Találatok a következő kifejezésre: Ha a a 14. napon (217 db)

Ha a mai, 14. napon 18 mm-es a tüsző, akkor mennyi az esély rá, hogy meg is reped? Vagy előfordulhat, hogy nem?

Tegnap még negatív volt az ovu tesztem, az normális?

Legjobb válasz: 20mm körül repednek meg, de persze nem biztos, hogy megreped.

A kérdező hozzászólása: Írtam neked emailt! :)
Most már tényleg nagyon kíváncsi leszek hogy alakul a dolog! Hasznos volt a link!
A kérdező hozzászólása: Nekem azt mondta a doki, hogy a mell fájdalom a progreszteron emelkedésétõl van, ami ahhoz kell, hogy be tudjon ágyazódni a baba, úgyhogy ne add fel! Belinkelek neked egy cikket, olvasd el, nagyon jól leírja... http://gendiagnosztika.hu/progeszteron Egyébként én most azért kicsit behúztam a kéziféket lelkesedés terén, mert jön a hétvége és kezdek félni a csalódástól.... :(
A kérdező hozzászólása: Hát a cicim nekem is fáj, de ez nálam normális. Peteérés után pár nappal mindig elkezdenek fájni... Terhesség esetén is fájhat, sõt akár a méhed is szurkálhat, úgyhogy annyira ne keseredj el! Nekem mára elmúlt a görcsölés... Nem tudom hova tenni a dolgot. A múlt hónapban elõbb megjött a mensim, 25 napra, úgyhogy ilyenkor azért félek... Igaz most tutira késõbb volt peteérésem, a 17. napon, úgyhogy olyan korán elvileg nem jöhet meg. Én is nagyon várom a hétfõt!!!!!! :) ))
Én is olyan furcsa szurkálásokat érzek, nagyon félek hogy ez mensi lesz mert elkezdett fájni a cicim is és nekem mensi elõtt már jelez ezzel a szervezetem, nagyon szomorú vagyok hogy most is elkezdett fájni mind a kettõ, nekem lehet most sem sikerült, de azért még reménykedem hisz nem tudom milyen terhesnek lenni....! Hétvégén kellene megjönnie de akkor nem tudok írni!Várom a hétfõt akkor már rólad is hírt kapok, meg én is tudok mesélni!Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: Nekem olyan furán görcsölget a méhem körül... Lehet hogy ebbõl mégsem lesz baba.... :(( A beágyazódáshoz kicsit még korai lenne.... :(((((( Te hogy vagy????
A kérdező hozzászólása: Remélem, pár nap múlva mind a ketten röpülünk a boldogságtól!! Nagyon várom már, hogy tesztelhessek... :) )
Húú nekem mennyi ilyen letörés volt húúú.... azért nem élem bele most sem magam!Ha jönni fog szeretettel várjuk!!!! :)
A kérdező hozzászólása: Én most tényleg azt hiszem, hogy jó esélyeink vannak!!!! :) ) Igaz nem tudom, hogy az elõzõ hónapokban milyen értékeink lehettek, de most tuti, hogy volt peteérésünk, mert Uh-on is nézték, ovu teszt is mutatta! Nyálkahártya vastagság is jó volt! :) Szedem a premenst, most volt elõször, hogy nem vérezgettem ciklus közben! :) Szóval szerintem ebben a hónapban meglesz!!!!! :) Legalábbis nagyon reménykedem !Már vissza is kellene fognom magam, mert aztán meg ha nem... letörök mind a bili füle.... :/
Azért vagyunk itt egymásnak hogy lelket öntsünk a másikba! Ma megint elõjött a mesekönyv most kivételesen nem én néztem , egyik kolléga asztalán ott volt egy jó nagy mesekönyv gyönyörû képekkel, "A nagy mondókák mesekönyv", csak nyeltem egy nagyot és irigykedtem! ....
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyos vagy! :) )
ÉÉÉÉÉN ISSS!!!!! Egy nagy kalappal!!!!!! :)
A kérdező hozzászólása: Semmi gond, így is értem ám, mit szeretnél írni! :) Teljesen jó esélyeink vannak szerintem! :) Már nagyon várom a jövõ hetet! :) Szorítok érted ezerrel!!!!!! :)
még a végén kiderül hogy diszlekszás is vagyok :D
hét!!! már megint félre írtam :D
már kevesebb mint 1 hát és kiderül!!!! :) :) :)
úgy igen tényleg megérte de még hogy megérte én 2500.- vettem 5 db ovu lesztet a terhességibõl a legolcsóbb is 700.- volt így az tényleg nagyon jó ár!Viszont akkor sem kezdek tesztelgetni mert nem adok sok esélyt magamnak, reménykedem igaz, de ha már ilyen rég óta nem sikerült és ugye ki is derült a gondom hogy a jobb petefészkem nem is mûködik :( nem sok reményt látok! DE legalább a bal petefészkemben volt egy 19mm tüszõ 8, 5 mm nyákkal a középidõben ez azért még éltet!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Én is kívánom Neked a legjobbakat! :) )
A kérdező hozzászólása: Örülök! :) Hétfõn reggel tesztelsz?
Hát ha addig nem jön meg nagyon fájnak a cicieim és a hasam is kezdi már nekem lehet nem kell tesztelgetnem! :( ....
A kérdező hozzászólása: Nem akarok hiú ábrándokat kelteni benned, de ez lehet terhes tünet is. Nekem anno amikor a fiamat vártam, teljesen ezek a tüneteim voltak. Fájdogált a cicim és mintha meg akarna jönni... Totál becsapós!!! Szóval még bármi lehet!!!!!! :) )
Nagyon aranyos vagy, köszi hogy így együtt érzel velem jól esik! Most már jobb a kedvem reggel sírtam hogy miért nem tud sikerülni már az ég szerelmére, de azóta beszéltem itt bent egy kollégával és jobb kedvre derített!TÉnyleg nagyon rossz érzés , de okultam belõle hogy ennek a szurka érzésnek se hidjek mert úgy tûnik nekem hol így hol úgy jelez a menszesz, az a tuti terhességi jel ha meg sem jön egyátalán!Meg persze a + teszt!Amire úgy tûnik nekem sokat kell várnom!Nagyon félek hogy megint fog.gátlót kapok a bajomra!Nem akarok újra ez tette tönkre a ciklusomat és ez javítaná meg?? Persze nagyon jó volna a kapcsolatot tartani! Nagyon jó lenne beszélni néha egymással hogy kinek hogy alakul, hát ... most tényleg nagyon elgoldolkodtam azon hogy tényleg vastag volt a 8, 5mm mnyhártya nem tudom remélem csak hogy lehet vékonyítani, annyit mondott az ultrahangos orvos hogy fele ennyinek kellene lennie ovukor és menszesz elejére kellene 10mm köré vastagodni mert ez peteéréstõl kezdve vastagszik mmeket minden nap... hát én már tényleg nem tudom mire gondoljak!Csak reménykedem benne hogy hamarosan anya lehetek!Nem lesz tesz-vesz városos könyvecske se és kibabruha sem! Az e-mail címem [email protected] ! Írj!Nagy ölelés Neked!!! Én még azért szurkolok érted!Edina
Megjött most, szakad ..... sírok mint egy hülye!!! Kegyetlen érzés miért nem annyira rég óta várok rá és még mindig nem!!! Mik voltak akkor ezek az érzések mert ez nem mestruációs görcs volt az nem ilyen!Elegem van sose többet nem áltatom magam mert most hiába volt más ugyan úgy megjött!!!Ez volt az utolsó tiszta nevetséges vagyok már!Most vérvételre kell mennem a 3. napon és a 19. napon utána vissza a doki és valószínú fogamzás gátlót kapok a bajomra még nem biztos csak felvetette a doki egy pár hónapig!Nem tudok mit csinálni ez van!El vagyok keseredve nagyon! Fel a fejjel neked még ott a remény!! Nekem már igaz nem de kívánom hogy sikerüljön!üdv E.
