Találatok a következő kifejezésre: Ha a a csiklóját a nemi (20 db)

Ha a párom csiklóját izgatom akkor miért nevet? Azt mondja hogy egyszerűen ezt nem lehet kibírni.

Az előző páromnak csikló orgazmusa is volt, tehát nem én csinálom rosszul. A mostani páromnak ha elkezdem izgatni a csiklóját akkor egy idő után remeg a lába és elkezd nevetni, majd eltolja a kezem. Nem értem hogy ilyenkor mi történik. Állítása szerint érzékeny lesz és azért tolja el. De miért nevet? (nem egyszer történt) Nem kioktatást várok! Hanem csak egy magyarázatot, vagy tapasztalatot.

Legjobb válasz: Vannak nekem is olyan pillanatok, ez nem állandó, hogy ha egy bizonyos módon közeledik a testemhez a párom, akkor csikis leszek és én is nevetek össze vissza, mert csikis, ahogy hozzám ér. De alapvetõen ha nem ilyen módon ér hozzám, így nem jelent gondot ez a csiklói izgatásnál. Talán olyan pontokon is érinted elõtte, ami érzékeny neki, ami csikis. Ezeket a pontokat kerüld vagy próbálj hozzá máshogyan közeledni. Az is lehet, hogy nincs úgy ráhangolódva a dolgokra.

Vannak nekem is olyan pillanatok, ez nem állandó, hogy ha egy bizonyos módon közeledik a testemhez a párom, akkor csikis leszek és én is nevetek össze vissza, mert csikis, ahogy hozzám ér. De alapvetõen ha nem ilyen módon ér hozzám, így nem jelent gondot ez a csiklói izgatásnál. Talán olyan pontokon is érinted elõtte, ami érzékeny neki, ami csikis. Ezeket a pontokat kerüld vagy próbálj hozzá máshogyan közeledni. Az is lehet, hogy nincs úgy ráhangolódva a dolgokra.
Ugyanígy vagyok, mint a barátnõd. Nekem is sokszor túl érzékeny ott és nem bírom elviselni, ha hozzá érnek. Van ilyen.
A kérdező hozzászólása: Nekem is eszembe jutott már ilyen hogy nincs még eléggé benne a dolgokban de mikor 1, 5 óra petting után se lenne? Meg mikor szex közben próbálom akkor se lenne? Egyébként a párom egyáltalán nem csikis tehát sehol semmilyen testrésze! Csak a csikló! Ami elég érdekes számomra....
Szerintem zavarban van tõle. Bizonyos testhelyzetben a láb ilyenkor beremeg, ez kellemetlen, esetleg cikinek érzi, talán kicsit szégyenlõs is ebben a helyzetben. Vannak nõk, akiknek ebben a szituációban nehéz ellazulni, legyél türelmes!
Minden nõ más. Az exem imádta ha a mellbimbóját faltam, begerjedt tõle, a mostani barátnõmnek meg olyan csikis, hogy puszit sem adhatok rá :D ez van, alkalmazkodj.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem hogy kellemetlenül érezné magát, bármit meg enged.... A lába pedig tényleg attól remeg be ha a csiklóval bármit csinálok. Ma leült az ölembe és oda tettem az ujjam a csiklójára. El húztam rajta az ujjam balról jobbra és abban a pillanatban meg remegett a lába. Ezzel szórakoztunk egy darabig mert õ is kinevette. Õszintén nem tudok hogy mitõl lehet mert sehol nem találtam még hasonló problémával foglalkozó cikket. Viszont más lánnyal már beszéltem aki ugyan így érez. Ezért olyan furcsa számomra hogy létezõ dolog de nem találok róla semmit. Egyébként köszönöm a válaszokat! :D

A parom azt hiszi, ha valaki a csiklojat izgatja szex kozben, az azt jelenti, hogy a nonek nem eleg amit a ferfi nyujt, szerintem nem igy van, hogy magyarazzam el neki?

Legjobb válasz: Sehogy. A párod a szexualitás anatómiájának a legalapjának a legalapjával nincs tisztában. Az ilyen "férfiaknak" még legózni kéne meg kisvonatozni, nem nõkkel ágyba feküdni. Ezt nem lehet elmagyarázni, ez egy akszióma.

