Találatok a következő kifejezésre: Ha a a nadrágjába (264 db)

Milyen nadrágba jártok dolgozni? 6 hetes vagyok, kicsit fel van puffadva a hasam. Fáj, ha nyomja a nadrág, ki szoktam gombolni, de nem igazán jó megoldás.

Ül? munkát végzek, "csinosan" kell járnom dolgozni, de nem tudom mit vegyek fel. Ti miben jártok dolgozni? Vagy nektek nem nyomja a nadrág a hasatokat?

Legjobb válasz: Miért nem gombolod ki, és a gombot a lyukkal fogasd össze egy fekete hajgumival. Gondolom fekete nadrágot kell hordanod, ha nem ,akkor az akármilyen színhez illõ gumit. Ugyanezt csináltam. Nem kell egybõl kismamaruhák után szaladgálni, én végigcsináltam a terhességet egy fekete melós, élevasalt nadrággal, meg 3 bandázzsal (terhes öv), és ennyi. A többi cuccom mai napig rám jön, csak a pocak alá kell letolni a nadrágot, még akkor is ha csípõ, és nem kellett tízezreket kismama-cuccokra kivágnom. Jó tudom, hogy ez is alkatfüggõ, de amíg tudod hordani a normál cuccaidat, tök felesleges kismama-dolgokra költeni, hidd el, a saját szülésznõm is ezt mondta meglepõen!

Miért nem gombolod ki, és a gombot a lyukkal fogasd össze egy fekete hajgumival. Gondolom fekete nadrágot kell hordanod, ha nem , akkor az akármilyen színhez illõ gumit. Ugyanezt csináltam. Nem kell egybõl kismamaruhák után szaladgálni, én végigcsináltam a terhességet egy fekete melós, élevasalt nadrággal, meg 3 bandázzsal (terhes öv), és ennyi. A többi cuccom mai napig rám jön, csak a pocak alá kell letolni a nadrágot, még akkor is ha csípõ, és nem kellett tízezreket kismama-cuccokra kivágnom. Jó tudom, hogy ez is alkatfüggõ, de amíg tudod hordani a normál cuccaidat, tök felesleges kismama-dolgokra költeni, hidd el, a saját szülésznõm is ezt mondta meglepõen!
gumit = gumis* magaddal = magadról* Bocs a sok elírásért. :) :)
nacit = nacid*
Köszi. Amúgy ha ennyire kényelmetlen a nacit, érdemes már most befektetni egy kismama nadrágba. Van az a fajta, aminek a két oldalában gumit, sztreccses toldás van. Nekem is ilyen volt, késõbb ezt hordtam bandázzsal együtt, mert a pocakra nem tudtam felhúzni, mindig lecsúszott és hogy ne látsszon ki a pocakom alja/bõröm stb. Amúgy elég idegesítõ munkatársaid vannak. Utálom az ilyen kíváncsi fáncsikat. :( Nem tudom, hogy bírod õket idegekkel. Valahogy szereld le õket magaddal valami beszólással, ami nem túl durva, de azért vegyék a lapot, hogy szálljanak le rólad.
olyan ruhát vegyél föl, ami kényelmes. ha nem kényelmes egyik sajátod sem, akkor vegyél pamutbéléses nadrágot, vagy szoknyát. nekem 6-10 hetes kromig nagyobb volt a hasam, mint most, annyira föl voltam puffadva. most még a saját farmerjaim is rám jönnek, amik nem csípõk! :) 13hetes km
Én a 20. hétig dolgoztam, ezt az idõszakot saját korábbi ruháimban csináltam végig. Azokat a nadrágokat ami szorított, szûk kényelmetlen volt mindig félre tettem. Lehet szerencsém volt de volt két olyan nadrágom amiben nem elõl hanem oldalt volt a cipzár. Ezeknek nem volt hagyományos derék részük illetve még gomb sem rajtuk, emlékeim szerint még 20. hét után is feljöttek. Néhány kifejezett kismama darabon kívül szerintem nem érdemes többet venni. Én a felsõket is úgy válogattam, hogy késõbb is gond nélkül hordható darabok legyenek. A nyárra való tekintettel érdemes lenne szétnézni a nyári ruhák között is. Ott is lehet találni olyan darabokat amik nem szorítják a derekadat, de késõbb is hordhatók majd.
6 hetesen a bandázs még elég, bár szerintem nagyon kényelmetlen. Én a szoknyát találtam a legjobbnak, magas derekú, pamutbetétes kismamaszoknyát vettem, aminek a pamutrésze gumival behúzható amíg nincs nagy pocid. Tunika fazonú felsõvel, blúzzal nagyon csinos.Én nagy pocisan szûk felsõvel is hordom. Tuti csini.
Lemaradt, hogy 38+3 vagyok ma. :)
én 8 hetes vagyok, van egy fekete nacim, bõ volt, anyukám már bevette, de még mindig bõ. És az a jó benne, hogy magasan van a korca, szóval a hasamat egyáltalán nem bántja.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! A gumis módszert már használom, de lejebb is nyom. Nem túl szûk a nadrágom, de mégis fáj benne a hasam. Próbálok hosszabb felsõket felvenni, hogy ne látszódjon ki, hogy nincs felhúzva rendesen a zipzáram, de azt meg bámulják a kollégák, hogy mi nyomja ki kicsit a nadrágom. Állandóan bámulnak és szóvá tesznek szinte mindent. Na mindegy, egy kicsit panaszkodtam, mert nyûgös is vagyok, mert rosszul is vagyok. Könnyû szülést kívánok neked!
dejó, ilyen kell. :D miez? xD
Nem tudom a nevét, de barátom a papír írószer boltban vett már ilyen cuccot:D
A kérdező hozzászólása: nekem pontosan a neve kellene, mert külföldön vok és szükségem van rá!!