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem most adom fel a dolgot... Ma reggel is csináltam egy tesztet, mondván ha már ennyi van a szekrényben... Hát persze negatív lett! Szerintem nekem ebben a hónapban sem jött össze... Azért most már ha csak halványkán is, de pozitívnak kellene lennie egy 10-es érzékenységû tesztnek, nem?!?! :(( Viszont legalább nem várom feleslegesen a csodát... Tudom, amíg nem jön meg, addig van remény... viszont nagy pofáraesés talán így már nem lesz, elõkészítem magamnak a hírt! :) Veled mi újság? Azóta sincs semmi?? Nagyon szorítok ám!!!!!! :) )
Hidd el én is akkor már többet fogunk tudni! Babásodni akarok veled együtt! :)
A kérdező hozzászólása: Hát igen, hamarosan.... de ki bírja ki addig??!!! :) ) Nagyon szeretném ha már péntek lenne! :) )
Nem baj az szerintem , csak jó mert megnyugtatod magad legalább vele! Én is jobban figyelem persze magam, de ezek olyan erõs fájó szúrások voltak hogy ezt tuti nem képzeltem be magamnak :) most meg tényleg olyan érzésem van hogy van ott valami olyan furcsa nyomó érzés, ha hátradõlök és kinyújtom a lábam akkor nem zavar... majd meglátjuk mi ez! :) hamarosan kiderül! :)
A kérdező hozzászólása: De kedves volt aki ilyen hülyeséget mondott Neked!! Szerintem a kettõnek semmi köze egymáshoz!!!! Én már voltam terhes és ha tudnád, hogy nekem hányszor, de hányszor beleszúrt... és nem ment el a babám!!! Ne is foglalkozz vele!!!! Igen, ilyenkor már én is nagyon türelmetlen vagyok, ráadásul folyton figyelem magam, ami már kezd számomra is idegesítõ lenni, mert minden kicsit méh körüli fájdalommal foglalkozom, holott nem szabadna... Most például totál mensis tüneteim vannak (fájogat a hasam, ami kiborító érzés!! Azt is tudom, hogy az elsõ terhességemnél is volt ilyen, de most akkor is elkeserít a dolog... :( Én, mivel egy rakás tesztet megvettem, szerintem végigtesztelem a hetet! :) Persze csak ha meg nem jön elõbb, mert most tényleg rendesen fáj a hasam... :(
Hát most hogy mondod ha 14 napot adunk hozzá akkor most kedden lesz az 2 hete pont, de lehet hogy az szerdán repedt meg fogalmam sincs!Komolyan mondom nem szeretnék pofára esni olyan szar annyiszor átéltem már!Ezért nem is merem beleélni magamat!Elmúlt már az a szúró érzés múlt héten 3 napot is beleszúrt egy-egy másodpercre idõközönként, nem tudtam mire vélni, de úgy elkeserített valaki mondta hogy neki is ez volt és utána el is ment a baba, minek mond ilyet!!! Olyan rosszul esett én nem tudom még hogy terhes vagyok e vagy sem , nem tudom sajnos milyen érzés annak lenni, csak nagyon szeretnék az lenni már végre!Ezek a napok a legrosszabbak az utolsók mert már türelmetlen vagyok nagyon, de tényleg pont ezért nem is csinálok semmi tesztet mert tényleg már a gatyám rá ment annyit csináltam feleslegesen, ezért is nem áltatom magam most sem viszont ha szerdán sem jönne meg már lenne okom örülni... úgy érzem.....
Nagyjából egy idõben volt ovunk mert nekem a ciklus.hu-n szombatra írta az ovut, de másik héten kedden voltam ultrahangon és akkor látta az orvos a 19mm tüszõt január 22-én , ami valószínûleg azokban a napokban vagy aznap megrepedt! Nekem rövidek a ciklusaim általában 25nap, de azért is kezdtem el a kivzsgálásokat mert már össze vissza jött meg hol elõbb hol 26 napra! Volt egyszer hogy 21 napra jött meg másik hónapban 28-ra, ezért ezt is ki akartam vizsgáltatni most a 26. napnál tartok és nagyon remélem hogy nem fog megjönni tényleg félek a szerdától komolyan!Akkor van a 28. nap ami egy normális ciklus lenne de nálam nem...mert én 25 napra álltam be! nem akarok menstruálni.... :( Budapesttõl kb 40km-re lakom Lacházán. Hát sajnos nem itt vagyunk a szomszédban!De így legalább tudunk beszélni :) Annyira boldog lennék ha jó hírrel tudnánk szolgálni egymásnak!!!!! És végre sikerülne a baba!!! :)
A kérdező hozzászólása: De jó!!!!!! :) )) Úgy örülök!!! Nagyon szorítok Nektek!! Nagyon megérdemelnétek már a babát!!!!!! Ne legyél elkeseredve, most biztosan sikerülni fog!!! Muszáj neki és kész!!! :) Minden feltétel tökéletes volt a babához!!! Szombatra nem vártad? Úgy emlékeztem, hogy azon a héten volt az ovud amikor Nekem, pár nappal elõttem, nem? Nekem elvileg 25-én volt, pénteken, Neked meg nem kedden? De lehet, hogy rosszul emlékszem. Jajj, nagyon várom már hogy pozitívat teszteljünk végre! Milyen jó lenne, ha együtt sikerülne!!! Együtt is szülnénk meg minden? Most már akkor megkérdezem, hogy hova valósi vagy? Hátha egymás szomszédságában lakunk! :) Én gyõri vagyok! :) Valamiért most nagyon biztos vagyok abban, hogy összejött, de közben meg parázok is a pofára-eséstõl! Jó lenne ha már hétvége lenne és tisztán látnánk a dolgokat... :)
Edina voltam lemaradt!
A kérdező hozzászólása: Viszont a fejem is elkezdett fájni, ami a mensi elõjele volt eddig mindig... Na mindegy is, majd kiderül... :) Majd írj hogy mi van Veled! Üdv: Gitta
A kérdező hozzászólása: Szia Edina! Mi újság van Veled? Teszteltél már? Én ma reggel csináltam egy one step 10-es érzékenységût, de negatív lett. Ma vagyok a 10. napon. Tudom, tudom korai volt... Majd holnap, vagy holnapután próbálok újra egyet. Egyébként tünetem nincs. A cicijeim fájnak nagyon, de nagyon, de ugye ez lehet bármitõl...
Jó reggelt! Én vagyok a Tesz-vesz városos Edina :) Nem kell parázni tényleg nyugi!!! Úgy is a baba dönti el hogy Õ most jönni akar vagy sem :) Remélem a következõ héten már a kismama részben írunk!!!
:) ) Nagyon aranyos! Olyan jó volna ha + lenne!!! :) álmodozgatom egy kicsit :)
A kérdező hozzászólása: Az jó jel ha beleszúr, hiszen ott az összeesett tüszõ dolgozik, az termeli a hormont a babának (reméljük)!!! Én is nagyon örülnék ha mind a kettõnknek sikerülne!!!!!! :) )) Hát, minimum 10 Tesz-Vesz város-os könyvet kell venned akkor.... :) )) Sok mesét igényelnek ezek a kis lurkók!!!! :) Igaz az én fiam fél éve ugyanazt a mesét olvastatja el velem minden áldott este. A könyv már csak dísznek van a kezemben, kívülrõl tudom az egészet! :) )
Tényleg?? Olyanokat beleszúr de csak a bal oldali petefészkemnél pont ahol látták a tüszõt na ott ... pl most is szúr szabályosan! Kezdek tényleg izgulni hogy ne jöjjön már meg egyikünknek sem!!! Szeretnék Tesz-vesz városos mesekönyveket venni van 10-et :D:D:D és sok sok babaruhát kis kockás ingecskét vagy rózsaszín babaruhát :)
A kérdező hozzászólása: Ezért nem vettem én sem patikában, mert iszonyú drága, fõleg az érzékeny tesztek. Ovu tesztet mindenképp akartam rendelni és ennél a srácnál össze lehetett válogatni, hogy mennyi ovu és mennyi terhességi tesztet szeretnél és milyen érzékenységût, 50 Ft-ra jött ki darabja, mert én (okulva az elmúlt idõszakból) nagy mennyiségben rendeltem (összesen 100 db-ot). Azért is rendeltem ilyen sokat, mert elszámolható egészségpénztárban, így egyszerre letudtam egy idõre, nem kell mindig rendelgetnem. Az lenne az igazi, ha februárban eladhatnám a felesleget! :) )
