Találatok a következő kifejezésre: Ha a 31 (270 db)

Utalhat teherbeesésre kb. 28-31 napos ciklusnál, ha a 31. napon és előtte folyamatosan 36, 8 volt a reggeli hő?

Legjobb válasz: Ez így önmagában kevés gyanujel, pár tizedfokos hõemelkedés mástól is lehet. Csinálj egy terhességi tesztet, ha pár nap múlva sem jön meg.

Ez így önmagában kevés gyanujel, pár tizedfokos hõemelkedés mástól is lehet. Csinálj egy terhességi tesztet, ha pár nap múlva sem jön meg.
egyetertek az elottem szoloval.de ha gondolod tesztelj.ha varsz es nem jon meg elmesz a dokihoz ha baba van ugyis megmondja es talan kevesebbe kerul mint a tesz, bar ezt nem tudom.nekem mindig ingadozik a hom, sajnos ezt a modszert nem tudom hasznalni.de szerintem is keves ez a jel.
Ha azóta sem esett le, illetve nem jött meg, akkor igen.

Mit szólnátok, ha a 31 éves barátotoknak még mindig az anyukája vásárolná a ruháit? Nem gáz ez, szerintetek?

Állandóan vesz neki valamit, hol egy nadrágot, hol egy pólót. De az a legjobb, hogy a méretét sem tudja, általában vagy kicsi vagy nagy, amit vesz neki. Ez a hülye meg még fel is veszi és úgy néz ki bennük, mint egy hajléktalan.

Legjobb válasz: Szerintem az az igazán gáz, ha a neten oltogatod a barátodat. De ahogy érzed...>.>

Szerintem az az igazán gáz, ha a neten oltogatod a barátodat. De ahogy érzed...>.>
"Ez a hülye meg még fel is veszi" De qrva nagy lehet a szerelem!
Nem.A férjemnek és még nekem is vesz anyósom valamit ha lát és jó áron van.Persze más ha mindent õ vesz neki akkor már gáz!
Én ezt el sem tudnám képzelni. Szerencsére párom nagyon is önálló és megvan a maga stílusa, nem is nézné el, hogy az anyja vegyen neki bármit a beleegyezése nélkül.
Vajon milyen lehet a barátod öltözködése OMG
Én 25 éves nõ vagyok, de nekem is szinte minden ruhát anyum vásárol, vagy legalábbis nélküle én nem. Egyszerûen utálok vásárolni, próbálni stb., õ meg ránézésre tudja, hogy jó vagy nem... Szóval ez így praktikus. Barátod esetében necces, mert neki az anyukája nem tudja a méretet eltalálni... Ööö... mi lenne, ha egyszer felvetnéd, hogy menjetek el együtt vásárolni? És akkor Te segítenél neki. Hosszabb távon ez átfordítható lenne abba, hogy Veled vásárolja a ruháit, nem az anyukája veszi neki.
Haahahahahahah :D Felnevettem! :D Nem azon hogy a pasidnak az anyja veszi a ruháit. "Ez a hülye meg még fel is veszi" xD nagyon dúl a láw
Még a 36. hétig megfordulhat, sõt még a szülés napján is (ismerõsöm így járt)
Az én fiam ezekben a hetekben fordult meg és úgy is maradt végig.


Mit jelent ha a 31. napon és előtte valo nap is nyálkám van olyan nyulos mint peteéréskor? Tojásfehérjeszerü nyálka

már késik 1 napja más tünet nincs csak sürün járok pisilni de lehet sokat ittam!De ez a tojásfehérje szerü nyálka fura nekem!2 napja van igy és fehér folyásom is van!

Legjobb válasz: Szia, a nem várt elõtti nap nekem is volt ilyen nyúlós folyásom és 2 nappal késõbb poz. lett a tesztem, ezt kívánom neked is!

Szia, a nem várt elõtti nap nekem is volt ilyen nyúlós folyásom és 2 nappal késõbb poz. lett a tesztem, ezt kívánom neked is!
Ez a folyás közvetlen mensi elõtt nálam is babát jelzett!
A kérdező hozzászólása: sajna nálem nem:(
Honnan tudod hogy nem? Teszteltél?

Ha a 31. héten már be van fordulva a baba, érdemes lemenni 4D-re? Fogunk látni valamit?

Legjobb válasz: Nekem már a 28. héttõl be volt fordulva. Lehet látni, mi is voltunk, az a lényeg hogy ne legyen még leszállva, beilleszkedve a feje.

Nekem már a 28. héttõl be volt fordulva. Lehet látni, mi is voltunk, az a lényeg hogy ne legyen még leszállva, beilleszkedve a feje.
Mi is a 31. héten voltunk, nagyon klassz képeket csináltak a kis arcáról. Annyi csak a "gond", hogy ilyenkor már olyan nagyok, hogy nem fér rá az egész baba a képre.
31+3=betöltött 31. hét utáni harmadik nap. Ez már a 32. hétben van, amit még nem töltöttél be.
Én a neten mikor ela olvasom hogy mi vonatkozik erre hétre, akkor azt a hetet olvasom amiben éppen bennevagyok, ebben az esetben a 32.-et! :) Ha doki kérdezi akkor 31 hetes vagy, hiszen ezen már túl vagy, de amikor az ilyen fejlõdéses dolgokat olvasom, akkor azt a hetet szoktam amit éppen töltök! :)
Mindig a betöltött hetet kell mondani, illetve annyi idõs vagy. Nekem egy orvos magyarázta el egyszerûen: Akkor vagyunk 1 évesek, amikor betöltjük azt. Végül is igaza van. Meg egyébként sem érdemes kavarni, mert a vizsgálatok is ehhez vannak igazítva. (30+4 hetes)

Ha Június 31-én lejár a tanulói jogviszonyom akkor augusztus 31-ig még maradhatok diákmunkás?

