Találatok a következő kifejezésre: Ha a a ciklusom (844 db)

Ha a legrövidebb ciklusom 21 és a leghosszabb 78 nap akkor átlagos hány napos a ciklusom?

Legjobb válasz: Én ugyanígy voltam. 21-82 napos ciklusok PCO miatt. Nem is volt minden ciklusban peteérésem. Egy év próbálkozás után, Closty és Puregon segítségével a 21. napon volt peteérésem, hõmérõvel pont elcsíptem az esést, amit emelkedés követett. Pár hónap után már internet nélkül is értelmezni tudtam a görbémet. Most már 10 hónapos a baba. Mi alapján számolta a ciklus.hu? Ha csak az átlagos ciklushossz alapján, az semmit sem ér. Nincs is olyan a te esetedben, hogy átlagos ciklus. De ha más adatokból, pl. hõbõl, akkor figyelmeztesd majd az orvosokat kitartóan, hohy nem a tankönyvi 14. napon fogant. És ne ijedj meg, mert a leleteidre az lesz ráírva, amit az utolsó vérzés elsõ napjától számolnak, és esetleg az uh-ra ráírják, hogy nem a kornak megfelelõ a magzat. Ez majd az AFP-nél nagyon fontos lesz! A peteérésbõl vonjál ki 14 napot, és attól számítsd majd a terhességi kort, és ha lényeges eltérés van, ne hagyd magad, mondogasd a dokinak! Még a kiírt dátum körül is gond lehet, ha esetleg túlhordásnak minõsítik. Ha terhes vagy, azonnal menj orvoshoz, és uh-ra, mert minél fiatalabb, annál pontosabban megmondják a valódi kort. Sok sikert!

Én ugyanígy voltam. 21-82 napos ciklusok PCO miatt. Nem is volt minden ciklusban peteérésem. Egy év próbálkozás után, Closty és Puregon segítségével a 21. napon volt peteérésem, hõmérõvel pont elcsíptem az esést, amit emelkedés követett. Pár hónap után már internet nélkül is értelmezni tudtam a görbémet. Most már 10 hónapos a baba. Mi alapján számolta a ciklus.hu? Ha csak az átlagos ciklushossz alapján, az semmit sem ér. Nincs is olyan a te esetedben, hogy átlagos ciklus. De ha más adatokból, pl. hõbõl, akkor figyelmeztesd majd az orvosokat kitartóan, hohy nem a tankönyvi 14. napon fogant. És ne ijedj meg, mert a leleteidre az lesz ráírva, amit az utolsó vérzés elsõ napjától számolnak, és esetleg az uh-ra ráírják, hogy nem a kornak megfelelõ a magzat. Ez majd az AFP-nél nagyon fontos lesz! A peteérésbõl vonjál ki 14 napot, és attól számítsd majd a terhességi kort, és ha lényeges eltérés van, ne hagyd magad, mondogasd a dokinak! Még a kiírt dátum körül is gond lehet, ha esetleg túlhordásnak minõsítik. Ha terhes vagy, azonnal menj orvoshoz, és uh-ra, mert minél fiatalabb, annál pontosabban megmondják a valódi kort. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem irni hogy a 21 nap duphastonnal volt az elõzõ hónapban.
A kérdező hozzászólása: Ciklus.hu 30.-ára tette a pé-t A hónapban szedtem 2x1 clostilt

Az nagy bajra utal, ha rendszertelen a ciklusom?

26,24,30,24 naposak a legutóbbi ciklusaim, el?tte 26 napra jött meg 4 hónapig. 8. hónapja nem védekezünk és nem estem még teherbe. 26 éve múltam, 12 évesen jött meg el?ször. 17-24,5 évesen fog.gátlót szedtem. sosem figyelgettem így, hogy mikor jött meg.

