Találatok a következő kifejezésre: Ha a HCG (103 db)

Ha a hcg-teszten a 2. vonal erősödik, akkor az azt jelenti, hogy van embrió a petezsákban? Vagy üres petezsáknál is emelkedik a hcg szintje?

Els?sorban azok a kismamik válaszoljanak, akik 6-7. héten is csináltak terhességi tesztet. Köszönöm!

Legjobb válasz: Én tesztet is csináltam a 6. héttõl többet is, erõsödött, és a vérbõl is nézték a hcg-t, az is növekedett, 1200, 3000, 16000, majd a 9. héten 200-at csökkent, és a terhességet be kellett fejezni. Közben pedig UH-on csak üres petezsákot láttunk végig! Szóval, igen, akkor is emelkedik a hcg, ha a petezsák üres! Remélem, nálad nem lesz ilyen!

Én tesztet is csináltam a 6. héttõl többet is, erõsödött, és a vérbõl is nézték a hcg-t, az is növekedett, 1200, 3000, 16000, majd a 9. héten 200-at csökkent, és a terhességet be kellett fejezni. Közben pedig UH-on csak üres petezsákot láttunk végig! Szóval, igen, akkor is emelkedik a hcg, ha a petezsák üres! Remélem, nálad nem lesz ilyen!
A kérdező hozzászólása: Én is remélem. Ma este megyek uh-ra.
A kérdező hozzászólása: a teherbeeséshez mentvolna, de ha tudtok tanácsot adni, azt megköszönöm :)
Még egy több mint egy heted van a mensiig! Ha sikerült, valamikor most történik a beágyazódás! Addig nincs mirõl beszélni! Türelem!!! Biztos sikerülni fog! Ha nagyon nem bírod kivárni a mensi napját, vegyél a DM-ben Clearblue tesztet, nekem a mensi elõtt egy nappal már pozitív volt, de elvileg már 4 nappal elõtte kimutatja a babát! Kitartás! :) ) Sok sikert: 6 hetes kismama :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ, tudom, hogy még sok idõ van a nemvártig, csak olyan nehéz várni, már csak reménykedem, neked pedig gratula, és jó babavárást!
Köszönöm! :) Egyébként teljesen átérzem a türelmetlenségedet én sem bírtam kivárni, hogy elmaradjon a mensim! :) Szorítok Neked! :)
szia!nekem is júni 8 án nem kelleen megjönnie.Jajj, dehogy ...mopst nézem...6-án, de az még olyan messze van a 15. napon volt pé-em és ma vagyok a 19.napon 4 nappal a pé után Sztem nálad még csak most kezd beágyazódni, vagy ilyesmi. És különben is honna tudod a hcg szinted?dokival megnézetted vérvételbõl?
elõzõ vagyok!Drukkolok neked is!!!!!:) )))))
A kérdező hozzászólása: Igen a nõgyógyászom küldött, el mert motorbaleset után barnás krészínû váladékom volt, majd picit rózsaszínes lett.
A kérdező hozzászólása: jah!!! és én is drukkolok neked :)

Ha a hcg-m 11. napon 26, 78, akkor szerintetek megmaradt a baba?

Legjobb válasz: Nem igazán értem a kérdésedet. Ha a 11. napon 26,78, akkor az jó, hisz az annyit jelent, hogy egy 25-ös teszt már kimutatná a terhességet. Szóval terhes vagy, hisz hcg-t termel a szervezeted. Hogy megmarad-e a baba, az sok mindentõl függ, de egy ilyen adatból nem lehet eldönteni. Mindenesetre én szorítok!

Nem igazán értem a kérdésedet. Ha a 11. napon 26, 78, akkor az jó, hisz az annyit jelent, hogy egy 25-ös teszt már kimutatná a terhességet. Szóval terhes vagy, hisz hcg-t termel a szervezeted. Hogy megmarad-e a baba, az sok mindentõl függ, de egy ilyen adatból nem lehet eldönteni. Mindenesetre én szorítok!

Mit jelent ha a HCG-m 8?

Párom elment bennem, de a havim normálisan megjott. Ez két hete volt. Aztán lebetegedtem, eros antibiotikumot szedtem tegnap estig. Ma az orvosom, NEM nogyógyász, HCG tesztett csinált, az újjamból és az mondt 8-as és hogy nincs gyulladás. Ha terhes lennék kimutta volna ? És nagyon eros folyásom van sárgás suru krémszeru és viszker néha szúr. Mitol lehet ? Lehet az antibiotikum, o azt mondta attól. De a terhességet nem hoztam szóba! Légyszi segítsetek-

Legjobb válasz: Valamilyen fertõzésed lehet. Ha terhes lennél,akkor mondta volna. Biztos nem vagy terhes sztem.

