Találatok a következő kifejezésre: Ha a a a (218281 db)

Ha a Facebook-ba elmentettem az e-mail cimem a jelszoval egyutt, annal a felugro kisablaknal felul ami mindig kijon belepesnel, azt hogyan tudom visszacsinalni? Mert igy akarhanyszor valaki beszeretne lepni mindig ott a cimem a jelszoval egyutt.

Legjobb válasz: Nem a Facebook menti a jelszavakat, hanem a böngészõ, te nem írtad hogy milyet használsz, más és más a módszer a törlésükre, de én Chromeot tippelek: [link]

Nem a Facebook menti a jelszavakat, hanem a böngészõ, te nem írtad hogy milyet használsz, más és más a módszer a törlésükre, de én Chromeot tippelek: [link]
A kérdező hozzászólása: Van google chrome is, de en az operan keresztul leptem be.Akkor is ugyan ezt kell csinalni?

Ha a képeken az új barátnő karolja a pasit és szorosan hozzádől, de a pasi zsebre teszi a kezét, a másik képen meg a fényképezőjét fogja 2 kézzel, miközben a csaj belekarol, mutathatja a testbeszéd a pasi hidegségét vagy csak belebeszélem?

Testbeszéd! Azért kérdezem, mert úgy gondolom, nem szerelmes az új barátnőbe, csak el akart határolódni az előző csajtól, akit lejáratott egy másik csaj, aki viszont nem kellett a pasinak, hiába nyomult, így lett hirtelen egy harmadik csaj...

Legjobb válasz: Csak magaddal akarod elhitetni hogy nekik nem fog mûködni.

Csak magaddal akarod elhitetni hogy nekik nem fog mûködni.
Hú, így elsõre nem értettem mi van, de már szerintem kapizsgálom.. :D Szerintem nem egyértelmû, mert lehet, hogy tényleg hidegem viselkedik azzal a lánnyal, de elképzelhetõ, hogy csak nem szeret a barátnõjével pózolni a képeken, vagy egyszerûen rossz passzban volt. Ha mindig ilyen lenne, akkor szerintem nem viselné el a lány. :)
Valószínûleg csak úgy gondolta, ez jó póz a fényképezkedéshez, a másikon meg õ fotózta magukat, arra figyelt, hogy jó legyen a beállítás. Kép alapján nem lehet ilyen következtetéseket levonni. Nekünk is van olyan képünk a párommal, ami úgy sikerült, hogy én ülök egy padon és szerelmes tekintettel nézek fel rá, õ meg csak néz elõre olyan érzelemmentes fejjel, mintha nem is érdekelném. Pedig már lassan öt éve vagyunk együtt és õ legalább annyira imád, mint én õt. Ettõl még persze lehet, hogy igazad van, de pár kép alapján én nem találgatnék.
Bernoulli-egyenlet. A sebességek 0-k, a gáz sûrûségnövekménye gondolom elhanyagolható, g pedig állandó. Ezzel próbál nekiállni.
Ha vetted volna a fáradtságot és normálisan leírod, mint azt egy tudományos fórumon illik, én is venném a fáradtságot és meg válaszolnám. De így nem. Egy ilyen megfogalmazásért még a gimiben is megvágtak volna.
szerintem meg egyszerûen nem tudta belesûríteni a kérdésbe

Ciki, ha a kislányomra a bátyjától örökölt fiúruhákat adom rá? Persze van néhány lányos darab is, de kabátok pulóverek, cipők mind fiúsak. Mind jó minőségű, szép, csak éppen nem kislányos

Legjobb válasz: Ha egy csecsemõt néznek fiúnak az egy dolog, de ha idõsebb kislányt akkor az rosszul eshet neki! Nekem lányos ruháim voltak de rövid hajam, és mindenki fiúnak nézett , nagyon utáltam.

