Találatok a következő kifejezésre: Ha a 3 napig tart, és (20 db)

Azért kell várni, hogy a megfelelö HCGhormo szint annyi legyen, hogy a teszt kimutassa a reális eredme´nyt.
így van. Hozzátenném, hogy nem mindenkinél egyforma intezzitású a hormontermelés, így a menstruáció elmaradásakor sokkal biztosabb eredményt mutat a teszt.
A beágyazódás nem 3 hanem 7-12 napig tart!!!!!!

Normalis az ha a menzeszem 3 napig tart? Es nagyon gyenge? Vagyis kb olyan mint regebben a 4-5. dik napon volt. Szedek fogamzasgatlot, ez hatassal lehet ra?

Legjobb válasz: ha elolvastad volna a tabletta tájékoztatóját, akkor tudnád, hogy mitõl van...

ha elolvastad volna a tabletta tájékoztatóját, akkor tudnád, hogy mitõl van...
igen nem szokatlan dolog. a tabletta le röviditi a vérzést és még kevesebb is lesz, mert amugy ez nem menstruáció hanem megvonásos vérzés.. nekem fogamzásgátló elött 5 napig tartott és 1-2 nap volt erös többi már egyre kevesebb. mióta szedem az elején még 4 napos volt 2 nap közepes 2 nap szinte semmi. 9 hó szedés után 2.5 napos lett 1 nap alig 2.nap volt rendesen aztán már szinte semmi.

Mit tegyek ha nem rendszeres a menzeszem? De kis babát szeretnénk a párommal? Ilyenkor is van pete érés ha csak 3-napig tart a menzesz és nem vérzek hanem olyan mint amikor el múlik! Mit tegyek, hogy tudjam van pete érésem?

Legjobb válasz: Menj el nõdokihoz, és csináltass egy uh-t meg két vérvételbõl kiderül, hogy van e peteérésed. Ha nincs gyógyszerrel tudnak rajta segíteni.

Menj el nõdokihoz, és csináltass egy uh-t meg két vérvételbõl kiderül, hogy van e peteérésed. Ha nincs gyógyszerrel tudnak rajta segíteni.
Vezethetsz hõgörbét is, így 2 max. 3 ciklusból kiderül, hogy van-e peteérésed.
ELsõsorban egy jó endokrinológust és egy nõgyógyászt keress. Akik csináltatnak hormonvizsgálatot ebból egybõl kdierül mi a gond és hogy lehet segíteni.
A kérdező hozzászólása: Voltam már tejes körû ki vizsgáláson ( ott derítetek ki, hogy az inzulin termelésemmel baj van egy szóval arra kapok gyógyszert! Most voltam 2-hete hormon laboron és jó lett az eredményem csillag mentes!! A Hormonokkal nincs baj!! Már 5-éve nem szedek fogamzás gátlót és már 1-éve nem védekezünk!
Ezek szerint IR-d van? A hármas kezelést tartod? Mert ez simán lehet az oka annak, hogy nem esel teherbe. Leírnád esetleg az eredményeidet?

Az normális, ha a vérzésem már a második napra barna színű lesz és amúgy is csak 3 napig tart az egész?

Legjobb válasz: Ha mindig 3 napos, akkor normális. A legjobb barátnõmnek is 3-4 napos. Mázlisták.:) Én meg szenvedek egy 7ig tõle.

Ha mindig 3 napos, akkor normális. A legjobb barátnõmnek is 3-4 napos. Mázlisták.:) Én meg szenvedek egy 7ig tõle.
nekem is éppen így van vérzésem és ez teljesen normális...inkább örülj h nem kell szenvedned tõle:)
A kérdező hozzászólása: Örülök hidd el, mert régen nekem is több nap volt. Csak furcsállom, mert legutóbb már az elsõ nap is alig volt piros, rögtön a barnás befejezõ szín jött..

Csak akkor eshet teherbe valaki ha peteérése van nem? Az meg általában a 14. nap körül van és 3 napig tart akkor mensi előtt mért nem lehet védekezés nélkül szexelni?

