Találatok a következő kifejezésre: Ha a Commanderben (27 db)

Ha Total Commanderrel összetömörítek egy 3gp formátumú filmet, akkor out lesz a formátuma. Hogy lehetne ezt megoldani, hogy 3gp maradjon, ha már össze van tömörítve?

Legjobb válasz: Megnyomod a fájlon az F6-t, és átnevezed 3gp-nek... de gondolom nem ezt akarod, mivel utána nem tudod lejátszani :D Ha tömörítesz, akkor az egy tömörített állomány lesz, nem videó, törõdj bele.

Megnyomod a fájlon az F6-t, és átnevezed 3gp-nek... de gondolom nem ezt akarod, mivel utána nem tudod lejátszani :D Ha tömörítesz, akkor az egy tömörített állomány lesz, nem videó, törõdj bele.

Ha a pc-mre letöltök egy számot, vagy cd-rl felrakom gépre, akkor azt rögtön fel tom rakni az ipod nanom 6g-mre mondjuk total commanderrel?

Legjobb válasz: Nem, mondjuk itunes-al tudod felrakni. Alma cuccok nem nagyon támagogatják alapból a totalcommanderes másolgatást, az alma saját szoftverét (itunes) tudd használni)

Nem, mondjuk itunes-al tudod felrakni. Alma cuccok nem nagyon támagogatják alapból a totalcommanderes másolgatást, az alma saját szoftverét (itunes) tudd használni)

Hy Ha Total commander-el akarok kicsomagolni rar fájlt meg tudom adni a cél helyét? Vagy csak Windows menübe lehet menteni?

Vagy esetleg valami ötlet kicsomagoló progi-ra amivel meg tudom csinálni hogy pendrive-ra csomagolhassam ki

Legjobb válasz: A TC másik ablakába fogja kirakni. Ott meg azt választasz célnak, amit akarsz.

A TC másik ablakába fogja kirakni. Ott meg azt választasz célnak, amit akarsz.
a Hi-t meg i-vel írják
a jobb-oldali ablakban (panelen) adod meg a helyet, ahova kiakarod csomagoltatni!
WinRAR vagy 7Zip -progival: jobb klikk a fájlnéven, Kibontás ide... és célnak a pendrive egy mappáját, adod meg!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!! HY-angolosan 13:38 :)


Ha a total commandert letörlöm lessz valami baja a gépnek?

Legjobb válasz: Nem, semmi baja sem lesz! Csak épp a fájl mûveletek lesznek kevésbé átláthatók, idegtépõk, és jóval lassabban kezelhetõk. Nekem pl. Windows telepítés után az elsõ dolgom hogy TC -t telepítek. Ha Sajátgépet meg Windows intézõt kéne huzamosabb ideig használnom, már azóta nem lenne egy hajhagymám sem. :)

Nem, semmi baja sem lesz! Csak épp a fájl mûveletek lesznek kevésbé átláthatók, idegtépõk, és jóval lassabban kezelhetõk. Nekem pl. Windows telepítés után az elsõ dolgom hogy TC -t telepítek. Ha Sajátgépet meg Windows intézõt kéne huzamosabb ideig használnom, már azóta nem lenne egy hajhagymám sem. :)
Amúgy meg nem hiszem, hogy ki lennél segítve azzal az 5 MB -al, amit egy átlag TC elfoglal. Inkább szokd meg a használatát, és akár már rövid távon is, az életed könnyebbé válik, mert hatékonyabban tudod majd kezelni a Windows -t. ;)

Mit csináljak ha total commanderbe rejtev legyenek a képeim és a számaim?

úgyértem h csak vmi jelszóval lehessen oda belépni?

Legjobb válasz: Pl. TrueCrypt 6.3 vagy keress más titkosító programot

Pl. TrueCrypt 6.3 vagy keress más titkosító programot

Ha a Total commanderben szétdarabolom egy . Txt akkor miért crc fájlokat hoz létre. Miért nem ugyanúgy . Txt? Es hogyan tudom átalakítani a crct . Txt-re?

Legjobb válasz: Az elsõ, ami felmerülhet, hogy egyáltalán miért akarsz TC-vel darabolni txt fájlt? Az ilyen darabolásnak csak akkor van értelme, ha a teljes fájl túl nagy méretû, például nem fér rá egy adathordozóra egyben. Egy txt fájlról ezt nehezen képzelem. A TC-vel darabolt fájlok amúgy nem használhatóak semmire, csak az újraegyesítés után. A crc meg csak egy ellenõrzõ szám, ami arra jó, hogy megtudjuk, tökéletesen egyforma-e az egyesített fájl az eredetivel. Ha a szöveget akarod több részre osztani, akkor egy szövegszerkesztõt kell használnod.

Az elsõ, ami felmerülhet, hogy egyáltalán miért akarsz TC-vel darabolni txt fájlt? Az ilyen darabolásnak csak akkor van értelme, ha a teljes fájl túl nagy méretû, például nem fér rá egy adathordozóra egyben. Egy txt fájlról ezt nehezen képzelem. A TC-vel darabolt fájlok amúgy nem használhatóak semmire, csak az újraegyesítés után. A crc meg csak egy ellenõrzõ szám, ami arra jó, hogy megtudjuk, tökéletesen egyforma-e az egyesített fájl az eredetivel. Ha a szöveget akarod több részre osztani, akkor egy szövegszerkesztõt kell használnod.
A kérdező hozzászólása: Es osmersz ilyen szövegszerkesztõt? :)
A kérdező hozzászólása: ismersz*
Például a Jegyzettömb. Szóval bármelyik.