Valamilyen fertõzésed lehet. Ha terhes lennél, akkor mondta volna. Biztos nem vagy terhes sztem.
Nem hinném, hogy terhes vagy. Egyébként a havid óta voltál együtt férfival?
A kérdező hozzászólása: Nem voltam!
Nem hiszm hoy terhes lennel, mert akkor a veranalizis kimutatta volna a chorion-gonadotropin hormonszint megnovekedeset..Tehat nagyobb a valoszinuseg, hogy nem vagy terhes.Egyebkent ha az is lettel volna, akkor sem maradt meg volna a magzat aklkora adagu Antibioticummal szemben.

Mit jelent ha a HCG szint 2, 1 miU/ml volt és az értéktartomány 0-10 között volt?

Tesztjeim pozitivak ,de elkezdtem egy kicsit vérezni.

Legjobb válasz: Akkor valószínûsíthetõ, hogy kémiai terhességed volt. A 2,1-es érték, már gyakorlatilag azt jelenti, hogy nem áll fent terhesség:( Nekem is ez volt sajna:((

Akkor valószínûsíthetõ, hogy kémiai terhességed volt. A 2, 1-es érték, már gyakorlatilag azt jelenti, hogy nem áll fent terhesség:( Nekem is ez volt sajna:((
Azt, hogy nem vagy terhes
Valószínü. Elàzott? Csinàlj egy màsikat! Késik màr?
Ha szétesett akkor nyilván hibás, de hogy tudta úgy megcsinálni? Vagy használat elõtt esett szét? Én ezért javaslom a clearblue digitálisat, drága igaz, de egyértelmû.
A kérdező hozzászólása: szia, igen 6. napja késil. Én is arra gondoltam, h elázott, pedig a papír szerint haladtam...
Csinálj másik tesztet, egy szétesett teszten felesleges bármilyen csíkot keresni! Drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: Miután megcsináltam és mentem az eredményt leaolvasni, a ragasztott részek lejöttek róla. Szal Android amikor kiszedtem a csomagolasból még ép és egészséges volt.
A kérdező hozzászólása: Megnyugodtam pozitív, szép erõs. :) 12en megyek dokihoz, alig várom, hogy halljam a szív dobogását :)
De jó! Gratulàlok!!! :) )))
Gratula!!!

Ma megyek vérvételre, HCG szint miatt elvileg 4hetes és 6 napos vagyok . Mennyinek kellene lennie a HCG-nek hogy ha ennyiidős terhes vagyok? A doki szerint lehet hogy nem terhes vagyok hanem cisztám van.9 napja késik. Van egy csomó halvány + tesztem.

Legjobb válasz: Hetek az utolsó menzesztõl számolva hCG szint (mIU/ml) 3 5 - 50 4 3 - 426 5 19 - 7,340 6 1,080 - 56,500 7-8 7,650 - 229,000 9-12 25,700 - 288, 000 13-16 13,300 - 254,000 17-24 4,060 - 165,400 25-40 3,640 - 117,000

Hetek az utolsó menzesztõl számolva hCG szint (mIU/ml) 3 5 - 50 4 3 - 426 5 19 - 7, 340 6 1, 080 - 56, 500 7-8 7, 650 - 229, 000 9-12 25, 700 - 288, 000 13-16 13, 300 - 254, 000 17-24 4, 060 - 165, 400 25-40 3, 640 - 117, 000
egyébként tök érdekes ha pl. 30 héten néznéd a vérbõl a Hcg szint negatív lenne és a terhes teszt is:-) akkorra nem mutatható ki a szervezetben:-) (elsõ)

A hcg lecsokkenhet akkor is ha keves a vastartalom?

Legjobb válasz: nem igaz, ez attól függ mennyi idõs vagy. beírod a googlebe és megtalálod, 12. héten tetõzik a hcg, utána lecsökken, pl. a teszt ki se mutat egy félidõs terhességet :) persze azért van hcg a szervezetben, de alacsony, mondom nézd meg, ott pontosan le van írva, sok cikk van errõl

nem igaz, ez attól függ mennyi idõs vagy. beírod a googlebe és megtalálod, 12. héten tetõzik a hcg, utána lecsökken, pl. a teszt ki se mutat egy félidõs terhességet :) persze azért van hcg a szervezetben, de alacsony, mondom nézd meg, ott pontosan le van írva, sok cikk van errõl
Nem. A kettõ közt nincs összefüggés.
A kérdező hozzászólása: és ha lecsokken a hcg az 100%-ra vetélés???vagy meg van remeny??pl a hcg 80..
csökken akkor már nem vagy terhes sajna
Kedves utolsó! A terhességi teszt kimutatja a terhességet a második és a harmadik trimeszterben is! Ki lett próbálva! Hiába csökken a hcg a 12. hét után, akkor is magasabban van a 40. héten, mint a 4. héten.