Ez jó :D biztos sokkot kapna hogy egyszerre 2-t gyúrtatok össze :D Kívánom a legjobbakat! Én befejeztem a tesztelgetést a patika ez alatt az egy év alatt belõlem gazdagodott meg annyi tesztet vettem már :D Úgy hogy várok egyértelmû lesz ha terhes vagyok úgysem jön meg, vagy csak maszatolok nekem már az is jel mert belõlem mindig szakad bocsi a nyers leírásért!
A kérdező hozzászólása: Hát akkor túlteljesítjük a tervet rendesen, kapásból nagycsaládosok lennénk.... :) ) Azt hiszem a férjem befonná a szemöldökét, de lehet én is... :D Hát nagyon kíváncsi vagyok már én is rá! Azt már most tudom, hogy nem fogom tudni kivárni a nem várt napját, hanem elõtte elkezdek majd tesztelgetni. Vettem a vaterán egy rakás 10-es érzékenységû tesztet! :) Te mikor tesztelsz elõször??
Már telesen összezavarodtam... Nagyon örülök azért hogy bíztatókat írtok! Akkor mégsem vagyok selejt :) De akkor nem értem miért mondta a doktor úr hogy túl vastag, megkérdezem legközelebb tõle! Légyszi írjatok hogy kivel mi lett nagyon jó volna tudni kinek sikerült ez a hónap! Lányok még segítenétek nekem abban hogy mi a véleményetek arról hogy vasárnap voltunk együtt a tüszõt pedig kedden látták abból lehet baba? Vagy most arról már leszúsztunk? Jobb lett volna ha még kedden is rádolgozunk?
Utolsó vagyok, nagyon-nagyon drukkolok Neked! Én úgy döntöttem, hogy belevágok a lombikba!!!!! Nekem baba kell!!!! Írj majd feltétlenül, hogy összejött-e a pici, jó?
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon szuper! Akkor most minden tökéletes!! Most már teljesen megnyugodtam!!! Innentõl nem rajtam múlik a dolog... :) Ma még erõsebb lett az ovu tesztem, úgyhogy nem csúsztunk le semmirõl, este izzítom apát, aztán meglátjuk mi lesz 14 nap múlva! :) ) Nagyon szorítok Neked, mindenképpen maradjunk kapcsolatban, nagyon kíváncsi vagyok mire jutunk a végén!? :) Az utolsónak hálás köszönet az információkért, tényleg nagyon hasznos volt a válaszod!!!!!! Mielõbbi babásodást Neked is!!!!!! :) ))
Akkor nekem is van esélyem arra hogy kismama legyek??? TÉNÍLEG igaz lehet ez?? Nem akarom beleélni magam feleslegesen.... nagyon boldog lennék kedves kérdezõ egyformán indulunk akkor ebben a hónapban hisz majdnem minden egyezik! :)
Várjunk csak ez fokozatosan épül fel ahogy az elõzõ mondja! A spermium egy vastag nyálkahártyán nem jut át olyan esélyel mint egy nomális nyálkahártyánál, és tüszõrepedés után ahogy felszabadul a hormon onnantól vastagodik napról napra! Én már 1 éve várok a csodára hiába mert túl vastag sajnos a nemvárt elõtt kell lennie addigra kell megvastagodnia kb 10 mm-esre hisz napról napra miliméterekkel nõ, hogy a baba beletapadhasson!Mert csak olyan vastagságúba tud!
Kérdés: Hány milliméteresnek kell minimum lennie a méhnyálkahártyának, és a tüszõnek, hogy létrejöhessen a terhesség? Válasz: Az érett tüszõ átmérõje általában eléri a 20 mm-t, ha stimuláló gyógyszeres kezelés volt, akár a dupláját normálisan is. A méhnyálkahártya más valami. Az a ciklus során felépül, majd - ha nem volt fogamzás - lelökõdik. Ez a menstruáció. A ciklus közepén, peteéréskor alig 1-2 mm vastag, és épp a petekilökõdés hormonális lökése, a beinduló gesztagén hormon termelõdés alakítja át olyanná, ami a megtermékenyített - és csak napokkal késõbb oda érkezõ - petét befogadja. A méhnyálkahártya állapota tehát a szervezeti hormonok függvénye. Dr. Nagy László
Hát pedig ez nem igaz. Tüszõrepedéskor 10mm körül kell lennie a nyálkahártyának.
Elfelejtettem írni hogy 10 éve vagyunk együtt ez lenne az elsõ babánk, és 2 éve nem szedem a gyógyszert (AMI tönkretette a szervezetem) és 1 éve lassan próbálkozunk a babával... de nem jön pont e miatt!!25 éves vagyok! Tegnap elõtt kiderült hogy a jobb petefészkem nem dolgozik a bal petefészkemben volt a 19mm tüszõ ami már tegnap hajnalvan tuti megrepedt mert tegnap este - lett az ovu teszt és mi sem szexeltünk csak vasárnap este!De én már belefáradtam az egészbe most a kivizsgáláson van a hangsúly azon hogy meggyógyuljak így nem is számítok babára mert ha eddig nem jött nem tudom mitõl is jönne ezután.. majd ha meggyógyítanak, beindítják a jobb petefészkemet és levékonyítját a méhnyálkahártyát szerintem clostyval (de majd az orvos eldönti ) akkor jönni fog a baba azonnal! És ez nemsokára lesz tudom 1-2-3 hónap és én is lehetek kismama nagyon REMÉLEM!!írj azért légyszi hogy mi lett az eredmény én is megírom!üdv
Szia! Én vagyok a tegnap 14:40-es :) Bocsi hogy csak most írok de otthon nincs netem! A vastag mnyhártya azért nem jó mert a peteéréskor 1-2 mm kell lenni hogy a spermiumok oda tudjanak menni a petesejthez, tüszõhöz ami nekünk ügye 18-19mm volt !Ami tökéletes! mivel nekem sajnos 8, 5mm volt a méhnyálkahártya a spermiumok nem igen tudnak ezen átvergõdni azt mondta nekem az ultrahangos orvos aki szaktekintély és egy nagyon kedves orvos hogy menszesz elõtt kellene 8-10mm vastag nyálkahártyának lenni!Amibe a baba szépen meg tud tapadni! Peteéréstõl kell elkezdeni vastagodni a nyálkahártyának és nem addigra kell olyan vastagnak lenni hogy ne tudja a párod katonája áttörni! Ezért vagyok én is elkenõdve! Az se jó ha vastag az se jó ha vékony! Csodák azért vannak lehet a te párodnak olyan katonái vannak hogy nincs elõttük gát!Reménykedem az én páromban is nagyon!De sajnos tisztában vagyok azzal hogy nem sok az esély így...
Ha ma pozitív az ovu teszt az azt jelenti, hogy 24-48 órán belül kell megrepednie, szóval még nem késõ. De nem tudom elképzelni, hogy egy szexi fehérnemûbe ne tudd elcsábítani a férjed.
A kérdező hozzászólása: Ma este lett pozitiv az ovu tesztem, viszont a férjem bemondta az unalmast (fáradtságra hivatkozva a tv-ét bámulja)! Kicsit se vagyok ideges (vagy talán inkább csalódott)... Hétfön este voltunk utoljara együtt, kevés az esélye h gyerek lesz belöle! :(
A 8.5 mm egyàltalán nem vastag, pont ideàlis a beágyazódáshoz minimum 10 mm kell.
A kérdező hozzászólása: Akkor jól értem? Tehát akkor az nagyon valószínû, hogy megreped, igaz? De mi a baj ezzel a vastagságú méhnyálkahártyával?? Én úgy örültem amikor megkaptam a papíromat, mert azt hittem nagyon vékonyka lesz, van amikor csak 1-1, 5 napig vérzek és ezzel vége is a menstruációmnak! De ez a méhnyálkahártya... Nekem nem mondta a vizsgáló ultrahangos, hogy ez problémát jelentene... Ti mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Mi az hogy túl vastag?? Nekem is 8, 5 mm volt a méhnyálkahártya vastagsága! Majdnem egyeznek az adataink! :)
