Találatok a következő kifejezésre: Ha a 3 havonta (34 db)

17 éves vagyok, és hogy ha én 3 havonta elszívok 1-2 szál cigarettát, akkor az befolyásolja a sport eredményeimet?

Aktívan sportolok. Vagy annyi kõnnyedén kiürül a szervezetembôl?

Legjobb válasz: áruld már el, hogy mi értelme van ennek? az egy dolog, hogy valaki party dohányos, de ennek pl semmi értelme. kérdésre válaszolva nem befolyásolja.

áruld már el, hogy mi értelme van ennek? az egy dolog, hogy valaki party dohányos, de ennek pl semmi értelme. kérdésre válaszolva nem befolyásolja.
Úgysem fogsz megállni ennél az adagnál, és akkor elõbb-utóbb kénytelen leszel leállni a sporttal.
Elkezded és nem fogod tudni abba hagyni csak szívod szívod és azt veszed észre hogy csövek lógnak ki belõled egy tüdõkorházban köhögsz majd megfulladsz egy emeletet nem tudsz felmenni lihegés és megállás nélkül.és egyszer csak 45 éves azt veszed észre hogy semmit nem tudsz csinálni. Pl levegõt venni is küszködve fogod és egy szép napon kb 50 éves korodban megdöglesz kínok között és vége. Ha leszok nagyon jó mert nem fonjatod a tüdõd mérgezését sokkal jobb esélyed van túlélni ebben a f*s világban. De a legjobb ha rá se szoksz fõleg ha sportoló vagy. A döntés a kezedben. És nem az a kérdés Élsz vagy Halsz. Hanem hogy mikor! Gondolkodj el ezen.

Fiúk ti dobnátok a barátnőtöket, ha 2-3 havonta csak egyszer feküdne le veletek?

Mert nálunk ez van. 1 éve vagyunk együtt, 6 hónap után feküdtünk le el?ször, és azóta összvissz 10-szer voltunk együtt kb.

Legjobb válasz: És milyen gyakran találkoztok? Illetve mit csináltok szex helyett?

