Találatok a következő kifejezésre: Ha a IgM (11097 db)

Ha a nem az egyértelmüen nem és az igen egyértelmüen igen, akkor ha valaki nem ad semmilyen választ az mégis micsoda? :D Föleg fiuk esetében.

Legjobb válasz: Hát.. én lány vagyok, és ha azt mondom h nem , akkor az nem, ha azt mondom igen akk igen. ha nem mondok semmit akkor a nem tudom válasz jár a fejemben... de ha nem mondok semmit akk lehet h igent akarok mondani, csak vmiért nem merem^^ nem tudom fiúknál is így lehet e...:D 16/L

Hát.. én lány vagyok, és ha azt mondom h nem , akkor az nem, ha azt mondom igen akk igen. ha nem mondok semmit akkor a nem tudom válasz jár a fejemben... de ha nem mondok semmit akk lehet h igent akarok mondani, csak vmiért nem merem^^ nem tudom fiúknál is így lehet e...:D 16/L
háááát .... ^^ 16/L :D
Még úgy mellesleg.... miért érdekel?:D még mindig 16/L :D
16L-nek Megiszunk vmit??:P
Köszy
Én, ha kényelmetlen azt mondani, hogy nem, akkor a "nem igazán", "nem tudom" stb. válaszokat adom. Választ mindig adok, legfeljebb kitérõt.
ha igen akkor igen ha nem akkor nem ha nem akarok valakit megbántani és nemet válaszolnék neki akkor mindig nem tudom-ozok:D vagy ha igent akarok mondani és nem merem valamiért akkoris nemtudomozok:DDD:D L.15
ha igen: igen, talán, persze, szivesen nem: nem tudom, nem

Erzodik csokolozaskor ha a pasid cigizik? Es ha igen mennyire?

Legjobb válasz: Igen, érzõdik, eléggé. Engem mondjuk nem zavar, én kimondottan szexinek érzem azt az ízt. :)

Igen, érzõdik, eléggé. Engem mondjuk nem zavar, én kimondottan szexinek érzem azt az ízt. :)
Finom keserû.
Igen, nagyon. Én utálom. Olyan mintha egy hamutartót nyalogatnál. Nálam alapfeltétel, hogy ne dohányozzon.
nem tudom....egyutt cigiztunk és utánna csokoloztunk

Milyen gyerekülést vegyünk, ha a fiam 21 hós és 11 kg? Sokáig jó lenne a 18 kg-ig, vagy érdemes elmennünk a 36kg-ig?

Legjobb válasz: Szia! Mi szakboltban kérdeztük az eladót,azt mondta inkább a 9-25 kg-ig valót vegyük,mert a 9-36kg-ig az túl nagy különbség. Egy 9 kg-os és egy 36 kg-os gyereknek más védelem kell. Ha ilyen kis könnyû a kisfiad :),akkor valószínû sokáig jó lenne neki még a 18 kg-ig való ülés,csak már nem lenne kényelmes.

Szia! Mi szakboltban kérdeztük az eladót, azt mondta inkább a 9-25 kg-ig valót vegyük, mert a 9-36kg-ig az túl nagy különbség. Egy 9 kg-os és egy 36 kg-os gyereknek más védelem kell. Ha ilyen kis könnyû a kisfiad :) , akkor valószínû sokáig jó lenne neki még a 18 kg-ig való ülés, csak már nem lenne kényelmes.
Este 6-tõl reggel 6-ig 30%os pótlék jár!
igen 9.-én éjfélig jó.
De ha BKV/BKK-bérletrõl van szó, akkor 10-én hajnali 2-ig érvényes.

Ha a bérletem 5. -ig jó akkor ma még használhatom?

Legjobb válasz: Amennyiben ma 5-e van, akkor igen.

Amennyiben ma 5-e van, akkor igen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
ja 05 23.59 percig érvényes!!!
Ha novemberi, akkor igen, december 5 éjfélig.

Németben ha a dass-t használom, és 2 ige van a mondatban, akkor hogyan lesz a sorrend?

Pl: Én azt gondoltam, hogy egy harmadik gyereket szeretnék szülni.

Legjobb válasz: Ja, most látom csak, hogy mólt idõben van a gondolni.. Akkor, Ich habe gedacht, dass ich ein drittes Kind gebären möchte. A lényeg, hogy a mondat legvégére kerül mindig a ragozott ige, mert a dass kötõszó után ún. KATI szórend áll (kötõszó-alany-többi mondatrész-ige). És ugye egy sima, egyenes szórendû mondatban is, ha segédige van, akkor azt ragozod, az igen pedig Infinitiv (szótári) alakban marad. Jelen esetben sem történik ez másként. :)

Ja, most látom csak, hogy mólt idõben van a gondolni.. Akkor, Ich habe gedacht, dass ich ein drittes Kind gebären möchte. A lényeg, hogy a mondat legvégére kerül mindig a ragozott ige, mert a dass kötõszó után ún. KATI szórend áll (kötõszó-alany-többi mondatrész-ige). És ugye egy sima, egyenes szórendû mondatban is, ha segédige van, akkor azt ragozod, az igen pedig Infinitiv (szótári) alakban marad. Jelen esetben sem történik ez másként. :)
Ich denke, dass ich ein drittes Kind gebären möchte.
Ha múlt idõben van a fõmondat, akkor: Ich dachte, ...
*ige
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, hasznos volt, megértettem
Ich hatte nincht lernen können. Sie hatte gestern nicht ins Kino gehen dürfen.
Sie hatte in ihrem Zimmer Ordnung machen müssen. Als ich Kind war, ich hatte um 8 Urhr ins Bed gehen müssen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen:$(K)
Tudod mi az a rootolás?
A kérdező hozzászólása: igen tudom!
És hogy kerül többe? Drágábban veszed meg, vagy mi? Am nem lehet gyárilag rootolt telefont venni, vagy nem értem, mi kerülne rajta drágábba.

