Találatok a következő kifejezésre: Ha a a 14. napon van, (75 db)

A peteeres ugyebar altalaba a 14. napon van. Es ha netalan akkor fekszek le eloszor a baratommal. Akkor ugye jol tudom hogy nagyobb az eselye annak, hogy terhes leszek? Mikor kisebb az eselye? Vagy ezt nem lehet tudni?

Legjobb válasz: Akkor kisebb az esélye ha védekeztek. Óvszer, gyógyszer. Neked nem mindegy hogy 90% esélyed van teherbe esni, vagy 45% ? Neked 1% sok, nem? Sok nõnek a 14. napon van, de lehet máskor is. Ha a hüvelyváladékod kezd nyúlóssá válni, akkor van.És áttetszõvé. De elõre nem tudhatod, csak ha már elmúlt akkor tudod. Mert 2-3 nappal elõtte ha megtörténik, s peteérésed lesz (esetleg szokatlan idõpontban) akkor még életképes lehet a spermium. Lehet hõmérõzni ébredéskor, abból is meg lehet állapítani. www.ciklus.hu legjobb, ha elmégy a teenagerambulanciára(nõgyógyász)és vele megbeszélsz vmi biztos módszert. Amíg tájékozatlan vagy, ne feküdj le vele!

Akkor kisebb az esélye ha védekeztek. Óvszer, gyógyszer. Neked nem mindegy hogy 90% esélyed van teherbe esni, vagy 45% ? Neked 1% sok, nem? Sok nõnek a 14. napon van, de lehet máskor is. Ha a hüvelyváladékod kezd nyúlóssá válni, akkor van.És áttetszõvé. De elõre nem tudhatod, csak ha már elmúlt akkor tudod. Mert 2-3 nappal elõtte ha megtörténik, s peteérésed lesz (esetleg szokatlan idõpontban) akkor még életképes lehet a spermium. Lehet hõmérõzni ébredéskor, abból is meg lehet állapítani. http://www.ciklus.hu legjobb, ha elmégy a teenagerambulanciára(nõgyógyász)és vele megbeszélsz vmi biztos módszert. Amíg tájékozatlan vagy, ne feküdj le vele!
Szerintem te még ne szexelj.. Ennyi tudással.. Inkább menjetek ki a játszótérre.
http://www.a-ha.hu/lesson71.cfm Nézd meg ezt az oldalt! És ne siess el semmit mert egy életre megbánhatod! Annyira nem sürgõs. Elõbb járjatok utána a dolgoknak! Úgy jobb is lesz.
A kérdező hozzászólása: epp azert kerdeztem meg itt ezt a kerdest..latni akartam hogy ti mit irtok.. amugy lehet furcsan fogalmaztam meg es lehet eggyesek bunkoul viselkednek, de nem erdekel en csak tanacsot kertem, semmi mast enbbe mi olyan rossz?miert kell bunkoul viselkedni?
Szia! Tény, hogy a legtöbb nõnek a 14.napon van peteérése, de spontán peteérése BÁRMIKOR lehet az embernek ! Tehát elméletbe akkor nagyobb az esély, de arra alapozni, hogy x idõpontban tuti nincs, az nem jó megoldás ! A védekezés mindig fontos! Sok sikert:)
A havi vérzésed elõtti héten vagy a legtermékenyetlenebb. Amikor megjön, akkor is elég kevés az esélye a teherbeesésnek, de kevesen csinálják akkor. Utána légy óvatos. A menstruációt megelõzõ 1 hét a tuti! Nézz naptár módszert!
Ez csak olyan átlag. Amikor már biztosan elmúlt a peteérésed 4-5 napja, s a váladék meg a hõmérséklet is bizonytja ezt, akkor kisebb az esélye. De nem lehetetlen. Elõtte ugye nem tudhatjuk, mert talán ebben ahónapban lesz korábbi peteérés kivételesen. A menses után meg olyan váladék van, ami tovább életképesen tartja a spermiumokat. De , ha tényleg a 14. napon van peteérésed, akkor a 11-18 napon valószínûbb teherbe esni. Ez önmagában nem elég fogamzásgátlásra, de jó udni róla. Mindenképp alkalmazz még valamit, d efigyeld a termékenységet is! Regisztrálj a http://www.ciklus.hu-ra! Menj el a tinédzser-nõgyógyászatra, és kérj tanácsot! Vannak könnyû szerek direkt tiniknek! Olvasd el a :Bippan Norberg és Szil Péter könyve, a Természetes fogamzásszabályozás Sokat megtudhatsz belõle a testedrõl. http://teszvesz.hu/item1288953207_termeszetes_fogamzasszabal..

