Találatok a következő kifejezésre: Ha a 3 havonta egyszer (4 db)

Ha a fiam 3 havonta egyszer látja az apját, apjának fogja-e tekinteni valaha? Előfordulhat, hogy esetleg meg is ijed tőle?

Most 6 hónapos.

Legjobb válasz: Errõl egy történet jutott eszembe. Mikor nõvérem 2-3 éves volt, Apu rengetegett dolgozott, éjszakázott is sokat. Akkor döbbentek rá, hogy nem lesz így kóser a helyzet, mikor tesóm 'csókolommal' köszönt Apunak egyszer. Szóval elvileg szerintem megtörténhet kiskorában, hogy idegenkedni fog tõle kicsit. Aztán, ahogy nagyobb lesz, érteni fogja a helyzetet. Ott már csak az apján áll, hogy tényleg apukának fogja-e tekinteni.

Errõl egy történet jutott eszembe. Mikor nõvérem 2-3 éves volt, Apu rengetegett dolgozott, éjszakázott is sokat. Akkor döbbentek rá, hogy nem lesz így kóser a helyzet, mikor tesóm 'csókolommal' köszönt Apunak egyszer. Szóval elvileg szerintem megtörténhet kiskorában, hogy idegenkedni fog tõle kicsit. Aztán, ahogy nagyobb lesz, érteni fogja a helyzetet. Ott már csak az apján áll, hogy tényleg apukának fogja-e tekinteni.
Nem lesz olyan erõs a kötõdése az apjához.Nem egy ismerõsömnek gyerekkorában az apja külföldön dolgozott, és mind arról számol be, h nem kötõdik annyira az apjához, inkább csak elfogadja, h az apja. De gondolj bele, van egy rokonod, akit csak 3 havonta látsz.Mennyire kötõdsz hozzá?

Fiúk ti dobnátok a barátnőtöket, ha 2-3 havonta csak egyszer feküdne le veletek?

Mert nálunk ez van. 1 éve vagyunk együtt, 6 hónap után feküdtünk le el?ször, és azóta összvissz 10-szer voltunk együtt kb.

Legjobb válasz: És milyen gyakran találkoztok? Illetve mit csináltok szex helyett?

