Találatok a következő kifejezésre: Ha a 250 (91 db)

Abban van egy 250GB-os merevlemez.
A kérdező hozzászólása: Arra gondolok hogy , van 4GB-os változat is , ami bövithetõ 250 -GB-ra vagy többre , akkor a 250GB-os is 4GB-os csak adnak hozzá egy merevlemezt ami 250GB-os ???
A kérdező hozzászólása: http://www.konzolvilag.hu/xbox-360-vasarlasi-tanacsado
veszel egy 4 gb annak a belsõ merevlemeze 4 giga lesz. veszel egy 250 gigásat akkor annak annyi lesz a belsõ tárhelye(merevlemez).

Ha 12. osztályban az első félév lezárását követően 2 héttel, tehát már a 2. félévben meghaladom a 250 óra hiányzást mi történik? Fontos! Sürgős!

Áprilisban töltöm a 18. életévemet és betegség miatt hiányoztam ennyit a suliból. Ha osztályozó vizsgát kell tennem, azt az eddig vett anyagból vagy csak az első félév anyagából kell tennem? Vagy majd csak év végén kell osztályozó vizsgára mennem?

Legjobb válasz: akkor osztályozó kell...vagy újra 12...de az osztályozó az az egész 4 éves anyag...és mindegy hány éves vagy...ha 250 et hiányzol az talán automatikus évismétlés...kivéve ha elintézed a betegségre hivatkozva az igazgatónál hogy legyél magán tanuló (ami azt jelenti, hogy akkor mész be órákra amikor a betegséged engedi)

akkor osztályozó kell...vagy újra 12...de az osztályozó az az egész 4 éves anyag...és mindegy hány éves vagy...ha 250 et hiányzol az talán automatikus évismétlés...kivéve ha elintézed a betegségre hivatkozva az igazgatónál hogy legyél magán tanuló (ami azt jelenti, hogy akkor mész be órákra amikor a betegséged engedi)


Ha a receptbe az van irva, hogy 1 pohar cukor pl. , az hany ml 200 vagy 250 ml?

Legjobb válasz: Elég érdekes recept lehet, ha így adják meg... az ember meg találja ki... :S Én azt gondolom, hogy 200ml lehet.

Elég érdekes recept lehet, ha így adják meg... az ember meg találja ki... :S Én azt gondolom, hogy 200ml lehet.
Nagyon sokszor talakoztam azzal, hogy a recepten igy adjak meg a mennyiseget.Ez lehet 200-akar 250 ml is. A lenyeg az, hogy akkor a tobbi hozzavalot is igy adjak meg es ezt a mertekegyseget kell hasznalni a tobbi hozzavalo kimeresehez is. En a magam reszerol szeretem az ilyen recepteket, mert egyszerubb mint eloszedni a merleget es mericskelni, emmiatt meg nem rontottam el semilyen sutemenyt.
Latom, nincs ekezeted tehat valoszinu kulfoldon elsz. Ha elmegy akarmilyen boltba ahol konyhai dolgokat arulnak, ott lehet venni pohar/cup 1/1, 1/2, 1/3, 1/4 meretueket. Lehet venni kis es nagykanal/ tspn, tbspn. Ezek altalaban egybecsomagolva vannak. Maris nem kell mericskelni a miliket es deciket.
Szerintem is az arány a lényeg, liszt-zsiradék-cukor. A többi hozzávaló izlés szerint.(most konkrétan süteményre gondoltam)

Ha naponta 250 guggolást végzek, mennyi idõ után fog látszani az eredmény a lábaimon?

Legjobb válasz: néhány napon bellül befigyel egy jó kis túledzés esetleg egy csonthártya gyulladás, és már nem is guggolsz többet, így az eredménye sem fog látszódni soha...

néhány napon bellül befigyel egy jó kis túledzés esetleg egy csonthártya gyulladás, és már nem is guggolsz többet, így az eredménye sem fog látszódni soha...
Olyan terhelés kell amivel csak 8-12 ismétlést tudsz egyszere megcsinálni. Az izom így tud fejlödni és kell mellé pihenés (heti egy edzés) és a legfontosabb tömegnövelõ étrend. Most leírthatnék egy egész könyvet de szerencsére már megtették. Olvasd el Drugs Bunny A sárga kapszula címû könyvét úgyanis nem nagyon vagy tisztába az alap dolgokkal sem. Röviden válaszólva a kérdésre nem fog látszodni soha és nagyon valószinû, hogy a túledzés miatt hamar megsérülnél és elmenne az egésztõl a kedved.

Ha valamilyen oknál fogva meglesz a 250 óra hiányzás, s osztályzó vizsgát kell tenni/újra járni az adott osztályt, az családi pótlék elvonással jár?

Legjobb válasz: Ha igazolt hiányzásról van szó, akkor úgy tudom nem vonják meg a családi pótlékot. Igazolatlan hiányzásnál viszont 50 óra után megvonják, ha pedig már nem tanköteles, akkor ki is rúghatják az iskolából.

Ha igazolt hiányzásról van szó, akkor úgy tudom nem vonják meg a családi pótlékot. Igazolatlan hiányzásnál viszont 50 óra után megvonják, ha pedig már nem tanköteles, akkor ki is rúghatják az iskolából.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Bármikor elérheti.
Persze hogy megkapja késõbb is. Ezek csak az elõfeltételei a "rang"-nak.

Ha elérem a 250 óra hiányzást, akkor másik suliba sem vesznek át, az az évem elveszett?

Legjobb válasz: osztályozó vizsgát tehetsz. én is voltam így régen (igaz ennek már vagy 7-8 éve, még gimis koromban).

osztályozó vizsgát tehetsz. én is voltam így régen (igaz ennek már vagy 7-8 éve, még gimis koromban).

Csajok, akkor már nincs esélye egy fiúnak, ha nincs 250 szánalmas képe közösségi oldalon és nem játssza a jófej fiút a trollkodó, szánalmas hozzászólásokkal?

Legjobb válasz: Nekem pont, hogy az ilyen beképzelt-; másokat lenézõ srácok nem jönnek be. Jobban szeretem, ha egy srácnak nincs feltûnési viszketegsége, figyelmes, kedves, aranyos :)) 16 L

Nekem pont, hogy az ilyen beképzelt-; másokat lenézõ srácok nem jönnek be. Jobban szeretem, ha egy srácnak nincs feltûnési viszketegsége, figyelmes, kedves, aranyos :) ) 16 L
ha ezt sikerült leszûrnöd, akkor érdekes lányok után vágyakozhatsz (magyarul edd meg amit fõztél)
Ne keverd a szezont a fazonnal, értelmes ember nem áll szóba az idióta menõzõ csórikákkal. Ha te csak ilyeneket látsz, rossz helyen keresgélsz!
De, lehet esélye, ha van elég sok pénze.

Ha valakinek megvan a 250 óra hiányzása egy évben, akkor rögtön osztályt kell ismételnie, vagy előtte van valamilyen osztályozó vizsga?

Legjobb válasz: Nem kell azonnal évet ismételnie, csak az a követelmény, hogy ebben az esetben a tárgyakból osztályozó vizsgát tegyen - azaz kiderüljön, hogy megtanulta-e az az évi anyagot. Ha ezen elbukik, akkor kell csak évet ismételnie.

Nem kell azonnal évet ismételnie, csak az a követelmény, hogy ebben az esetben a tárgyakból osztályozó vizsgát tegyen - azaz kiderüljön, hogy megtanulta-e az az évi anyagot. Ha ezen elbukik, akkor kell csak évet ismételnie.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!