2008.4.8-dikan volt menzeszem utanna mar emszedtem a fogamzasgatlot! Ehonapba nemjott meg a menzeszem mikor kellett volna, de ma delutan megjott a menzeszem! Matol szamolva a 14-napon van selyem teherbeesni ha babat szeretnenk?

Legjobb válasz: Hát ezt így nehéz kiszámolni, fõleg, mert nem jött meg idõben. Ha ezentúl 28 naposak lesznek a cklusaid, azaz mától számítva a 28.-ra jönne meg, akkor a 12-16. napig van a legnagyobb esélyed. Teherbe esni a mensi elõtt 12-16 nappal a leg"könnyebb".

Hát ezt így nehéz kiszámolni, fõleg, mert nem jött meg idõben. Ha ezentúl 28 naposak lesznek a cklusaid, azaz mától számítva a 28.-ra jönne meg, akkor a 12-16. napig van a legnagyobb esélyed. Teherbe esni a mensi elõtt 12-16 nappal a leg"könnyebb".
Ha már be lenne állva gyógyszer nélkül is a mensid 28 naposra, akkor igen: 14 nap múlva lenne peteérésed. Nem tudom, hogy a gyógyszer mennyire kavar be, de átlag 1-3 hónapig minimum bezavarhat... persze van aki at elsõ gyógyszermentes hónapban teherbeesik. Használj LH tesztet, vagy mikroszkópot. Azzal biztosabban fogod tudni, hogy mikor van petéd.
A gyógyszer után érdemes várni kicsit, hogy kiûrûljön, és ne legyen mellékhatása. Nekem ezt tanácsolta az orvos, hogy legalább egy fél évet várjak. Mi az az LH teszt?? És hol lehet kapni??
Ovulációt kimutato teszt. pl. Dm-ben 2500.-. Öt darabos és vizeletcsíkos.

Hogy ha az utolsó mensim első napja jan 31-én volt és febr. 4-ig tartott, akkor is kb a 14. napon van peteérésem?

Ja és azt hozzátenném, hogy nem redszeres a menstruációs ciklusom. Ennek fényében/ismeretében hoygan kell számolnom.

Legjobb válasz: nekem a kiszámolás sosem jött be.ahoz tudni kell, h pontosnan milyen hosszuak a ciklusaid.jó ideig én csak ki számoltam magamnak, és nem volt eredmény.az utobbi idõben kiszámoltam, és vettem ovulácios tesztet is,és figyeletem a szervezetem,természetesen a két nap nem eggyezett egyszer se.a papirforma biztos sok mindenkinek bejön, de sokaknak nem.nem vagyunk egyformák, és a szervezetünk is máshogy reagál,szinte minden hónapban.Javaslom vegyél ovu tesztet, és sokkal biztosabbra mész.sok sikert.

