Találatok a következő kifejezésre: Ha a 32-naposak es (16 db)

Én is ugyan így vagyok. 2 nap múlva újra teszt.
A kérdező hozzászólása: ha kajálok akkor elmúlik a fej fájásom.
A kérdező hozzászólása: Most néha elég rendesen görcsöl a hasam az lenne a normális ha a napokban meg is jönne.Te érzel valami tünetet?
Mindjárt megjön érzésem van, néha fájdogál a hasam, meg szúr a petefészkem. Én sem értem, hogy miért negatív. :( Az a furcsa, hogy nekem soha nem szokott késni, max 2 napot. Szinte óramû pontos. Nem rég hagytam abba a gyógyszert, de utána is mindig megjött rendesen az elmúlt 3 hónapban, csak most nem. Stressz, betegség, soha nem befolyásolta eddig sem. Nem értem. Igaz, hogy mi aktívan nem is voltunk rajta a dolgon, viszont megszakítással védekeztünk, és anno a fiam is így csúszott be, ezért gondolok rá. Ráadásul a munkahelyemrõl is ki akarnak rúgni, a terhesség pedig ezt is megoldaná. Totál kivagyok. Hétfõn doki.
A kérdező hozzászólása: Ne idegeskedj, ha baba van annak csak örüljetek biztosan jut neki is szeretet bõven:) Meg ha amúgy is ki akarnak rúgni akkor tényleg meg lenne oldva, mert otthon lennél a babával. Nekem belenyilall a petefészkembe meg nem rég mértem hõmet és 37 tegnap 36, 9 -e körül mozog.Hát én nagyon remélem, hogy baba lesz mi sem terveztük, de ha jön akkor örülünk neki.Tényleg nyugodj meg, mert ha baba van az neki se jó, ha meg nincs akkor ez miatt is késhet pluszba.:) Bennem is van izgalom ezen jár az agyam csak.Párom szerint úgyis megjön:o)Írj ám, hogy mi a helyzet én is írok:)
Mindenféleképpen írok majd. :) Hát drukkolok mind2-õnknek.
A kérdező hozzászólása: Én is szurkolok magunknak:D
A kérdező hozzászólása: fél9kor reggeliztem megint ettem egy szendvicset, mert éhes lettem.
Én álmos vagyok. Talán még ez utalhat a babára. De ennyi.
A kérdező hozzászólása: igen álmosság az utal rá.:) remélem lesz babád:)
Remélem Neked is. És ha lesz, majd a terhességet is együtt csinálhatjuk. :) Bár eléggé el vagyok keseredve. :( Azt hittem ma + lett a teszt. Tényleg, te teszteltél ma?
Szóval + lesz... :) Elírtam.
A kérdező hozzászólása: ma nem teszteltem csak tegnap. Hát jó lenne azok lennénk és akkor mindig megtárgyalnánk ki hogy van stb stb. :)
A kérdező hozzászólása: küldtem üzit neked:)
A kérdező hozzászólása: Nekem 3 napja már folyamatosan fáj a fejem.Nem szokott pedig.
A kérdező hozzászólása: szia! Nekem sem jött még meg.Nem értem akkor miért negatív a tesztünk.Bár késést sok minden okoz pl stressz de apró jele sincs annak hogy meg akarna jönni.
A kérdező hozzászólása: ha szeretnél babát akkor szurkolok:) okés 2 nap múlva megint tesztelek:) majd írj, hogy mi volt:)
Igaziból annyira nem vagyunk rajta a baba dolgon, bár becsúszhatott, igaziból nem bánnám. Neked vannak valamilyen tüneteid? Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Én már két héttel a várt menstruáció elõtt éreztem tüneteket. fájt a fejem, több napig szurkált enyhén görcsölgetett a hasam.sok a savam.van amikor este is hányingerem van meg reggel is.feszült a hasam keveset tudtam enni. mára már ezek a tünetek elmaradnak.az émelygés fej fájás sav fáradékonyság(egész nap aludnék) hideg rázás ezek a tünetek maradtak meg.Neked?
Nekem mindjárt megjön érzésem van, de nem jön, fejfájás, hasszurka. 28-án kellett volna megjönnie, ma teszteltem, de - lett, nem tudom, hogy lehet-e, hogy még is terhes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom szerintem te is várjál pár napot aztán elválik.hogy lesz baba vagy sem. Amit én csináltam teszt csíkot nincs is rajta hányas érzékenységû :-/ Olvastam már olyat is, hogy egy csajszinak nem mutatta ki teszt, hogy terhes és a véreredmény mutatta csak ki neki.Amíg nem jön meg szerintem van rá esélyünk.
Igen, még én is reménykedem, holnap reggel tesztelek megint, ha az is - lesz, és továbbra sem jön meg, akkor hétfõn doki.
A kérdező hozzászólása: Én is tesztelek holnap és majd kiderül mi lesz. Remélem nincs semmi bajunk és nem azért késik. Majd írd meg az eredményt én is megírom.
A kérdező hozzászólása: Csináltam ma is egyet reggeli 1. vizeletbõl de negatív:( Kicsit elmosódva látszik ez az egy csík. Szerinted reménykedjek még?
Persze, amíg nem jön meg, addig reménykedjünk!!! Ne add fel, lehet, hogy késõbb fogant! Én holnap reggel tesztelek megint. Ha az is - lesz, és a hétvégén sem jön meg, akkor hétfõn doki, szerintem tégy te is így. :) Még bármi lehet!!!
A kérdező hozzászólása: Okés:) bár nekem a doki nehéz ügy, mert még csak most költöztünk külföldre, de majd megoldom valahogy:) Kiwi vagyok ám az eredményedre:)
Én is. :) Holnap ilyenkor már többet tudunk.
A kérdező hozzászólása: ezt is olvastam: Szia! Nekem a terheségem alatt 4 negatív terheségitesztem volt még is terhes voltam 3 éves a lányom! A 2. terheségi teszt után mentem orvoshoz aki azt mondta halucinálok! 1 hét mulva még egy terhességi teszt negatív akkor is orvos aki már gratulált! Majd már tul voltam a harmadik hónapon mikor mindenki azal jött nekem hogy eltettem e a pozitívos terheségi tesztett emlékbe? Hát nekem olyan nem volt így vettem még egy terheségi tesztett majd megcsináltam és az is negatív lett! Szóval inkább orvoshoz menny és csináltassál vérvétel alapján terheségi tesztett! Én ha legközelebb nem fogok ilyesmivel kilódni az biztos!
Szia! Most teszteltem, megint - lett. Most már nem tudom, hogy mi van... Még mindig nem jött meg. Hát nem tudom, ha más nem, akkor hétfõn doki. Nálad mi a helyzet?
Végül lett baba a - tesztek után? Hasonlóan vagyok most én!

