Találatok a következő kifejezésre: Ha a a barátaival (5457 db)

Ha ráírok a barátomra facen, mindig visszaír hogy most lolozik és mindj ír, de ilyenkor néha 40 percig nem ír vissza! Megkérdeztem tőle mi csoda az és azt mondta hogy valami játék és másik 4 barátjával játszik. Mégis ezzel mit kezdjek?

Amikor eltelik az az idő visszaír és beszélgetünk ameddig el nem köszönünk és tényleg nem megy addig mást csinálni de akkor is nem értem miért kell ilyennel játszania kitűnő tanuló, kisportolt 10 éve karatézik és nagyon jóképű meg az apja pénzes is, vannak rendes barátai is de az interneten is van neki sok és mindig azokkal játszik de miért kell ezt csinálni és miért kell ennyit várnom arra hogy abbahagyja azt a xart??? 16/l-16/f

Legjobb válasz: Amikor egy Férfi LoL-ozik olyan soha ne zavard és soha ne idegeld ki. Üdvözlettel, egy LoL játékos.

De miért jársz el vásárolni vagy tudja a tököm? Miért maszturbálsz ha nem vagy egyátalán prüd p*csa? HOGY MERSZ SZÓRAKOZNI? Ennyire idióta önzõ ember nincs!
Amikor egy Férfi LoL-ozik olyan soha ne zavard és soha ne idegeld ki. Üdvözlettel, egy LoL játékos.
LoL...League of Legends....sajnos tudom mi az...tipikus kockák játéka.
Mert 1 lol party 1 óráig is tarthat.És ha kilép bannolják. Ezt csak egy haveromtól tudom.Szerintem szar jàték.
A kérdező hozzászólása: De néha behív skypeba akkor ott meg csak félig beszélnek magyarul mint pl gank top vagy bot meg egyszer lekezdtek kiabálni a barátomnak hogy valami tvics pentakilt csinált, ez nem normális és féltem. Igaz hogy még mindig sportol de miért kell neki esténként ilyen hülyeséggel játszani???
Mert te ki a f**zom vagy hogy meg mond mivel töltse az idejét? Mert jól szórakozik a barátaival. Azért tart 40 percig néha mert ha ez sajna úgy van megcsinálva hogy nem nagyon "tudsz" kilépni tõle. Nem bírsz ki fél órát hogy utána elpazarold az életét vagy mi?
Azért kiabálnak az emberek a LoL-ban mert idegesek és ilyenkor nem tesz jót ha még jobban felidegesítik. Fölösleges félteni mert nem lesz semmi baja. Üdvözlettel, egy LoL játékos. Az elsõ válaszolónak meg annyit mondanék, hogy nem tudja mit jelent a kocka fogalom és ne ítélj meg valakit egy játék alapján addig ameddig nem tudod, hogy az illetõ mivel foglakozik vagy miegymás egyebek.
hagyd békén, hadd játsszon szerencsétlen.
én valamiért nem bírom ezeket a dota2 szerû játékokat, de 40 percet tényleg kibírsz nélküle
Az en baratom nem lolozik, msssal jatszik es van h nekem is mondja azt h meg befejezi ezt a kuldit es jon. Az is van h eltart 40 percig. De nekem semmi bajom ezzel. O szeret jatszani, igy kapcsolodik ki. Sot, mutatott is jatekokat es egypar nekem is tetszik (dead island, mortal kombat, diablo, final fantasy) azokkal szoktunk egyutt is jatszani. Szerintem nem kene h idegesitsen h o a haverjaival szorakozik. Te is szorakozol a baratnoiddel. Ez hozza tartozik a srac szemelyisegehez, vagy elfogafod vagy nem, de az mar a te bajod lesz 16/L, 19/F

Még szűz vagyok de mégis van esély arra, hogy teherbe essek, ha a a barátommal pettingeltem a nadrágjában nyulkált és utána az ujjait egyéb célokra is használta?