19-21mm optimális ezek már megrepednek tegnap mondta nekem is az orvos! A méhnyálkahártyád milyen vastag volt megkérdezhetem? Nekem tegnap volt a 13. napon 19 mm tüszõ és 8, 5 mm méhnyálkahártya azt mondta a doktor hogy ez túl vastag sajnos :( nekem nem sok esély van a babára... viszont a tüszõ az szép, reménykedem nagyon! Írj légyszi ha tudsz , üdv.
A kérdező hozzászólása: Ok, értem, köszönöm! :) Akkor 1-2 nap múlva elvileg meglesz az ovu! :) (remélem)
Még nem fog repedni, majd 20-24mm között. Tehát még nem is kell pozitívnak lennie az ovutesztnek.
4, 5 évig küzdöttünk a fiunkért kismillió orvosnál voltam és a 10mm körli nyálkahártyámat mindegyik mindig jónak mondta tüszõrepikor. A beágyazódási idõszakban nekem 15-20mmes volt már.
A kérdező hozzászólása: 9. válaszoló! Köszi, aranyos vagy! :) Sajnos megvolt a szexi fehérnemû, de valahogy most nem volt ráhangolódva a dologra meg fáradt is volt, így inkább összebújós-beszélgetõs este lett belõle. Nem akartam erõltetni (már ha ezt lehet egyáltalán)... Így viszont, hogy ma még erõsebb lett az ovu tesztem, kaptunk még egy esélyt! :)
A kérdező hozzászólása: 19. Nagyon szorítok Nektek, hogy sikerüljön a lombik! Vagyis sikerülni fog és kész!!!!!! :) ) Csak pozitívan!!!
Hát akkor lehetséges hogy azért volt olyan sokáig +. Így lehet ikrek lesznek :) Nagyon kíváncsi vagyok! Én 3. nem várom!Addigis gyõzzem kivárni mi lesz!!! :)
A kérdező hozzászólása: Hát én már nem tudom mi van.... Pénteken este csináltam még egy ovu tesztet, csak hogy megnyugodjak, hogy negatív lett... Hát nem mondhatnám hogy negatív volt, nagyon erõsen elõjött a tesztcsík, erõsebben mint reggel... :( Szombat estére már negatív volt mondjuk, de így is 2, 5-3 napig volt pozitív. Már arra is gondoltam, hogy nem lehet-e az, hogy mind a két tüszõ megérett és azért volt ilyen sokáig pozitív az ovu teszt. Ugye a 14. napon volt egy 18 és egy 14 mm-es tüszõm, de az ovu teszt a 17. 18., 19. napon lett pozitív, addigra lehet nõtt annyit a másik tüszõ is hogy meg tudjon repedni.... Hát nem tudom... Elvileg február 4-re nem várnám, ha 28 nappal számolunk, de mivel a 17. napon lett pozitív az ovu teszt, így 3-4 napot csúszik sajnos...
félreírtam jöhetne sorra a többi!!! :)
:) Úgy legyen! Csak jönne már!!! Az se baj ha ketten vannak azt se bánnám már! Utána jöhetne sorba a tönni :) ) Nagyon kíváncsi vagyok hogy kinek hogy alakul ez a hónap!! Kedves kérdezõ neked mikor van a nemvárt napja?? Én a hét vége fele nem várom! Szurkolok mindenkiért!
A kérdező hozzászólása: Csináltam újabb tesztet, tényleg halványodott. Még mindig látványos, de már halványabb mint reggel volt! :) )) Megnyugodtam, így van esély... Eljön az is, nemsokára babázhatsz, meglátod!! :) Hát ha ezt az elvet követjük, akkor nekem is lányom lesz majd! :)
Nagyon vágyom már rá igen, szerintem sokan vagyunk ebben a cipõben!Szívesen nézegetnék már babaruhákat is!Nekem tuti lányom lesz, csak egy lány várat ennyit magára!:) )))
A kérdező hozzászólása: Nekem már van egy 4 éves kisfiam, õ elsõ próbálkozásra összejött. Csak passogtunk a férjemmel amikor pozitív lett a teszt.. :) Utána fog.gátlót szedtem én is (igaz anno a terhességem elõtt is), tavaly januárban hagytam abba és utána totál összekavarodott a ciklusom... Erre kezdtem el szedni a premenst, két hónapja szedem és úgy tûnik segít. Decemberben kezdtük a kivizsgálásokat, ezért voltam most ultrahangon is! Egyáltalán nem nézlek hülyének a könyv és az ábrándozások miatt! Ez természetes! Nagyon vágysz már babára, megértem!!!!! :) )
http://lilliputkiado.hu/index.php?option=com_content&task=vi.. ha van kedved nézd meg van benne 2 oldal is a mesekönyvbõl! Annyira vágyom rá hogy kismama és anyuka lehessek! Olyan rég óta vágyom rá!!! :)
Nyugodj meg nem lesz semmi baj, ma estére biztosan halvány lesz vagy teljesen negatív ovu után olvastam hogy a halvány tesz már negatívnak számít!Az a lényeg hogy ne legyen egyforma erõs! :) Biztos vagyok benne hogy nem lesz baj!Pont jókor idõzítettetek! Képzeld lehet hülyének nézel de néztem most interneten Tesz-vesz városos könyvet!Alig várom már hogy vehessek egyet!:) a kisbabámnak meg persze magamnak!Annyira aranyos olyan jó volna lapozgatnom neki!Nagyon vágyom már egy kisbabára!!!!!! Gondoltam megveszem, de milyen hülyén néz már ki veszek magamnak egy mesekönyvet a párom biztos kinevetne hogy minek!Ha lesz babám lesz mire fogni hogy miért kell a Tesz-vesz város :)
A kérdező hozzászólása: Tegnap este már szinte azonnal elõjött a tesztcsík és nagyon erõsen, a kontroll csíknál jóval erõsebben. Tegnapelõtt is erõsebb volt kicsivel, de várni kellett rá hogy megerõsödjön, tegnap meg rögtön elõjött, pillanatok alatt egyértelmû volt az eredmény. Viszont ma reggel is ugyan olyan erõs pozitív volt... Nem kellett volna már halványodnia?? Este azért csinálok egyet, hátha halványabb lesz! :) Annyi hogy ma már nincsenek ovu fájdalmaim, tegnap lépni, leülni is alig tudtam, olyan erõsen görcsölt a petefészkem, minden lépésnél belenyilalt. Nagyon jó lenne ha összejönne :) )
A csíkok között láttál küölnbséget? Úgy értem volt olyan nap amikor kevésbé volt erõs a második csík ? Én onnan tudtam hogy aznap van ovum hogy ellõttem egyik nap az majdnem olyan erõs lett, az ovu napján már erõsebb volt szinte mint a controll csík és a 3. nap már negatív lett! Ne légy ideges a párod katonái már ott állnak készenlétben a tüszõd mellett! Szerintem pont jókor voltatok együtt! Jók az esélyeid! üdv
A kérdező hozzászólása: Hát jó lenne, ha már negatív lenne, mert ha majd csak holnap lesz pozi, és még onnan 24-36 óra az ovu... akkor lehet lecsúszunk róla...
Az pont tökéletes idõzítés!!!! :) Most már mindent megtettetek az ügy érdekében!! Remélem 2 hét múlva + lesz a teszt!!!!!
A kérdező hozzászólása: Hát persze!!! :) ) Én is nagyon kíváncsi vagyok mire jutunk majd!? :) ) Csináltam ma reggel egy ovu tesztet és még mindig pozitív volt... Remélem estére negatív lesz, mert tegnap este voltunk együtt a párommal, örülnék ha eredményes lenne!!!!! :) )
Úgy legyen :) Szurkolok mindenkinek nagyon!!!!!! Azért megírjuk mi lett az eredmény!?? Fõleg így hogy megegyeztek majdnem a "paramétereink :D
A kérdező hozzászólása: A spermiumok 72 óráig elvileg életképesek, úgyhogy lehet hogy meglesz az a baba nálatok ebben a hónapban! :) )
Sziasztok! Nem akarom tovább feszegetni csak Utánajártam és még az orvosok közt is megoszlik a vélemény errõl a méhnyálkahártyás témáról!Sõt nem ad egzakt eredményt a teherbe esés esélyére vonatkozólag. Igazatok volt! Nagyon sok sikert kívánok minden babára várónak itt! Remélem beteljesül a vágyatok idén!
20mm körül repednek meg, de persze nem biztos, hogy megreped.

