Találatok a következő kifejezésre: Ha a a piros (634 db)

Mekkora büntetésre számíthatok, ha áthajtottam a piros lámpánál?

3,5T teherautóval mentem 50-el és a gyalogos átkelőhely előtt 1-2 méterrel sárgára váltott a lámpa. Egyből fékeztem, de nem tudott volna megállni, ezért a gázra léptem és pont a piroson mentem át. Vagy satut kellett volna nyomnom úgy hogy nem látom, hogy mi van a kocsi mögött? Ha meg normálisan fékezek akkor valahol a kereszteződés közepén álltam volna meg. Az kamera valószínűleg felvette az egészet.

Legjobb válasz: google keresõ: piroson áthajtás büntetés 2013 és 4 hibapont is jár.

google keresõ: piroson áthajtás büntetés 2013 és 4 hibapont is jár.
Én személyautóval mentem át piroson még decemberben: 50.000.- Ft volt.
A kérdező hozzászólása: Közmunkával le lehet dolgozni?
Szerintem szabályosan jártál el, hisz már nem tudtál volna biztonságosan megállni így inkább tovább mentél. Ez a Kreszben is benne van. Egyébként kamerás keresztezõdésben már én is mentem át piroson. Egy kamion volt elõttem és semmit nem láttam tõle, valószínûleg már õ is sárgán ment át. Büntetést azóta sem kaptam.
hun volt, sima térfigyelõ nem játszik, csak spéci kamera
A kérdező hozzászólása: mármint ilyen piros por
Nekem nem jön be a link :(
A kérdező hozzászólása: http://www.kepfeltoltes.hu/101217/uiuz_www.kepfeltoltes.hu_...
Írd ki újból a kérdést, mert már eltûnt a fõoldalról. (a választ nem tudom)

Veszprémben az Almádi úti kereszteződésben a körgyűrűnél a lámpákra felszerelt kamerák illetve az új kamera felveszi ha átmegyek a piroson és meg is büntet?

Legjobb válasz: Elvileg az csak baleset figyelõ kamerák. De lehet, hogy van köztük fényképezõs is. Én még nem láttam "video contoll"-os táblákat ott. Azért én nem mennék át a helyedben a piroson.

Elvileg az csak baleset figyelõ kamerák. De lehet, hogy van köztük fényképezõs is. Én még nem láttam "video contoll"-os táblákat ott. Azért én nem mennék át a helyedben a piroson.
A kérdező hozzászólása: Én sem merek átmenni csak tudod hajnali 4:05-kor kicsit unalmas ott állni...Van 3 kamera a közlekedési lámpa oszlopán az balesetes kamera tudom de felszereltek 1 új kamerát nem feltûnõ helyre a Veszprémi oldalon lévõ nagy táblának az oszlopára a bicaj úthoz közelebbi oldalán.Csak azért izgat mert kb pár hete rakták fel és az mit csinálhat vajon...


Mi a baja az autó erősítőnek ha világít a piros és a zöld led?

Protection és a power led. éppen kötöttem be és a Vastag + ot csavaroztam be mikor szikrázott és átváltott pirosra és világit mindkét led. A biztosíték az aksinál is jó és az er?sít?ben is. Mit csinálhatok vele?

Legjobb válasz: A piros a protection? Lehet hogy nem bekapcsolt állapotban kellett volna bekötnöd ezért letiltott mikor szikrázott. Törölni kell a védelem lámpajelzést és ujra ind. Vagy pedig nem szabályosan vannak a mélynyomók installálva és azt érzi túláramnak.

A piros a protection? Lehet hogy nem bekapcsolt állapotban kellett volna bekötnöd ezért letiltott mikor szikrázott. Törölni kell a védelem lámpajelzést és ujra ind. Vagy pedig nem szabályosan vannak a mélynyomók installálva és azt érzi túláramnak.
Szia! Ha csak a test, táp és vezérlés van rajta, hangszórók nélkül, akkor világít a piros? Lehet lemerült aksi, zárlat az erõsítõben, elbillent végfok, zárlatos táp fet (utóbbi nem valószínû)
A kérdező hozzászólása: nem merült le az akku és a biztositéknak sincs baja csak világit mind két led ennyi semmit nem csinál
A kérdező hozzászólása: A panel alján fel volt égve egy szál , áthidaltam és procekt vissza kapcsolt müxik az erösitö :)

Mennnyi pénzbírssággal jár ha áthajtottam a piros lámpán és (lehet hogy) lefotóztak?

el?re is nagyon szépen köszönöm!

