Találatok a következő kifejezésre: Ha a 3 napig (1090 db)

Doki mondta ciklus 3. napján hormonpanel. Mi van akkor ha a 3. nap vasárnapra esik?

Menjek hétfőn?Jó lesz az eredmény?

Legjobb válasz: ilyenjkor hétfön kell menni. A 3. nap mindig ugy van megadva hogy 3+-1. vagyis ha szombatra esik akkor 2. napon kell menni pénteken, ha vasárnapra akkor 4. napon hétfön.

ilyenjkor hétfön kell menni. A 3. nap mindig ugy van megadva hogy 3+-1. vagyis ha szombatra esik akkor 2. napon kell menni pénteken, ha vasárnapra akkor 4. napon hétfön.
Szia! Igen, mert ciklus 3-5. napjáig szoktak küldeni pont az ilyen hétvége dolog miatt. Nem így mondta? Én voltam többször is, míg nem jött össze a baba, és így küldtek, teljesen jó lesz ha hétfõn mész.
2-es válaszoló jól mondta. Én is nemrég voltam. Nekem szombatra esett a 3. nap tehát pénteken menetem. Neked hétfõn kell:)
A kérdező hozzászólása: Annyit mondott ciklus 3. napján nézünk hormont, de ezt elfelejtettem megkérdezni :P Köszi a válaszokat!

Mi van akkor ha a 3. napi vérvétel szombatra v vasárnapra esne? Akkor mikor kell menni?

Legjobb válasz: A 3. napi vérvételt a 2-5 nap között kell megcsináltatni, ha szombatra esik akkor pénteken, ha vasárnapra akkor hétfõn.

A 3. napi vérvételt a 2-5 nap között kell megcsináltatni, ha szombatra esik akkor pénteken, ha vasárnapra akkor hétfõn.
ezt mondják is hogy +-1 nap. tehát ha szombatra esik a a 3. akkor pénteken kell menni, ha vasárnapra akkor hétfõn.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.

Ha a "3. napi hormonokat" az 5. napon veszik le, az eredmény még ér valamit, vagy felesleges megcsináltatni?

Voltam a 3. napon is, de az SZTK-ban "elvesztették" a mintát...Tavaly is volt egyszer ilyen, nem is értem, hogy fordulhat ez elő?! Ráadásul tavaly is a hormonokat, és minden csúszott 1 hónapot miattuk.

Legjobb válasz: Nálam ugyanez volt a Húsvét miatt. Elcsúszott a 3.napi vérvétel és 5.napi lett belõle, de jók az eredmények. A doki azt mondta, semmi gond, hogy két napot csúsztam a vérvétellel.

