Találatok a következő kifejezésre: Ha a a számba élvez, és (16 db)

Szopáááááás D:D:D:D hahahaha
nyeld le
Hagyd ott ennyi!
A számba tartanám, majd ha jönne 10 perc múlva megcsókolni, akkor átköpném neki.
utólsónak van igaza:DD te meg hugyozz a szájába miközben nyal és nyelje le a gyökere dobd ki a fenébe, érzelmileg zsarol és ez csak rosszabb lesz, találsz jobbat és tényleg dobd ki!!!!
Senki sem veszi észre, hogy kamu? :D
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem kamu.Szakítani fogok a pasimmal.
# 13 senkit nem érdekel :D
ne hagyd h kutyának nézzenek már ... felnõtt nõ vagy már , és iennel fenyegetõzik ? ki ez?!? akkor is köpd ki vagy ne is hagyd h szádba élvezzen , találsz mást
Harapd le a farkát.
A pasid gyökér, te pedig nagyon buta vagy. :(
köpd rá és hagyd ott ez egy barom
a pasid egy szánalmas kretén. szakításra érett a sztori szerintem.
Próbáld ki, hogy azt mondod: õ lenyelné-e? Ha igen mondd meg neki, hogy lenyeled, ha elõbb õ is megteszi. Ha nem hajlandó mondd meg, hogy Te miért nyelnéd le, ha õ nem képes rá?
Hát egy stílusos k rvaanyázással otthagynám. Most komolyan, te egy idióta vagy, hogy ilyet nem akarsz elveszíteni.
érdemelnél te jobbat is annál hogy így fenyegessenek.
De egy szemét barátod van, már nem azrt...köpd rá, és mond meg neki, hogy "de ha nem akarom lenyelni, akkor nem fogom!" vagy adjál neki, egy olyan italt, vagy bármit, amit nem szeret, és mond neki, 'ha nem iszod meg, akkor elhagylak!' meglássuk, arra vajon mit lép..

Miért élvezi azt a barátom ha a számba élvez el és nem pedig a nunimba?

a barátom mindig mondja hogy szo..jam le, de én inkább jobban élvezném ha a nun..mba menne el! szerintetek ez normális dolog? vagy csak én érzem magamat furán?

Legjobb válasz: Szerintem az elsõ válaszolónak még életében nem volt szexuális kapcsolata. Ez egy baromság hogy a ribiknek szoktak a szájukba élvezni. A kérdésre a válasz pedig az, hogy valaki egyszerûen jobban szereti az orális szexet és izgatóbbnak találja ha a szádba élvez el. De ha zavar akkor szólj neki.

