Találatok a következő kifejezésre: Ha a IgM negatív, (27 db)

Mit jelent, ha a herpes simplex 2 vírus igg negatív, igm kétes?

29hetes terhes vagyok. Kétes szó nem tudom mit jelent. Dokihoz csak pénteken megyek.

Legjobb válasz: Nem eldöntött, sem negatív, sem pozitív eredmény, inkább a pozitív felé hajlik, de semmi sem biztos még. Meg kell ismételni a vérvételt, akkor talán kiderül mi a helyzet. Ha pozitív, akkor elvileg most kellett átesned a fertõzésen, ha negatív, akkor minden rendben. Majd a következõ vérvétel mutat biztosat. A többit a dokiddal kell megbeszélned, úgyis õ küld kontrollra is. Régebbi fertõzésen biztosan nem estél át.

Nem eldöntött, sem negatív, sem pozitív eredmény, inkább a pozitív felé hajlik, de semmi sem biztos még. Meg kell ismételni a vérvételt, akkor talán kiderül mi a helyzet. Ha pozitív, akkor elvileg most kellett átesned a fertõzésen, ha negatív, akkor minden rendben. Majd a következõ vérvétel mutat biztosat. A többit a dokiddal kell megbeszélned, úgyis õ küld kontrollra is. Régebbi fertõzésen biztosan nem estél át.
A kérdező hozzászólása: az elsõ eredményem pozitív lett. Azt mondták friss fertõzés max. 3hónapos. De nem értem hogy lehet. 7hónapja nem élek szexuális életet.Kislányom 2éves nála negatív volt az eredmény. Férjemmel 15éve vagyunk együtt.
Nézd, ha késik és negatív a teszt, akkor lehet, hogy cisztád van, lehet hogy nincs, de mindenképpen irány az orvos.. Ez nem játék.

Úgy érzem terhes vagyok. Ha igen, akkor is csak 4 hetes. A teszt negatív. Honnan tudhatom hogy tényleg az vagyok?

Legjobb válasz: Vársz még egy hetet,és csinálsz még egy tesztet.Ha az is negatív,és a mensid sem jelentkezik,akkor újabb egy hét múlva csinálsz még egyet.1-1 ritka kivételtõl eltekintve eddigre már mind éreztük a gyanujeleket. -hányinger -álmosság -mellfeszülés -szédelgés,fejfájás... stb.

Vársz még egy hetet, és csinálsz még egy tesztet.Ha az is negatív, és a mensid sem jelentkezik, akkor újabb egy hét múlva csinálsz még egyet.1-1 ritka kivételtõl eltekintve eddigre már mind éreztük a gyanujeleket. -hányinger -álmosság -mellfeszülés -szédelgés, fejfájás... stb.
Igen, várni kell, és ismételni a tesztet, lehet nem volt elég Hcg a szervezetedben.Sok sikert!
nem biztos, hogy fogsz gyanújeleket tapasztalni. én sem éreztem semmit (kivéve mellfeszülés), csak abból gondoltam, hoyg terhes vagyok, hogy nem jött meg. tehát ne ijedj meg, ha pl. nincs hányingered! csinálj újabb tesztet!
Szia! Nekem bizony kimutatta a 4 hetes terhességet! De valóban nem vagyunk egyformák. Várj még picit, addig a doki sem tud biztosat mondani.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.Nagyon szeretném a babát de félek hogy jelek csak tévesek.(Mellfeszülés, ingerlékenység, haspuffadás, érzékenység a szagoka, szurkálás a hasamban és fáradékonyság.)Szülés után vagyok 10 hónappal és a mensim még rendszertelen, 22-nap.Ma van a 29.Még mindig reménykedem.
A kérdező hozzászólása: 22-29 nap a mensim
A tüneteid nagyon jók, várj egy 5 napot, és tesztelj, szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszi.Nagyon be vagyok "sózva".Mág mindig semmi jele a mensinek és a többi tünet is mérséklõdött.Azt hiszem tényleg várnom kell még a válaszra.
nekem az elsõ tesztem neg. volt, rá egy hétre pozítivat teszteltem. sok sikert :) 19 hetes kismama

Általában 30 naposak a ciklusaim ma 12 napja, hogy késik. Végig szurkált a petefészkem görcsölgetek de a teszt negatív volt. Nem tudom baba van e a dologban, de ha igen már mutatnia kellett volna tesztnek nem?

