Találatok a következő kifejezésre: Ha a a vizben rakta (4 db)

Este mire hazaértem azt tapasztaltam, hogy az akváriumból hiányzik a fele víz és a ahol a vízforgató a levegőt beszívja ott víz jön ki. Rosszul raktam volna össze a forgatót vagy elromlott. Ha rosszul raktam össze akkor hol és mi nem stimmel?

Legjobb válasz: Amiénk márkáját nem tom, de van hozzá egy kis mûa csöecske aminek ki kell lógnia és az csinálja bugyborékot... mi azt kiszedtuk és csak forog a víz nincs bubink Meglehet a szerkezet tetején van egy állítóka amit el lehet forgatni és te rossz irányba forgattad, Vagy nyomás volt benne mielõtt beleraktad. ne hagyd egy darabig egyedül,vigyázz a vezeték, konnektort ne érje víz, ne állj bele!! :)

Amiénk márkáját nem tom, de van hozzá egy kis mûa csöecske aminek ki kell lógnia és az csinálja bugyborékot... mi azt kiszedtuk és csak forog a víz nincs bubink Meglehet a szerkezet tetején van egy állítóka amit el lehet forgatni és te rossz irányba forgattad, Vagy nyomás volt benne mielõtt beleraktad. ne hagyd egy darabig egyedül, vigyázz a vezeték, konnektort ne érje víz, ne állj bele!! :)
Valószínüleg volt egy áramszünet, olyankor szokott ez történni. A levegõ csövet vágd olyan rövidre, hogy éppen kiérjen a felszín fölé, így legközelebb az akváriumba fog csepegni és nem mellé.
Nálam is elõjött ez a probléma, a levegõszívó csövön víz jött vissza, így fogtam és szimplán az akki felé fordítottam, így az akkiba folyik vissza a víz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm az ölteteket!

Ha a pasim a vizben rakta be nekem 1cm -re a péniszét lehetek terhes?

Szijasztok csak azért csak annyira mert ott "sipákoltam" neki , hogy félek h belém megy az ell?váladék s ezzel a sperma !! Jah és tusfürd?s is volt a viz amugy abban elpusztulnak? | és késöbb az ágyban is be rakta (guminélkül) ismét csak 1-2centire szoval azt a csontot amit?l elvileg fáj a behatolás vagy nem tudom mi az (lehet h nem csont) annál beljebb nem rakta ..!lehetek igy terhes vagy kicsi az essélye? köszönöm szépen a válaszokat szijasztok:)

Legjobb válasz: Hát látom nem vagy túl tapasztalt... na mindegy, légy óvatos és ne szexelj gumi nélkül. Nem vagy terhes tuti.

