Találatok a következő kifejezésre: Ha a 250 et (6 db)

Ma kaptam egy "új" gépet amin Windows 7 van. A probléma az lenne hogy az előző gépen az xp alatt ugyan azzal a modemmel (adsl) a letöltése 5-600kb/s volt. Ezzel csoda ha eléri a 250-et. Mi lehet a probléma?

Legjobb válasz: Probáltad alaplap gyártójának honlapjáról telepiteni hálokártya drivert? windows nem biztos hogy a legjobbat teszi fel biztos nem idéglenes állapot? illetve minden helynél ugyan olyan lasú? nem használja semmi "titokban" netet és azért lasú? akár windows frisitések vagy fejlesztést segítés céljábôl infokat küldö programok, netán virús ha nem akor jó sok egyéb oka is lehet

Probáltad alaplap gyártójának honlapjáról telepiteni hálokártya drivert? windows nem biztos hogy a legjobbat teszi fel biztos nem idéglenes állapot? illetve minden helynél ugyan olyan lasú? nem használja semmi "titokban" netet és azért lasú? akár windows frisitések vagy fejlesztést segítés céljábôl infokat küldö programok, netán virús ha nem akor jó sok egyéb oka is lehet
A kérdező hozzászólása: köszi helyre jött
Ha abból indulunk ki, hogy a 10/10 az FX-8150, akkor kb. 2-3. Maximum 4.
A kérdező hozzászólása: Itt a Phenom 4 magosból a 965 ös és a athlon x2 250 es a kérdés!
De vmi viszonzítási alap kell, nem...?
A kérdező hozzászólása: Perpillanat kevésnek érzem a gépembe már 1 ideje a x2 250es athlont! Szerintem 8gbverritech ramhoz és a gtx 460 oc-hez már ideje lenne 1 4 magosnak! Olyasmi kérdésem lenne, hogy egy phenom 965 10-es skálán mennyi lenne a athlonhoz képest és játékra mennyivel jobb? Mert szeretném az athlont eladni mielõtt még 5ezerért menne....mert árához képest a TheRun GTA IV(tudom béna opt) játékok meg 4 mag i5-7 gépigépnyûekkel játszok full graf!tudom a vidi kari is sokat dob hozzá de szeretném már a procit cserélni!

Ha nem kaptam 5 dkg vajat, csak 250-et, a másik felét helyettesíthetném olajjal? Ha igen, mennyit tegyek? (recept lent)

http://www.sutigyar.hu/recept/almas_-_kekszes

Legjobb válasz: Tévedésben vagy. A Rama az margarin. 5 dkg-ot leveszel belõle, marad 20 dkg. A 20 dkg-ot elrakod a hûtõbe, és máskor csinálsz belõle valamilyen süteményt. Mire kellene itt olaj?

Tévedésben vagy. A Rama az margarin. 5 dkg-ot leveszel belõle, marad 20 dkg. A 20 dkg-ot elrakod a hûtõbe, és máskor csinálsz belõle valamilyen süteményt. Mire kellene itt olaj?
Szerintem a kérdezõ receptjéhez 50dkg vaj kell és csak 25dkg-ot kapott...vagy elírta a kérdést.
a kettes vagyok, most láttam a receptet. Jól írja az elsõ! A rama 250gramm azaz 25dkg.


Ha a sustanon 250 et félrelövik akkor mi lehet a következménye?

Legjobb válasz: Félrelövik? Csupa olaj lesz a padló. :-D Viccen kívül: hogy lehetne "félrelõni"? Ha ideget vagy eret ér a tû, húzd ki és szúrd máshova. Érbe nem adható, mert kaphatsz egy jó kis embóliát. De persze ez csak a fõ verõerekre igaz. Ha egy kissebb érbe adják, az csak fáj kurvára, de nem lesz komoly baj belõle.

