Találatok a következő kifejezésre: Ha a a 12 napon (191 db)

Nekem mindig 29 nap a ciklusom, akkor is, ha a pé "elvándorol". Volt már a 12, de a 21 napon is!
ismerõs a helyzet, most úgy tünik, nekem is elõrébbjött. Nekem azt mondták, elõfordulhat ilyen... Ha tartja a 13 dpo-t, akkor 23-25.nap körül fog megjönni elõreláthatólag, szerintem.

Bezavarhat a következős ciklusba, ha a múltkor 12 nap késéssel jött meg?

Legjobb válasz: nekem is volt ilyen, utána rendesen jött meg, szóval a megjövetel +29 nap :)

nekem is volt ilyen, utána rendesen jött meg, szóval a megjövetel +29 nap :)
nem zavar be
A kérdező hozzászólása: köszönöm.

Ha a 10.12. napon befedeztettem a szukát?

Befedeztettem a szukám,és már mikor azt hittem letüzelt,befedezte egy keverék a szomszédból.Meg merjem hagyni az almot?Egy jó hét van a két fedezés között,olyan fajta ami könnyen felismerhet? újszülött korban.Ha mégis keverékek lesznek,jobb híján elajándékozom ?ket.A kérdés végül is az lenne,hogy az a vetéltet? hormonbomba injekió mennyire árt?Próbálta már valaki?

Legjobb válasz: Ezeket a kutyákat nem adhatod el fajtatisztaként, simán befedezhette 1 héttel az elõzõ után és lehetnek belõle kölykök. És lehet kolyökként nem is fog rajtuk látszani.

Ezeket a kutyákat nem adhatod el fajtatisztaként, simán befedezhette 1 héttel az elõzõ után és lehetnek belõle kölykök. És lehet kolyökként nem is fog rajtuk látszani.
Azért nem kell ekkora drámát csinálni szerintem. Születik mondjuk 3-4 kölyök... ebbõl 3 spani, 1 keverék... ettõl még a 3 spani nem lesz keverék!! Más petesejt, mást sperma. ennyi. És szerintem ránézésre azért csak meg tudod különböztetni a keveréket a fajtatisztától. Csak a keveréket nem törzskönyvezteted.
Szia! Szerintem bõven ráérsz lejelenteni az almot, míg 3-4 hónaposak lesznek, addigra látszik, hogy van-e közöttük keverék. 6 hónapos korig lehet tk-t intézni, dns nélkül, annyi kölyköt jelentesz le, amennyi fajtatiszta. Amúgy meg egyáltalán nem biztos, sõt, hogy lesznek keverékek is, ennyire azért nem szokott kitolódni a fogékony idõszak, bár....egy tenyésztõnél olvastam, hogy az elsõ fedezéstõl számítva még a 10. napon is engedte magát a szuka. Nyugodtan várd ki az almot, aztán figyelgesd õket, a színek is sokat elárulnak, fõleg egy spaninál, aztán mikor biztos vagy a dolgodban, lejelented az almot. Kár lenne a kidobott pénzért, meg az idõért, a kutyusodnak sem tenne jót az a nagy adag hormon.
Ha mérettél progeszteron szintet és amikor fedeztetted jó volt ( 1 hét alatt letapadnak a kölykök )akkor nagyon kevés az esély, hogy a másik kantól megfogant!
A kérdező hozzászólása: Mértünk progeszteron szintet, és mikor a szomszéd kannal volt a péráján már látszott, hogy húzódik vissza.Nem igazán értem én sem, hogy állhatott meg neki.
Mértetek progeszteron szintet? Furcsa, hogy megállt annyival késõbb a keveréknek is. Biztos hogy a kiválasztott kannal a 10, 12.ik napon fedeztetted, nem csúszhatott be valami hiba?
Egy ismerõsömék próbálták és majdnem ráment a kutya. Méhgyulladása lett, nagyon megviselte. Milyen fajta kutyád van? Pl. a spánielkeverékek a legszebb kutyák a világon!!!
Ha olyan jó az almok, akkor dns vizsgálat és tádám, már meg is tudod mi a csízió :o) Azzal már lehet tk-eztetni.
A kérdező hozzászólása: Hát, valószínû jól jár valaki velük.Mert tk-vezni így már nem merném, nem adom a nevem egy lehet keverékhez.Ha meg fajtatiszta, nem is akármilyen párosítás, hozzájut valaki ingyen, vagy önköltségi áron.
A kérdező hozzászólása: Beletrafáltál, spániel.Nem mintha a pénz lenne a legfontosabb, de kicsit drága volt a fedeztetés ahhoz hogy el se gondolkozzam a kísérleten, hátha fajtatiszták lesznek a kicsik.2 kölyök volt legutóbb tõle, ugyan más kantól, de kicsi szuka talán nem lesz sok.Magamnak akartam meghagyni ezt az almot.Fél éves korukig ráér kiderülni mik is valójában.
Amerikában már mûhibának számít ilyen injekciót használni. Szinte borítékolható a méhgyulladás. A mi kutyánknak is az lett, bár már csak az ivartalanításnál derült ki szerencsére h kezdõdött.
A kérdező hozzászólása: Oké.Köszi mindenkinek.Ezt az almot magamnak csináltam volna.Mivel keveset ellik a szuka, de azok tökéletesek, és az a típus amit szeretnék.A kan is úgy lett választva.Nem igazán a legdivatosabb szín és forma, de nekem ez a mániám, és a bírók is szeretik.

