Találatok a következő kifejezésre: Ha a HCG van a (23 db)

Ha a hcg-teszten a 2. vonal erősödik, akkor az azt jelenti, hogy van embrió a petezsákban? Vagy üres petezsáknál is emelkedik a hcg szintje?

Els?sorban azok a kismamik válaszoljanak, akik 6-7. héten is csináltak terhességi tesztet. Köszönöm!

Legjobb válasz: Én tesztet is csináltam a 6. héttõl többet is, erõsödött, és a vérbõl is nézték a hcg-t, az is növekedett, 1200, 3000, 16000, majd a 9. héten 200-at csökkent, és a terhességet be kellett fejezni. Közben pedig UH-on csak üres petezsákot láttunk végig! Szóval, igen, akkor is emelkedik a hcg, ha a petezsák üres! Remélem, nálad nem lesz ilyen!

Én tesztet is csináltam a 6. héttõl többet is, erõsödött, és a vérbõl is nézték a hcg-t, az is növekedett, 1200, 3000, 16000, majd a 9. héten 200-at csökkent, és a terhességet be kellett fejezni. Közben pedig UH-on csak üres petezsákot láttunk végig! Szóval, igen, akkor is emelkedik a hcg, ha a petezsák üres! Remélem, nálad nem lesz ilyen!
A kérdező hozzászólása: Én is remélem. Ma este megyek uh-ra.
Valószínü. Elàzott? Csinàlj egy màsikat! Késik màr?
Ha szétesett akkor nyilván hibás, de hogy tudta úgy megcsinálni? Vagy használat elõtt esett szét? Én ezért javaslom a clearblue digitálisat, drága igaz, de egyértelmû.
A kérdező hozzászólása: szia, igen 6. napja késil. Én is arra gondoltam, h elázott, pedig a papír szerint haladtam...
Csinálj másik tesztet, egy szétesett teszten felesleges bármilyen csíkot keresni! Drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: Miután megcsináltam és mentem az eredményt leaolvasni, a ragasztott részek lejöttek róla. Szal Android amikor kiszedtem a csomagolasból még ép és egészséges volt.
A kérdező hozzászólása: Megnyugodtam pozitív, szép erõs. :) 12en megyek dokihoz, alig várom, hogy halljam a szív dobogását :)
De jó! Gratulàlok!!! :) )))
Gratula!!!

Ma megyek vérvételre, HCG szint miatt elvileg 4hetes és 6 napos vagyok . Mennyinek kellene lennie a HCG-nek hogy ha ennyiidős terhes vagyok? A doki szerint lehet hogy nem terhes vagyok hanem cisztám van.9 napja késik. Van egy csomó halvány + tesztem.

Legjobb válasz: Hetek az utolsó menzesztõl számolva hCG szint (mIU/ml) 3 5 - 50 4 3 - 426 5 19 - 7,340 6 1,080 - 56,500 7-8 7,650 - 229,000 9-12 25,700 - 288, 000 13-16 13,300 - 254,000 17-24 4,060 - 165,400 25-40 3,640 - 117,000

Hetek az utolsó menzesztõl számolva hCG szint (mIU/ml) 3 5 - 50 4 3 - 426 5 19 - 7, 340 6 1, 080 - 56, 500 7-8 7, 650 - 229, 000 9-12 25, 700 - 288, 000 13-16 13, 300 - 254, 000 17-24 4, 060 - 165, 400 25-40 3, 640 - 117, 000
egyébként tök érdekes ha pl. 30 héten néznéd a vérbõl a Hcg szint negatív lenne és a terhes teszt is:-) akkorra nem mutatható ki a szervezetben:-) (elsõ)

A 2-ik csík rózsaszín lett, de ferde a vonal. Rossz a teszt? Ha elszíneződik a 2. -ik csík akkor van hcg?

Legjobb válasz: Szia.Elvileg ha van színe ,akkor van hcg is,de ha nem bizol benne csinálj egy másik tesztet,vagy egy más fajtát.Sok sikert!

Szia.Elvileg ha van színe , akkor van hcg is, de ha nem bizol benne csinálj egy másik tesztet, vagy egy más fajtát.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Sajna a 2.-ik csík nem a tsztcsík helyén volt, hanem mintha el lenne csúszva, de szerintem nem csíúszhat el a tesztcsík...
elsö vagyok.a tesztcsíknak tényleg nem szabadna elcsúsznia, valószinü tényleg rossz volt az a teszt, csinálj egy másikat aztán ird ám meg az eredményt.

Lombikosok, van olyan, hogy ha 2 embrio megtapad és az egyik baba elmegy, akkor visszaesik a hcg?

A kérdésemet ugy értem h volt egy jó pár pozi tesztem,és a mai már negatív.Et+10.napon vagyok.Lehet még pozi tesztem?Mármint lehet h azért visszaesik a hcg mert elmegy az egyik,de majd ujratermelõdik?

