Találatok a következő kifejezésre: Ha a 3 napig tart, (39 db)

Az normális, ha 2-3 napig tart a vérzésem? Kinek meddig tart gyógyszer mellett?

Gyógyszert szedek, Lindynette 20at, most kezdtem újra. Az utolsó mensesem 4 napig tartott, de elég kevés volt az is. Most megjött, de nagyon kevés van, csak picit foltozza meg a tampont, a hasam fáj, mint máskor.

Legjobb válasz: A fogamzásgátló szedése mellett jelentkezõ vérzés nem "igazi" menstruáció hanem úgynevezett megvonásos vérzés. Ez jellegében és mennyiségében is lényegesen eltérhet a korábban megszokottól.

A fogamzásgátló szedése mellett jelentkezõ vérzés nem "igazi" menstruáció hanem úgynevezett megvonásos vérzés. Ez jellegében és mennyiségében is lényegesen eltérhet a korábban megszokottól.
Nekem mindig négy vagy három napig tart. Nem szedek semmit, viszont sok vizet iszom.
Nekem Cilest mellett általában 3 nap, de van hogy még az ötödik gyógyszermentes napon is vérzek.
igen, ebben is elég eltérõek vagyunk, van akinek pár napig tart, alíg vérzik, nem görcsöl, míg valakinek 10 napig is eltart és görcsöl is.

Mit tegyek ha nem rendszeres a menzeszem? De kis babát szeretnénk a párommal? Ilyenkor is van pete érés ha csak 3-napig tart a menzesz és nem vérzek hanem olyan mint amikor el múlik! Mit tegyek, hogy tudjam van pete érésem?

Legjobb válasz: Menj el nõdokihoz, és csináltass egy uh-t meg két vérvételbõl kiderül, hogy van e peteérésed. Ha nincs gyógyszerrel tudnak rajta segíteni.

Menj el nõdokihoz, és csináltass egy uh-t meg két vérvételbõl kiderül, hogy van e peteérésed. Ha nincs gyógyszerrel tudnak rajta segíteni.
Vezethetsz hõgörbét is, így 2 max. 3 ciklusból kiderül, hogy van-e peteérésed.
ELsõsorban egy jó endokrinológust és egy nõgyógyászt keress. Akik csináltatnak hormonvizsgálatot ebból egybõl kdierül mi a gond és hogy lehet segíteni.
A kérdező hozzászólása: Voltam már tejes körû ki vizsgáláson ( ott derítetek ki, hogy az inzulin termelésemmel baj van egy szóval arra kapok gyógyszert! Most voltam 2-hete hormon laboron és jó lett az eredményem csillag mentes!! A Hormonokkal nincs baj!! Már 5-éve nem szedek fogamzás gátlót és már 1-éve nem védekezünk!
Ezek szerint IR-d van? A hármas kezelést tartod? Mert ez simán lehet az oka annak, hogy nem esel teherbe. Leírnád esetleg az eredményeidet?

Normális ha 3 napig tart a menstruáció?

Legjobb válasz: Igen . nekem 5 napig tart..ha belegondolsz csak 2 nappal több:D

Igen . nekem 5 napig tart..ha belegondolsz csak 2 nappal több:D
igen. Azt mondják ez a legideálisabb.
Igen normális, és én nagyon irigylem õket.
A kérdező hozzászólása: Én is irigylem barátnõm, 6-7 napig szokott tartani nekem:/ Olyan görcseim vannak, hogy eszméletlen:/ Nekem is Õ mondta, hogy normális a 3 nap, és neki addig szokott tartani, én meg komolyan nem hittem el, hogy normális, nekem ennek a duplája: D De akkor igen, és marhára szerencsés.
Én is irigylem a 3 naposakat. Mit nem adnék érte! Jah amúgy igen, teljesen normális. 3-7 nap közt. A 8 határeset, 9-nél kell dokihoz fordulni. Ha valakinek csak 1-2 nap akkor szintén.
A kérdező hozzászólása: Volt már nekem 8-9 is, mindig attól függõen mennyit tesizek. Ha már kezd elmúlni, és tesi jön és újra megerõltetem magam, mert elég kemény tesink van, akkor újra vissza jön. =/:) Szerencsére egy ideje csak 6 napos:) .
Normális, én is irigylem az ilyen embereket. :D Nekem 6-7 napig szokott tartani. 16/L
A kérdező hozzászólása: nekem is
tini koromban nekem is 6-7 nap volt. fogamzásgátló mellett 5 nap, aztán utána 4 nap, viszont hosszabbak a ciklusaim egy hormon betegség miatt, de amióta ez javult azóta 3 nap. Ebbõl amikor rendesen jön egy nappal és egy éjszaka a követklezö nap már kevesebb a 3.napon kis folt esetleg 4. napon kis maszatolás. Úgy tudom a hosszabb ciklus ami 5 napnál tovább tart azt okozhatja a szervezet elsavasodása is. Ismerek olyankat akiknek életmód váltás után rövidült a ciklus is.

Az normális, ha a vérzésem már a második napra barna színű lesz és amúgy is csak 3 napig tart az egész?

Legjobb válasz: Ha mindig 3 napos, akkor normális. A legjobb barátnõmnek is 3-4 napos. Mázlisták.:) Én meg szenvedek egy 7ig tõle.