nekem a kiszámolás sosem jött be.ahoz tudni kell, h pontosnan milyen hosszuak a ciklusaid.jó ideig én csak ki számoltam magamnak, és nem volt eredmény.az utobbi idõben kiszámoltam, és vettem ovulácios tesztet is, és figyeletem a szervezetem, természetesen a két nap nem eggyezett egyszer se.a papirforma biztos sok mindenkinek bejön, de sokaknak nem.nem vagyunk egyformák, és a szervezetünk is máshogy reagál, szinte minden hónapban.Javaslom vegyél ovu tesztet, és sokkal biztosabbra mész.sok sikert.
a rendszertelen havivérzéssel pedig lehet orvoshoz kéne fordulnod, ha babát szeretnél.
A kérdező hozzászólása: Átnéztem az utóbbi 5 év mensieit, és rájöttem, hogy egy nappal elszámoltam minden egyes ciklus, most végztem egy rövid számolást és az eredmény: átlag 27-28 naposak a ciklusaim(a kisebb vagy nagyobb napszámok csak elvétve fordultak elõ) Ez jelenthet jót?

Csak akkor eshet teherbe valaki ha peteérése van nem? Az meg általában a 14. nap körül van és 3 napig tart akkor mensi előtt mért nem lehet védekezés nélkül szexelni?

Legjobb válasz: Mert akármikor megérhet egy petesejt, nem csak a 14. napon. A menstruációd kellõs közepén is teherbe eshetsz, ugyanis az emberek nem egyformák, mindannyian kicsit másképp mûködünk. A 14. +- 3 nap átlagérték. A naptári módszer hatékonysága éppen ezért csak 50%, ami azt jelenti hogy száz nõbõl, aki naptári módszerrel védekezik egy év alatt ötven teherbe esik.

Mert akármikor megérhet egy petesejt, nem csak a 14. napon. A menstruációd kellõs közepén is teherbe eshetsz, ugyanis az emberek nem egyformák, mindannyian kicsit másképp mûködünk. A 14. +- 3 nap átlagérték. A naptári módszer hatékonysága éppen ezért csak 50%, ami azt jelenti hogy száz nõbõl, aki naptári módszerrel védekezik egy év alatt ötven teherbe esik.
Akár egy erõs orgazmus hatására is lehet ovuláció. És mivel a spermiumok több napig életképesek, bármikor teherbe lehet esni. 100 %-os módszer egy van, ha nincs szexelés.
Bármikor teherbe lehet esni, nem mindig a 14. nap körül van a peteérés! Védekezni kell mindig, mensi elõtt és után is!
A stressz, hormonális és egyéb egészségügyi okok (betegségek) is befolyásolják a peteérést. minél fiatalabb az ember, annál érzékenyebb a különbözõ hatásokra. érdemes ezért a peteérés egyéb jeleit is figyelni, mivel valóban igaz. h peteérés elõtt 3nappal valamint a peteérés közben vagy veszélyeztetett helyzetben!

A menstruaviom elso napjatol szamolva ma van a 14. napom reggel eggyutt voltam a parommal! Remenykedhetek hogy osszejott a baba? Viszont este kissebb buli lessz nalunk ihatok alkoholt? Ha iszok este alkoholt, a reggeli szextol maradhatok terhes?

Legjobb válasz: Szerintem nem kellene ennyit görcsölni ezen. Szerintem hülyeség ha azt figyeljük, hogy most húú a 14. napom van akkor gyorsan le kell feküdnöm a barátommal. Így elveszik az egész élménye. Csak azért csinálni valamit, hogy most végre baba lesz. Vagy összejön, vagy nem, de az a lényeg, hogy jól érezd magad. Nem akartam bunkó lenni bocsi

Szerintem nem kellene ennyit görcsölni ezen. Szerintem hülyeség ha azt figyeljük, hogy most húú a 14. napom van akkor gyorsan le kell feküdnöm a barátommal. Így elveszik az egész élménye. Csak azért csinálni valamit, hogy most végre baba lesz. Vagy összejön, vagy nem, de az a lényeg, hogy jól érezd magad. Nem akartam bunkó lenni bocsi

Ha a ciklusom 28 nap (mindig), akkor 100% a 14. napon van a pé? Van ellenérv, hogy lehet más napokon is?