Fiuegy fehér nadrág alá milyen alsót vegyen ha átlátszik a nadrág?

fehér

Legjobb válasz: fehér alsógatyát bugyit..

fehér alsógatyát bugyit..
Tangát...
egy fiú ne vegyem átlátszós nadrágot, csak ha csajjal van együtt az ágyban, de ott meg úgy is hamar lekerül..:D
Fehér férfi tangát. Fõleg ha szûkebb fazonú a nadrág. Így nem fog látszani.

Mire jó a bandázs? Nem felesleges ez, ha a kismama nadrágokban amúgy is van pótrész varrva?

Én arra gondoltam,hogy a rendes nadrág és a megszokott fels?k alja közti helyet kell kitöltenie, hiszen ahoyg a pocak n? úgy egyre kevésbé fednek ezek a ruhadarabok. De közben látható,hogy a kismama nadrágokba eleve "be van ez varrva",tehát látszólag egy teljesen felesleges "ruhadarabról" van szó.

Legjobb válasz: Én nem vagyok kismama, még nem is voltam, mégis minden õsszel egészen tavaszig hordok "derékmelegítõt" Jobb érzés, ha lehajolok nem lóg ki a derekam. Mióta olt egy csúnya felfázásom azóta hamarabb van iylen bajom. Rendesen érzem, hogy fázik a vesém, derekam. Vettem jó színeseket, így divatos (sötét nadrág felsõ és kívülre rakom a piros...stb derékmelegítõt) ha meg nem akarom h látszódjon alulra teszem:) Úgyh ha babát várok majd tuti használom, most is van mi. 4 db-om