Legjobb válasz: legjobb lenne elmenned egy HCG vérvétlere. Sajnos gyakran van kémiai terhesség vagyis elindul valami de sajnos aztán mégsem marad meg. Beszélj a meddõségi intézettel ahol csinálták. remélem minden rendben lesz és lesz baba...

legjobb lenne elmenned egy HCG vérvétlere. Sajnos gyakran van kémiai terhesség vagyis elindul valami de sajnos aztán mégsem marad meg. Beszélj a meddõségi intézettel ahol csinálták. remélem minden rendben lesz és lesz baba...
A kérdező hozzászólása: köszi, h írtál.De nem tudom h reménykedhetek e.
Nem esik vissza, es a teszt sem lesz negatív. Tényleg jo lenne egy vervetel, hívd fel a meddosegidet szerintem is!
A kérdező hozzászólása: a dokim nálunk csak beülti után a 21.napon rendel vissza uh-ra.
Nálunk a beultetes utáni 14. vagy 12. napon mindig vervetel van (attól függ, hány naposan ültetnek vissza) Csak ezért írtam. Ugyanolyan tesztet használtal? Ugyanakkor kb?
A kérdező hozzászólása: egészen vasárnapig egy kazettás 10-es tesztet, végig kimutatta halványan.szombaton a digitális is kimutatta.vasárnap másik fajta nem mutatta.a kazettás tesztem elfogyott, vasárnap volt az utolsó.És h megnyugodjak csináltam egy digitálisat ma ami nega lett ami szombaton pozitiv.
Én úgy jártam, hogy egyszercsak elkezdtem vérezni, azonnal ügyelet. Ott látszott a méhben egy 10 mm-es petezsák. Hazaküldtek, hogy pihenjek, magnézium, egy hét múlva kontroll. Másnap halványabb lett a teszt. Aztán utána is minden nap halvány, de pozitív volt a teszt. Kiderült, hogy a másik méhen kívül volt. De a teszt végig pozitív volt, csak halványabban. Szerintem is biokémiai lesz nálad, olyanom is volt, akkor eleinte erõsödött, majd halványult a teszt, és egyszer csak negatív lett, vérzés nem volt, csak pár nappal az után indult meg, hogy abbahagytam a progeszteront.

Ha a béta HCG van a véremben akkor terhes vagyok?

Felfáztam és dokihoz mentem, ahol béta hcg vizsgálatot is kértem, mert kisbabán "dolgozunk" a férjemmel. Az eredményem: 5 mU/mol lett. A cicijeim már eléggé fájnak, kb. jöv? hét közepén kell véreznem.

Legjobb válasz: Szerintem jó esélyed van rá. Így hirtelen nem jut más eszembe, ami HCG hormont termel.

Szerintem jó esélyed van rá. Így hirtelen nem jut más eszembe, ami HCG hormont termel.
Asszem más is okozhat magasabb HCG-t, de sajna nem jut az eszembe, hogy mi.Azért remélem, hogy inkább baba van a dologban!Szorítok!

Lányok! Ha már vannak "tüneteim", és persze babától van, akkor elvileg már termelődik a hcg ugye?

Több tünetem is van/volt. Peteérés után 1 héttel 1-2 csepp vér, megduzzadt mellbimbók, hőemelkedés 1 napig. Mostmár közeledik a mensi, sokat járok pisilni, néha hányingerem van, egyszer-egyszer hánytam is, rengeteget eszem és persze evés után is éhes vagyok.

Legjobb válasz: A tünetet a hcg okozza, tehát akkor már igen:)

A tünetet a hcg okozza, tehát akkor már igen:)

Vérvételre megyek február elején. Nem a hcg-t nézik hanem általános dolgokat. Ha sikerült most teherbe esnem (1 hete volt pé) akkor van még a vérben valami összetevő vagy bármi ami esetleg gyanút adhat a terhességre?

Tudom hogy a terhességi hormon a hcg csak érdekel. Pl valami túl alacsony vagy magas?

Legjobb válasz: szia. Szerintem nincsen ami gyanús lehet ha csak nem kéred a dokidat hogy kérjen ilyen nézést is a labortól és nem hcg-re gondoltam, de ált. dolgokból nem derül ki. Miért mész vérvételre?

szia. Szerintem nincsen ami gyanús lehet ha csak nem kéred a dokidat hogy kérjen ilyen nézést is a labortól és nem hcg-re gondoltam, de ált. dolgokból nem derül ki. Miért mész vérvételre?

A hCG (terhességi) hormon csak és kizárólag akkor van az ember szervezetében, ha terhes?

Lehet, hogy bugyutának t?nik a kérdés, de az én terhességi gyorstesztemen olyan a terhességet igazoló csík, mintha csak egy szösz lenne ott (annyira halvány, hogy csak na), de mégis látok valamit... vagy csak bemesélem magamnak, hogy az ott van?

Legjobb válasz: Szia! Elõfordul, hogy amikor még alacsony a HCG hormon szintje a vizeletben akkor nagyon halvány lesz a csík a teszten. Szerintem pár nap múlva tesztelj újra és minden kiderül.

Szia! Elõfordul, hogy amikor még alacsony a HCG hormon szintje a vizeletben akkor nagyon halvány lesz a csík a teszten. Szerintem pár nap múlva tesztelj újra és minden kiderül.
Az elsõ kérdésedre a válasz, hogy nem, a rákos betegeknél is nagy mennyiségben jelen van, ez védi meg a sejtet ugyanis attól, hogy a gazda szervezet elpusztítsa. Annak, hogy egy teszt fals pozitív eredményt ad nagyon-nagyon minimális az esélye. Elõször én sem voltam benne biztos, hogy nem szellemcsíkot látok, úgyhogy másnap is elvégeztem. Neked is ezt tanácsolom. Csináld meg holnap is, mindenképp a reggeli elsõ vizeletbõl. (Ja és néhány hét múlva megszületik a babám.) Drukkolok.

Mitől nő a hcg szint ha nem terhességről van szó? Betegség okozhatja ezt?

Legjobb válasz: Úgy tudom, egy bizonyos fajta ciszta okozhat ilyet.

Úgy tudom, egy bizonyos fajta ciszta okozhat ilyet.
Igen, ráadásul rosszindulatú.
Elõször mindenképp a terhesség lehetõségét kell kizárnim két okból is: 1. az ectopiás (=méhen kívüli) terhességek is hCG-pozitívak; 2. az ún. csírasejtes tumorok (melyek szövettanuktól függõen ált. rosszindulatúak) is lehetnek nagy százalékban hCG-pozitívak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!