Csak akkor eshet teherbe valaki ha peteérése van nem? Az meg általában a 14. nap körül van és 3 napig tart akkor mensi előtt mért nem lehet védekezés nélkül szexelni?

Legjobb válasz: Mert akármikor megérhet egy petesejt, nem csak a 14. napon. A menstruációd kellõs közepén is teherbe eshetsz, ugyanis az emberek nem egyformák, mindannyian kicsit másképp mûködünk. A 14. +- 3 nap átlagérték. A naptári módszer hatékonysága éppen ezért csak 50%, ami azt jelenti hogy száz nõbõl, aki naptári módszerrel védekezik egy év alatt ötven teherbe esik.

Mert akármikor megérhet egy petesejt, nem csak a 14. napon. A menstruációd kellõs közepén is teherbe eshetsz, ugyanis az emberek nem egyformák, mindannyian kicsit másképp mûködünk. A 14. +- 3 nap átlagérték. A naptári módszer hatékonysága éppen ezért csak 50%, ami azt jelenti hogy száz nõbõl, aki naptári módszerrel védekezik egy év alatt ötven teherbe esik.
Akár egy erõs orgazmus hatására is lehet ovuláció. És mivel a spermiumok több napig életképesek, bármikor teherbe lehet esni. 100 %-os módszer egy van, ha nincs szexelés.
Bármikor teherbe lehet esni, nem mindig a 14. nap körül van a peteérés! Védekezni kell mindig, mensi elõtt és után is!
A stressz, hormonális és egyéb egészségügyi okok (betegségek) is befolyásolják a peteérést. minél fiatalabb az ember, annál érzékenyebb a különbözõ hatásokra. érdemes ezért a peteérés egyéb jeleit is figyelni, mivel valóban igaz. h peteérés elõtt 3nappal valamint a peteérés közben vagy veszélyeztetett helyzetben!

Mennyi az esélyünk ha átlagosan a 14-15napokon szokott pé lenni, de csak a 8-9-10. napon tudtunk együtt lenni?

Tudom h szinte semmi, de úgy bízok benne a volt egy spontán peteérésem:), annyira várjuk már a babát, de 1éve semmi! Ráadásul nem tudunk együtt lenni a veszélyes napokban mert külföldön dolgozik!

Legjobb válasz: Tényleg csak a spontán peteérésben bízhatsz! Nem lehetne,hogy egyszer-egyszer otthon legyen legalább a 13. napon? Persze a 14-15-en több az esély,de vannak stramm spermák,amik 1-2 napig életben maradnak,tehát ha a az aktus után 1-2 nappal van az ovulációd(de azért inkább 1),akkor van némi esély. (Lehet,hogy ez hülyeség,de állítólag az ilyen esetekben születnek inkább lányok,mert az y-os spermák nagyobbak,masszívabbak,tovább élnek,de lassabbak,mint a kis fürge x-es spermák,amik viszont hamarabb elpusztulnak)