Nálam ugyanez volt a Húsvét miatt. Elcsúszott a 3.napi vérvétel és 5.napi lett belõle, de jók az eredmények. A doki azt mondta, semmi gond, hogy két napot csúsztam a vérvétellel.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Így megnyugodtam:)
2-5. napig kell levetetni. A 3. nap eshet hétvégére is, amikor legtöbb helyen nincs vv.
Mikor hagyjátok már abba ezt az agymenést?
Azt képzeljétek el hogy hányan fogják majd ideírni délután 5 óra felé hogy "na látjátok, mi megmondtuk, már sötétedik is." :D Aztán 3 napig ülnek az atombunkerben miközben mi éljük a kis életünket.
a világvége azt jelenti, hogy: vége a világnak vége! nincs túlélõcsomag, nincs menedékhely....vége! tudod, mit jelent ez a szó? egyébként meg egy jó kis hiszti, meghülyítették vele az embereket, van mirõl írni.....
Nálunk már egy hete sötétség van, minden nap szinte a ahol vagyunk lámpát égetünk, mert olyan borus van odakint.
3 napig facebookozhatsz
Ha vége a világnak, neked is te hülye, akkor mindegy hogy sötét lesz-e vagy hideg, azt nem éled túl :-D
Majd meglátjuk...
Utolsó eszes.De nem 3 napig...
16:56 , te sem lehetsz túl eszes, amikor napfogyatkozás van, szerinted mi történik? Akkor jön létre, amikor a Hold pontosan a Föld és a Nap közé kerül. Pedig a Hold jóval kisebb mint a Nap. De ez az egész endoftheworld f*szság.
Köszi a linket.
Ááá...És csak ott állnak libasorba nincs semmi mozgás és ráadásul az a hatalmas napot eltakarja egy/vagy több naptól jóval kissebb bolygó?Gratulálok...
"hát ugy lesz 3 napig sötétség hogy az összes bolygó összeál vagyis egy pályán lesznek és eltakarják tõlünk a napot." Akkor javaslom tanulmányozd a bolygók mozgását ez ügyben. Itt egy grafikán az aktuális helyzetüket láthatod a naphoz viszonyítva. Fura lenne hogy csak úgy egy sorba ugrálnának az égitestek és a csillagászok nem tudnák elõre kiszámítani. Pedig erre már az idõszámításunk elõtt is képesek voltak. http://www.theplanetstoday.com/
Kérdezõ, te bejártál földrajzórára, mondd! Mégis szerinted melyik bolygók takarnák el a Napot? Várom a válaszaidat!
A kérdező hozzászólása: 22:10 hát ugy lesz 3 napig sötétség hogy az összes bolygó összeál vagyis egy pályán lesznek és eltakarják tõlünk a napot.
Ezt nézd meg, mert pontosan így fog bekövetkezni. Csak ebben a világban nincsenek kristálygömbök. http://indavideo.hu/video/Dragon_Ball_GT_40resz_cime_A_Fold_..
Lazítani, próbálj lazítani, Nem gyõzlek tanítani, Hogyan csináld, KELL EGY KIS ÁRAMSZÜNET, idõnként MINDENKINEK és aztán MEGINT MEHET MINDEN TOVÁBB!
Nem lépünk be a null síkba, csak map váltás lessz mert ez már unalmas. :3
mármint 21:11 :D
21:09 jót nevettem :D
Magyarázd már el nekem kérdezõ hogy hogy a búbánatba lehet 3 napig sötét???
állítottam, hogy három napig?

Ha a 3. napi hormonvizsgálat tökéletes, akkor tuti lesz tüszőrepedés?

Legjobb válasz: Ahhoz, hogy ezt megállapítsák, kell a 21. napi vérvétel eredménye is. A 3. napiból nem derül ki.

Ahhoz, hogy ezt megállapítsák, kell a 21. napi vérvétel eredménye is. A 3. napiból nem derül ki.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Mi történne akkor, ha a 3 napja műtött péniszemmel maszturbálnék?

3 napja volt fitymaszűkület műtétem. Azaz fitymaplasztikám, de a doki valami olyasmit mondott, hogy kb 2-3 hétig nem kellene nemi életet élnem. Szóval mi a legrosszabb dolog, ami történhet, ha most maszturbálnék?

Legjobb válasz: Lesz az 2 hónap is mire teljesen legyógyul. De még akkor is nem teljesen alkalmazkodott a fitymád az új helyzethez. Nem ajánlom, hogy kipróbáld mert elszakadhatnak a varratok és akkor mehetsz vissza mûtétre. Ki kell bírni tudom szar dolog, mert nekem is fitymaplasztikám volt. De utána ha meggyógyul mintha egy új életed lenne. Ha már a maszturbálásnál vagyunk, had kérdezzek valamit én is. Három napja mûtöttek azaz még javában be van gyulladva a farkad, merevedésnél nem érzel szúró fájdalmat amit a varratok okoznak? Ezek utána még lenne kedved rárántani? Hát én lehet ordítanék is ha ilyen állapotban verni kéne. 20/F