Legjobb válasz: Ha volt spermium a barátod ujján, miért ne? Nem számít az, hogy szûz vagy e vagy sem. A szûzhártya nem egy áttörhetetlen fal. Lyukak vannak rajta. Ettõl függetlenül azért szerintem nem vagy terhes. Elég kicsi az esély rá.

Ha volt spermium a barátod ujján, miért ne? Nem számít az, hogy szûz vagy e vagy sem. A szûzhártya nem egy áttörhetetlen fal. Lyukak vannak rajta. Ettõl függetlenül azért szerintem nem vagy terhes. Elég kicsi az esély rá.
Megnézném én azt a tini-ujjat, amivel benyúl egész a méhig!!!
Nem kell a méhig hatolnia, A pénisz se ér fel odáig.

Az gáz ha szilveszterkor a barátom barátaival bulizok? és nem lesznek ott az én bnőim?

a barátom legjobb barátjának a bnője viszont hozza 2 bnőjét is... csak én nem tudok hozni senkit se mert mindenki vagy a pasijával van 2esben, vagy messze vlmilyen másik buliba, ahova nem akartam menni.. szóval kicsit szerintem ez ugy néz ki mintha nem lennének bnőim:S

Legjobb válasz: Jóban vagy a barátod barátaival? Kedvelnek téged meg te is õket? Mert akkor miért lenne gáz... nem hiszem, hogy ezt gondolnák, hogy nincsenek barátnõid :)

Jóban vagy a barátod barátaival? Kedvelnek téged meg te is õket? Mert akkor miért lenne gáz... nem hiszem, hogy ezt gondolnák, hogy nincsenek barátnõid :)
Ez legyen a legnagyobb problémád..
Ööö... Keress új barátokat?
En is hasonlo problemaval kuzdok. Lejar lassan a kocsim muszakija, es a baratnom megcsalt.

Milyen következményei lehetnek annak, ha a volt barátom legjobb barátjával jövök össze?

Szakítottunk nemrég a barátommal. Õ volt az a fiú, akit ha megláttam megdobbant a szivem, mert ? az a fiú, aki küls?leg els?re "megfogott" engem, és jó volt vele, de keveset tudtunk együtt lenni és szakítottunk, és haragban váltunk el. Most pedig a legjobb barátja (én úgy tudom, ? a legjobb barátja) szeretne velem összejönni. Õ is nagyon jó fej, és tetszik is. Nem tudom mit tegyek, én szeretném vele megpróbálni, de szerintem ez hülyén veszi ki magát.

Legjobb válasz: Ez attól függ... saját példámat elmondanám ezáltal hátha dönteni tudsz...Jelen pillanatban az ex barátom egyik barátjával (nem a legjobb barátja, de haverja) vagyok... Mondjuk ez kicsit bonyolultabb ennél, nem szerettem a régi páromat, undoritó volt ahogy viselkedni akart egy hónap alatt, megelégeltem szakitottunk...eltelt egy hónap és összejöttem az egyik haverjával(jelenleg is a párom)...igazán szeretjük egymást, már több mint egy éve együtt vagyunk...a barátságuknak vége van, amit nem is bánok, mert egy undoritó alak volt a volt barátom...szóval azt mondom Neked mérlegelj, ha nem akarod megbántani a volt párodat, és nem akarod hogy a barátságuk tönkremenjen akkor válassz valaki mást... HAbár erre is van ellenpéldám, mert a párom tetszett a legjobb barátnõmnek, miután öszejöttünk két hónap múlva megtudtuk beszélni, rájöttünk nem érdemes emiatt felrugni a barátságot, igy is fellehet fogni. Remélem sikerül döntened, üdv

