Találatok a következő kifejezésre: Ha a a mák és (117 db)

Az normális ha piros a makkja és kicsit érzékeny is a haveromnak?

Azt mondja mindig így volt...Szoktuk együtt verni és akkor láttam.

Legjobb válasz: Meleg állatok....

Meleg állatok....

A makkom és a körülötte lévő rész eléggé piros, és ha felhúzom akkor eléggé fáj, és ragad. Gyulladás lehet?

Legjobb válasz: Ragad mert nem mostad meg tisztára a szmegmától.Ez termelõdik a makkor pereme alatt.Ettõl gyulladt is Neogranormonnal kenegesd. 1-2na és rendbe jön .

Ragad mert nem mostad meg tisztára a szmegmától.Ez termelõdik a makkor pereme alatt.Ettõl gyulladt is Neogranormonnal kenegesd. 1-2na és rendbe jön .
A kérdező hozzászólása: oké köszi a gyors választ, rossmannban lehet kapni?, vagy csak gyógyszertárban?
Hát ez a válasz nagyon nem volt így kerek. Elõször is rendkívül fontos, hogy a gyulladt részt jól megtisztítsd és fertõtlenítsd. A legjobb ha kamillás vízzel naponta többször átmosod, majd Betadinos kenõcsöt raksz oda. A Neogranormon esetén nagyon nem vagyok biztos, hogy használ az ugyanis hámosító kenõcs. Alapvetõen jó sérülésekre, de tudtommal nem fertõtlenít és ha így van nem akadályozza meg a vissza fertõzést, ami a te esetedben nagyon lényeges lenne. E nélkül nem kezdõdik el a gyógyulás. Késõbb pedig ott is mindig mosd meg rendesen.

Mitől viszket a makkom és ha felhúzom fehér váladék van alatta?

Legjobb válasz: mert nem mosod. És gombát is elkaphattál, vagy más fertõzést (akár anem mosástól is.)

mert nem mosod. És gombát is elkaphattál, vagy más fertõzést (akár anem mosástól is.)
Tisztálkodási probléma miatt. A fehér váladékot szmegmának hívják, naponta ki kell mosni, mert gyulladást, viszketést okozhat. Íme egy kis összefoglaló: http://hu.wikipedia.org/wiki/Fityma
A kérdező hozzászólása: mindennap megmosom
visszahúzod, kimosod? akkor fertõzés.menj dokihoz, tudni kéne mit szedtél össze
A kérdező hozzászólása: igen
No, mit szedtél össze, mit mondott a doki?
Felhívnálak téged telefonon.
A kérdező hozzászólása: :D
Választanék kotont abból a hátizsákból és megkurnám a pónit és dórának feldugnám az ütõt.
Valószínûleg elgondolkodnék azon, hogy a túróba fogok választani, ha agyonvertek.

Ha óvszert húzok nagyon vörös lesz a makkom és az alatt egy pár centivel. Ez gond? Szűz srác!

Legjobb válasz: zsolti...:|| mondtam hogy ne ird ide ki..xd szegény öcsém muteréktól lopja a gumit és a plüssjátékait dugja..:/// sajnos ezigy van.. de basszus zsolti..:'( most leégettél fél világ elõtt..ezért még kapsz ha meglátlak itthon..:@@ xd faszfeej!!!!

zsolti...:|| mondtam hogy ne ird ide ki..xd szegény öcsém muteréktól lopja a gumit és a plüssjátékait dugja..:/// sajnos ezigy van.. de basszus zsolti..:'( most leégettél fél világ elõtt..ezért még kapsz ha meglátlak itthon..:@@ xd faszfeej!!!!
Ha nem viszket és ég tõle, akkor szerintem nem gond.
A kérdező hozzászólása: aa nem ég és nem viszket.
akkor ne huzzál
Ha szüz vagy és nincs lány akkor minek a gumi?
próbálj ki más márkát, más méretet esetleg... de ha nem fáj meg semmi, akkor szerintem nincs baj.

Az miért van szerintetek, ha önkielégítek és sikossághoz folyékony szappant használok akkor miért bírom tovább mint, ha csak csak simán benyálaznám a makkom és úgy adnék neki?

Lényeges id?beni különbség van csak azért kérdezem. Jó lenne simán is elérni a szappanos id?t! :S

Legjobb válasz: Szerintem a szappanban nincsen semmi csodaszer. :) Viszont a síkosító hatása köztudott-így csökken a súrlódás és ezzel együtt az ingerles is. Így nehezebben mész el. Ennyi.

Szerintem a szappanban nincsen semmi csodaszer. :) Viszont a síkosító hatása köztudott-így csökken a súrlódás és ezzel együtt az ingerles is. Így nehezebben mész el. Ennyi.
nõvel próbáltad már? :o az lenne a harmadik dimenzió
A kérdező hozzászólása: Köszi csak érdekelt! :)
Nem csípi a szappan a kukid?Oo
A kérdező hozzászólása: Ööö.. nem sima baba szappanra gondolok ami szárítja a bõrt. Sima folyékony szappan. Nekem egyáltalán nem.
Ezt hívják gombás fertõzésnek... Menj dokihoz vele. És a barátnõd is...
Hát igen, ez gomba.
A kérdező hozzászólása: még ovszerel is, de hát nem nyújt kellõ védelmet ?
Nem vagy allergiás a latexre? Gomba ellen véd az óvszer, de pl. gumi nélkül orálozásnál is el lehet kapni dolgokat. Lehet, hogy csak kidörzsölõdött, de csatlakozva az elõttem szólókhoz, mivel nem páros szerv, nézesd meg dokival.
A kérdező hozzászólása: gumi nélkül nem csináltuk és orál se volt
Nem mondok semmit, mert nem vagyok orvos. Õt keresd fel!

