Találatok a következő kifejezésre: Ha a a számba élvez, (36 db)

Ha orál után a számba élvez, utána nem csókol meg?

Legjobb válasz: ha bunkó, akkor nem

ha bunkó, akkor nem
a saját testnedve, belõle jön, sajnálom
egy bunkó paraszt közöld vele hogyha ennyire undorodik a saját "nedvétõl" akkor te is kiakadhatnál az orál miatt
Ízlés dolga. Van aki igen, van aki viszolyog tõle, mert tudja, hogy ha le is nyelted belõle maradhatott a szádban és nem akarja a saját szájában tudni. Az autofelláció élményére hajaz.
mi csak puszit adunk egymás szájára, de nem nyelvezünk.. (mindkét esetben ha õ csinálja, vagy ha én) ez viszont kell, mert ettõl érzed, hogy nem egy k**va voltál aki bekapta, hanem a barátnõje, aki örömet okozott neki.
Szopáááááás D:D:D:D hahahaha
nyeld le
Hagyd ott ennyi!
A számba tartanám, majd ha jönne 10 perc múlva megcsókolni, akkor átköpném neki.
utólsónak van igaza:DD te meg hugyozz a szájába miközben nyal és nyelje le a gyökere dobd ki a fenébe, érzelmileg zsarol és ez csak rosszabb lesz, találsz jobbat és tényleg dobd ki!!!!
Senki sem veszi észre, hogy kamu? :D
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem kamu.Szakítani fogok a pasimmal.
# 13 senkit nem érdekel :D
ne hagyd h kutyának nézzenek már ... felnõtt nõ vagy már , és iennel fenyegetõzik ? ki ez?!? akkor is köpd ki vagy ne is hagyd h szádba élvezzen , találsz mást
Harapd le a farkát.
A pasid gyökér, te pedig nagyon buta vagy. :(
köpd rá és hagyd ott ez egy barom
a pasid egy szánalmas kretén. szakításra érett a sztori szerintem.
Próbáld ki, hogy azt mondod: õ lenyelné-e? Ha igen mondd meg neki, hogy lenyeled, ha elõbb õ is megteszi. Ha nem hajlandó mondd meg, hogy Te miért nyelnéd le, ha õ nem képes rá?
Hát egy stílusos k rvaanyázással otthagynám. Most komolyan, te egy idióta vagy, hogy ilyet nem akarsz elveszíteni.
érdemelnél te jobbat is annál hogy így fenyegessenek.
De egy szemét barátod van, már nem azrt...köpd rá, és mond meg neki, hogy "de ha nem akarom lenyelni, akkor nem fogom!" vagy adjál neki, egy olyan italt, vagy bármit, amit nem szeret, és mond neki, 'ha nem iszod meg, akkor elhagylak!' meglássuk, arra vajon mit lép..
Nem fogsz... Ne nyeld túl mélyre.
A "ki akarjuk próbálni, hogy a számban élvez el" az egy olyan kérdés megfogalmazás, ami már mutatja a kérdezõ erõlködését, frusztrációját. Ezt nem tervezni kell, nem elõkészülni rá és vergõdni rajta, hogy hogy is legyen, ez akkor jó, ha spontán jön és élvezik. Ha görcsölsz rajta, ahogy a kérdésed megfogalmazásából is kitûnik, akkor tuti nem lesz egy jó élmény. Amúgy ez a szájba élvezõs figura elég megszokott ma már, nem értem mások mit nem szeretnek benne.
"Volt vkinek ilyen élménye? :D" Nem, még soha senkinek sem élveztek a szájába :@
Én is szeretem az ízét és állagát. Semmi kifogásom az ellen, hogy a számba spricceljen a partnerem. Ezt a férfiak nagyon szeretik, én meg szeretek örömet okozni.
Én speciel imádom:) a nap bármely szakában:)
A 4. hozzászóló remekül leírta.
Szerintem ez agyban dõl el. Vannak lányok akik már a gondolattól öklendeznek, hogy a szájukba mennek el, arról már nem is beszélve, hogy lenyeljék. Nekem soha nem volt vele gondom. Mondjuk ha elõtte sörözni volt a párom akkor keserû, de még akkor sincsen gond. Szóval ha már most viszolyogsz a gondolattól, akkor nem biztos, hogy be fog jönni neked.
Ha nem megy a torkodra, nem fogsz öklendezni. Az ízétõl meg állagától meg szintén nem feltétlenül kell hogy öklendezzen az ember lánya. 21L
A reakciókat elég nehéz megjósolni. Ha csak az ízre vagy kíváncsi, akkor elõször próbáld ki azt, hogy kivered neki és lenyalod a kezedrõl. Ha ezt kihagynád, akkor próbálkozhattok egybõl a szájbaspriccel mondjuk a fürdõszobában, ott lehet egy komolyabb balesetet is kezelni, ha félremenne vagy visszajönne valami.
A kérdező hozzászólása: öklendezõs élményre gondoltam:D
Kérd meg, hogy ne élvezzen a szádba.
Ennek ellenére is beleélvez? Akkor egy öntelt paraszt az ilyen. Ne élvezzen bele. Én is megvagyok nélküle, soha nem is kértem, és nem is fogom. Vegye ki és lõje a zsepibe.