Ez attól függ... saját példámat elmondanám ezáltal hátha dönteni tudsz...Jelen pillanatban az ex barátom egyik barátjával (nem a legjobb barátja, de haverja) vagyok... Mondjuk ez kicsit bonyolultabb ennél, nem szerettem a régi páromat, undoritó volt ahogy viselkedni akart egy hónap alatt, megelégeltem szakitottunk...eltelt egy hónap és összejöttem az egyik haverjával(jelenleg is a párom)...igazán szeretjük egymást, már több mint egy éve együtt vagyunk...a barátságuknak vége van, amit nem is bánok, mert egy undoritó alak volt a volt barátom...szóval azt mondom Neked mérlegelj, ha nem akarod megbántani a volt párodat, és nem akarod hogy a barátságuk tönkremenjen akkor válassz valaki mást... HAbár erre is van ellenpéldám, mert a párom tetszett a legjobb barátnõmnek, miután öszejöttünk két hónap múlva megtudtuk beszélni, rájöttünk nem érdemes emiatt felrugni a barátságot, igy is fellehet fogni. Remélem sikerül döntened, üdv
Miért is kell összejönni valakivel, aki jó fej és tetszik? Ha nem érted a kérdésemet: Az utcán járkálva rengeteg nõt látok, aki tetszik, meg ismerek is sok embert, aki jó fej, de attól még nem KELL járnom velük. Majd ha többrõl van szó mindkettõtök részérõl, akkor lehet ilyesmin gondolkodni. (29f)
Hát akkor aza fiu, nem igazi barátja a volt barátodnak, ha az lenne nem akarna veled összejönni. Szerintem jobb ha kimaradsz ebbõl, a volt barátodat még jobban megbántanád, és tönkretennél egy "barátságot".
Jartam hasonlo cipoben, az eredmenye egy masfel eves kapcsolat lett, es ket srac, aki utalta egymast.

Egy fiú miért nem szemez azzal a lánnyal, aki tetszik neki, ha a barátjával/barátaival van?

Legjobb válasz: Én azért nem, mert lehet azt gondolná a lány, hogy csak azért merek ránézni, mert baráti körben bátrabb és úgymond "nagyobb arc" vagyok. Ha éppen nem vagyok baráti körben vagy úgy megyek a folyosón egy haver mellett, akkor nincs gond a szemezéssel. Viszont nekem az a tapasztalatom, hogy sok barátnõvel körülvéve a lányok sem nagyon szemeznek.

Én azért nem, mert lehet azt gondolná a lány, hogy csak azért merek ránézni, mert baráti körben bátrabb és úgymond "nagyobb arc" vagyok. Ha éppen nem vagyok baráti körben vagy úgy megyek a folyosón egy haver mellett, akkor nincs gond a szemezéssel. Viszont nekem az a tapasztalatom, hogy sok barátnõvel körülvéve a lányok sem nagyon szemeznek.
Én pl azért mert egybõl a haverok is arról beszélnének meg kérdezõsködnének stb...jobb ezt elkerülni!:D
ezt jó tudni! :O
Mert gyermek

Miért érzem úgy, h nekünk össze kellene jönnünk, ha a legjobb barátommal vagyok? Én 22L ő 17F

Egyrészt tudom,h nagyon fiatal még,és nem úgy fogja fel ezeket a dolgokat,mint én.De akkor is.Annyira hasonlóak vagyunk,egyetértünk szinte mindenben,megbeszélünk mindent.Jobban ismerem,mint a volt barátaimat ismertem valaha.Õ is tud rólam mindent.Soha nem ítélkezünk egymás tettei felett.Smároltunk párszor,de nem rontotta el a kapcsolatunkat.Tudom,h nem szépen bánik a lányokkal,de csak mert nagyon fiatal.Szerintetek lehet köztünk valami?Ha nem,akk miért nem?