Ha egy csecsemõt néznek fiúnak az egy dolog, de ha idõsebb kislányt akkor az rosszul eshet neki! Nekem lányos ruháim voltak de rövid hajam, és mindenki fiúnak nézett , nagyon utáltam.
Én a kislányomnak vettem pár szép, lányos ruhát. Ezeket akkor adom rá, ha megyünk valahová. Itthon játszani tökéletesen megfelelnek a bátyja ruhái is. Falun lakunk, családi házban, az udvaron senki nem szólja meg. :)
Attól függ, mennyi idõs. Ha baba, engem nem érdekelne, és õt sem. :)
Cipõt csak újat adnék rá. Ruhákat egyszerû megoldani, kisfiúsra vasalsz ilyen rávasalható matricát, lányosat, máris lányosabb a felsõ. Nadrág, body, ezekbõl a kék, zöld is tökéletes lánynak.
Nem ciki. Ha anyagilag nem engedhetitek meg magatoknak az újakat, akkor meg fõleg rá se ránts, ki mit mond. Ha valamit nem szeret a kislány, vagy te érzed úgy, hogy egy-egy túl fiús darab már túlzás, akkor azokat tedd félre. Én azt csinálnám, hogy a kiegészítõk viszont lányosak legyenek, a sapkák, sálak, kesztyûk, zoknik, hajcsatok, stb. sokat dobnak a dolgon, vagy amit lehet, akár át is alakíthatsz.
Szerintem nem a legjobb...attól is függ, mennyi idõs a kislányod. A kabát ha belegondolsz, télen alapdarab, minden nap abban lesz, ha még a haja is rövid akkor mindenki fiúnak fogja nézni. Ha anyagilag megteheted, szerintem legalább egy lányos kabátot és cipõt vegyél neki ha nem is újat, de használtat. Én biztos így tennék.
Nem ciki. Fordítva az lenne, ha fiúra adnál rózsaszínt. Viszont használt cipõt nem adnék a gyerekemre. Tönkre teszed a lábát.
Nem ciki, de cipõt újat vegyél neki is!
És kit érdekel ha fiúnak nézik?! Lányomat úgyis képesek voltak fiúnak nézni, hogy világos rózsaszín bundazsák volt rajta.Azon meg olyan takaró, amin rózsaszín szivecskét fogó mackók vannak, csak kék az alap színe...Szerintem semmi gáz és ciki nincs benne, ha fiús darabok vannak egy lányon...Nem jár minden nõ rózsaszínben vagy lilában, mégse nézi senki pasinak õket.Sok kislányon is van pl fekete pulcsi és farmer...Attól még nem kisfiú...Viszont szerintem gázabb kisfiúra adni rózsaszín inget...Cipõ legyen új csak és ennyi.
Ha egy fiunak ciki hogy lány ruhában van akkor szerintem egy kislány is megérdemli hogy lány ruhába legyen ne fiúba. Nem is értem ez egyik gáz a másik nem? Hogy néz már ki egy kislány fiú ruhába? Ugyan ugy mint egy fiú lányban. Ha megteheted ne járasd fiú ruhába fõleg ha már nem is baba.
Szerintem is ciki. Nekem is 5 éves nagyfiam és másfél éves kislányom van
Szerintem is ciki. Nekem is 5 éves nagyfiam és másfél éves kislányom van, és nem értem, miért kellene csak azért fiúruhában járnia, mert "az van raktáron". Én se hordom a párom ruháit. Anno a fiam is fiús ruhákat kapott. A kislányom épp úgy megérdemli, hogy csinos legyen. (Bátyáméknál is a lány a kisebb. Én sírni tudtam volna rajta, amikor ráadták a fiúruhákat. Már nagy. Már nem hagyja. De szegény az elsô két évben csupa fiúsban járt.) Én a szebb fiúruhákat elvateráztam egyébként, és az árukból vettem lányruhákat...
Azt nem állította a kérdezõ, hogy fiúnak van öltöztetve. Ha egy sötét nadrágot ad rá, ami fiúé volt, de hozzá ráad egy rózsaszín pulóvert, akkor szerintem nem ciki, mert nem fiúnak van öltöztetve. De komolyan írtam, hogy hímezz rá lányos motívumokat, ha nagyon zavar. Én egy sötét farmerre hímeztem pillangókat meg virágokat, és nagyon csajos nadrág lett belõle :)