Iskolarendszerű OKJ képzésben veszek részt melynek ebben az évben van vége és teszem le belőle a szakmai vizsgát. A tanulói jogviszonyom ezzel együtt Június 31-én elvileg meg is szűnik. Jelenleg diákmunkásként dolgozom a suli mellett, azt augusztus 31-ig folytathatom?

Legjobb válasz: 1. Nincs olyan hogy Június 31 :) 2. Ha akkor lejár akkor lejár és utána már nem leszel tanulói jogviszonyban ami annyit jelent hogy diákmunkás sem lehetsz, és ha a munkáltatód igényt is tartana rád akkor vagy aláírat veled munkaszerzõdést fõállásba vagy részmunkaidõben alkalmaz ha úgy van.Tehát a lejárta vagy Június 30 vagy Július 1. Utána már nincs tovább ha lejár akkor kész passz vége.

1. Nincs olyan hogy Június 31 :) 2. Ha akkor lejár akkor lejár és utána már nem leszel tanulói jogviszonyban ami annyit jelent hogy diákmunkás sem lehetsz, és ha a munkáltatód igényt is tartana rád akkor vagy aláírat veled munkaszerzõdést fõállásba vagy részmunkaidõben alkalmaz ha úgy van.Tehát a lejárta vagy Június 30 vagy Július 1. Utána már nincs tovább ha lejár akkor kész passz vége.
A kérdező hozzászólása: De a diákigazolványom meg elvileg október 31-ig érvényes avagy tévedek? akkor ez így most hogy is van?
Pedig így van. Diákmunkát csak addig végezhetsz, amíg tanulói jogviszonyban vagy. Diákmunkához kellett kérni iskolalátogatási igazolást. Ebben le van az is írva, hogy elõreláthatólag meddig tart a tanulói jogviszonyod. Június 30-án megszûnsz diák lenni. Függetlenül attól, hogy a diákigazolványod még október 31-ig érvényes. Nem foglalkoztathatnak tovább diákként, mert ezt a törvény bünteti. Nemhiába kell iskolalátogatási igazolást leadni minden évben, vagy félévben.
Sajnos nem, ezzel sokan járnak így, de az a tippem, hogy ez téged nem vigasztal. Ez a jogszabály. Egyébként tényleg nincs Június 31., csak június 30., kis j-vel. :-)
A kérdező hozzászólása: június 30****** remélem így mindenkinek megfelel! Valóban ez a hír nagyon nagyon rossz mert mindent úgy terveztem hogy augusztus 31-ig tudok diákként dolgozni...:S
Nekem az iskolaszövetkezetnél azt mondták, hogy amíg a diákigazolványom érvényes addig. Mindenesetre kérdezz rá...

Kiírhatja a munkáltató szabadságnak a december 31-ét ledolgozó szombatot, ha dec.31-én már nem leszek náluk állásban?

27-vel lejár a felmondási id?m, és a következ? helyemen csak január 1-el kezdek. A megtartott szabadságomból most levontak egy napot (dec. 15. szombat), mondván, hogy az munkanap volt. Ez jogos?

Legjobb válasz: Jogos,mert nem dec 31 a munkanap,hanem dec 1

Jogos, mert nem dec 31 a munkanap, hanem dec 1
Ahogy az elsõ mondja. Dec 31 nem ledolgozó szombat. (hanem mellesleg hétfõ). Dec 15-én dec 1-et dolgoztuk.
Nem jogos, mert 31-én már nem kéne dolgoznod!
Csilla megmondja a frankót lol
A kérdező hozzászólása: igen, szóval akkor dec 1-én dec 31-et dolgozzuk le, és dec 15-én dec 24-et. de szerintem ez a lényegen nem változtat, nem? ha már 31-én nem leszek állományban, akkor miért kéne ledolgoznom?
Hû kavarás van :) Dec. 1-én dolgoztuk 31-ét, dec. 15-én 24-ét. Szerintem akkor jogos, ha jövõ hétfõn (dec. 24-én) nem fogsz dolgozni, ez még 27-e elõtt lesz. A 31-e ilyen szempontból téged talán érint, bár ha december 1-én már ledolgoztad azt a napot, akkor nem tudom.
*jav.: téged talán NEM érint
A kérdező hozzászólása: Valójában úgy számoltam, hogy már 19-tõl szabadságon lennék, mert a maradék napomat nem fizetik ki, ezért kiveszem. A szabadságot most szombatra nem én írtam ki :( Csak most tudtam meg... Egyre kevésbé értem az egészet.
15-én és 1-én dolgoztál? Ha nem, akkor jogos a kivett szabadnap. Ha viszont mindkét napon dolgoztál, akkor nem jogos. A ledolgozott napokkal kiválthattad a 24-et és 31-et.

Ha a baba január 31-én született, melyik hónaptól igényelhetem a családi pótlékot? Januártól vagy februártól?

Legjobb válasz: jan 31-tõl, a teljes januárt megkapod (én március 31-én szültem és márciusra is megkaptam a teljes összeget)

jan 31-tõl, a teljes januárt megkapod (én március 31-én szültem és márciusra is megkaptam a teljes összeget)
Január 31-tõl. Arra az 1 napra is jár az arányos része.
jan 31-tõl és tényleg jár a teljes havi.
A kérdező hozzászólása: köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!