Szerintem az elsõ válaszolónak még életében nem volt szexuális kapcsolata. Ez egy baromság hogy a ribiknek szoktak a szájukba élvezni. A kérdésre a válasz pedig az, hogy valaki egyszerûen jobban szereti az orális szexet és izgatóbbnak találja ha a szádba élvez el. De ha zavar akkor szólj neki.
Ja hoppá, és aki lány ezt undorítónak tartja, ugye a barátjától se várja el, hogy õ orális szexet mûveljen, mert nyugi, legalább annyi hüvelyváladékot nyel, úgyhogy legalább annyira undorító ha már itt tartunk. Remélem így van, és akkor talán valamennyire fair a játék.
Hy nézz meg egy pornófilmet ott szinte mindig a szájába élvez el, vagy az arcára.ezt mi pasik szeretjük, de ezt én se tudom neked megmondani hogy miért.a csajom még nem szólt érte, ezek szerint neki is bejön.de ha zavar beszélj vele, hidd el mindent meg lehet beszélni ;)
na szal is-is, ahogy látom, de azért elbeszélgetnék azokkal, akik ezt undorítónak tartják ... Azok a csúnya ronda fiúk miket akarnak, ejnye. Aztán meg pont nem egy csajszit ismerek, aki nagyon is akarja.
"normális módon" Leírnád mi az a normális mód? na ezért vannak ilyen idióta vélemények, az ész megáll, normális mód ... Figyelj, azt úgy kell, hogy az utolsó cseppig szépen! De megint oda lyukadunk ki, akinek ez undorító, az nem szexeljen sztem, mert micsoda egy undorító dolog.
Persze hülye az elsõ. Nincs semmi gusztustalan abban ha a srác a csajszi szájába élvez, bizony nagyon sokan szeretik ezt, lányok is! Mellesleg ha ezt gusztustalannak tartod, akkor javaslom ne is szexelj, ez nem neked való, inkább társasjátékozzatok!! Ugyan mi lenne gusztustalan az orális szexben, jó hogy nem azzal jön a kedves elsõ, hogy jaj de azzal pisil ... meg tudok halni az ilyen véleményektõl. Egyébként egy haverom csinálta jól, elég kemény sportoló srác, aztán a csajszija legelõször kicsit hezitált, aztán két nagy füles segített rajta, azóta nyeli mint a torkosborz. Jó hát érte rajonganak a csajszik, megteheti simán. Innen a mondás is .... Amúgy meg finom az íze is, szóval nem tudom kinek mi a baja ezzel. Van olyan lány, aki meg egyenesen megõrül azért, hogy lexophassa a barátját ... csak sjanos itt a szexuális kultúra olyan amilyen, és még mindig él az a hülye felfogás, mely szerint ez undorító és megalázó. Mondom én, az ilyen inkább kártyázzon!
Hát nekem is gusztustalan, pedig csináltam már sokfélét az évek alatt, de ezt én sem szeretem. Amúgy az én párom is szereti(né), és nem csak õ volt más kapcsolatom is, õ is szerette volna, de én valahogy erre nem vagyok vevõ. Egyszerûen öklendezek tõle, és így nem valami felemelõ érzés. Ha a párod ezt szereti és megcsinálod neki, ám legyen, ettõl egyikõtök sem beteg, de beszéld meg vele, hogy 1x így csináljátok, másszor pedig úgy ahogy Te szereted!!!!Ettõl nem vagy k.va, hülye az elsõ!!!!
Én sem lennék erre hajlandó.Utána nem tudnák ételt a számba venni.Ha szeret a párod, ezt tudomásul veszi.A kapcsolat nem csak az egyik fél ( és fõleg nem csak a férfi ) igényeirõl szól!Ha jó az összhang köztetek, akkor " normális " módon is élvezhetitek a szexet.
fuuuj de gusztustalan egy kis r... anc vagy!
elso vagyok! akkor is a gyomrom felfordul toled igenytelen kis qurva! tudod kiknek szoktak a szajukba elvezni?aki egy utolso ki r.. anc amilyen te is vagy dragam!:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen midenkinek a válaszokat, nagyon kedvesek vagytok, egyébként, hozzá szoktam már ahhoz, hogy ha ö ad , akkor én is viszonzom, :)
Na, nehogy már egy pasi azért szeressen, mert jól le.pom!!! Egyébként lehet orálisan szexelni anélkül is, hogy a szádba élvezne a pasi, , nem? És ha a pasi nem akar nyalni, akkor ne nyaljon, kényszeríteni senkit nem lehet semmire, csak amihez kedve van valakinek. Attól még lehet egy jót szexelni mert nem nyelem agyba fõbe a g.cit.
15:33 Végre egy klassz csajszi ... gondolom téged csípnek a srácok :-) Ha valaki el tzudná nekem magyarázni mi ebben az undorító, hát .. gratulálnék neki. Sztem tök normális, tök átlag, nincs benne semmi extrém, egyszerûen hozzá tartozik. De némelyik választól azért eldobom magam. Bár a magyarok szexuális kultúráját tök jól tükrözi, ez igaz.