Legjobb válasz: Mert akármikor megérhet egy petesejt, nem csak a 14. napon. A menstruációd kellõs közepén is teherbe eshetsz, ugyanis az emberek nem egyformák, mindannyian kicsit másképp mûködünk. A 14. +- 3 nap átlagérték. A naptári módszer hatékonysága éppen ezért csak 50%, ami azt jelenti hogy száz nõbõl, aki naptári módszerrel védekezik egy év alatt ötven teherbe esik.

Mert akármikor megérhet egy petesejt, nem csak a 14. napon. A menstruációd kellõs közepén is teherbe eshetsz, ugyanis az emberek nem egyformák, mindannyian kicsit másképp mûködünk. A 14. +- 3 nap átlagérték. A naptári módszer hatékonysága éppen ezért csak 50%, ami azt jelenti hogy száz nõbõl, aki naptári módszerrel védekezik egy év alatt ötven teherbe esik.
Akár egy erõs orgazmus hatására is lehet ovuláció. És mivel a spermiumok több napig életképesek, bármikor teherbe lehet esni. 100 %-os módszer egy van, ha nincs szexelés.
Bármikor teherbe lehet esni, nem mindig a 14. nap körül van a peteérés! Védekezni kell mindig, mensi elõtt és után is!
A stressz, hormonális és egyéb egészségügyi okok (betegségek) is befolyásolják a peteérést. minél fiatalabb az ember, annál érzékenyebb a különbözõ hatásokra. érdemes ezért a peteérés egyéb jeleit is figyelni, mivel valóban igaz. h peteérés elõtt 3nappal valamint a peteérés közben vagy veszélyeztetett helyzetben!

Normális, ha 3 napig tart a menstruációm, és az is csak gyenge volt?

(most jött meg harmadszor)

Legjobb válasz: Szia! Teljesen normális, pláne ha még nemrég kezdtél el menstruálni. Az elején, sõt még 2-3 év múlva is volt ilyen. Nincs semmi gond, nyugi.

Szia! Teljesen normális, pláne ha még nemrég kezdtél el menstruálni. Az elején, sõt még 2-3 év múlva is volt ilyen. Nincs semmi gond, nyugi.
Teljesen normális, elõfordulhat hogy néha ki is marad vagy két hétre jön meg, ilyenkor ez elõfordul, de késõbb sem rossz, ha csak 3 napig tart :) Meg aki fogamzásgátlót szed annak is lehet ilyen, persze nálad ez csak késõbb lesz aktuális.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:)
Természetesem nekem volt olyan h januárban 7 napig tartott februárban 3 napig szóval én is jártam már ebben a cipõben?

Személyi kölcsön elbirálásnál ha sokáig tart vagy ha rövid idö alatt kapok válasz az jelent jobbat? A bankba 2 napot mondtak de ma már a 3. napja és még nincs semmi.

Legjobb válasz: ne aggódj, egyik ismerõsömnek is 5 napot igértek a válaszra, majd 2 hét várakozás után végül megkapta a hitelt.

ne aggódj, egyik ismerõsömnek is 5 napot igértek a válaszra, majd 2 hét várakozás után végül megkapta a hitelt.

Ha a beágyazódás 3 napig tart (kb. ) tehát a petesejt megérkezik a méhbe és ott még eltölt egy kis időt szabadon, akkor nem lehet, hogy közben mondjuk véletlenül "kimosódik onnan"?

mondjuk uszodában vagy fürdéskor... és a szex nem árthat?

Legjobb válasz: oda nem jut be semmi-----ezt arra írtam hogy ha már bezárt a méhszáj...