Sehogy. A párod a szexualitás anatómiájának a legalapjának a legalapjával nincs tisztában. Az ilyen "férfiaknak" még legózni kéne meg kisvonatozni, nem nõkkel ágyba feküdni. Ezt nem lehet elmagyarázni, ez egy akszióma.
Ültesd le magad mellé, és olvassatok utána!!Annyi ilyen cikk van a neten..lehetetlen h nem értené meg!
Mindannyian tudjuk hogy manapság minimális a fiatalok felvilágosítása így saját elképzeléseik alapján fognak hozzá a szexhez, ezért egy picit türelmesebbeknek kéne lennünk velük ha eljutottak odáig, hogy segítséget kérjenek és kérdeznek. Addig nem tudod hitelesen elmagyarázni ezt a dolgot neki ha magad nem tapasztalsz meg dolgokat. Beszéld meg vele, hogy tegyetek egy próbát melyet 2 együttlét alatt meg is tehettek. Az egyiknél csak simogasson és a csiklodat izgassa és figyelje a reakciódat akkor amikor elmész. Másodjára pedig csikló simogatás nélkül olyan pózban szexeljetek, ahol hüvelyi orgazmusod lehet és közben is figyelje a reakcióidat mikor elmész. És beszéljétek meg a tapasztalatokat. Látnia kell majd hogy mindkét esetben neki köszönhetõen jutsz el a csúcsra csak más intenzitással, ennek hátterérõl egy csomó cikk van fent a neten, keresgéljetek! Ha látja rajtad, hogy szeretnél neki valóban segíteni akkor biztos megnyugszik. És érd el, hogy õ simogassa a csiklódat szex közben és ne neked kelljen.
A kérdező hozzászólása: En enm szoktam mert o felre erti tudom :) De majd beszelek vele hogy ne legyen bolond! :) Koszike1:)

Nem élvezi ha a csiklóját izgatom miért van?

Akár ha kinyalom a barátn?met ha csak az ujammal izgatom ha a csiklójánál probálkozom mindig visszafog engem! De miért van ez van olyan aki ezt nem élvezi?

Legjobb válasz: Hát egyik nõ sem egyforma, van olyan,aki nem élvezi,ha a csiklóját izgatják. Próbáld úgy,hogy ne telibe a csiklóját izgasd, hanem valahol a "közelben"...A csikló nagyon érzékeny ,és pl én sem szeretem, ha közvetlen ott izgatom magam (vagy a párom) ,inkább egy picit fölötte. És ügyelj arra,hogy midnig nedves legyyen,ne feledd, az nem csak az ujjazásnál/szeretkezésnél fontos. Ha ezeket kipróbálod,és emellett gyengéd is vagy (bár ezt írtad) és mégsem élvezi barátnõd,akkor izgasd máshol,másképp :) Amíg minden mást élvez,addig nincs semmi baj! Õ egyszerûen ilyen.