Egy érdekes kérdés. Gondolkodtam ezen, hogy ilyen lehetséges-e? Szóval ha orálisan kielégítem a pasimat és a számba élvez, utána smárolunk és ő is kielégít orálisan akkor terhes lehetek?

Legjobb válasz: Ha elég spermium kerül a szájába és azt belenyalja a puncidba, akkor lehetséges a teherbe esés. Nagyon kicsi az esélye, de lehetséges.

Ha elég spermium kerül a szájába és azt belenyalja a puncidba, akkor lehetséges a teherbe esés. Nagyon kicsi az esélye, de lehetséges.
Elvileg lehetséges, de minimális az esélye...
ilyen kérdés volt már... És nem :D
Ez lehetetlen :) Illetve.. 1 a millióhoz talán. Ha ki is próbáljátok, nem kell félni :D
csak mondom, h a nyálban emésztõ enzimek is vannak... ha nem is "szívódnak fel", de harcképtelenné válnak a spermiumok. ha így esik jól, akkor csináljátok. Hát ez eléggé érdekes megközelítés... Csak tájékoztatásul közlöm/orvosi egyetemen megesett!!!/ hogy igenis a nyál nem pusztítja el! Egy medikáknak tartott elõadáson éppen a köpetet vizsgálták mikroszkóp alatt. az alany 1 leányzó volt. És mit tesz Isten, a kivetített mikroszkóp képén, néhány egysejtû ostoros volt látható. A csaj ezerrel kirohant... A prof csodálkozva nézett utána, majd megszólalt: Igen ideális körülmények között jó sokáig elélnek! Tehát ne légy biztos benne, hogy NEM lehetsz terhes!!!
csak mondom, h a nyálban emésztõ enzimek is vannak... ha nem is "szívódnak fel", de harcképtelenné válnak a spermiumok. ha így esik jól, akkor csináljátok.
csak közlöm a szemétláda beszólogatókkal, hogy embert csak embert termékenyíthet meg.:) igen, terhes lehetsz, de nagyon kicsi az esélye. és egyébként nem kéne ilyet csinálni, ha nem vagy tisztában ilyenekkel. meg úgy minden fontos dologgal a szexszel/pettinggel kapcsolatban.
embert ember*
marhára érdekes, szerintem te pont így fogantál meg, csak apád anyád seggét nyalta a végén
hát pesze... és a párod is terhes lesz! :)

Miért élvezi azt a barátom ha a számba élvez el és nem pedig a nunimba?

a barátom mindig mondja hogy szo..jam le, de én inkább jobban élvezném ha a nun..mba menne el! szerintetek ez normális dolog? vagy csak én érzem magamat furán?

Legjobb válasz: Szerintem az elsõ válaszolónak még életében nem volt szexuális kapcsolata. Ez egy baromság hogy a ribiknek szoktak a szájukba élvezni. A kérdésre a válasz pedig az, hogy valaki egyszerûen jobban szereti az orális szexet és izgatóbbnak találja ha a szádba élvez el. De ha zavar akkor szólj neki.