Ha ilyen ritkán találkoztok akkor tényleg majdnem minden második találkozáskor menstruál. De ettõl függetlenül fura, hogy nem akar gyakrabban látni illetve õ nem forszírozza a szexet.
És milyen gyakran találkoztok? Illetve mit csináltok szex helyett?
Egy kapcsolatban nagyon fontos a szexuális élet. Ha ez hiányzik, elõbb vagy utóbb ez véget vet a kapcsolatnak.
én ugyan lány vagyok, de számomra ez elképzelhetetlen. tényleg, mit csináltok helyette?? 18l
nem is értem miért vagy még vele? már rég dobtam volna.. pedig lány vagyok..de ha folyton kifogásokat keresne mind a találkozó mind a szex elkerülésére akkor menne a kukába.. L/21
Szia.A bnõd hány éves? Nem lehet, hogy õ még kicsit szégyenlõs elõtted?Vagy lehet, hogy nem kívánja a szexet annyira.. Sztem, ha te többször szeretnél lefeküdni vele, akkor beszéld meg vele, hogy miért csak annyiszor csináljátok..Ha szereted, ezért ne dobd el õt.:) 15/L
Kedveseim, éretlen tacskók vagytok! :-)Mivel ritkán találkoztok, nincs meg az az érzelmi töltet, ami egy nõnek kell a gerjedelemhez, ezen ne csodálkozz. Ha szereted, akkor próbáld megérteni, de én azt sejtem, hogy õ viszont nem szeret téged..ha szeretne, akkor megpróbálna valahogy a kedvedben járni...
A kérdező hozzászólása: Pedig mindent odaadott volna értem mielõtt összejöttünk, akkormég biztos, hogy szeretett. :S Mindegy elmúlt úgytûnik :(
A kérdező hozzászólása: Sajnos rájöttem :(
Szar ügy, mert nagyon úgy néz ki, hogy õ nem szeret.
Szia! És mi van ha van valakije?De szerintem õ egyáltalán nem szeret téged! És az hülyeség hogy ha szakítasz vele nem lesz barátnõd, mert így se igazán van, ez így nem kapcsolata!
A kérdező hozzászólása: Én is gondoltam rá, hogy van valakije, de ezt nemtudom sehogyanse bizonyítani. Tõle meg nemtudom megkérdezni, mert tagadja. :(
Nem lehet , hogy valami gáz van...pl: egyáltalán nem élvezi Veled ?Amikor együtt voltatok élvezte? Sztem ha szereted, mielött dobnád beszélj vele õszintén...mondd meg neki , hogy ez Neked nem elég, és kérdezd meg mi baja van, az együttléttel, miért nem akarja, élvezi -e.Lehet, hogy megoldás lenne egy õszinte beszélgetés.Ha viszont utána se változik semmit, akkor tényleg nincs értelme folytatni... 19/L.
A kérdező hozzászólása: 19/F
A kérdező hozzászólása: Ezlesz mindenképp. Amúgy nekem aztmondta, hogy nagyon élvezi, meg hogy többször is elmegy, mikor szexelünk, akkor lehet, hogy hazudott? :(
Még ez a kapcsolat is jobb, mint a semmi. Ha megtetszik majd neked egy másik lány és úgy gondolod lenne nála esélyed majd akkor szakíts a barátnõddel.
Én nem dobnám, örülnék hogy van csajom. Sajnos nincs barátnõm szal még olyan is jó lenne aki 2-3 havonta fekszik le velem. 19F
A kérdező hozzászólása: Ja és aztis lehagytam, hogy szeretem. :(
13:42: veled talán így van. Én alig tudom levakarni õket amióta stabil kapcsolatom van.
Mivel a "normális lány" pont ugyanugy fehér holló kategória, mint a "normális pasi", elégedj meg egy olyan nõnemûvel, aki nem hetente menstruál, és veled akar lenni, ja, és szereti a sexet is!
A kérdező hozzászólása: Nagyon ritkán találkozunk heti 1-szer, de van mikor 3 hétig egyáltalán nem, pedig nem lakik messze sose ér rá mindig kitalál valamit, hogy mér nem. Mikor szexre kerülne a sor meg állítólag mindig mensije van, vagy amikor nincs, akkor meg magukhoz hív, mert náluk nem lehet csinálni.
A kérdező hozzászólása: Mindig gépezni akar itt nálunk :S Meg néha nézünk filmet, Most nyáron a strandra is lejárunk, meg nagy ritkán moziba.
A kérdező hozzászólása: 17 éves, és õ mondta, hogy akarja mikor elõször csináltuk. De már nagyon a dobáson gondolkozom, mer sztem találkozni se akar velem :S
Már ne haragudj!DE MINEK VAGY VELE??Ha állandóan kifogásokat keres, nem akar sexelni veled, milyen kapcsolat ez?Ha szerelmes vagy belé, üljetek le megbeszélni, mi ez az egész!!Ha nem szereted, rakd ki!!
A kérdező hozzászólása: Hát talán azért vagyok még vele, mert nehezen tudok kezdeményezni, és utána szerintem sok ideig nem lenne bartánõm :S Amúgy érdekes, hogy mindig pont akkor akar hozzám jönni, mikor menstruál.
csináljátok úgy, egy betét egy fasz!
jaj azért ne legyél vele hogy legyen vkid... nem tudom hány éves vagy, de az a gyanúm hogy elég fiatal vagy még.. sokminden más van még az életben.. ne kapaszkodj egy rossz kapcsolatba!! nem éri meg...
Úgy még nehezebben kezdeményezel ha egy rossz kapcsolatban vagy.
Van barátnõd, de mégsincs!Havi egy aktus miatt nem sok értelme van!Inkább keress egy normális lányt!
normális lányok vagy foglaltak, vagy nem állnak szóba az emberrel, vagy csak haveri szinten...
A kérdező hozzászólása: Mondod ezt most. De ha már nagyon együtt szeretnél vele lenne, de mindig a kifogásokat meg a kitalációkat hallanád szerintem más lenne a véleményed.

A barátom 2 év után nagyon messze költözik. Hogy tartsuk életben a kapcsolatunkat, ha csak 3 havonta találkozhatunk egy-egy hétre?