Hát egyik nõ sem egyforma, van olyan, aki nem élvezi, ha a csiklóját izgatják. Próbáld úgy, hogy ne telibe a csiklóját izgasd, hanem valahol a "közelben"...A csikló nagyon érzékeny , és pl én sem szeretem, ha közvetlen ott izgatom magam (vagy a párom) , inkább egy picit fölötte. És ügyelj arra, hogy midnig nedves legyyen, ne feledd, az nem csak az ujjazásnál/szeretkezésnél fontos. Ha ezeket kipróbálod, és emellett gyengéd is vagy (bár ezt írtad) és mégsem élvezi barátnõd, akkor izgasd máshol, másképp :) Amíg minden mást élvez, addig nincs semmi baj! Õ egyszerûen ilyen.
Igyatok meg egy üveg bort vagy bármit ami alkohol és meglátod a barátnõd teljesen máshogy fog viselkedni, szerintem gátlásos lehet és ezt oldani kell.
1. válaszoló vagyok. Szerintem is az lehet a baj, hogy gátlásos, nem meri élvezni a masztit se.Biztos van egy kis bûntudata miatta, azt hiszi, rosszat csinál. Én is ilyen voltam, és akkor kezdtem el igazán élvezni, mikor az elsõ barátommal beindult a szexuális életünk, még csak petting szempontjából.Akkor sikerült levetkõznöm a gátlásaimat . Ha a barátnõd még fiatal és nem volt (szexuális) kapcsolata, akkor ez teljesen normális.Ha neked sikerül eljuttani a csúcsra, akkor õ is megtanulja majd, hogy hogy tegye ugyanezt magával, nélküled. Idõvel magától is fog szerintem masztizni és biztosan élvezni is fogja.De addigis bíztasd és magyarázd el neki, hogy ez nagyon jó dolog és csak pozitív hatásai vannak :)
Hát nekem ez elég fura, hogy megkérted, h.masztizzon!szerintem egyébként biztosan valamit te nem csinálsz jól!mért nem kérdezed meg tõle egyszerûen, hogy hogyan csináld, hol simogasd, milyen intenzitással, stb.Az is lehet, h.túlságosan is gyengéden csinálod, amitõl nemfog elmenni.És lehet, hogy rossz hallani, de talán már nem érez irántad testi vonzalmat/szerelmet/vagy bizonytalan az érzéseiben/, ezért görcsöl, vagy filózik közben.szerintem mindenképp beszélgess vele sokat, de ne arról, hogy mért nem tud kielégülni így, hanem arról, h.van-e valami gondja, problémája, jól érzi-e magát a kapcsolatban...és még ezerféle dologról lehetne beszélni, csak általában a pasiknak nem jut eszükbe ilyeneket megbeszélni...sajnos:(
sztem alkohollal nepróbálkozz, mer másnap lehet bûntadata lesz szegény csajnak és akkor meg már teljesen elvan veszve az egész. azmeg sztem normális h magát nemtudja kielégíteni, nemmindenkinek természetes az, hogy magához nyúl. ha õ is ilyen akkor hiába kéred h csinálja magának, csak nyûg lesz neki, és abszolút nemlesz jó. mindenképp te juttasd el a csúcsra, és necsak egy helyen csináld, kalandozz el mindenfele, az elején sose csináld monotonon mer az egy idõ után akár kellemetlen is lehet. nedvesség az elengedehetetlen, mikor már közeljár a csúcshoz akkor lehet bemonotonodni, én pl azt szeretm, h mikormár közelvagyok akkormár nem kalandozgat, hanem azon a helyen csinálja egyre gyorsabban....de nem erõsen, mer az elég lelombozó tud lenni. azhogy gyengéden csinálod abból baj nemlehet, kellemetlen nemlesz, max télleg nembiztos h elmegy. sztem amíg gyakorló fázisban vagytok, fontos h miközben csinálod õ is szóljon közbe h hol jó, hol kevésbé jó, csináld sokféleképpen és kérd meg h mondja h mi jó éppen és holjó, és mindenképp engedje el magát, mertha nemtudja, nemigazán fog összejönni.
hát sztem a legtöbb nõ inkább fordítva mûxik, hogy hüvelyre nem élvez el, csak csiklóra.én nemtom elképzelni h vkinek a csiklója ennyire érzéketlen legyen, de hátha vanilyen, majd a többiek is válaszolnak vmit:)
A kérdező hozzászólása: okés köszike megértettem! Ki fogjuk probálni!:) De am esetleg nincs olyan nõ aki nem izgul fel a csiklójára csak a hüvelyére???
azt h monotonon, azt arra értettem, hogy elõször necsináld monotonon, azaz h ne egyhuzamba ugyanott, ugyanabba a tempóba, hanem kalandozz. a vlgln én szeretem ha monoton, azaz, mikormér közel vagyok, akkor szeretem, ha nem kalandozik el, hanem azon a helyen marad ahol van, és ott ütyködik, ugyanabban az ütemben, esetleg kicsit begyorsul, de az már nem monoton, ha begyorsul...:D na remélem érted:) szal a monoton az aztjelenti, hogy ugyanúgy itt most. ugyanott, ugyanabban az ütemben, nemgyorsul, nemlassúl, hanem csinálja :D deha rágyorsulsz az se baj, amikor már közelvan:)
A kérdező hozzászólása: utosló én is ugyan ezt javasoltam hogy közben beszéljük meg hogy mi a jó meg ijesmi! De még eggyenlõre nem tartunk ott az édes anyukája miatt mivel mostanság elég szemét velünk és nem nagyon tudunk kettesben lenni!Nem engedi el velem sokáig mert félti! Am azt mire értetted h csinált "monotonon" Ezt a szót igy nem ismerem:((( kérlek magyarázd el köszke
A kérdező hozzászólása: Hááát az elöttem szoló nagyon rosszul gondolja! Folyamatosan ijenekrõl beszélgetünk! És nagyon szeretjük egymást nem errõl van szó! És ezt már megbeszéltük amiket te mondtál!
A kérdező hozzászólása: Ez jó ötlet!gondoltam is az alkoholra (igen fiatal meg én vagyok neki az elsõ is) Pont ezért az édes anyucika félti is a picike lányát! De am csak azt nem élvezi álltalában ha a csiklójárol van szó! De tuti hogy a 7végén kicsit iszogatással fogjuk megprobálni!köszönöm a válaszokat
A kérdező hozzászólása: És az szerintetek baj hogy megkértem hogy masztizon amikor egyedül van! És azt monta hogy õ max 2x3x csinált még ijet meg most h megkértem tegnap este és azt monta nem jó és még sosem élvezte! És hogy nem élvezett el tõlle! Ez baj hogy nem tudja saját magát kielégiteni! De én kitudom! azt mondja velem élvezi meg sokszor eljutattam már a csucsra! Tehát szerintetek baj hogy nem tudja magát kielégiteni?Sõt még nem is élvezi
csak hogy tudd, van ilyen(énis ilyen vagyok): sokáig énsem bírtam elviselni, ha a csiklómat izgatta, késõbb ujjazással társítva már megszoktam és már élvezem, de elsõsorban hüvelyi orgazmusom van!És Csak Õ tudja elérni, én magamnak soha!van amikor szeretek picit magamhoz nyúlni, de hamar elmegy tõle a kedvem, mert közelse nyújt akkora élvezetet, mintha Õ csinálná