Legjobb válasz: Vegyél ovu tesztet, és kiderül! Nekem 29 naposak a ciklusaim és a 19. napon van a pém.

Vegyél ovu tesztet, és kiderül! Nekem 29 naposak a ciklusaim és a 19. napon van a pém.
Egyáltalán nem biztos , hogy akkor van ! Vegyél egy ovulácios tesztet , figyeld a hõdet és akkor megfogod tudni , hogy pontosan mikor van a peteérésed .
A kérdező hozzászólása: Akkor mi van azzal a szabályal, hogy mensitõl visszaszámolva 14. napon van a pé.A mult héten erre probáltam választ kapni s mindenki csodálkozott miért nem értem.Jó lenne eldönteni végre akkor hogyis van ez...
MIvel nincs két egyforma ember, ezért ne is várd, hogy mindenkire egyformán igaz a 14. nap.... Az elsõ hozzászóló jól írta! Figyeld a hõm.

Ha peteérésünk van, akkor is szokott fájni a hasunk? Kb annyira mint amikor menseselünk? Meg peteérés mindig a 14 nap körül van? Akko ris ha elötte a mensim nem 28napra jött meg. Hanem 32?

Legjobb válasz: Ááá... ne hogy azt hidd, hogy ez percre pontos mindíg. Általában pé a ciklus közepén van, ami a 12. nap és a 16. nap között lehetséges. Van aki érzi van aki nem, de nem annyira erõs az érzés mint mensikor. Egy pici szúrást én néha szoktam érezni, de nem mindíg. És elõfordulhat spontán peteérés is. Akármikor.

Ááá... ne hogy azt hidd, hogy ez percre pontos mindíg. Általában pé a ciklus közepén van, ami a 12. nap és a 16. nap között lehetséges. Van aki érzi van aki nem, de nem annyira erõs az érzés mint mensikor. Egy pici szúrást én néha szoktam érezni, de nem mindíg. És elõfordulhat spontán peteérés is. Akármikor.
Nem mindenki érzi a peteérését, de lehet, hogy neked akkor is szokott fájni a hasad. A peteérés pedig mensi elõtt két héttel szokott lenni, kb félidõben. Ha hosszabb a ciklusod, akkor valószínûleg nem a 14. napon van a peteérésed, hanem néhány nappal utána.
Ha 32 napos a ciklusod, akkor kb a 16. napon van peteérésed.Általában a menstruációs fájdalmak erõsebbek, mint a peteéréskor (esetleg) jelentkezõ fájdalmak, de nálam pont fordítva mûködik a dolog.A mensinek csak az 1., max 2. napján fáj a hasam, de egyáltalán nem vészes, fájdalomcsillapító csak ritkán kell, peteéréskor viszont nagyon görcsölök :S állítólag ez normális.Ja , és a két fájdalom nem igazán hasonlít, legalábbis nálam.
Nem mindig a 14. napon van. Ez függ a ciklus hosszától, stressztõl, betegségtõl is. Nekem volt, hogy a 21. napon volt. Az én tüneteim között is szerepel a nyilallás, hasfájás olyankor, meg átlátszó, több folyás.

Mikor tesztelhetek először a ha mondjuk a pém csúszása miatt csak a 17. napon volt a pém és 31. napra nem kéne megjönnie (ezt a luteális szakasz 14 nap hosszából számoltam ki) akkor holnap a 27. napon tesztelhetek már? Gabriel tesztem van itthon.

A görbém biztató.

Legjobb válasz: Szerintem várj még a teszttel. A tesztek kb. két héttel a vélt fogamzástól mutathatnak elõször valamit, esetedben ebbõl még csak 9-10 nap telt el. Nagyjából a 30-31 nap körül lehet elõször tesztelni, de még az sem biztos, hogy kimutatja.