Legjobb válasz: átlagban elég rövidek a ciklusaid, orvosnál voltál? szerintem menj minél elõbb. én decemberben hagytam abba a fogigátlót, azóta semmi, sõt egyre rendszeretelenebb lett a ciklusom. két hete derült ki hogy pcos vagyok... ne várj, menj orvoshoz és nem ijesztgetni akarlak

átlagban elég rövidek a ciklusaid, orvosnál voltál? szerintem menj minél elõbb. én decemberben hagytam abba a fogigátlót, azóta semmi, sõt egyre rendszeretelenebb lett a ciklusom. két hete derült ki hogy pcos vagyok... ne várj, menj orvoshoz és nem ijesztgetni akarlak
Szerintem is menj el orvoshoz, hogy te is megnyugodj végre. Akkor kiderûl majd az is hogy miért nem esel teherbe. Én még csak 3 hónapja hagytama abba és még semmi. Az elsõ meg abbahagyás után már 2 hétre sikerûlt. Nem lehet tudni, miért. Talán a fogamzásgátló hatása.
a babaprojekt óta lett rendszertelen?
Egyetértek. Valaminek okoznia kell ezt a rendszertelen ciklust, és talán ugyanez a valami gátolja a babásodásodat is. 8 hónap még nem a világ, 1 év után lehet aggódni, de azért jól teszed, ha elmész orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Mióta eldöntöttük hogy jöhet a kicsi azóta ilyen össze-vissza a ciklusom, lehet lelki oka is a ciklus, , zavarnak, , . Orvosnál voltam, szerinte minden rendben van velem. 14.nap hormont és uh-ot nézett. Ezek a vizsgálatok elegek voltak? Jövõ héten felkeresem, mert valószínû valami hüvelyfertõzésem/gombám lehet, de a héten már nem tudok dokihoz menni, mindenhol szabadság van.
A kérdező hozzászólása: És 21 mm-es domináns tüszõt is látott akkor.

Gond, ha nem egy cikluson belül lesz a 2 hormonvizsgálat? Először a 21. napon vesznek vért, majd megjön a mensi, s utána lesz a következő vérvétel (3. nap). Így is ugyanolyan lesz az eredmény, mintha egy cikluson belül lenne a kettő?

Remélem nem volt túl zavaros. Aki volt már hormonvizsgálaton, annak mit mondott az orvos ezzel kapcsolatban? Köszi.

Legjobb válasz: Szia! én úgy tudom evvel nincs semmi probléma! ez igy szokott zajlani! elõször a 21. napon, majd mensi és annak a 3.napján! Nem kell hogy egy cikluson belül legyen a két nap! sok sikert!

Szia! én úgy tudom evvel nincs semmi probléma! ez igy szokott zajlani! elõször a 21. napon, majd mensi és annak a 3.napján! Nem kell hogy egy cikluson belül legyen a két nap! sok sikert!
szerintem mindegy, idõt sprórol a doki. úgysem egyméshoz viszonyítja az értékeket, hanem van egy abszolút tól-ig érték, az a mérvadó, örülj, hogy rendes a doki és nem várat feleslegesen.
Igen, gond! Csak 1 cikluson belül lehet mindegyik vérvétel. Elhiheted, én is ugyanezt kérdeztem, mert a 6. napomon mentünk oda..
Igen, én is úgy tudom, hogy egy cikluson belül kell 2x vért venni (3. és 21. napon) Ha pont hétvégére esik 1 nap plusz/minusz még belefér.
Szerintem a dokidat kérdezd meg, nem ciki felhivni ilyen miatt! én se tudtam, felhivtam és megkérdeztem! nekem azt mondta hogy nem kell egy cikluson belül mennem, mert amit meg szeretne nézni a vérképembõl azt igy is meg lehet!

Ha rendszertelen a ciklusom (32-76) akkor milyen napot kell beirni a termékenységi kalkulátorba? Clostilt szedtem ebben a hónapban.

Legjobb válasz: Szia! Az a baj, hogy ilyenkor meg kell adni az utolsó mensi elsõ napját és azt, hogy hány naposak a ciklusaid. Én lehet átlagot számolnék, de ilyen rendszertelen vérzés mellett nem hinném, hogy valós lesz az az idõszak amit kiír. Próbálj meg szedni barátcserjét, egyszerûen csodákra képes 2-3 hónap alatt. Regulálja a ciklusodat és akkor könnyebb lesz a termékeny napokat meghatározni.