én is azt hittem, hogy majd veszek 1-2 lányosat, itthonra meg jo a fius...aztán mégis máshogy lett, sokkal helyesebb lányos rucikban, és persye, nem tudom megállni a vásárlást....ugy oldottam meg, hogy a fiam ruháit eladom, eladtam, folyamatosan is, így nem tornyosulnak itthon, és nyugodtabban veszek lányosakat- nem sokat, tényleg semmi felesleget, praktikusat...harisnyák, bodyk unisex, itthonra jo a kek naci kis csajos felsovel, de megsem tisztara fius..persze, hogy nem ezen mulik, tégy ahogy jonak látod, én igy oldottam meg...
Fordítva lenne ciki. Ha fiúra adnál lányruhát.
A kérdező hozzászólása: Másfél éves. Nyáron , hogy ilyen jó idõ volt végig, csajos ruhácskákat hordott, de most elõszedtem az öröklötteket és elég fiúsak, de mivel sok van belõlük és szépek sajnálnám a padláson pororsodni hagyni.
nem ciki. Tegnap a lànyom igazi csaj volt, a férjem meg jegyezte kissè sok a ròzsaszîn...Piacon egy nèni de szép kisfiu, este gàzszerelõ kisfiù?-ja nem van fülbevaloja...mondom jaja...ha a talpig ròzsaszìn nem egyèrtelmû..
Ha nincs pénzed lányosra akkor dobd fel kislányos kiegészítõkkel. Pl. sapka, hajpánt, kesztyû
Én ugyan szeretem lányosan öltöztetni a lányomat, de néha én is veszek neki kék, fiúsabb darabokat, mert valamiért megtetszik, vagy akciós. Ezeket úgy adom rá, hogy mondjuk fiús nadrághoz valami lányos felsõt adok.. DE nagyon kicsiként kapott unokatestvérétõl aki fiú ruhát, pl szuper kék bundazsákot, eszembe sem jutott másikat venni helyette... Cipõt csak újat adnák viszont a lábára! Ha én nem is fogok cipõt eltenni a kistesónak... Egyébként pedig hogy fiúnak nézik... Kislányom le sem tagadhatná, hogy igazi kis csajszi, 18 hónapos, a válláig ér a szõke loknis haja. Mindehhez szeretem lányosan öltöztetni, épp csupa rózsaszínben volt, mire megkérdezte egy ismeretlen öregebb pasi, hogy FIÚ?! És nem viccbõl... Szóval ennyit errõl :D
Ciki legfeljebb az, ha foltos, szakadt, nm megfelelõ méret, ilyesmi... Az én fiam meg lányom hordott 1-2 darabot felváltva is. Van köztük szûk másfél év, csajszi vékony magas, kisember zömök, úgyhogy némelyik gatyát pl. egyszer egyik vette fel, aztán másik (kék farmer, drapp vagy terepmintás zsebes). Sõt a fiam még olyat is felvett, amin fehér alapon rózsaszín volt a pipa (a márkajelzés...) a fiús meg a kislányos kiegészítõkkel szerintem ez teljesen oké. A lányomat amúgy is nézték fiúnak fodros rózsaszín fürdõbugyiban (!), pink felsõben is... Szerencsére már van akkora haja, hogy copfot meg csattokat lehet pakolni. A cipõ tényleg jobb ha új, bár én abból is szoktam 1-2 megkíméltebb darabot újrahasznosítani a tesók között, mert nagyon hasonló a lábuk, de mivel legtöbbször nem a szezonnak megfelelõen jön ki a méret, így újat kapnak legfõképp.
Nekem bátyám van, sok megörökölt cuccom lett tõle, persze én alapból is fiúsabb kiscsaj voltam. Én úgy válogatnék, hogy egy barátnõt áthívnék, és miközben átnézitek a ruhákat, eltudjátok dönteni, hogy õ, mint külsõ szemlélõ, hogyan látja. De szerintem otthonra pl tök mind1 hogy kislányos-e, vagy télen, a kabát alatt ki látja..
Én azt mondom hogy varrogass a rucikra rá egy kis fodrot, csipkét, masnit, hímezz szivecskéket stb.és kicsit máris lányosabb lesz!