Ha mindig 3 napos, akkor normális. A legjobb barátnõmnek is 3-4 napos. Mázlisták.:) Én meg szenvedek egy 7ig tõle.
nekem is éppen így van vérzésem és ez teljesen normális...inkább örülj h nem kell szenvedned tõle:)
A kérdező hozzászólása: Örülök hidd el, mert régen nekem is több nap volt. Csak furcsállom, mert legutóbb már az elsõ nap is alig volt piros, rögtön a barnás befejezõ szín jött..

Csak akkor eshet teherbe valaki ha peteérése van nem? Az meg általában a 14. nap körül van és 3 napig tart akkor mensi előtt mért nem lehet védekezés nélkül szexelni?

Legjobb válasz: Mert akármikor megérhet egy petesejt, nem csak a 14. napon. A menstruációd kellõs közepén is teherbe eshetsz, ugyanis az emberek nem egyformák, mindannyian kicsit másképp mûködünk. A 14. +- 3 nap átlagérték. A naptári módszer hatékonysága éppen ezért csak 50%, ami azt jelenti hogy száz nõbõl, aki naptári módszerrel védekezik egy év alatt ötven teherbe esik.

Mert akármikor megérhet egy petesejt, nem csak a 14. napon. A menstruációd kellõs közepén is teherbe eshetsz, ugyanis az emberek nem egyformák, mindannyian kicsit másképp mûködünk. A 14. +- 3 nap átlagérték. A naptári módszer hatékonysága éppen ezért csak 50%, ami azt jelenti hogy száz nõbõl, aki naptári módszerrel védekezik egy év alatt ötven teherbe esik.
Akár egy erõs orgazmus hatására is lehet ovuláció. És mivel a spermiumok több napig életképesek, bármikor teherbe lehet esni. 100 %-os módszer egy van, ha nincs szexelés.
Bármikor teherbe lehet esni, nem mindig a 14. nap körül van a peteérés! Védekezni kell mindig, mensi elõtt és után is!
A stressz, hormonális és egyéb egészségügyi okok (betegségek) is befolyásolják a peteérést. minél fiatalabb az ember, annál érzékenyebb a különbözõ hatásokra. érdemes ezért a peteérés egyéb jeleit is figyelni, mivel valóban igaz. h peteérés elõtt 3nappal valamint a peteérés közben vagy veszélyeztetett helyzetben!

Normális, ha 3 napig tart a menzeszem?

Ritkàn tart tovább, 3. napon alig van vérzésem. 19l

Legjobb válasz: Szerintem nem,bár egyénfüggõ,de nekem olyan 6-8 napig biztos van.

Szerintem nem, bár egyénfüggõ, de nekem olyan 6-8 napig biztos van.
3 nap a minimum. Szerencsés vagy!
Igen teljesen normális. Söt azt mondják az orvosok az a legideálisabb. Nekem is ennyi. Tini koromban nekem is több volt, sõt gyógyszer mellett 5 nap volt. AMióta nem szedem 3 nap. Multkor voltam egy elõadáson ott azt mondták hogy akinek 6 napnál tovább tart azt okozhatja a szervezet elsavasodása és érdemes lenne valami tisztitó kúrát tartani, mivel azért tart eddig mert sok tisztulni valója van a szervezetnek. Örülj neki hogy neked is csak 3 nap. Teljesen normális. Viszont a 8 nap nagyon sok amit itt az elsõ ír. 5-6 a normális még.

Már harmadik napja görcsölget a hasam. Mi lehet ez? Enyhe mensi szerű görcsöm van, de csak 5 nap múlva kellene megjönni. Ha esetleg beágyazódás lenne, akkor létezik, hogy 3 napig tart?

Legjobb válasz: Létezhet szerintem. Én mikor terhes lettem, éreztem a beágyazódást, csak nekem akkor kellett volna megjönnie, nem jött, viszont görcsölgetett a hasam napokig, úgy szúrkált lent.

Létezhet szerintem. Én mikor terhes lettem, éreztem a beágyazódást, csak nekem akkor kellett volna megjönnie, nem jött, viszont görcsölgetett a hasam napokig, úgy szúrkált lent.
Szia!Nekem is szokott mensi elõtt 5-6 nappal már görcsölni a hasam, addig amíg meg nem jön.Amikor sikerül teherbe esnem akkor is így volt csak sajnos nem maradt meg a babám.

Normális, ha 3 napig tart a menstruációm, és az is csak gyenge volt?

(most jött meg harmadszor)

Legjobb válasz: Szia! Teljesen normális, pláne ha még nemrég kezdtél el menstruálni. Az elején, sõt még 2-3 év múlva is volt ilyen. Nincs semmi gond, nyugi.

Szia! Teljesen normális, pláne ha még nemrég kezdtél el menstruálni. Az elején, sõt még 2-3 év múlva is volt ilyen. Nincs semmi gond, nyugi.
Teljesen normális, elõfordulhat hogy néha ki is marad vagy két hétre jön meg, ilyenkor ez elõfordul, de késõbb sem rossz, ha csak 3 napig tart :) Meg aki fogamzásgátlót szed annak is lehet ilyen, persze nálad ez csak késõbb lesz aktuális.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:)
Természetesem nekem volt olyan h januárban 7 napig tartott februárban 3 napig szóval én is jártam már ebben a cipõben?
Azért kell várni, hogy a megfelelö HCGhormo szint annyi legyen, hogy a teszt kimutassa a reális eredme´nyt.
így van. Hozzátenném, hogy nem mindenkinél egyforma intezzitású a hormontermelés, így a menstruáció elmaradásakor sokkal biztosabb eredményt mutat a teszt.
A beágyazódás nem 3 hanem 7-12 napig tart!!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!