Lesz az 2 hónap is mire teljesen legyógyul. De még akkor is nem teljesen alkalmazkodott a fitymád az új helyzethez. Nem ajánlom, hogy kipróbáld mert elszakadhatnak a varratok és akkor mehetsz vissza mûtétre. Ki kell bírni tudom szar dolog, mert nekem is fitymaplasztikám volt. De utána ha meggyógyul mintha egy új életed lenne. Ha már a maszturbálásnál vagyunk, had kérdezzek valamit én is. Három napja mûtöttek azaz még javában be van gyulladva a farkad, merevedésnél nem érzel szúró fájdalmat amit a varratok okoznak? Ezek utána még lenne kedved rárántani? Hát én lehet ordítanék is ha ilyen állapotban verni kéne. 20/F
A kérdező hozzászólása: Nekem ez a 2ik mûtétem. Mert az elsõnél csak egy helyen lett bemetszve. De az nem segített a problémán. És akkor csak a mûtét utáni elsõ reggel fájt a merevedés. Aztán már nem. Ennél a 2ik mûtétnél meg már az elsõ reggel se fájt a merevedés. Szóval nem érzek fájdalmat. :)

Mikorra kérjek időpontot, ha a 3. napom pont szombatra esik?

Mennem kell 3., 21. napi vérvételre. A ciklusaim elég pontosak. Júli 5.-én esedékes, ami csütörtök és így a 3. nap szombat, de akkor nincs vérvétel. Akkor most péntekre vagy hétf?re kérjek szerintetek id?pontot?

Legjobb válasz: Köszönöm! Most akkor megnyugodtam.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Most akkor megnyugodtam.
Még az 5.nap hétfõ is belefér!!! Nálam is pont így jött ki.
Péntek is jó: 2-5. nap a lényeg

Mi történik ha a 3. napon is kap a lányom az üveges kajából?

Mert ugye 48óráig fogyasztható...

Legjobb válasz: Almapüré és a hûtõben tartom.

A kérdező hozzászólása: Almapüré és a hûtõben tartom.
A 48 óra pont a 3. napon telik le:) 2. nap: 24 óra, 3. nap: 48 óra Kóstold meg elõtte, mert ilyen melegben lehet a 24 óra is elég lenne.
ha hütõben volt, akkor semmi. ha nagyon aggozd kicsit felforralhatod, de szeirntem teljesen felesleges. A hütõben semmi baja nem lesz, gondolom valami zöldség, vagy gyümölcs püré.
Semmi.... Én is adom a 3. nap is.
Ha nem húsos kaja, akkor nyugodtan add oda.

A kérdés elméleti: ha valaki 3 napig keveset eszik és utána 3 napig sokat akkor stagnálni fog, nem? Se nem fogy, senem hízik az illető?

Ha valaki 3 napig nagyon keveset eszik: pl. 5ször 1 db almát. (tehát eszik valamit, nem áll le az anyagcsere mert nem víznapokat tart az illető) és utána 3 napig rengeteget eszik akkor a zsírarány nem fog változni ugye? Mert 3 nap alatt, amíg keveset eszik, addig a glikogénraktárak kiürülnek, tehát nem kezdődik el a zsírbontás. Utána 3 napig sokat eszik -> visszatöltődnek a glikogénraktárak. Tehát se nem hízik, se nem veszít súlyt. Igaz? Vagy elképzelhető minimális ZSÍRBAN(!) való hízás? (vagy csak vízet köt meg az illető és a víz miatt mutat többet a mérleg?)

Legjobb válasz: nyilvánvaló. ha 3 napig nem eszel ugyanugy elkezdi magát kajálni a szervezeted.. teljes koplalással egy héttel akár 9 kilót is lehet fogyni (az éhhalál széllén).ha utána megint ennélakkor azonnal zsirként raktározná el a szervezet..de ez nagyon egészségtelen, 1 napi lopplalás után a gyomor is beszükül,majd megint teletömni,aztán nem, ennek semmi értelme

nyilvánvaló. ha 3 napig nem eszel ugyanugy elkezdi magát kajálni a szervezeted.. teljes koplalással egy héttel akár 9 kilót is lehet fogyni (az éhhalál széllén).ha utána megint ennélakkor azonnal zsirként raktározná el a szervezet..de ez nagyon egészségtelen, 1 napi lopplalás után a gyomor is beszükül, majd megint teletömni, aztán nem, ennek semmi értelme

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!