Legjobb válasz: Én voltam 19/F, a barátom 22/L. Ismertük egymás párkapcsolatait, de csak barátok voltunk. Katonaságnál tartotta bennem a lelket, tiszteltük egymásban a fiút-lányt, de megbeszéltük, hogy nem, "csak" barátok. 4 évig. Aztán rá gondoltam, hogy milyen lenne vele. Léptem. Ma van egy 16 éves lányunk, 17 éve élünk boldog házasságban. Ha este eksön van, mindent bele, tapétalekaparós, bevállós mindent-bele buli van :) Szeretem és szeret. Szóval, nem kell félni, de egy dolog fontos: ha egyszer megtörtént, nincs visszaút! Ha szakítotok, a régi barátság nem áll vissza!

Én voltam 19/F, a barátom 22/L. Ismertük egymás párkapcsolatait, de csak barátok voltunk. Katonaságnál tartotta bennem a lelket, tiszteltük egymásban a fiút-lányt, de megbeszéltük, hogy nem, "csak" barátok. 4 évig. Aztán rá gondoltam, hogy milyen lenne vele. Léptem. Ma van egy 16 éves lányunk, 17 éve élünk boldog házasságban. Ha este eksön van, mindent bele, tapétalekaparós, bevállós mindent-bele buli van :) Szeretem és szeret. Szóval, nem kell félni, de egy dolog fontos: ha egyszer megtörtént, nincs visszaút! Ha szakítotok, a régi barátság nem áll vissza!
ismerem ezt a típust és bocsi hogy ezt mondom de szerintem megbántana ha párkapcsolat lenne belõle..:S pont azért vagytok el olyan jól mert nem várod el hogy hûséges legyen és elkötelezze magát melletted szerelmi téren stb.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak:igen, ez igaz.Én nem várok tõle semmit.De ha együtt lennénk.. Második:Ettõl félek, hogy ha nem jön össze rendesen, elveszítem.Azt pedig nem bírnám ki.Akk inkább barátként maradjon.Várok, hátha egyszer eszébe jut lépni...
Szerintem nagyon de nagyon alaposan gondold meg. Még most semmi sincs veszve, még mindenen változtathatsz. De ha belemennél vele egy kapcsolatba és rosszul végzõdik, akkor számolj azzal, hogy többé már semmi nem lesz ugyan az, vagy rosszabb esetben nem találkoztok többé.

Mit csináljak, ha beindultam a barátnõm barátjára?

Nézegettem a telefonján a képeket, és láttam egy-két ilye-olyan képet a barátjáról (hiányosabb öltözékben), és hát mondom atyaúristen. Eddig is tudtam, hogy jól néz ki a barátja, de ez már frusztráló. Nem mondtam a barátnõmnek egy szót sem arról, hogy láttam a képeket, de azóta is azon fantáziálok, mit csináljak? Elég nehéz elfelejetni, mivel a barátjával nagyon sokat találkozunk, és most már folyton a képek jutnak eszembe, és nagyonnagyon bejön a srác. :s

Legjobb válasz: szereted a barátnõd ? akkor ne kavarj be.

szereted a barátnõd ? akkor ne kavarj be.
Hány évesek vagytok? Olyan 22 alatt bele is kavarhatsz, akkor még a 95%-uk nem azzal van, akivel lesz 5 év múlva és õk is csak felelõtlenkednek.
A kérdező hozzászólása: mi 18, a barátja 20
Remélem õ is kutakodik a telefonodban, és meglátja ezt a kérdést...
A kérdező hozzászólása: nem fogja:D
Csak ha szakítanak!

Mit szólnál ha a volt barátod az egyik barátnőd kísérője lenne egy esküvőn?

Van egy lány aki járt egy pasival. Ez a pasi jóban van, a lány barátn?jével, de ez a barátn? bele van esve a pasiba titokban. Mikor szétment a pasi meg a lány, a barátn? meghívta egy esküv?re ahol koszorúslány volt, hogy legyen a kísér?je. Mit szólnátok ilyen esetben?