Én nem vagyok kismama, még nem is voltam, mégis minden õsszel egészen tavaszig hordok "derékmelegítõt" Jobb érzés, ha lehajolok nem lóg ki a derekam. Mióta olt egy csúnya felfázásom azóta hamarabb van iylen bajom. Rendesen érzem, hogy fázik a vesém, derekam. Vettem jó színeseket, így divatos (sötét nadrág felsõ és kívülre rakom a piros...stb derékmelegítõt) ha meg nem akarom h látszódjon alulra teszem:) Úgyh ha babát várok majd tuti használom, most is van mi. 4 db-om
A kismamanadrághoz tényleg nem kell, de ha a normál nadrághoz használod, amibõl már kilógna a hasad, vagy nem tudod a legfelsõ gombot begombolni, ott jó szolgálatot tesz. Én pl. szülés után is sokáig hordtam, derékmelegítõnek is jó, amikor még a le nem adott túlsúly miatt túl rövidnek tûnt minden pólóm.
én néha még kismamanadrág ALÁ is felveszem, mert ad egy plusz réteget, egy plusz tartást, én szeretem :)
Én is kismama nadrágot használtam, és a bandázst is szeretem. Ahogy nõtt a pocak, rövidebbek lettek a felsõk, vagy esetleg az eleve rövidebb derekú felsõk még rövidebbek lettek. A kismama nadrág pótrésze csúnyán kilátszódott, a bandázzsal azonban szép egységet alkotott a nadrág+rövid derekú felsõ, sokkal csinosabb volt az egész!
Én vettem több színben bandázsokat, és így is töredéke volt egy kismama nadrág árának. Mai napig hordom a kedvenc nadrágjaimmal, rövid felsõimmel. Mondjuk nekem csak a pocim nõtt, nem híztam máshova. 33h km
Én otthon hordtam sokat melegítõnadrághoz, mert annak le kellett hajtanom a derekát, mert nyomta volna pocakomat.
miért ne lenne jó????neked nem jó, másnak jó!! én pl. nem szélesedtem ki csípõben és nekem jók voltak a nadrágjaim és amikor már nem tudtam bekapcsolni a felsõ gombot akkor felvettem a bandázst és kész.... nem mindenki szélesedik ki csípõben hogy ne tudná hordani az addigi nadrágjait... a kismamanadrágokhoz nem kell igen. nekem télen jó volt vesemelegítõnek is. mikor hideg volt felvettem a nadrágot+bandázs és rá a pulóver vagy póló és kényelmesen éreztem magam! 2 kisfiú anyuja
A kérdező hozzászólása: Azért nem értem, mert a rendes nadrágok már akkor sem jók rám ha nem gombolom be mondjuk a felsõ gombot. Csípõben sem jók, és ha meg nagyon kiengedem akkor leesik. Tehát, ha már ígyis úgyis vennem kell, akor inkább kismama nadrágot veszek. Kvázi a bandázs nem jó semmire.
Mikor még jó ugyan a rendes nadrágod, de már a gombot nem tudot begombolni, akkor használhatod, nem a terhesnacikhoz. És nagyon jó, nekem volt és sokat használtam az elején. Szülés után is használtam, jó volt mert mikor szopizott a babám, nem fázott a derekam sosem.
Neke nem volt, sokkal egyszerûbb venni cicanadrágot, vastagabb harisnyát hosszú felsõket, tunikát, még nõiesebb is. 1 terhesnadrágm volt, amit vettem és 1 amit a hugom alakított át, de nem igazán szerettm õket. Mind akét gyreknél kb félidõig a normál cuccaimat hordtam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Ha szorít a nadrágom, árthattam a babának?

Van egy gatyám,szorítja a hasam középen egy kicsit.

Legjobb válasz: Nem tudhatom, hogy csipõgatyát hordasz-e vagy sem, de tuti nem lett semmi baja. Hordj ezentúl kényelmes nadrágot, az a tuti!

Nem tudhatom, hogy csipõgatyát hordasz-e vagy sem, de tuti nem lett semmi baja. Hordj ezentúl kényelmes nadrágot, az a tuti!
Nem ártottál semmit ne izgulj! De ezután öltözz kényelmesen, meglátod jobb lesz a közérzeted is.

Szerintetek gáz ha hosszabb a nadrág?

Legjobb válasz: Mivan? Csak én nem értem? Mondjuk, ha elkülönítenéd mondatokra, érthetõbb lenne.

Mivan? Csak én nem értem? Mondjuk, ha elkülönítenéd mondatokra, érthetõbb lenne.
Milyen fajta BK cipõbe? Mennyire "bõ" a nadrág? Ha viszonylag testhez álló, és betûrve "ráomlik", rétegzõdik a cipõd felett, az okés, de ha összevissza lobog rajtad, az gáz.

Mit árthat ha szorit a nadrág?

28 hetes vagyok,és felvettem egy régebbi gatyómat,igy mentem el otthonról,egész nap szenvedtem benne. Ugye nem lehet baj? (Inkább csipönadrág)

Legjobb válasz: Szia, szerintem nem lesz baj, de gondolom kigomboltad és lecipzáraztad. Én most vagyok 15 hetes, de nem viselek el magamon semmi szorosat. Vigyázz magatokra.

Szia, szerintem nem lesz baj, de gondolom kigomboltad és lecipzáraztad. Én most vagyok 15 hetes, de nem viselek el magamon semmi szorosat. Vigyázz magatokra.
Hú még rád megy a régi gatyó?Baj csak nem lesz, de azért nem egészséges pláne több órán keresztül, mivel romolhat a vérkeringés.

Mi valószinübb? Ha úgy lesz terhes a csaj, hogy gumival csináljuk, vagy ha ráélvezek a nadrágjára, de van még alatta fehérnemü is?

Vagy mindkettõ kizárt?Lehet hülye kérdés,de érdekel . :D

Legjobb válasz: Mindkettõ gyakorlatilag 0, de a gumi mégis kiszakadhat.

