Találatok a következő kifejezésre: Ha a 5 hetes (305 db)

Gond lehet, ha a 3 hetes babám csak napi 5-ször eszik?

Az éjszakát is beleértve. 4kg-os. Mindig elégedett, - vagy nézeget, vagy alszik evés után. Este fél 10 körül ér véget az utolsó etetés, utána hajnali 5-ig alszik, majd fél 9-kor kér újra, és innen 3,5-4 óránként kér enni, így csak 5 étkezés jön ki. 2 hét alatt hízott 10 dkg-ot. Mindenhol azt olvasom, hogy napi 6-7-szer esznek az ennyi id?s babák, persze, tudom, 2 ugyanolyan baba nincs, de azért egy kis megnyugtatás rámférne. :)

Legjobb válasz: 3 hetesen este 10koreszik, majd csak reggel 5kor? :D Szerintem járj örömtáncot, hogy ilyen szuper babád van! :) Ha esetleg nem lenne Neki elég (mert az én babám is nyugodt volt, elégedett, de nem hízott, így pótlás kellett Neki), akkor a súlyából úgyis kiderül. De hízik is, szóval nem lesz ott gond. Ügyesek vagytok! Gratulálok a babádhoz! :)

3 hetesen este 10koreszik, majd csak reggel 5kor? :D Szerintem járj örömtáncot, hogy ilyen szuper babád van! :) Ha esetleg nem lenne Neki elég (mert az én babám is nyugodt volt, elégedett, de nem hízott, így pótlás kellett Neki), akkor a súlyából úgyis kiderül. De hízik is, szóval nem lesz ott gond. Ügyesek vagytok! Gratulálok a babádhoz! :)
Az én babám a kórházból hazatérve 4-5 óránként evett, éjjel egyszer kelt. Aztán úgy 5-6 hetes lehetett amikor úgy döntött, több kaja kell, és óramû pontossággal 3 óránként eszik, este pedig 4. Nyoma sincs az átaludt éjszakáknak, pedig 2 hónapos múlt már. :) De!Ha kevésnek találod a hízását, akkor ébreszd fel 3 óránként. Megszokja pár nap alatt, hogy mi a rend. Viszont amíg nem szól a gyerekorvos vagy védõnõ, hogy kevés a hízás, addig szerintem aggodalomra semmi okod! Ha éhes lenne, gyakrabban kérné a kaját! :)
Elsõ vagyok. Szerintem a 3 óránként evést megpróbálhatod, ha tényleg zavar, de az estéteket nehogy elrontsd azzal, hogy felkelted! Nagy szerencse, hogy végig alussza, ha leszoktatod róla, elõfordulhat, hogy 1 éves koráig kelhetsz minden este etetni.
dehogyis gond!!! az en babam is kb?: ennyiszer eszik. amikor o sir akkor kap hamat. furdes utan ami 7.kor van aztan vacsi legkozelbb mar csak hajnal 3.-kor kel. teljesen jo. nem kell tul eteteni piciket. jah es az en picikem is tobb mint 4kg val szuletett.
A kérdező hozzászólása: Okés, csajok, köszönöm! Ha nem elég a hízás, akkor majd szólnak, addig nem noszogatom. :) Próbáltam egyébként, hogy felkeltem napközben, de akkor meg úgy elnyûgösködte a dolgokat és annyira fáradt lett, hogy egy következõ evésnél muszáj volt hagynom aludni, és ugyanott voltunk, ahol eddig, 5 étkezés jött ki. Lehet, hogy majd megnõ az igénye, tényleg, akkor majd úgyis szól. :) Egyébként azt is próbáltam, hogy éjfél elõtt kicsivel felkeltettem, és adtam neki, de nem vezetett sehova, csak egy 2 órán keresztül tartó hasfájáshoz és üvöltéshez. :( Akkor megfogadtam, többet este nem ébresztem fel. Mégegyszer köszönöm! Azért még írhattok, ha van tanács, példa... :) )

Nem baj, ha a 7 hetes tápszeres babám úgy evett már többször, hogy napi 4 alkalom jön csak ki és nem 5? Így is tud rendesen fejlődni?