oda nem jut be semmi-----ezt arra írtam hogy ha már bezárt a méhszáj...
Ha olyan könnyen mosódna, már kihaltunk volna. :)
Jézusom, nem lehetsz ilyen buta! Ne haragudj, de ez a kérdés most sokkolt.... Egyrészt ha beágyazódásról bszélünk, akkor nem a petesejt, hanem a zigóta érkezik meg a méhbe. De ez csak a kisebbik probléma itt. A méh nem tud kimosodni! Mért szerinted mikor te fürdesz otthon vagy uszodában, akkor a méhedbe is bemegy, és kimosodik? Hogy jutna már oda fel a víz? Olyan van, hogy nem sikerül a beágyazódás, és kilökõdik, de annak semmi köze szexhez, meg fürdéshez.
Ha eljut odáig, de nem tudja befúrni magát, szóval nem ágyazódik be, akkor kimosódhat a mensivel. Távozik a vérzéssel a megtermékenyített, de még be nem ágyazódott petesejt. Más kimosódás nem lehetséges. :-)
Már bocsi, de a kérdés tényleg egy nagyon buta, nem csak annak tûnik! Mert te konkrétan a fürdésre kérdeztél rá, hogy azáltal ki tud-e mosodni! Úgyhogy ne keverjük már össze a dolgokat! És igen, ilyen értelemben nem tud kimosodni!!! Ha meg ilyen okos vagy, hogy tudod pontosan milyen kimosódások léteznek, hogy tudsz megkérdezni ilyen hülyeséget? Ez csak józan paraszti ész, azért azt gondolhattad volna, hogy a víz nem mossa át a méhedet miközben úszol...
a méhünk nem szokott csak úgy kimosódni, az nem mosódik ki sehogy ..... Jó Ég!!!! gondolkozzatok már... hogy mosódna ki? mivel??? oda nem jut be semmi. a méhszáj zárva van, majd résnyire nyílik peteéréskor majd bezárul, felhúzódik vissza és kész. ha volt megtermékenyítés az bent játszódik le és onnan nem mossa le semmi sem...
A kérdező hozzászólása: olyan érdekes, hogy ha fontos dolgot kérdezek, amire általában máshol nem találok választ, akkor jó esetben valaki megszán és lesz 1 válaszom, de van, hogy egy sem. ha meg kérdezek valamit, ami hülyeségnek tûnik, rögtön van egy-két okos válaszoló... egyébként meg van más kimosódás is, mert akinek bármilyen gyulladás van a petevezetõben, annak az ott termelõdõ toxikus anyag mossa ki folyton az esetleg megtermékenyített petesejtet. ezért kell ilyen esetben mûteni és kivenni a gyulldt részt... és köszönöm, tudom, hogy a méhbe már a zigóta érkezik meg, sõt, csak akkor tud beágyazódni, ha már elérte a blasztocita kort.
ez nem hülyeségnek tûnõ, hanem konkrétan hülye kérdés volt bocs, ne csodálkozz, ha kiakadnak rajta néhányan.

Miért tart 3 napig a menstruációm ha betétet használok végig és miért 5-6 napig ha tampont?

16/l

Legjobb válasz: Én pontosan az ellenkezõjét tapasztaltam. Ha tampont használok 3-4 nap, betéttel 5-6. Érdekesen vagyunk mi nõk összerakva :)

Én pontosan az ellenkezõjét tapasztaltam. Ha tampont használok 3-4 nap, betéttel 5-6. Érdekesen vagyunk mi nõk összerakva :)
Szerintem azért, mert ha betétet használsz, jobban tud tisztulni a hüvelyed.
Utolsó...:D:D

Ha 3 napig menszi szerüen szur a hasam és a cicim is elkezdett fájni akkor volt pé-em? (10. napon) Vagy utánna pár nappal! És hány napig tart?

Ma már a 15.napnál vagyok és már nem fáj a hasam!Most kell próbálkozni??Vagy jóbb volt a 10.napon??!

Legjobb válasz: szia. én pont ezt kérdeztem pár kérdéssel lejjeb. nekem is menzi szerü fájásom van 3 napja. és görcsölt meg szurt is a hasam. ez peteérést jelent. szerintem mert nekem a doki aztmondta hogy a 15-16.napon lesz peteérésem. neked a 3 nap után elmult a menzis érzés? vagy most is van?

szia. én pont ezt kérdeztem pár kérdéssel lejjeb. nekem is menzi szerü fájásom van 3 napja. és görcsölt meg szurt is a hasam. ez peteérést jelent. szerintem mert nekem a doki aztmondta hogy a 15-16.napon lesz peteérésem. neked a 3 nap után elmult a menzis érzés? vagy most is van?
A kérdező hozzászólása: Szia!Igazábol hétfötöl-péntekig éreztem ezt!Már csak a cicim fáj!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!