Szerintem várj még a teszttel. A tesztek kb. két héttel a vélt fogamzástól mutathatnak elõször valamit, esetedben ebbõl még csak 9-10 nap telt el. Nagyjából a 30-31 nap körül lehet elõször tesztelni, de még az sem biztos, hogy kimutatja.
Belinkelnéd a görbédet?
Nekem 18 napon volt pé.Én 24 körül tesztelek és nekem is Gabriell van itthon.Remélem pozitívat tesztelünk.Felraknád a görbédet?
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/818427b4515191e530663a.. Sziasztok . Itt a görbém , és akkor ha korán van várok , a páromnak csüt lesz a névnapja akkor tuti tesztelek hátha megtudom lepni egy poz tesztel. Ne hari hogy csak most válaszolok nektek. És remélem én is hogy mind a ketten poz tesztelünk.
Szia szerintem nagyon biztató a görbéd.Majd írd meg az eredményt.
A kérdező hozzászólása: Ma megjött én feladom nekem már soha nem lesz babám de nem értem miért jött meg hisz a hõm még mindig fent van :, -(( http://www.ciklus.hu/images/diagramok/818427b4515191e530663a..
Hát sajnos van akinek a hõ pár nappal a menszi megjövetele után esik le.Nekem is így volt a múlt hónapban.Nagyon sajnálom, de kérlek ne add fel!!!Bár mondjuk jó tanácsolja neked, olyan aki ha most meg jön ugyancsak feladja.De szurkolok neked hogy köv hónapban összejöjjön.Nekem kedden kellene jönnie, de remélem nem jön bár õszinte leszek nem igazán bízom a sikerben.Hát majd meglátjuk.

A HgA1C-t nagyon megdobja, ha a 3 hónap alatt van pár nap, amikor magasak a vércukorszintek? (13, 14 is előfordul)

Legjobb válasz: Attól függ, hogy a "pár" nap mennyire "pár" (lehet 2 vagy 60 nap is), illetve ezeken a napon mennyire magas a vércukrod...

Attól függ, hogy a "pár" nap mennyire "pár" (lehet 2 vagy 60 nap is), illetve ezeken a napon mennyire magas a vércukrod...
* napokon
A kérdező hozzászólása: a 3 hónap alatt elõfordul kb. 5 olyan nap, amikor 12-14 között mozog szinte egész nap
A HgA1C egy 90 napos mozgó átlagot mutat, vagyis azt, hogy az utóbbi 90 napban átlagosan mennyi volt a vércukrod értéke. Nem nagyon fog rajta látszani az az öt nap, ha a többi nap jó volt. Jegyezd fel ezeket a kiugró értékeket, és mutasd meg az orvosnak!

Van még remény egy babára, ha a a 16-17. napon volt az ovulációm, és a 14. DPO-n még negatív a teszt (X-epil)?

Február elején sajnos már volt egy missed ab-om, melyet műtéti úton kellett befejezni. Ezt követően elég rendszertelenül (18-31 nap között)jött meg a menstruációm, így nehéz mihez viszonyítani. Most a hőm a 16. nap óta 37 C körül mozog, illetve ebben a hónapban ovutesztet is használtam. Nagyon szeretnénk, ha most végre sikerülne!

Legjobb válasz: Szia! Sajnálom amiket keresztül mentél, nagyon drukkolok hogy baba legyen a dologban! Nekem is elég rendszertelen a mensim az utóbbi hónapokban, én is használtam most ovutesztet és bevált! Sokmindentõl függ hogy pozitív lesz a teszt már ilyen hamar, ugye hogy mikor foganhatott a bébi, mert ha nem épp középidõben van a peteérésed akkor késõbb foganhatott, és akkor a teszt is késõbb mutatja ki majd :) Ha nem jön meg két nap múlva tesztelj reggel!Majd írd meg mi volt, drukkolok!