Legjobb válasz: 7 hetesnek nekem kevésnek tûnik a 4 evés, mennyit eszik egyszerre? Abban viszont valószínûleg igaza van az elsõ válaszolónak, hogy sírna, ha éhes lenne. Ha a súlya gyarapodik rendesen, akkor nem baj.

7 hetesnek nekem kevésnek tûnik a 4 evés, mennyit eszik egyszerre? Abban viszont valószínûleg igaza van az elsõ válaszolónak, hogy sírna, ha éhes lenne. Ha a súlya gyarapodik rendesen, akkor nem baj.
Nyugi! Az én babóm is 4x evett eleinte és 1 kilókat hízott havonta!!! Picit késõbb áttért a napi 5 evésre és ezt most is tartja. Nem minden gyerek egyforma, neki valószínûleg ennyire van most szüksége. Boldog babázást! /hat hós kislány anyukája/
A kérdező hozzászólása: Evésenként 180 ml-t eszik , és szépen gyarapodik, és nem sír.De nem mindig van 4 étkezés, túlnyomó részt 5
A baba annyit eszik, amennyi kell neki. Ha éhes lenne, éktelenül üvöltene. Ha nem teszi, elég neki amit kap:-)
Szia! Az én (tápszeres) kislányom 7 hónaposan eszik naponta 5x, 7 hetesen még 6-7 evésnek kéne lenni legalább, a 4-5x-i evés szerintem kevés egy ilyen pici babának. De beszéld meg a gyerekorvosotokkal, õ tudja biztosan.

Ha 4-5 hetesen 5 mm a petezsák az jó? Ha ikrek lennének mekkora lenne? Lehetne már látni?

Volt már párszor ikerszülés a családban így nincs kizárva hogy ikreim legyenek. Ha ikrek lennének mekkora lenne a petezsák?

Legjobb válasz: Szia!Nekem is akkora volt 5hetesen a petezsák,és egyedül van.Akkor kettönek kéne lennie,ha kettö lenne,nem?Lehet,h én nem tudom jol. Egy 9hetes pocakos

Szia!Nekem is akkora volt 5hetesen a petezsák, és egyedül van.Akkor kettönek kéne lennie, ha kettö lenne, nem?Lehet, h én nem tudom jol. Egy 9hetes pocakos
Ha ikrek lennének jóval nagyobb lenne a petezsák. Úgy a duplája.
Szia! Szerintem, ha külön burokban vannak, akkor két petezsáknak kell lennie, de azt nem biztos, hogy ilyen korán észreveszik, mert takarásban is lehet. Sokszor csak a 12. héten derül ki. Különben az én ikreimet 5 hetesen látták, 2 petezsák volt. Általában ilyenkor azt mondják, hogy ez még nem biztos, mivel sokszor az egyik baba felszívódik. Boldog babavárást!
Ha egy petezsákban lennének, akkor viszont jóval nagyobb méretû lenne már. Hidd el, egy babával is lesz elég aggodalom, munka és öröm!
Nekem is ekkora volt és ikreknek inultak sajna az egyik elment de külön petezsákjuk volt a másik csak késõbb látszódott egy hét után.
Szia! Nekem 5 hetesen tisztán látszott a két petezsák.


Ha a 10 hetes kutyámra rájön az 5 perc, fejvesztve rohangál, ugat, morog és harapdál mit csináljak?

Játszak vele? Mondjuk olyankor elég durván harapdál, nekem ugrik és nem lehet rászólni míg le nem nyugszik. Melyik jobb megoldás, ha belemegyek a játékba, vagy bezárom két percre a förd?szobába egyedül? (legutóbb ezt csináltam, mert ha csak simán kiraktam a szobából az nem zavarta ?t)

Legjobb válasz: De ez tényleg olyan 5-10 percig tart csak. Nem nagyon értem miért csinálja.