Mindkettõ gyakorlatilag 0, de a gumi mégis kiszakadhat.
Mind2 0 de a igen, a gumi néha kiszakadhat :D szóval a 2. verziónál a kissebb :D
A gumi csak akkor szakadhat ki, ha a) lejárt b) eleve lyukas c) vadállatok vagytok, a lány nem annyira nedves, félredugod, stb d) rosszul helyezitek fel (pl. marad benne levegõ) e) nem jó a mérete (túl nagy vagy túl szûk rád) Más esetben nem fog kiszakadni, ha jó minõségû, márkás óvszert használtok.

Ha benyúlok a nadrágjába akkor mit lehet csinálni?

Ha mondjuk iskolában...xD belenyúlok egy srác nadrágjába,mit lehet csinálni ienkor?? Mien mozdulatokat és hasonlókat javasoltok? És még azt kérdezném, hogy ien esetben az alsónadrágba is vagy csak a rendes nadrágba? :D:P

Legjobb válasz: Mondhatod neki hogy , "Csak ekkora?" vagy "Nem találom!" de akár le is húzhatod a gatyáját és lepippanthatod. :)

Mondhatod neki hogy , "Csak ekkora?" vagy "Nem találom!" de akár le is húzhatod a gatyáját és lepippanthatod. :)
R*banckodáshoz senki se elég fiatal:) 14éves lány, csak nem hidrogénezett szõke vagy?
már a r*banckodáshoz is segítségre szorultok? el van ez a világ b*szva.....
Asszed nagy vki vagy mert azzal kezded: iskolában... Mi lenne ha inkább odafigyelnél órán? különben meg a suliban a fiúk fütyije bebüdösödik, de csak kapd be/fogdosd ha annyira menõzni akarsz...... L/22
Hát igen...épp, hogy értelmes válaszokat kaptál amiket nem ártana megfontolni. Buta tyúk
Kiskunhalasi vagy? UI:RIBANC
Márpedig igencsak fiatal vagy az ilyesmihez. Nem szégyenled magad? Inkább a tanuláson járna az eszed! Igen elkelne a helyesírás gyakorlása például. Én 19 voltam mikor elõször együtt voltam a párommal, döbbenet hogy egy 14 éves lánynak akinek a tojáshéj még ott figyel a fenekén, azon jár az esze, hogy hogy matasson egy alsógatyában! Szánalmas vagy kislány!
De legalább ne az iskolába csinálj ilyeneket, rajta kapnak kirúgnak a suliból. Ha pasizni akarsz talizzatok délután és akkor. Ha benyulsz, megfogod a szerszámát vagy finoman markolászod a golyóit.
hát nyulj az alsójába és elõször kezd el neki simogatni és ha felált neki akkor kezd el huzkodni egyre gyorsabban
mondjuk iskolában... Jól nyomod tovább tanulni már nem is kell.
ha ennyire okos meg nagy lány vagy, vagy legalább tudnál valamit, vagy ne kürtölnéd világgá, h fogalmad sincs az egészrõl... még várj ezzel pár évet...
Szerintem nem érdemes neki válaszolni , mert butus még , hogy felfogja a dolgokat. Amúgy meg valószínû csak így tudja magára felhívni a fiúk figyelmét , mert az eszével biztos, hogy nem. Az ilyen lányokból lesznek az egyéjszakások , akiket minden fiú csak ki fog használni, de senkinek nem fog kelleni. Nekem legalábbis tuti nem kellene egy ilyen gondolkodású lány. Bocs , mert nem lány vagy , hanem r*banc.
iskolában széép...a nyolcadikosok körében már az a menõ, aki be mer nyúlni zolika gatyájába matekon vagy mi? még a k*rválkodás se megy egyedül? mindjárt lepontozás lesz a kedves kérdezõtõl. tehát: benyúlsz az alsógatyájába, megfogod péniszét ( tudod az van a fiú lába között, bár lehet így jobban megérted: f*sz), ha meg már nagyobb lett (felállt), akkor elkezded húzogatni rajta a bõrt, elõször lassabban, aztán gyorsíts. de lehet kicsapás lesz a kis móka vége ;)
A kérdező hozzászólása: Hát igen a rinbanckodást nem lehet elég korán kezdeni Köszíí az értelmes válaszokat!:]
"Ha benyúlok a nadrágjába akkor mit lehet csinálni?" Hát.. ha kiveszed a kezed, pl órákig szagolgathatod a f.sszagú kezed :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!