06:59 Figyi drága, TE magad mondasz saját magadnak ellent a pár sorban is: -"normális" -"ez már a kultúra magas foka" -"de ez nem kultúra" Na hallod, veled is elbeszélgetnék ......
Kedves elsõ válaszoló! Szerintem számodra az egyetlen megoldás a cölibátus, vagy nemis tudom... Mindenesetre legszívesebben úgy [email protected]álak hogy leröpül a fejed. Az orális szex nagyon jó dolog, adni is kapni is. A kérdezõnek üzenem hogy csak beszélje meg a barátjával hogy egyszer így csinálják egyszer úgy, mindenkinek jó lesz, az orálért meg jár a viszonzás ;) az elsõ válaszolónak meg kívánom hogy sohasenkinek nelegyen gusztusa kinyalni! te vagy az igénytelen [email protected]!!!
Nekem semmi bajom nincs azzal, ha a pasim a számba megy el. De ha téged zavar szólj neki.
Én úgy gondolom, hogy ez valami tudatalatti uralkodási vágy, vagy pornófilmekbõl vett divat (ott a látványra mennek, és ez nagyon látványos). Simán el tudom képzelni, hogy a nõk számára megalázó lehet, de nyilván van, akinek bejön. A lényeg, hogy van szátok, nyissátok ki és beszéljétek meg, ki mit szeretne és vállal be. Így mûködik egy kapcsolat. Ha úgy akarsz a párod szájába élvezni, hogy nem készíted fel rá, tényleg repülhet egy csúnya tökönrúgás! :) AK
azt úgy bírom amikor szidjátok azt a sportoló gyereket az egyik elõzõ válaszban XD...hogy "húde felakasztanám" meg "húde tökön rugnám" persze persze bla bla, élesben meg ponmt ti lennétek azok akik nyikkani sem mernének, csak pislognátok h mivan, és sz.pnátok ahogy kell...bocs, nem vagyok hímsoviniszta, de a nõknek mindig csak a szájuk nagy, és az a jobbik eset ha sz.pásra használják
úgy tûnik a válaszok alapján, hogy nõ társaim nem szeretik az orális szexet... érdekes, én imádom, bármint megtennék azért, hogy jó legyen a páromnak, köztük azt is, hogy lexopom, de persze viszonzást is várok :) ez egyszerûen beállítottság kérdése, ki mit szeret, barátod pl ezt :) de szerencsére sok minden van lehet válogatni, ha neked ez pont nem jön be.
Érdekes, hogy megoszlanak a vélemények annak függvényében, hogy a [email protected] melyik végén van a válaszoló.
Nem csak azt kell nézni hogy nekem mi lenne jó, hanem azt is hogy a nõnek is jó legyen.
9:32: de az már nem ugyanaz, ugye!
Ha rossz ha a szádba megy, beszéld meg vele, a magyarázat az lehet hogy mielõtt elélvez, akkor élvezi a legjobban, és ha a szádban van élvezetesebb. De nem szabad ezt erõltetni egy nõnek. Én is imádom az orál szexet de mivel a barátnõm nem akarja hogy a szájába menjen így szólok elõtte egy fél perccel és kézzel befejezi.
A sportoló pasit abban a pillanatban leszúrtm volna nagy késsel ha felpofozott volna azért mert nem akarok szopni.!!!!!! egy mocskos [email protected] az olyan.Nem is férfi!! csak egy gyáva alak, aki másként nem tud rávenni egy nõt a szexre csak veréssel.Az ilyen "férfiaknak" az akasztófán kéne lenniûk!!!
Lehet a barátod csak nem akar még gyereket és így kíméli meg magát az idegeskedéstõl. De persze lehet, hogy tényleg csak ezt élvezi, de ezt vele kellene megbeszélni.
Mindenki úgy szexel, ahogy akar.Aki az orálisat tartja normálisnak, az csinálja.De akinek nem jön be, arra se mond, hogy ne szexeljen!A kettõnek nem sok köze van egymáshoz!Ha az orális szex a kultúra magas foka, akkor a melegek ezt magas fokon ûzik!Ma a pronófilmek hatására divat az orális meg az anális szex, de ez nem kultúra. Ha viszont engem egy pasi felpofozna azért, mert nem akarom leszopni, úgy megrúgnám a tökeit, hogy arról koldulna!Egy nõt megütni a legnagyobb bunkóság, még ha híres sportoló is a pasas,
Ja, de csókolózni szeretsz vele? A szájávaaaaal? Hülye vaaagy?? ahol hányni szokott??????
:D sok Válasz Tedszik :D Nagyon jook a csajok és élni is tudnak :D Szóval ez egy oda vissza játék ha Barátod is csinálja neked az orális szexet akkor ...Étred..:P Én szeretem csinálni sõt már alig várom h számba vehessem...-ját :D ahogy neki joo és ahogy élvezi, Nekem is joo és én is nagyon tudom élvezni :p