Csajok, szeretitek ha a pasi a szátokba élvez? És ha igen, miért nem?

Legjobb válasz: és ha igen miért nem?:DDDDDD te hülye :DDDDDD

és ha igen miért nem?:DDDDDD te hülye :DDDDDD
Én szeretem. És hogy miért nem? Hát arról nem tudok :D
NEM szeretem de párszor már megengedtem..nagyon rossz az ize
És ha igen, miért nem? . . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--
Igen szeretem. :)
De mit szerettek benne?
Én azért nem, mert esetleg lehet
18:22! Mit szeretsz benne?
Ha nem alakult ki lelki kötõdés még, akkor nem engedem, de ha igen, akkor mindig hagytam, h a számba élvezzenek. Nem is volt soha kérdés. De nem kényszerbõl, élveztem.
Nem. Mert egy marék meleg takonyra emlékeztet. Párom hálisten nem is akar a számba "ömleni", azt mondja annyira tisztel, hogy nem is tudná ezt megtenni. Szájjal kényeztetem, azt mondja oltári jó vagyok, de a végén kézzel rásegítek, olyankor a fülét finoman rágcsálom, nyalom, a nyakát csókolgatom, vagy a mellbimbóját stb. Neki ez tökéletesen megfelel és 100% elégedett. :)
szeretem. szeretek sz*pni és le is nyelem :DDD
Szerintem azért jelentõs a különbség, hogy a döntõ pillanatban kiveszi a szájából és kézzel kicsapatja, vagy technikásan még erõsebben szív, és az ember fia mintha a gerincét lövelte volna ki. De sajnos, azt garantálom, hogy önmagában az ondó íze és állaga egy csajnak sem fog örömet okozni. Csak az örömszerzést élvezik benne, ha olyan a kapcsolat.
Én régen utáltam, de mostanában inkább felizgat a dolog, nem tudom igazából mi változott. Önmagában persze, ha csak annyi lenne, h akkor most le kell szopni, az nem lenne jó, de ha rendesen együtt vagyunk és nekem is jó, akkor nem zavar, sõt szeretem is csinálni. És tényleg dob a dolgon, h tudom, h neki jó. 21L
én szeretem. és nem kell semmiféle lelki kötõdés hozzá... "egy éjszakás kaland" alkalmával is megengedem, sõt el is várom. nem tudom miért, szeretek szopni és ez hozzá járul. az ízével nincsenek különösebb problémáim és az állaga is oké. felizgat ahogy lecsúszik a torkomon.
Az én barátnõm is szereti az csak hiszti hogy ilyen íze van meg olyan ha igazán szeretitek egymást akkor nem finnyáskodik senki a párotok is kiny.l titeket az nem undorító nektek? szóval jó nem a kapcsolat elején viszont ha szeretitek egymást mindent megtesztek egymásért! 3 éve vagyok a párommal és minden rendben van köztünk 23/F
Nem szeretem, kicsit olyan érzés, mintha a számba taknyot hugyoznának. Meleg és nem jó az íze, hányingerem van tõle. Szerencsére a párom enélkül is szeret, mert a vége elõtt szól és kézzel fejezem be :)
Imádok szopni és imádom lenyelni is!hogy miért? Mert szeretek örömet okozni.
Én spec nem. Én sem fújom az orrom a barátom szájába, és nem kényszerítem rá, hogy a felköhögött turhámat nyelje le. Mert kb olyan érzés. Amúgy szerintem nem is menne, amint a számban érzem, öklendezek, és ha nem tudom kiköpni azonnal egy zsepibe, inkább magamra köpöm, hogy mégse hányjak már ide. Ez meg egyébként sehogy sem túl gusztusos... Inkább verje rám, élvezzen belém, úgyis szedek gyógyszert, vagy mittudomén.
én nem szeretem, akkor most nem válaszolhatok arra, hogy miért nem? :D Szóval azért nem, mert az állaga olyan mintha tele lenne a szám takonnyal és még nem bírtam magam meggyõzni arról, hogy én azt lenyeljem. De ha a számban tartom és utána kiköpöm az se jó, mert amint kinyitom a számat megérzem a szagát és a kettõ együtt már olyan sok, hogy elkezdek öklendezni.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, örülök hogy segíthettem! :D Ám tévedsz, mert folyamatosan vannak a mai napig mókusok, akik fejükre csapó vitézekkel válaszolnak, nem veszett ki innen a gyk- ról.
ma 18:23<----- vazd!!! Na valahonnan elõ kukáztad. Ezt kerestem már 1 jó ideje. XD kb:2 éve volt ez nagy sláger itt a Gy.K. ..
Én az ízét (nem dohányzik, nem szed gyógyszereket, amitõl keserû lehet) meg maga az, hogy a számba élvezhet, és hogy ez neki mekkora öröm! :) Imádom a pasimat, és az orált is, ajjj de kedvet kaptam hozzá, kár hogy nem tudunk most találkozni... :((( :D
A kérdező hozzászólása: Ügyes vagy, tudsz olvasni! :D
A kérdező hozzászólása: :D
Én is szeretem ha leszopnak

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!