Találatok a következő kifejezésre: Ha a 3. hetében (533 db)

Ha a 3. héten az utolsó előtti előtti gyógyszert elfelejtettem bevenni, akkor mi a teendő?

Úgy értem, hogy akkor kell védekezni , és utána hogy kell szedni , mert úgy hallottam , hogy nem kell gyógyszer szünetet tartani.

Legjobb válasz: Ha 3 napja szeded a gyógyszert akkor nem baj a kihagyás. De azért lehet, hogy most kéne egy gumi. Fõ az óvatosság. :)

Ha 3 napja szeded a gyógyszert akkor nem baj a kihagyás. De azért lehet, hogy most kéne egy gumi. Fõ az óvatosság. :)
Akkor nincs szex. :) Na jó, ott van még az esemény utáni tabletta is!
Már mint mit, hogyan szedj? Az esemény utáni tablettát a szex után kell bevenni. (Ha lehet rögtön.) A gyógyszeredet meg szedd rendesen, nem kell szünet!
A kérdező hozzászólása: neem 3 napja :) hanem az utolsó héten kb a 19. bogyót felejettem el bevenni és féléve szedem a gyógyszert szerintetek lehet védekezés nélkül szeretkezni?
Úgy értem: szeded a gyógyszert kihagysz egy napot és utána 3 napig szeded. Akkor mehet gumi nélkül is! De amúgy félsz a gumitól, vagy mi van?
A kérdező hozzászólása: Hát, még 1 gyógyszerem van hátra , és hát holnap lenne .. szóval értitek :) és hát nem szeretjük óvszerbe :(
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm! és azt még megkérdezhetem, hogy hogyan szedjem ? szóval , hogy ne hagyjak ki gyógyszer szünetet?
A kérdező hozzászólása: jaj most olvastam a beteg tájékoztatóban , hogy "A következõ 2 lehetõség közül választhat: nem szükséges kiegészítõ fogamzásgátlást alkalmaznia"
A kérdező hozzászólása: a fogamzásgátló tablettára gondoltam , és köszönöm szépen a válaszokat !:)

Ha a 3. héten, kedden elfelejtettem bevenni a tablettát, és pótoltam szerdán, azaz mind a kettőt bevettem, akkor tényleg szünet nélkül kell szednem a következő levelet?

Mercilon fog. gátlót szedek, és a papíron ezt írták, dehát ez olyan fura :S akkor ugyan mikor fogok menstruálni?

Legjobb válasz: Amíg a gyógyszert szeded nem menstruálsz. A vérzés az megvonásos vérzés, semmi köze a menstruációhoz. Ha ez van írva a tájékoztatóban, akkor tégy így. Majd a következõ levél utáni szünetben jelentkezik a vérzés.

Amíg a gyógyszert szeded nem menstruálsz. A vérzés az megvonásos vérzés, semmi köze a menstruációhoz. Ha ez van írva a tájékoztatóban, akkor tégy így. Majd a következõ levél utáni szünetben jelentkezik a vérzés.

Ha lassan 3 hete minden áldott nap rám ír Facebook-on a pasi, akkor mennyire zárható ki, hogy csak szexet akar?

Kb. ugyanennyi ideje ismerem (elsõ találkozásunk), azután pedig 2x tudtunk randizni.

Legjobb válasz: Amíg meg nem kap, addig írkál az akár napi 100x, 3 hét pedig nem sok. Valószínû, nem sokára lekopik.(fõleg, ha nem kapja meg,amit akart.)

