Találatok a következő kifejezésre: Ha a IgM negatív, de (6 db)

Ha a Toxoplasma IgM negatív, de az IgG 23, 3, azaz pozitív ez azt jelenti, hogy toxoplasma fertőzőtt a kisbabám?

A véd?n? azt mondta hogy ismételt vizsgálatot kérnek majd a 24. héten, de addig nem kellene valamivel kezeni?

Legjobb válasz: Ez az eredmény mindenéppen azt jelzi, hogy te átestél ezen a fertõzésen. Azt sajnos nem tudom megmondani, hogy ezek közül melyik az, amelyik azt jelenti, hogy a múltban történt-e ez (ami jó, mert nem (lesz) fertõzött a babád) és melyik az, amelyik friss fertõzést jelent, ami esetleg már okozhat gondot. Szerintem kérdezz rá erre is a védõnõnél, de az esetleges kezelés miatt, méginkább az orvosodnál.

Ez az eredmény mindenéppen azt jelzi, hogy te átestél ezen a fertõzésen. Azt sajnos nem tudom megmondani, hogy ezek közül melyik az, amelyik azt jelenti, hogy a múltban történt-e ez (ami jó, mert nem (lesz) fertõzött a babád) és melyik az, amelyik friss fertõzést jelent, ami esetleg már okozhat gondot. Szerintem kérdezz rá erre is a védõnõnél, de az esetleges kezelés miatt, méginkább az orvosodnál.
Szia! Ha Ig G pozitív vagy, az azt jelenti, hogy te biztosan átestél fertõzésen, de valamikor régebben. Ha jól tudom akkor kell aggódni ha az IgA vagy az IgM pozitív, mert az utal a friss fertõzésre. Mindenesetre elõvigyázatosságból mindenképp ismételtesd meg a vizsgálatot. Remélem tudtam segíteni.

Általában 30 naposak a ciklusaim ma 12 napja, hogy késik. Végig szurkált a petefészkem görcsölgetek de a teszt negatív volt. Nem tudom baba van e a dologban, de ha igen már mutatnia kellett volna tesztnek nem?

Fehér folyásom van picit sárgás. A melleim mintha nőttek volna sárgadinnye nagyságúak lettek. A mellbimbóm nagyon fáj, mintha be lenne gyulladva olyan érzés (megdagad megkeményedik és nagyon érzékeny)2 napja. Az ébredési hőm 37,1 és a nap más szakában is 37.

Legjobb válasz: Az a 2napja az az akart lenni,hogy akkor csináltam tesztet és negatív volt

A kérdező hozzászólása: Az a 2napja az az akart lenni, hogy akkor csináltam tesztet és negatív volt
Szerintem holnap elsõ vizeletbõl csinálj ismét egytesztet, ha az is negatív keresd fel a nõgyógyászod...Ha meg persze pozitív, hát akkor is tudod a dolgod :)
Szia!Csináltál tesztet? :)
A kérdező hozzászólása: szia voltam dokinál megvizsgált.minden rendben volt semmi fertõzés vizelet vér is negatív volt.aztán 18.-án meg is jött valószínû a hormonok játszottak velem:)

Szerdán kellett volna megjönnie. Tegnap óta barnás folyásom van de az is alig csak ha wc-re megyek. Csütörtök este még negatív volt a tesztem. Lehetek terhes? És ha igen lehet baja a babának hogy "megvan"? Reggeli mérésnél még magas volt a hőm.

Legjobb válasz: asszem az h csüt. este negatív a teszt nem jelenti h nem vagy terhes mert ha jól tom 3 napos terhességet mutatnak csak ki legalábbis megbízhatóan...am meg nemtom hogy lehet e baja a babának ha terhes vagy mindenesetre hétfõ táján sztem csinálj még 1 tesztet ha az is negatív és még mindig nem vagy biztos magadban sztem irány a nõdoki ^^