Normális, ha clostybegyt tabletta mellett a 12. napon a tüszőm 15mm?

A dokim szerint vasárnap vagy hétf?n van a peteérés, kíváncsi lennék a véleményetekre.

Legjobb válasz: szia. Az egy tüszõ az elég lenne normális esetben de closty mellett minimum 2 -3 nak kellene lennie és clostyval a 12. napon legalább 20mm tüszõdnek kéne lenni úgyhogy sajnos ez elég gyenge de ne csüggedj én is 6 hónapig szedtem a clostyt és nekem sem használt a 12. napon nekem egy 8mm tüszõm volt az szinte semmi abbahagytam a gyogyót hogy ne cisztásodjak be és elkezdtem inni a cickafark meg a palástfû tea keveréket és minden hónapban 4 tüszõm van (3 hónapja iszom orvosi felügyelet mellett) 17 és 25mm nagyságóak nagyon sajnálom de a closty neked sem segít és az a baj hogy ha esetleg megis nõ egy két nap alatt akkorára hogy megrepedjen akkor a closty egyik hátránya hogy elvékonyítja a mnyh át és nem tud beágyazódni ehhez a hónaphoz ne sok reményt fûzz de láttunk már csodát és ezt nem rosszból irtam. Eü. dolgozó

szia. Az egy tüszõ az elég lenne normális esetben de closty mellett minimum 2 -3 nak kellene lennie és clostyval a 12. napon legalább 20mm tüszõdnek kéne lenni úgyhogy sajnos ez elég gyenge de ne csüggedj én is 6 hónapig szedtem a clostyt és nekem sem használt a 12. napon nekem egy 8mm tüszõm volt az szinte semmi abbahagytam a gyogyót hogy ne cisztásodjak be és elkezdtem inni a cickafark meg a palástfû tea keveréket és minden hónapban 4 tüszõm van (3 hónapja iszom orvosi felügyelet mellett) 17 és 25mm nagyságóak nagyon sajnálom de a closty neked sem segít és az a baj hogy ha esetleg megis nõ egy két nap alatt akkorára hogy megrepedjen akkor a closty egyik hátránya hogy elvékonyítja a mnyh át és nem tud beágyazódni ehhez a hónaphoz ne sok reményt fûzz de láttunk már csodát és ezt nem rosszból irtam. Eü. dolgozó
Szia! Bocsi sok okosat nem tudom mondani, de nekem a 12. napon closti mellett volt egy 17, 15 és 14 mm-es tüszõm.
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem mondani, hogy 5 napig szedtem 1 tablettát és így lett 1 db tüszõm.
Szia! én is 5 napig napi 1-et szedtem (2.naptól), nekem a 9.napon nézték hüvelyuh-val. ekkor két tüszõ volt, egy 14 mm, és egy 18mm-es. szerintem attól is függ, hogy hány naposak a ciklusaid, és mikorra várható kb. a tüszõrepedés. nekem 12.nap volt a tüszõrepedés , ekkor 20 mm feletti volt a tüszõk mérete. Tüszõrepi nélkül is megrepedtek, ezt a ciklus 2.felében nézett progeszteronszint igazolta. (nekem 26 naposak a ciklusaim).
Nekem a 12. napon volt 2db. 21mm-es tüszõm. Clostit szedtem az 5. naptól 5 napig 2x1-et.