Egy érdekes kérdés. Gondolkodtam ezen, hogy ilyen lehetséges-e? Szóval ha orálisan kielégítem a pasimat és a számba élvez, utána smárolunk és ő is kielégít orálisan akkor terhes lehetek?

Legjobb válasz: Ha elég spermium kerül a szájába és azt belenyalja a puncidba, akkor lehetséges a teherbe esés. Nagyon kicsi az esélye, de lehetséges.

Ha elég spermium kerül a szájába és azt belenyalja a puncidba, akkor lehetséges a teherbe esés. Nagyon kicsi az esélye, de lehetséges.
Elvileg lehetséges, de minimális az esélye...
ilyen kérdés volt már... És nem :D
Ez lehetetlen :) Illetve.. 1 a millióhoz talán. Ha ki is próbáljátok, nem kell félni :D
csak mondom, h a nyálban emésztõ enzimek is vannak... ha nem is "szívódnak fel", de harcképtelenné válnak a spermiumok. ha így esik jól, akkor csináljátok. Hát ez eléggé érdekes megközelítés... Csak tájékoztatásul közlöm/orvosi egyetemen megesett!!!/ hogy igenis a nyál nem pusztítja el! Egy medikáknak tartott elõadáson éppen a köpetet vizsgálták mikroszkóp alatt. az alany 1 leányzó volt. És mit tesz Isten, a kivetített mikroszkóp képén, néhány egysejtû ostoros volt látható. A csaj ezerrel kirohant... A prof csodálkozva nézett utána, majd megszólalt: Igen ideális körülmények között jó sokáig elélnek! Tehát ne légy biztos benne, hogy NEM lehetsz terhes!!!
csak mondom, h a nyálban emésztõ enzimek is vannak... ha nem is "szívódnak fel", de harcképtelenné válnak a spermiumok. ha így esik jól, akkor csináljátok.
csak közlöm a szemétláda beszólogatókkal, hogy embert csak embert termékenyíthet meg.:) igen, terhes lehetsz, de nagyon kicsi az esélye. és egyébként nem kéne ilyet csinálni, ha nem vagy tisztában ilyenekkel. meg úgy minden fontos dologgal a szexszel/pettinggel kapcsolatban.
embert ember*
marhára érdekes, szerintem te pont így fogantál meg, csak apád anyád seggét nyalta a végén
hát pesze... és a párod is terhes lesz! :)
Kérd meg, hogy ne élvezzen a szádba.
Ennek ellenére is beleélvez? Akkor egy öntelt paraszt az ilyen. Ne élvezzen bele. Én is megvagyok nélküle, soha nem is kértem, és nem is fogom. Vegye ki és lõje a zsepibe.

Ha a barátom azt mondja, hogy lényeg, hogy én elélvezzek, és attól félek, hogyha megujjaz, akkor nem élvezek el, és ez gáz számomra !?

Legjobb válasz: Igen ez gáz. A szex nem verseny. Élvezd akkor is ha MEGUJJAZ, meg akkor is ha nem. Miért lenne gáz? Senkinek nem kell elszámolnod. Ha nem jó az UJJAZÁS, akkor szólj neki, beszéljétek meg!

Igen ez gáz. A szex nem verseny. Élvezd akkor is ha MEGUJJAZ, meg akkor is ha nem. Miért lenne gáz? Senkinek nem kell elszámolnod. Ha nem jó az UJJAZÁS, akkor szólj neki, beszéljétek meg!
az a gáz, hogy így közelítitek meg a témát. Egyrészt nem arról szól az egész, hogy feldugja 2 ujját te meg 2 perc alatt elélvezel.. A másik, egy kapcsolatban nem szabad, hogy gáz legyen valami is, ami a szex-el kapcsolatos..
Édes drága aranybogaram... Meg kéne tanulni írni és aztán játszani ilyet..
abban hogy "MEGUJJAZ" abban mi a helytelen nektek??
A MEGUJJAZ-ban már semmi, pont azért írtam nagy betûvel helyesen, de a kérdésben már javították a moderátorok. Az elõttem szólok sem véletlenül emlegetik a helyesírását a kérdés feltevõnek.
Igen, ha közben valaki a másik oladalról beléd élvez.
Klasszikus.
Jah és farkad is nõni fog.
3-mas ikrek várhatók majd
Hogy lehet már valaki ennyire tudatlan! De a f...szt azt megismeri! Hány éves vagy? Irány az óvoda!
Apszolúte lehetséges ha a barátod elõtte jól Megdugta a nunidat. xDDD
"-Anya! Hol jön ki belõlem majd egyszer a baba? -Kislányom ott, ahol majd a barátod beléd rakja a péniszét. -Jaj anya, és nem rúgja ki a fogamat?"
ha-ha nagyon vicces volt, mindenki jót röhögött a kamukérdéseden..
Ennyi ésszel a kisujjadon kívül ne szopj mást.
Kedves kérdezõ. Nem tudom hány éves vagy, de ha már ilyeneken gondolkodsz, hogy leszopod a párod, akkor legyél már kicsit okosabb is. Nem csesztetni akarlak, de ez szégyen, hogy ilyen alap dolgokat nem tudsz... Gondolkodj egy picit... Ha lenyeled, akkor az hová kerül? :)
Természetesen teherbe eshetsz. Én is így kerültem áldott állapotba mindháromszor. 23/F
könnyebben mint gondolnád
Egy újabb IQ-betyár kérdését láthatjuk
Járd újra az általános iskolát. Köszönöm!
Az élet nagy kérdése.
A héten még nem találkoztam ezzel a kérdéssel! Már azt hittem beteg vagy!