Ha a ciklusaim 32-naposak es felidöben volt akcio ketnaponta, mikor tesztelhetek? Szombaton NEMkene megjönnie!

Kethonapos closty kuran vagyok tul.Nagyon ugyerzem hogy baba van,de felek hogy megint csalodom mint masfel eve minden honapban.A doki csak megvastagodott mehnyalkat latott, e-honap 10-en voltam nala.

Legjobb válasz: Nekem mensi elõtt egy nappal mutatta ki szép erõsen a teszt. Elõbb szerintem nem érdemes próbálkozni. Drukkolok!!!

Nekem mensi elõtt egy nappal mutatta ki szép erõsen a teszt. Elõbb szerintem nem érdemes próbálkozni. Drukkolok!!!
Kimaradt menzi napjától jó eséllyek kimutatja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm csajok! Nagyon nehez de kivarom! harom napom van meg!!
VASÁRNAP TESZTELJ REGGELI VIZELETBÕL..DRUkkOLOK TÜRELEM, .

Ha nekem 32 napos a ciklusom és 23jött meg áprilisban akkor mikor van peteérésem? Mikor kellene szexelnünk, hogy összejöjjön a baba?

Párommal május 1-e óta csináltuk először védekezés nélkül és azóta szinte minden nap,mert így esik jól nem csak azért mert gyereket szeretnénk...

Legjobb válasz: A várttól (jelen esetben nem várttól) visszafelé 14 nap.