5 éve ismerjük egymást, a legjobb barátom lett, és 2 éve vagyunk együtt. Korábbi rossz kapcsolat miatt mindketten nehezen bíztunk meg bárkiben is, neki már 7 éve nem volt kapcsolata, így nálunk ez hatalmas szó, hogy mindezek ellenére mégis egymásba szerettünk és összejöttünk. Minden tökéletes, korábban is voltunk már szerelmesek, de ilyen mély érzelmekről álmodni sem mertünk! Most viszont állást kapott, nagyon messze (5760 km-re), és két évre szól a szerződése. Õ csak félévente tud majd hazajönni, én pedig - mivel még diák vagyok - max. 3 havonta tudok csak kimenni hozzá. Úgy döntöttünk, hogy nyitott kapcsolatban élünk majd, mert nem akarjuk próba nélkül feladni, de azt sem akarjuk, hogy a magány tegye tönkre a dolgot, és ha két év múlva hazajön és a ritka találkozások ellenére még mindig kitartanak az érzéseink, akkor újrakezdjük, komolyan. Mit gondoltok erről? Működhet ez így? Hasonló helyzetben lévők tapasztalatára különösen kíváncsi vagyok! Õ 28 éves, én 21.

Legjobb válasz: Vagy kibírjátok vagy nem, a köztes megoldás (nyitott kapcsolat) hülyeség. Végig azon agyalj ki lépett félre elõbb? Ha meg együtt maradtok akkor ki mit csinált abban az idõben

Vagy kibírjátok vagy nem, a köztes megoldás (nyitott kapcsolat) hülyeség. Végig azon agyalj ki lépett félre elõbb? Ha meg együtt maradtok akkor ki mit csinált abban az idõben
Mamám anno 3 évet várt papára a hadifogság ideje alatt. Sosem lépett félre. Ecseteljem tovább?
A 3.-nak igaza van. Elõfordul, h a két fél távol kerül egymástól egy idõre. És? nehéz idõszak tán, de ki lehet, ki kell bírni. bár a mai világban nem divatos kibírni, de ki mondta, h a mai világ a tökély?
Nem lehetnek olyan mély érzelmek, ha egybõl a nyitott kapcsolat merült fel megoldásként. Ez szánalmas úgy, ahogy van, már bocsánat. Hasonló helyzetben eszembe se jutna, hogy mással feküdjek le, míg a párom tõlem messze dolgozik (valószínûleg értem is), és azt sem kezelném ilyen nyugodtan, hogy õ kerül közeli kapcsolatba más lányokkal. Magány ellen mellesleg ott vannak a barátok, a szexhiányt meg míg nem találkoztok, maszturbálással is ki lehetne bírni, azért két év nem annyira sok, pláne, hogy találkozni is tudtok közben.
a nyitott kapcsolat hülyeség.. simán ki lehet birni igy 2 évet..
Nagyon szerethetitek egymást, ha nyitott kapcsolatot akartok. Komolyan képes lennél ugyanúgy szeretni és hozzábújni, miközben tudod, hogy odakinn hetente más csajt kúrt, 2 éven keresztül? Ne viccelj. Ha szeretitek egymást, nem fekszetek le mással, ha meg mégsem bírtok magatokkal, akkor egyszerûbb szakítani, mert akkor nincs semmi értelme, úgysem akarjátok egymást. Ez ennyire egyszerû. Egyébként marha szerencsés vagy, hogy diákként 3 havonta ki tudnál menni olyan messzire. Ha ilyen jól megy apuciéknak, akkor már ki is költözhetnél vele arra a 2 évre, a suli meg megvár. De ez így nem fog mûködni, tapasztalat.
Ne legyetek ilyen érzéketlenek! A nyitott kapcsolat nekem is érdekes, bár így, hogy elmagyaráztad, hogy a párod miatt, azt hiszem, kezdem érteni. Meg azért köztetek ott a korkülönbség is. Hát, nem tudom... nem szeretnélek ijesztegetni, de ha tényleg olyan kicsapongó életet élt, akkor nagy rá az esély, hogy újra megteszi, fõleg, hogy te ennyire megalázkodtál neki és belementél egy nyitott kapcsolatba, csak mert úgy akarta. Légy határozottabb! Döntsd el, mit akarsz, és közöld vele, hogy vagy így, vagy úgy.
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem megy olyan jól. Az iskola mellett dolgozom, és az, hogy én jó esetben 3 havonta el tudok majd utazni, azt jelenti, hogy fél szeletenként számolom majd a kenyeret két éven át, minden áldott nap. Kétségbe vagyok esve, úgy érzem magam, mint aki belül ripityára tört. Segítséget és ötleteket kértem, mert ilyen állapotban nem tudok tisztán gondolkodni, nem sértéseket és még egy rúgást. Elhiheted, ha lenne rá lehetõségem, elmennék vele. De nincs.
Skype, ha hallottál e már róla.
az régen volt..
A kérdező hozzászólása: Nekem eszemben sincs bármit is csinálni, ezerszer inkább lennék akár életem végéig egyedül, mint bárki mással. Õ viszont mielõtt összejöttünk, elég kicsapongó életet élt nagyon hosszú ideig, és félek, Õ nem viseli majd olyan jól a távolságot hosszútávon...
Nem változtat semmin. Õ kinn kapott munkát, és itt hagy téged, Te pedig nem tudsz vele menni (miért is ne tudnál?). Alig fogjátok látni egymást, õ lefekszik más nõkkel, talán bele is szeret majd egy másikba, te is randizol majd... szerinted van ennek értelme? Szakítsatok most, akkor legalább tiszta lappal kezdhettek új életet. Felesleges abban reménykedni, hogy majd kitartotok egymás mellett, szépen vártok, nem lesztek képesek másra nézni, mint egy halivúdi romantikus filmben... á-á. Inkább felejtsd el, mert így csak belepusztulnál a féltékenységbe. Már ha tényleg szereted, ami nem valószínû, mivel belementél a nyitott kapcsolatba.