Így el lehet kapni az AIDS-et? Például ha van egy seb számon vagy elharaptam és orálisan kielégítem, de nem élvez a számba?

Légyszi segítsetek, és lehet,hogy ez most hülyén hanhzik, de nem tudom a választ. Ha se én és se a párom nem vagyunk nemi betegek, attól lehetséges, hogy azok leszünk?? Gondolok AIDS-re vagy HÍV - vírusra! Például ha van egy seb számon vagy elharaptam és orálisan kielégítem, de nem élvez a számba?? Illetve fordítva, ha ? elégít ki?? Légyszives értelmes válaszokat adjatok! Köszi, egy lány

Legjobb válasz: ez attól függ, hogy a párod vagy te egymás elõtt éltetek e nemi életet, mert mástól is elkaphattátok korábban, nem csak egymástól... és ez a betegség nem jelentkezik azonnal, lehet, hogy csak 10 év múlva, de az is lehet hogy hordozóvá válik valaki és õ nem betegedik meg, de másoknak átadhatja...természetesen a seben keresztül behatolhat a vírus a véráramba....ezért szokták mondani, hogy még csókkal is terjedhet, bár annak kisebb az esélye...ha biztosra akartok menni, menjetek el mindketten egy vérvételre, de ha elsõk vagytok egymásnak, biztos hogy nem vagytok betegek...