Ha ilyen ritkán találkoztok akkor tényleg majdnem minden második találkozáskor menstruál. De ettõl függetlenül fura, hogy nem akar gyakrabban látni illetve õ nem forszírozza a szexet.
És milyen gyakran találkoztok? Illetve mit csináltok szex helyett?
Egy kapcsolatban nagyon fontos a szexuális élet. Ha ez hiányzik, elõbb vagy utóbb ez véget vet a kapcsolatnak.
én ugyan lány vagyok, de számomra ez elképzelhetetlen. tényleg, mit csináltok helyette?? 18l
nem is értem miért vagy még vele? már rég dobtam volna.. pedig lány vagyok..de ha folyton kifogásokat keresne mind a találkozó mind a szex elkerülésére akkor menne a kukába.. L/21
Szia.A bnõd hány éves? Nem lehet, hogy õ még kicsit szégyenlõs elõtted?Vagy lehet, hogy nem kívánja a szexet annyira.. Sztem, ha te többször szeretnél lefeküdni vele, akkor beszéld meg vele, hogy miért csak annyiszor csináljátok..Ha szereted, ezért ne dobd el õt.:) 15/L
Kedveseim, éretlen tacskók vagytok! :-)Mivel ritkán találkoztok, nincs meg az az érzelmi töltet, ami egy nõnek kell a gerjedelemhez, ezen ne csodálkozz. Ha szereted, akkor próbáld megérteni, de én azt sejtem, hogy õ viszont nem szeret téged..ha szeretne, akkor megpróbálna valahogy a kedvedben járni...
A kérdező hozzászólása: Pedig mindent odaadott volna értem mielõtt összejöttünk, akkormég biztos, hogy szeretett. :S Mindegy elmúlt úgytûnik :(
A kérdező hozzászólása: Sajnos rájöttem :(
Szar ügy, mert nagyon úgy néz ki, hogy õ nem szeret.
Szia! És mi van ha van valakije?De szerintem õ egyáltalán nem szeret téged! És az hülyeség hogy ha szakítasz vele nem lesz barátnõd, mert így se igazán van, ez így nem kapcsolata!
A kérdező hozzászólása: Én is gondoltam rá, hogy van valakije, de ezt nemtudom sehogyanse bizonyítani. Tõle meg nemtudom megkérdezni, mert tagadja. :(
Nem lehet , hogy valami gáz van...pl: egyáltalán nem élvezi Veled ?Amikor együtt voltatok élvezte? Sztem ha szereted, mielött dobnád beszélj vele õszintén...mondd meg neki , hogy ez Neked nem elég, és kérdezd meg mi baja van, az együttléttel, miért nem akarja, élvezi -e.Lehet, hogy megoldás lenne egy õszinte beszélgetés.Ha viszont utána se változik semmit, akkor tényleg nincs értelme folytatni... 19/L.
A kérdező hozzászólása: 19/F
A kérdező hozzászólása: Ezlesz mindenképp. Amúgy nekem aztmondta, hogy nagyon élvezi, meg hogy többször is elmegy, mikor szexelünk, akkor lehet, hogy hazudott? :(
Még ez a kapcsolat is jobb, mint a semmi. Ha megtetszik majd neked egy másik lány és úgy gondolod lenne nála esélyed majd akkor szakíts a barátnõddel.
Én nem dobnám, örülnék hogy van csajom. Sajnos nincs barátnõm szal még olyan is jó lenne aki 2-3 havonta fekszik le velem. 19F
A kérdező hozzászólása: Ja és aztis lehagytam, hogy szeretem. :(
13:42: veled talán így van. Én alig tudom levakarni õket amióta stabil kapcsolatom van.
Mivel a "normális lány" pont ugyanugy fehér holló kategória, mint a "normális pasi", elégedj meg egy olyan nõnemûvel, aki nem hetente menstruál, és veled akar lenni, ja, és szereti a sexet is!
A kérdező hozzászólása: Nagyon ritkán találkozunk heti 1-szer, de van mikor 3 hétig egyáltalán nem, pedig nem lakik messze sose ér rá mindig kitalál valamit, hogy mér nem. Mikor szexre kerülne a sor meg állítólag mindig mensije van, vagy amikor nincs, akkor meg magukhoz hív, mert náluk nem lehet csinálni.
A kérdező hozzászólása: Mindig gépezni akar itt nálunk :S Meg néha nézünk filmet, Most nyáron a strandra is lejárunk, meg nagy ritkán moziba.
A kérdező hozzászólása: 17 éves, és õ mondta, hogy akarja mikor elõször csináltuk. De már nagyon a dobáson gondolkozom, mer sztem találkozni se akar velem :S
Már ne haragudj!DE MINEK VAGY VELE??Ha állandóan kifogásokat keres, nem akar sexelni veled, milyen kapcsolat ez?Ha szerelmes vagy belé, üljetek le megbeszélni, mi ez az egész!!Ha nem szereted, rakd ki!!
A kérdező hozzászólása: Hát talán azért vagyok még vele, mert nehezen tudok kezdeményezni, és utána szerintem sok ideig nem lenne bartánõm :S Amúgy érdekes, hogy mindig pont akkor akar hozzám jönni, mikor menstruál.
csináljátok úgy, egy betét egy fasz!
jaj azért ne legyél vele hogy legyen vkid... nem tudom hány éves vagy, de az a gyanúm hogy elég fiatal vagy még.. sokminden más van még az életben.. ne kapaszkodj egy rossz kapcsolatba!! nem éri meg...
Úgy még nehezebben kezdeményezel ha egy rossz kapcsolatban vagy.
Van barátnõd, de mégsincs!Havi egy aktus miatt nem sok értelme van!Inkább keress egy normális lányt!
normális lányok vagy foglaltak, vagy nem állnak szóba az emberrel, vagy csak haveri szinten...
A kérdező hozzászólása: Mondod ezt most. De ha már nagyon együtt szeretnél vele lenne, de mindig a kifogásokat meg a kitalációkat hallanád szerintem más lenne a véleményed.
Használj hajvégápoló olajat, nekem az sokat segített a töredezett hajvégeimen. A Kallosé nagyin jó és árban is korrekt.
Képzelj el egy fonalat, aminek kettéválik a vége. Ha nem vágod le addig, amíg szétnyílik, mindig tovább tud hasadni, de ha ott vágod le, ahol már egyben van, akkor nem tud szétmenni. A haj is pontosan ilyen.
A fodrász ígyis-úgyis le fogja kapni a töredezett részt..
NEKEM a ricinus olaj segített...Azért írtam nagy betükkel, mert sokan azt mondják hogy sz*rt sem ér az olaj.Az én hajam teljesen rendbe tette.
A kérdező hozzászólása: Használok már mindenfélét és javult a helyzet :) De megyek fodrászhoz holnap és azért kérdeztem. Sajnálnék egybe megválni tõle :(
Mindenképp le kell vágni, ha nem vágatod le a töredezett részt akkor tovább fog törni és még többet kell majd legközelebb vágni.
Sokkal több fog tönkremenni, ha így hagyod, a fonalas tényleg jól elmagyarázza. Pár hónapja nekem is le kellett kapni vagy 5 cetit, mert a festés eléggé tönkrevágta. de sokkal szebb lett, és már vissza is nõtt :)