Bichonok kozul melyikuknek hull kevesbe a szoruk? Ha kb.3 havonta vagatnam, es persze ha kell 4-5 naponta kifesulnem a szoret akkor is tele lenne a haz szorrel?

Nekem mar volt 2 kutyusom (Cocker Spaniel es Labrador),de mivel mostmar tombhazban lakom nagyobb kutyat nem tarthatok s a Bichonokra gondoltam. Viszont az erdekelne,hogy kb. mennyi ido utan lesznek szobatisztak es nagyon fog hullni a szoruk?

Legjobb válasz: elsõ vagyok: tavasszal-nyáron-és szeptemberbe ,max október elején érdemes õket nyírni,hogy télre megnõjön a szõrük, DE télen fésülnöd kell!!! szóval napi 10 perc nem sok!!

elsõ vagyok: tavasszal-nyáron-és szeptemberbe , max október elején érdemes õket nyírni, hogy télre megnõjön a szõrük, DE télen fésülnöd kell!!! szóval napi 10 perc nem sok!!
Használj hajvégápoló olajat, nekem az sokat segített a töredezett hajvégeimen. A Kallosé nagyin jó és árban is korrekt.
Képzelj el egy fonalat, aminek kettéválik a vége. Ha nem vágod le addig, amíg szétnyílik, mindig tovább tud hasadni, de ha ott vágod le, ahol már egyben van, akkor nem tud szétmenni. A haj is pontosan ilyen.
A fodrász ígyis-úgyis le fogja kapni a töredezett részt..
NEKEM a ricinus olaj segített...Azért írtam nagy betükkel, mert sokan azt mondják hogy sz*rt sem ér az olaj.Az én hajam teljesen rendbe tette.
A kérdező hozzászólása: Használok már mindenfélét és javult a helyzet :) De megyek fodrászhoz holnap és azért kérdeztem. Sajnálnék egybe megválni tõle :(
Mindenképp le kell vágni, ha nem vágatod le a töredezett részt akkor tovább fog törni és még többet kell majd legközelebb vágni.
Sokkal több fog tönkremenni, ha így hagyod, a fonalas tényleg jól elmagyarázza. Pár hónapja nekem is le kellett kapni vagy 5 cetit, mert a festés eléggé tönkrevágta. de sokkal szebb lett, és már vissza is nõtt :)

Ha a hajam csak kb.3 havonta szeretném újrafestetni milyen hajfestéket vegyek?