ez attól függ, hogy a párod vagy te egymás elõtt éltetek e nemi életet, mert mástól is elkaphattátok korábban, nem csak egymástól... és ez a betegség nem jelentkezik azonnal, lehet, hogy csak 10 év múlva, de az is lehet hogy hordozóvá válik valaki és õ nem betegedik meg, de másoknak átadhatja...természetesen a seben keresztül behatolhat a vírus a véráramba....ezért szokták mondani, hogy még csókkal is terjedhet, bár annak kisebb az esélye...ha biztosra akartok menni, menjetek el mindketten egy vérvételre, de ha elsõk vagytok egymásnak, biztos hogy nem vagytok betegek...
Ha ennyire aggódós típus vagy, akkor elmehettek a pároddal egy teljeskörû kivizsgálásra és ott minden bizonnyal, megnyugtató választ fogsz kapni. Egyébként sok betegséget el lehet kapni akár nyilvános wc-n, tehát sajnos, az ember sehol sincs biztonságban. Rendszeres és alapos tisztálkodással, évenkénti orvoslátogatással azonban meg lehet elõzni a bajt.
Akkor szerintem nyugodj meg, nem lesz semmi baj. Igaz, hogy az aids nem játék, de azért nem kell túlaggódni sem. Ne aggódj, minden jót :)
A kérdező hozzászólása: Nem tudunk róla, hogy beteg lenne, és rendes ember, figyel magára és mostmrá rám is! :-) Ismerem elõzõ barátnõit, azok is rendesek voltak és odafigyeltek magukra!! Semmi rosszról nem tudok, pedig sokat mesél elõzõ kapcsolatairól amitnek örülök!! Köszi a válaszokat, nagyon sokat segítettél!!! :-)
Jaj de hülyék vagytok. Ha egyikõtök sem beteg, akkor nem kaphatod el, ha nyílt sebed van akkor se. És fordítva se. A szervezetednek, vérednek, nedveidnek, bárminek (jelen esetben pl. vérnek és sebnek a szádon) van annyi védekezõ és ellenálló képessége, hogy azt a kevés kórokozót, amit bármilyen (nem csak szexuális) érintkezéskor, vagy akár a levegõbõl összeszedsz, semlegesíti és nem engedi be a véráramba.
Ha õ most nem hiv pozitív és ezentúl csak egymással létesítetek kapcsolatot, akkor majdnem 100%, hogy egyikõtök sem lesz soha aids beteg. De szerintem ne aggódj. Kérdezd meg a partneredet, hogy eddig milyen emberekkel volt, valószínûleg vigyázott és akkor nem kell aggódni semmiért.
Ha seb van a szádban vagy környékén és a partnered aids-es akkor úgy is elkaphatod, ha nem élvez a szádba. Elõváladék stb. révén. Persze nem törvényszerû, hogy így elkapd, de van rá esély. Esetedben gondolom a partnered nem hiv pozitív. Tehát valószínûleg semmi gond nem lesz. Ha az lenne se lenne 100%, hogy elkapod így.
A kérdező hozzászólása: Nekem õ az elsõ, én Neki nem, õ már élt nemi életet! Ezek szerint akárhogy vigyázunk mindig megvan az eséje, hogy esetleg beteg leszek, vagy õ?? Amúgy köszi a válaszokat, sokat segítettek, de én ilyen parázós típus vagyok.
haolyannal szeretkezel, akinek semmiféle nemi betegsége nincs, nem kaphatsz el semmit -.-"
A kérdező hozzászólása: Szóval ha egyikünk sem beteg, akkor nincs mitõl félnem?? Ez az utolsó kérdésem! És bocsi ha hülye kérdéseket teszek fel!
Én a helyedbén jobban aggódnék a gyakori nemi betegségek miatt, mint a HIV miatt. Csak akkor kaphatod el ha a párod beteg. Ha így lenne 2 féle képpen kaphatnád el nagy eséllyel. 1. Vért kapsz tõle 2. Közösüléskor ondóváladékból. A HIV nagyon érzékeny vírus. Nagy mennyiségû kósokozóra van szükség, hogy elkapd. Elõváladéktól még mindig elég csekély az esélye. Minden testváladékban jelen van a vírus (pl nyálban is) csak kis mennyiségben így nem fertõz. Ezen kívül levegõn is elpusztul. Annyira nem kell tõle félni, de jó az elõvigyázatosság. Ha ilyen félõs vagy menjetek el egy HIV tesztre, ártani nem árt!
Ha véradásra jelentkeztek, akkor ingyen van egy ilyen HIV teszt is, mert kötelezõ a szûrés.
nem baj, hogy nem élvez a szádba... elõváladék mindig van.. és ha az van, akkor jön vele a HIV is... most lehet azon gondolkodni hogy bent volt a számba HIV, és nincs seb a számban... de vannak olyan sebek, amiket nem is érzel... a szád szélén is lehet bármi... a vírusok nano nagyságú "kis ***k"
Legközelebb olvass már vissza mielõtt írsz valami hülyeséget.

Lányok! Ti szex közben orális is kielégítitek a párotokat? És orális szex közben nem öklendeztek? Jó szeretnék lenni, a saját ízemtôl öklendezek, és ha a pasi a számba élvez akkor is. Mit tegyek h legyôzzem ezeket?

Legjobb válasz: Ha orálisan csináljuk,akkor a párom mindig a számba megy el,és én le is nyelem. Eleinte nekem is fura volt,de megszoktam,és most már szeretem is. Adj idõt magadnak.

