Találatok a következő kifejezésre: Ha a 27 (272 db)

Mit szólnál, ha a 27 éves fiad hazaállítana egy jóval fiatalabb lánnyal?

A korkülönbség 11 év. Mit szólnál hozzá? El?re is köszönöm a normális válaszokat! :)

Legjobb válasz: Igy van,hagyd majd a fiad is ráébred túl kislánnyal kezdett.Nem lesz ez hosszu kapcsi:))

Igy van, hagyd majd a fiad is ráébred túl kislánnyal kezdett.Nem lesz ez hosszu kapcsi:) )
Fél év az még nem nagy idõ. Igen a lány kora miatt gondolom ezt.. én még 18 évesen is "váltottam" fiút anno, mert úgy éreztem, ha nem találkozom másokkal is, akkor honnan tudom hogy õ az igazi? 17 évesen volt egy fél éves kapcsolatom, 18 évesen egy másfél... aztán a 3.hoz mentem hozzá több éve (õ 5 évvel idõsebb nálam).
Az õ dolguk. Bár ne tervezzen hosszú távra egy 16 éves kis tinivel:)
Nem örülnék, de nem szólnék bele. :) Amúgy meg szerintem aggódjanak a 16 éves lány szülei. Egyébként szerintem sem lesz hosszú kapcsolat. Ne szólj bele szerintem. A fiad késõbb (is) értékelni fogja.
4. vagyok. amúgy a 11 év korkülönbséggel semmi bajom, például egy 23 éves nõt és egy 34 éves fiút tökre összeillõnek gondolom.
Akkor nincs is kérdés. :) Örülni kell a mázlinak. 11 év tényleg nem nagy korkülönbség. Késõbb kiegyenlítõdik, ha a lány is belép a "felnõtt" korba.
Hiába komoly, akkor se lesz hosszú életû. Az csak 50 évvel ezelõtt mûködött, hogy 16-17 évesen már összejöttek a késõbbi férjükkel, feleségükkel. Ez a lány akár komoly, akár komolytalan, még semmilyen tapasztalattal nem rendelkezik. 1-2évig lehetnek boldogok, de aztán izgatni fogja majd a gondolat, hogy más farkát is megcibálja. Hogy kipróbálja milyen mással és itt nem csak a szexre gondolok. A kíváncsiság nagy úr...
legkésõbb érettségi után szakítani fognak. a lánynak teljesen más korszak kezdõdik az életében, amihez új pasi dukál. amúgy tényleg beteges, h egy már lassan apakorú fickó mi a jó fenét akar egy gimis kis tinitõl? mert ha méltó szellemi partnernek találja, akkor ott súlyos gondok vannak.
Szülõként furcsának tartanám, mert azért még elég nagy a korkülönbség. Én 18 vagyok, nekem is bejöttek az idõsebbek, volt is 22 éves barátom, de még az is sok volt akkoriban, már teljesen más generáció.
Úgy látom, ez valami betegség. Csak ennyi, csak annyi lehet a korkülönbség. Én is 16 évesen ismertem meg és van ennyi korkülönbség. Mára már nem években, hanem évtizedekben számoljuk a kapcsolatunk idejét. Akik között egy-két év van, azok ugye bizti jól meg vannak. Semmi válás, stb.:) ))))) Elõre, soha nem láthatod, mit hoz a jövõ.
Azt, hogy megdöbbenék, ha nekem 27 éves fiam lehetne... :) (Értsd: Rosszul fogalmazol. Kiterjeszted magad másokra, ami hiba. Helyesen így kellett volna kiírnod ezt a kérdést: "mi a vélemlnyed arról, hogy egy 27 éves fiú hazaállít egy nálánál jóval fiatalabb lánnyal?") 27 éves fiú és 16 éves lány esetén azt mondanám, hogy ejnye. A lány túl fiatal, a srác bõven benne van a férfikorban. Ettõl függetlenül nem lehet eltiltani õket egymástól, mert az csak olaj a tûzre. Ha a lánynak benõ a feje lágya, akkor úgyis dobja a srácot és korban önmagához közelebbit választ. Lásd: A kaktusz virága c. filmet.
