Találatok a következő kifejezésre: Ha a a ciklusom 15. napján (8 db)

jó :) 40-50% körül.
Én azt mondom 1-2 nappal lecsúsztatok a dologról.
Szerintem is kicsit késõ. Bár az esély megvan rá.
az attól függ, akkor van-e peteérésed. az átlag alapján már késõnek tûnik, ha pé. elõtt vagytok együtt, az jó lehet, ha utána, az sajnos már nem, mivel a petesejt 24 órán át aktív, vagy hogy is mondják.
Szerintem jó lehet , én most pont a 14. napon voltam dokinál és néztük az uh-n , hogy ott volt még az érett tüszõ, a doki akkor azt mondta 1-2 nap és megreped, szóval elvileg a 15. nap jó lehet!

Teherbe lehet esni a ciklus 18. napján ha az ovu a 15. napon volt a ciklus.hu szerint? Mennyi az esély?

Legjobb válasz: A ciklus.hu csak egy gép. Ha szerinted nem akkor volt, vagy figyeled magadon a jeleket, akkor persze, hogy lehet. De ha tényleg 15. napon volt, akkor nem túl esélyes.

A ciklus.hu csak egy gép. Ha szerinted nem akkor volt, vagy figyeled magadon a jeleket, akkor persze, hogy lehet. De ha tényleg 15. napon volt, akkor nem túl esélyes.
Szia!Igaza van az elsõ válaszolónak!Én is használom a ciklus. hu-t de nekem nem akkor van ovum amikorra jelzi, hanem 3-4 nappal késõbb!Abból tudom, hogy ovukor nekem nagyon sok tojásfehérjés folyásom van.Úgyhogy még bármi megtörténhet! :)
és elõfordulhat az is h mind2 petefészkedben érésnek indul egy egy petesejt...elõbb lesz a 2petéjû ikrek....használj inkább gumit a számolgatás helyett
Nekem a ciklus 23.-ik napján sikerult teherbe esnem. Meg sem fordult a fejunkben, hogy ez megtörténhet... Most 20 honapos a lányom...

Elvileg a 13-15 napon volt a pém. Ma vagyok a ciklus 27. napján. Ha csinálok tesztet, kimutatja ha babás vagyok? Ha negatív, akkor tényleg nincs baba?

Legjobb válasz: Már kimutathatja, de sokkal hatékonyabb a mensi elmaradása után. Ha negatív, az még nem jelenti azt, hogy tuti nincs baba, de ne éld bele magad elõre.

Már kimutathatja, de sokkal hatékonyabb a mensi elmaradása után. Ha negatív, az még nem jelenti azt, hogy tuti nincs baba, de ne éld bele magad elõre.
nálam már a nem várt menszesz elõtt kimutatta hogy babás vagyok de ez mindenkinél más.a legbiztosabb ha tényleg megvárod azt a nem várt napot és utána tesztelsz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi ez azt hiszem sokat segített. Akkor még egy kicsit reménykedek, mert valahogy úgy érzem hogy sikerült. Nõi megérzés.:)

Ha a ciklus 15. napján volt egy 24 mm-es tüszőm a jobb petefészkemben, akkor mikor lesz peteérésem?

Mikor érdemes együtt lenni a siker érdekében?

Legjobb válasz: már akkor érdemes lett volna

már akkor érdemes lett volna
Igen, már jó lett volna. De azért, talán MOST sem késõ... esetleg...
Sajnos ez túl hosszú idõ. :(
Dehogy hosszu! van , hogy 8 napig is életképes a sperma. Nyilván sokmindentöl függ de lehetséges!
Szerintem nem mert ennyi ideig nem él a sperma!Nálunk peteérés elõtt 2 nappal volt sikeres a dolog!Azt mondta az orvos hogy olyankor van a legnagyobb esély a teherbe esésre!
Én peteérés elõtt 1 nappal voltam pont uh-on. És akkor azt mondta a doki, hogy az elkövetkezendõ 2-3 napban legyünk együtt. Sajna akkor nem úgy jött ki a dolog, de rajta vagyunk a témán!
A sperma 48, max. 72 óráig életképes, 8 napig biztosan nem!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!! Gondoltam, hogy ez már túl sok idõ, de nem tudtunk máskor együtt lenni :-( Nade majd jövõ hónapban! Egyébként elõbb felhívtam a nõdokimat, és õ is azt mondta, hogy a spermium nagyon max. három napig él(het). A nyolc nap az az orvosi rekord.
nem, pedig egész jó lenne, biztos mindannyiunknak, hamarabb összejönne a baba:D
A kérdező hozzászólása: Hát igen :-)

Lehet attól teherbe esni, ha a tüsző a mensikor reped meg? Ciklus 15. napján volt érett petesejt, de nem repedt meg.