Legjobb válasz: Szerintem az exek mindig tabuk kell legyenek barátnõknek. És az exnek is tabuk kéne legyenek a csaj barátnõi.

ha neked fontosabb egy pasi, mint a barátnõd, akkor hívd el/gyere össze vele nyugodtan.. DE szerintem a barátnõ exe mindig tabu..
Szerintem az exek mindig tabuk kell legyenek barátnõknek. És az exnek is tabuk kéne legyenek a csaj barátnõi.
Mégis mit szólnék? Már nem a barátom, tehát azt csinál, amit akar. A barátnõm is nyugodtan elhívhatja, hiszen már nem járunk.
Osztom az elsõ véleményét. Mi közöm van hozzá azután, hogy már nem járunk? Ha arról lenne szó, hogy elkezdenek járni már más lenne a helyzet. Kicsit frusztrálna a helyzet, bár ez függ attól is, hogy milyen módon szakítottunk... Ha õ dobott engem majd össze jön egy barátnõmmel teljesen ki lennék borulva és megalázottan érezném magam. De itt szó sincs errõl.
Fogadni mernék hogy te vagy az a lány aki bele van esve a fiúba és elhívta az esküvõre és azért tetted fel ezt a kérdést mert félsz a barátnõd reakciójától... :) egyébként én mindig azt mondom a barátság többet ér akármelyik pasitól...
hát nekem tökmindegy lenne kivel jár az exem, pláne hogy kivel megy esküvõre. kivéve ha õ szakitott volna velem és én még szeretném vagy sértve érezném még mindig magam, akkor zavarna azért.
Semmit. A szüleim arra tanítottak, hogy a használt játékaimat adjam a kevésbé szerencséseknek. Szóval hadd vigye!
Semmit. A volt barátomhoz már semmi közöm, nem mondhatom meg neki, mit csináljon, a barátnõm meg nem a gyerekem, hogy én dönthessem el, kivel, hova megy.
Szerintem meg egyáltalán nem kell hogy tabu legyen az ex, amennyiben egyik félt sem érinti rosszul a dolog. Nekem a legtöbb exemmel jól, békésen zárult a dolog. Nem érdekelne, ha valamelyik barátnõm összejönne vele. Ha meg elhívná az esküvõmre kísérõnek, az meg végképp nem érdekelne. Nyilván ahhoz az emberhez megyek feleségül, akivel le szeretném élni az életem. Nem zavarna ha ott lenne az exem is.
Nem korrekt, de a nõknél amúgy i ismeretlen ez a fogalom. Én különösebb sértõdés nélkül, de elhidegülnék az ilyen "baráttól".

Mar megcsaltam a paromat többször is, de nem jött ra. Nem fog rájönni arra sem ha a legjobb barátjával csalom meg? Meg kiszeretnem probálni növel is ugy hogy a parom ott van.

Nagyon tetszik nekem.en irtam azt a kerdest is ,hogy 3 pasival szeretnem ugyhogya harmadik a parom.

Legjobb válasz: Hát ha az tényleg a legjobb barátja, akkor elég hülyeség hogy rá akarsz mászni. Ugyanis a legjobb barát iylenkor ezt elmondja a barátjának, vagy ha nem akkor nem is a legjobb barát. Sztem amúgy vissza kéne venni az állatias ösztöneidbõl. Nem azért mert 3mal, meg egy nõvel is akardod. Azzal még semmi baj. De az hogy folyton megcsalod csak mert megtetszik neked, ez-az(fû-fa ha úgy tetszik) nem civilizált emberre hanem vmi õskortól nem fejlõdött ösztönei irányította élõlényre vall. Azt meg hogy 3masban akarod nõvel és a pároddal, azt vele beszéld meg, arra lehet hogy rá tudod venni. Az ilyesmi beindítja a pasik fantáziáját. Jah és ne akard összeugrasztani a barátaival. Nem érsz neki annyit.