Hát látom nem vagy túl tapasztalt... na mindegy, légy óvatos és ne szexelj gumi nélkül. Nem vagy terhes tuti.
URAM ATYÁM!!!!!CSONT!!!!HÁT INKÁBB MÉG BARBIE BABÁZZ, ÉS OLVASGASD A BIOSZ KÖNYVET!EZ SZÖRNYÛ!!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat és tudodm felelõtlen vagyok
Te figyelj, 100% az ami már megtörtént. Az 100% hogy megszülettél és az is hogy felelõtlenek vagytok. Ne idegeskedj, szerintem nem vagy terhes, fõleg ha még sose rakta be csak addig a bizonyos pontig... Érted. Szóval ha még szûz vagy akkor tuti, 100% hogy nem lettél terhes.
Szia mégegyszer. Muszáj leírnom. Mind a ketten felelõtlenek vagytok. Ha valakik nemi életet élnek, gondolni kell arra, hogy bármikor megtörténhet, hogy " becsúszik" a baba.Pláne védekezés nélkül. Ma 1-2 centi 1-2 perc, pár nap múlva egészen és teljesen?? 100%-os védekezés egy módszer:Ha kerülöd a szexet, még a környékét is! Elõbb készülj fel rá, olvass róla.Ha majd mindent tudsz kezd el VÉDEKEZÉS MELLETT!!!
Nem csont! Szûzhártyának hívják! Ha 1-2 cm-re betette akkor már esélyes lehet egy baba, az mindegy, hogy a fürdõvízben volt az eset!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat de aakor most 100% h terhes leszek/vagyok vagy csak kicsi rá az esély?
Szia! Azt tanácsolom válasszatok biztonságos védekezést!!!!!A férfiúi váladék bármennyire kerül a hüvelybe, elég aktív elemeket tartalmaz, melyek megtalálják a kódolt útjukat a petesejt felé. Olvassatok el legalább egy darab felvilágosító könyvet!!!!A fürdõvízrõl annyit, hogy meleg. A tusfürdõtõl elég lugos, ami kedvez az életbenmaradáshoz. ég valami!!! Ha fáj a szeretkezés nem a megfelelõ emberrel csinálod, nem figyel kellõképpen az elõjátékra és NEM FIGYEL RÁD!!!!!
Kérlek ne írd azt hogy szijasztok!Ez nem jópofa hanem közönséges, azt hiheti rólad az ember, hogy ennyire nemtudsz helyesen írni!Amúgy a spermától leszel terhes nem attól hogy mennyire rakja be a barátod!Különben meg egy felkelõtlen alak, ha gumi nélkül ugrik neked!
A kérdező hozzászólása: Aj én nem ami ott belül van .nem arragondolok uhh ink nem mondok csunyát ...pedig énis tudnék ennyi erõvel...! Én arra gondolok ami közvetlen aszemérem ajaknál van ..az a vénusz domb vagy minek az alja !!

Leander magokat raktam vízbe és hogy ha az ablakpárkányba raknám az gond lenne vagy ti hol szoktátok tartani? Amíg nem hozza a leveleket?

Legjobb válasz: Ha tényleg MAGOKRÓL van szó, az NE vizbe, hanem rendesen földbe vesd el. Úgy tartahtod az ablakban, amig kikel.