Szia! Az a baj, hogy ilyenkor meg kell adni az utolsó mensi elsõ napját és azt, hogy hány naposak a ciklusaid. Én lehet átlagot számolnék, de ilyen rendszertelen vérzés mellett nem hinném, hogy valós lesz az az idõszak amit kiír. Próbálj meg szedni barátcserjét, egyszerûen csodákra képes 2-3 hónap alatt. Regulálja a ciklusodat és akkor könnyebb lesz a termékeny napokat meghatározni.
Az elõzõ vagyok: azt elfelejtettem, hogy ha 35 napnál hosszabb a ciklusod nem valószínû, hogy van peteérésed.
neke adkkor nemmindig van peteérésed . igy nemtud neked megadni pontos dátumot.

Segitséget kérnék, ha renszertelen a ciklusom szerintetek mikor csináljak tesztet? Így volt menszim. J14, f13, m13, á9, m7, és most 3án volt meg.

Legjobb válasz: Ez miért lenne rendszertelen? Gyakorlatilag 28 napos ciklusaid vannak. Ha 3. volt menzeszed, akkor egyelöre fölösleges tesztelni, majd a legközelebb esedékes termin (júl.1) után.

Ez miért lenne rendszertelen? Gyakorlatilag 28 napos ciklusaid vannak. Ha 3. volt menzeszed, akkor egyelöre fölösleges tesztelni, majd a legközelebb esedékes termin (júl.1) után.
Nekem is nagyon redszertelen volt a mesim és kb kiszámoltam 28napos ciklust és rá 10 napra teszteétem! Mert ennyit nem késhet ! És pozitiv is lett :)

Ha rendszertelen a ciklusom, mikor csinálhatok tesztet?

Össze-vissza jön meg a menstruációm, van, hogy 28napra (ez ritkaság), van, hogy 34-re...stb. Szóval rendszertelenül. Így mikor csinálhatok terhességi tesztet? A 28.nap után már ki kellene, hogy mutassa, ha terhes vagyok, vagy várjak még vele?

Legjobb válasz: Hát ez attól függ, hogy az adott ciklusban mikor volt peteérésed. Ha nem tudod pontosan, akkor szerintem a leghosszabb verzióval (34nap) kalkulálj és akkor tesztelj.

Hát ez attól függ, hogy az adott ciklusban mikor volt peteérésed. Ha nem tudod pontosan, akkor szerintem a leghosszabb verzióval (34nap) kalkulálj és akkor tesztelj.

Mikor érdemes tesztelni, ha rendszertelen a ciklusod?

Véleményem szerint 7-8-9 e körül volt peteérésem. 24-én jött meg a menzeszem. Tegnap egyhén görcsölt a méhem mintha meg akarna jönni, de azóta semmi. Lehetett ez a beágyazódás? A ciklusaim változók 24-30-33-36 naposak igy a késõ menstruáciora nem tudok adni hacsak ki nem várom a 40napot. :-( Tünetem igazábol meg nincs (talán a melleimnel oldalt érzem az izomnal)de a kislanyomnal sem voltak tunetek (õ már 4éves) és amikor vele voltam terhes is fajdogalt görcsölt a méhem. De már nem frissrk az emlékek. A hõmet nem mértem. Pár napja 36.8 ma pedig 37. Szerintetek mikor lennr célszerû tesztelnem??

Legjobb válasz: Ha a ciklus hosszát nem tudod, akkor az aktus után 14 nappal tud eléggé biztos eredményt adni a teszt. Ha a peteérés körül voltatok együtt, akkor még legalább 4 napot érdemes várnod.

Ha a ciklus hosszát nem tudod, akkor az aktus után 14 nappal tud eléggé biztos eredményt adni a teszt. Ha a peteérés körül voltatok együtt, akkor még legalább 4 napot érdemes várnod.
A kérdező hozzászólása: Az igazág az hogy 30-a ota minimum 2 naponta együtt voltunk. Igy csak tippelni tudom a 14 napot. Miota egyutt vagyunk szinte minden nap élünk nemi életet. tehát nem csak a baba miatt. Én is ugy gondoltam hogy csütortok péntek korul kéne tesztelni. Remélem sikeresen Melyik tesztet ajánljátok?