Nem olyan régen szakított a testvérem a barátnõjével. Majdnem 3évig voltak együtt. Mikor megismerkedtek a lány volt 17 a tesóm 28éves.
"Sokkal inkább az, hogy ezek a lányok még nagyrészt romlatlanok a "norma-fétissel" szemben, nem azzal vannak elfoglalva kényszeresen, ösztönös lázadók" Ez az "ösztönös lázadás" az esetek 90%-ban sajnos abban merül ki, hogy azt nézik, melyik pasinak van már kocsija meg lakása. Persze, hogy imponálóbb egy olyan fiú, aki nyaralni viszi, mint egy olyan, aki csak moziba tudja elvinni. (Nem a kérdésben szereplõ lányról beszélek, mert õt nem ismerem, csak általában ezt látom.)
Kedves utolsó ez szerintem nagyrészt attól függ, hogy milyen körben mozogsz, milyen társaságban ismerkedsz... felkapott szórakozóhelyek közegében valószínû, hogy a tiédhez hasonló a tapasztalat, antikapitalista-altglobos-környezetvédõ és hasonló közegekben meg pont az ellenkezõje.
28-as vagyok. Attól hogy NULLÁRA pontoztatok még ez az IGAZSÁG!!!
Azt nem mondom hogy problémamentes a dolog, de én magam is meg vagyok lõve 35 ffi-ként. Mégis mi a választék? Lelki sérült, vagy kevésbé vonzó huszonéves csaj, leharcolt elvált harmincas negyvenes nõ, súlyosbítva egy-két gyerekkel esetleg bekavaró ex-férjjel? Egyik sem olyan vonzó, ráadásul egyre több fejben honol eszméletlen vákuum manapság. A Nemo-t csak a rajzfilmbõl ismerik, Newtonról azt hiszik valami új parfüm, bambán nyelik a kereskelmi televíziózás hömpölygõ szennyvizét. Végül én érzem magam keresztre feszítve és lehurrogva, selejtnek titulálva mert nem elégszem meg ilyesmivel.
"Végül én érzem magam keresztre feszítve és lehurrogva, selejtnek titulálva mert nem elégszem meg ilyesmivel." Szerintem rossz helyeken keresgélsz. Nem egy huszonéves, sõt 30 felé közelítõ ismerõsöm van, aki teljesen normális, csak még szingli. Ez nem azt jelenti, hogy az ember selejt, mert ennek sok oka lehet: pl. elhúzódtak a tanulmányok és nem fért bele egy komoly kapcsolat/az akkori párnak ez így nem felelt meg, nem rég vetett végett hosszabb kapcsolatának, stb.... Nyilván van sok lelki sérült huszonéves meg sok kisgyermekes 30-as is, ami neked nem fér bele, de hülyeség emiatt általánosítani. Ha az az érved, hogy az ilyen típusok létezése miatt kezdenél inkább tinikkel, az beteges.
Inkább azon agyalnának hova lett a gyerek apja, s miért is szültek egy olyannak. Tisztelet az özvegyeknek mint kivételek.
Én a lány voltam ebben a szituban :) 17 voltam mikor megismerkedtünk, a párom pedig 30. Anyós csak kisebb sokkot kapott, aztán megismerkedtünk és rájött, hogy nem a tipikus tinilány vagyok :) 2 év múlva összeköltöztünk, albérletben (nem, én nem a pénzes pasikra bukom :P ) majd rá két évre megvettük a saját lakásunkat is. Nem miatta nem tanultam tovább, de azért kicsit hozzájárult, hogy önállósodni akartam, így a fõiskolát otthagyva dolgozni kezdtem. Szerencsére jó állásom lett, több szakmai képesítésem is lett közben. A "fiú" azóta a férjem, én 28 vagyok, õ 41 lesz, és van 3 gyönyörû gyerekünk. Szóval lehet happy end is :)
