Találatok a következő kifejezésre: Ha a 250 (87 db)

Abban van egy 250GB-os merevlemez.
A kérdező hozzászólása: Arra gondolok hogy , van 4GB-os változat is , ami bövithetõ 250 -GB-ra vagy többre , akkor a 250GB-os is 4GB-os csak adnak hozzá egy merevlemezt ami 250GB-os ???
A kérdező hozzászólása: http://www.konzolvilag.hu/xbox-360-vasarlasi-tanacsado
veszel egy 4 gb annak a belsõ merevlemeze 4 giga lesz. veszel egy 250 gigásat akkor annak annyi lesz a belsõ tárhelye(merevlemez).

Ha 12. osztályban az első félév lezárását követően 2 héttel, tehát már a 2. félévben meghaladom a 250 óra hiányzást mi történik? Fontos! Sürgős!

Áprilisban töltöm a 18. életévemet és betegség miatt hiányoztam ennyit a suliból. Ha osztályozó vizsgát kell tennem, azt az eddig vett anyagból vagy csak az első félév anyagából kell tennem? Vagy majd csak év végén kell osztályozó vizsgára mennem?

Legjobb válasz: akkor osztályozó kell...vagy újra 12...de az osztályozó az az egész 4 éves anyag...és mindegy hány éves vagy...ha 250 et hiányzol az talán automatikus évismétlés...kivéve ha elintézed a betegségre hivatkozva az igazgatónál hogy legyél magán tanuló (ami azt jelenti, hogy akkor mész be órákra amikor a betegséged engedi)

akkor osztályozó kell...vagy újra 12...de az osztályozó az az egész 4 éves anyag...és mindegy hány éves vagy...ha 250 et hiányzol az talán automatikus évismétlés...kivéve ha elintézed a betegségre hivatkozva az igazgatónál hogy legyél magán tanuló (ami azt jelenti, hogy akkor mész be órákra amikor a betegséged engedi)


Ha a receptbe az van irva, hogy 1 pohar cukor pl. , az hany ml 200 vagy 250 ml?

Legjobb válasz: Elég érdekes recept lehet, ha így adják meg... az ember meg találja ki... :S Én azt gondolom, hogy 200ml lehet.

Elég érdekes recept lehet, ha így adják meg... az ember meg találja ki... :S Én azt gondolom, hogy 200ml lehet.
Nagyon sokszor talakoztam azzal, hogy a recepten igy adjak meg a mennyiseget.Ez lehet 200-akar 250 ml is. A lenyeg az, hogy akkor a tobbi hozzavalot is igy adjak meg es ezt a mertekegyseget kell hasznalni a tobbi hozzavalo kimeresehez is. En a magam reszerol szeretem az ilyen recepteket, mert egyszerubb mint eloszedni a merleget es mericskelni, emmiatt meg nem rontottam el semilyen sutemenyt.
Latom, nincs ekezeted tehat valoszinu kulfoldon elsz. Ha elmegy akarmilyen boltba ahol konyhai dolgokat arulnak, ott lehet venni pohar/cup 1/1, 1/2, 1/3, 1/4 meretueket. Lehet venni kis es nagykanal/ tspn, tbspn. Ezek altalaban egybecsomagolva vannak. Maris nem kell mericskelni a miliket es deciket.
Szerintem is az arány a lényeg, liszt-zsiradék-cukor. A többi hozzávaló izlés szerint.(most konkrétan süteményre gondoltam)

Ha valamilyen oknál fogva meglesz a 250 óra hiányzás, s osztályzó vizsgát kell tenni/újra járni az adott osztályt, az családi pótlék elvonással jár?

Legjobb válasz: Ha igazolt hiányzásról van szó, akkor úgy tudom nem vonják meg a családi pótlékot. Igazolatlan hiányzásnál viszont 50 óra után megvonják, ha pedig már nem tanköteles, akkor ki is rúghatják az iskolából.

Ha igazolt hiányzásról van szó, akkor úgy tudom nem vonják meg a családi pótlékot. Igazolatlan hiányzásnál viszont 50 óra után megvonják, ha pedig már nem tanköteles, akkor ki is rúghatják az iskolából.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Bármikor elérheti.
Persze hogy megkapja késõbb is. Ezek csak az elõfeltételei a "rang"-nak.

Ha elérem a 250 óra hiányzást, akkor másik suliba sem vesznek át, az az évem elveszett?

Legjobb válasz: osztályozó vizsgát tehetsz. én is voltam így régen (igaz ennek már vagy 7-8 éve, még gimis koromban).

osztályozó vizsgát tehetsz. én is voltam így régen (igaz ennek már vagy 7-8 éve, még gimis koromban).

Ha valakinek megvan a 250 óra hiányzása egy évben, akkor rögtön osztályt kell ismételnie, vagy előtte van valamilyen osztályozó vizsga?

Legjobb válasz: Nem kell azonnal évet ismételnie, csak az a követelmény, hogy ebben az esetben a tárgyakból osztályozó vizsgát tegyen - azaz kiderüljön, hogy megtanulta-e az az évi anyagot. Ha ezen elbukik, akkor kell csak évet ismételnie.

Nem kell azonnal évet ismételnie, csak az a követelmény, hogy ebben az esetben a tárgyakból osztályozó vizsgát tegyen - azaz kiderüljön, hogy megtanulta-e az az évi anyagot. Ha ezen elbukik, akkor kell csak évet ismételnie.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm:)
Elméletileg kiadják mert nem minõsül "valódi" dohánynak.
Felfoghatatlan számomra, hogy miért olyan rohadt nagy szám ez a tizenéves kismajmok körében. Csupa szir szart tömködtök magatokba a törökök meg jól élnek belõletek..
a vizipipa nem olyan szar mint a cigaretta
höhö én 12vok és vpzek
A kérdező hozzászólása: Drága kedves 2. válaszoló, nem ez volt a kérdés, én úgy nagyjából kéthavonta pipázok, szerintem ez nem minõsül annak, hogy tömöm magamba, de ahogy gondolod, remélem, jobban érzed magad, hogy ezt leírhattad. :D és szerintem a 17 éveseket nem kell egy kalap alá venni a 12-13 évesekkel. :) 1. válaszoló, köszönöm szépen. :)
Nekem eddig mindig kiadták a boltban. (most lettem 18 úgy hogy ha nem adják ezután akkor sincs gond :) ) a kérdés második felét nem értem. hogy érted hogy melyik a gyakoribb? a dohányboltok egyaránt rendelnek 250 és 50grammosat

Ha a TDP 65 Watt graf. Kártyánál, a leírásban min. Ajánlott táp 350 Watt, nekem 250 Wattos van, mi történne ha betenném a grafikus kártyát? Bővebben lent.

GAINWARD GT630 1GB DDR3 LP-t szeretnék beletenni, de nem merem. Gépem Fujitsu Esprimo E5915 SFF. A jelenlegi táp adatai:

Legjobb válasz: 180 Wattot tud leadni a 12V-os ágon. Elvileg vinnie kéne.

180 Wattot tud leadni a 12V-os ágon. Elvileg vinnie kéne.
Egyébként ahhoz a géphez még egy csavart is bûn venni, a gép jó ha ér 6 ezer forintot.
"még egy csavart is bûn venni"xDDDD de igaza van:D
A kérdező hozzászólása: tudom, csak tavaly amikor megvettük olcsó gép köllött :D de amúgy most beletettem, mûködik, szóval köszönöm agentK :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!