A kérdező hozzászólása: De ez tényleg olyan 5-10 percig tart csak. Nem nagyon értem miért csinálja.
igen küldök pillanat...teljesen levagyok döbbenve
KÜLDTEMM:)
A kérdező hozzászólása: Üres volt az e-mailed:) )
pedig küldtem msned van??
megpróbáltamm mégegyszer:) máshogy most nézd meg:)
Minden második ember Kókusznak, Hópihének, meg ilyeneknek nevezi a kutyáját. Ez olyan, mint régen a Kormi+ a Bundás...Minden második ember ma Bichon-t vesz. Ennyit a véletlenekrõl. Normális, hogy kölyökkutyaként viselkedik, de finoman el lehet kezdeni nevelni. Baromi hamar meg fogja érteni, hogy fáj a harapása, ha felhívod rá a figyelmét és enyhén (játék abbahagyással) bünteted érte. Sokat mozogjon, rohangásszon kutyák társaságában és akkor nevelni is könnyebb lesz.
A kérdező hozzászólása: Még nem mehet utcára, mert nincs meg az összes oltása. De egyébként a Frisé pont hogy nem ennyire gyakori. A másik két Bichon igen, de a Frisé nem!
háát ezaaz
A kérdező hozzászólása: És tényleg. Azt hittem valami ismerõsöm aki tudja, hogy milyen kutyám van és hogy hívják névtelenül szórakozik velem. De nem, bocsi utólag is, hogy nem hittem neked! Nem gondoltam volna és nagyon meglepõdtem, hogy másnak is ilyen kutyája van és fõleg, hogy ugyanaz a neve!:) A többi néhány a kérdéssel kapcsolatos választ köszönöm!
:) és amúgy hány éves vagy..mert az e-mailnél ki volt írva a neved és myvippen volt egy 19 éves lány..õ lennél te?
A kérdező hozzászólása: Igen, õ lennék én:)
A kérdező hozzászólása: Najó, hiszek neked. Akkor küldesz képet magatokról? [email protected]
bebizonyítom hogy nem...gondolj bele az elején is csak szimplán a kérdésre válaszoltam...mért beszéltél bárkinek is arról hogy vagy ezen az oldalon??mert akkor is a kérdésre csak úgy rá kattoltam mert ott volt a fõoldalon...
szia nekem is kb ennyi idõs kutyám van, és csak azért csinálja mert boldog, szereti azt a környezetet...szeintem ilyenkor csatlakozz hozzá játszani:) jókat lehet azon nevetni ahogy rohangál össze vissza bár mi olyan 1, 5 hónaposan hoztuk el és olvastam hogy a tesói mellet a helye olyankor még és tudod ha harap akkor a tesó visszaadja neki..le kell szoktatni róla..bár ha tényleg csak 5-10 perc akkor csak öröm 100%
Nekünk családi kutyánk van, de én sajna Bp-en távol élek tõle, így 2 havonta látom.Olyankor 10-20szor olyan 50km/h-val körberohangál, de olyan szinten sprintel, hogy behalok a röhögéstõl, aztán az utolsó nagy kör végén, nekemrohan, rámugrik, szinte leterít a földre, majd ugrál 5 percig.Végül 2 lábon pitizik egy kicsit, majd, kéri, hogy vegyem fel, akkor 2 percig az ölemben van, aztán meg kell fésülnöm, majd faképnél hagy.:DJátszani már nem szeret úgy mint rég, pedig van egy csomó játéka is, de egyiket sem hozza vissza, pedig gyakoroltuk is, jutalomfalattal, de semmi.Nem baj, nekem õ így az Nagy Õ:D
A kérdező hozzászólása: Jajj megnyugodtam, köszönöm. Csak próbálom leszoktatni a harapdálásról, mert az ember kezének harapdálása a kedvenc játéka, és mikor rájön ez az 5 perc, akkor nagyon duván játszik, és nem is tudok rászólni (síkítani) mert egyik fülén be, másikon ki. És attól félek, nehogy ez visszavesse a fejlõdésben, hogy alapból már olyan harapós.
A kérdező hozzászólása: Ez aranyos, köszi! :)
A kérdező hozzászólása: Jaj azt akartam írni, hogy már nem olyan harapós alapból.
(elsõnek írtam) az jó is ha már nem harap nagyon mert egyre erõsödik a harapása és nagykorára ha nem szoktatjuk le akkor az nem jó..de mivel kicsik most kell õket nevelni:) bár azért is harap mert ahogy nõ a foga fáj neki és rágni kell nekik valamit szerintem vehetnél neki valami gumi csontot vagy ha van akkor eldobod neki, utána megy és elviszi rágcsálni:) amúgy neked milyen fajta a kutyud??
A kérdező hozzászólása: ÓÓ van neki mindenféle vásárolt rágókája, bár egy régi zokni a kedvence:) Csak az ember kezét valamiért még ennél is jobban szeretni. De akkor nem aggódom, csak féletem hogyha hagyom, hogy így viselkedjen, felülkerekedik rajta ez az "énje", és egyre többször lesz ilyen vad. Õ Bichon Frisé. És a tied?
nem tudom hogy miféle véletlen dolog ez de nem fogod elhinni hogy nekem is bichon frisé :) mikor olvastam amit írtál lefagytam mivel ha valaki ilyesmi kutyut választ akkor általában bolognese-t mert ugye frisébõl sokkal kevesebb van....ez nagyon fura Kókusz a neve:)
A kérdező hozzászólása: Oké, ki szórakozik velem? Gondoltam, hogy egyszer összefutok egy ismerõssel itt, de így névtelenül tök rossz. A Kókusz nevú Frisé az enyém!
nem tudom hogy ki vagy :( és nem szórakozom nem ismerlek tényleg kókusz a kutyim neve....már hogy szórakoznék ?honnan tudnám azt hogy ki vagy? :|csak kedves kérdés volt és szerettem volna írni..no meg aztán te is kedvesnek tûntél de ha van msned vagy valami más e-mail címed akkor küldök képet rólam és kókuszról :(higyj nekem
A kérdező hozzászólása: De ez akkor is nagyon fura. Az én kutyám is Frisé, és Kókusznak hívják, és még egy korúak is?? Tuti, hogy ismersz engem! :)
:)