Tényleg csak a spontán peteérésben bízhatsz! Nem lehetne, hogy egyszer-egyszer otthon legyen legalább a 13. napon? Persze a 14-15-en több az esély, de vannak stramm spermák, amik 1-2 napig életben maradnak, tehát ha a az aktus után 1-2 nappal van az ovulációd(de azért inkább 1), akkor van némi esély. (Lehet, hogy ez hülyeség, de állítólag az ilyen esetekben születnek inkább lányok, mert az y-os spermák nagyobbak, masszívabbak, tovább élnek, de lassabbak, mint a kis fürge x-es spermák, amik viszont hamarabb elpusztulnak)
Esetleg kérdezd meg új topicban, vagy az orvosodtól, hogy mesterségesen, pl fogamzásgátló pár napos használatával, vagy egyéb módon hogyan lehetne eltolni az ovuláció idõpontját , ha lehet egyáltalán.
1. válaszoló vagyok. Tényleg felcseréltem az x-et, meg az y-t, bocsi :)
A kérdező hozzászólása: A munkahelyem miatt nem...pedig már néztem repülõjegyet:) , úgy lenne jó ha 7végére esne a pém, de általában hétköznap van és nálunk egyszerre csak 2ember mehet szabira...nekem jutott a júli elsõ hete onnantól pedig be van táblázva egészen augusztus 8ig amikor is ügyeletesek leszünk akkor senki nem mehet, utána meg az egyik kolléganõm megy szülni, hogy utána mi lesz...feje tetején van minden, és ah az is kiderülne h én is babát akarok...a fõnököm le is húzhatná a redõnyt!
Második vagyok újra, akkor esetleg te nem tudnál utána menni 1-2 napra éppen akkor? Bár leet, hogy ez így erõltetettnek tûnik, de jobb mint bízni a csodábn...
A kérdező hozzászólása: Tervezünk nyaralást, de akkorra amikor amúgy is hazajárós...az meg júli 1-én lesz...nekem 2-án nem kéne megjönnie...szóval reménytelen! Elvileg decemberis tervezi a külföldi melót!
A kérdező hozzászólása: Általában 29naposak a ciklusaim, de az én luteális fázisom 15nap! Ha lehet hinni az ovu teszteknek, mert januárban februárban teszteltem és a 14nap volt pém! Csak ugye akkor nem volt itthon azért is bíznék én a spontán pében, mert hátha egy orgazmusnak sikerült rásegítenie hogy elõbb kilökõdjön! A nemét illetõleg igen én is így hallottam, de az érdekelne a legkevésbé már csak jönne!
10:16-os válaszoló vagyok, közben megláttam hogy írtál. Azt tudom mondani, hoyg elég lenne akár az is, ha csak egyetlen egyszer haza tudna jönnin jókor (pl nyaralást nem terveztek???), mert így ki tudja megddig kell még próbálkoznotok, ha sosem jókor vagytok együtt. Bíztató példa: Most vagyok 10 hetes terhes. Úgy lett a baba, hogy hónapokig nem tudtunk együtt lenni, aztán elõzõ ciklusban összesen egyetlen egyszer, az is ovuláció elõtt 2 nappal! Szinte hihetetlen! Jókor történt! :-)
A kérdező hozzászólása: Ha tudnád mennyit könyörgök neki, és õ is jönne, de 1000km az sok...és nem igazán tud jönni a fõnökei miatt! Már annyira el vagyok keseredve, most is csak a pünkösd miatt tudott itthon lenni, különben pont akkor hazajárós mikor mensizek...!
A kérdező hozzászólása: Lehet már felajánlotta egy nõdoki, csak eddig óckodtam tõle, mert hormon..., de már ott tartok h egy hajszál választ el a dologtól!

A peteeres ugyebar altalaba a 14. napon van. Es ha netalan akkor fekszek le eloszor a baratommal. Akkor ugye jol tudom hogy nagyobb az eselye annak, hogy terhes leszek? Mikor kisebb az eselye? Vagy ezt nem lehet tudni?

Legjobb válasz: Akkor kisebb az esélye ha védekeztek. Óvszer, gyógyszer. Neked nem mindegy hogy 90% esélyed van teherbe esni, vagy 45% ? Neked 1% sok, nem? Sok nõnek a 14. napon van, de lehet máskor is. Ha a hüvelyváladékod kezd nyúlóssá válni, akkor van.És áttetszõvé. De elõre nem tudhatod, csak ha már elmúlt akkor tudod. Mert 2-3 nappal elõtte ha megtörténik, s peteérésed lesz (esetleg szokatlan idõpontban) akkor még életképes lehet a spermium. Lehet hõmérõzni ébredéskor, abból is meg lehet állapítani. www.ciklus.hu legjobb, ha elmégy a teenagerambulanciára(nõgyógyász)és vele megbeszélsz vmi biztos módszert. Amíg tájékozatlan vagy, ne feküdj le vele!

Akkor kisebb az esélye ha védekeztek. Óvszer, gyógyszer. Neked nem mindegy hogy 90% esélyed van teherbe esni, vagy 45% ? Neked 1% sok, nem? Sok nõnek a 14. napon van, de lehet máskor is. Ha a hüvelyváladékod kezd nyúlóssá válni, akkor van.És áttetszõvé. De elõre nem tudhatod, csak ha már elmúlt akkor tudod. Mert 2-3 nappal elõtte ha megtörténik, s peteérésed lesz (esetleg szokatlan idõpontban) akkor még életképes lehet a spermium. Lehet hõmérõzni ébredéskor, abból is meg lehet állapítani. http://www.ciklus.hu legjobb, ha elmégy a teenagerambulanciára(nõgyógyász)és vele megbeszélsz vmi biztos módszert. Amíg tájékozatlan vagy, ne feküdj le vele!
Szerintem te még ne szexelj.. Ennyi tudással.. Inkább menjetek ki a játszótérre.
http://www.a-ha.hu/lesson71.cfm Nézd meg ezt az oldalt! És ne siess el semmit mert egy életre megbánhatod! Annyira nem sürgõs. Elõbb járjatok utána a dolgoknak! Úgy jobb is lesz.
A kérdező hozzászólása: epp azert kerdeztem meg itt ezt a kerdest..latni akartam hogy ti mit irtok.. amugy lehet furcsan fogalmaztam meg es lehet eggyesek bunkoul viselkednek, de nem erdekel en csak tanacsot kertem, semmi mast enbbe mi olyan rossz?miert kell bunkoul viselkedni?
Szia! Tény, hogy a legtöbb nõnek a 14.napon van peteérése, de spontán peteérése BÁRMIKOR lehet az embernek ! Tehát elméletbe akkor nagyobb az esély, de arra alapozni, hogy x idõpontban tuti nincs, az nem jó megoldás ! A védekezés mindig fontos! Sok sikert:)
A havi vérzésed elõtti héten vagy a legtermékenyetlenebb. Amikor megjön, akkor is elég kevés az esélye a teherbeesésnek, de kevesen csinálják akkor. Utána légy óvatos. A menstruációt megelõzõ 1 hét a tuti! Nézz naptár módszert!
Ez csak olyan átlag. Amikor már biztosan elmúlt a peteérésed 4-5 napja, s a váladék meg a hõmérséklet is bizonytja ezt, akkor kisebb az esélye. De nem lehetetlen. Elõtte ugye nem tudhatjuk, mert talán ebben ahónapban lesz korábbi peteérés kivételesen. A menses után meg olyan váladék van, ami tovább életképesen tartja a spermiumokat. De , ha tényleg a 14. napon van peteérésed, akkor a 11-18 napon valószínûbb teherbe esni. Ez önmagában nem elég fogamzásgátlásra, de jó udni róla. Mindenképp alkalmazz még valamit, d efigyeld a termékenységet is! Regisztrálj a http://www.ciklus.hu-ra! Menj el a tinédzser-nõgyógyászatra, és kérj tanácsot! Vannak könnyû szerek direkt tiniknek! Olvasd el a :Bippan Norberg és Szil Péter könyve, a Természetes fogamzásszabályozás Sokat megtudhatsz belõle a testedrõl. http://teszvesz.hu/item1288953207_termeszetes_fogamzasszabal..

Mit jelent ha már a harmadik napja pozitiv az Lh tesztem? A 13, 14 és a 15. nap.

Legjobb válasz: ha 14, 15, 16. napon poz akkor pét jelent!

ha 14, 15, 16. napon poz akkor pét jelent!
Ez bizony peteérést jelent:) . Semmi baj nincs azzal, ha 3napig pozitív az LH teszt. Van, hogy nekem is 2-3 napig pozitív, és még sem vagyok PCO-s. Ha az lennél, akkor más tüneteid is lennének. Akkor lehetsz pco-s, ha a tünetek közül, legalább 2 fenn áll nálad. A tünetekre rá tudsz keresni interneten.
Hoppá ez az elõzõ kommentembõl kimaradt. A pcosok leggyakoribb tünete az elmaradt peteérés. Szóval szerintem ne aggódj emiatt:) , bár az a biztos, ha megkérdezel egy orvost.
Elõfordul az ilyesmi. Gondolom nem egyforma erõsségûek a csíkok, ugye? Vagyis egy nap csak volt, amikor a controll csik erõsebb volt, mint a tesztcsík. Vagyis fordítva, bocs:)
A kérdező hozzászólása: Igen erõsödött.13.nap egyformák voltak a csíkok, 14 és 15.nap a teszt csik valamivel sötétebb. Sokan írják , h pco-t jelenthet, vagy terhességet.