Szerintem az elsõ válaszolónak még életében nem volt szexuális kapcsolata. Ez egy baromság hogy a ribiknek szoktak a szájukba élvezni. A kérdésre a válasz pedig az, hogy valaki egyszerûen jobban szereti az orális szexet és izgatóbbnak találja ha a szádba élvez el. De ha zavar akkor szólj neki.
Ja hoppá, és aki lány ezt undorítónak tartja, ugye a barátjától se várja el, hogy õ orális szexet mûveljen, mert nyugi, legalább annyi hüvelyváladékot nyel, úgyhogy legalább annyira undorító ha már itt tartunk. Remélem így van, és akkor talán valamennyire fair a játék.
Hy nézz meg egy pornófilmet ott szinte mindig a szájába élvez el, vagy az arcára.ezt mi pasik szeretjük, de ezt én se tudom neked megmondani hogy miért.a csajom még nem szólt érte, ezek szerint neki is bejön.de ha zavar beszélj vele, hidd el mindent meg lehet beszélni ;)
na szal is-is, ahogy látom, de azért elbeszélgetnék azokkal, akik ezt undorítónak tartják ... Azok a csúnya ronda fiúk miket akarnak, ejnye. Aztán meg pont nem egy csajszit ismerek, aki nagyon is akarja.
"normális módon" Leírnád mi az a normális mód? na ezért vannak ilyen idióta vélemények, az ész megáll, normális mód ... Figyelj, azt úgy kell, hogy az utolsó cseppig szépen! De megint oda lyukadunk ki, akinek ez undorító, az nem szexeljen sztem, mert micsoda egy undorító dolog.
Persze hülye az elsõ. Nincs semmi gusztustalan abban ha a srác a csajszi szájába élvez, bizony nagyon sokan szeretik ezt, lányok is! Mellesleg ha ezt gusztustalannak tartod, akkor javaslom ne is szexelj, ez nem neked való, inkább társasjátékozzatok!! Ugyan mi lenne gusztustalan az orális szexben, jó hogy nem azzal jön a kedves elsõ, hogy jaj de azzal pisil ... meg tudok halni az ilyen véleményektõl. Egyébként egy haverom csinálta jól, elég kemény sportoló srác, aztán a csajszija legelõször kicsit hezitált, aztán két nagy füles segített rajta, azóta nyeli mint a torkosborz. Jó hát érte rajonganak a csajszik, megteheti simán. Innen a mondás is .... Amúgy meg finom az íze is, szóval nem tudom kinek mi a baja ezzel. Van olyan lány, aki meg egyenesen megõrül azért, hogy lexophassa a barátját ... csak sjanos itt a szexuális kultúra olyan amilyen, és még mindig él az a hülye felfogás, mely szerint ez undorító és megalázó. Mondom én, az ilyen inkább kártyázzon!
Hát nekem is gusztustalan, pedig csináltam már sokfélét az évek alatt, de ezt én sem szeretem. Amúgy az én párom is szereti(né), és nem csak õ volt más kapcsolatom is, õ is szerette volna, de én valahogy erre nem vagyok vevõ. Egyszerûen öklendezek tõle, és így nem valami felemelõ érzés. Ha a párod ezt szereti és megcsinálod neki, ám legyen, ettõl egyikõtök sem beteg, de beszéld meg vele, hogy 1x így csináljátok, másszor pedig úgy ahogy Te szereted!!!!Ettõl nem vagy k.va, hülye az elsõ!!!!
Én sem lennék erre hajlandó.Utána nem tudnák ételt a számba venni.Ha szeret a párod, ezt tudomásul veszi.A kapcsolat nem csak az egyik fél ( és fõleg nem csak a férfi ) igényeirõl szól!Ha jó az összhang köztetek, akkor " normális " módon is élvezhetitek a szexet.
fuuuj de gusztustalan egy kis r... anc vagy!
elso vagyok! akkor is a gyomrom felfordul toled igenytelen kis qurva! tudod kiknek szoktak a szajukba elvezni?aki egy utolso ki r.. anc amilyen te is vagy dragam!:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen midenkinek a válaszokat, nagyon kedvesek vagytok, egyébként, hozzá szoktam már ahhoz, hogy ha ö ad , akkor én is viszonzom, :)
Na, nehogy már egy pasi azért szeressen, mert jól le.pom!!! Egyébként lehet orálisan szexelni anélkül is, hogy a szádba élvezne a pasi, , nem? És ha a pasi nem akar nyalni, akkor ne nyaljon, kényszeríteni senkit nem lehet semmire, csak amihez kedve van valakinek. Attól még lehet egy jót szexelni mert nem nyelem agyba fõbe a g.cit.
15:33 Végre egy klassz csajszi ... gondolom téged csípnek a srácok :-) Ha valaki el tzudná nekem magyarázni mi ebben az undorító, hát .. gratulálnék neki. Sztem tök normális, tök átlag, nincs benne semmi extrém, egyszerûen hozzá tartozik. De némelyik választól azért eldobom magam. Bár a magyarok szexuális kultúráját tök jól tükrözi, ez igaz.