asszem az h csüt. este negatív a teszt nem jelenti h nem vagy terhes mert ha jól tom 3 napos terhességet mutatnak csak ki legalábbis megbízhatóan...am meg nemtom hogy lehet e baja a babának ha terhes vagy mindenesetre hétfõ táján sztem csinálj még 1 tesztet ha az is negatív és még mindig nem vagy biztos magadban sztem irány a nõdoki ^^
Szia! Múlt hónapban és az elõtte lévõben pont így voltam, mint te. És megjött a végén. Most is így vagyok, azzal a különbséggel, hogy szex után, amikor kijön belõlem a párom "cucca" (bocsi), akkor az rózsaszín-és tõlem olyan, ez 100%! Amúgy nincs semmi barnázásom. De én várok még egy teljes hetet, ha addig nem jön meg, csak akkor tesztelek. Az elmúlt 2 hónapban jó pár ezer forintot kidobtam az ablakon a tesztekre. Várj még te is.
Sajnos nem akarlak elkeseríteni, de sztem a barna folyás a menzi elõjele. Én is így jártam ebben a hónapban, 4 nap késéssel kezdtem el barnázni, utána meg is jött:(( De kívánom, hogy neked baba legyen a dologban!
A kérdező hozzászólása: Már alig van barnázás kezd elmúlni de nem jött meg úgy ahogy szokott.
Húú ez jó jelnek tûnik! Csináltál tesztet? Írd majd meg, hogy mi lett! Szorítok!:) )
A kérdező hozzászólása: Sajna nem baba van a dologban hanem egy kis hormonzavar még a vetélés végett, de semmi komoly. Sok sikert mindenkinek akik próbálkoznak:) :)


én aznap csináltam, amikor meg kellett volna jönnie.halványan, de pozitív lett.
4 nappal elõtte, az együttlét után a 9. nappal (ovuteszteltem, tudtam, hogy mikor fogant) Medi-lab nagyon halvány pozitív volt. Másnap Gabrielt csináltam, az egyértelmû nega lett, sõt még harmadnap is, azt hittem meg fog jönni mert mindenki azt mondta, hogy a Medi-labnak ne higyjek, a Gabrielnek hihetek. Hát jól tette, hogy a Medi-labnak hittem, azóta 14 hetes kismama vagyok:)
4 nappal elõtte és a 10-es érzékenységû halványan, de kimutatta már egyértelmûen és nem elsõ pisibõl csináltam!
4 nappal elõtte és nagyon erõs pozitív lett!!!:) :) Drukkolok!!! 16 hetes kismama
Egy nappal elõtte, halvány pozitív lett.:-)
1 nappal elõtte, halvány pozitív volt.11 hkm
4 nappal elõtte, de az még inkább negatív volt, ki is dobtam, de valamit mégiscsak láttam rajta....másnapra már halvány kétcsíkos lett.
Én kb 1 héttel a nemvárt elõtt csináltam esti pisibõl. Facelle volt. Ilyen lett:http://kepfeltoltes.hu/120313/P1010510_www.kepfeltoltes.hu_...
Két nappal a nemvárt elõtt halvány pozi lett délutáni pisibõl.
A kimaradt elõtt 4 nappal rossmanos teszt pozitív lett.
Én 5 nappal elõtte és egyértelmû halvány pozitív lett! Most szombaton kellene megjönnie de hétfõn már kétcsíkos lett!
Mivel késõn fogant (amirõl én nem tudtam), már a nemvárt napján elkezdtem tesztelgetni, és halványan, de ott volt a csík. Késõbb derült ki a dokinál, hogy még csak 4-5 hetes vagyok(voltam), vagyis a teszt már a 9-ik napon mutatta.....és Medilab volt, amit annyian útálnak.
3 nappal elõtte csináltam digitális Clearblue-val és pozitív lett.
Én 2--3 nappal elõtte csináltam. Nagyon halvány pozitív lett. 30 hkm
Én a nemvárt elõtt 2 nappal teszteltem halvány pozit ClearBlue-val, majd 2 medilab is erõs pozi lett!!! :) 9 hkm

Vélemények? Valakit kezeltek Pesten a Király utcai Varga Metodichan? Ha igen mivel? Pozitív vagy negatív véleménye van a kezelésről? Ha nem, de hallott róla akkor miket?

Kérem aki tud igazi választ adni csak azt tegye... Itt egy ember életről van szó senki ne vicceljen valótlan kommenttel :( Köszönöm mindenkinek előre is!!!

Tegnap este teszteltem egy negatívat. És a hőm is csak 36, 7. De már 5 napja késik. Miért? Tuti nem lehetek terhes? Mindig fenn van a hőmérsékletünk ha baba van? Érdemes tesztelnem ha nem jön meg, ha igen mikor?

Legjobb válasz: szerintem már érdemes tesztelned. holnap reggeli vizeletbõl. (bár nekem elmaradt mensi után 3 nappal késõ délutáni vizeletbõl is húzta a 2 csíkot)

szerintem már érdemes tesztelned. holnap reggeli vizeletbõl. (bár nekem elmaradt mensi után 3 nappal késõ délutáni vizeletbõl is húzta a 2 csíkot)
Miért nem reggel tesztelsz? A reggeli elsõ vizeletben koncentráltabban van jelen a HCG (ha ott van), nagyobb az esély a pozitív tesztre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!