Legjobb válasz: ha jól rémlik 120e Ft

ha jól rémlik 120e Ft
A kérdező hozzászólása: köszi szépen! többieknek tapasztalat? úgy aggódom :( nagyon sárga volt és félek h piros lett!
én ugy tudom 30ezer
Objektív felelõsség (tehát az üzembentartó kap csekket), ha sárgán mentél át de még meg tudtál volna állni, akkor 50e Ft, ha piros volt a lámpa mikor a fotó készült, akkor 100e Ft a bírság összege.
Sárgán: 50000Ft Piroson:100000Ft
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Remélem nem fotóztak le! Máskor jobban figyelek :(
na parázz, ha kijön a csekk meg a papír, visszamész és megmondod hogy nem tudtál volna biztonságosan megállni ezért mentél át a sárgán. Ha le is fotóztok azon nem látszik a fölötted lévõ lámpa. Ha meg trafipax volt akkor meg tuti nem azt figyelték hogy átmész-e a sárgán.
A kérdező hozzászólása: Nem küldtek semmilyen levelet, szerintem már nem is fognak, azért köszi mindenkinek!

Kamerázzák budapesten, ha átmegyek a piroson?

Hol? :-) Mekkora büntetésre számithatok?

Legjobb válasz: Remelem jo nagyra:)

Remelem jo nagyra:)
Én nem tapasztaltam. Olvastam errõl hónapokkal ezelõtt egy cikket, de sajnos már nem tudom megtalálni. Ha jól emlékszem, abban csak az volt, hogy tervezik, majd elõbb-utóbb lehet ilyen.
Sok helyen igen! 50.000.- csekk jár érte! Ne siess ennyire, mert nagyon balesetveszélyes!!!
Vannak helyek ahol igen, de nem mindenhol, nekem benne van a gps-ben és elõtte jelzi ezeket a helyeket .Hogy valóban van e benne ilyen kamera azt nem tudom , de láthatóan gyanúsan sok kütyü és kamera van kirakva bizonyos keresztezõdésekbe.

Mit csináljak, ha a szemem piros és egy kicsit eres?

A szemcseppek nekem nem hatottak,csak viszketést váltottak ki. 19/L

Legjobb válasz: pihentesd:)

pihentesd:)
nekem bevállt az uborka és a hideg kanál. azt mondják, csak puffadásra, karikákra jó, de én kipróbáltam, és lám-lám.

Ha a kapus pirosat kap olyankor mi van? Kapus nélkül folytatják vagy hozhatnak be újat?

Legjobb válasz: lejön egy játékos, mondjuk egy csatár aztán beáll egy másik kapus.

lejön egy játékos, mondjuk egy csatár aztán beáll egy másik kapus.
A kapus lemegy, és egy játékos (jellemzõen támadó, de bárki) helyett behoznak egy kapust. De az is lehet, hogy egy mezõnyjátékos áll be kapusnak. A legfontosabb az, hogy kapus nélkül nincs meccs.
Ha van cserére lehetõség, akkor egy mezõnyjátékos helyett behozzák a cserekapust, ha nincs, akkor az egyik mezõnyjátékos lesz a kapus.
"Amikor mezõnyjátékos áll be..." Na igen :D Nagyon tetszett amikor egy Manchester United meccsen O'Shea állt be kapusnak, ajánlom, youtube-on nézd meg, vmi ilyesmit Írj be: O'Shea as a goalkeeper. :D

Szerbiai vagyok s Svédországba szeretnék utazni ha megcsináltatom a piros utlevelet akk kell vízum svédbe vagy sem?

Legjobb válasz: 2009. december 19. óta szerb állampolgároknak nem szükséges vízum az Európai Unió területére lépéshez (legfeljebb 90 napos tartózkodásig).

2009. december 19. óta szerb állampolgároknak nem szükséges vízum az Európai Unió területére lépéshez (legfeljebb 90 napos tartózkodásig).
A kérdező hozzászólása: Köx. Szóval akk nem kell vízum...

Milyen betegségre utal, ha a makkon piros pöttyök vannak, viszket, és átlátszó váladék van rajta?

Srácok, a férjemnek ilyen van "ott". Ugye nem csalt meg?

Legjobb válasz: Nem pattanás? Pedig jellemzõ, amit felsoroltál.

Nem pattanás? Pedig jellemzõ, amit felsoroltál.
chlamydia? nem biztos h jól írtam de asszem ennek ilyenek a tünetei
A kérdező hozzászólása: Tutira nem pattanás, mert nem "türemkedik ki" a bõrbõl. Csak simán piros foltos.
ez biztos a váladékos pirosfoltot okozó virus :D
Gombás fertõzés, elmúlik ha rendszeresen mosod, naponta 2x., de minden coitus után.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!