Találatok a következő kifejezésre: Ha a 30 (1198 db)

Ha a 30-as telefonszámot átirányítjuk 70-esre és 30-asról hívjuk az átirányított 30-ast, az milyen hívásnak számít?

Hálózaton belüli, vagy kívüli?

Legjobb válasz: hálózaton belüli, viszont nézz utána , mert fizetni kell átirányítási díjat is.

hálózaton belüli, viszont nézz utána , mert fizetni kell átirányítási díjat is.

Ha a 30 -ik héten átlagos volt a magzatvizem a 38-ik héten pedig az átlagosnál több, az jelenthet bajt? Cukor még a 30 hetes vérvételen is rendben volt. Szerintem azzal nem lehet gondom. Aggódok nagyon

Legjobb válasz: Nálam annak idején a 32. héten még normál volt a magzatvíz, a 36. héten pedig az átlagosnál több. Én is megijedtem, de az orvosom megnyugtatott, mondta, hogy ne foglalkozzak vele, mert EDDIG a baba rendben volt (se a vérvétel, se UH, ill. 4D nem mutatott semmilyen problémát) akkor most sincs semmi baj vele, és ilyen nagyon sok kismamánál elõfordul. Azt is mondta, hogy a picivel több magzatvíz az esetek többségében nem utal semmiféle betegségre vagy rendellenességre. Ha lenne vmi gond, már rég kiderült volna. Ha nálad is a 30. hétig átlagos volt,és mindent rendben találtak, nem hiszem, hogy a végére olyan probléma lenne, amit már ne vettek volna észre! Ha mégis nyugtalankodsz, keresd fel az orvosod és beszélj vele! A kisfiam egészségesen született!

Nálam annak idején a 32. héten még normál volt a magzatvíz, a 36. héten pedig az átlagosnál több. Én is megijedtem, de az orvosom megnyugtatott, mondta, hogy ne foglalkozzak vele, mert EDDIG a baba rendben volt (se a vérvétel, se UH, ill. 4D nem mutatott semmilyen problémát) akkor most sincs semmi baj vele, és ilyen nagyon sok kismamánál elõfordul. Azt is mondta, hogy a picivel több magzatvíz az esetek többségében nem utal semmiféle betegségre vagy rendellenességre. Ha lenne vmi gond, már rég kiderült volna. Ha nálad is a 30. hétig átlagos volt, és mindent rendben találtak, nem hiszem, hogy a végére olyan probléma lenne, amit már ne vettek volna észre! Ha mégis nyugtalankodsz, keresd fel az orvosod és beszélj vele! A kisfiam egészségesen született!
Szerintem ne aggódj, ha az orvosod nem mondott semmit, hogy baj lenne, akkor biztosan nem baj!
Én látom eleget "élõben". De valami praktikusabbat szívesen fogadnék.
Hú, elég "kiszeltüncis"....:) De biztos, sokan örülnének.
Egy új horgászbotnak inkább örülnék! Persze csak ha járnék horgászni... Igazából arra akartam utalni, hogy nem tartom a legjobb ajándéknak. Minden nap látom a páromat, akár ruhában, akár ruha nélkül. Ettõl függetlenûl biztos van olyan korombeli férfi, akinek tetszene, de én nem igazán lennék rá vevõ. Kíváncsi lennék, karácsony után hányszor lenne elõvéve a fiókból.
A június végén címû alkotásra írtam hogy fel kell rá készülni, nem pedig a fogadtatásra! Megvan?
Szerintem sem örülnek a férfiak ilyesmi ajándékoknak, jobban szeretik a praktikusabb dolgokat, de embere válogatja.
Június végén?
Mit kell erre felkészülni? Aki egy ilyennek nem örül elég fatökû...
Hát fel kell rá készülni...
IGEN!!! :P
Ezek a képek sztem is unalmasak egy férfinak, de ha már dögös és sejtelmes képekrõl van szó, az sztem már jobban tetszene neki.
Cikinek szerintem semmiképp.
18:32 - de egyre gondoltunk! :) )
A kérdező hozzászólása: a babaprojekten már túlvagyunk:-), lehet, hogy nem voltam világos. Fehérnemûk is vannak, és mûködnek a dolgok. Én ezt csak plusznak szánom, a kérdésem arra irányul, ennek örülne-e egy férj, vagy cikinek tartaná-e.
Szerintem az általad linkelt képek a férfiaknak unalmas.. de persze bocsi, hogy nõként válaszolok. :) Ha ténylegesen erotikus és dögös, az más. De az sem feltétlen túl praktikus. Persze biztos férfija is válogatja, tehát lehet a Te férjed örül majd neki. Mindenesetre szerintem is készülj valami mással is mellé. ;) Sok sikert a babaprojekthez! :)
Ha megkapnám a "horgászbotot" és kiegészitõként egy ilyen jellegû albumot, akkor az más ;-) Örülnék neki, megnézném és õszintén tetszene, mert valóban szépek a képek! De! Továbbra is kíváncsi vagyok, hogy mikor lenne elõvéve legközelebb a fiókból??? Viszont ez nem fogja elõrébb vinni szerintem a "babaprojektet". Ahhoz még erotikusabbaknak kellene lennie a képeknek, de akkor már inkább javaslom, hogy vegyél magadnak szexi fehérnemüket és tanulj meg valamilyen erotikus táncot amit az ajándékok átadása után elõadsz a párodnak. Na az már lehet hogy lökne egyet a terveitek megvalósitásában. A képek tényleg nagyon szépek!
A kérdező hozzászólása: ilyen jellegû képekre gondoltam: http://www.nikaa.hu/index.php?option=com_phocagallery&view=c..
A kérdező hozzászólása: ez nem zárja ki, hogy praktikus ajándékot kapjon. Azért gondoltam rá, mert az elmúlt évek a babaprojektrõl szóltak, és szeretném kicsit így is "felrázni".
A kérdező hozzászólása: karácsonyra, nem június végén. És nem mikulás-ruhában, természetesen.
én nõ vagyok, és ha olyan alakom lenne, biztos, hogy csináltatnék. túlsúllyal nem, de ha sikerülne lefogyni, biztos, hogy legalább emlékként:) a párom is örülne neki:) 24/L