Amíg meg nem kap, addig írkál az akár napi 100x, 3 hét pedig nem sok. Valószínû, nem sokára lekopik.(fõleg, ha nem kapja meg, amit akart.)
Vagy valóban szeret, VAGY Annyira kanos, hogy csak te jöhettél szóba :(
Semennyire. Egy pasi szexet akar, akár rád ír, akár nem. Más kérdés, hogy milyen köntösbe csomagolva akarja: mint állandó partner, barátnõ, szeretõ, feleség, vagy csak dugópajti.
ertem, hat ha gondolod ird le hogy hogyan, akar uzibe is. es akkor megprobalok segiteni rajonni :-)
A kérdező hozzászólása: Hát õ kifejezetten utálja a facebookot, mégis ír, aminek nagyon örülök. Csak furán ismerkedtünk meg mi is és emiatt nem tudom mit gondoljak
na hogy kapj valaszt :-) altalanossagba nem biztos hogy csak szexet akar, van valami amibol ezt feltetelezed? masreszrol meg lehet hogy csak szexet akar sose lehet tudni.. nekem van egy ismerosom a megismerkedesunk eleg erdekes volt neten ismertem meg rogton ugy indult az egesz h kifejezetten megkerdezte hogy szexkapcsolatba benne lennek-e. azota eltelt mar jopar honap o mindenegyes nap ir nekem, de a szexet miota mondtam neki hogy felejtse el megse emliti. ugyhogy amugy erre engem is erdekelne a valasz :-D
A kérdező hozzászólása: Mondtam már, hogy általánosságban... Istenem...
Ha nem ismerjük a körülményeket, és Titeket sem, akkor honnan tudjuk, hogy mennyire zárható ki a "csak szex" dolog? Logikátlan kérdésre, logikátlan válasz.
A kérdező hozzászólása: Mert szerinted ha valaki folyton keres, az csak meg akar dugni és kizárt, hogy komoly kapcsolatot akar? Akkor aki komolyat akar, az ne is keressen? Ne haragudj, de logikátlannak látom, amit írtál.
Akkor viszont csak általánosságban tudok (tudtam) válaszolni.
A kérdező hozzászólása: Az így elég hosszú lenne, akkor fogjuk rá, hogy általánosságban kérdezem :)
Írd le a körülményeket :)
de mit vagytok már ráreagálva erre a csak szex-cuccra??? ha neked is bejön, akkor feküdj le vele.. nem kell, h minden szexbõl világmegváltó szerelem legyen... :D
A kérdező hozzászólása: Mibõl gondolod, hogy nem sokára lekopik, ha nem is ismered a körülményeket?
Ha minden nap ír neked, tegyél fel neki olyan kérdéseket, amikbõl jobban megismerheted! Az már egy igen jó kiindulási pont, ha tudod milyen "életet élt" elõtted. Ha sok lánnyal volt már dolga, akkor nem valószínû, hogy érdemes bízni benne.

Akvárium indításánál 3 hetet illik várni amíg betelepíthetők a halak ez tiszta sor, viszont ha nekem van már egy régebbi beállt akváriumom akkor annak a vizével esetleg szűrő szivacsából nyert vízzel meg lehetne rövidíteni a 3 hetet?

Gondolom az üzemelő akváriumom vizében már megvannak a bacik.

Legjobb válasz: A szûrõszivaccsal lehet rödidíteni olyan 1 másfél hétre. Ha beleteszed akár pár nap is elég, ha a szivacs vizét nyomod bele akkor az 1, másfél.

A szûrõszivaccsal lehet rödidíteni olyan 1 másfél hétre. Ha beleteszed akár pár nap is elég, ha a szivacs vizét nyomod bele akkor az 1, másfél.
Nem nem lehet!Mert a szûrõben is meg kell hogy legyen a baci kultúra vagy ha lehetne akkor se biztos hogy lenne elegendõ vized az új akvárium indításához és ahhoz hogy a régiben is maradjon!
hét.
Ha átkerül a víz fele és belenyomkodod a régi szivacsot, akkor jelentõsen lerövidíthetõ a bejáratási idõ, hiszen aktív baktériumokat juttatsz a vízbe, amik azonnal dolgozni kezdenek. Azért érdemes egy hetet várni, mert a friss akvárium beopálosodhat, felkavarodhat, kioldódhat valami friss dologból festékanyag vagy bármi. Az a biztos, ha egy már valóban mûködõ akváriumba kerülnek a halak.

Hogyan fogadjam a barátomat a lakásomban, ha már 3 hete nem találkoztunk, de holnap délelőtt végre igen?

Sziasztok! 2 éve vagyunk együtt, nem akarok túl közönséges lenni, csak olyan, akit le akar teperni és magáévá tenni :) Előre is köszi a válaszokat! 20/L

Legjobb válasz: Ha 3 hete nem látott, akkor nem kell sok ahhoz hogy rád gerjedjen. Vegyél fel egy csini miniruhát, vagy bármit aminek mély a dekoltázsa, alá szexi fehérnemût, és tegyél sok gesztust. Hamar be fog indulni.

Ha 3 hete nem látott, akkor nem kell sok ahhoz hogy rád gerjedjen. Vegyél fel egy csini miniruhát, vagy bármit aminek mély a dekoltázsa, alá szexi fehérnemût, és tegyél sok gesztust. Hamar be fog indulni.
3 hét után akármit csinálsz le akar teperni, akkor is ha pizsamában, nyuszimamuszban nyitsz ajtót rohadt nagy kupiban. :)
Hidd el, hogy leszarjuk a hatalmas problémáidat!
A kérdező hozzászólása: Elsõ kettõ köszi! Harmadik- ez nem probléma, hanem kérdés :D Egyébként sajnállak :D
Egy jó dekoltázs csodákat fog tenni. Esetleg egy szép combfix...
Szerintem fõzz neki valami finomat, a desszertet meg úgyis ágyban eszitek meg!:) Akár csinálhatod úgy is, hogy felveszel valami egyszerûbb ruhát, alá meg egy nagyon szexi fehérnemût. Mikor végefelé jár az ebéd, kiszaladsz, lekapod a ruhát és felveszel még mellé egy szexi harisnyát és abban mész vissza:"Jöhet a desszert?".