Az még hagyá, hogy a fiú szülei mit szólnak, de a 16éves lány szülei mit szólnak???
Én 16 évesen örültem volna egy 27 éves pasinak :) Ez a lányoknál szerintem menõség ebben a korban. De 16 éves, az még csak gimi 2. osztályos lehet kb. És tény hogy a mai fiatalok nem a koruknak megfelelõen néznek ki. Hát nem tudom...Szerintem nem tennék semmit, hiszen mit is tehetnék?
A kérdező hozzászólása: Közel fél éve együtt vannak. Nem régiben mondta a fiam, hogy mi a helyzet. Nagyon meglepett, de szerintem, ha már bemutatta nekem, akkor komoly dologról lehet szó. Mibõl gondoljátok, hogy ez nem lehet komoly ügy? A lány kora(komolytalansága) miatt?
A kérdező hozzászólása: Elsõre valóban meghökkentõ, de a lány nagyon értelmes, okos. Komoly tervei vannak a jövõt illetõen. A fiam állítása szerint nem direkt mászott rá egy jóval fiatalabbra, hiszen azt hitte több. Egyébként tényleg elég megtévesztõ, de én inkább örülök ennek, minthogy egy huszonéves drogos lánnyal legyen.
volt osztályársam 16 évesen esett teherbe a 12 évvel idõsebb pasijától.ki sem élte megát, most meg nyûgölödik a csaj is meg a pasi is, hogy mi lett volna ha..
"de én inkább örülök ennek, minthogy egy huszonéves drogos lánnyal legyen" Aha, szóval te vagy a 27 éves szellemileg visszamaradott srác, vagy a 16 éves lány vagy:) Hidd el, amiket leírtunk azok úgy igazak. Felesleges az ellenkezõjét bizonygatni.
A kérdező hozzászólása: Imponáló, ha fiatalabbnak hisznek, de itt nincs erre szükség.
Te jó ég de sokan vagytok itt olyanok akik megégetnének mindenkit, aki kicsit is kilóg a sorból. SEMMI kivetni való nincs abban, ahogy leírtad a kapcsolatot. Csak gondolj bele abba, hogy ha élete végéig a lányt fogja szeretni, Neked meg lelki ismeret furdalásod lesz, mert az elején le akartad beszélni róla!
Szerintem ez beteges.
"de én inkább örülök ennek, minthogy egy huszonéves drogos lánnyal legyen" El kell keserítselek, általában több tini drogozik, mint huszonéves... Azt meg nem is tudom, honnan veszed, hogy a huszonéves felnõtt, felelõsségteljes, dolgozó nõk BIZTOSAN drogoznak... ne magadból indulj ki! Egyéb: 16 évesen rohadt komoly tervei vannak minden 2. tininek, pl. hogy hova megy egyetemre, stb. Csak aztán a fele nem kerül be, a másik felének egy része meg rájön, hogy hülye hozzá. A maradékból lehet, hogy lesz is valami. De ezt még ennyi idõsen nem lehet megmondani. Komolyan tervezni lehet, de semmit nem ér - majd ha elért valamit, akkor lehet róla mondani, hogy komoly.
Nem tudom miért nézed hülyének az embereket... Eleve egy komoly, minimum 45éves nõ, nem tesz fel ilyen kérdést. Az meg ahogyan bizonygatod, hogy milyen okos az a lány, meg milyen érett... Na meg, hogy inkább legyen vele, mint egy drogos 20évessel?? Ezt mégis milyen alapon írod?:) Annyira egyértelmû az egész. Sõt, azt is megmondom, hogy te vagy a 16éves lány. Felõlem játszhatsz szerepet, de felesleges:)
"Mit szólnál, ha a 27 éves fiad hazaállítana egy jóval fiatalabb lánnyal?" Pofámról lesülne a bõr. Felhívnám a lány szüleit és sûrûn elnézésüket kérném.