Nagyon érzékeny a makkom, és sajnos ha a bnőm már megfogja a szerszámom fél perc se kell és bekövetkezik a magvetés. Hogyan tudom késleltetni/érzéketleníteni?

Legjobb válasz: Tudod milyen Opra meztelenül? Képzeld el. Hatásos. De ha ez nem mûködik, nézd a TV-t. Tuti lesz!;)

Tudod milyen Opra meztelenül? Képzeld el. Hatásos. De ha ez nem mûködik, nézd a TV-t. Tuti lesz!;)
Vannak a neten erre a témára praktikák, szerintem keress rá. És beszélj a barátnõddel, hogy ezt akkor ketten gyakoroljátok.
Nagyon izgulsz. Legytek a barátnõddel finomabbak, lassabbak, iktassatok be szüneteket, ami alatt nem csináltok semmit maszturbálj sokat, és gyakorold hogyan tudnád késleltetni a magömlésedet
Mit vársz a fitymától?
Addig, ameddig körül nem metélteted magadat.
Jó neked elsõ! Nem mindenkinek ilyen. Van olyan állapot amikor a fityma túl hosszú és merev állapotban is teljesen takarja a makkot. Elég kellemetlen. Nem élvezed a szexet, nem tudsz gumit használni mert lecsúszik. Csak ennyi a hátránya. Nem elég indok a körülmetélésre? Én csak tudom mert nekem is ilyen volt. Amíg körül nem metélték.
Én is csak ezt tudom javasolni. Hosszú a fitymád ettõl van ez.
Látatlanban nem tudunk segíteni. Menj mutasd meg egy urológusnak, amúgy sem árt néha a szûrõvizsgálat. A körülmetélést én sem ajánlom ha nem muszáj de a fitymafékhosszabbításnak nincs hátránya és lehet hogy megoldja problémát. Még azért hozzátenném, hogy lankadt ernyedt állapotban mindenkinek visszamegy a fityma a makkra, hiszen nincs megkeményedve a makk pereme ami visszatartaná.
A kérdező hozzászólása: Rengeteg embernek úgy van, hogy felhuzza a bõrt akár állva, akár lankadva, akkor a makk végéig megy vissza a fityma és nem tovább. De azt is megtudják hogy visszarakják a makkra, csak a fityma laza és igy tudják váltzotatni. Én meg nem tom azt csin. hogy a makkom aljáig menjen és igy a makkom teljesen kilátszódjon
Szia! Nem egészen tiszta a probléma: hátramegy mereven csak elõrecsúszik ha elengeded? vagy mereven hátra se tudod húzni? Mert ha hátra tudod húzni és nem túl nehéz ezt tenned, akkor teljesen normális. Valószínûleg még erre is rá fogják mondani a helyi vágáspártiak, hogy azonnal de rögvest távolíttasd el a fitymádat, lehetõleg teljesen – de erre egyáltalán semmi szükség nincs ebben az esetben. Ha meg a másik helyzet áll fenn, akkor is van esély javítani rajta, bár errõl meg fognak próbálni lebeszélni.
Nézesd meg a fitymaféket. Lehet hogy rövid. 20 perc alatt átvágják összevarják bekötözik, 2 hét pihenõ minden jóból aztán mehet ami a csövön kifér!
A kérdező hozzászólása: Ha áll és elengedem akkor is csak épphogy kilátszik valami a makkomból és azt szeretném ha nem húzodna vissza. Olvastam valahol errõl és azt irták, hogy ez idõvel lazább lesz de akkor ez most kamu?
Az általad leírt esetben elég a részleges körülmetélés. Az is elõfordulhat hogy nem a fityma túl hosszú hanem a fitymafék túl rövid. Ilyenkor a helyzet még egyszerûbb, csak azt kell átmetszeni.
A kérdező hozzászólása: hát azt hogy "laza" legyen és, hogy ne húzodjon vissza a makkomra.
Mindenkinek visszamegy ha nem merev. Elsõ is én voltam.
Enyém is visszamegy, ha nem merev.
Metéltesd körbe, különben a sírig úgy marad.
Rövid a fitymaféked. Érdemes átvágatni vagy eltávolíttatni, ez még nem körülmetélés. Ha nem lesz ott a fék, akkor nem fog visszamenni a makkodra. Ha állandóan csupasz makkot szeretnél, akkor körülmetélés. Nem fogod megbánni! :-)

A gumi nem csuszik le a himvesszőről ha rövid a fitymafék és emiatt egyből visszamegy a fityma a makkra?

vagy az a megoldás hogy alapból ugy ráhuzni a gumit, hogy a fitymát nem huzom hátra?

Legjobb válasz: Ha merev a péniszed, jó eséllyel hátra van húzva.

Ha merev a péniszed, jó eséllyel hátra van húzva.
Nem csúszik le. Amúgy pedig ha nem húzod hátra, amikor felhúzod a gumit, lassabban fogsz elélvezni. :) Ami nem feltétlen baj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!