06:59 Figyi drága, TE magad mondasz saját magadnak ellent a pár sorban is: -"normális" -"ez már a kultúra magas foka" -"de ez nem kultúra" Na hallod, veled is elbeszélgetnék ......
Kedves elsõ válaszoló! Szerintem számodra az egyetlen megoldás a cölibátus, vagy nemis tudom... Mindenesetre legszívesebben úgy [email protected]álak hogy leröpül a fejed. Az orális szex nagyon jó dolog, adni is kapni is. A kérdezõnek üzenem hogy csak beszélje meg a barátjával hogy egyszer így csinálják egyszer úgy, mindenkinek jó lesz, az orálért meg jár a viszonzás ;) az elsõ válaszolónak meg kívánom hogy sohasenkinek nelegyen gusztusa kinyalni! te vagy az igénytelen [email protected]!!!
Nekem semmi bajom nincs azzal, ha a pasim a számba megy el. De ha téged zavar szólj neki.
Én úgy gondolom, hogy ez valami tudatalatti uralkodási vágy, vagy pornófilmekbõl vett divat (ott a látványra mennek, és ez nagyon látványos). Simán el tudom képzelni, hogy a nõk számára megalázó lehet, de nyilván van, akinek bejön. A lényeg, hogy van szátok, nyissátok ki és beszéljétek meg, ki mit szeretne és vállal be. Így mûködik egy kapcsolat. Ha úgy akarsz a párod szájába élvezni, hogy nem készíted fel rá, tényleg repülhet egy csúnya tökönrúgás! :) AK
azt úgy bírom amikor szidjátok azt a sportoló gyereket az egyik elõzõ válaszban XD...hogy "húde felakasztanám" meg "húde tökön rugnám" persze persze bla bla, élesben meg ponmt ti lennétek azok akik nyikkani sem mernének, csak pislognátok h mivan, és sz.pnátok ahogy kell...bocs, nem vagyok hímsoviniszta, de a nõknek mindig csak a szájuk nagy, és az a jobbik eset ha sz.pásra használják
úgy tûnik a válaszok alapján, hogy nõ társaim nem szeretik az orális szexet... érdekes, én imádom, bármint megtennék azért, hogy jó legyen a páromnak, köztük azt is, hogy lexopom, de persze viszonzást is várok :) ez egyszerûen beállítottság kérdése, ki mit szeret, barátod pl ezt :) de szerencsére sok minden van lehet válogatni, ha neked ez pont nem jön be.
Érdekes, hogy megoszlanak a vélemények annak függvényében, hogy a [email protected] melyik végén van a válaszoló.
Nem csak azt kell nézni hogy nekem mi lenne jó, hanem azt is hogy a nõnek is jó legyen.
9:32: de az már nem ugyanaz, ugye!
Ha rossz ha a szádba megy, beszéld meg vele, a magyarázat az lehet hogy mielõtt elélvez, akkor élvezi a legjobban, és ha a szádban van élvezetesebb. De nem szabad ezt erõltetni egy nõnek. Én is imádom az orál szexet de mivel a barátnõm nem akarja hogy a szájába menjen így szólok elõtte egy fél perccel és kézzel befejezi.
A sportoló pasit abban a pillanatban leszúrtm volna nagy késsel ha felpofozott volna azért mert nem akarok szopni.!!!!!! egy mocskos [email protected] az olyan.Nem is férfi!! csak egy gyáva alak, aki másként nem tud rávenni egy nõt a szexre csak veréssel.Az ilyen "férfiaknak" az akasztófán kéne lenniûk!!!
Lehet a barátod csak nem akar még gyereket és így kíméli meg magát az idegeskedéstõl. De persze lehet, hogy tényleg csak ezt élvezi, de ezt vele kellene megbeszélni.
Mindenki úgy szexel, ahogy akar.Aki az orálisat tartja normálisnak, az csinálja.De akinek nem jön be, arra se mond, hogy ne szexeljen!A kettõnek nem sok köze van egymáshoz!Ha az orális szex a kultúra magas foka, akkor a melegek ezt magas fokon ûzik!Ma a pronófilmek hatására divat az orális meg az anális szex, de ez nem kultúra. Ha viszont engem egy pasi felpofozna azért, mert nem akarom leszopni, úgy megrúgnám a tökeit, hogy arról koldulna!Egy nõt megütni a legnagyobb bunkóság, még ha híres sportoló is a pasas,
Ja, de csókolózni szeretsz vele? A szájávaaaaal? Hülye vaaagy?? ahol hányni szokott??????
:D sok Válasz Tedszik :D Nagyon jook a csajok és élni is tudnak :D Szóval ez egy oda vissza játék ha Barátod is csinálja neked az orális szexet akkor ...Étred..:P Én szeretem csinálni sõt már alig várom h számba vehessem...-ját :D ahogy neki joo és ahogy élvezi, Nekem is joo és én is nagyon tudom élvezni :p