Bnőmmel nem rég vesztettük el a szűzességünket! és csak azt élvezi vagy is úgy tud elmenni ha csiklóját izgatom! Nem szereti eggyátalán a fa. Zt. Mit csinálok (lunk) rosszul?

Legjobb válasz: azért mert csak akkor megy el ha a csiklóját izgatod(csikló orgazmus)nem azt jeenti h nem szereti a f.szt,és h az nem jó neki,nem mindenkinek jön össze a hüvely orgazmus!amúgy meg ha most vesztettétek el,gondolom nem sok mindent,és nem mndenhgy próbáltátok! szóval ez nem jelent semmit! de eny eszetek lehetne! -.-

azért mert csak akkor megy el ha a csiklóját izgatod(csikló orgazmus)nem azt jeenti h nem szereti a f.szt, és h az nem jó neki, nem mindenkinek jön össze a hüvely orgazmus!amúgy meg ha most vesztettétek el, gondolom nem sok mindent, és nem mndenhgy próbáltátok! szóval ez nem jelent semmit! de eny eszetek lehetne! -.-
valszeg fáj neki a csiklóit meg naná hogy élvezi majd belejösztök mind2be hidd el szeretni fogja a tiédet
Én is csikló által tudok elmenni, ezzel nincs különösebb probléma, gondolom attól a hüvelyi behatolást is élvezi. Ettõl még lehet élvezetes a szex! 17/L

Barátnõm nem élvezi, ha nyalom vagy ujjazom, bár nem is nagyon érzem a csiklóját, miért van ez?

Eddig minden lánynál ment,nem volt baj,de nála tök furcsa,mert nem is nagyon érzem a csiklóját,lehet pici neki, mert azt nem hinném,h nincs felizgulva,mert nagyon nedves.

Legjobb válasz: Látni látod a csiklóját? Elõtted volt már mással a lány? Önkielégíteni szokott? Olyankor élvezi? Nõgyógyásznál volt már valaha?

Látni látod a csiklóját? Elõtted volt már mással a lány? Önkielégíteni szokott? Olyankor élvezi? Nõgyógyásznál volt már valaha?
A kérdező hozzászólása: nem, nem volt, én vagyok neki a legelsõ minden téren, nõgyógyászt nem tudom
Én sem syeretem csak a hús vér kukit. Sem önkielégítést nem végyek és nem is végeztem soha, és az ilyen nyalás/ujjazást sem szeretem egyáltalán. Ilyen téren inkább adok mint kapok. 19/L
*szeretem *vegzek Ja, és amúgy nekem is a jelenlegi barátom volt z elsõ, de nem megy na, nem szeretem, neki bármit, de nekem nem kell... Amúgy nekem ilyen csiklós bajom nincsen, csak mondom, ott ne érjenek hozzám, ennyi.
Akkor meg nem elveztel egy normalisat, hogy remeg mindened stb.