Ha ebben a ciklusban volt az inszeminációm, akkor mire számíthatok, a ciklusomat mennyire zavarják meg a hormonok, amiket kaptam?

Legjobb válasz: Gondolom kapsz valamilyen progi pótlást (utro, duphaston, crinone), ha így van akkor amíg szeded lehet, hogy nem jön meg a mensi akkor sem ha nem sikerült.

Gondolom kapsz valamilyen progi pótlást (utro, duphaston, crinone), ha így van akkor amíg szeded lehet, hogy nem jön meg a mensi akkor sem ha nem sikerült.
Sziasztok. Nekem az inszem sikerült!Duphastont szedem nekem pont ellentétét mondta a dokim.Nem szeretnélek megkavarni. Mensim mindig 28.nap reggelén jött nem vagyok derékfájós görcsölõs típus nem éreztem elõre semmit.De most 25.naptól majd leszakadt a derekam, délutánonként kicsit letettem a hátamat jól esett pihizni a duphastontól nyálkás barnás cucc jött ki eleinte, a doki véleménye szerint nincs baj.Aggódtunk mi van ha nem sikerült honnan tudom meg ha szedem a duphastont?Igaz a teszt negatívat mutat, kér a doki hcg.-t.Ha nem sikerült megjön mensi csak nem tudni kinek hanyadik napra.Nekem inszem napjától számított 14.napon halvány pozit teszteltem, várni kellett párnapot aztán mentem hcg.re 38.napon reggel erõs pozi lett a hch is nagyon szép.Késõn volt mindig peteérésem 17.napomon késõi fogantatás.Holnap megyünk uh.ra! Te mit kapsz hanyadik napon vagy?Sok siker! Rásegítésre clostyt kaptam.15.napon ovitrelle tüszõrepiszurit.17.napon inszem napja+duphaston, vitaminok.

Nagy baj, ha csak a ciklusom 3. napjától mérem a hőmet?

Legjobb válasz: Ha elõtte hõmérõztél és kb tudod, anniyra nem gond, de pl nekem most a 3. napon már 36.4, pedig 36-tal kezdtem, szóval elég nagyon ment felefelé. De nekem is ki szokott maradni 1-2 nap, nem vészes, ha ismered a ciklusod.

Ha elõtte hõmérõztél és kb tudod, anniyra nem gond, de pl nekem most a 3. napon már 36.4, pedig 36-tal kezdtem, szóval elég nagyon ment felefelé. De nekem is ki szokott maradni 1-2 nap, nem vészes, ha ismered a ciklusod.

Ha szabálytalanok a ciklusaim (30-43 nap) akkor hogyan tudhatom, hogy mikor tesztelhetek?

Két hete próbálkozunk, és már 35 napja nem jött meg. Tegnap teszteltem, negatív lett. Mikor mutatja ki a teszt az eredményt? Vagy lehet, hogy megint ilyen sokat kell várni a következ? menzeszig?

Legjobb válasz: Ha tudod a peteérésed napját akkor onnantól 14 nap. Elvileg. De azt ugye tudod, hogy a 35 napnál hosszabb ciklus nem normális.

Ha tudod a peteérésed napját akkor onnantól 14 nap. Elvileg. De azt ugye tudod, hogy a 35 napnál hosszabb ciklus nem normális.
Nekem 40-46 napos ciklusaim voltak. Az együttlét utáni 14. napon kétcsíkos tesztem lett! :)
A kérdező hozzászólása: Igen tudom, de soha nem is volt szabályos a ciklusom. Már többször voltam emiatt nõgyógyásznál, (nem is egynél) és azt mondták, hogy ezzel nem vagyok egyedül, ne aggódjak. Azt mondták, ha nagyon zavar, szedjek fogamzásgátlót, az beállítja. Ez így is volt. Amikor szedtem, napra pontosan tudtam mikor jön meg. Most nem szedem, megint felborult :(
A kérdező hozzászólása: Lehet hülyeséget kérdezek, de a peteérés napját hogyan tudom kiszámolni?
Hát, azt sajnos sehogy. Csak szabályos ciklusnál tudnád. De figyeld a jeleket: nyák, enyhe hasfájás, esetleg mérheted a hõdet. Vagy használhatsz ovulációs tesztet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!