Minek tartod akkor a barátodat, ha össze-vissza csalod? Honnan a fenébõl tudjuk, hogy rá fog-e jönni? Lehet. Most lehet hogy lebuksz mint a gyöngyhalász... A pároddal kellene megbeszélned, hogy szeretné-e egy másik pasi fenekét nézegetni, miközben együtt vagytok. Ízlések és pofonok...
már írtam a másik kérdésedre is. Szerintem hagyd el a pasid és akkor kiélheted magad minden téren. A "barátjával", minden második férfival aki szembe jön veled az utcán, és nõkkel is. Nem hiszem, hogy ezt érdemli szegény srác, mert te nem tudsz nyugton maradni a [email protected] Ha ennyire viszket azzal ne õt alázd meg!!! És nem hiszem, hogy imádod õt, ahogy az elõzõ kérdésedben írtad, mert ha szeretnéd egy kicsit is, nem vágnád át a fejét és nem aláznád meg ennyire. Érdekes egy szerelem...
Én imádkozom hogy a barátod észrevegye hogy mekkora egy b*dös k*rva vagy mielõtt mindenféle betegséget hozol rá! Szánalom! 3 férfival akarod? Egyik a vaginádba, másik szádba harmadik meg a seggedbe mi? hû-ha:D
Hát ha az tényleg a legjobb barátja, akkor elég hülyeség hogy rá akarsz mászni. Ugyanis a legjobb barát iylenkor ezt elmondja a barátjának, vagy ha nem akkor nem is a legjobb barát. Sztem amúgy vissza kéne venni az állatias ösztöneidbõl. Nem azért mert 3mal, meg egy nõvel is akardod. Azzal még semmi baj. De az hogy folyton megcsalod csak mert megtetszik neked, ez-az(fû-fa ha úgy tetszik) nem civilizált emberre hanem vmi õskortól nem fejlõdött ösztönei irányította élõlényre vall. Azt meg hogy 3masban akarod nõvel és a pároddal, azt vele beszéld meg, arra lehet hogy rá tudod venni. Az ilyesmi beindítja a pasik fantáziáját. Jah és ne akard összeugrasztani a barátaival. Nem érsz neki annyit.
Ha csak szexuális kapcsolat, akkor biztos tetszene neki, és valószínûleg az sem érdekelné, ha a barátjával lefeküdnél. Ha érzelmek is vannak a párod részérõl, akkor undorító, hogy ilyeneken gondolkodsz.... Egyébként gyanítom, hogy nem lehetsz túl "értékes" nõ, ha fûvel-fával lefekszel....
szerintem kiábrándító egy nõ lehetsz. Megcsalod a párod többször is, majd beakarsz vonni idegenegek. személy szerint undorítónak találom. lehet lepontozni, ez van. Ilyen barátnõm lenne.. szégyen!
Wow. Te nem vagy semmi:D:D Legjobb baráttal megcsalni..áhh ez kész. Tervezed vagy mi? És ilyen a legjobb barátja is?:O Én sem vagyok jó kislány, de pofám nem lenne a pasim barátjának még csak közelébe se menni. Lehet lepontozni, de ez igen gáz.
Mekkora qrva vagy:OO
A kérdező hozzászólása: deen ugyisszeretnem, hogy a parom meg en meg nok.szeretnem látni ahogy kikeszitsuk mi nok a paromat, biztoselvezne.elmondjam neki ez tetszene neki?a ferfiaknak tetszik nem?-->> Elõszõr ehhez szólnék hozzá: szinte midnen férfi fantáziál errõl, de nem biztos hogy a valóságban is akarja. És lehet hogy ez után kezdene gyanakodni, ha van esze. A Kérdésedre válasz: rá fog jönni, és akkor lehet h sikerült egy több évest baráti viszonyt tönkre tenned. Ehhez gratulálni tudok csak. Ha meg egy nimfománis vagy, haygd ott a csávót, jobb lesz neki is, mi elõtt elkap valamilyen betegséget.