Nekem nincs bajom ha nagypapa egy fiatal Felnött lánnyal van. De az nekem is betegse ha egy felnött férfi egy gyereklánnyal. 16 éves lány igazán gyereklány még, még a mellei sem fejlödtek ki rendesen. 27 évesen meg elég szomorú ha nem felnött férfi. Èn is azon gondolkodnék el miért keresi gyermekekben a szerelmet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a normális válaszokat!
Figyelj, apum és anyum is ugyanígy vannak, 11 év. Csak annyi a kulonbség, hogy egy évvel késobb találkoztak (17 és 28 évesen) Szerintem orulj, hogy ilyen meno fiad van :D viccen kívul: tényleg semmi baj nincs vele, foleg ha a lány normális :)
Attól függ miért nem akarja meglépni a következõ szintet.
Szóval így is mindent megkap tõled, amire szüksége van, és a függetlenségét sem kell feladnia. Minek változtatna ezen?
elõzõ vagyok Ne viccelj már, ha ennyire gáz a srác, ha nem törõdik veled, akkor tényleg szabadulj meg tõle, miért kell neked ezt eltûrnöd ha kaphatsz rendes és szeretõ társat is aki odafigyel rád és kényeztet amikor csak teheti, és nem csak magával törõdik! 27/F
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy már én is csak élõsködésnek érzem. Lassan nem is töltünk együtt idõt sem, mert nézi a meccset a tv-ben, vagy játszik a gépen, stb. Soha nem velem foglalkozik, nincs közös programunk.
Rúgd ki a pics'aba a lusta férgét! Keress normális férfit aki megmeri lépni a dolgokat, és nem csak élõsködik rajtad!
Nyilván baromira kényelmes ez így neki, dehát nem tudom én meddig tudnék húzni egy ilyet. Az, hogy nem tudja megváltozik-e valaha ez benne, számomra aggodalomra adna okot és komolyan elbeszélgetnék vele. Ha gyakorlatilag együtt laktok már, akkor majdnem mindegy, hogy tényleg odaköltözik, vagy sem. Mindenesetre, ha sokat van nálad, én így is kérnék tõle hozzájárulást, legalább néha vásároljon be neked, ne rajtad élõsködjön, ennél jobbat érdemelsz!
Lehet bunkó leszek, akkor meg inkább jobb neki, hogy eltartják.Mert ez már az, gondolom nem csak eszik, hanem tv-zik, fürdik, ....
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, hogy õ képtelen az alkalmazkodásra és nem tudja, hogy ez fog-e még valaha változni. De egyébként meg folyton nálam van, tõlem jár dolgozni , eszi a kajámat, tehát már majdnem itt lakik, csak a költségekbe nem száll be.
Hát erre így nem igazán lehet válaszolni!Szerintem tõle kérdezd meg, hogy miért nem biztos van rá oka!!!!
Nem akarlak elkeseríteni, de ez már nem fog változni.Ha neked ez az állapot így nem jó, lépj ki belõle, mert csak a fiatal éveid mennek szépen el.Én is voltamugyanebben a cipõben, csak én 4évig reménykedtem, hátha történik valami.De végül én léptem ki a kapcsolatból, és még csak kétségbe sem esett mikor elhagytam.Utólag dühös is voltam magamra amiért ennyi évet várakoztam.Most 36éves vagyok a szakítás után sikerült kifognom egy normális férfit, akivel fél év után összeköltöztünk és vásároltunk egy lakást, és 3éves a gyerekünk.Szóval ha szeretnél jót tenni magadnak, akkor lépned kell.