Ha a Pasiknak a nemi szerve túrósodik, lehet sexelni simán, vagy orálisan, akkor ha az illető nagyon alaposan megmosakszik, és kimossa? Tehát közvetlen utána?

Legjobb válasz: Lehetni lehet, de ez akkor fordul elö, vagy ha valamilyen fertözése van, vagy nem tisztálkodik rendesen (jellemzö az utobbi). Szoval nem érdemes!!

Lehetni lehet, de ez akkor fordul elö, vagy ha valamilyen fertözése van, vagy nem tisztálkodik rendesen (jellemzö az utobbi). Szoval nem érdemes!!
Wow, ez egyre furcsabb, nem a parod, csak lakotarsad, de tudod, hogy turos a farka? Miert? Es miert akarod oralisan? De akkor megnyugodhatsz, csak dugott valakivel akinek valami betegsege volt.
A kérdező hozzászólása: 1: Senki sem mondta, hogy a páromnak , , túrós, , De tegyük fel: 2: Mindennap fürdik, hisz együtt lakunk!!!! 3:Tudod az a verzió is létezik, hogy ha egy lánynak hüvelygombája van, vagy folyása, vagy bármi, akkor a lány megfertõzheti a barátját, nem MINDIG CSAK A TISZTÁLKODÁS létezik magyarázatnak! De köszönöm még egyszer!
Ha csaj vagy akkor nekünk a nagy kerdesünk szamodra: Szerinted honnan kapta el a betegseget a dragalattos baratod? (hat nem a közös WC ülökeröl, az hotziher) Ha makod van akkor csak nem szokta megmosni.
A kérdező hozzászólása: Ezért kérdeztem, de ezt már 100x megírtam. Érdekes én tudok tisztességes normális a választ adni mások kérdéseire....! Mitõl lehet??? NEM TUDOM, ezért kérdeztem, de vannak tippjeim: fertõzés, akár gomba, vagy nem lett mosva rendesen, vagy nem lett jól kimosva, vagy termelõdik valami miatt stb.....! Na de még egyszer köszönöm, a kérdés nem aktuális!
Mondd már meg hogy mégis mi mástól lehet?!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Csak kíváncsi voltam, arra, hogy lehet e belõle baj. :) Itt mindig a tisztálkodással jönnek, de mástól is lehet, ezért kérdeztem. De itt volt egy Kedves Hozzászóló, aki poént csinált belõle, ezért sem szeretném, ha a kérdésem több kommentet kapna, mert már nem aktuális! Köszönöm a válaszokat!
jah, lány vagy? Hát nekem nem lenne kedvem olyannal szórakozni, blöee. Szerencsére felnõtt pasin még ilyet nem láttam, gyereken igen, az lemosható volt.
Lehet hogy a turo azert van a farkan mert elromlott a hutto es nem lenne tul jo otlet lemosni mert akkor a telen ehen halna...... no meg ha egy kis tesztaval keverned micsoda turosteszta lenne belole?:>
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Érdekesség képen kérdeztem. Köszönök minden választ.
Én egy alapos mosás után se vállalnám be, ki tudja mi baja van. Igazából gusztusom se lenne hozzá, még gumiba sem.
#4 világossá tette, hogy lány vagy. A f-t nem szokták kitörölni. Lemosni lehet. #1 irta, hogy lehet ferözés is, de inkább ápolatlanság. Ápolatlanság esetén sem érdemes ilyennel kezdeni, mert aki a f-t nem mossa meg, az más testrészeit sem tisztitja rendesen. Sokféle fertözést kaphatsz töle.
nekem is volt regebben, hiaba mostam. de erdekes modon nem a makk alatti reszen volt csak hanem a makkon is. amugy smegmanak hivjak ha jol tudom. fogtam es bekentem canestennel :) es kepzeld segitett, komolyan 36F
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok, és nem ezt kérdeztem. Mindenkinek az a válasza, hogy ha már ez van, akkor a pasi nem fürdik...Ez mástól is lehet...és erre voltam kíváncsi!!!!!
most már meg a kukacod szex elõtt normálisan minden alkalommal
A kérdező hozzászólása: De attól is lehet, ha pl: nem törli ki rendese stb...tehát ez nem feltétlenül fertõzés nem???
fertözes, bakterium asszem. Inkabb probald ne atadni a parodnak, mert azzal sokat fog bajlodni, te könnyebben tudod kezelni. (vagy pedig 2 hete nem mostad meg...)
szerintem így elég igénytelen dolog lenne, elõbb kezeltesse ki magát, aztán, v esetleg gumival attól, h lemossa, ugyanúgy fertõz
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Ki a fene mondta azt, hogy nem a párom, vagy hogy a párom e??? Attól, mert együtt lakunk, lehet a párom, sõt lány meg fiú, valószínûleg azért lakik együtt, mert egy pár, szeretik egymást stb...Tehát azért, mert azt mondtam, h együtt lakunk, ebbõl, hogy vetted le azt, h csak lakótárs??? Na de mind1, a kérdés már nem aktuális! :D