Ha az orvos megállapította a terhességet, hogy lehet, hogy a vérkép nem mutatja a Hcg-t?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül, lehet, hogy nem kért hcg vizsgálatot, mert már úgy is megállapította a terhességet. Megnéztem az én papíromat és az enyémen sincs hcg, én is úgy voltam vérvételen, hogy elõtte való nap megállapította a terhességet! Nyugi minden rendben! Ez miatt ne idegeskedj! Boldog babavárást! Elsõ voltam! 17 hós kislány anyukája és 18 hetes kismama

Nem feltétlenül, lehet, hogy nem kért hcg vizsgálatot, mert már úgy is megállapította a terhességet. Megnéztem az én papíromat és az enyémen sincs hcg, én is úgy voltam vérvételen, hogy elõtte való nap megállapította a terhességet! Nyugi minden rendben! Ez miatt ne idegeskedj! Boldog babavárást! Elsõ voltam! 17 hós kislány anyukája és 18 hetes kismama
Megint elsõ vagyok: amikor én voltam a dokinál az én babámnak sem volt még szívhangja, még sem kért a doki hcg-t. Ma már 18 hetes vagyok és szépen fejlõdik a baba!
Ezt nem nagyon értem! Hogyan állapította meg? Uh-val? Hány hetes terhességet állapított meg?
A kérdező hozzászólása: Igen, Uh-val, 5 heteset. Aztán rá egy napra mentem vérvételre, de az eredményben nem látok ilyet, h Hcg..pedig elvileg kellene legyen, nem?
kell, de mit mondott? mert a barátnömnél volt olyan hogy látott valamit az orvos vérvételre küldte (ismétldöröe 2 nap múlva megint) és mivel egy alacsony hcg szint volt de nem növekedett ezért egy elhalt magzata volt, ami sima menstruációval távozott kb egy hétre rá. szóval a doki felelötlenül jelentette ki hogy egy életképes terhesség, mert 5 hetesen tuti nem volt szívhang sem még.
A kérdező hozzászólása: Azt nem is mondta, h van szívhang, csak annyit, h 5 mm-es gesztációs zsákot lát. Ráadásul semmi tünetem nincs, úgy értem, sem mellfeszülés, sem hányinger, semmi...Egyszóval nem értem. És csak jövõ héten tudok visszamenni hozzá.
Szia! A vérvétel eredményében csak akkor szerepel, a hcg szó is, ha a doki kérte ezt a hormon vizsgálatot. Lehet a Tied nem kérte, mert nem a terhesség tényét vizsgálta, hiszen látja a babát, hanem csak az állapotodra volt kíváncsi...vas...stb. Gratulálok amúgy :)
Szia! Igaza van 12:21-nek, ha már elõtte nap megállapította, akkor nem feltétlen kért HCG-t, csak ugye amúgy is kérnek vérvételt, ha kiderül, hogy terhes vagy. Legalábbis nálunk így volt, aztán amikor olyan vérvételre küldött, hogy konkrétan a HCG-t nézte, na akkor rajta volt a papíron, hogy Béta-hcg, illetve az értéket is feltüntették. Remélem segítettem. Üdv.
Ha a doki megállapítja a terhességet, akkor nem kér HCG-t. Csak akkor, ha odamész, hogy volt pozi teszted, de õ mégsem lát semmit!

Miért magasabb a hcg szintem, ha nem vagyok babás?

A ciklusom 5.napján vettek vért.A hcg.-m: 24.1 lett! 5.3 alatt van a nem terheseké?? Ki érti ezt? Babás tuti nem lehetek mert vezetem a görbém és volt pém is meg minden!

Legjobb válasz: pedig annak kell lenned. nagyon ritka esetekben van pozitív hcg eredmény baba nélkül

pedig annak kell lenned. nagyon ritka esetekben van pozitív hcg eredmény baba nélkül
Hcg -t ciszta is termelhet a szervezetben.Nálam így volt, mindig nyomtam a halvány pozitív teszteket , azután kiderült a ciszta miatt.
Bizonyos pajzsmirigybetegség esetén emelkedik meg szintén a HCG szint, de ez igen ritka. Konzultálj orvossal! Legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: Mindenképp megyek majd dokihoz, csak meg kell vármon a második eredményt amit ma vettek le. Minden eredmény tökéletes lett! Az lh-tól kezdve minden jó....
Nekem méhen kívüli mellett volt így. Megjött rendesen, de a hcg-m emelkedett volt, igaz, nem annyira, mint normál terhességben, csak egy kicsit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!