Fehér folyásom van picit sárgás. A melleim mintha nőttek volna sárgadinnye nagyságúak lettek. A mellbimbóm nagyon fáj, mintha be lenne gyulladva olyan érzés (megdagad megkeményedik és nagyon érzékeny)2 napja. Az ébredési hőm 37,1 és a nap más szakában is 37.

Legjobb válasz: Az a 2napja az az akart lenni,hogy akkor csináltam tesztet és negatív volt

A kérdező hozzászólása: Az a 2napja az az akart lenni, hogy akkor csináltam tesztet és negatív volt
Szerintem holnap elsõ vizeletbõl csinálj ismét egytesztet, ha az is negatív keresd fel a nõgyógyászod...Ha meg persze pozitív, hát akkor is tudod a dolgod :)
Szia!Csináltál tesztet? :)
A kérdező hozzászólása: szia voltam dokinál megvizsgált.minden rendben volt semmi fertõzés vizelet vér is negatív volt.aztán 18.-án meg is jött valószínû a hormonok játszottak velem:)
A pozitív napon vagy napokon meg az elsõ negatív napon feltétlen legyetek együtt! A kalkulátorral meg ne foglalkozz.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ
Akkor nem vagy terhes.
Hát ez azért erõsen függ attól, hogy betartottad-e az alapvetõ szabályokat. Mondjuk ha tegnap szexeltél, és ma csináltál 4 tesztet, akkor nem kell csodálkozni, ha negatív. Szintén nem kell csodálkozni a negatív teszten akkor se, ha tesztelés elõtt megittál 5 liter folyadékot mondjuk...
A kérdező hozzászólása: Mindent ugy csináltam ahogy le volt irva. 3 fajta teszttel. Januárban kimaradt a menstruációm, s most is. Orvoshoz jovohéten megyek. A teszteket kb. 10 naponta csináltam. Az utolsót tegnap. Elõtte meg január 26.-án.
nem valószinû hoyg etrhes vagy, viszont mindneképp nézesd meg emrt sok midnen okozhatja, pl ciszta
nem
nem gáz.. miért a guminak kellene magára húzni a fiút?
A kérdező hozzászólása: értem köszi!
Szerintem nem. Nálunk mindig rendszeresen a barátom teszi meg ezt.. és meg is van rá a normális válasz h miért.:)
Bella! Nem gáz. De jobb ha (te mint lány) megtanulod jol felhuzni, mert a szakszerüség téged is ov. Csak akkor legyél nyugodt ha te magad huzod fel! De GÁZrol szo sincs!!!
Nem gáz. OFF: Nem zavar, hogy felismerhetnek az ismerõseid a neved alapján?
A kérdező hozzászólása: ez nem a rendes nevem.
Az õ farka, mégis kinek kellene felhúznia, az anyjának?
nem

Elmegy a babám? Ha igen, mikor lesznek a tesztek negativak?

Most maradt ki és teszteltem is a hét elején, még nagyon az elején vagyok,de tegnap és ma reggel is vèreztem egy kicsit,de nincs semmilyen fájdalmam! A tesztek ma is pozitivak.Mi törtènik,elvesztem a babát??

Legjobb válasz: Hát, sajnos nem sokat tudsz csinálni így az elején..nekem is ez volt múlt hónap elején.. Bár azóta én tájékozódtam..lehetne hormonkészítményt feliratni..utrogestan, vagy duphaston..esetleg kérdezz rá a dokinál..pihenj sokat! próbálj meg pozitívan hozzáállni.. Mennyi idõs terhes vagy??