Clostit Szedtem. Most már a 14. -napomon vagyok azt mondta a doki hogy 11-14. ig kell minden nap 1*szeretkezni. Nagyon nagy gáz ha csak 2-3*szeretkezünk a 4 napból?

Na most 1 nap ok! 2 nap a férjem nem volt itthon a harmadik nap ok! Na de igy a 4. napra mostmár egy kicsit kezd Robot temponak tünni és az embernek 12-óra munka mellett nem nagyon van kedve szeretkezni Bár Nagyon akarjuk a picit!

Legjobb válasz: Szia! Én is csak javasolni tudom az LH tesztet. Én az elsõ Clostis hónapban teherbeestem, úgy, hogy az LH teszt szerinti pozitív napokon voltunk együtt. Egy próbát megér.Sok sikert!

Szia! Én is csak javasolni tudom az LH tesztet. Én az elsõ Clostis hónapban teherbeestem, úgy, hogy az LH teszt szerinti pozitív napokon voltunk együtt. Egy próbát megér.Sok sikert!
Szia! Én nagyon javasolnám neked az ovulációs tesztet. A saját példám rá a magyarázat, hogy miért. Hosszú hónapokon keresztül szedtem a Clostit, folyamatos ellenõrzés mellett. A doki mindig mondta, hogy na, akkor ezek a napok meg azok a napok stb... Nem jött össze. Júniusban nem szedtem már be többet, de bíztam benne, hogy ennek ellenére még van hatása a köv. hónapban is. Vettem egy ovu tesztet is életemben elõször! Annak megfelelõen idõzítettünk és csak egyszer voltunk együtt a termékeny napokban. Mára 10 hetes terhes vagyok, amit egyszerûen csodának veszek és köszönet érte többek között az ovu tesztnek. Próbáld ki! A használata rém egyszerû és amúgy pontos képet ad neked a peteérésed fázisairól "azokban a napokban". Minden jót kívánok õszintén!

Ha szombat este jön meg, onnan számoljam a 14. napot, vagy vasárnaptól?

Ettől függ, melyik nap kellene mennem az A.R.O. -ra második vérvételre, 8.-án este jött meg, negatív az ovu tesztem.. köszönöm!!

Legjobb válasz: Ez egy jó kérdés.Nekem is este 10 felé jött meg,de csak enyhe barna valami,azt még nem számoltam bele,amúgy az is szombati nap volt,így én vasárnapot számoltam az elsõ napnak mert akkor már reggelre rendesen megjött. Ha neked már szombat este rendes vérzés volt,szerintem számolhatod elsõ napnak.

Ez egy jó kérdés.Nekem is este 10 felé jött meg, de csak enyhe barna valami, azt még nem számoltam bele, amúgy az is szombati nap volt, így én vasárnapot számoltam az elsõ napnak mert akkor már reggelre rendesen megjött. Ha neked már szombat este rendes vérzés volt, szerintem számolhatod elsõ napnak.
nekem a meddõségiben azt mondták ha már délután jön meg akkor a következõ nap az elsõ nap vérvétel szempontjából. Az elsõ teljes nap az elsõ nap. Egyébént minden ilyen vizsgálatnál van +-1 nap azért ha hétvégére esik az a nap amikor lenne az ideje.
A kérdező hozzászólása: Hát, ha a meddõségin ezt mondták, akkor csak úgy kellene számolnom.. nekem is lesz most eltérés, mert így a ciklusnapok miatt a többi hétvégére fog esni, (bár így nem nagyon értem mért 19, 21..nap, nekem most teljesen nem úgy lesz..)Ti is a SOTE-ra jártok, hol tartotok?(ha megkérdezhetem.. :) köszönöm a segítséget!

Lombikom volt. A 14. napon tesztet csináltam, ami sajnos negatív lett. A vérzésem még nem jött meg. Azt mondták, ha nem jön meg, csinálgassak tesztet. Ilyen esetben mikor várható a vérzés megjövetele? Már egy hete görcsölgetek.

Legjobb válasz: Szia! Én is pont ebben a cipõben járok,ma vagyok a 14. napon,nekem a tegnapi napon lett negatív a teszt. Én sem vérzek. Én csütörtök reggel megyek vérvételre,abból minden kiderül, addig én már nem idegeskedek. menj el Te is vérvételre, az a tuti! Sok sikert

Szia! Én is pont ebben a cipõben járok, ma vagyok a 14. napon, nekem a tegnapi napon lett negatív a teszt. Én sem vérzek. Én csütörtök reggel megyek vérvételre, abból minden kiderül, addig én már nem idegeskedek. menj el Te is vérvételre, az a tuti! Sok sikert
Elsõ válaszoló vagyok! Ne keseredj el semmiképp! Én amikor elõször negatívat teszteltem összeomlott a világ! De most így egy nap elteltével már sokkal jobb, a férjemmel megbeszéltük, hogy nem adjuk fel! Nekünk van 3 lefagyasztott embriónk, azokat megpróbáljuk visszakérni januárban. A következõ lombikig általában 3 hónapot szoktak várni, hogy a szervezeted pihenhessen egy kicsit.
Ja, az még meg szerettem volna kérdezni, hogy nálatok miért kell a lombik? Veled vagy a férjeddel vannak a problémák? Nálunk a férjem spermaszáma túl alacsony, kb. 1 millió/ml. Én azért nem adom fel még annak a lehetõségét sem, hogy természetes úton jöjjön össze:)
A kérdező hozzászólása: Nálunk mind a kettõnknél sajnos: Férjem sperma (4 m), nekem magas a prolaktinom, és a petesejt érésemmel van gond.
Ha abbahagyom az utrot akkor 4-5 nap múlva szokott megjönni a mensi, és nekem rendesen visszaállt a ciklusom utánna.A törvény 3 hónap kötelezõ pihit ír elõ 2 lombik között, de ahova én járok ott sorszám van és fél év várakozás!
Megkérdezhetem, hogy Te melyik városban jársz kezelésre, ahol fél év a várakozási idõ? Hát az nagyon sok, akkor az embernek tényleg éveket kell várni, hogy összejöjjön a gyerek....:(
Pesten járok kezelésre!
Melyik meddõségi klinikára jártok? Én is lombik elõtt állok.
Ha abbahagyod az utrot akkor se biztos, hogy megjön. nekem 7 hetes elhalt terheségnél kellett abbahagynom, de nem indult be a hormonok miatt a vetélés, ezért mûtét volt a vége a 2.lombik viszont sikerült két 14 hónapos fiú boldog anyukája
A kérdező hozzászólása: Olyan jó, hogy vagytok. És, hogy van ez az oldal. Sokat segített már. Fõleg lelkileg.
A kérdező hozzászólása: Én is attól tartok, mint a 12:43 válaszoló. Még egy kérdés. Ha ez sikertelen, akkor mikor lehet a következõ beültetést végezni?
A kérdező hozzászólása: De engem nem hívtak vérvételre. Azt mondták, szedjem a gyógyszereket, csináljak teszteket, amíg meg nem jön, és 4-én telefonáljak, mi újság. Akkor még reménykedjünk. Sik sikert.
Nekem is lombikom volt, a tesztet 31-én kell csinálnom, az a 14. nap a beültitõl.Ha negatív lesz, akkor 2 nap múlva csinálnom kell még egy tesztet és ha az is nega, akkor abba kell hagynom a gyógyszereket és rá 4-5 napra szokott megjönni.Azt mondják, amíg gyogyit szedünk nem is jön meg a vérzés.
Elsõ válaszoló vagyok. Engem sem hívtak be vérvételre, én hívtak õket, hogy be AKAROK menni vérvételre. Mert hiába negatív a tesz meg minden, attól még lehet baba. Nõvéremnek is csak 2 hét után jelezte ki a teszt, hogy terhes! Úgyhogy én nem akarom úgy abbahagyni a gyógyszereket, hogy nem tudom tutira, hogy mi a helyzet. A vérvételbõl majd kiderül és akkor ha az is negatív majd nyugodt szívvel hagyom abba a gyógyszereket is.
A kérdező hozzászólása: Azt nekem nem mondták, hogy amíg nem hagyom abba a gyógyszert, nem jön meg. Ez tényleg így van? Én Utrogestant szedek. Sõt, amikor meg volt a beültetés, azt mondták, ne ijedjek meg, ha elkezdek vérezni. Most akkor mi is van?
Szintén elsõ vagyok: Hát az van, hogy van akinek ugyanúgy megjön a mensije és van akinek csak akkor ha abbahagyja a gyógyszert. Úgyhogy ha nem jön meg, az sajnos nem jelent még semmit. Azért mondják a dokik azt, hogy ha véletlenül megjönne, vagy véreznél ne ijedj meg mert van aki vérzik, van aki nem... Elsõ lombikod? Gondolom igen, nekünk is most ez volt az elsõ.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez volt az elsõ.
Második vagyok:Nekem ez a 3.lombikom, és eddig egyiknél se jött meg addig amig a gyogyikat szedtem.Én is utrogestant szedek.Az elsõnél a nega teszt után azt hittem van még esély amig nem jön meg, de akkor utána néztem, és általában nem jön a vérzés amig szedni kell.
Utolsó válaszoló Tõled kérdezném, hogy ha abbahagyod az utrot akkor utána kb. mennyi idõ múlva jön meg? És utána újra beáll a ciklusod rendesen? Ugyanúgy lesz peteérésed mint korábban? Én tartok attól egy kicsit, hogy ez a sok hormon bezavarja a normál ciklust majd...
Nekem most volt a második lombikom. Az elsõnél símán megjött utro mellett, ahogy szokott idõben :o Most, a kövi ciklusban mehettünk is a fagyikért, úgyhogy itt figyelnek bent:) Ha nem stimus hónap, hanem fagyis transfer lesz, akkor a kövi ciklusban is mehet a dolog....a stimusnál 3 hónapot ki kell várni.