Lehet belőle probléma, ha a 30 napos kontaktlencsét felveszem egy napra a 36. napon?

Legjobb válasz: én rendszeresen túlhordom, ami nem egészséges cseppet sem, tudom, de bajom még sosem lett belõle. szerintem ha mindig rendszeresen és jól tisztítod, akkor még simán felveheted

én rendszeresen túlhordom, ami nem egészséges cseppet sem, tudom, de bajom még sosem lett belõle. szerintem ha mindig rendszeresen és jól tisztítod, akkor még simán felveheted
lutri. nekem úgy begyulladt egyzer a szemem, h majdem operálni kellett szaruhártya fekély miatt. szerencsére a mûtétet megúsztam, de baromi fájdalmas volt. elõtte viszont hosszú évekig nem volt problémám a túlhordással. viszont az említett sztorim óta egyáltalán nem hordok kontaktlencsét. megijedtem attól, h a doki szerint vakságot is okozhatott volna a dolog.
Én 2 hónapig szoktam hordani a havi lencséimet. Sosem volt még baj belõle.

Szüneteltetik az aktiv korúak ellátását ha a 30 napot ledolgozom háztartási munkában ismerősnél?

Munkanélküli vagyok és egyben gerinc műtött is ami miatt nehezen találok munkát novemberben jár le az 1 évem h kapom az aktiv korúak ellátását.Kérdésem: ha háztartási munkában ledolgozom a 30 napot az alatt az idő alatt a 22800ft szünetel? és az automatikusan megszűnik vagy nekem kell intézni hogy 1 hónapig ne kapjam?

Legjobb válasz: Háztartási munka és egyszerûsített foglalkoztatás alatt nem szüneteltetik, ugyanúgy kapod, mint elõtte. Be sem kell jelentened, hogy így dolgozol, csak a felülvizsgálatkor kell bemutatnod az igazolást errõl/ezekrõl.

Háztartási munka és egyszerûsített foglalkoztatás alatt nem szüneteltetik, ugyanúgy kapod, mint elõtte. Be sem kell jelentened, hogy így dolgozol, csak a felülvizsgálatkor kell bemutatnod az igazolást errõl/ezekrõl.

Mik az esélyei a babámnak ha a 30. hétre születik?

egész nap fáj, feszít a derekam, néha a hasam alja is, már kb. 5ször keményedtem ma és néha belém nyilalnak ilyen mensi szerű görcsök, most nem rég meg be is szédültem egy fél percre.. gondolom nem jósló 30 hetesen köszönöm a válaszokat előre is 30+3 hkm

Legjobb válasz: Ha rosszul érzed magad, menj be a kórházba!

Ha rosszul érzed magad, menj be a kórházba!
Ha nem érzed jól magad, menj kórházba. De ne idegeskedj! Nekem kb 2 hete nyilal ott alul meg néha mensis görcs is van meg keményedik a pocak. Szerintem csak "gyakorol" a méhed. Igaz én mar a végét járom. Kitartást!
Menjel be szerintem is a korhazba, ha csak joslok legalabb megnyugszol, ha nem akkor kapsz tudoerlelot, ami nagyon fontos a koraszulott babaknak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. ezt mind infúzión keresztül adják?
Múlt héten begörcsöltem, éjjel, 2 óra folyamatos görcsöm volt!másnap elmentem dokihoz!kinyílt a külsõ méhszáj!a doki megijesztett, h koraszülött lesz a picim!emelt adag magnézium és egész napos fekvés!én pedig mindent betartok! Mutasd meg magad dokinak, az a biztos!lehet h nem jelent semmit, de az is lehet, h nem jó! 30hkm
Szia! Mi van veled?elmúlt? Vagy bementél a kórházba?
Egy ismerõsöm 28. hétre született, és az nem most volt, hanem 20 éve, amikor még nem volt ennyire fejlett az orvostudomány. Semmi baja, egészséges, 20 éves, fizikailag nagyon jó erõben lévõ srác.
Nagyon jók az esélyei, egészséges baba lehet. Egyik ismerõsöm a 25. hét környékén szült, ma már 8 éves a kislánya, semmi baja! De azért kívánom, hogy még legalább 5-6 hétig húzd ki!