Ha tényleg MAGOKRÓL van szó, az NE vizbe, hanem rendesen földbe vesd el. Úgy tartahtod az ablakban, amig kikel.
Ne felejtsd el, hogy mérgezõ, és a víz is az, amiben ázik. Csak nehogy kisgyerek megigya.
Nem célszerû magokról szaporítani hanem ki kell gyökereztetni a megfásodott ágát.
Nem lehet, hogy csak nem látod, amikor iszik?Talán még félénk.
és mi van akkor ha nincs feltéve az itató, hanem fogod a kezedbe és az ujjaddal megbökdösöd a a golyót a nózia elõtt, vagy esetleg egy picit nyomsz belõle a szájához, lehet még nem érti mit akarsz, én így szoktam ha utazás után megitatom, olyankor õ lehet nem szomjas de én akarom hogy igyon pár kortyot és akkor utána meg már fáj a kezem mert tartanom kell neki annyit iszik :) ) próba szerencse :)
Nekem kb.130 nyulam van és lehet h tudok vmit segiteni a kérdésedben :D. szerintem magas viztatrtalmú ételekkel eteted, és ha ezekbõl eleget eszik akkor nem igényel különösebben vizet a száraz eledelhez. Azt kéne megpróbálnod hogy leaglább 1-2 napig száraz eledelt adjál neki.de valamilyen kis tálat rögzits a ketrecéhez tele vizzel amit enmtud felboritani vagy nemtud belelépni.Azért mert a tál szagát is megkel szoknia, És igy rá lesz utalva hogy igyon , igy megtudja szokni és utánna már nemlesz vele gondod, remélhetõleg.de azért irj pár mondatot h mivel eteted.
A kérdező hozzászólása: ha a szájába dugom, kiugrik a kezembõl....:D kap minden nao füvet, répát és alkalmanként krumplihélyat.
3 hónapos kora elõtt SEMMILYEN ZÖLDSÉGET NEM KAPHAT!!!!!! KRUMPLIHÉJAT utána se!!!!!
A kérdező hozzászólása: de már elmúlt 3 hónapos...és az elõzõ helyén is azt kapott és nem lett tõle semmi baja. ;)
Amit leirtam sztem azt próbáld meg , , ne kapjon folyadék tartalmû kaját csak szárazat, és akk fog inni rendesen, (az leet a gond h nem szomjas, nemkel félni amugy a kiszáradástól , mert ha ilyeneket kap akk nemlesz baja, csak sokat ne kapjon idõs korában se, ) vegyesen kel etetni nemszabad egyoldaluan etetni, hogy csak egyfajta kaját adsz neki. De am a krumpi héjtól nemhiszem h lehetne különösebben baja mert sok mindent kap melelte, és am is ritkán adod neki aztmondtad.
Am meg ha kézbõl itatni akarsz egy nyulat az hosszadalmas munka, ameddig megszokja :D a kisnyulakat igy etetem amikor megdöglött az anyjuk, és más szuka nemfogadta el õket, , , , amit leirtam annak be kel válnia, , majd irj vissza hogy sikerûl-e.
Próbáld meg azt a ketrec szélére szerelhetõ tálat, amit írtam már korábban. Krumplihéjat meg ne adj neki SOHA, mert nem tesz jót az emésztésének, a nyuszik érzékenyek erre.
A kérdező hozzászólása: A kezembõl ma ivott pár kortyot, de a ketrecébõl még mindig nem hajlandó.. Bekentem répával az itató csõrét, az sem érdekelte :P már aktívan eszik, mozog, bogyozik, tõlem sem fél, csak inni nem iszik
Zöldséget még nem is szabad neki adni, nemhogy annyit, hogy abból kinyerje a vizet. Aki meg nem ad vizet, az állatkínzó, kell a víz nekik. Nem is értem, sajnálja azt a pici vizet, amit egy nyuszi megiszik? Ha malacod van akkor maradj a malacos kérdéseknél, mert lehet, hogy ami náluk jó a nyusziknál nagyon nem.
Az én nyuszimmal is ugyan ez volt, pár napig kézbõl itattuk:) . Csak annyit nyomtam a vízbõl hogy egy csepp kijöjjön belõle de ne essen le, csak lógjon és így megtanulta. De az is jó, ha bekened valami finomsággal, mondjuk almával.
A kérdező hozzászólása: Nem, mert nem fogy a vize:/ fel a víztõl..
Az enyém is inkább szomjan halt volna, de nem akarta használni az önitatót. Tálában kapott vizet, illetve egy ketrec oldalára felszerelhetõ tányérja van most, azt nem borítja ki. Fresshnapfban lehet kapni, de szerintem bármilyen állatos boltban igazából, hivatalosan asszem papagájnak való tál. Addig meg próbáld meg megitatni valahogy, mert ki fog száradni, ha nem iszik:s
Próbáld fecskendõvel itatni. Egyébként nekem is van olyan, hogy alig iszik két napig, majd egy nap alatt 4-5 decit is. Esetleg tegyél a vizébe egy evõkanál 100%os ananászlevet.
mennyire párás a levegõ nálatok ?? mamámnál iszonyatosan az, és ott alig ivott valamit, elég volt amit a zöldségbõl nyert ki, bár ha õ még nem eszik semmi zöldet akkor igen veszélyes lehet, én a gyógyszeres vizet nyomtam a szájába fecskendõvel, bár volt hogy kifolyatta a szájából, de biztos volt hogy lenyelte, mert hatott :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ :) mi is próbáltuk fecskendõvel, de majdnem kiugrott a kezembõl :/
hát igen két nap utána azért nem olyan könnyû még vele bánni, én már ismerem és tudom hogy kell õt fogni, érzem mikor mindjárt kiugrik olyankor jobban fogom a hátát és kicsit megnyugtatom, mert én úgy itattam, hogy hátra volt döntve és mikor volt víz a szájába akkor felültettem mert féltem hogy megfullad, nem tudom te tudod-e már így hátra fektetni, de az jó ha közben valaki a fülét meg az orr homlok részét simizi meg vakargatja, attól ellazul :D
Ismerkedik még az itatóval. :) Nekünk is így volt a tengerimalacunkal. Adj neki több zöldséget abból nyer ki folyadékot. :) . Van aki neis ad nekik vizet...
A kérdező hozzászólása: Koszonom:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!