Legjobb válasz: Igen. Nagyon ritka dolog, de elõfordul, hogy egy nõnek a menzesz alatt van ovulációja.

Igen. Nagyon ritka dolog, de elõfordul, hogy egy nõnek a menzesz alatt van ovulációja.
A kérdező hozzászólása: A legutóbbi mensesem olyan volt, mintha a tojcsis hüvelyváladék keveredett volna vérrel. Eddig ilyet még nem nagyon tapasztaltam.
Nekünk mensi alatt sikerült összehozni a kistesót... :)
http://babatervezok.otthona.net/ovulacio.shtml Egy teljesen megérett petesejt tüszõrepedésének kimaradása egészséges, normális peteérés mellett: a ki nem szabaduló érett follikulus állandó ösztrogéntermelésével nagyon vastagra növesztheti a méhnyálkahártyát. Ez után olyan vérzés lép fel, amely a normális menstruációhoz hasonló, de ezzel ellentétben feltételeznünk kell, hogy az éretten visszamaradó petesejt akár ez alatt a vérzés alatt is kiszabadulhat és a nõ megtermékenyülhet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Lenne még egy kérdésem. Ha esetleg mensi alatt lennék terhes, akkor abban a hónapban a szervezetem már nem is "növesztene" újabb petesejtet?
Ha teherbe esel, akkor a peteérés folyamata felfüggesztõdik, a szülés utánig nincs több ovuláció. Extrém ritka esetben elõfordulhat még egy ovuláció, de ez olyan ritka, hogy az orvosi szakirodalom is csak pár esetrõl tud: olyan ikerterhességekrõl, ahol az ikerpár két tagja bizonyíthatóan eltérõ idõpontban fogant.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat!

Ha a barátommal a ciklusom 15. napján szeretkeztünk, és utána megjött, de nem olyan erősen, akkor lehetek terhes?

Legjobb válasz: nem igazán hiszem hogy terhes lennél, de volt rá példa hogy megvolt valakinek és mégis terhes volt. de kicsi rá az esély, de szeritnem csinálj egy tesztet a biztonság kedvéért, ártani nem árthat.

nem igazán hiszem hogy terhes lennél, de volt rá példa hogy megvolt valakinek és mégis terhes volt. de kicsi rá az esély, de szeritnem csinálj egy tesztet a biztonság kedvéért, ártani nem árthat.
Holnap reggel csinálj az elsõ vizeletbõl tesztet, mert bizony a 15. az termékeny nap.
Persze, hogy lehetsz, én is terhes voltam, mégis megjött, barátnõm is terhes volt, és megjött neki.Figyeld hõmérõvel, ovuteszttel, mikor vagy hónap közepén, és akkor szeretkezzetek, vagy védekezettek, attól függ mit akartok.Egy öreg róka

Ha a ciklus 15 és 16.17. napján pozitív volt az ovuteszt ma a 24. napon lehet tüszőrepedés? Utána már nem tudtam ovutesztelni, nem tudom mikor volt az első negatív nap, de ma voltam dokinál és egy 22, 8mm-es tüszőt látott.10, 3 a nyálkahártya.

Legjobb válasz: Nem. A + teszt utáni 24-36 órán belül van az ovuláció. De lehet, hogy még nem volt +, amit annak hittél (nem volt erõsebb a tesztcsík a kontrollnál, vagy ugyanolyan), akkor lehetséges.

Nem. A + teszt utáni 24-36 órán belül van az ovuláció. De lehet, hogy még nem volt +, amit annak hittél (nem volt erõsebb a tesztcsík a kontrollnál, vagy ugyanolyan), akkor lehetséges.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!