Ha az orvoson egyszerre 3 havi fogamzásgátlót irt fel, azt meg tudom ugy oldani hogy csak havonta váltom ki? ezt a gyógyszertárba megtehetik?

Legjobb válasz: Elsõ vagyok. És ha felhívnád a dokit, megmondanád, hogy neked most így erre nincs pénzed írja ki az egy havit és délután beszaladsz érte? Ha SZTK-ban rendel akkor szerintem simán megteheti, hogy otthagyja a receptet valamelyik délután rendelõ kollégájánál, még ha nem is nõgyógyász akkor is, vagy ha szüleid nem dolgoznak délelõtt vagy esetleg van idejük õk is beugorhatnak érte.

Elsõ vagyok. És ha felhívnád a dokit, megmondanád, hogy neked most így erre nincs pénzed írja ki az egy havit és délután beszaladsz érte? Ha SZTK-ban rendel akkor szerintem simán megteheti, hogy otthagyja a receptet valamelyik délután rendelõ kollégájánál, még ha nem is nõgyógyász akkor is, vagy ha szüleid nem dolgoznak délelõtt vagy esetleg van idejük õk is beugorhatnak érte.
Szia! Szerintem nem, de megmondom õszintén nem vagyok biztos benne. Dokidhoz vissza tudsz még menni mielõtt esedékes lenne beszedni a tablettát?
tök ismeretlen gyogyszertárban tegnap nekem kiadtak 1 havi adagot, hiába 3 volt felirva, annyit mondott a nõ, hogy lehetõleg akkor ott váltsam ki a másik 2havit, hogy eltudja venni tõlem majd a receptet (most nem vette el, nem irt rá semmit)
Nekem is 3 havit ír fel, mivel annyi van 1 dobozban. Miért nem kérsz pénzt anyukádtól, vagy valakitõl?
Az én házidokim felírja az 1 havit is, de a mi patikusunk(egyetemet végzett megteheti) kiadja recept nélkül is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek
Elvileg (ha nem egy csomagban van három levél) akkor meg lehet kérni a patikust, h csak egy dobozt adjon. Akkor ráírja a receptre, h csak egyet vettél. Ez nem 100%, másik kérdésnél olvastam ilyen választ:) Egy próbát megér:)
Ha külön külön veszed drágábban jön ki a 3 havi adag, mintha egybe vennéd meg. Szerintem a doki simán leigazolja azt az 1 v 2 órát amirõl hiányzol.
Nekem volt olyan, hogy a gyógyszertárban nem volt 3leveles egy dobozban, ezért adtak külön.külön 3db 1leveleset.Ugyanúgy rendesen, csak az drágább volt, alapból 4500ft, úgy meg 5000felett volt a 3 doboz 1leveles.:S
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm és igen, lenne még idõm, csak az a baj hogy délelõtt vagy az orvos és én akkor suliban vagyok :(
Hát az én gyógyszerem úgy van, hegy dobozban van benne 3levél, amia 3 hónapos adag.Tehát ezt nyilván nem bonják fel!Valószínûleg az összes többi gyógyszer is ilyen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek :) meg tudtam szerencsére oldani a dolgot:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!