Találatok a következő kifejezésre: Ha a HCG van a véremben (3 db)

Ha a béta HCG van a véremben akkor terhes vagyok?

Felfáztam és dokihoz mentem, ahol béta hcg vizsgálatot is kértem, mert kisbabán "dolgozunk" a férjemmel. Az eredményem: 5 mU/mol lett. A cicijeim már eléggé fájnak, kb. jöv? hét közepén kell véreznem.

Legjobb válasz: Szerintem jó esélyed van rá. Így hirtelen nem jut más eszembe, ami HCG hormont termel.

Szerintem jó esélyed van rá. Így hirtelen nem jut más eszembe, ami HCG hormont termel.
Asszem más is okozhat magasabb HCG-t, de sajna nem jut az eszembe, hogy mi.Azért remélem, hogy inkább baba van a dologban!Szorítok!

Vérvételre megyek február elején. Nem a hcg-t nézik hanem általános dolgokat. Ha sikerült most teherbe esnem (1 hete volt pé) akkor van még a vérben valami összetevő vagy bármi ami esetleg gyanút adhat a terhességre?

Tudom hogy a terhességi hormon a hcg csak érdekel. Pl valami túl alacsony vagy magas?

Legjobb válasz: szia. Szerintem nincsen ami gyanús lehet ha csak nem kéred a dokidat hogy kérjen ilyen nézést is a labortól és nem hcg-re gondoltam, de ált. dolgokból nem derül ki. Miért mész vérvételre?

szia. Szerintem nincsen ami gyanús lehet ha csak nem kéred a dokidat hogy kérjen ilyen nézést is a labortól és nem hcg-re gondoltam, de ált. dolgokból nem derül ki. Miért mész vérvételre?

Ha üres a petezsák, akkor van hcg a vérben?

Legjobb válasz: Persze. A hcg a beágyazódástól termelõdik, a petezsák csak késõbb alakul ki és elõször mindenképpen üres. A szikhólyag és az embrió késõbb fejlõdik ki.

Persze. A hcg a beágyazódástól termelõdik, a petezsák csak késõbb alakul ki és elõször mindenképpen üres. A szikhólyag és az embrió késõbb fejlõdik ki.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ! Akkor most már fogalmam sem nincs, hogy mit láttot s doki ami miatt elküldöt vérvételre :(
Valószínûleg pont ezért, mert a megemelkedett béta-hcg szint megerõsíti a terhesség tényét.
A kérdező hozzászólása: Én azt értem, csak nem mondta h mi lehet akkor az, csak annyi h szednem kell a gyogyszert egy cisztára amit tudot h mi :( de a másik jó kérdés h mi!
Van + teszted? Mikor kellett volna megjönnie? Lehet, hogy csak korán mentél dokihoz, azért volt üres a petezsák. Nekem 5 hetesen még üres volt. Ettõl függetlenül van olyan, hogy a zsák mellett ciszta is van ami idõvel felszívódik. Mit mondott a doki?
A kérdező hozzászólása: Nem mondta a doki h üres petezsák, én feltételeztem, mert hasonlit arra!nézték vérböl a hcg, ami negativ (0, 1) lett! Csak nagyon aggaszt h mi lehet az, mert a doki sem tudta, és nem mondott semmit :(
A kérdező hozzászólása: Ja és január végén volt meg utoljára :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!