Baj ha a 3 hetes babám csak 5 óránként kér enni?

eddig 3 óránként evett, 3 napja átált 4 óránkéntra, most pedig a legutóbbi 3 evést 5 óránként kérte.

Legjobb válasz: nem ha éhes lenne úgy is jelezne.Nyugi és inkább pihenj ilyenkor.

nem ha éhes lenne úgy is jelezne.Nyugi és inkább pihenj ilyenkor.
A kérdező hozzászólása: akkor jó. legalább lesz idõm mindenre. ígyis 1 hét alatt 230 g-okat hizott a 3 órás evésekkel.
Nem baj, ha megeszi a mennyiséget ami neki kell, akkor nem baj. Nekem pl legkisebb fiam 7hetes korától naponta csak négyszer evett, de akkor jóadag tápot bepuszilt a drágám. Doki-védõnõ mindenki szajkózta, hogy ez nem jó, etessem többször kevesebbel. Próbáltam-nem jött be nála. Szóval maradtunk a napi 4étkezésnél. (De õ 7hetesen 4x 170ml-t evett, az annyi, mintha 5x130-at evett volna)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Én is abban hiszek, h a baba tudja mi és hogyan jó neki és e szerint jelez. Az elsõ héten sem evett volna 3 óránként, csak sárga volt és keltegetnem kellett. Nem mértem h mennyit eszik, de eddig 15 perceket evett, most 30 percet simán cicin van és nem alszik el rajta, csak az uccsó 5 percben, de még akkor is nyamnyog:)

Normális, ha egy 5 hetes kiskutya nem figyel fel a hangunkra?