Egy átlagos (3 kg) baba ha a 40. héten nyom ennyit, akkor ha korábban születne, mondjuk a 36-37. héten, akkor kb milyen súllyal születne?

Legjobb válasz: A védõnõ azt mondta hogy a 35. héttõl heti 300g is hízhat egy baba. Ebbõl visszaszámolva szerintem 2500 alatt. De egyénfüggõ. Nekem szülés elõtt 12 órával az uh-on 3300g mondtak, aztán 3960 lett belõle.

38.héten 3470g volt a fiam. A lányom meg 41.héten 3420g.
A védõnõ azt mondta hogy a 35. héttõl heti 300g is hízhat egy baba. Ebbõl visszaszámolva szerintem 2500 alatt. De egyénfüggõ. Nekem szülés elõtt 12 órával az uh-on 3300g mondtak, aztán 3960 lett belõle.
szerintem 2400-2500g körül 36. heti uh-on 3000g-ra becsülték a babámat, így 40. hétre 4000-4500g-os babát jósolt a szonográfus. idõre született, 3050g-al :) nem igazán tudják még szerintem kiszámolni
Nekem a 2. gyerekem 37+3 hétre született 3090 grammal.Az elsõ 40+5 hétre 3390 grammal.
nekem a 34hét+5 napos uh.-on 2510 gr volt, 39hét+6napon született a kisfiam 3300 gr-mal.
Nekem 37. hét végén 3140gr.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!
Hátha 3 kg egy baba a 40. héten, nehezen tudom elképzelni, hogy 3400 lett volna a 36.héten. Mert ennyit nem fogyhat. Olyan 2700-2800 gramm lehet, szerintem.
1.gyermekem 39. héten 3400gr lány
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm Nektek is!
Kérdezd meg az enkoooron az adminoktól.
26 hét reg kell, vagyis ha feltöltesz 1 nap alatt 250gb, akkor sem leszel tag, amíg le nem telik a 26 hét :)
Matematika érettségi: Ha egy ember 26 hét alatt 250GB-ot feltölt, akkor hány ember hány GB-ot tölt le 26 perc alatt...:)
Hány encorés kérdést kell feltennem a gyk.hun, hogy tagja legyek a leg idegesítõbb kérdéseket feltevõk társaságának?
ÉS kapcsolat van a kettõ között, tehát mindkettõnek kell teljesülnie. De nem kell a 26 héten belül meglennie a 250GB feltöltésnek.
26 hétig a birkák nem engedik a saját feltöltést.
Nem értem a logikájukat, hogy miért kell várnom 26 hétig egy nyamvadt film feltöltésével. De most már ott tartok, hogy az töltsön akinek két anyja van.....
minek kéne fogynod? az pont normális.. hány éves vagy amúgy?
A kérdező hozzászólása: 15 :)

Ha a 20. hétig 3 orvos is azt mondta hogy kislányom születik, akkor mekkora az esély hogy valóban az lesz?

Én kisfiút szerettem volna, reménykedhetek még? Igaz, az a fontos hogy egészséges a babám :-)

Legjobb válasz: Azért nem hiszem, hogy 3 orvos is téved.Szerintem akkor kislányod lesz.Hidd el bármi lesz ugyanúgy fogod imádni.

Azért nem hiszem, hogy 3 orvos is téved.Szerintem akkor kislányod lesz.Hidd el bármi lesz ugyanúgy fogod imádni.
Szia. Nekem 30. hétig kislányt láttak, 30. héten viszont megmutatta a kukiját!
Nekünk egészen tegnapig azt mondták az orvosok, hogy kisfiú viszont tegnap voltunk uh-on ahol a doki azt mondta h szerinte kislány!Szóval most újra két esélyes a dolog!Az a lényeg h egészséges legyen!100% csak akkor lesz ha megszületik! 30 hetes pocis
Legtöbbször az az eshetõség áll fent, hogy a kislányból kisfiú lesz. Ugyanis a fütyit elég nehéz összekeverni a nunival. Mi biztosan a 19. héten tudtuk meg, hogy kisfiúnk lesz, és nagyon jól látszódott már a 2D-s UH-n is, hogy fütyije van. Ha 3 doki szerint is kislány, akkor nagy valószínûséggel kislány. A nuni az UH-n 3 csíkocska, míg a fütyi totál felismerhetõ. 22 hetes kismama
Szia!Nemrég szült egy ismerõsöm, mindvégig lánynak mondták(több helyen), nem is volt fiú nevük.Mikor megszületett az apukának haza kellett szaladni valami nem rózsaszin cuccért, mert fiú lett...szóval ez még változhat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!