Szia! Sajnálom amiket keresztül mentél, nagyon drukkolok hogy baba legyen a dologban! Nekem is elég rendszertelen a mensim az utóbbi hónapokban, én is használtam most ovutesztet és bevált! Sokmindentõl függ hogy pozitív lesz a teszt már ilyen hamar, ugye hogy mikor foganhatott a bébi, mert ha nem épp középidõben van a peteérésed akkor késõbb foganhatott, és akkor a teszt is késõbb mutatja ki majd :) Ha nem jön meg két nap múlva tesztelj reggel!Majd írd meg mi volt, drukkolok!
Minden rendben lesz meglátod, csak a jó dolgokra szabad gondolni!!!Boldog babavárást neked is, és akkor úgy tûnik hogy szinte egyszerre szülünk majd :) Igaz nekünk már a 2. baba, már van egy rosszcsont 2 éves fiam :) elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: :) Egyszerre szülünk?! :) fura ezt így hallani még...de nagyon klassz!!! Viszont akkor Te már tapasztaltabb vagy az kissrác után :) Jól vagy amúgy? Tüneteid vannak? Mikor mész a dokihoz?
Nos hát igen, mert pár hét különbséggel eshettünk terherbe :) én most vagyok a 6. hétben, jövõ kedden megyek a dokihoz, izgulok :) Jól vagyok, semmi tünetem, csak nap végére nagyon elfáradok, és a hasam is befájdul ha sokat megyek, és a fiam mellett ez mindennapos :) Elsõ babával ilyenkor már minden reggel émelyegtem és már hánytam is...remélem most elkerül :D
hogy vagy kedves kérdezõ azóta? elsõ voltam Stefi vagyok, igy könnyebb lesz azonosítani :)
Szia! Szerintem minden rendben lesz, nekem sincs semmi tünetem, de ez nem feltétlenül rossz! Sõt elsõ gyerekekkel még ilyen kora terhesen ennyi tünetem sem volt, olyan 8 hetes voltam majdnem mikor kezdõdtek a terhesség szépségei.. :D Nagyon izgulok azért én is hogy minden rendben legyen, holnap délelõtt megyek a dokihoz, alig bírom már kivárni! Bizony a fáradtságot le kell gyõznöm mert a fiam mellett nem lehet unatkozni :) De szerencsére általában jó gyerek igy hagy pihenni ha szükséges. Stefi
Ja és szerintem hogy nem erõsödik a csík az semmit nem jelent, mindenki szervezetében más koncentrációban van jelen a hcg, ezen ne aggódj :) Stefi
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztatást :) Néha elbizonytalanodom, de valahogy én is úgy érzem, hogy most rendben kell lennie mindennek! Vagyis most nem vagyok annyira "aggódós", mint legutóbb. Lehet, hogy akkor ez is közrejátszott, vagy ki tudja... Nagyon kíváncsi vagyok, mit mond a doki holnap!! Feltétlen írj!! De biztos, hogy minden rendben van...miért ne lenne?! :) Gondolom a kisfiad is nagyon fog örülni majd a kistesónak! :) Várom a fejleményeket! puszi
Mindenképpen írok, izgi lesz megint mindent elõrõl kezdeni, nagyon várom, bár a helyzet már teljesen más lesz, igy hogy itt van a rosszcsontom :) Remélem szeretni fogja majd, mióta mondjuk neki hogy baba van a pocimban azóta puszilgatja, nagyon édes :) Pihenj sokat, minél többet és nem lesz baj :) Dokival beszéltél már? Stefi
Voltam a dokinál, de még korán hívott be sajnos, még nem volt szívhang, jövõ héten megyek megint, remélem minden rendben lesz, aggódom, mert hematomát is talált a petezsák alatt, de kicsi és ha pihenek nem lesz gond, bár a gyerek mellett nehéz lesz, de igyekszem vigyázni magamra és amennyit lehet feküdni...
Remélem hogy velünk akar maradni a kicsi és hematoma nem okoz gondot! Stefi voltam