Próbáltam már Kallos és Palette hajfestékeket is. A Kallos jó volt kb. 2 hónapig a Palette pedig semmit sem ér (igaz el?ször rézvörös, majd fekete voltam). Most szeretném mézsz?kére festetni a sötétbarna hajam, de nem akarom gyakran újrafestetni, mivel a hajam biztosan nem bírná (elég sokszor vasalom). A Casting Créme Gloss hajfestékek mennyire tartósak?

Legjobb válasz: akkor inkább ne is festesd. nagyon igénytelen, ha 3 hónapos lenövésed van. ha valaki festi, az fesse havonta!

akkor inkább ne is festesd. nagyon igénytelen, ha 3 hónapos lenövésed van. ha valaki festi, az fesse havonta!
Az, hogy milyen gyakran kell festeni nem a hajfestéktõl függ, hanem, hogy milyen gyorsan nõ a hajad...
3 hónap alatt akkor is elég látványos lenövést produkál, ha lassabban nõ is
A kérdező hozzászólása: de melyik lenne a legtartósabb hajfesték?
nekem a Garnier vált be (tartósság szempontjából) én 1, 5-2 havonta szoktam festeni és akkor is csak a tövét, a végét nem kell, mert nem kopik ki a festék.
A kérdező hozzászólása: köszi
casting nem rossz választás. én is ezt használom, 2-3, de volt hogy 4 hónap után szineztem a hajam (igaz én középbarna hajat sötétbarnára), így a lenövés nem annyira szembetûnõ. saját példám: lenövésem csak én láttam. barna hajra való sampont használtam így mondhatni egybeolvadt az eredeti a szinezettel. és annak ellenére h szinezõrõl beszélek...teljesen egyáltalán nem kopik le...sõõõt. talán jobban bírja mint a festék. ui: viszont a barna hajat nem fogja befogni a mézszõke szinezõ. (csak hajradírozás vagy szõkítés után)

Ha a macskám egerészik, madarászik, akkor érdemes sûrûbben féregteleníteni? (nem 3 havonta)

Ha igen, akkor milyen idõközönként.

Legjobb válasz: Nem, akkor is oke a 3 havonta. Mert a feregtelenites vedettseget is ad egy ideig, viszont, mereg is - ezert nem szabad tuladagolni, sem tul gyakori adassal, sem ugy, hogy tobbet adsz, mint a suly alapjan kell.

Nem, akkor is oke a 3 havonta. Mert a feregtelenites vedettseget is ad egy ideig, viszont, mereg is - ezert nem szabad tuladagolni, sem tul gyakori adassal, sem ugy, hogy tobbet adsz, mint a suly alapjan kell.
A féreghajtás nem szükséges gyakrabban, az elöttem leírtak szerint. Viszont ha haza viszi neked a zsákmányt, vagy bárhol látod nála, ne engedd hogy megegye. Vedd el tõle, cserébe pedig adjál neki egy kevés macska eledelt, akkor is ha épp elõtte evett fél órával. Idõvel megtanulja ha eddig nem is tenné, hogy ha valamit megfog azt vigye oda neked. Ez azért fontos mert az egér-patkány lehet mérgezett, a madár pedig de ez igaz a rágcsálóra is lehet beteg, ami olyan betegség is lehet ami a cicát is veszélyezteti.

Ha 3-4 havonta menstruálok PCOS miatt attól még van esélye, hogy teherbe essek? 3 hónapja tartom a 3-as kezelést

Legjobb válasz: Az túl hosszú, valószínûleg nincs peteérésed, de nincs lehetetlen :) ha tartod a kezelést, le fog rövidülni a ciklusod. Nagyon ajánlom a paleót, sokaknak segített, nekem csak azért "nem", mert 2 héttel az elkezdése után kiderült, hogy 4 hetes terhes vagyok :-)

Az túl hosszú, valószínûleg nincs peteérésed, de nincs lehetetlen :) ha tartod a kezelést, le fog rövidülni a ciklusod. Nagyon ajánlom a paleót, sokaknak segített, nekem csak azért "nem", mert 2 héttel az elkezdése után kiderült, hogy 4 hetes terhes vagyok :-)
Tartsd tovább a kezelést, és ne térj el az étrendtõl! Amúgy igen, lehetséges, láttam már pár olyan esetet a fórumban, aki bosszankodott, hogy már megint ennyi meg annyi ideje nem jött meg, elment az orvoshoz íratni gyógyszert ami meghozza, és ott derült ki, hogy bizony volt egy kósza ovuja amit sikeresen elkaptak :) Szóval lehetni lehetséges, de azért feleslegesen ne lovald bele magad.