Ha a barátom azt mondja, hogy lényeg, hogy én elélvezzek, és attól félek, hogyha megujjaz, akkor nem élvezek el, és ez gáz számomra !?

Legjobb válasz: Igen ez gáz. A szex nem verseny. Élvezd akkor is ha MEGUJJAZ, meg akkor is ha nem. Miért lenne gáz? Senkinek nem kell elszámolnod. Ha nem jó az UJJAZÁS, akkor szólj neki, beszéljétek meg!

Igen ez gáz. A szex nem verseny. Élvezd akkor is ha MEGUJJAZ, meg akkor is ha nem. Miért lenne gáz? Senkinek nem kell elszámolnod. Ha nem jó az UJJAZÁS, akkor szólj neki, beszéljétek meg!
az a gáz, hogy így közelítitek meg a témát. Egyrészt nem arról szól az egész, hogy feldugja 2 ujját te meg 2 perc alatt elélvezel.. A másik, egy kapcsolatban nem szabad, hogy gáz legyen valami is, ami a szex-el kapcsolatos..
Édes drága aranybogaram... Meg kéne tanulni írni és aztán játszani ilyet..
abban hogy "MEGUJJAZ" abban mi a helytelen nektek??
A MEGUJJAZ-ban már semmi, pont azért írtam nagy betûvel helyesen, de a kérdésben már javították a moderátorok. Az elõttem szólok sem véletlenül emlegetik a helyesírását a kérdés feltevõnek.
Igen, ha közben valaki a másik oladalról beléd élvez.
Klasszikus.
Jah és farkad is nõni fog.
3-mas ikrek várhatók majd
Hogy lehet már valaki ennyire tudatlan! De a f...szt azt megismeri! Hány éves vagy? Irány az óvoda!
Apszolúte lehetséges ha a barátod elõtte jól Megdugta a nunidat. xDDD
"-Anya! Hol jön ki belõlem majd egyszer a baba? -Kislányom ott, ahol majd a barátod beléd rakja a péniszét. -Jaj anya, és nem rúgja ki a fogamat?"
ha-ha nagyon vicces volt, mindenki jót röhögött a kamukérdéseden..
Ennyi ésszel a kisujjadon kívül ne szopj mást.
Kedves kérdezõ. Nem tudom hány éves vagy, de ha már ilyeneken gondolkodsz, hogy leszopod a párod, akkor legyél már kicsit okosabb is. Nem csesztetni akarlak, de ez szégyen, hogy ilyen alap dolgokat nem tudsz... Gondolkodj egy picit... Ha lenyeled, akkor az hová kerül? :)
Természetesen teherbe eshetsz. Én is így kerültem áldott állapotba mindháromszor. 23/F
könnyebben mint gondolnád
Egy újabb IQ-betyár kérdését láthatjuk
Járd újra az általános iskolát. Köszönöm!
Az élet nagy kérdése.
A héten még nem találkoztam ezzel a kérdéssel! Már azt hittem beteg vagy!