Végigolvastam a kommenteket.Nagyon gratulálok a 2kismamának! Nekem is van egy kisfiam és már szeretnénk kis tesót igaz nem olyan rég próbálkozunk, de mivel a fiam elsõre sikerült, már egy kicsit rástresszeltem magam hogy még nem jártunk eredménnyel... - így gondoltam kipróbálom ezt az ovulációs tesztes dolgot.Ti hol és mennyiért vettétek milyen márkát?Egyáltalán hány dbot kell venni és hogy mûködik. Ma jött meg a vérzésem, így gondoltam köv. ovulációnál kipróbálnánk.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Én is nagyon örülök! Most remélem minden rendben lesz...kicsit azért kísért a múlt, de nem is akarok rá gondolni. Együtt nézhetünk a családalapítás elébe :)
elsõ vagyok Ez bizony pozitív a javából gratulálok!!!!De jóó!!!Vigyázz magadra!!!
Nézd, remény mindaddig van, amíg nem jön meg. Várj még két napot, és ha reggel még mindig fent lesz a hõ, csinálj még egy tesztet. Megy a drukk!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a drukkokat, és igazatok van, türelem kérdése az egész...csak ilyenkor olyan nehéz :) A múltkori babánál teljesen spontán történt a dolog, egyáltalán nem számítottam rá, és akkor már a nemvárt napján pozitív lett a teszt. Ezért aggódom egy kicsit...
A kérdező hozzászólása: Ma a hõm kicsit emelkedett :) és a mensinek semmi nyoma! Reménykedem még!
nem teszteltél azóta? :) elsõ válaszoló vagyok
A kérdező hozzászólása: Szia! Hétfõn este a párom unszolására még csináltam egy tesztet, azon egy borzalmasan halvány második csík látszódott, de ennek nem tulajdonítok jelentõséget, mert nem azonnal jött ki, hanem kb. 10 perc után. Így két negatív teszt után biztosra akarok menni...talán holnap reggel csinálok egyet, vagy a hétvégét megvárom - ha bírom, és addig nem jön meg. Egyébként ahogy írtad is, hogy az ovuteszt neked bevált, ezt mire értetted? :) Összejött a babó?
Ez jó hír, szerintem reggeli pisibõl tesztelj újra holnap.
Szia!elsõ vagyok Drukkolok nektek nagyon! Igen bevált az ovuteszt, babát várok :) Igaz még nagyon kicsi, most kezdjük a 6. hetet, jövõ héten megyek dokihoz, remélem minden rendben lesz :)
elsõ voltam az elõzõ hozzászóló is :)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok!!! Jó egészséget, és boldog babavárást!!! Örülök neki/nektek! Ezek szerint mûködik az ovuteszt (persze, ha minden más rendben van). Ti mikor voltatok együtt? Aznap mikor poz. volt? Köszönöm a képeket! Az én hétfõi tesztem nagyon hasonlít a Te elsõ tesztedhez, úgyhogy remélem, hamarosan én is jó hírrel szolgálhatok :)
A kérdező hozzászólása: Csináltam ma este egy tesztet :) Íme! - mellétettem a két nappal ezelõtti, esti tesztet is. http://kepfeltoltes.hu/130619/SAM_1143__www.kepfeltoltes.hu_..
sziasztok! kedves kérdezõ Kismama hogy vagy? jönnek már a tünetek? :) nekem már igen, doki szerinti 6. hetes vagyok, mensi szerint 7. egész nap hányingerem van, olyan rossz a közérzetem hogy nem tudok magammal mit kezdeni, bár mivel szigorú pihenésen vagyok így legtöbbször fekszek ha a fiam hagyja:) szerencsére eddig minden rendben. nem görcsölök, nem vérzek, remélem igy is marad és mire megyek a dokihoz nyoma se lesz semmi hematomának vagy ha mégis akkor csak ott legyen és ne sok vizet zavarjon... :) Stefi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!