Félrelövik? Csupa olaj lesz a padló. :-D Viccen kívül: hogy lehetne "félrelõni"? Ha ideget vagy eret ér a tû, húzd ki és szúrd máshova. Érbe nem adható, mert kaphatsz egy jó kis embóliát. De persze ez csak a fõ verõerekre igaz. Ha egy kissebb érbe adják, az csak fáj kurvára, de nem lesz komoly baj belõle.
A kérdező hozzászólása: Nagyon kösszi a választ :D!!!! Akkor magyarul nehéz elbaszni a szûrást. Mert idáig haverom lõtte nekem, de hallott valami hülyeséget hogy ettõl elméletileg meg is lehet halni ezért fél. De akkor majd Én belövöm magamnak ha Õ nem meri. mégegyszer kösszi!
Szerintem amúgy is szerencsésebb dolog, ha magadnak csinálod, mert te érzed, hogy jó helyre ment -e. Ha fáj, akkor szúrd újra és kész. És mindíg vissza kell szívni, hogy nem e ért eret. A susta (ha eredeti) elég sûrû, 23-25 G tûvel kell szúrni és még így is elég erõssen kell nyomni, hogy átmenjen. Ja és mindíg egy steril tûvel szívd föl, és egy másik steril tûvel add be, mert a tû hegyét, élét könnyen kicsorbítja, amikor hozzáér az ampullához. Még ha nem is látod szabad szemmel.
akkor hadd fûzzek hozzá egy kérdést : én majd most akarok sustát tolni eddig testosteron depo-t toltam és azt szeretném megtudni tõletek , hogy meik a legalkalmasabb testrész a beadáshoz , mert valaki azt mondja váll valaki seggbe . meik a biztonságosabb ? és az befolyásol valamit? csak azért mert a depo-t vállba kaptam . bocs hogy itt kérdezek de remélem válaszoltok. köszi csáó
A Sustanon hajlamos a gyulladásra, ekkor 3-4 napig veszettül fáj. Nem mindenkinél és nem mindíg, de jobb elkerülni. Így inkább fenékbe add, ha gyullad ott a legkevésbé kellemetlen. (csak leülni nem tudsz pár napig) :-)

Mi történik ha a yz 250 et 5be nyélgázon visszateszem 1 be?

csak kérdezem nem kell lehurrogni

Legjobb válasz: 5. fokozatban "nyélgázon" nem tudod 1. fokozatba tenni, nem tudod annyira felpörgetni, hogy a megfelelõ fogaskerekek összekapcsolódjanak (tudom, együtt forognak meg minden, de egyszerûbb ezt így leírni). Valószínûleg szét fog repülni a váltó kapcsolószerkezete az erõltetéstõl.

5. fokozatban "nyélgázon" nem tudod 1. fokozatba tenni, nem tudod annyira felpörgetni, hogy a megfelelõ fogaskerekek összekapcsolódjanak (tudom, együtt forognak meg minden, de egyszerûbb ezt így leírni). Valószínûleg szét fog repülni a váltó kapcsolószerkezete az erõltetéstõl.
Nem hiszem hogy sok jót tesz neki.
Semmi, nem fogja bevenni, cserébe egyenesre fogja darálni a fogaskereket és még orra is buksz.
Szerintem nem fogod tudni betenni, amig le nem lassulsz valamennyit. És elrontod a váltót, ahogy elõttem is mondták.

Ez a videokártya elvinné ha letölteném a directx 11 et? NVIDIA Geforce GTS 250

A válaszokat előre is köszönöm.

Legjobb válasz: a dx 11et nem kell letölteni, be van építve a Windows 7be, Vistához letölthetõ frissítés , Xphez nincs, ráadásul ez a kártya dx 10es, nem fog vele elindulni az olyan játék aminek dx 11 kell, pl. a Crysis 3 , ezen semmi sem változtat

a dx 11et nem kell letölteni, be van építve a Windows 7be, Vistához letölthetõ frissítés , Xphez nincs, ráadásul ez a kártya dx 10es, nem fog vele elindulni az olyan játék aminek dx 11 kell, pl. a Crysis 3 , ezen semmi sem változtat
A kérdező hozzászólása: És lehet hülye kérdés de hogy nekem dx 11 et akarok akkor új videokártyát kellene vennem?
igen, akkor újat kell vegyél, olyan ami tud dx 11et !
A kérdező hozzászólása: Kösszi én azt is akartam venni csak azt mondta akihez elvittem informatikus ez egy 35 ezer forint értékû videokártya ésw hogy ne cseréljem ki nem volt igaza azt mondod?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!