Ha számba élveznek, lenyelem de "gondolom" maradnak még életképes spermiumok a számban. Meddig életképesek?

Legjobb válasz: Ha maradnak is miért fontos ez,ugy sem fognak sokáig élni ?? Ha annyira zavar ez a tudat igyál egy pohár vizet rá :D

Ha maradnak is miért fontos ez, ugy sem fognak sokáig élni ?? Ha annyira zavar ez a tudat igyál egy pohár vizet rá :D
nem fogsz megtermékenyülni tõle:D nem a petefészkedbe megy, hanem a gyomrodba, majd megemészted:D
A nyál valószínûleg befolyásolhatja, de nem hiszem, hogy errõl lenne valami hivatalos irat, mivel nem a száj a sperma rendeltetésszerû helye, és mert nincs értelme beszélni róla. Miért olyan fontos ez neked?
Kb amíg beérnek a gyomorsavba. De már nagy eséllyel a nyál is kezdi bontani az ondófolyadékban lévõ cukrot, anélkül pedig nagyon gyorsan éhen halnak. De a gyomorsav, és a rengeteg enzim pillanatok alatt végez velük.
Ma már ez a második ilyen kérdés. Magyarázd már el légyszi nekem, hogy miért olyan fontos, hogy meddig életképesek, ha egyszer a szádban köt ki az egész adag! Továbbá ha marad is valamennyi a szádban belõlük, akkor sem tudod magadat kinyalni, vagy hogyan juthatnának el utána a puncidhoz?...
Állítólag a nyálban 1-2 napig még életben maradhatnak.
Ondó a szájba, lenyelés, csók, a férfi ezután nyal, aztán gumiban közösül, hogy a nyomokban elõforduló spermiumok mélyre jussanak. Én szoktam ilyenre vigyázni, és valahol megszakítom a láncot inkább. 28F
Ha valóban emiatt parázol, amit az utolsó írt, akkor egyszerûen öblítsd ki a szádat szopás után, mielõtt megengeded a barátodnak, hogy megcsókoljon, és ezzel minden remekül megoldódott, nem? :P
A kérdező hozzászólása: Már késõ XD :O....

Így el lehet kapni az AIDS-et? Például ha van egy seb számon vagy elharaptam és orálisan kielégítem, de nem élvez a számba?

Légyszi segítsetek, és lehet,hogy ez most hülyén hanhzik, de nem tudom a választ. Ha se én és se a párom nem vagyunk nemi betegek, attól lehetséges, hogy azok leszünk?? Gondolok AIDS-re vagy HÍV - vírusra! Például ha van egy seb számon vagy elharaptam és orálisan kielégítem, de nem élvez a számba?? Illetve fordítva, ha ? elégít ki?? Légyszives értelmes válaszokat adjatok! Köszi, egy lány

Legjobb válasz: ez attól függ, hogy a párod vagy te egymás elõtt éltetek e nemi életet, mert mástól is elkaphattátok korábban, nem csak egymástól... és ez a betegség nem jelentkezik azonnal, lehet, hogy csak 10 év múlva, de az is lehet hogy hordozóvá válik valaki és õ nem betegedik meg, de másoknak átadhatja...természetesen a seben keresztül behatolhat a vírus a véráramba....ezért szokták mondani, hogy még csókkal is terjedhet, bár annak kisebb az esélye...ha biztosra akartok menni, menjetek el mindketten egy vérvételre, de ha elsõk vagytok egymásnak, biztos hogy nem vagytok betegek...