Hát, sajnos nem sokat tudsz csinálni így az elején..nekem is ez volt múlt hónap elején.. Bár azóta én tájékozódtam..lehetne hormonkészítményt feliratni..utrogestan, vagy duphaston..esetleg kérdezz rá a dokinál..pihenj sokat! próbálj meg pozitívan hozzáállni.. Mennyi idõs terhes vagy??
Szia! Én kb 5 hetesen voltam elõször dokinál, mert pozitív volt a tesztem de pecsételgettem. Annak ellenére, hogy az uh-n még csak felritkulást látott, egybõl kaptam utrogestan hüvelykúpot. Véreztem még a 6. héten és a 12. héten is (kórház), de hála az istennek most itt van egy egészséges kislány a pocakomban. 21 hetes km
Én az elsõ két hónapban "véreztem". Menzesz idején-lehet, hogy nálad is ez van. Viszont nekem a doki írt fel kúpot. Ma már 26 hónapos a lányom. Azért én a saját megnyugtatásom érdekében felkeresnék egy másik orvost.
Vérzés önmagában semmit sem jelent, bár persze ijesztõ tünet. Lehet, hogy csak a beágyazódással jár egy kis vérzés. A természet ilyenkor szelektál, rá kell bízni. Ha el akar menni, a fejed tetejére is állhatsz, akkor is elmegy. És egyetértek azzal, hogy sokkal jobb ilyenkor, mint mondjuk 20 hetesen.
A kérdező hozzászólása: Miért nem?Szerinted ha ilyen korán el akar menni az nem azért van mert nem egészséges???Van vmi amit vény nèlkül meg tudok venni és segíthet?? Nem az én dokim volt, sajnos a sajátomhoz nem tudok menni egy ideig, mert szabin van!!!!
Én nem értek egyet a dokiddal, de ha te igen, akkor biztosan jól választottál. Az enyém ilyet soha nem mondana!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!! Rákérdeztem tegnap a dokinál és azt mondta h ilyen korán, mikor még nem bizonyitott a terhesség, nem ir fel semmit, mert jobb ha most megy el mintha késõbb, vagy mintha betegen születik...ezzel pedig egyetèrtek, bármennyire is nehéz!!!!:-((( Ma reggel is volt egy kis vérzés, kicsivel több mint tegnap, bár a betéten ma sem látszott, és megint ennyi volt (remélem!) és semmi fájdalmam nincs!Ha elmenne csak görcsölnék, vagy legalább erõsen véreznék, nem? Igyekszem pihenni, a házimunkát is inkább Apára bízom, és igyekszem pozitív lenni!!
Nekem is volt ilyen, + teszt után megjött 6 nappal. A teszteltem egy újat a mesni elmúlása után. Az már - lett. A köv. hóban terhes lettem, és lányom már 21 hós. Sajnos van ilyen, sajnálom, de biztos nemsokára sikerül.
ja, most látom, hogy kb még csak 4-4 és fél hetes lehetsz..hát az a rossz, hogy ilyenkor még tényleg nem látnak semmit a dokik.. esetleg szedj rutaszkorbint, az értágító..recept nélkül kapható, 1000 ft körül van!napi 2x1-et..meg E-vitamint, segíti a megtapadást..és esetleg még magnéziumot! Nagyon szorítok neked!! De ha így is menni akar, akkor sajnos megy..de még mindig jobb mintha félidõsen állna le a szíve, vagy nagyon beteg lenne....
ez, hogy jobb, ha most megy el mert különben nem lenne egészséges egy hatalmas nagy baromság. egyáltalán nem biztos, hogy azért vérzel, mert a babával lenne bármi baj is. ezer és egy oka lehet a vérzésnek, ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy el fog menni a baba. valóban nem egy jó jel, de még semmi nincs veszve. vérzésre barnázásra a normális dokik írnak fel ultrogestant hüvelykapszulát illetve rutascorbint. bár úgy veszem észre, hogy ezeket csak akkor írják fel, ha már látnak szívhangot, addig hagynak és leráznak ilyen szövegekkel. nem tudom, hogy magándokinál voltál-e, érdemes egy másik dokit is felkeresni. amúgy próbálj meg nagyon sokat feküdni, pihenni, tilos a szex, az ülõfürdõ, nehezek emelése, sport, hajlongás. sok sok fekvés. hányan de hányan vannak ezen az oldalon is, akik az elején barnáztak ill.véreztek (amúgy az ugyanaz) és végül nem lett semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Voltam egy masik orvosnal, ugyanazt mondta amit az elozo, es nem adott semmit, hiaba kertem!!Azt mondta nagyon fiatal a terhesseg!!:-(( Viszont a teszt amit ma csinaltam (digitalis clearblue) mar nem 1-2-t, hanem 2-3-at mutat a fogamzas ota eltelt hetekre!!Az ugye azt jelenti h novekszik a hcg a szervezetemben, es minden ok??!!!