Lh tesztem tegnap negatív lett, ma voltam dokinál és van 4 érésben lévő tüsszőm, ma leesett a hőm 2 tizedet, lehet hogy nem lesz ebben a hónapban tüsszőrepedésem ha az lh teszt a 12 napon negatív? Ma vagyok a 13 napon, és a héten szerdán lenne pém.

Legjobb válasz: Ha 28 napos a ciklusod pl., akkor a 12. napon kell elkezdeni a tesztelést, ami ilyenkor még negatív. Ahogy emelkedik a hormonszint, úgy lesz poz., kb. a 14-15. napon ( 28 napos ciklusnál!).

A kérdező hozzászólása: mondjuk nekem a hõ bejön, mert eddig mindig mikor 37 volt a hõm, és leesett 2-3 tizedet, akkor tudtam hogy mensim lesz már aznap
A kérdező hozzászólása: akkor ma is rá kell húzni? mi van akkor ha csak nem volt ovulációm?
Én One Step-et hasznáéltam, vaterásat. Pontos volt. :-) Az eredmény most öthetes. Elõzõ voltam.
Ami együttlétet holnaptól terveztek, az már csak nektek szól, baba em lesz belõle. :-) Az ovuláció azt jelenti, hogy kiszabadult egy érett petesejt, ami csak maximum 24 óráig megtermékenyíthetõ, de inkább kevesebb. ha nem termélkenyül meg ez idõ alatt, akkor szétesik, és a ciklus további részében ne vagy termékeny. Úgyhogy ma még belehúzhattok, holnaptól már "csak" egymás öröméért csináljátok. :-)
Jó lesz az. Expect és egy drágább, ami jobb volt, de nem jut eszembe a neve, a Müllerben vettem. :)
A kérdező hozzászólása: Én Corax tesztet használok, DM-be vettem. Ti milyet használtok?
A kérdező hozzászólása: igen tegnap együtt voltunk, meg a múlthéten szombaton is, meg most a héten szerdára tervezzük és péntekre na meg vasárnapra, így jó lesz?
Hát biztos függ a teszttõl is, nekem az mindig negatív volt.
Amikor nekem hangyányit világosabb volt a tesztcsík akontrollcsíknál, az volt a pozitív. Másnap fel is ment a hõm, ahogy kell. Valószínûleg te is így jártál. Tegnap pozitív teszt, ma megemelkedett hõ: hajnalban ovuláltál. Gratulálok! :-) Ugye tegnap együtt voltatok? Az ovuláció elõtti nap a legesélyesebb minden szempontból.
A kérdező hozzászólása: ja és eléggé szurkál a petefészkem, és nincs már folyás
A kérdező hozzászólása: tud annyi sperma tegnap este óta képzõdni, hogy ma jó legyen?
Hát bizony, ezért írtam, hogy folytasd a tesztelést. Hisz az csak feltételezés, hogy most volt. Ha ezután halvényabb lesz, akkor megvolt. Ilyen egyszerû.
Lehetett pé-d! Ezért csináld tovább a tesztet, hogy ellenõrizhesd! Én a magam részérõl a hõre nem adok, mert sokminden befolyásolja, nálam nem vált be. De sokaknak mûködik, a többségnek.
A kérdező hozzászólása: De jó hogy már van babád:-) A hõm akkor miért emelkedhetett 2 tizedet, ha esetleg nem volt pém tegnap este vagy ma hajnalban??
Az elsõvel rögtön, a másodikra ez lesz a 4. hónap, az elõzõt pé-t sajna ki kellett hagyni nyaralás miatt. Még nem nézett orvos, remélem kihagyhatom. :)
A kérdező hozzászólása: azért ma csinálok mindenképpen még egy tesztet, nagyon kíváncsi leszek, elvileg szerdán lenne pém
A kérdező hozzászólása: ok, nagyon kíváncsi leszek, hogy sikerül e teherbe esnem... Ti sokáig próbálkoztatok?téged nézett peteéréskor uh-n az orvos?
Elõször csinálod az ovutesztet, kell egy kis idõ, hogy kitapasztald. LEHET, hogy már megvolt, lehet, hogy nálad ilyen a pozitív, nem vagyunk egyformák. Elsõ hónpban én is azt hittem, hogy pozitív, de erõsebb lett a csík. Szerintem a spermiumok miatt ne aggódj! Ha most mégse jön össze, következõ hónapban okosabb leszel, már tudni fogod, mire kell figyelni...:)
Ne aggódj ezen, hogy elég lesz-e, vagy sem. :-) Ha ma is erõs lesz a teszt, ma is legyetek együtt, meg holnap is. Ha ma gyengébb lesz a teszt, akkor is legyetek együtt, de holnaptól már ne a babáért. :-)
A kérdező hozzászólása: annyi tanáccsal láttál már el, hogy nem igaz, köszönöm szépen:) tehát, ha ma a teszt eredménye halványabb akkor már hiába vagyunk ma együtt, ha pedig olyan erõs mint tegnap akkor még együtt kell lennünk ma is? csak attól félek hogy a páromnak nem lesz annyi spermája hogy megtermékenyítsen...mert tegnap is együtt voltunk