Ha valakinek megcsoknitják a nemi szervét, tehát eltávolitjáka csikloját, akkor az többé nem képes orgazmusra?

Csak azért kérdezem, mert olvastam valahol, és szörny?, ha belegondolok, egy egsézséges n?nek létfontosságu a csikloja szerinte a szexuális életben!!!!!!

Legjobb válasz: Szerintem attól még G-pontos orgazmusra képes.

Szerintem attól még G-pontos orgazmusra képes.
A kérdező hozzászólása: De akkor is ez szörnyû nekem més soha sem volt hüvelyi orgazmusom, hanem amugy, te jo ég, én megõrülnék nélküle!!!
Azokban a kultúrákban ez még enyhe csonkításnak számít, olvass utána wikipédián.
elsõ, te nagyon olvass utána a dolgoknak... ez a csonkítás arra való egyes országokban, hogy a nõnek fájdalmas legyen a szex, nem hogy orgazmusa nem lesz, de kínkeserves fájdalom a számára a szex
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem is igazad van utolso, szörnyû lehet, miért kell ilyet tenni?????? borzaszto, mi lenne, ha tudták volna az orgazmus élményét és azután csonkitják meg õket??? beleõrültek volna még szerintem igy sem könnyû!!
Nem.
Édesem! Csapj már föl egy bioszkönyvet! A hüvelybemenet az a méhszájtól legalább 10cm-re található. A méhnyak pedig csak azután kezdõdik.
Tudtad??? Ki a lúd és ki a disznó-mindkettõnek finom a mája-úgyhogy nem értem! Na hagyjuk! Legyél jó és a csikizésnél tovább egyenlõre ne menjél! Fiatalság-bolondság!-hogy stílusosan zárjam a mondandómat.
Nem, de a behatolástól sem fog kapni.
ezt te komolyan kérdezed?! mindenesetre elég vicces, persze h nem lehet!
A kérdező hozzászólása: Okés:) Még mielõtt rosszmájú emberek elkezdenének piszkálódni, elszögezném, nem kell. Tudtam, de jobb szeretek megbizonyosodni az igazamról. Sok lúd disznót gyõz.
A kérdező hozzászólása: Mellõznétek azt, hogy lenézitek a másikat? Több éve boldog párkapcsolatban élek, sorry, ha tájékozódni akarok. Az utolsó válaszoló vegye úgy, hogy elküldtem a picsába... mennyi vagy te? 15?
inkább nem szexelj mert aki csak dugni akar az inkább menjen k.rvához
jah
Figyu! Ezt inkább tapasztald meg!

Szerintetek nagy gond az ha a barátnőmnek csak úgy tudok orgazmust okozni ha a csiklóját izgatom? Hüvelyi orgazmus eddig nem sikerült

Nem vagyok túl tapasztalt etéren. Õ az első nekem. Kézzel, szájjal nagy örömöt tudok neki okozni, a szexet is élvezi de nem jut el a csúcsra. Mit tegyek? Vagy ez normális?

Legjobb válasz: nem igazán, ha jól tudom, a lányok jelentõs része hüvelyi úton nem tud orgazmushoz jutni