A várttól (jelen esetben nem várttól) visszafelé 14 nap.
Google -> peteérés kalkulàtor. Èn ezzel szàmolgattam
Ha 2 naponta együtt avgytok az is bõven elég. Föleg a középidben legyetek együtt legalább két naponta. De ha nai egyszer vagytok akkor mindegy mikro van a petrérésed mert még a 2 naponta kettõvel is betalálnátok. ugyanis a spermium akár pár napig is elél a nõben. Viszont jó ha tudod hogy a teherbeesésnek még akkor is csak kb 20% az esélye ha akkor is van együttlét vagy spermium a nõben amikro van peteérés. Szóval attól hogy akkor vagytoke gyütt még nem kötelezõ megtörténnie a megtermékenyülésnek. A magyar átlag a 4 hónap ami alatt a magyar párok többségénél sikerül. Ettõl még nincs semmi gond sak épp nem jön össez rögötn a legtöbb párnak.
A kérdező hozzászólása: igen ezt tudom, nem is varok el magamtól lehetetlen dolgokat. adok jdot magamnak, csak azert tegyuk meg amit lehet:)
Ha mindketten egészségesek vagytok akkor nem kell semmi! Ugyanúgy fog sikerülni mint ha szedsz bármit! Inkább az a fontos hogy kezdj el vitamint szedni! Annyi egyenlõre bõven elég!
A kérdező hozzászólása: mit szedjek? dehogy szedek semmit

Mikor lehet a pé-m, ha a ciklusaim 30-32 naposak, és a ciklusom 11-12. napján szokott lenni a tojásfehérjés folyásom?

Legjobb válasz: elvileg a tojásf. utáni elsõ nap. lehet, hogy neked egy picit hosszabb a luteális szakasz. nem 14, mint az átlagos, hanem 16-17. ez elõ szokott fordulni

elvileg a tojásf. utáni elsõ nap. lehet, hogy neked egy picit hosszabb a luteális szakasz. nem 14, mint az átlagos, hanem 16-17. ez elõ szokott fordulni

32 (de lehet 33) napos ciklus mellett, ha a 17. napon voltunk együtt, akkor nagyobb az esély a lányra? Tapasztalatok, akik pontosan tudják az ovu és az együttlét napját? Amiből baba lett?

Legjobb válasz: Szia. Nekem 30 naposak voltak a ciklusaim,13.napon volt ovum,12.én este voltunk együtt és kisfiam lesz. 37+2 hkm

Szia. Nekem 30 naposak voltak a ciklusaim, 13.napon volt ovum, 12.én este voltunk együtt és kisfiam lesz. 37+2 hkm
A kérdező hozzászólása: Tehát 12. napon voltatok együtt? Biztos a 13. napon volt ovud? Csak mert akkor jó hosszú a luteális fázisod. 16-17 nap? Bár lehet, hogy akkor nem 30 napos ciklusod lett volna, de azt már nem tudod meg:)
Nekem a luteális fázisom 12 nap volt mindig.És igen, 13.án volt ovum, ovu tesztet használtam, és tuti, hogy 13.án fogant meg a kisfiúnk, mert sem elõtte sem utána nem voltunk többször együtt. :)
Az utolsó menzeszem július 25.én volt, és a legközelebbi mensit aug. 25.-re nem vártam, és nem is jött már meg..24.én reggeli elsõ vizeletbõl halvány pozit teszteltem.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok!!!
31 napos ciklusok mellett a 18. napon éjjel voltunk együtt. Elsõre, egy alkalomból sikerült. 5 hetes vagyok:)

Ha letöltöm a NOD 32 30 napos próbaváltozatát, letelik a 30 nap, és ha még mindig kint van az asztalon a telepítő fájl és újratelepítem, akkor újabb 30 napot kapok?

Legjobb válasz: Nagyon naív vagy. Akkor mi értelme lenne ennek a 30 napos dolognak, ha így át lehetne verni õket. Az ilyen próbaidõs programoknál valahova nagyon mélyen íródik az be a registry-be, hogy te már kihasználtad a próbaidõt. Egy egyszerû újratelepítéssel nem fog menni újra a program.