7 testvérével együtt szedték fel az út mell?l, egyet hazahoztunk. Ha szólunk neki, nem figyel fel, er?sebb szóra sem mozdítja füle botját sem. Nem süket, az tuti, mert tapsra összerezzen, és er?sebb hangokra fel is ébred. Persze ett?l még hallhat rosszul. Vettünk neki sípolós játékot, de az sem érdekli. Még a fejét sem fordítja oda a sípszóra.

Legjobb válasz: Még kicsi.Majd 1-2 hét múlva próbálgasd és ha akkor se akkor már lehet valami baja.

Még kicsi.Majd 1-2 hét múlva próbálgasd és ha akkor se akkor már lehet valami baja.
Még nagyon kicsi, normális esetben még néhány hétig az anyjával kéne lennie.Várj olyan 8 hetes koráig, akkor már nagyobb lesz és meg is szok titeket.
A kölyök kutya három hetes korától hall!!!! A zajokra , hangokra reagál. Ha nem ember mellett nõt fel, miért is reagálna az emberi hangra? Mit jelenthet neki? Az etetést kösd össze a hangoddal, simogatással és akkor talán a pozítív élmények összekapcsolják a te hangod, valami olyannal amire érdemes figyelni. Rossz hallása is lehet.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, úgy gondolom, hogy ösztön, hogy felkapja a fejét a hangokra. Fõleg, ha éles sípolásról van szó. Lehet, hogy nem jól gondolom. Beszélünk hozzá sokat, és majd meglátjuk. Természetesen nem arra gondolok, hogy hallgasson vezényszavakra :)
Nem kapkodhatja folyamatosan a fejét, ha éppen beszéltek körülötte. Ez csak azt jelzi, hogy jó idegrendszerû kutya.

Ha 38, 5 hetes terhesen semmi előjele a szülésnek, és minimális mesiszerű fájdalmam van csak, akkor is elkezdődhet a szülés bármikor csak úgy spontán?

Legjobb válasz: Szia! A rövid válasz az, hogy igen. Elkezdõdhetnek a fájások, ennek hatására kinyílhat a méhszáj, stb. De persze sajnos az is lehet, hogy nem indul be hamarabb. De légy türelemmel, már semmiképp nem kell sokat várnod, hogy láthasd a babád. 39 hetes kismama

Szia! A rövid válasz az, hogy igen. Elkezdõdhetnek a fájások, ennek hatására kinyílhat a méhszáj, stb. De persze sajnos az is lehet, hogy nem indul be hamarabb. De légy türelemmel, már semmiképp nem kell sokat várnod, hogy láthasd a babád. 39 hetes kismama
Nekem csütörtökön mensi szerû fájásom volt egész nap. Este felerõsödtek, másnap 10.16 kor már megvolt a babám. Most vagyunk 1 hetesek:-) Nem is gondoltam volna, hogy csüt. éjjel szülni megyek. Szóval nem kellenek elõjelek. Nekem a 10 perces fájások olyanok voltak, hogy nem voltam biztos abban, hogy indulhatunk. Egy ujjnyi tágulásra értem be. Szóval igen elkezdõdhet csak úgy! Az a legjobb! Nekem gyönyörû szülésem volt!
Nekem semmi jele nem volt a szülésnek, túlhordtam 8 napot és jbban voltam, mint a terhesség 32. hetében. SEmmi fájásom nem volt, még jósló sem.
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok!

Normális ha 22+5 hetesen már vizesedik a lábam?

Igazából pár napja kezd?dött és még nem is olyan vészes,de már érzem,érdekes módon csak az egyik lábamon,ha sokáig ülök vagy állok. Reggelre,vagy napközben ha lefekszem egy kicsit,akkor elmúlik. Másnál is ilyen hamar kezd?dött? Második babám,az els?nél csak a végén volt ilyen.

Legjobb válasz: Én egyiknél sem vizesedtem.

