Találatok a következő kifejezésre: Ha a a (208662 db)

Ha csak lányt kívántok meg igen, ha szívesen döngölitek a répát is magatokba akkor bieszexek.:) ))
Elsönek igaza van, van nehany leszbikus es biszex ismerösöm es pofatlanul mindig ilyesmiket kerdezek, de amit leszürtem az az, hogy a tenyleg leszbikusaknak nem kell se pasi, se farok, se jatekszer, se dildo ami faroknak nez ki, mert ökj a csajokra buknak. Ekkor vagy igazan leszbikus. A Bi-k szeretik a pasikat, de összejöttek egy lannyal aki nagyon megfogja öket, nem azert mert mellük van, hanem mert olyanok amilyenek. Ezutan mar döntsd el magad. Fiatal korban amugy is az ember meg a kulcslyukra is sokszor beindul, tabu temakra meg meginkabb.
inkább biszexualitásra utal. Nincs vele semmi probléma.
imádnivalók vagytok :D
Elmennétek prostihoz? Hiszen te már elmentél. Sõt, ott is maradtál.
Nem hinném, hogy normális dolog, ha sokáig nincs szex. Sajnos nálam is ilyen idõszak van, mégis néha "erõt veszek magamon" , hogy a férjemnek jó legyen. Én spec. tudom mi az oka. Túl vagyunk terhelve, hulla fáradtak vagyunk = ingerültek vagyunk egymással és egy kötekedõs emberrel nem akarok ágyba bújni. Mondtam már neki, olyankor mindig összeszedi magát és akkor a szex is megy, csak az a baj, hogy a sok-sok tennivaló felõröl minket. Tudom , hogy ez így nem jó, a fiatal önmagunknak árnyékába sem érünk ezen a téren... Fogalmam sincs, hogy csináljam vissza?! Kíváncsi lennék, hogy ez máshol is így van-e. Lehet nálatok is ez van, eselteg próbálj udvarolni, hátha beindul a szekér.. Ha viszont a múltja miatt valóban undorodik a szextõl, akkor pszichológus. Nem lehet egy házasság jó, szex nélkül szerintem. Ha keresnél fizetõs partnert, az csak az ürítésed oldaná meg, nem a valódi problémát, szerintem. Ráadásul gerinctelen dolog is lenne a feleségeddel szemben.
Kérdezd meg az asszonykát, hogy amíg prosti volt mennyit kért egy menetért azt fizesd ki neki! Tudod kölcsön knyér visszajár!
Nem lehet , hogy az a baj, hogy megszokta a szex után a pénzt, te meg nem adtál neki?
A helyzet az, hogy mivel prosti volt, jól meg tud vezetni téged, már rég otthagytam volna.
Ez tipikusan az az eset amikor visszanyal a fagyi. Bár ezt nem pont erre mondják. A lényeg hogy ha amikor megtudtad hogy qrva volt, kidobtad volna, most nem gyõzne a kegyeidben járni s kuncsorogna hogy visszafogadd. Így hogy elfogadtad nyerõ pozícióban érzi magát és vissza is él vele. Sajnos annak van igaza aki ilyenkor kidobja a nõt s keres tisztességes nõt. Nem kell minden régi bûnt megbocsájtani.
Akkor mégsem igaz a mondás hogy qrvából lesz a legjobb feleség?
Ha ilyen az elözmény, kérdezd már meg az asszonykátol, hogy miért ment hozzád? Ragaszkodj a válaszhoz. Azt már tudta, hogy a F-knak vannak ilyen szükségleteik, hiszen azért fizettek neki. Ha azt monja, hogy azért ment hozzád mert szeret, akkor igazán megtehet annyit, hogy néha odatartja neked és ugy csinál, mintha ez lenne a legföbb boldogsága. Ha meg nem szeret, nyugodtan keress más csajt, akár egy fizetöset.
Mert ti az egész kapcsolat alatt nem is szexeltetek és úgy vetted el? Azért már az sem egyszerû a sztoriban hogy elveszel vkit és utólag tudod meg hogy egy szakajtónyi kamionos benne járt elõtte. Amúgy meg el kell döntened hogy õt szereted jobban vagy szexelni és a 2 közül választani.
Kamu kérdésnek tûnik!
4-nél a pont
Hát ilyet még nem hallottam. Kérdezd meg tõle, hogy menjél e, vagy mi legyen? Már ha szeret akkor csak megérti, h neked is vannak szükségleteid.
Ez baromság, ha ennyire undorodik valaki az nem megy férjhez sem. Más problémája van az asszonykának, lehet, hogy ép veled, csak nem akarja mondani. Üljetek le és beszéljétek meg a dolgokat, bár ha évek óta tart már, nem tudom van e értelme bármit is rendbe tenni.
1 ha szereted nem választasz prostit 2 ha pihenteted a dolgot és õ is szeret akkor ki fog elégíteni 3 akit szeretsz azt boldoggá akarod tenni. Találjatok közös megoldást.
a legtisztább, ha vele megbeszéled
Utána meg nyúld le a pénzt amit adtál neki s idd el. Így nem vesztesz semmit. vagy a sör volt ingen vagy a szex.