Ha a 27-ik napon a 10-es teszt negatív lett, akkor már felesleges reménykednem, ugye?

Legjobb válasz: lányok, várjátok már meg legalább azt, hogy késsen! nekem dpo 10. napon volt egy halvány pozitívam, de az elõzõnél még a nemvárt napján is negatív volt, most azért teszteltem hamarabb, mert már egyértelmûen éreztem ugyanazokat a tüneteket....

lányok, várjátok már meg legalább azt, hogy késsen! nekem dpo 10. napon volt egy halvány pozitívam, de az elõzõnél még a nemvárt napján is negatív volt, most azért teszteltem hamarabb, mert már egyértelmûen éreztem ugyanazokat a tüneteket....
Nem, egyáltalán nem felesleges. Nekem 28 napos ciklusokkal, a 30. napon negatív lett a Qupido tesztem, pedig egészen biztosan a ciklus közepén fogant a baba, mert Clostylbegyt+ Choragon kúra alatt estem teherbe. Egy hét vérzéskimaradás után lett halvány pozitív a tesztem. Szóval nálad még semmi sem dõlt el. Drukkolok!
Dehogy felesleges! De meg kell várni, hogy legalább 1 napot késsen, vagy esetleg aznap tesztelhetsz. De függ a ciklus hosszától is!Lehet egy késõbbi pé is és már akkor a teszt is késõbb mutatja! Sok sikert!

Változhat még ugye? Ha a 27 hét végére a baba még mindíg medencefekvésű, az nem jelent gondot ugye?

Hiszen van még ideje megfordulni!Ma nagyon megrémített egy kismama,mert szerinte ha eddig nem fordult be a babám,már nem is nagyon fog,és ez biztosan rendellenes,mert neki mind2 babája ilyenkor már réges-régen befordult!Viszont a doki nem mondta hogy ebb?l esetleg császár lenne!Kicsit aggódom....Vagy felesleges??

Legjobb válasz: Még az utolsó pillanatban is megfordulhat! Persze egyre nehezebb forgolódnia, mert egyre kevesebb lesz a hely, ahogy nõ! Neked még bõven van idõd, ne aggódj! Az én lányom a 32. héten fordult be.

Még az utolsó pillanatban is megfordulhat! Persze egyre nehezebb forgolódnia, mert egyre kevesebb lesz a hely, ahogy nõ! Neked még bõven van idõd, ne aggódj! Az én lányom a 32. héten fordult be.
Nyugodj meg, a szülésig még rengetegszer megfordulhat a babád! Onnan jöhet ez a rémisztgetés, hogy a terhesség vége felé egyre kevesebb a hely a babának, és ettõl kevesebbet mozognak általában, de ez nem kõbevésett szabály. Alkattól is függ, van, akinél még utolsó hetekben is vígan ficánkol a baba, mert van bõven hely. Egyébként nemegyszer hallottam már olyat is, hogy a végig fejfekvéses baba a szülés elõtti napokban fordult medencevégûbe...
Felesleges aggódnod. Azok a babák akik 27.héten fejvégûek, azok is átfordulhatnak még....van még helye. Ne aggódj. A hölgy aki felvilágosított, biztosan van tapasztalata, de mint tudjuk ahány terhesség mind-mind különbözik. Nem szabad elhinni mindent. Biztosat csak a dokid mondhat. Én a helyedben nem aggódnék. Én a 2.babámat várom, de mivel már szültem egyet nekem is van tapasztalatom. Viszont tudom, h nem vagyok orvos, és nem érthetek hozzá. Pici babád biztosan tudja hogy kényelmes neki. Amikor itt lesz az ideje megfordul. Ha nem, akkor meg megcsászároznak. Így vagy úgy, de nem szabad megijedni. Meg fog születni, és te irtó boldog leszel!!!:) Dokidtól kérdezz rá, de szerintem akár a legvégén is befordulhat. Szép terhességet, és kellemes babázást! 20+3heteskm (+egy gyönyörû 5 éves kislány anyucija)
Tényleg ne aggódj ezen. Az én babám is faros volt, és az is maradt. Ez nem rendellenesség, ez egy állapot. Ha a babád átlagos méretû, akkor még bõven van helye megfordulni.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!Egy kicsit tényleg megilyedtem!Eddig sem éltem bele magam a természetes szülésbe, mert ki tudja... De most ez tényleg nagyon szíven ütött! Mégegyszer köszi!