Van jelentősége annak ha a lány a nekem küldött e-mail jében minden gondolatának végén smileykat rak?

általános témákról írt.

Legjobb válasz: hívd el randira, ha igent mond akkor bejössz neki, ha nemet, akkor totál barát-zónában vagy.

hívd el randira, ha igent mond akkor bejössz neki, ha nemet, akkor totál barát-zónában vagy.
Nincs. :D Sajnos én is ilyen vagyok. :D 15 éves koromban rámragadt az msn miatt. :D Az a gáz, h most már az egyetemen a vizsgákat is így írom meg... XD
én mindig írok :D
Nincs... Én is mindig írok :) 20f
Szerintem van, és tetszel neki.
A kérdező hozzászólása: értem köszi csak azért kérdeztem mert tudom h vannak ilyen emáerek akik mindig igy írnak de õ nem ilyen ráadásul már nem 16éves
Számomra csak azt jelenti, hogy idegesítõ. Meg ne sértõdj, komolyan, de itt GyK-n lassan már minden apróságra azt hiszik az emberek, hogy annak komoly jelentõsége van (értsd: tetszünk valakinek).
Nincs jelentõsége egyáltalán. Van aki ilyen. Ha egy haveroddal dumálsz és nyomjátok a hülyeséget és tesz a gyerek akkor annak van jelentõsége? Kb ugyna ez...
Mert pontot tenni a mondat végére túl egyszerû lenne.
Ismerek 20-on évest íki így ír...

Csajok, szeretitek ha a pasi a szátokba élvez? És ha igen, miért nem?