Akiknek hosszú ciklussal fogant a babátok, nektek a nőgyógyászok el szokták fogadni, ha hőgörbe alapján tudtátok a peteérés napját, ami mondjuk nem a 14. napon, hanem sokkal később volt?

Nekem a ciklusom 32. napján volt a peteérésem, (ami biztos, mert a hőmérsékletem, a nyákom, az ovuteszt és az ovufájdalom is erre utalt), így a babám sokkal kisebb, mint amit az első mensesből számolnak. Ezt mennyire hiszik el az orvosok, hogy tényleg később volt a peteérés? Hallottam néhány esetet, hogy nem vették figyelembe, és nem hittek a kismamának, pedig végül neki volt igaza. Nektek mik a tapasztalataitok? Előre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Ha biztos vagy a peteérésed idõpontjában, akkor egyszerûen vonj le belõle 14 napot és azt mond be utolsó menstruációnak :) Így senki nem fog csesztetni, hogy kisebb a baba, mint - szerintük, azaz az igazi menzesz alapján - lennie kéne + a végén sem fognak túlhordást hinni, amikor az valójában még nem is az.

Ha biztos vagy a peteérésed idõpontjában, akkor egyszerûen vonj le belõle 14 napot és azt mond be utolsó menstruációnak :) Így senki nem fog csesztetni, hogy kisebb a baba, mint - szerintük, azaz az igazi menzesz alapján - lennie kéne + a végén sem fognak túlhordást hinni, amikor az valójában még nem is az.
Hasonlóképpen vagyok én is, mint te kedves kérdezõ. Ahhoz az orvoshoz járok már több éve, tudja, hogy milyenek a ciklusaim, ezért nem is abból számolt, hanem uh alapján próbált korrigálni. Az elsõ genetikai vizsgálatnál ott +/- 1-2 nappal meg tudják állítólag mondani, hogy pontosan hol járunk és aszerint korrigálják. Legalábbis nálam így volt. Menstruáció szerint már betöltöttem volna a 29. hetet is pár napja, de az uh alapján csak most pénteken töltöm a 28at.
A kérdező hozzászólása: Arra gondoltam, hogy mikor kérdezi, hogy mikor menstruáltam utoljára, akkor megmondom, hogy szoptatás miatt még nem állt be a ciklusom, nagyon össze-vissza volt, így most is csak a 32. napon volt még a peteérés. Így már azért hihetõbb, nem? Mert még napi 3x is szoptatok... Mit gondoltok?
Nyugodtan megmutathatod a görbéd, az alapján el fogja hinni, ha nem hülye:D Egyébként anyám is úgy oldotta meg, hogy tudta mikor volt az ovuja, és abból levont 14 napot. Azt mondta be utolsó menzesznek:DD Persze akkor még nem volt UH, ami alapján lehetett korrigálni. Elõtte meg x hónapig vérzése se volt...
Nekem is 35-40 napos ciklusaim vannak, néha kimarad a mensim ha stresszelek. Ezt mondtam is a dokinak, mikor január elején volt meg utoljára, a babám viszont február elején fogant meg. Egy percig nem problémázott ezen, ultrahang alapján számolta ki, a harmadik havi vizsgálaton már olyan jól megsaccolta hogy egy napot késett csak a babám a kiírt naphoz képest :)
A ciklusom 30. napján volt a peteérésem és mindenhol elfogadták, pedig nem kamuztam az utolsó menstruációval. A védõnõnek mondjuk mindne alkalommal el kellett magyarázni hogy nem, nekem nem abból számoljuk mert hosszú ciklusaim voltak, úgyhogy legközelebb szerintem én is inkább bekamuzom azt az idõpontot utolsó menzesznek amit a peteérésbõl számítok vissza :) A nõdokim feltétel nélkül elfogadta és az UH is engem igazolt.

A menstruaviom elso napjatol szamolva ma van a 14. napom reggel eggyutt voltam a parommal! Remenykedhetek hogy osszejott a baba? Viszont este kissebb buli lessz nalunk ihatok alkoholt? Ha iszok este alkoholt, a reggeli szextol maradhatok terhes?

Legjobb válasz: Szerintem nem kellene ennyit görcsölni ezen. Szerintem hülyeség ha azt figyeljük, hogy most húú a 14. napom van akkor gyorsan le kell feküdnöm a barátommal. Így elveszik az egész élménye. Csak azért csinálni valamit, hogy most végre baba lesz. Vagy összejön, vagy nem, de az a lényeg, hogy jól érezd magad. Nem akartam bunkó lenni bocsi

Szerintem nem kellene ennyit görcsölni ezen. Szerintem hülyeség ha azt figyeljük, hogy most húú a 14. napom van akkor gyorsan le kell feküdnöm a barátommal. Így elveszik az egész élménye. Csak azért csinálni valamit, hogy most végre baba lesz. Vagy összejön, vagy nem, de az a lényeg, hogy jól érezd magad. Nem akartam bunkó lenni bocsi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!