Egyébként van egy lányom, most dolgozunk a tesón, ha tõlem kérdezted. :)
A kérdező hozzászólása: értem, de ma a hõm növekedett 2 tizedet, lehet hogy éjszaka megtörtént az ovulációm??
Igen, de mindjárt pozitív lesz, ma, vagy holnap. Tényleg csak akkor jó, ha egyforma, vagy erõsebb a tesztcsík.Én már ráhajtanék...:)
Igen, egyszer egy nap, lehetõleg ugyanabban az idõben. Én nem hagynám ki ma sem. Nem tudhatod, hogyan változtatta meg a gyógyszer a pé-t. Sokba kerül, de megéri.( Ha ikrek, ha nem, akkor sem tehetz semmit, bár én nagyon nem vágyom rá.)
A kérdező hozzászólása: de elég egyszer egy nap és este 7 körül szoktam. ma csináljak vagy sem? az gáz ha az orvos nem hívott vissza uh-ra, mi lesz ha ikrek lesznek?
Csináld tovább minden nap a teszteket!
A kérdező hozzászólása: 4 tüsszõbõl csak megreped 1 legalább:-) vagyis nagyon jó lenne, mert nagyon szeretnénkl már babát! neked van babád?
Nem tuti, amíg be nem következik, senki sem tudja 100%-ra állítani. De azért az esetek döntõ többségében bekövetkezik. :-)
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok, és köszönöm a tanácsokat, viszont eddig nekem minden hónapban 28 napos volt a ciklusom, csak a múlt hónapban a Closty kitolta 32 napra, azért nem vagyok képbe hogy mikor lesz ovulációm. Meg azt sem értem, ha van é szép érett tüsszõm, akkor tuti hogy lesz ovulációm is?
28 napos ciklussal rendszereen a 16. napon van tüszõrepedésem, a görbém, a nykom és az LH teszt szerint is. Úgyhogy a 12. napon szerintem még korai kétségbe esni. :-) Annál is inkább, mert az átlagnak a 13. napon lesz pozitív a teszte, és a 14. napon ovulál.
Elsõ vagyok. Szerdára pont pozitív lesz.
Nem nagyon értem. Az orvos megnyugtatott, számítasz peteérésre (tehát feltételezed) és még nincsen szerda. Miért ne lenne?
A kérdező hozzászólása: Én még 2-es ikreket bevállalnék, de 3-t már nem mernék. Szerinted 4 tüsszõbõl megérik egy, vagyis megtermékenyíthetõ lesz? Csalódott vagyok hogy a doki nem hívott vissza uh-ra, hogy nézze lesz e egyáltalán ovulációm..
Ami még segíthet ha kétnaponta együtt vagytok. A megternékenyülés esélyét nemhogy csökkentené, hanemmég növeli is, ha nem vagytok mindennap együtt. 24 óra (vagy még kevesebb) nem elég a férfi szervezetnek, hogy újra feltöltse az ondót hímivarsejtekkel, legalább 36-48 óra kell a teljes regenerálódáshoz, így kapjátok a legjobb nõségû spermát. Ráadásul a hímivarsejtek minimum 2-3 napig vígan elélnek a petevezetékben, de elõfordult már, hogy közösülés után 7 nappal volt tüszõrepedés, és mégis megfogant a nõ. :-) Szóval a tesztelés mellett legyetek együtt kétnaponta, és akkor biztos, hogy nem maradrtok le róla, ráadásul a legjobb minõségû spermát fogjátok kapni. Tapasztalat: hõgörbe és Lh teszt alapján jól látható, több, mint 48 órával a szeretkezésünk után volt tüszõrepedésem, így fogantam meg. :-)
A kérdező hozzászólása: tegnap csináltam egy lh tesztet és egy hangyányit volt világosabb a kontroll csíktól, szinte alig látszott, akkor ez negatívat jelent? Mit gondolsz?
A kérdező hozzászólása: köszi, sokat segített:-)
Hõleesés gyakorlatilag bármitõl lehet, az ovuteszt sokkal pontosabb.
Ajánlom ezt az oldalt mert nagyon hasznos. http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml
A kérdező hozzászólása: és mitõl van a hõleesés?
Amikor pozitív az LH-teszt, és az utána levõ napon kellene együtt lenni.
A kérdező hozzászólása: ma a hõm 36.6-ra leesett, eddig mindennap mensitõl nézem 36.8 volt.mit jelent?
A kérdező hozzászólása: szóval ma legyünk együtt és szerdán és pénteken, és ha addig negatív lesz az Lh teszt?
ja, és mérd a hõdet. Még nem késtél el, holnap reggel is elkezdheted. ha a hõd elindult felfelé és legalább 4 tizedet emelkedik, majd fenn marad, akkor UH nélkül is biztos lehetsz benne, hogy VOLT ovulációd. :-)
Ha 28 napos a ciklusod pl., akkor a 12. napon kell elkezdeni a tesztelést, ami ilyenkor még negatív. Ahogy emelkedik a hormonszint, úgy lesz poz., kb. a 14-15. napon ( 28 napos ciklusnál!).