Legjobb válasz: és ha igen miért nem?:DDDDDD te hülye :DDDDDD

és ha igen miért nem?:DDDDDD te hülye :DDDDDD
Én szeretem. És hogy miért nem? Hát arról nem tudok :D
NEM szeretem de párszor már megengedtem..nagyon rossz az ize
És ha igen, miért nem? . . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--
Igen szeretem. :)
De mit szerettek benne?
Én azért nem, mert esetleg lehet
18:22! Mit szeretsz benne?
Ha nem alakult ki lelki kötõdés még, akkor nem engedem, de ha igen, akkor mindig hagytam, h a számba élvezzenek. Nem is volt soha kérdés. De nem kényszerbõl, élveztem.
Nem. Mert egy marék meleg takonyra emlékeztet. Párom hálisten nem is akar a számba "ömleni", azt mondja annyira tisztel, hogy nem is tudná ezt megtenni. Szájjal kényeztetem, azt mondja oltári jó vagyok, de a végén kézzel rásegítek, olyankor a fülét finoman rágcsálom, nyalom, a nyakát csókolgatom, vagy a mellbimbóját stb. Neki ez tökéletesen megfelel és 100% elégedett. :)
szeretem. szeretek sz*pni és le is nyelem :DDD
Szerintem azért jelentõs a különbség, hogy a döntõ pillanatban kiveszi a szájából és kézzel kicsapatja, vagy technikásan még erõsebben szív, és az ember fia mintha a gerincét lövelte volna ki. De sajnos, azt garantálom, hogy önmagában az ondó íze és állaga egy csajnak sem fog örömet okozni. Csak az örömszerzést élvezik benne, ha olyan a kapcsolat.
Én régen utáltam, de mostanában inkább felizgat a dolog, nem tudom igazából mi változott. Önmagában persze, ha csak annyi lenne, h akkor most le kell szopni, az nem lenne jó, de ha rendesen együtt vagyunk és nekem is jó, akkor nem zavar, sõt szeretem is csinálni. És tényleg dob a dolgon, h tudom, h neki jó. 21L
én szeretem. és nem kell semmiféle lelki kötõdés hozzá... "egy éjszakás kaland" alkalmával is megengedem, sõt el is várom. nem tudom miért, szeretek szopni és ez hozzá járul. az ízével nincsenek különösebb problémáim és az állaga is oké. felizgat ahogy lecsúszik a torkomon.
Az én barátnõm is szereti az csak hiszti hogy ilyen íze van meg olyan ha igazán szeretitek egymást akkor nem finnyáskodik senki a párotok is kiny.l titeket az nem undorító nektek? szóval jó nem a kapcsolat elején viszont ha szeretitek egymást mindent megtesztek egymásért! 3 éve vagyok a párommal és minden rendben van köztünk 23/F
Nem szeretem, kicsit olyan érzés, mintha a számba taknyot hugyoznának. Meleg és nem jó az íze, hányingerem van tõle. Szerencsére a párom enélkül is szeret, mert a vége elõtt szól és kézzel fejezem be :)
Imádok szopni és imádom lenyelni is!hogy miért? Mert szeretek örömet okozni.
Én spec nem. Én sem fújom az orrom a barátom szájába, és nem kényszerítem rá, hogy a felköhögött turhámat nyelje le. Mert kb olyan érzés. Amúgy szerintem nem is menne, amint a számban érzem, öklendezek, és ha nem tudom kiköpni azonnal egy zsepibe, inkább magamra köpöm, hogy mégse hányjak már ide. Ez meg egyébként sehogy sem túl gusztusos... Inkább verje rám, élvezzen belém, úgyis szedek gyógyszert, vagy mittudomén.
én nem szeretem, akkor most nem válaszolhatok arra, hogy miért nem? :D Szóval azért nem, mert az állaga olyan mintha tele lenne a szám takonnyal és még nem bírtam magam meggyõzni arról, hogy én azt lenyeljem. De ha a számban tartom és utána kiköpöm az se jó, mert amint kinyitom a számat megérzem a szagát és a kettõ együtt már olyan sok, hogy elkezdek öklendezni.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, örülök hogy segíthettem! :D Ám tévedsz, mert folyamatosan vannak a mai napig mókusok, akik fejükre csapó vitézekkel válaszolnak, nem veszett ki innen a gyk- ról.
ma 18:23<----- vazd!!! Na valahonnan elõ kukáztad. Ezt kerestem már 1 jó ideje. XD kb:2 éve volt ez nagy sláger itt a Gy.K. ..
Én az ízét (nem dohányzik, nem szed gyógyszereket, amitõl keserû lehet) meg maga az, hogy a számba élvezhet, és hogy ez neki mekkora öröm! :) Imádom a pasimat, és az orált is, ajjj de kedvet kaptam hozzá, kár hogy nem tudunk most találkozni... :((( :D
A kérdező hozzászólása: Ügyes vagy, tudsz olvasni! :D
A kérdező hozzászólása: :D
Én is szeretem ha leszopnak

Jót vagy rosszat jelent ha a lány a randin inkább csak kérdez?

persze én is kérdezgettem és válaszolt is nem csak két három szóval de így utólag belegondolva én beszéltem többet

Legjobb válasz: Nem jelent semmit. Ha teljesen egyoldalú, akkor lenne gond, és ha pár szavas válaszokkal intézné el.