Milyen programmal tudok rar part fájlokat egyesíteni, ha a Winrar és a Total COmmander nem működik?

Ha megnyitom az 1. part fájlt, a Winrar hibaüzenetet küld, hogy a dokumentumnak nincs vége. A Total Commander elkezdi kicsomagolni, de a végén kiírja, hogy hibás a fájl. Lehet, hogy hibásan szedték a fájlt?

Legjobb válasz: A fájl hibás, nem a programok.

A fájl hibás, nem a programok.
Nekem is volt ilyen, a legbiztosabb módszer ha letöltöd megint a fájlt vagy követed az utasításokat a help menüben ha felajánlja azt a lehetõséget
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Kiderült, hogy tényleg a fájl volt hibás, újra letöltöttem, és már minden rendben.

Ha a Total Commanderben törlök egy mappát, és a végén kiírja, hogy a könyvtár nem törölhető, hogyan lehet azt mégis törölni?

Egy üres mappa maradt már csak, és nem törli ki. Van valami megoldás?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy egy másik fülön még meg van nyitva a mappa, csak nem vetted észre? Nekem ilyenkor szokta ezt csinálni.

Nem lehet, hogy egy másik fülön még meg van nyitva a mappa, csak nem vetted észre? Nekem ilyenkor szokta ezt csinálni.
lehet írásvédett, nézd meg a jobb klikk tulajdonságok menüben, ha be van pipálva akkor szedd ki, alkalmaz majd ok ha így sem megy akkor passz
Csökkentett módban indítsd újra a Windows-t, és úgy próbáld meg. Nagy valószínûséggel sikerülni fog. (csökkentett módba úgy tudsz lépni, ha a Windows töltése elõtt nyomod folyamatosan az F8-at.
Ahogy már elõttem is mondták írásvédett lehet, de használhatja egy futó alkalmazás is (az esetleg benne található rejtett fájlokat).
Ha esetleg egy másik alkalmazás fogja ezt a mappát akkor egy elegáns módja még a törlésnek, ha unlocker progit használsz. http://download.chip.eu/hu/Unlocker-1.8.7_145537.html Ez beépûl a rendszerbe és pár másodperc alatt megoldható vele az ilyen jellegû gond.
egyetértek az elöttem szólókkal bár sztem az F8 nem válik be én ugy szoktam h megnézem h írásvédett-e ha nem ráékattintok h legyen írás védett és utána kikapcsolom a véettséget és utána áltba jó Am EXE?

Ha Total Commanderen nyitok FTP kapcsolatot, akkor hol tudom beállítani, hogy ne adja ki azt a hibát a többieknek, hogy egyszerre csak 5 felhasználó lehet fent egyidőben FTP-n?

Legjobb válasz: A TC-ben te FTP klienst indítol szerintem. A szerver oldalon lehet/kell állítani a maximális konkurens kapcsolatok számát a FTP porton keresztül.

A TC-ben te FTP klienst indítol szerintem. A szerver oldalon lehet/kell állítani a maximális konkurens kapcsolatok számát a FTP porton keresztül.
A kérdező hozzászólása: Szerver oldalon már fel lett húzva, és mindegyik felhasználónál külön-külön is, mégis kapják a hibaüzenetet.

Az intel i3 2100 megfelel nekem ha játszani szeretnék, és dolgozni a gépen (PHP, HTML, CSS, total commander feltöltés)?

Konfigurációm: Intel i3 2100 CPU 8GB kingston 1333Mhz RAM 1tb western digital green caviar HDD ASUS p8h67 m LE (h67 chipset b3 revision) alaplap Gigabyte GTX460SE 1GB GDDR5 videokártya

Legjobb válasz: a total commanderhez biztosan elég, az nem igényel szinte semmit. nekem már majdhogynem 10 éves gépem van xp sp3-mal és az utóbbi idõben sokat visszalassult valószínûleg a nemrég megjelent memóriahibák miatt. most már a total commander gyorsabb, mint az intézõ, amitõl már lassan idegbajt kapok (azért szerintem eleve gyorsabb)

a total commanderhez biztosan elég, az nem igényel szinte semmit. nekem már majdhogynem 10 éves gépem van xp sp3-mal és az utóbbi idõben sokat visszalassult valószínûleg a nemrég megjelent memóriahibák miatt. most már a total commander gyorsabb, mint az intézõ, amitõl már lassan idegbajt kapok (azért szerintem eleve gyorsabb)
A kérdező hozzászólása: ok köszi, de szted a fent leírtakhoz elég lesz?
a legegyszerûbb, ha utánajársz a programok követelményeinek, de ha vársz pár percet, akkorezt én is megtehetem...
A kérdező hozzászólása: istenem.... ÉN CSAK AZT AKARTAM EZZEL KÉRDEZNI HOGY AZ INTEL I3 PROCESSZOR MEGFELEL-E HA A FENT LEÍRTAKAT SZERETNÉM VELE CSINÁLNI.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!