Ha kb. kedd este felé lenne a tüszõrepedés, akkor ma az ovulációs teszten két csíknak kellene lennie? Gond ha csak egy van, amúgy 27, 28-as a ciklusom és ma a 12. napon vagyok.

Legjobb válasz: nem gond, pláne, hogy reggel is mást mutat meg délután is. Nekem 12 nap reggel negatív, este pozitív volt. Aztán megszívtam, de ez most nem ide tartozik... :)

nem gond, pláne, hogy reggel is mást mutat meg délután is. Nekem 12 nap reggel negatív, este pozitív volt. Aztán megszívtam, de ez most nem ide tartozik... :)
A kérdező hozzászólása: Este szoktam tesztelni, ma a 13. napon már látszik a csík, elég erõs de nem erõsebb a kontrollnál. Akkor most mikor legyünk együtt, inkább holnap? Miért szívtad meg?
Az egyforma erõs is jó! Ma például remek ötlet lenne együtt lenni. ;-) Azért szívtam meg, mert 5 napig pozitív volt...

Tegnap mikor együtt voltunk a férjemmel akkor (picit elviselhetetlen) mensi szerü alhasi szurkálást éreztem (de már 2napja)! Ez ma a 12. napom, most lesz majd a pé-em? Ezután ha 2 naponta szeretkezünk akkor össze jöhet még a baba?

Legjobb válasz: szia! nyugodj meg,pont egy cipõbe járunk! én is ma vagyok a 12.napon,és nekem is görcsölget a hasam 3 napja! tuti pé! mindent bele,ha babót akartok!!! itt a legesélyesebb a baba! én szorítok!!! én is nagyon szeretnék már!!!

szia! nyugodj meg, pont egy cipõbe járunk! én is ma vagyok a 12.napon, és nekem is görcsölget a hasam 3 napja! tuti pé! mindent bele, ha babót akartok!!! itt a legesélyesebb a baba! én szorítok!!! én is nagyon szeretnék már!!!
A kérdező hozzászólása: Köszike!Asszem te vagy a 2vel alattam lévé kérdezö nem?Mert neked meg én válaszolgatok!!Tuti most lesz a pé-ed neked is+nekem is!Csak azért irtam igy mert nagyon fájt a hasam tegnap sz..és közben!Ez nem tudom mennyire jó!Itt azt olvastam, hogy sokan pont ezért nem sexel-ek mert fáj pedig ekkor a legjobb!!!!Szia
kétnaponta !!! egy hétig legalább és akkor meg lesz a jó pillanat. hajrá!!
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszike a választ de még 1 hétig?Mi a mensi elsö napjátol már 2naponta voltunk együtt az 5.napig aztán a 8.és a 11.nap és még elvieg 19-ig jók vagyunk nem?
Nekem volt, hogy azt hittük vakbélgyulladásom volt, persze nem is "csináltunk" olyasmit, szóval ez ördögi kör. Mert ha fáj és nem élvezi az ember, akkor kevesebb az esélye, ha meg ezért nem csinálja, nem lesz baba.