Nem jelent semmit. Ha teljesen egyoldalú, akkor lenne gond, és ha pár szavas válaszokkal intézné el.
én akkor szoktam sokat kérdezni, hogyha a pasi szûkszavú és nem beszél magától. de egy idõ után megunom a kérdezést. azt szeretem, ha nem kell kérdezgetni, hanem a társalgás megy szépen a maga útján és mindenki kérdés nélkül elmondja az álláspontját.
Vagy nem tud sokat beszélni, vagy nagyon érdekled, vagy mind2.
Én pozitivumnak találnám. Még nem találkoztam egy olyan nõvel se akit ne kellett volna beszéltetni vagy rákérdezni, hogy "nah és téged nem érdekel semmi, nem kérdezel?". Az ilyen annyira szánalmas. Az csak jót jelent, ha kérdez.
mondd el neki, ha szeret meg fogja érteni
Beszéld meg vele, hogy jelezze mielõtt elmegy és azt is, hogy hova spriccelhet.
Az orális szex nálunk általában elõjátékként szerepel, nem velejárója, hogy elmenjen, sõt :) Megkérheted, hogy jelezze, mielõtt elmenne, tuti meg fogja érteni, miután nincs a szádban kézzel vagy ha elég nagy a cicid, akkor a melleiddel is izgathatod (tudod összenyomod õket, barátod pedig berakja közéjük, nem kell hozzá nagoyn nagy méret)
lol bunkó lennék a juszt se szólnék?:P megnézném a csajom arcát :DD x)
ha mar egyszer szajjal kenyezteted, miert ne ehetned meg a g....et? nem ertem!
3. gratulálok !
A szeretkezéshez agy is kell nem csak egy farok, és egy punci elsõsorban érzelmek, és türelem. Akár milyen vad dolgok történnek az ágyban oda kell figyelni egymásra. Ha Kedvesed tényleg szeret, és odafigyel Rád, akkor semmi baj nem lehet abból, ha ezt említed neki.
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 23:20 reflexbõl beleharapna xD akkor neked is lenne arcod xD

Mit csináljak ha a szerelmem a saját neméhez vonzodik (vagyis meleg)? (lány vagyok)

Hát van egy fiú, aki szeretek, megtudnék érte halni, komolyan. anyira jól néz ki, a bels?je, ahogy megismertem teljesen odáig vagyok érte. nemis tudnám elképzelni mással, de kiderült, hogy meleg... Teljesen depis lettem.

Legjobb válasz: Ha divatmeleg akkor persze :) Ha tényleg meleg akkor semmi esély.

Ha divatmeleg akkor persze :) Ha tényleg meleg akkor semmi esély.
Próbáld meg, talán rájön hogy a nõi nem is vonzó :) Ha szerencséd van rádöbben arra hogy biszexuális. Mondjuk nem sok esélyt látok..de nem veszítesz vele semmit.
lehet, sok meleg azért meleg, mert szeretre vágyik, sé mindegy neki hogy nõ vagy férfi, probáld meg
Mond meg neki, hogy popószex párti vagy, sõt oda jobban szereted.Lehet ez hatásos lenne nála.És te is vegyél egy mûbránert, mert lehet, hogy kapni is szereti, nem csak adni.
pont most volt az a rész:D bedobta a lovat az mekkora:D:D:D
Vegetatív diszfunkcióról van szó. Kezelés sajnos nincs.
XD Hát ez cink.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!