Ha a 30-as szolgáltatótól el akarom barangoltatni (hordozni) a számomat, de a szám eredetileg anyám nevén van akkor mit kell tennem?

8 éves a telefonszám, de az ? nevén van, ?t is be kell vinnem az ügyfélszolgálatra, vagy nélküle is intézhetem?

Legjobb válasz: Szia! Elõször is szükség van egy tuljog átruházásra, ha asaját neveden szeretnéd futtatni tovább a számot. Ha, nem, maradna édesanyád nevén, akkor neki személyesen kellene intézni. Magánszemély meghatalmazással nem teheti meg :-( Remélem tudtam segíteni.

Szia! Elõször is szükség van egy tuljog átruházásra, ha asaját neveden szeretnéd futtatni tovább a számot. Ha, nem, maradna édesanyád nevén, akkor neki személyesen kellene intézni. Magánszemély meghatalmazással nem teheti meg :-( Remélem tudtam segíteni.
Kérdezd meg a szolgáltatót, a vodafonnál ez úgy mûködik, hogy van egy formanyomtatvány, amit ki kell tölteni, és azzal tudod a nevedre iratni a telót, utána már indulhat a számhordozás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, remélem a T-Mobile is olyan mint a Vodafone és nem lesz sok macera vele. :)
A kérdező hozzászólása: Miért ilyen bonyolult? Elvégre kártyásról van szó, nemis számlás.. :( Ha igazolom a személyimmel hogy õ az anyám, akkor sem engedik? 24 éves vagyok és 200 km-re tõle.

Ha a 30. napomon negatív lett a Gabriel teszt akkor már nincs esély a terhességre?

November 17.-én volt meg a mensesem utoljára.A ciklusaim 25-28 naposak.Ma vagyok a 30.napon és csináltam Gabriel tesztet ami negatív lett, de még nem jött meg.Tüneteim ugyanolyanok mint menses el?tt szokott lenni.Ha nem jön meg vasárnapig akkor vasárnap reggel tesztelek újra.Volt már valaki így aki terhes volt és nemvárt után mutatta ki a teszt?

Legjobb válasz: Legmegbízhatóbban a nemvárt után mutatja ki. :) Nekem a nemvárt napján volt egy baromi halvány pozitív tesztem, szinte nem is lehetett látni. Aztán rá 1 hétre meg már tök erõs volt mindkét vonal. Szerintem várj még picit és próbálj mással tesztelni, ha nem jön meg.

Legmegbízhatóbban a nemvárt után mutatja ki. :) Nekem a nemvárt napján volt egy baromi halvány pozitív tesztem, szinte nem is lehetett látni. Aztán rá 1 hétre meg már tök erõs volt mindkét vonal. Szerintem várj még picit és próbálj mással tesztelni, ha nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: Itt a link a tesztrõl! http://kepfeltoltes.hu/view/111220/ruh_k_3189_www.kepfeltolt..
A kérdező hozzászólása: A kérdező hozzászólása: Ma reggel teszteltem mert nem jött meg továbbra sem és a 34.napomon vagyok és POZITÍV lett!Babát várok és ennek nagyon örülök és karácsonyra a legszebb ajándék!Kérdezõ vagyok! http://kepfeltoltes.hu/view/111220/ruh_k_3189_www.kepfeltolt..
Jújjj :) nagyon szurkolok a babához! Mindenképp írj!!
A kérdező hozzászólása: Még nem jött meg...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Még nem jött meg, de remélem már nem is fog.Majd írok pár nap múlva hogy mi lett a vége! :O)
Nekem általában 30-32 naposak voltak a ciklusaim és 30. napon már pozitív volt(igaz, olyan halvány, hogy alig lehetett látni, de ott volt) rá 1 hétre már 2 erõs csíkom lett. Nagyon drukkolok!! 12hkm
A kérdező hozzászólása: még nem jött meg...:)
A kérdező hozzászólása: Még nem jött meg és vasárnap reggel tesztelek újra Gabriel teszttel ha addig sem jön meg.Bár terhes lennék...
Szia, várj még pár napot és tesztelj és írd meg mi lett az eredmény én addig SZORITOK:)
Hatalmas Gratula!!! És nagyon Boldog Karácsonyt!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!