S. O. S Mit csináljak ha a a Google Chrome összeomlott?

a húgom nem tudom h mit csinált vele, de sikeresen tönkre tette a netet :( segítenétek!!

Legjobb válasz: Indítsd újra és örülj.

Indítsd újra és örülj.

Mit teszel, ha a a családodban leginkább utált tulajdonságot hoztad magaddal az életedbe?

Szidtam anyámat,hogy milyen lusta,nem takarít. Rohadt a lakásunk mindig. Én egy éve külön élek,és ugyanez a helyzet. Nem bírok önmagammal.

Legjobb válasz: Ez ellen tenni kell, nincs mese. Én sem vagyok egy háziasszony típus, de rá tudom azért magam szánni a takarításra, mert muszáj. Senki sem szeret koszos lakásban élni. Ha téged annyira zavart hogy anyukád nem takarít, akkor vajon ha lesz majd egyszer gyereked õt szerinted nem fogja zavarni? Igaz hogy nagyon fiatal vagy, de ha külön élsz akkor a környezetedért neked kell felelned.

Ez ellen tenni kell, nincs mese. Én sem vagyok egy háziasszony típus, de rá tudom azért magam szánni a takarításra, mert muszáj. Senki sem szeret koszos lakásban élni. Ha téged annyira zavart hogy anyukád nem takarít, akkor vajon ha lesz majd egyszer gyereked õt szerinted nem fogja zavarni? Igaz hogy nagyon fiatal vagy, de ha külön élsz akkor a környezetedért neked kell felelned.
A genetikádat sajnos nem tudod módosítani, de kellõ akarattal, odafigyeléssel el lehet érni változásokat, nincs lehetetlen csak tehetetlen.Ha te változtatani akarsz magadon, akkor akarattal kitartással eléred majd, sok sikert.Gondolom nem oknélkül költöztél el otthonról 17 évesen:S
Oszd be az idõdet, csinálj napirendet, házirendet hogy mikor melyik házimunkát csinálod meg, stb.indulj el a változás útján, bár azzal hogy beismerted magadnak h mem jo ez igy már sokat haladtál a célod felé.
Hála a legutáltabb tulajdonságokat nem örököltem: megcsalás, iszákosság. Szüleim elég sûrûn félreléptek egymás mellett és én ettõl undorodom. 20/L
Én kezdem elfogadni. Anyutól a jókat, apámtól a rosszakat örököltem. Már nem akarok tenni ellene, igyekszem elfogadni magam.
Szexepil.
mi lenne ezen ciki???? amilyen szinu a hajad, telejsen normalis h nagyjabol ugyanolyan szinu a tobbi szorzeted is. nem?? mondjuk voros pasi szoke labakkal es fekete fanszorettel mar hulyen nezne ki:P)))
Elsõ vagyok, elnézést, kicsit félreértettem a kérdést! Nem, nem ciki a különleges színû szõrzet, sõt!
Szerintem értelmes nõ, ha látja, hogy egy férfi szõke, akkor nem lepõdik meg azon, hogy a fütyi körül is szõke, esetleg vörös a szõrzet. És? nekem volt egy barátom, akirõl nem bírtam eldönteni, hogy szõke vagy vörösbe hajló szõke-e. Hát "ott" kifejezetten vörös volt. Ha ápolt, borotvált, vagy nyírt, jóformán fel sem tûnik a szine. Egyébként meg sztem nem számít. Nõ/35
Szerintem szexi ;) tényleg.
Akkor sem ciki ha fekete. Szerintem kicsit el van túlozva ez a szõrtelenítési mánia. 20/L
Ha azt mondom, hogy ciki akkor befested? Ne röhögtesd ki magad.
max. akkor ha festi :)
Szerintem meg az ciki ha valaki olyan debil hülye, mint te.
Szerintem már alapbol az ciki h szörös fuuuuuuj:S
Szerintem én válaszoltam a kérdésére de téged senki se kérdezett ...