Én egyiknél sem vizesedtem.
spec nekem se egyikkel se de Te mindenképp említsd meg a terhesgondozáson!
Valószínûleg rossz vénás vérkeringéstôl van a baba és a meleg miatt (több lightos mozgás pl. levegôbe biciklizés jót tesz), de lehet komolyabb zavar is a háttérben, ezért csináltass mindenképp labort. (Én akkor kezdtem vizesedni, amikor a baba "rámászott" a májamra és az nem tudott rendesen mûködni. De rá pár napra már viszkettem is mindenhol.) Ha kifejezetten csak az egyik lábad vizesedik, akkor viszont az életveszélyes trombózis jele lehet! Feküdj le, polcold fel, ne mozogj és hívd ki a háziorvost (mond el a tüneteid és a félelmed).
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó A frászt hoztad most rám, ezért gyorsan megnéztem a trombózis tüneteit, és nekem nem dagad-hanem vizes-, nem meleg, nem vörös, nem fáj...stb, de azért holnap megemlítem a háziorvosomnak. Remélem nem ilyenrõl van szó
Ez típus kérdés, van akinek nem terhesen is a melegtõl ha sokat áll enyhén bevizesedik. Terhesség alatt teljesen normális egy enyhe vizesedés nyáron, akárhány hetes vagy.... De! Ha tényleg csak az egyik lábad, az nem jó semmiképpen!!! Na meg persze az sem, ha nagyon vizesedsz, említsd meg a dokidnak.
Elnézést a frászért, de inkább csak frász legyen. De ha nem fáj, akkor nem igazán valószínû, hogy trombózis. (Én sajna végigpróbáltam mindent. Mint írtam, terhesen vizesedtem, császár után meg trombózisom lett :( Akkor azt hittem, a vizesedés tért vissza valamiért, ugyanúgy nézett ki a lábam. Piros nem volt, de csak az egyik dagadt és eléggé fájt, bár még pár napig el voltam vele... )
Terhesség alatt normális, ha vizesedik a lábad. Ez adottság kérdése, van, akinek nem, van, akinek csak a végén és van, akinek hamar elkezd vizesedni, emiatt ne aggódj, de mindenképpen mondd el a következõ terhesgondozáson. Ha nem jár más tünettel, valószínûleg csak a meleg miatt van. Nekem volt, hogy nem terhesen is vizesedett a nagy melegben. Amúgy terhesség alatt nekem 34. hét után kezdett el picit dagadni. Ne aggód, tényleg! (És én nem ajánlom a levegõben való biciklizést, mivel ezzel a hasismokat is erõsíted, ami most nem hiányzik, fõleg nem 22 hetesen...)
Nekem kb a 24-25 hét óta vizesedik, de baromira. És nemcsak a bokám, hanem a lábszáram is, mellé az ujjaim is zsibbadnak :( leletzeim rendbenm, a doki azt mondta, ha a hajlam megvan rá, sajnos ez végig kíséri az egész terhességet. Most a 35 hétben járok, és egy elefánt lábain állok, pedig amúgy szinte semmit nem híztam, szal nem a súlytól van... kipróbáltam mindent, szedek schüssler sót, polcolom, szobabicajozok, sõt, éjszaka is egy párnával a lábaim alatt alszom. néha jobb, de mit mondjak... ált. már reggel vizes...úgyhogy átérzem a helyzeted! Ha a leleteid jók, nem magas a vérnyomásod, nincs a vizeletedben fehérje, akkor bizony sorstárs vagy, és nem akarlak elkesweríteni, de az idõ múlásával (és a meleggel) csak egyre rosszabb lesz! Ja: állítólag a petrezselyem meg a tejföl jó, bár nekem ez sem jött be... KITARTÁST!!!
Kicsit korai szerintem, de ha reggelre lemegy, az nagyon jó! Kerüld a sok ácsorgást, ülés közben rakd fel a lábad, igyál sokat (ha ásványvíz, akkor alacsony nátriumutartalmú legyen), konyhasó helyett tengeri só módjával, cukrot felejtsd el, egyél sok epret, kígyóubit és dinnyeszezonban dinnyét! Nekem pár elég csúnyán viizesedett a 21-23 hetekben a melegben (a trópusokon jártam), a dinnye, a mozgás (úszás) és a sok folyadék segített. Most a 32 héten egyáltalán nem vizesedek. Van rá homeopátiás szer is, keress rá! Jobbulást!
éhes:-) majd alábbhagy az evési kedv kitartás.
Szpotasd igény szerint, ahogy a babádnak jó! Majd kialakul az evés ritmusa, meglátod! 3 gyereket szoptattam, mindegyik másképp szopizott nekem, de a középs fiam képes volt óránként is szopni, és volt, hogy 1 hét alatt 1 kilót hízott 1 hónapos korában! Sok boldogságot a babához, és jó egészséget neket, valamint sokáig tartó szopizást kívánok nektek! :D
Csak szoptass, szoptass... Amikor õ szeretné. Mi is így voltunk. Ez ezért gyerekágyas idõszak. Majd visszább vesz a tempóból.
Kitartás! Az elsõ pár hét ilyen. Én 1 hónapos koráig nagyon le sem bírtam tenni, mert folyton a cicin lógott volna. Volt, hogy másfél-2 órákat szoptattam egyfolytában, aztán fél óra múlva kezdtük elölrõl. Aztán szépen lassan elkezdtek ritkulni a szopik, az idõtartamuk is rövidebb lett. Most 5, 5 hós a lányom 3-4 óránként igényli a cicit és akkor lerendezi 10-15 perc alatt:o)))) Szóval csak türelmesen! Pihenj, amikor õ pihen, ne foglalkozz csak magaddal és a babóval! Így minden OK lesz!
Mi is úgy voltunk az elsõ hónapban, hogy szinte egész nap cicin lógott, éjszaka is 2-3 óránként kelt szopizni. Most 4 hónapos és nappal még mindig kb. 3 óránként szopizik, de az éjszakát már majdnem mindig végigalussza, és az egyes szopikat is letudja 5-10 perc alatt.
Adj neki, hogy a cicid jól beálljon a termelésre. Én betartottam az elején a 3 órás szabályt, de nem jártam jobban, most gyakrabban kell etetnem, hogy legyen tej. Az elsõ heteket nehéznek érzed majd, de belejössz meglásd. Ha 2 óránként adsz, az meg amúgy sem túl gyakori, úgyhogy nyugodtan adj így, ha gyakrabban nem megy.
Szoptasd* (bocs) második vagyok