ez attól függ, hogy a párod vagy te egymás elõtt éltetek e nemi életet, mert mástól is elkaphattátok korábban, nem csak egymástól... és ez a betegség nem jelentkezik azonnal, lehet, hogy csak 10 év múlva, de az is lehet hogy hordozóvá válik valaki és õ nem betegedik meg, de másoknak átadhatja...természetesen a seben keresztül behatolhat a vírus a véráramba....ezért szokták mondani, hogy még csókkal is terjedhet, bár annak kisebb az esélye...ha biztosra akartok menni, menjetek el mindketten egy vérvételre, de ha elsõk vagytok egymásnak, biztos hogy nem vagytok betegek...
Ha ennyire aggódós típus vagy, akkor elmehettek a pároddal egy teljeskörû kivizsgálásra és ott minden bizonnyal, megnyugtató választ fogsz kapni. Egyébként sok betegséget el lehet kapni akár nyilvános wc-n, tehát sajnos, az ember sehol sincs biztonságban. Rendszeres és alapos tisztálkodással, évenkénti orvoslátogatással azonban meg lehet elõzni a bajt.
Akkor szerintem nyugodj meg, nem lesz semmi baj. Igaz, hogy az aids nem játék, de azért nem kell túlaggódni sem. Ne aggódj, minden jót :)
A kérdező hozzászólása: Nem tudunk róla, hogy beteg lenne, és rendes ember, figyel magára és mostmrá rám is! :-) Ismerem elõzõ barátnõit, azok is rendesek voltak és odafigyeltek magukra!! Semmi rosszról nem tudok, pedig sokat mesél elõzõ kapcsolatairól amitnek örülök!! Köszi a válaszokat, nagyon sokat segítettél!!! :-)
Jaj de hülyék vagytok. Ha egyikõtök sem beteg, akkor nem kaphatod el, ha nyílt sebed van akkor se. És fordítva se. A szervezetednek, vérednek, nedveidnek, bárminek (jelen esetben pl. vérnek és sebnek a szádon) van annyi védekezõ és ellenálló képessége, hogy azt a kevés kórokozót, amit bármilyen (nem csak szexuális) érintkezéskor, vagy akár a levegõbõl összeszedsz, semlegesíti és nem engedi be a véráramba.
Ha õ most nem hiv pozitív és ezentúl csak egymással létesítetek kapcsolatot, akkor majdnem 100%, hogy egyikõtök sem lesz soha aids beteg. De szerintem ne aggódj. Kérdezd meg a partneredet, hogy eddig milyen emberekkel volt, valószínûleg vigyázott és akkor nem kell aggódni semmiért.
Ha seb van a szádban vagy környékén és a partnered aids-es akkor úgy is elkaphatod, ha nem élvez a szádba. Elõváladék stb. révén. Persze nem törvényszerû, hogy így elkapd, de van rá esély. Esetedben gondolom a partnered nem hiv pozitív. Tehát valószínûleg semmi gond nem lesz. Ha az lenne se lenne 100%, hogy elkapod így.
A kérdező hozzászólása: Nekem õ az elsõ, én Neki nem, õ már élt nemi életet! Ezek szerint akárhogy vigyázunk mindig megvan az eséje, hogy esetleg beteg leszek, vagy õ?? Amúgy köszi a válaszokat, sokat segítettek, de én ilyen parázós típus vagyok.
haolyannal szeretkezel, akinek semmiféle nemi betegsége nincs, nem kaphatsz el semmit -.-"
A kérdező hozzászólása: Szóval ha egyikünk sem beteg, akkor nincs mitõl félnem?? Ez az utolsó kérdésem! És bocsi ha hülye kérdéseket teszek fel!
Én a helyedbén jobban aggódnék a gyakori nemi betegségek miatt, mint a HIV miatt. Csak akkor kaphatod el ha a párod beteg. Ha így lenne 2 féle képpen kaphatnád el nagy eséllyel. 1. Vért kapsz tõle 2. Közösüléskor ondóváladékból. A HIV nagyon érzékeny vírus. Nagy mennyiségû kósokozóra van szükség, hogy elkapd. Elõváladéktól még mindig elég csekély az esélye. Minden testváladékban jelen van a vírus (pl nyálban is) csak kis mennyiségben így nem fertõz. Ezen kívül levegõn is elpusztul. Annyira nem kell tõle félni, de jó az elõvigyázatosság. Ha ilyen félõs vagy menjetek el egy HIV tesztre, ártani nem árt!
Ha véradásra jelentkeztek, akkor ingyen van egy ilyen HIV teszt is, mert kötelezõ a szûrés.
nem baj, hogy nem élvez a szádba... elõváladék mindig van.. és ha az van, akkor jön vele a HIV is... most lehet azon gondolkodni hogy bent volt a számba HIV, és nincs seb a számban... de vannak olyan sebek, amiket nem is érzel... a szád szélén is lehet bármi... a vírusok nano nagyságú "kis ***k"
Legközelebb olvass már vissza mielõtt írsz valami hülyeséget.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!