Ha a Toxoplasma IgM negatív, de az IgG 23, 3, azaz pozitív ez azt jelenti, hogy toxoplasma fertőzőtt a kisbabám?

A véd?n? azt mondta hogy ismételt vizsgálatot kérnek majd a 24. héten, de addig nem kellene valamivel kezeni?

Legjobb válasz: Ez az eredmény mindenéppen azt jelzi, hogy te átestél ezen a fertõzésen. Azt sajnos nem tudom megmondani, hogy ezek közül melyik az, amelyik azt jelenti, hogy a múltban történt-e ez (ami jó, mert nem (lesz) fertõzött a babád) és melyik az, amelyik friss fertõzést jelent, ami esetleg már okozhat gondot. Szerintem kérdezz rá erre is a védõnõnél, de az esetleges kezelés miatt, méginkább az orvosodnál.

Ez az eredmény mindenéppen azt jelzi, hogy te átestél ezen a fertõzésen. Azt sajnos nem tudom megmondani, hogy ezek közül melyik az, amelyik azt jelenti, hogy a múltban történt-e ez (ami jó, mert nem (lesz) fertõzött a babád) és melyik az, amelyik friss fertõzést jelent, ami esetleg már okozhat gondot. Szerintem kérdezz rá erre is a védõnõnél, de az esetleges kezelés miatt, méginkább az orvosodnál.
Szia! Ha Ig G pozitív vagy, az azt jelenti, hogy te biztosan átestél fertõzésen, de valamikor régebben. Ha jól tudom akkor kell aggódni ha az IgA vagy az IgM pozitív, mert az utal a friss fertõzésre. Mindenesetre elõvigyázatosságból mindenképp ismételtesd meg a vizsgálatot. Remélem tudtam segíteni.

Van köztetek olyan, aki a nemvárt napján egyértelmû negatívat tesztelt, késõbb mégis pozitív lett? Ha igen, hány nap kellett?

Legjobb válasz: Igen, én. Elõzõ babánál nem várt napján negatív lett, és egy hét múlva teszteltem legközelebb, akkor már pozitív volt. Most nemvárt napján negatív lett (pontosabban idõn túl lett pozitív), ezért két nap múlva teszteltem újra, akkor lett halvány pozitív. Azt már ne kérdezd, hogy mikor erõsödött a csík, mert én általában megelégszem egy pozitív teszttel, úgyhogy csak ennyit tudok írni: két nap múlva érdemes szerintem újra tesztelni. Sok szerencsét! :) 32 hetes kismama

Igen, én. Elõzõ babánál nem várt napján negatív lett, és egy hét múlva teszteltem legközelebb, akkor már pozitív volt. Most nemvárt napján negatív lett (pontosabban idõn túl lett pozitív), ezért két nap múlva teszteltem újra, akkor lett halvány pozitív. Azt már ne kérdezd, hogy mikor erõsödött a csík, mert én általában megelégszem egy pozitív teszttel, úgyhogy csak ennyit tudok írni: két nap múlva érdemes szerintem újra tesztelni. Sok szerencsét! :) 32 hetes kismama
Nálam is olyan volt, hogy nem tudtam eldönteni, hogy most pozitív vagy mégsem. Egy héttel késõbb, már nem voltak kétségeink, várni sem nagyon kellett, néhány másodpercen belül ott volt a második csík:)
szia csütörtökön kellett volna megjönnie, de hétfõn is még annyira halványat teszteltem, hogy negatívnak is lehetne nézni.
A kérdező hozzászólása: És mikor lett teljesen egyértelmû?
3-as vok kedden, de csütörtökön már tagadhatatlan volt, hogy ott a második csík :)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok neked! Remélem holnap reggel már nekem is 2 csíkos lesz :-)
mi lett az eredmény kedves kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: 4 negatív teszt, majd 4 nap késés után megjött :-(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!