Ha orálisan csináljuk, akkor a párom mindig a számba megy el, és én le is nyelem. Eleinte nekem is fura volt, de megszoktam, és most már szeretem is. Adj idõt magadnak.
Igen, legtöbbször mindig. Nem öklendezem, csak addig kapom be, amíg azt érzem, hogy még nem kellemetlen. Én le is nyelem. A legelsõ orális kielégítésemnél is a számba mentek el, de nem éreztem úgy, hogy undorodnom kellene tõle és le is nyeltem.
Éljenek a nõk akik lenyelik!!! :-*
Elsõ kettõ - igazi nõ.
bizony van hogy szájba élvezésig tart az orális szex, csak a pasi haggya magát.
talán próbáld ki :) ha kell segítség írj :D
Ittál már napon megsavanyodott, folyóssá vált tejszínhabot?
Hát valakinek bejön másoknak meg nem :P
gusztustalan.
Olya, mintha parfümöt spriccelnél a szádba.
A lányok rá tudnak kattani, még ha korábban elutasítóak is voltak ez ügyben. Valószínüleg a nemi szerv látványa és az orális tevékenység elkezdése együttes hatására a nõi tudat alól elõtörõ hatalom érzés (anya most megbüntet, most az egyszer én irányítok) együttesen okozhatják. Rendkívül hamar rákapnak továbbá a lenyelésre, mert egyszerûbb, tisztább, és mert kapcsolatba kerülés esetén vele (huvelyi, ha a védekezés tablettás) vagy orális, elégedettségérzetet (nyugtató hatás) okoz. Ezért tünhet jobbnak a tablettás védekezés, mert van kontaktusa a nyalkahártyának (ott lent) a férfi szaporító koktéllal, míg gumi esetén nem. A gumis védekezés esetén ezért javallott a lány részére az orálissal történõ lenyeléssel kombinált befejezés annak fiziológia okai miatt.
Próbáld ki és megtudod! Ilyen egyszerû! Az ilyenért minek kell kérdést feltenni??
A 14-esnek igaza van, tényleg nyugtató hatású! :D
Megtanítalak rá, ha érdekel ;)
Egy adag meleg valami, ami ha megérkezik hirtelen nem is tudod, hogy mit csinálj vele.
Én csak arra tudok válaszolni, hogy adni milyen érzés egy szép nagy adagot a csaj szájába. :D
Exemnek nem mindig volt hozzá kedve, viszont csinálni isteni! :D
Hány privit kaptál? :D
Én mindig is azt hittem, hogy nincs olyan lány, aki élvezi. De az elsõ lány az életemben kifejezetten kérte...:O Csak lestem...
Mert valakinek nem lehet gusztustalan? Infantilis vagy?
Miért nem kérdezed meg a barátod?
Köszönjük az elõttem szóló értelmes válaszát. Miért lenne gusztustalan. Mire vagy kíváncsi kérdezõ?
Dehogy gusztustalan, jó az.
#18: nyelési reflex. Tudja mi a tennivaló, amikor megérkezik a nedü. :-)
de
De.
Igen lehetsz!! Sõt a gyomrodon át és a seggeden szülöd meg.
De igen. Egy kutyámajom fog születni!
simán. nem ismered a klasszikus viccet? 2 sperma beszélget: - ott vagyunk már? - még nem. - és most ott vagyunk már? - még mindig nem. - de most már ott vagyunk ugye? - hülye vagy? még csak most hagytuk el a mandulát!
ha te élvezel az õ szájába akkor is te leszel terhes
Ha már a szádba jut, az végzetes.
így is babázni fog :DD
Ezeknél a kérdéseknél mindig elsírom magam, hová jutott a világ. Mert a kérdezõ vagy annyira fiatal, hogy még babáznia kéne, nem ilyeneken gondolkodnia, vagy pedig annyira buta, hogy még az általános iskolában sem figyelt oda. És ezek közül egyik sem vet túl jó fényt társadalmunkra. :*(
szerintem meg csak egyunatkozó fake emberke...
12 éves korában szerintem már éppen itt az ideje hátha akkor késõbb nem kérdez ekkora hülyeséget
A kérdező hozzászólása: Mármint a pornóért.
A kérdező hozzászólása: Azt ne tõlem kérdezd, miért néz pornót.... De az annyától tanulta, de hogy õszinte legyek, én nem vagyok értük oda.
Mekkora agyhalott ri...cokból álló, retek család lehet a tiétek:) Puszi a hasadra:)
és 12 éves kiscsaj miért is néz pornót?
A kérdező hozzászólása: A kedves kérdezõ 12 éves, aki a 17 éves nõvére oldalán tette fel a kérdést, miután megnézett egy pornófilmet.....xDD
hány éves a kérdezõ?
Ha alaposan megrágod és úgy nyeled le, akkor nem valószínû, hogy áldott állapotba kerülsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!