Szerintetek az megcsalás, ha a 27 éves barátnőm csókolózott a barátnőjével a discóban?

Csak azért, mert a kapcsoltunk elején (3 éve) megegyeztünk, hogy már a csók is megcsalás.

Legjobb válasz: Igen. Nálam úgy röpülne, hogy a lába nem érné a földet.

Igen. Nálam úgy röpülne, hogy a lába nem érné a földet.
Barátom smacizna pasival, repülne, hogy a lába se érné a földet. Nehogy már én tegyem meleggé... És ugyanígy, ha férfi lennék, az én szememben a nõ-nõ párosítás is teljes mértékig megcsalás lenne. Csak mert nõ? Akkor is, másik személy, nem én. És csókolóznia csak velem kéne, ha már járunk, nem?
#2 "szerintem ha a saját nemébõl választ akkor nem megcsalás." Szóval ha én (F 30) mondjuk csak úgy megd*gok egy másik pasit, akkor azzal nem csalom meg a barátnõmet. Mert ugye azonos nembõl nem megcsalás. Jó tudni...
nem.
szerintem ha a saját nemébõl választ akkor nem megcsalás. Nálunk is van egy ilyen megállapodás, hogy a csók is megcsalás, de ha nõvel csinálom, akkor nem:D
no
ezt hívjuk mázlinak.
Dehogy megcsalás.
egyaltalan nem, ne szakits vele, kepzeld nemetorszagban a legjobb baratnok is igy koszonnek el! undorito sztem de ezt csinaljak es a pasiknak semmi bajuk vele, pedig olyan is van h egyik lany bemutatja a pasijat a masiknak, majd a talalkozo vegen szajrapuszizik a 2 csaj es a pasi nem szakit. szo nem
A kérdező hozzászólása: Ez a németes aranyos volt. :) Egyébként az lett, hogy elmondta, hogy csak viccbõl a party hevében úgy gondolta, hogy kipróbálja, de nem akar leszbi lenni. :)
De ha részeg volt akkor akár férfival us csókolózhatott volna. Nem szabad olyan állapotba inni magonkat hogy megcsalhassuk a párunkat. Megcsalt, megcsalt, megcsalt, megcsalt, megcsalt!!! A pia nem mentség.
én szakítanék. Ez azt jelenti hogy nem csak hozzám vonzódik...
A kérdező hozzászólása: Hát bevoltak nyomva az biztos, mert itthon ittak, amúgy 4en voltak. Nekem kellett kocsival elvinni õket :) Leszbi hajlam sztem nincs benne, mert amúgy full ilyen falusi házias típus. Ezért is lepõdtem meg a dolgon.
mindenképpen van benne lezbi hajlam, hetero nõ nem smárol másik nõvel, akármilyen részeg am jó bõr a barátnõje? mert ezek szerint a csajod elég nyitott ilyen szexuális téren, próbáld meggyõzni, hogy csináljátok egyszer hármasban
Azért csókolóztak mert részegek voltak, vagy azért, mert van benne leszbi hajlam?
Nem akar leszbi lenni -AZ! De legalábbis biszex! Heteroszexuális nem smárol azonos nemûvel, még kíváncsiságból sem.

4 napja késik a mensim, ma vagyok a 32. napban. Ha a 27 napon negatív lett a teszt, attól lehet még, hogy mégis babám lesz?