Úgy is nagyon káros a fekete hajfesték, ha csak 3 - 3, 5 havonta festetek hajat? 22/F

Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Nekem egyetlen egyszer volt feketével befestve a hajam. Teljesen tönkrement tõle, a derékig érõ hajamat vállig le kellett vágni :(((( Szóval a fekete festék mindenhogy árt!

Nekem egyetlen egyszer volt feketével befestve a hajam. Teljesen tönkrement tõle, a derékig érõ hajamat vállig le kellett vágni :(((( Szóval a fekete festék mindenhogy árt!
Nincs jó hajfestékmárka, mindegyik roncsolja a hajat ha 3 havonta fested amikor festeted roncsolódik.. De biztos van, ami kíméletesebb én nem festem a hajam és nem is szándékozom majd, ha elkezdek õszülni esetleg akkor :P
Szia! Én 6 hetente festettem, max 2 hónap és már több mint 2 éve fekete és nagyon szép.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Kedves utolsó válaszoló: mivel ápolod a hajad festések után?
hát érdekes.. nekem eddig platinaszõke festett hajam volt (váll alattig ért) és sehogysem akart tovább nõni.. befestettem feketére.. eltelt lassan egy év és a derekamig ér :) és imádom nem töredezett ( mondjuk ez annak is köszönhetõ, hogy hajpakolást is használok hetente..)
Így nem annyira káros. Sõt ha nem roncsolja nagyon a hajad és nem veszel észre változást, akkor nem is kell aggódnod. Márkát nem tudnék ajánlani, mindenkinek más jön be. Amelyiktõl nem lesz rossz tapintású vagy töredezett a hajad és nem is hullik az neked jó. Emellett fontos, hogy jól fedjen stb. Használj heti 1-2 alkalommal hajpakolást. Vagy akár minden hajmosásnál ha csak nem naponta mosod. Akkor elég egy könnyed balzsamozás, vízzel higítsd fel ha napi használatra kell.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!!

Ha a fiam 3 havonta egyszer látja az apját, apjának fogja-e tekinteni valaha? Előfordulhat, hogy esetleg meg is ijed tőle?

Most 6 hónapos.

Legjobb válasz: Errõl egy történet jutott eszembe. Mikor nõvérem 2-3 éves volt, Apu rengetegett dolgozott, éjszakázott is sokat. Akkor döbbentek rá, hogy nem lesz így kóser a helyzet, mikor tesóm 'csókolommal' köszönt Apunak egyszer. Szóval elvileg szerintem megtörténhet kiskorában, hogy idegenkedni fog tõle kicsit. Aztán, ahogy nagyobb lesz, érteni fogja a helyzetet. Ott már csak az apján áll, hogy tényleg apukának fogja-e tekinteni.

Errõl egy történet jutott eszembe. Mikor nõvérem 2-3 éves volt, Apu rengetegett dolgozott, éjszakázott is sokat. Akkor döbbentek rá, hogy nem lesz így kóser a helyzet, mikor tesóm 'csókolommal' köszönt Apunak egyszer. Szóval elvileg szerintem megtörténhet kiskorában, hogy idegenkedni fog tõle kicsit. Aztán, ahogy nagyobb lesz, érteni fogja a helyzetet. Ott már csak az apján áll, hogy tényleg apukának fogja-e tekinteni.
Nem lesz olyan erõs a kötõdése az apjához.Nem egy ismerõsömnek gyerekkorában az apja külföldön dolgozott, és mind arról számol be, h nem kötõdik annyira az apjához, inkább csak elfogadja, h az apja. De gondolj bele, van egy rokonod, akit csak 3 havonta látsz.Mennyire kötõdsz hozzá?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!