azaz elvileg benne van a nevében, hogy neked kell tudnod és érezned, felfedezned magad.. Ez nem egy olyan dolog, amiben segít az, ha pontokra szedem, hogy mit csinálj... A kérdésedbõl egyébként lerí, hogy nem is vágysz rá... Akkor ne csináld. Senki sem kötelez rá. "Hogy újjazam meg magat? :o" Engem? :O Köszönöm, sehogy, megoldom. J és tanulj már meg írni, ne ujjazgasd magad amíg ez az alapvetõ dolog nem megy... 19L

"Ha meg akarom újjazni magamat mi a teendõ? . Lépésrõl lépésre lécci leírná valaki." Lépésrõl lépésre. Komolyan semmi ötleted nincs? "rt nagyon kezdõ vagyok és nem akarom hogy valamit ne tudjak" A maszturbálás önkielégítés, azaz elvileg benne van a nevében, hogy neked kell tudnod és érezned, felfedezned magad.. Ez nem egy olyan dolog, amiben segít az, ha pontokra szedem, hogy mit csinálj... A kérdésedbõl egyébként lerí, hogy nem is vágysz rá... Akkor ne csináld. Senki sem kötelez rá. "Hogy újjazam meg magat? :o" Engem? :O Köszönöm, sehogy, megoldom. J és tanulj már meg írni, ne ujjazgasd magad amíg ez az alapvetõ dolog nem megy... 19L
youporn.com masturb
Elõször is a legfontosabb, hogy saját ujjad legyen. Na ha az van, akkor majd jöhet a többi. Mert a gondolatolvasó billentyûzet nem jó erre.

Helyes lépés, ha nem leszek a nők "lelki szemetesládája" és átváltok tahóba, ha barátzónába akarnak tenni?

Legjobb válasz: Helytelen, ezzel csak magadat járatnád le. Ha valaki tetszik neked, akkor közeledj úgy felé, bókolj neki sokat, ha pedig mégsem akar téged, akkor kezeld méltósággal.

Helytelen, ezzel csak magadat járatnád le. Ha valaki tetszik neked, akkor közeledj úgy felé, bókolj neki sokat, ha pedig mégsem akar téged, akkor kezeld méltósággal.
Legyél inkább te is õszinte vele! Elmondod, hogy te nem csak barátkozni akarsz. És ha õ csak ezt szeretné, akkor inkább hagyjátok. Ennyi.
helyes
Az elsõ két válaszadó valszeg lány, mert csak õk adnak rossz tippeket, hogy légy kedves, rendes stb. Holott a kedvesség egyenlõ a hattyú halálával ha csajozni akarsz. Taplónak kell lenni, az a trendi ma.
Lehetsz udvarias úgy is, hogy megõrzöd a méltóságodat. Például mondhatnád, hogy sajnálod, de elég barátod van.
nekem bejött...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!