A ciklusom 28 napos,nem szokott késni, 2 hónapja nem szedem a gyógyszert viszont már régebben is tartottam fél éves szüneteket és akkor is megjött 28 napra. Legutoljára dec.27.-én jött meg, 15.-én izsonyúan begörcsöltem, alig tudtam menni,ez a nap folyamán többsz?r megismétl?dött. Elötte volt kis testápolós majd átlátszós folyásom. Elvileg 23.-án kellett volna (nem)megjönnie,de semmi. Viszont 22.-e óta folyton olyan érzésem van mintha meglenne és ömlenék(bocsánat),nem egyszer rohanok wc-re,hogy most biztos "eláztam",de szerencsére nem. Tegnap és elötte 2 nappal ugyan volt egy kis vákony filctolnyi csík,de az is barna és aztán semmi. Viszont 1 hete 5 percenként pisilnem kell és a melleim és meg vannak "duzzadva". A 27.napon csináltam tesztet,de az negatív lett. Ha most várok 30.-ig,akkor már egy hete fog késni,akkor mindenképp ki kell mutatnia, igaz? Van akinek csak több nappal vagy héttel késöbb mutattta kia teszt az elmaradt mensi után? Annyira jó lenne:)

Legjobb válasz: Szia A tüneteid bíztatók, szerintem már biztos kimutatná a teszt, csinálj újat, lehet h az elõzõ túl korai volt. Nekem az elmaradt menses utáni reggel pozitív lett. Sok sikert. Drukkolok!

Szia A tüneteid bíztatók, szerintem már biztos kimutatná a teszt, csinálj újat, lehet h az elõzõ túl korai volt. Nekem az elmaradt menses utáni reggel pozitív lett. Sok sikert. Drukkolok!
Szia!Nekem dec 25-én volt meg utoljára én szombat délután teszteltem negativ volt, ma reggel ujra próbáltam és pozitiv!!Reggel tesztelj te is!
A kérdező hozzászólása: Köszi:) És neked gratulálok a kicsihez!:)
Köszi!Igen én is éreztem sõt néha még most is érzem.Szoritok neked!! Bár nállam állitólag közrejátszik, hogy 9hónapos kisfiam még szopizik.
Voltál sztk-ba?Mit mondtak?Én majd mához egy hétre megyek az orvosomhoz, picit aggodom mert görcsölget a hasam, de semmi baj nem lehet!!
Szia!Látod én örültem a pozitiv tesztnek 5napig utánna véreztem mikor orvoshoz mentem közölte korai vetélés volt.Nekem sem maradt meg a babám, biztos valami oka van.
Köszi!Sajnálom, hogy neked nem sikerült tényleg igaz nem szabad vele annyit foglalkozni mert akkor biztos nem sikerül.Nekünk ez volt a 3.hónap, hogy probálkoztunk és az elõzõ 2-benel voltam keseredve most meg nem is gondoltam volna és tessék.Nemszabad görcsösen akarni, de tudom könnyû ezt mondani
A kérdező hozzászólása: Bocsi, most vettem észre, hogy van még egy oldal, azaz nem láttam, hogy írtál. Nagyon szurkolok nektek, de biztos nem lesz semmi baj, ne aggódj! A barátnõm is volt, hogy begörcsölt meg szurt a hasa, és most a kislánya 6 éves:) Majd írd meg, hogy mi van veletek!
A kérdező hozzászólása: Tegnap a 33.napon megjött:( Pedig nem szokott késni:( Ugy látszik nem szabad ennyire foglalkoznom a dologgal, ugyis akkor jön a baba mikor õ akar:)
A kérdező hozzászólása: Aranyos tölled, hogy bíztatsz és mindig válaszolsz:) Szerencsére még mindig nincs semmi, de ma délután elmegyek az sztk-ba és megnézetem, a magándokimhoz akkor akarok menni, ha már biztos a baba:)
Én a legolcsobbat vettem a gyógyszertárba.Mikor megkelett volna jönnie rá egy hétre.Most is várni akartam még, de kiváncsi voltam!!Sok sikert!Szoritok, és ha még mindig nem jött meg nagy esélyed van a babára!
A kérdező hozzászólása: Azt meg tudod nekem mondani, hogy a 3.tesztet mikor csináltad? Csak hogy meddig várjak még, amugy most Gabriela tesztet csináltam.
A kisfiammal nekem is a 3.teszt lett pozitiv, reménykedhetsz még nyugodtan.Akkor én is igy voltam mint te, hogy tudtam nem szokott késni.Másfajta tesztet vegyél.Most nem tudtam pontosan mert szoptatás alatt volt, hogy 35napra jött meg.Ne aggodj és nem szabad elkeseredni.
A kérdező hozzászólása: Ma reggel teszteltem és negatív lett, pedig már 5.napja késik.(nem szokott) Lehetséges, hogy baba van, csak késöbb volt a peteérésem és ezért nem mutatja ki? Reménykedjek még?
A kérdező hozzászólása: 2.válaszoló gratulálok a babához:) Akkor ha neked két nappal elöbb volt meg, akkor még én is várok két napot a tesztel, hátha akkor nekem is pozitív lesz:) Neked is volt olyan érzésed mintha meglenne?
A kérdező hozzászólása: Szia! Csak most láttam, hogy írtál. Nagyon sajnálom:( Most már kezdem érteni, hogy miért mondta múltkor Nagyim, hogy sokkal jobb volt régen, amikor a nõk csak akkor tudták, hogy babájuk lesz, mikor már szinte biztos volt. Kitartás!