Nagyon naív vagy. Akkor mi értelme lenne ennek a 30 napos dolognak, ha így át lehetne verni õket. Az ilyen próbaidõs programoknál valahova nagyon mélyen íródik az be a registry-be, hogy te már kihasználtad a próbaidõt. Egy egyszerû újratelepítéssel nem fog menni újra a program.
A Nod32 tipikusan az a program amelyiknél DE, fog mûködni. Vagyis az újratelepítés elõtt, Vezérlõpult > Programok eltávolítása és hozzáadása... majd ott uninstallálod a Nodot, azután ha újratelepíted, kapsz újra 30 napot.
Ettõl már csak az Avast jobb:egy éves ingyenes próbaverzió
igen és ez mehet így minden hónapban is akár ha akarod
Avast egy fo én a Esetet licencelem minden lejárt honapban és ujabb 30 nap :P

Ha 32 napos a ciklusom, és a menstruáciom után 4 nappal szeretkeztünk és csak az élvzés elött huzot ovszert lehetek terhes?

Ugy vettem èszre elèg kevès az elõvàladèka,ha kèzzel vagy szàjjal izgatom ritkàn èrzem,hogy lenne elövàladèk.egyàltalàn mennyi az esèly az elövàladèktol lehet teherbe esni àllitàsnak?

Legjobb válasz: Persze, hogy lehetsz terhes. A megszakítás egy közösülési mód és nem védekezés. Mert tök mindegy, hogy mennyi elõváladék van, ha az csak egyetlen egy életképes spermát tartalmaz. A másik meg, hogy a nõk nem gépek, hogy minden hónapban minden pontosan ugyanúgy történjen a szervezetükben, mint máskor, tehát bármikor lehet máskor a peteérés vagy lehet egy spontán peteérés. Ezért van az, hogy egy nõ a ciklusa bármely szakaszában tulajdonképpen lehet terhes. Szóval ha nem akartok még gyereket, akkor baromi gyorsan álljatok neki normálisan, az aktus elejétõl kezdve védekezni és ne orosz rulettezzetek. Mert van olyan, aki azt vallja, hogy õk évekig így csinálták és nem lett terhes az illetõ, de van éppen elég olyan is, akik meg mégis azok lettek. Vagy erre szoktam mondani, hogy 26 éves vagyok, még soha nem ütött el autó, de sosem lehet tudni, hogy holnap nem fog-e egy éppen elütni.:) De ti tudjátok. Ha szimpibb egy nem kívánt terhesség, mint a normális védekezés, hát ti tudjátok.:)

Persze, hogy lehetsz terhes. A megszakítás egy közösülési mód és nem védekezés. Mert tök mindegy, hogy mennyi elõváladék van, ha az csak egyetlen egy életképes spermát tartalmaz. A másik meg, hogy a nõk nem gépek, hogy minden hónapban minden pontosan ugyanúgy történjen a szervezetükben, mint máskor, tehát bármikor lehet máskor a peteérés vagy lehet egy spontán peteérés. Ezért van az, hogy egy nõ a ciklusa bármely szakaszában tulajdonképpen lehet terhes. Szóval ha nem akartok még gyereket, akkor baromi gyorsan álljatok neki normálisan, az aktus elejétõl kezdve védekezni és ne orosz rulettezzetek. Mert van olyan, aki azt vallja, hogy õk évekig így csinálták és nem lett terhes az illetõ, de van éppen elég olyan is, akik meg mégis azok lettek. Vagy erre szoktam mondani, hogy 26 éves vagyok, még soha nem ütött el autó, de sosem lehet tudni, hogy holnap nem fog-e egy éppen elütni.:) De ti tudjátok. Ha szimpibb egy nem kívánt terhesség, mint a normális védekezés, hát ti tudjátok.:)
Bizony van esély, nem túl sok, de azért van.
Esküszöm, most már számolni fogom ezeket. Nem hiszem el, hogy neked is másfél kg agy van a fejedben! A felét biztos ott hagytad valahol...
Nadon üüüdeszek vagytok

Jan.12. -én jött meg és ma múlt el a menzeszem, 30-32 naposak a ciklusaim. Hogyan kell kiszámolni hogy mikor a legideálisabb együtt lennünk, ha babót szeretnénk?

A neten található kalkulátoroknak nem nagyon hiszek,mert már írtak érdekes dolgokat.

Legjobb válasz: Ha két naponta együtt vagytok, elvileg nem tudjátok elkerülni!