nem igazán, ha jól tudom, a lányok jelentõs része hüvelyi úton nem tud orgazmushoz jutni
minden orgazmus valódi orgazmus, ne csinálj abból problémát ami valójában nem az.. ha elélvez, akkor nincsen gond.... már ment tönkre így kapcsolat h a lánynak "csak" csilkóorgazmusa volt, és neki így jó is volt, de a pasi többet akart.. így az egész szex a lány részérõl sírásba torkollott, és a pasi részérõl is kudarcba... az eddig gondtalan nemi életük összedõlt. ja, lehet nem is ezt kérdezted... :D amúgy nem gond az, a lényeg h figyeld meg neki mi esik jól, vagy akár kérdezd is meg :)
Valamelyik nap egy biológiatanár (!) válaszolt egy hasonló kérdésre: a nõk (legalábbis legnagyobb részük) csak úgy tud orgazmust elérni, ha csiklóját is izgatják. Anélkül nem megy. Szóval ezen ne törd magad.
Ne agyalj ezen sokat! Én 9 éve vagyok együtt a párommal és hüvelyi orgazmus nélkül is nagyon jól megvagyunk egymással az ágyban.
Nem normális. Igen, gond az
Sok fele osszetevoje lehet..lelki eredetu is ..megszokas is mindig az az osztonos tudat hogy oda kell nyulnom a csiklomhoz csak ugy megy..ez hasonlo mint a pasiknal aki sokat huzogatja maganak azt fogja megszokni es maskeppen nekezen tud elelvezni..vagy melyebben van az a pont ami kene az orgazmushoz..azert van az hogy egy nagyobb meretu ferfi ha benyomja teljesen ovatosan az mennyei gyonyor a nonek..teljesen kitolti..es ugy lehet huvelyi orgazmusa ha meg nem jart azokon a pontokon benne valami azelott.
Engem zavar kifejezetten..nekem is volt egy ilyen baratnom es nem engedtem odanyulni..hosszu es nagy turelem kell hozza..de a vegen at tudott fordulni azon a ponton..es sikerult..kifejezetten zavar hogy a kezetol elvez el nem a farkamtol..es igenis tanulhato a huvelyi orgazmus..sok ido en nem mondom de utana at fordul a dolog es huvelybol is el tud elvezni..minden a fejben dol el..termeszetesen a pasi is kell hozza..segits a baratnodnek..es ne nyugodjal bele hogy a kezetol elvez csak el nem a f..arkadtol..ez engem kifejezetten bosszantana..es bosszantott is..de tettem ellene sikerrel.
30hoz közelítek, és nincs hüvelyi orgazmusom. Viszont kézzel-nyelvvel percek alatt eljuttatnak a csúcsra, ha ügyes az illetõ. És szerencsére ebben a korban már inkább olyanokkal hoz össze a sors, akik ezzel képben vannak. Az is lehet, hogy elõbb-utóbb sikerül a barátnõdnek, de egyébként én tökéletesen kiegyensúlyozott szexuális életet élek anélkül (kipróbálhatjátok úgy is, hogy benne vagy, és közben kézzel izgatod - az gyakorlatilag egy kis rásegítéssel olyan, mintha szimplán közösüléssel sikerülne :)
Nem. Sõt izgat minket.
Ez nem zavarja sztem egyik fiút sem.
Nekem tetszik a látvány ahogy magához nyúl.
nekem a párom szokta kutya pózba és úgy odanyúl! én nagyon élvezem! eleinte én is féltem h én csináljam esetleg de egyszer össze szedtem magam megfogtam a kezét és oda tettem meg lepödött de tetsszet neki
21/F Nem zavar, még egy kicsit jó is, néha én szoktam neki mondani h csinálja, hisz tökéletesen saját maga ismeri a testét.
A tökéletes szexben nincsenek tabuk, az én párom csiklon és hüvelyben egyaránt érzékeny.Ha úgy adodik mikor bevágom neki, hogy mellé dolgozik nekem jó nem zavar.
Az zavar, ha nem csinálja :D Viccet félretéve: amúgy nem zavaró :)
nemtom még nem sexeltem XD de téged mér zavar? :\
Azért csinálja mert Te nem csinálod neki jól, vagy nem is csinálod. Izgasd neki Te!
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok, és nekem még sosem volt hüvelyi orgazmusom. Úgyh ki fogom ezt próbálni. Csak gondoltam megkérdezem, hogy általánosságban zavaró-e ez egy srácnak.
A kérdező hozzászólása: Nagyszerû!Köszönöm :D
Engem izgat ha közben simogatja magát, de nem csak a csiklóját. És õ is élvezi h ezzel izgathat. Sajnos csak múltidõben, már vége:( 22/f
Felére csökkenti a szexuális együttlét idejét. A csávó tutira elõbb durran el, legalábbis én jártam így nemegyszer... Ettõl függetlenül - kötelezõ !!!! :-D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!