Hányan vannak a 27-esek klubbjában? Ha mindenkit bele számolunk?

Legjobb válasz: itt magyarul: http://hu.wikipedia.org/wiki/Club_27 itt angolul: http://en.wikipedia.org/wiki/27_Club

A kérdező hozzászólása: Tudom csak nem akartam angolul végig olvasni magyarul meg semmi sincsen benne. De köszönöm :)

Három könyvespolcon könyvek vannak. A másodikon 12 -vel több, a harmadikon pedig feleannyi van, mint az elsőn. Ha a másodikról 40 könyvet átteszünk a harmadikra, akkor ott 27 -tel lesz több, mint az elsőn. Hány könyv lett ekkor az első polcon?

Legjobb válasz: Eredetileg az 1. polcon volt 2x, a másodikon 2x+12, a harmadikon pedig x. Miután áttetük a 40-et, maradt a másodikon 2x-28, a harmadikon pedig x+40. Az elsõn továbbra is 2x, ami tudjuk, hogy 27-tel több, mint a harmadikon lévõ. Tehát 2x=x+40+27, ezt megoldva megkapjuk, hogy x=67. Így az 1. polcon 2x, azaz 134 könyv van.

Eredetileg az 1. polcon volt 2x, a másodikon 2x+12, a harmadikon pedig x. Miután áttetük a 40-et, maradt a másodikon 2x-28, a harmadikon pedig x+40. Az elsõn továbbra is 2x, ami tudjuk, hogy 27-tel több, mint a harmadikon lévõ. Tehát 2x=x+40+27, ezt megoldva megkapjuk, hogy x=67. Így az 1. polcon 2x, azaz 134 könyv van.

Mennyit fiztek ha 5767ft-ra rá megy a 27%-lék áfa?

Legjobb válasz: Az 5767-et oszd el százzal, az eredményt szorozd 27-tel. Ezt add hozzá a nettóhoz.

Az 5767-et oszd el százzal, az eredményt szorozd 27-tel. Ezt add hozzá a nettóhoz.
És a % jel azt jelnti, hogx százalék, nem azt, hogy száza.
5767*1, 27=7324, 09 Bankkártyával 7324 Ft-ot, készpénzzel 7325 Ft-ot fizetsz.
27%-lék Miért írtok ilyen szavakat, kíváncsi vagyok? 3-at, 0-la
Háát, a "3-at" speciel így helyes. :D De a többiben igazat adok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!