Normális az, ha az 5 hetes kisfiam végigalussza az éjszakát? Tegnap este 10 körül aludt el, és reggel 6-kor ébredezett, de ha nem veszem ki a kiságyból lehet tovább is alszik.

Miután evett ismét elaludt, és azóta is alszik, majd 3 órája. Normális ez?

Legjobb válasz: Szia! Persze,hogy normális.Örülj neki igy te is tudsz pihenni.Az én fiam is 1hónapos kora óta átalusza az éjszakát.mostmár 13éves.A kislányom holnap lesz 11hónapos még egy fél éjszakát sem aludtunk egyhuzamban.De már nagyon várom! Neked jó babázást kívánok!További szép napot!:)

Szia! Persze, hogy normális.Örülj neki igy te is tudsz pihenni.Az én fiam is 1hónapos kora óta átalusza az éjszakát.mostmár 13éves.A kislányom holnap lesz 11hónapos még egy fél éjszakát sem aludtunk egyhuzamban.De már nagyon várom! Neked jó babázást kívánok!További szép napot!:)
:) ÖRÜLJ!!! :) Az én kisfiam másfél éves korától alussza át!Kistesózunk, és mivel azt hallom minden baba más bizakodom õ olyan lesz mint a tied! :)
de jó neked!az én fiam lassan 7 hónapos, a mai volt az elsõ éjjel, amit átaludt.
Szia! Az enyém is szinte átalussza. Csak egy órával aludt kevesebbet mint a tied. És szerencsére nálunk ez heti 5-6x így van. :)
Enyém 6 hetes korától este 8-tól reggel 8-ig aludt. Nagyon gyarapodott, így nem aggódtam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megnyugtató mind! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!