Exeim én is csaltam, sõtt! el is mondtam nekik, de nem nagyon hittek nekem, azt gondolták kamuzok, a nõkre akkor is és most is vágytam! ez viszont kevésbé feküdt nekik!!! a pasiknak ez a téma addig fekszik amig nem a saját nõjükrõl van szó akit tényleg és nagyon szertnek, és akarnak gyerekeik anyuknak! szala ha elmondod könyitesz magadon és nagy valszinûséggel nem is hiszik el! am nálam szar volt a szex ezért is csaltam, és ezért vásgytam akkor jobban nõkre is! mára szerencséra a csávom egy isten! igy már csak istennõm keresem, persze idegenek számára ez is gáz, csakohogy én meg szarok a véleményekre, az én nõ álatali kielégültségi vágyamon csak tett segít, vélemény aligha, akinek nem fekszik az I. J. Kinek ez jüön be kinek az! Emberek! Jó volna felfogni! am meg ha mindenki egyforma lenne elég uncsi lenne ez a világ!
Lepontozhattok... HA ezek után TE nyugodt arcal be mersz feküdni a párod mellé az ágyba vagy meg mered csókolni vagy csak a kezét megfogni... Akkor neked nem 3 pasival meg mindennel kéne hanem AZ hogy a barátod ezekre rájöjjön. és ilyen angnemben h megcsaltam többször is de nemjött rá.. haha.. ehhez azért már pofa kell ember... és akkor még a párodnak nevezed... Eggyüttérzek a pasiddal..
Szerintem mondd el a pasidnak, hogy megcsaltad már vagy 1000x. Nem hiszem, hogy szerelmes lennél belé, mert akkor nem lenne szived bárkivel lefeküdni, hanem az eszedbe jutnának a párod érzelmei. Hagyd el, ne kínozd tovább, hisz 1x ugyis megtudja majd, még ha utólag is, és biztos hogy fájni fog neki. Ha meg szabad leszel, akkor azzal fekszel le akivel akarsz, és nem teszel tönkre egy másik éltete (is).
Nem tudom milyek közegben élsz de az én baráti köreimben van annyi betyárbecsület, hogy házinyúlra nem lövünk.
sztem ez kamu. nem hiszem el, hogy léteznek ekkora primitív selejtek. ha mégis igaz a kérdés, akkor te egy génhiba vagy anyukám. remélem elkapsz gyorsan valami nemi betegséget és kiszenvedsz.
Kedves kis nõci lehetsz te. Meg biztos jól kereshetnél, kár hogy nem vezetsz üzletet... Akkor nem lennél ribi, csak prostituált... Valószínûleg rá fog jönni elõbb-utóbb. De ha tényleg barátja a srác, az lesz az elsõ, hogy téged leráz, és elmondja a barátodnak, mekkora K vagy...
Szerintem mondd el az egészet a "párodnak". Az, hogy így átvered, egyszerûen gerinctelen, szégyenletes. Talán szerencséd lesz és a pasid is ekkora szexõrült és benne lenne minden buliban.
Szerintem menj el pornózni, ott sokmindent kipróbálhatsz, pénzt is kapsz, és élvezni fogod a munkádat.
A kérdező hozzászólása: nem pontoztamle senkit , orõlok a valaszoknak, nemoskori vagyok, , de imadom a szexet minden mennyisegben errol nem tehetek szertetem ejjel-nappal amikorcsak van ra idom esaki megtetszik...
A kérdező hozzászólása: deen ugyisszeretnem, hogy a parom meg en meg nok.szeretnem látni ahogy kikeszitsuk mi nok a paromat, biztoselvezne.elmondjam neki ez tetszene neki?a ferfiaknak tetszik nem?
Mekkora kummák van a világban, te jó ég. Hogy van neked erre pofád te 15 éves kis takony, mert több nem lehetsz. Elõttem szóló is kb annyi... De legfõképpen édesanyádat és édesapádat tudnám jól pi*sán rúgni, hogy nem törõdött veled, ezért most egy [email protected] nagy riban c kurv a lettél. Remélem, ha egyszer leálssz az ilyenekkel és lesz egy normális párod, majd megcsal és megtudod milyen érzés Lehet lepontozni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!