Ha két naponta együtt vagytok, elvileg nem tudjátok elkerülni!
A 32-bõl levonsz 14-et, és azon a ciklusnapon a legvalószínûbb az ovuláció. Ha 30-32 naposak a ciklusaid, akkor a menstruáció elsõ napjától számolva a 16-18. nap körül várható, az neked most január 27-29.
Ha pl. a Ciklus.hu-ra regisztrálsz, és legalább 3 ciklust felvezetsz, kiírja termékeny napokat, és az ovuláció várható idejét, de tõle se várj csodát. Amúgy a ciklus közepén van általában az ovuláció neked kb.a 15-16. napon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Nyilván nem úgy szeretnénk, hogy most van itt az idõ és akkor hajrá!:) De párom sokat van távol, és nem szeretném ha ellõnénk a lehetõségeket.Tudom, hogy nem szabadna így rágörcsölni de már nagyon szeretnénk egy picurt!
Kedvesem, babot a piacon tudsz beszerezni szinte bármikor nyitásidõ alatt és semmi köze a ciklusodhoz!
A kérdező hozzászólása: Kedvesem, köszönöm szépen, de ha jobban elolvastad volna a kérdésemet akkor láthatnád hogy hosszú ó-val írtam és ugye a babot nem azzal írjuk.(már aki)Ha ilyen válaszaid vannak tartsd meg magadnak.Biztosan nem egy olyan nõ vagy aki kisbabát szeretne, mert nem így nyilvánulnál meg.Akkor meg egyáltalán miért válaszolsz és miért olvasod el....
Kedvesem, azért mert neked is annyira tyúkeszed van, hogy olyan kérdést teszel fel laikusok felé, amirõl egy szakemberrel kéne egyeztetned. Ennyi erõvel felhívhatnád a telejósdát is.

Ha nekem megjott a menzeszem Julius 15-diken, es most Augusztusban ugyszinten 15-diken jott meg az asztjelenti hogy 32-napos a ciklusom? Most akkor Augusztusban mikor hanyadikan van eselyem teherbeesi? Mikor probalkozzunk?

Legjobb válasz: jobban jársz ha veszel LH tesztet, az pontosabb, mint a számolgatás. Vagy hõmérõzhetsz is, de a teszt kényelmesebb. Gyógyszertárban kapható és pontosan mindent leírnak benn, hogyan kell használni. Nekünk jó volt. Sok sikert!

jobban jársz ha veszel LH tesztet, az pontosabb, mint a számolgatás. Vagy hõmérõzhetsz is, de a teszt kényelmesebb. Gyógyszertárban kapható és pontosan mindent leírnak benn, hogyan kell használni. Nekünk jó volt. Sok sikert!
Azt, hogy mikor próbálkozzatok, sajnos így nem lehet megmondani...valakinek 10.cn-on van pé-je, van akinek 20.cn. Változó....vagy ovu teszt, vagy hõmérõzés...

Krémszerű, fehér folyás, mindjárt megjön érzés és mellbimbó érzékenység lehet terhesség jele a 25. napon ha a ciklusaim 32 naposak? Vagy menzi előjel?

Legjobb válasz: Nekem mensi elott mindig terhesegi tunetek jelentek meg mar elotte 1-2 hettel,pl:mellfajas,duzzadas,hanyinger,szedules stb. De ezelott 2 nappal,(mert en is a mensit vartam)valami elterot ereztem,es ereztem,hogy most terhes vagyok biztos. tegnap vettem tesztet,es pozitiv lett!Ha elso baba,a nok altalaban megerzik! Ajanlaom,Vegyel tesztet::))) Sok sikert!

Nekem mensi elott mindig terhesegi tunetek jelentek meg mar elotte 1-2 hettel, pl:mellfajas, duzzadas, hanyinger, szedules stb. De ezelott 2 nappal, (mert en is a mensit vartam)valami elterot ereztem, es ereztem, hogy most terhes vagyok biztos. tegnap vettem tesztet, es pozitiv lett!Ha elso baba, a nok altalaban megerzik! Ajanlaom, Vegyel tesztet::) )) Sok sikert!
Nekem is hasonló volt, kivéve a folyást, vettem tesztet és pozitív lett:) Ha középidõben voltatok együtt, akkor már vehetsz tesztet. Remélem összejött!
Lehet mindkettõ! Most már tarts ki! A hõdet nem méred? Ha igen akkor az mennyi? Ha fennt van - 37 körül - a mensi napján reggel is akkor reménykedhetsz. Szorítok, hogy baba legyen!
Utolsó válaszolótól kérdezem, hogy mi volt az a "különös" amit éreztél, amit eddig még nem?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!