Ha peteérés után 12 napra jött meg a menszim, az rövid luteális szakasz?

Vagy ez még jónak mondható?

Legjobb válasz: Azért rövid, mert 12 nap a beágyazódás? Amúgy köszi a tippet.

A kérdező hozzászólása: Azért rövid, mert 12 nap a beágyazódás? Amúgy köszi a tippet.
Szia! Én úgy tudom, hogy a sárgatest életartalma 12-14 nap tehát ennyi a lutherális fázis is. Egyébként lehet, hogy a megemelkedett hõmérsékletû napok elõtti pár napot is hozzá kell számítani, mert nem biztos, hogy a tüszõ megrepedése után rögtön nagy mértékben emelkedik a hõ. Tehát a 12 nap még jó szerintem. A beágyazódás pedig egy folyamat, aminek idõtartama személyenként változik, de a peteérés utáni 12. napra ált.be szokott befejezõdni.
Egyébként nekem a 15. napon van peteérésem és 28 naposak a ciklusaim. Járok rendszeresen orvoshoz, mérem féléve a hõmet, ebben a hónapban a peteérés elõtt és után is voltam Uh-n és hormonvizsgálaton és nem mondta hogy rövid lenne, pedig az csak 13 nap. Egyébként az álláspontok sem egyeznek az ügyben, hogy az utolsó alacsony hõmérsékletû napon van-e peteérés vagy amikor elkezd emelkedni, mert ez megváltoztatja az idõpontokat. Szerintem inkább a méhnyálka vastagsága fontos, mivel a peteérés után 5-6 nappal megkezdõdik a beágyazódás, már ekkor termelõdik egy kis HCG és a progeszteron szint is megnõ, ezért látható a terhes görbéken, hogy emelkedik a hõ. A 12. napra már magas a progeszteronszint ami miatt nem fog megjönni.
Igen, ez nagyon rövid, legalább 14 napnak kéne lenni, próbáld meg a barátcserje kapszulát, az segiteni fog.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, most már mindent tudok, amire kíváncsi voltam! ;)

Két hét múlva HSG-re megyek, de elöbb jött meg mint kellene, és így a 12. napra esne a vizsgálat. Beleférhetek még? És ha pont akkor van a tüszőrepedésem?

Úgy tudom a 6. és 12. nap között csinálják. Utánna miért nem? A tüsz?repedés miért befolyásolja? Úgy sem lehetek terhes! A dokim nem tudom elérni. Tudnátok infót vagy web oldalt adni?

Legjobb válasz: Szia! Belefér. Nekem is a 12. napon csinálták. Azért ebben az idõszakban csinálják, mert ilyenkor van a legkisebb esély arra, hogy "kimossák" az esetleges embriót. Ez az általános eljárás.

Szia! Belefér. Nekem is a 12. napon csinálták. Azért ebben az idõszakban csinálják, mert ilyenkor van a legkisebb esély arra, hogy "kimossák" az esetleges embriót. Ez az általános eljárás.

Tisztelt Doktor úr! 21. napra jött meg a vérzésem, 9.napja véreztem már és az orvos Ergam cseppet, valamint Rutascorbint írt föl. Ha nem mondta az orvos, meddig kell szednem a Rutascorbint, végig szedjem? Egy kúrának felel meg? Már nem vérzek (12. nap abb

Tisztelt Doktor úr! 21. napra jött meg a vérzésem, 9.napja véreztem már és az orvos Ergam cseppet, valamint Rutascorbint írt föl. Ha nem mondta az orvos, meddig kell szednem a Rutascorbint, végig szedjem? Egy kúrának felel meg? Már nem vérzek (12. nap abbamaradt, pici folyás van most.) Az Ergam szedése alatt kell-e védekezni? Babát szeretnénk és mondta az orvos, hogy azt csak akkor szedjem, ha nem vagyok az. Nem voltam az, így elkezdtem, de ez idő alatt kell vigyázni a teherbeeséssel? Kell még várni a gyógyszer szedése után, hogy az ürüljön a szervezetből? Választ nagyon köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Rutascorbinból célszerű beszedni az összes kiváltott tablettát. Az Ergam várandósság alatt valóban nem alkalmazható, mivel méhösszehúzódásokat okoz, ami vetéléshez vezethet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Rutascorbinból célszerű beszedni az összes kiváltott tablettát. Az Ergam várandósság alatt valóban nem alkalmazható, mivel méhösszehúzódásokat okoz, ami vetéléshez vezethet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!