Mennyi energia szabadul fel 73, 5 dm3 standardállapotó H2 gáz égésekor? Ha a) a keletkezõ víz cseppfolyós b) vízgõz keletkezik Kérlek ha tudod, akkor részletesen vezesd le nekem!

Legjobb válasz: Ha itt oldatod meg a feladataidat legalább a válasz legyen pontos. Entalpiák nélkül, hogy oldjuk meg? Azokat legalább te keresd ki és biggyeszd be!

Ha itt oldatod meg a feladataidat legalább a válasz legyen pontos. Entalpiák nélkül, hogy oldjuk meg? Azokat legalább te keresd ki és biggyeszd be!

Honnan tudhatom meg következmények nélkül, ha egy windows 7 telepités nem eredeti? Mert ha a a honlapjukon vizsgáltatom meg vagy letöltök egy progit pld a MSE-t ami csak eredeti winre töltödik akkor már vannak retorziók

Legjobb válasz: ha benned, ez a kérdés egyáltalán felmerült, biztos, hogy nem legális! (attól függetlenül, vszínû, hogy egy eredeti, Microsoft Windows 7 rendszer van telepítve a gépedre. /ha, nem egy eleve buherált, kókányolt verziót telepítettél/

ha benned, ez a kérdés egyáltalán felmerült, biztos, hogy nem legális! (attól függetlenül, vszínû, hogy egy eredeti, Microsoft Windows 7 rendszer van telepítve a gépedre. /ha, nem egy eleve buherált, kókányolt verziót telepítettél/
Akkor eredeti, ha a kezedben a licensz...
A kérdező hozzászólása: nem én telepitettem, én igy vettem a gépet használtan.
ha géped alján, oldalán a hologramos címkén lévõ, product key és szeriaszám, megeggyezik a telepített verzió product key és szériaszámával. amit megnézhetsz, pl. az inyenes SIW rendszerdiag. progi: Szoftver > Licenszek moduljára klikkelve! http://imagerz.com/QE8VW0tvAwMBUwlLFwVQ ...akkor, biztosan legális.
Nem feltétel a hologrammos levonó, de ha azt mondták eredeti nagy valószínûséggel átvertek.
A Windows Update-tel feltelepítteted a fontos frissítések közül azt amelyik 1033-ra végzõdik. Ha nem eredeti, akkor simán kilövi az aktiválást és majd találkozunk a következõ kérdésednél, hogy mit tudnál csinálni, mert eltûnt a háttérképed, meg hasonlók.
A kérdező hozzászólása: akkor amig nem gyült össze a pénz a tiszta progihoz, nem probálkozom velük
Ilyen erkülcsi magasságokba én soha nem érek fel. :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!